#muajalankebun

Instagram photos and videos

#muajalankebun#muashahalam#makeupnikah#makeupsanding#makeuptunang#makeupphotoshoot#muaselangor#muaklang#makeupartist#muamalaysia#muabanting#muakl#mua#mac#makeup#muakualalumpur#makeupevent#makeupbertandang#muaputrajaya#muameru#muasepang#weddingguide#nars#muabukitnaga#malayweddingguide#muaolaklempit#makeupartistmalaysia

Hashtags #muajalankebun for Instagram

by @facesbysah

Canteknya kakak ni. Nampak mcm student kan walaupun anak dah besar2 😍 thank you for having me. 😘
Makeup by @facesbysah .
.
Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah
@facesbysah
@facesbysah πŸ’•
.
.
.
#makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muajalankebun #anastasiabeverlyhills #mac #nars #weddingguidemalay #weddingguide #malayweddingguide #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeupphotoshoot #facesbysah

Setia Alam
0

by @wonderbeauty79

Kandungan Dalam Wawa Lipmatte : βœ… Vitamin e
- Memberi perlindungan kepada bibir daripada sinaran UV supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. βœ… Argan oil
- Melembap dan menyegarkan bibir serta membuatkan efek bibir kemerahan. βœ… Shea butter
- Mengatasi bibir pecah, menghidrat dan merawat kulit bibir.
#wawacosmetics #wawaserum #wawafoundation #makeuppengantin #lipstickmatte #lipstickwawazainal #mualangkawi #muaseremban #muamelaka #muakangar #muaterengganu #muajohor #muajalankebun #muashahalam


0

by @jaja.mualashes

Farzana |sanding | 13.10.2018
:

full package boleh check out @sanggardewicollections .
.
no fake eyelash and light makeup reqst😍#thanx for having me as ur mua darlng..mintak maaf halal andai terkurang selamat pengantin baru awak..
.
.
untuk booking @ pertanyaan boleh direct klik link di bio sis okπŸ‘β˜οΈ
:

#muashahalam #muaklang #muamurah #muashahalammurah #makeupsandingmurah#muajalankebun
#makeupartistshahalam #muabukitnaga #mekapsanding #mekaptunangmurah #kelasmekapmurah
#weddinghall#mekapmurah#makeupartistklang#muapadangjawa #muadamansara #muasubang #muashahalam #muameru #makeuptunangmurah#makeupclassshahalam
#mekapconvo#muajalankebun#mekapsandingmurah #muakotakemuning#muaconvo
#muameru
#muahpadangjawa #muajenjarom #muatelukpanglima#makeupconvomurah #makeupclassmurah


0

by @wonderbeauty79

Calit sekali melekat sampai malam tau.
Dah tak perlu touchup lipstick lagi selepas makan
Dah la boleh merawat bibir , bibir jadi tak merekah and kering and bibir jadi mungil.

Sis nak jual murah murah je Wawa lipmatte ni.
Ada 11 color boleh pilih. Best gila !

Wassap sis πŸ“²0197904825
#muaputrajaya #muakelantan #muapontian #muakelanajaya #muajalankebun #muaselayang #muaselangor #makeuplover #makeupbridal #makeuporiginal #makeupmalaysia #wawazainalserum #wawacosmetics #wawaserumviral #lipstikmatte #lipstickwawazainal #muacantik #muapahang #muaperak #muakedah #muaterengganu #muapekan


0