#muajohor

Instagram photos and videos

#botoxserum#muajohor#muakedah#muaselangor#muaperak#bustfirmingserum#freelancemakeupartist#muapenang#complexionskin#jeragat#maxxburn#intensiveserum#miracleskinbotoxserum#muabellaz#singapore#sarawak#celebritysecret#sabah#vitcrosehipfromuk#vitcrosehip#premiumglucenta#putihpinkish#putih#combopinkskin#vitcrosehip1500mg

Hashtags #muajohor for Instagram

Promotion is ON - mai sini beli. Bukan selalu ada promo ni..
.
Rm170 je dari Rm190
.
Berbaloi, boleh praktis makeup raya uolls :)
.
Whatsapp 01156610460 , klik kat link bio pon boleh.

#niachendanacosmetics
#kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikoriginal #kosmetikasli #kosmetikmalaysia #kosmetikbranded #kosmetiktop #kosmetikmurahmalaysia #muar #muarjohor #muamalaysia #muakl #mua #muawedding #muamurah #muajohor #ferrarossa #ferrarossaeyeshadow


0

Ni offer untuk :
πŸ’˜SET PERFECT LADYπŸ’˜
.
πŸ’₯BC CREAM DYXY
πŸ’₯FACE MIST GREEN TEA
πŸ’₯BRUSH
πŸ’₯MOIST MATTE LIPSTIK
.
PERCUMA 7 Γ— FREE GIFT🎁
🎁EYEBROW POWDER
🎁POWDER EYE MASK
🎁SHISEIDO BLACK MASK
🎁LIPSTICK HUDA BEAUTY
🎁LIP CONTOUR HUDA BEAUTY
🎁BEG MAKEUP
🎁LIMITED PAPER BEG DYXY
.
πŸ“ͺFREE POSTAGE TO SM/ SS ADD RM 8
.
πŸ™‹πŸ»ORDER NOW
.
Whp : 012-7274924 (sara)
Whp : 012-7274924 (sara)
.
#dyxyjb
#dyxycosmetics
#dyxyfoundation
#dyxybenut
#dyxypontian
#muajb
#produkviral
#dyxyviral
#makeupartis
#maskaradyxy
#lipstickdyxy
#muajohor
#muamalaysia
#codbenut
#codpontian


0

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai.
.
Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar.
.
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran.
.
Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba. Cuba baru dulu baru tahu.
..
Honeybee venom RM78 now on sale RM70. 20

#batangkali #rawang #gombak #selayang #kualakububaru #huluselangor #batupahat #paritraja #paritsulong #ayeritam #kluang #uthm #selangor #muamalaysia #muaselangor #muajohor #nafura #nafuraagent #nafurabatupahat
#honeybeevenomjohor #honeybeevenombatupahat #honeybeeserumbatupahat #honeybeevenomselangor #honeybeevenomhuluselangor #honeybeevenom #honeybeeserum #honeybeecleanser #honeybeespraymist #honeybeealmondgommage #elxaherbeauties


0

1st Foiled Eyeshadow in MalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ
:
40% OFF Foiled / Matte Eyeshadow
.
WhatsApp 01121947424 for details😘
.
Turn on post notification for more update!
Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘
.
#AishahMasram #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #muaselangor #muakedah #fattzura #makeuptips #pressedglitters #glitters #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #weddingmakeup #makeupviral #contest #dukun


0

JANGAN TUNGGU LAMA LAMA!! TARIKH BANYAK DAH TAKEN 😱
.
.
Jangan tunggu last minit baru nak book ya. .
.
Macam mana nak book?
.
Whatsapp details:
.
Nama
Tarikh
Lokasi
Makeup untuk apa
.
πŸ“²Wiwin 0163152198
πŸ“²Wiwin 0163152198
πŸ“²Wiwin 0163152198


1

@Regrann from @makeupbyshuhadaarifin - Burgundy Cut Crease !

Product Breakdown :
> @nafura Toner, Serum & Moisturizer
> @okayamalaysia Eyebrow gel
> @alhaalfacosmetics_hq Primer, Finishing Spray & Loose Powder
> @nrcosmetics_my Foundation
> @ferrarossabeauty Rasberry Eyeshadow
> @chadiyusaishah_shop Ciber Eyeshadow
> @makeupbyteynathirah Eyelash code Princess Wink
> Mascara Maybelline by Watson
> @perfect10eyeliner
> Fenty Lipmatte by @makeup_terrace
> Lens by @kf_beuty code Twinzy Grey

1st Foiled Eyeshadow in MalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ .
Beli & Menang Cincin Emas 916 sekarang!

40% OFF Foiled / Matte Eyeshadow
.
www.chadiyus.com

WhatsApp 01121947424 for details😘
http://chadiyus.wasap.my

Turn on post notification for more update!

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #muaselangor #muakedah #blogger #makeuptips #pressedglitters #glitters #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #weddingmakeup #makeupviral #giveaway


0

🎈April-licious Deals! (Valid from 21/3 until 30/4)
.

Jom dapatkan eyeliner paling senang dalam dunia sekarang! Takpayah hadap lama lama depan cermin dan tangan pun tak terketar-ketar nak lukis wing🀣
.
Stamp & Garis. Dah siap!
SenangnyaπŸ™€
.
Purchase yours now at only RM45 SM / RM56 SS
Whatsapp: +6013 726 1428
No fussy buyer. TQ
.
πŸ’―Satisfaction guaranteed.
Limited pieces available.
READY STOCK
FREE POSTAGE
.

#perfect10eyeliner #eyelinermurah #eyeliner #eyelinertutorial #stampeyeliner #eyelinerstamp #agentsahperfect10eyeliner #perfect10eyelinerviral #eyelinerviral #stampeyelinermalaysia #eyelinerstampmalaysia #muaselangor #muapenang #muawedding #muakl #muamelaka #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muaperak #muakedah #muamalaysia #muamalaysiamurah #agentsahperfect10eyelinerbangi #agentsahperfect10eyelinerselangor
#agentsahperfect10eyelinerkajang
#agentsahperfect10eyelinerputrajaya
#agentsahperfect10eyelinernilai


4

RAHSIA MAIN BUIH!

Kita, orang perempuan ni memang TELITI. Setiap inci badan kita ni memang SANGAT di titik beratkan 😊 Terutama part "ASSET" berharga kitaπŸ’“

Adakah "ASSET" kita cukup membahagiakan suami kita?

Dah Cukup BESAR?

Dah Cukup TEGANG?

Dah Cukup ANJAL?

Dah Cukup MEKAR?

Dah Cukup MANTOP? .
.

Jika BELUM, jangan gundah - gulana kerana sesambil mandi pun korang boleh dapatkan semua ciri-ciri "ASSET" sempurna seperti yang di atas 😊 .
.

Hanya URUTAN manja buih-buih sabun WONDER BLOOM, confirmed terletakk elokk "ASSET" korang!

Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay πŸ˜‰
.
. * promo with free postage 20/4/18 - 27/4/18


1

Bust Firming Serum βœ…mencantikan asset wanita
βœ…kasi besauu
βœ…kasi paduu
βœ…anjal
βœ…tak perlu pakai push up lagiii tauu....!!! Sapu sapu je semingu pakai 3 kalii..
Kesan seawal 1 mingu tauu.. 😭😭
.
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Bust Firming Serum βœ…mencantikan asset wanita
βœ…kasi besauu
βœ…kasi paduu
βœ…anjal
βœ…tak perlu pakai push up lagiii tauu....!!! Sapu sapu je semingu pakai 3 kalii..
Kesan seawal 1 mingu tauu.. 😭😭
.
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Bust Firming Serum βœ…mencantikan asset wanita
βœ…kasi besauu
βœ…kasi paduu
βœ…anjal
βœ…tak perlu pakai push up lagiii tauu....!!! Sapu sapu je semingu pakai 3 kalii..
Kesan seawal 1 mingu tauu.. 😭😭
.
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Bust Firming Serum βœ…mencantikan asset wanita
βœ…kasi besauu
βœ…kasi paduu
βœ…anjal
βœ…tak perlu pakai push up lagiii tauu....!!! Sapu sapu je semingu pakai 3 kalii..
Kesan seawal 1 mingu tauu.. 😭😭
.
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Bust Firming Serum βœ…mencantikan asset wanita
βœ…kasi besauu
βœ…kasi paduu
βœ…anjal
βœ…tak perlu pakai push up lagiii tauu....!!! Sapu sapu je semingu pakai 3 kalii..
Kesan seawal 1 mingu tauu.. 😭😭
.
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Bust Firming Serum βœ…mencantikan asset wanita
βœ…kasi besauu
βœ…kasi paduu
βœ…anjal
βœ…tak perlu pakai push up lagiii tauu....!!! Sapu sapu je semingu pakai 3 kalii..
Kesan seawal 1 mingu tauu.. 😭😭
.
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Dyxy ada 5 produk utama.

1. Bc Cream
2. Mineral Green Tea Face Mist
3. Brush
4. Lipmatte
5. Mascara

Yang menariknya tentang produk DYXY ini adalah mudah untuk dibersihkan !

Jadi, sangatΒ² recommended untuk siapa yang tak rajin nak bawa cleanser ke mana mana.

Guna je DYXY. Dah lah effect cantik peloless. Senang nak tanggalkan pula tu.

Rugi tak cepat² dapatkan DYXY ! 😘
#makeuppengantin #makeupartis #makeupbridal #makeuptutorial #makeuptunang #muakelanajaya #muajohor #muaseremban #muakualalumpur #muamelaka #muamerlimau #muagerik #muagopeng #muagombak #muaterengganu #muasubang #muakedah #mualumut #muaputrajaya #muapulaupinang #muasarawak #muasabah #muakelantan #muapontian #muaperak #muabanting


0

Tak leh nak curanggg dahhh..πŸ˜‚πŸ˜‚
Tengok la skin dia meletoppp bersih putih pinkish je tanpa sebarang cela sejak consume combo rosehip pink + vit c rosehip uk😍

Dah lama idam nak kulit macam nie.. Maii lah grab combo set rosehip pink !! Pure rosehip uollsss.. Comfrim result marlovess😱😱 ...
Telan2 Putih gebuss.. Yg kulit kusam, kulit pucat nampak tak sihat macam mayat hidupp.. elokkk sangat ambik nie. πŸ‘πŸ‘ HIGH STRENGTH PURE ROSEHIP PINK 1000MG SAHAJA
RESULT CEPAT SEAWAL SEMINGU!!. βœ… #vitamincrosehip uk 30 biji (1 botol)😱
βœ… #purerosehip uk 60 biji (1 botol)😱 Combo lagi jimat uolss.. Alang2 nak putih pink2 ambik combo terus.. Ada tanya kak miza apa beza vitamin c rosehip uk dengan pure rosehip ni.. Haaa uolss
Vitamin c rosehip uk βœ…1500mg vitamin c dan βœ…25mg rosehip sahaja
Tapii

pure rosehip βœ…1000mg rosehip nya 😍

Kalau gabong lagi la letopss.. Uolss kat sini xde lagi produk 1000mg rosehip semata2 ok.. Kat obesii popular sangat rosehip depa buat produk.. Ni import dari UK ye.. Mmg letopss .. Mai siapa nak combo pink ni "cerah pink2 like awek korea ❗️" Mai whatsap kak miza syg2 .
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Tak leh nak curanggg dahhh..πŸ˜‚πŸ˜‚
Tengok la skin dia meletoppp bersih putih pinkish je tanpa sebarang cela sejak consume combo rosehip pink + vit c rosehip uk😍

Dah lama idam nak kulit macam nie.. Maii lah grab combo set rosehip pink !! Pure rosehip uollsss.. Comfrim result marlovess😱😱 ...
Telan2 Putih gebuss.. Yg kulit kusam, kulit pucat nampak tak sihat macam mayat hidupp.. elokkk sangat ambik nie. πŸ‘πŸ‘ HIGH STRENGTH PURE ROSEHIP PINK 1000MG SAHAJA
RESULT CEPAT SEAWAL SEMINGU!!. βœ… #vitamincrosehip uk 30 biji (1 botol)😱
βœ… #purerosehip uk 60 biji (1 botol)😱 Combo lagi jimat uolss.. Alang2 nak putih pink2 ambik combo terus.. Ada tanya kak miza apa beza vitamin c rosehip uk dengan pure rosehip ni.. Haaa uolss
Vitamin c rosehip uk βœ…1500mg vitamin c dan βœ…25mg rosehip sahaja
Tapii

pure rosehip βœ…1000mg rosehip nya 😍

Kalau gabong lagi la letopss.. Uolss kat sini xde lagi produk 1000mg rosehip semata2 ok.. Kat obesii popular sangat rosehip depa buat produk.. Ni import dari UK ye.. Mmg letopss .. Mai siapa nak combo pink ni "cerah pink2 like awek korea ❗️" Mai whatsap kak miza syg2 .
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Tak leh nak curanggg dahhh..πŸ˜‚πŸ˜‚
Tengok la skin dia meletoppp bersih putih pinkish je tanpa sebarang cela sejak consume combo rosehip pink + vit c rosehip uk😍

Dah lama idam nak kulit macam nie.. Maii lah grab combo set rosehip pink !! Pure rosehip uollsss.. Comfrim result marlovess😱😱 ...
Telan2 Putih gebuss.. Yg kulit kusam, kulit pucat nampak tak sihat macam mayat hidupp.. elokkk sangat ambik nie. πŸ‘πŸ‘ HIGH STRENGTH PURE ROSEHIP PINK 1000MG SAHAJA
RESULT CEPAT SEAWAL SEMINGU!!. βœ… #vitamincrosehip uk 30 biji (1 botol)😱
βœ… #purerosehip uk 60 biji (1 botol)😱 Combo lagi jimat uolss.. Alang2 nak putih pink2 ambik combo terus.. Ada tanya kak miza apa beza vitamin c rosehip uk dengan pure rosehip ni.. Haaa uolss
Vitamin c rosehip uk βœ…1500mg vitamin c dan βœ…25mg rosehip sahaja
Tapii

pure rosehip βœ…1000mg rosehip nya 😍

Kalau gabong lagi la letopss.. Uolss kat sini xde lagi produk 1000mg rosehip semata2 ok.. Kat obesii popular sangat rosehip depa buat produk.. Ni import dari UK ye.. Mmg letopss .. Mai siapa nak combo pink ni "cerah pink2 like awek korea ❗️" Mai whatsap kak miza syg2 .
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Tak leh nak curanggg dahhh..πŸ˜‚πŸ˜‚
Tengok la skin dia meletoppp bersih putih pinkish je tanpa sebarang cela sejak consume combo rosehip pink + vit c rosehip uk😍

Dah lama idam nak kulit macam nie.. Maii lah grab combo set rosehip pink !! Pure rosehip uollsss.. Comfrim result marlovess😱😱 ...
Telan2 Putih gebuss.. Yg kulit kusam, kulit pucat nampak tak sihat macam mayat hidupp.. elokkk sangat ambik nie. πŸ‘πŸ‘ HIGH STRENGTH PURE ROSEHIP PINK 1000MG SAHAJA
RESULT CEPAT SEAWAL SEMINGU!!. βœ… #vitamincrosehip uk 30 biji (1 botol)😱
βœ… #purerosehip uk 60 biji (1 botol)😱 Combo lagi jimat uolss.. Alang2 nak putih pink2 ambik combo terus.. Ada tanya kak miza apa beza vitamin c rosehip uk dengan pure rosehip ni.. Haaa uolss
Vitamin c rosehip uk βœ…1500mg vitamin c dan βœ…25mg rosehip sahaja
Tapii

pure rosehip βœ…1000mg rosehip nya 😍

Kalau gabong lagi la letopss.. Uolss kat sini xde lagi produk 1000mg rosehip semata2 ok.. Kat obesii popular sangat rosehip depa buat produk.. Ni import dari UK ye.. Mmg letopss .. Mai siapa nak combo pink ni "cerah pink2 like awek korea ❗️" Mai whatsap kak miza syg2 .
Maiii whtspp miza, miza bantuuu
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

If only you could smell these brush shampoo~ Let me tell all the girls out there. Your make up brushes and sponges need Ohyesyamila Brush Solid Shampoo!
✦
β€’ Oys Brush Solid Shampoo
β€’ Rm13 (Promo Price)
β€’ Postage Rm8 / Rm12
✦
β€’ Orang JB especially Taman Daya, Setia Indah, Seri Austin, JP Perdana, Mount Austin dan Bandar Dato' Onn boleh datang self pickup di Taman Setia Indah
✦
β€’ Whatsapp 018.789.6645 @ klik saja link di bio tanpa perlu save no tel untuk order


1

Reasons why kenapa Qaqa dah tak pandang pencuci berus mekap yang lain πŸ˜„
✦
β€’ Oys Brush Solid Shampoo
β€’ Rm13 (Promo Price)
β€’ Postage Rm8 / Rm12
✦
β€’ Orang JB especially Taman Daya, Setia Indah, Seri Austin, JP Perdana, Mount Austin dan Bandar Dato' Onn boleh datang self pickup di Taman Setia Indah
✦
β€’ Whatsapp 018.789.6645 @ klik saja link di bio tanpa perlu save no tel untuk order


1

#cikpahxtutorial
EYEBROWS TUTORIAL
.
Products :
Concealer Hope Girl @nafura
Brow pencil Cyber Colors (Sasa)
Brow gel @nyxcosmetics_my
Brow pomade @tartecosmetics
.
The most requested tutorial. But since it’s a bit late, so I share both natural & defined brows. This tutorial is especially for those who hv same brows with meh. Hope it helps πŸ˜‰πŸŒΉ


4

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


2

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Pure rosehip pink pinkk makk oiiii...!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ’
high strength rosheip uk! pure rosehip ok!! cerah pink3!! auchhh
nakk muke pink3!!! likee artis2 korea tuu muke x pakai blusher ttp pink!!
korang!! korang!!! x kan mlm2 nak pakai blusher kannn

nii try rosehip ni!! muke cerah pink3!! rosehip ni 1000mg semata2 mmg bgus utk skin!! maii dari uk ulosss
prdct uk mmg terbaik! sbb tu miza suka sangat suggest kat customer!! mmg terbaik!!
jomm order!! #misiputihsebelumsyawal
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

🌸 Ready Stock 🌸 Ready Stock 🌸
.
ANASTASIA BEVERLY HILLS
Blush Trio - Rm 180 each
.
Shade :
▫️Pink Passion (L)
▫️Peachy Love (R)
.
Postage :
RM 8 (SM) RM 12 (SS)
.
WA : 🌷🌷 019 - 6923200 🌷🌷
.
#bluelilacreadystock


1

Terujaa sangat nak bgthu

Harini jer 30 kotak habisss utk breast serum #bustfirmingserum uolss ada yg maii repeat lg.. Haaa uolss lg berusia lagi kene jagaa uolss
Manaa nakk gantii klau breast kita sndrii x melecunn...! Maii siapa lg nakkk
Breast serum

Tak payah push up .
Tak payahhh ubat2
Tak payah bubuh silikonn..!. Sapuu jeee.. 😍😍😍
Maii siapa lg nakk wasap miza syg2
Sumpahh berbaloiii .
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Terujaa sangat nak bgthu

Harini jer 30 kotak habisss utk breast serum #bustfirmingserum uolss ada yg maii repeat lg.. Haaa uolss lg berusia lagi kene jagaa uolss
Manaa nakk gantii klau breast kita sndrii x melecunn...! Maii siapa lg nakkk
Breast serum

Tak payah push up .
Tak payahhh ubat2
Tak payah bubuh silikonn..!. Sapuu jeee.. 😍😍😍
Maii siapa lg nakk wasap miza syg2
Sumpahh berbaloiii .
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

PENANGAN VITAMIN C ROSEHIP UK. ORIGINAL IMPORTED UK.

KEBERKESANAN NYA SGT SGT TERBAIK. TESTIMONI PALING BYK.

YANG SKIN MASALAH MCM NI..SILA SILA GUNAKAN PILL INI. SGT BAGUS UNTUK TREATMENT SKIN MASALAH.
Siapa nak cuba? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #veniscynexgen #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

Regrann from @chadiyusaishah_shop - Want to win Matte Eyeshadow by AishahMasram❀️ 1. LIKE this photo
2. TAG 3 or more besties in separate comments and tell them to follow along, too!
3. Wait until Friday to see if you won.
Now isn’t that the easiest giveaway you’ve ever entered in your life?! πŸ’₯
For EXTRA entries, share the giveaway in your stories and use #AishahMasram. 😘
...............................................................
Beli & Menang Cincin Emas 916 sekarang!

40% OFF Foiled / Matte Eyeshadow
www.chadiyus.com

WhatsApp 01121947424 for details😘
http://chadiyus.wasap.my

Turn on post notification for more update!

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #aishahmasram #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #muaselangor #muakedah #blogger #makeuptips #pressedglitters #glitters #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #weddingmakeup #makeupviral #giveaway


0

Congratulations @nureika_arifin .

Anda adalah pemenang giveaway Matte Eyeshadow by AishahMasram❀️❀️ Boleh dm detail utk redeem hadiahπŸ˜—πŸ˜— Thank you semua yg sudi join.

Wait for next giveaway. Turn on post notificationπŸ˜‰

1st Diamond Liquid Glitter in MalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ Beli & Menang Cincin Emas 916 sekarang!

40% OFF Foiled / Matte Eyeshadow
www.chadiyus.com

WhatsApp 01121947424 for details😘
http://chadiyus.wasap.my

Turn on post notification for more update!

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #muaselangor #muakedah #blogger #makeuptips #pressedglitters #glitters #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #weddingmakeup #makeupviral #giveaway


3

Nak mata secantik Barbie Doll?😍
-
Jom pakai eyelash magnet ni confirm puas hati sebab boleh pakai banyak kali!

Eyelash Magnetic πŸ‘€
βœ”οΈ Sangat mudah dipakai
βœ”οΈ Cepat xsampai 2 minit pun
βœ”οΈ Boleh pakai lebih 10x
❌perlu pakai gam
❌menyakitkan

Nak order boleh whatsapp
πŸ“²0129692592 - sy_eyelash
πŸ“²0129692592 - sy_eyelash
πŸ“²0129692592 - sy_eyelash

#eyelashes #eyelashmurah #bulumatapalsu #mua #muakedah #muakualalumpur #muaselangor #muakl #muajohor #muanegerisembilan #muamelaka #muaperak #muapahang #muaterengganu #muakelantan #freelancemakeupartist #freelancemodel #freelance #bridalmakeup


0

Nak mata secantik Barbie Doll?😍
-
Jom pakai eyelash magnet ni confirm puas hati sebab boleh pakai banyak kali!

Eyelash Magnetic πŸ‘€
βœ”οΈ Sangat mudah dipakai
βœ”οΈ Cepat xsampai 2 minit pun
βœ”οΈ Boleh pakai lebih 10x
❌perlu pakai gam
❌menyakitkan

Nak order boleh whatsapp
πŸ“²0129692592 - sy_eyelash
πŸ“²0129692592 - sy_eyelash
πŸ“²0129692592 - sy_eyelash

#eyelashes #eyelashmurah #bulumatapalsu #mua #muakedah #muakualalumpur #muaselangor #muakl #muajohor #muanegerisembilan #muamelaka #muaperak #muapahang #muaterengganu #muakelantan #freelancemakeupartist #freelancemodel #freelance #bridalmakeup


0

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

FOUNDATION IDAMAN SETIAP WANITA UTK DIBAWA KEMANA MANA SHJ 😍
.
Super easy, super travel friendly & super easy to blend it 😍
.
Ws +6012-6471795 ❀️
Ws +6012-6471795 ❀️
Ws +6012-6471795 ❀️
@
@urbanbeauty.my (cod KL)
.
🌸GLOWY STICK FOUNDATION🌸
️
❀️Wajah flawless & glowing serta merta
❀️Melindungi wajah dari sinaran uv spf30+
❀️Anti penuaan
❀️Menutup parut jerawat & jeragat
❀️Merawat kulit wajah
❀️Melembapkan kulit
❀️Mengecilkan liang pori/pore control
❀️Mengawal kulit berminyak
❀️Mesra wudhuk/ Halal
❀️Jimat masa untuk makeup
❀️ Creamy Texture
❀️ Senang utk diblend
❀️ Medium to full coverage
.
Ada BAHAN YG BLH MERAWAT SEPERTI :
πŸ’• MARULA OIL
πŸ’• VIT C & E
πŸ’• ALOE VERA
πŸ’• SPF 30++
.
Love ,
Cliche' Cuteboss πŸ’“
.
#clichecosmetics #malaysianproduct #sayajual #sayajualmakeup #bazaarpaknil #fattzura #sayajualmakeupmurah #muakl #muashahalam #muamelaka #muaseremban #muajohor #muapahang #muakelantan #muaterengganu #muasabah #muasarawak #sephoramy #naelofarhijab #neelofa #fazura #jannanick #haniszalikha #stickfoundation #stickfoundationmurah #fattzura


0

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


1

Bismillahirrahmannirahim πŸ’• β™₯️ APRIL SALE ❀️ APRIL SALE πŸ™‹πŸ» POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 Ni bukan April fool tau 🀣

Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
Cepat cepat order sementara stok masih ada πŸ’–πŸ’–πŸ’– #muatutorial #muakangar #muaperlis #muaperak #muapengantin #makeupartis #makeuporiginal #makeuppengantin #makeuptutorial #kakimekap #muapontian #muakualalumpur #muajalankebun #muajohor #muaklang #muadamansara #muakajang #muabanting #muabangi #muagerik #muagombak #muaselayang #muasetiaalam #muasepang #mualangkawi #mualumut #muaijok #muamelaka #muamerlimau #muasepang


0

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


0

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG (UK)
.

Sebotol #vitcrosehipuk (30biji) RM60
Beli 4 botol RM150 sahaja. Total semua 120 biji πŸ’Š utk penggunaan 2-4 bulan ha berbaloi baloi tau.... lekas order !!! Borong dialau-alukan😍
.

VITAMIN C ROSEHIP 1500MG
.
Supplement kecantikan terlaris terhangat !! Mengandungi bahan berkualiti tinggi dan selamat tanpa bahan kimia yg memudaratkan.. Dijamin berkesan !!! πŸ’― original imported uk
.

FUNGSI / KELEBIHAN :
.
🍊Mencerah serta menggebukan kulit seluruh badan
🍊Melicinkan dan menegangkan kulit
🍊Mengecutkan jerawat
🍊Kulit lebih flawless glowing dan berseri
🍊Mengatasi masalah kulit kering/ berminyak
🍊Mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat, parut , tona kulit tidak sekata , pori terbuka dan kulit kusam
🍊Melembapkan dan menghaluskan kulit
🍊Membekalkan nutrisi pd kulit agar kulit kekal sihat dan anjal serta memberi perlindungan dari sinar uv
🍊Anti penuaan
🍊Mampu menyingkirkan toksin dalam badan
🍊Mencuci darah
🍊Badan lebih sihat dan bertenaga
.
Maii syg2 siapa lg nak join
Nak borong pon boleh whasap miza
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah


2

Thank you beli produk dyxy dengan wani πŸ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 🌸Boleh tengok video tutorial yg wani share dekat ig @dyxybywani jugak πŸ˜‰πŸ˜‰ 🌸Jangan lupa selfie gambar before after.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#teamdyxy
#teamdyxykakmar
#teamdyxycikwani
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypasirgudang
#dyxymasai
#muapasirgudang
#muamasai
#muajohor
#dropshipwanted
#agentwanted


0

The end of the page