#muar

Instagram photos and videos

#muar#johor#segamat#uitmsegamat#melaka#surprisedeliverypagoh#surprisedeliverymuar#pagoh#candybouquetmuar#migcandybouquet#twc#candybouquet#Muar#art#candybouquetpagoh#MMSparkleRaya2018#ballerinakl#johorbahru#sayajual#sayajualmurah#ballerinashahalam#ballerinaselangor#ballerinaklang#kelantan#lmf#ballerinasegamat

Hashtags #muar for Instagram

MAN UP AND RIDE
M.U.A.R
#fireblade #escape #love #bike #honda #muar #ride


0

πŸ’₯🚨BonΓ©s coleção Elite Caps Wild Bulls🚨πŸ’₯
⚜️Sem duvida alguma e sem comparaçáes os melhores bonés do Brasil;
⚜️Carneira com revestimento interno anti transpiraste;
⚜️Viés com personalização individual do modelo;
⚜️Bordados em E.V.A. de alta definição;
⚜️Costura corrente;
⚜️Tecido SuperCap Americano;
⚜️Intertela de memória;
πŸ”ΈWhatsApp: 62 9223 0779 πŸ”Έwww.wildbulls.com.br πŸ”Έ#WildBulls πŸ”Έ@wildbullsoficial πŸššπŸ’¨πŸ“¦
#bonΓ© #bonΓ©s #teamroping #agronomia #agricultura #veterinaria #zootecnia #cavalos #cavalo #gado #rebanho #tropa #muar #fazenda #trator #pecuaria


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
πŸ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
πŸ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
πŸ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
πŸ’‹Bau buah honeydew
πŸ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
πŸ’‹Cepat kering dan meresap
πŸ’‹Long lasting tapi mudah untuk removeπŸ‘πŸ»
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

Foto enviada pelo nosso amigo Cristiano da sua nora Paulinha, segundo ele nova muladeira da famΓ­lia.
@pousadacantoverdecipo @damatatiago #muar #serradocipo #muladeira #mulheresdechapeu #ranchosoberbo #tradicaomuladeira


3

Depois de cavalgar no entardecer do dia a 15Β°C e chegar sobre a luz da lua crescente, nada melhor que levantar no outro dia com um canivete bem amolado de baixo do meu pΓ© de laranja pΓͺra!

#rural #caipira #roca #mato #madeinmato #madeinroça #muladeiros #muares_capixabas #muar #agriculturauniversal #laranjau #respeitaoscaipira #montanhascapixabas #domingosmartinenses #domingosmartins


0

Same place with different type of view.
#grimlin #royalcitygangz #grimsjourney #view #nature #sunset #cloud #sky #tanjung #muar #johor


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

Aku edit gambo orang atau pemandangan memang pandai (boleh la).
Edit gambo sendiri memang fail, jadi bio la gitu je.
Yang penting angle betul 🀣

Lagi 1 yang aku tak pandai edit adelah nak edit name kau kat hati aku. Cieee... #CheesyPickupline
#GDPickupline
#Swafoto
#Selfie
#SesekaliSelfie
#AcahSado
#SunsetHunters
#LanscapeHunters
#HuntingSunset
#SeriMenanti
#LoneRanger
#LoneSurvival
#Muo
#Muar
#Joho
#Johor
#Malaysia
#MalaysiaVillage
#KampungBoy
#KampongBoy
#Hangul
#Ssang


0

.
Menyesal !! Menyesal !! Menyesal !!
.
Menyesal tak kenal #Dms360 dari dulu 😭Siapa lagi nk muka glowing??Hasilnya gempakk 😱😱. Uolss pasti terkejut tengok muka akak yang #flawless #glowing bling2 ni kan😍. Tak tipu !!! Ini betol2 serius !!!! Parut jerawat dgn jerawat pun dah totaly hilang..Dengan Izinnya ...#Alhamdulillah
.
Jom klik utk order www.wasap.my/60104453369/Nak Beli Set Lengkap Dms 360 klik di bio
.
#StokisDMS #NanyJutawan #terapinstagram #sarawak
#sayajualonline #selangor #putrajaya #terengganu #kedah #kelantan #melaka #johor #muar #kualalumpur #nanyjutawan #kualaselangor #parutpudar #paruthitam #parutjerawat #serum #dms360 #stokisDMS #ajimaura #assalamualaikum #bazarmalaysia


4

Siapa ada masalah berat badan dan nak kuruskan badan tapi still boleh makan nasi ?
_
Komen SAYA πŸ™‹β€β™€οΈπŸ‘ŒπŸ»
_
Saya nak kasi DISKAUN
Sekotak ➑️ DISKAUN RM73.50
3 KOTAK ➑️ DISKAUN RM 250.50
_
#AnyssNurraysa #detoxkurus
#kurussihat #kurusselamat #kuruslangsing #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #instalike #muar #akasia #akasiatv3 #sejutarasabuatadelia #haelhusaini #terapiinstagram #pehabesar #cikgucikgi #sihatdancantik #lotsoflove #meletop #cctv #tv3 #melodi #instagood #instaseleb #johorbahru #gebu #flawless


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
πŸ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
πŸ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
πŸ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
πŸ’‹Bau buah honeydew
πŸ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
πŸ’‹Cepat kering dan meresap
πŸ’‹Long lasting tapi mudah untuk removeπŸ‘πŸ»
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

JackieNG’s Photography #muar #johor #malaysia #malaysiafruit


0

Saper jaa yang tak suke pada kecantikkan.. Lelagii kalo diri kita nie pon cantik manis orang pandang, tak giteww? Boleh kembang setaman and penuh selfie kat galeri fon.. Sapee terasa dia lah tu πŸ˜‹.. .
.
Ok!! #twc nie adalah set lengkap untuk menjaga kecantikkan dan kesihatan kulitt korang darii dalam tau.. Cantik darii dalam, sampaii keluar boleh nampak.. Jom berii kepercayaan korang kat #thesuriaroses untuk memperbaikii dan menjaga kulitt korang sume... .
.
Dah ada yang terbaikk depan mata nie, kenape nak pilih yang lain??.. .
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #ufora #putihdalam48jam #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #codjb


0

.
PROMOSI JULAI!
Mug Candy Bouquet

RM50 saja!
Tak termasuk caj delivery
ALL READY STOCK
.
.
Jom follow
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
untuk dapatkan promosi yg best2!
.
.
.
#candybouquet #surprisedeliverypagoh #surprisedeliverymuar #migcandybouquet #pagoh #muar #candybouquetmuar #candybouquetpagoh


0

.
PROMOSI JULAI!
Mug Candy Bouquet

RM50 saja!
Tak termasuk caj delivery
ALL READY STOCK
.
.
Jom folllow
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
untuk dapatkan promosi yg best2!
.
.
.
#candybouquet #surprisedeliverypagoh #surprisedeliverymuar #migcandybouquet #pagoh #muar #candybouquetmuar #candybouquetpagoh


0

Zaman laa nie, semua orang nak bende yang mudah, senang dan ringkas.. kesan pon nak yang cepatt!! Sebab tulah wujudnya #twc & #suriasoap nie... .
.
Memang dibuat khas untuk menjaga kulitt korang darii luaran dan dalaman.. Kalo rajin boleh buat petua2x orang lama, makan buah buahan yang cukup setiap harii dan minum air kosong yang cukup untuk badan... .
.
Tapii, beraper ramaii jaa yang rajin, suke dan mampu nak amalkan semua tu.. Tu dimudahkan dengan kemam jaa #twc yang kaya dengan zat buah buahan sepertii aprikot, strawberry, oren, biji anggur dan sebagainya... .
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #isteriuntukdiiktiraf #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat


0

Malam minggu sambil layan movie The Avanger , siapkan bungkusan untuk di POS besok.. pelangan sayang dah tunggu tu. 😍
Semua pakat nak Cantik.. merawat kulit dengan BERLIAN hasilnya Cantik macam berlian Juga la.. Kan. .
Berminat boleh WA kita.

KLIK ---> wasap.my/601111229634
KLIK ---> wasap.my/601111229634
KLIK ---> wasap.my/601111229634
.
POS Seluruh Malaysia,
COD pekan merlimau, Rtc SG rambai, Bandar Muar.
CoC Sgt Rambai
.
#MBG00003038
Saya agent sah dan berdaftar Meeracle
#agentsahmeeracle
#teammeeraclesitifairous
#teammeeraclemsdiana
#TeamMeeracleMelaka
#agentsahmelaka
#agentsgrambai
#agentmuar
#teammeeracleLynnAmanda
#agentsahJohor
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#jerawatkecut
#parutjerawat
#mukabersih
#serum
#makeupprimer
#pelembab
#rawatanParut
#Muar
#melaka
#sayajual
#sayajualmurah
#kulitburn
#awakcantik
#semulajadi
#pelembab


1

somewhere over the horizon β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
taken by: @_phothoe_
edited by: @_phothoe_ --------------------------------------
#vsco #VSCO #editing #photography #life #lifequotes #art #appreciation #artofappreciation #masterpiece #happiness #happy #johor #muar #skies #clouds #sky #malaysia #beauty #peace


0

Dinner πŸ“·πŸ“·πŸ“·
.
.
_______

#muar


0

Selamat Malam Semua Semoga Mimpi Yang Indah -indah 😴
.
Jangan lupa cuci muka dengan cleanser Dan sapukan dengan serum BERLIAN Meeracle..
.
Berminat boleh WA kita.

KLIK ---> wasap.my/601111229634
KLIK ---> wasap.my/601111229634
KLIK ---> wasap.my/601111229634
.
POS Seluruh Malaysia,
COD pekan merlimau, Rtc SG rambai, Bandar Muar.
CoC Sgt Rambai
.
#MBG00003038
Saya agent sah dan berdaftar Meeracle
#agentsahmeeracle
#teammeeraclesitifairous
#teammeeraclemsdiana
#TeamMeeracleMelaka
#agentsahmelaka
#agentsgrambai
#agentmuar
#teammeeracleLynnAmanda
#agentsahJohor
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#jerawatkecut
#parutjerawat
#mukabersih
#serum
#makeupprimer
#pelembab
#rawatanParut
#Muar
#melaka
#sayajual
#sayajualmurah
#kulitburn
#shahalam
#semulajadi
#pelembab


0

.
PROMOSI JULAI!
Mug Candy Bouquet

RM50 saja!
Tak termasuk caj delivery
ALL READY STOCK
.
.
Jom folllow
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
untuk dapatkan promosi yg best2!
.
.
.
#candybouquet #surprisedeliverypagoh #surprisedeliverymuar #migcandybouquet #pagoh #muar #candybouquetmuar #candybouquetpagoh


0

.
PROMOSI JULAI!
Mug Candy Bouquet

RM50 saja!
Tak termasuk caj delivery
ALL READY STOCK
.
.
Jom folllow
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
untuk dapatkan promosi yg best2!
.
.
.
#candybouquet #surprisedeliverypagoh #surprisedeliverymuar #migcandybouquet #pagoh #muar #candybouquetmuar #candybouquetpagoh


0

.
PROMOSI JULAI!
Mug Candy Bouquet

RM50 saja!
Tak termasuk caj delivery
ALL READY STOCK
.
.
Jom follow
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
untuk dapatkan promosi yg best2!
.
.
.
#candybouquet #surprisedeliverypagoh #surprisedeliverymuar #migcandybouquet #pagoh #muar #candybouquetmuar #candybouquetpagoh


0

Brader-brader hensem Muo dah singgah... awak bila lagi?πŸ˜πŸ‘
.
Jomm la singgah kasi try......
- kopi Muar
- chicken chop
- Meatball
- Chicken sandwich
- Maggi sup special
- Bandung soda
- Roti bakar
- Roti telur goyang
- Sate kebab
- cappucino iced blended
- chocolate iced blended
.
#muarcafe
#santaipetang
#santaimalam
#muarcafe
#kafemuar
#haatepuk
#orangmuogayamuo
#bikesikalcafe
#bikesikal
#bandarmaharani
#muar
#muarjohor
#muo


5

Hoje tivemos uma visita ilustre no Rancho Soberbo, jΓ‘ experimentando as traias. A mais nova muladeira da Serra Maria Clara !!!πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
#ranchosoberbo #muladeira #muar #muladepatrao #tradicao #comitivas #ranch #redeas #traias #traiasdequalidade #muladeirosdaserra @andremaiag @brunaviolamt


12

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days!
.
πŸ“² WhatsApp: 011-3108 4565
πŸ“² WhatsApp: 011-3108 4565
πŸ“² WhatsApp: 011-3108 4565
.
#ubattinggi #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #selangor #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #neelofa #nakbebel #lawa


3

.
PROMOSI JULAI!
Mug Candy Bouquet

RM50 saja!
Tak termasuk caj delivery
ALL READY STOCK
.
.
Jom follow
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
@tc_cakeshop
untuk dapatkan promosi yg best2!
.
.
.
#candybouquet #surprisedeliverypagoh #surprisedeliverymuar #migcandybouquet #pagoh #muar #candybouquetmuar #candybouquetpagoh


0

Its sunday but we are OPEN today guys!
.
Prawn aglio olio special di snapnsnack!
.
Memang paduu bebπŸ‘ŒπŸ»
. πŸ’•TASTE INTERNATIONAL , PRICE AFFORDABLEπŸ’•
.
LOKASI 🌎
.
(CAWANGAN MUAR)
.
1-38, Jalan Tanjung Agas, 84000,Muar,Johor,Malaysia. (sederet al-ikhsan)
.
.
Waze : snap n snack cafe
.
waktu operasi cawangan Muar
.
6ptg-12 malam(Isnin-sabtu)
.
AHAD CLOSED❗️
.
Contact for any inquiries and reservation :
.
014-7240551 (admin : izyan) 018-7632994 (admin : shaq) .
Lots of love,
Snapnsnack
.
#muar #muarpeople#muarbandardiraja #jdt#vitdailymuar#vitdailyjohor#tanjungagasmuar#jjcmmalaysia#jomsinggah#cafemuar #foodsedap#cafemurah#snapnsnack#tanjungagasmuar #orangmuar#johordarultakzim #cafejohor#cafeviral#jomsinggah#cafemurah#cafehipstermuar


0

Alhamdulillah, barang baik kena war war kan.
#KhasiatBungaRaya
#KhasiatBuahAnggur
#dexandraFFR
#maliquehairtreatmentfeedback

Nak try syampu Malique boleh pm admin deh..


1

Alhamdulillah, barang baik kena war war kan.
#KhasiatBungaRaya
#KhasiatBuahAnggur
#dexandraFFR
#maliquehairtreatmentfeedback

Nak try syampu Malique boleh pm admin deh..


1

Semua pakat beli 3 biji LMF..Sebab sale kali ni memang sangat jimat...Beli 3 biji LMF hanya RM100..Rugi Uols tak grab sekarang tau...Nak cantik??? Cepat2 bertindak!!!😍😍😍
. Klik link kt bio utk order ye β™₯️ .

#ballerinashahalam#ballerinaselangor#ballerinaklang#ballerinakl#lmf#laurafoam#ballerinacandy#ballerinakj#ballerinapj#ballerinajohor#ballerinajementah#jementah#ballerinatangkak#ballerinasegamat#uitmsegamat#mrsmtangkak#ballerinamuar#muar#segamat#pinkishglow#ladymillionfoundation#slimpro#ladivafoundation


0

Lady Million Foundation 1 warna sesuai untuk semua jenis dan warna kulit.. Yang kulit x brpe nak putih macam akak ni, boleh je pakai..Akak pakai pun ok je dikkk...Yang penting tak bercapuk dan tak comot bila berpeluh.. Meh grab promosi murah sekarang...😍😍😍 Klik link kat bio utk order yeβ™₯️
.

#ballerinashahalam#ballerinaselangor#ballerinaklang#ballerinakl#lmf#laurafoam#ballerinacandy#ballerinakj#ballerinapj#ballerinajohor#ballerinajementah#jementah#ballerinatangkak#ballerinasegamat#uitmsegamat#mrsmtangkak#ballerinamuar#muar#segamat#pinkishglow#ladymillionfoundation#slimpro#ladivafoundation


0

IPHONE 6S 64GB RM 1020 SECONDHAND FULLSET πŸ‘
NO FREEGIFT πŸ‘
#melaka #muar #seremban #iphonemurah


83