#muasanding

Instagram photos and videos

#muasanding#muatunang#muanikah#muakl#muagombak#muadinner#muamalaysia#makeupartist#makeupartistmalaysia#muashahalam#muaselangor#muaklangvalley#muaselayang#makeupmurah#muasetapak#muaconvo#muaevent#muaampang#makeupsanding#makeupnikah#muaphotoshoot#muabatucaves#makeuptunang#muakajang#muabangsar#muapetalingjaya

Hashtags #muasanding for Instagram

by @stazurinweddingsevents

Done Upah Jahit Baju Sanding Patching Lace + Manik ➡️ @stazurinweddingsevents ➡️ PERKHIDMATAN :
Tailoring / Upah Jahit
➡️ Sewaan Busana Sedia Ada
➡️ Sewaan Busana Sanding Baru Customade
➡️Jahit Baju Nikah
➡️ Dll ➡️ Whatsapp 0176704262 Untuk Perbincangan Lanjut 👌

#mampumilik #bazaarpaknil #sayajualservis #weddingidea #weddingstyle #malaysian #fararplace #bazaarpaknil #paskal
#sayajual #puchong #promo #viral #promosi #meletop #dramasangat #putrajaya #kajang #shahalam #selangor #liveupdate #instawedding #seremban #bangi #kualalumpur #weddingdress #petalingjaya

Cheras, Kuala Lumpur
0

by @kedaikina

Saya pasti, ini mesti impian atau GOALS para wanita yang gemar makeup & yang hati dah tertambat dengan Ferra Rossa 😍
.
.
Yang bestnya pasal eyeshadow dia, kita boleh create palette kita . Maksud saya, awak boleh pilih awak nak eyeshadow warna apa. Namanya, awak ada palette eyeshadow yang awak pilih, yang awak betul betul suka.
.
.
Palette besar biasanya digunakan untuk collection, kalau awak nak kumpul semua eyeshadow dia. Palette kecil tu pulak khas untuk go-to eyeshadows when travelling.
.
.
Ferra Rossa Makeup Melter saiz besar tu agak leceh nak masukkan dalam beg, so yang besar simpan kat rumah & mini melter tu wujud untuk mudahkan urusan harian awak 💙
.
.
Nak ambik wuduk senang, lumur lumur je cayaqq mekap. Sometimes, BLACKHEADS & whiteheads pun tergelincir keluar 🙈
.
.
Saya membebel ni bagitau harga PROMO masih onz!
-
✅ Palette besar + 3 eyeshadow dambaan hati JIMAT RM20
✅ Palette kecil + 3 eyeshadow pujaan hati JIMAT RM15
✅ Mini tester limited edition RM25 masih ada stok, walaupun dah susut banyak.
.
Nak cuba pilihan MUA ni? WhatsApp +60192884867


1

by @byfidaramli

Baik sangat client dari @zarlithevent . Jujur . Brush tertinggal 1 pon sanggup nak hantar kat kite balik.. semoga murah rezeki dy.. Alhamdulilah..feedback makeup @byfidaramli 🦄♥️.
Any inquiry please wassap me at 017-2248934.. Makeup start from RM170-350+ .
.
Www.wasap.my/60172248934 .
#MUAKL #MUAklangvalley #makeupartistmalaysia #muakl #makeuptunang #makeupnikah #makeupartist #makeuplover #makeupbyfidaramli #byfidaramli #makeupmurah #makeupsanding #makeupkualalumpur #muaklmurah #muadinner #muatunang #muasanding #muagombak #muabatucaves #muaselayang #muasetapak #muawangsamaju #muamelawati #muaampang #muaukayperdana #muacheraskajang #muakajang #muahululangat #muaputrajaya #muapuchong


1

by @mua_ell.elya

Makeup Bertandang | Safinah | Felda Bukit Tongkat

Thanks yunk support akk.. Dri Majlis Nikah ke bertandang.. Smoga bhagia till jannah.. Sebarang tempahan/pertanyaan bole terus direct wassap akk ye http://Www.wasap.my/60173996807

#MakeUpArtist #MUA #MakAndam #MakAndamPerempuan #MUAJohor #muatunang #muanikah #muadinner #muaprewedding #muakonvouthm #muasanding #muabatu pahat #muaYongPeng #muaMuar #muaPagoh #muaMelaka #muaParitSulong #muaSegamat #NARS #Revlon #Giffarine #UrbanDecay #manniqueen #NRCosmetics #trulooks #obses #eyeshadowferrarossa#muamuslimah #sayajualservicemakeup


2

by @kedaikina

Pori-pori ni nampak je alahai cinonet . Tapi dia ni lah yang korang wajib pantau selalu. Kalau pori pori tu dah nampak macam kulit limau lubang lubang dia, sudah tiba masanya korang bertindak !
.
.
Sebab pori pori ni adalah ‘lorong’ untuk tembus lapisan dalam kulit. Lagi besar pori pori, lagi kerap tersumbat. Bakteria pun berpusu pusu masuk, sampai tersumbat. Tiket percuma la katakan 🙊.
.
.
Senang je nak kecilkan pori pori yang boleh celup jari ni. Amalkan mandi air sejuk & amalkan lumur ais batu dekat muka selalu. Tapiii, kalau nak tengok kesan lagi cepat, amalkan oil cleansing!
.
.
Mungkin sudah menjadi suratan takdir untuk Vitamin C bertemu asid linoleic dalam Ferra Rossa Makeup Melter. Bila dua ni bergabung, ibarat magic!
.
.
📌 Vitamin C mengecilkan pori-pori,
📌 Asid linoleic pula mengurangkan penghasilan extra minyak sebum yg menyebabkan pori2 jadi besar.
.
.
Bila pori pori dah kecik, barulah susah untuk bakteria selinap masuk. Kulit bertambah glowing. Sayonara jerawat! .
.
WhatsApp +60192884867 untuk kecilkan pori pori.


1

by @zarifatulainyy

HALF CUT CREASE FOR TAN SKIN ❤ • FREELANCE MUA • MUA KL/SEL : 🎈 TUNANG
🎈 NIKAH
🎈 SANDING
🎈 DINNER 🎈 PHOTOSHOT 🎈 DATE DLL

FOR DETAIL WASSAP AIN YE 👇
www.wassap.my/60178760538
www.wassap.my/60178760538

#muaartist #makeupbyainy #muagombak #muakl #muaselangor #muaampang #muatamanmelawati #muasegambut #mua #alhaalfacosmeticuse #muabudget #muamurah #muadinner #muatunang #muanikah #muasanding #muaphotoshoot #makeupdolls #makeupsimple


1

by @adilla_aelis

K O N V O | TASIK PUTERI
.
.
Congrats Hannah on your convocation 🎓💐jealous dgn Hannah punya bulu mata, tak payah pakai bulu mata pelesu pun hihi. Hannah request look yg nampk ringan tp still fresh. Thanks dear 💜
.
.
.
#makeupkonvo #makeupdaily #dailylook #duckcosmetics #nofakeeyelashes #bandartasikputeri #btp #rawang #bandarcountryhomes #muarawang #muagombak #muaselayang #muabatucaves #makeupartistmalaysia #muanikah #muasanding #muakonvo


1

by @adilla_aelis

K O N V O | TASIK PUTERI
.
.
Congrats Hannah on your convocation 🎓💐jealous dgn Hannah punya bulu mata, tak payah pakai bulu mata pelesu pun hihi. Hannah request look yg nampk ringan tp still fresh. Thanks dear 💜
.
.
.
#makeupkonvo #makeupdaily #dailylook #duckcosmetics #nofakeeyelashes #bandartasikputeri #btp #rawang #bandarcountryhomes #muarawang #muagombak #muaselayang #muabatucaves #makeupartistmalaysia #muanikah #muasanding #muakonvo


3

by @adielanawawi

My canvas today @silahalisa_ . Thank you dear ❤️
.
.
Sis belanja gambar ni dulu. Banyak sangat gambar cantik, hahah
.
.
Effortless makeup. Makeup look ni sesuai untuk akad nikah or night reception
.
.
Makeup by me : @adielanawawi .
.

Makeup booking : Click link dekat bio and terus whatsapp with details ❤️
.
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #convouitm #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation #muabrunei #engagementmakeup

Setapak
20