#muatunang

Instagram photos and videos

#muatunang#muashahalam#muamalaysia#muaselangor#muanikah#muasanding#muagombak#muadinner#muakl#muadamansara#muaphotoshoot#muaconvo#makeupartistmalaysia#muaevent#muakelanajaya#muaklang#muajohor#muasubangjaya#muasubang#muatutorial#muaterengganu#muakahwin#makeupartist#muapetalingjaya#muabangsar#muacheras#muafordinner

Hashtags #muatunang for Instagram

Dyxy ada 5 produk utama.

1. Bc Cream
2. Mineral Green Tea Face Mist
3. Brush
4. Lipmatte
5. Mascara

Yang menariknya tentang produk DYXY ini adalah mudah untuk dibersihkan !

Jadi, sangatΒ² recommended untuk siapa yang tak rajin nak bawa cleanser ke mana mana.

Guna je DYXY. Dah lah effect cantik peloless. Senang nak tanggalkan pula tu.

Rugi tak cepat² dapatkan DYXY ! 😘
#kakimekap #sephora #muaartis #muamelaka #muaseremban #muagerik #muagombak #muatemerloh #muapahang #muaterengganu #muakajang #muaputrajaya #muaselangor #muasetiaalam #muameru #muamalaysia #muatunang #muapengantin #muakahwin #muaperlis #muaperak #muasungaipetani


0

CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM?

#DyxyBccreamNatural : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage . Hilang segala kesan jerawat !

#DyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. PinkΒ² gitew muka korang !

Nak lagi cantik, guna #TheDyxyLipmatte code #CherryRed sebagai blusher. Memang cunnn πŸ‘°
#makeuppengantin #makeupbridal #muajohor #muatemerloh #muamalaysia #muatutorial #makeupartis #muatunang #muaperlis #muagombak #muasungaipetani #muasungaibuloh #muaputrajaya #muakedah #muagopeng #muapontian #muakelanajaya #mualangkawi #mualumut #muabangi


1

BEFORE | AFTER
.
Client sis ni reporter dari Bernama, kulit selalu kena panas apa smua kan, utk repair kulit by using skin care memang ambil masa
.
Tapi tkpa, sis boleh coverkan muka client sis dengan makeup 😘. So lebih konfiden sikit la kan untuk attend any event
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

Makeup macam ni sesuai untuk pergi semua jenis event
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

Kenapa nak bersusah payah touch up berkali kali Kalau dengan DYXY boleh mudahkan dan mencantikan wajah kita sepanjang hari πŸ˜‹πŸ€© yeeehaa!! .
πŸ’– Kelebihan Bccream Foundation πŸ’–
. βœ…mousse cream teksture βœ…mesra wuduk. (mudah d tanggalkn) βœ…menutup parut2 & jerawat. βœ… serikn wajah. βœ… tidak berminyak. βœ… tidak bertompok. βœ… boleh d pakai semua peringkat umur. (dr remaja ==> yg berumur) βœ… siap xsmpai 2mnit βœ… tidak perlu sapuan yg tebal
.
Dah ada set DYXY? Tahniah anda buat pilihan bijak πŸ‘‹
.
Yg belum lagi tu πŸ“±019 7904825 sekarang!! #muamalaysia #muaputrajaya #muatutorial #muatunang #muakahwin #muapuncakalam #muajohor #muadungun #muaterengganu #muapahang #muagombak #muagerik #muaselangor #muapontian #muagopeng #muabanting #muabangi #muasarawak #muasabah #muasepang #muasetiaalam #muapuchong #muacheras #mualangkawi


0

"Hari hari lewat pergi kerja"
"Asyik asyik gi kelas selekeh je sbb over-sleeping"
"Nak makeup cantik cantik asyik tak sempat je sebab anak merengek"
Haa kalau ada sesiapa yang mengalami masalah mcm tu jgn risauu, Dyxy cosmetics ada jalan penyelesaiannya 😊✨
.
Sebab bccream ni takpayah susah-2 nak pakai bedak la, concealer la sunblock la bagai. Sbb semua dahh ALL IN ONE tauu gais. Ha so mudahh sgt kerja kita, bukan tu je malah menJIMATkan lagi masa kita 😱
.
Lepas guna bccream terus spray DYXY FACE MIST untuk bagi effect glowing serta merta dlm masa 3minit je 😍
.
Yang paling bestnya kalau korang beli Set Dyxy dengan kami sekarang, kami ada bagi Free Gift lagi tau. Tapi Free Gift terhad pada 30 orang sahaja tau.

Berminat? Pm atau WassapπŸ“²0197904825
#muatutorial #muamalaysia #muatapah #muagopeng #muagombak #muajohor #muakahwin #muatunang #muasabah


0

Konsep makeup, ibu dan anak πŸ‘©β€πŸ‘§
.
Anak cantik, ibu pun kena la cantik jugak kan
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


2

Bismillahirrahmannirahim πŸ’• β™₯️ APRIL SALE ❀️ APRIL SALE πŸ™‹πŸ» POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 Ni bukan April fool tau 🀣

Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
Cepat cepat order sementara stok masih ada πŸ’–πŸ’–πŸ’– #muaputrajaya #muatutorial #muakampar #muakangar #mualangkawi #muakedah #muasepang #muasetiaalam #muapuchong #muacheras #muatunang #muakahwin #muapengantin #muabangi #muamelaka #muajohor #muashahalam #muasetiaalam #muaipoh #mualumut #muatemerloh #muapahang #muaterengganu #muakelantan #muakotatinggi #muabanting #muadamansara #muanegerisembilan


0

VAVAVOOM VAVAVOM 😱😱 HEBATNYA SI HIJAU NIE😱

APE TUU SI HIJAU ERKπŸ€”

DYXY MINERAL FACE MIST GREEN TEA ni haa

Sembur2 muka jadi πŸ‘‡
βœ”οΈ glowing mowing
βœ”οΈ make up tahan lama
βœ”οΈ kecutkan jerawat
βœ”οΈ melembapkan kulit muka (sesuai untuk kulit kering + sensitif)

Bahan2 πŸ‘‡
πŸƒ ekstrak mineral πŸƒ vitamin e πŸƒ vitamin c
πŸƒ bau baru segar ada tambah lemon
πŸƒ green tea segar dari ladang

Sebotol 160 ml
Tahan 2 - 3 bulan.
Tapi kalau dok sembur selalu sebab best sangat tu sebulan je la tahan hihi 🌸whatsapp πŸ“²019 7904825πŸ’•
.
#muatutorial #tutorialmakeup #kakimekap #sephora #muamalaysia #muaartis #muapengantin #muatunang


0

BC CREAM DYXY

Pernah dengar, tapi tak sure apa kelebihan #DyxyBccream?

Jom saya share 😊

BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

KELEBIHAN
.
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
.
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
.
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
.
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
.
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
.
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
.
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
.
🌹 Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF

KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E

Ada 2 code.
πŸ’ Beige utk kulit cerah
πŸ’ Natural utk kulit sederhana cerah
#muatutorial #muakangar #muakahwin #muaperlis #muapengantin #muatunang #muakedah #muakampar #muaterengganu #muagopeng #muagombak #muatapah #muasabah


0

Like dan share kalau anda ingin tampak cantik dan flawless. .
BERITA BAIK!! DYXY ADA BUAT OFFER TERHEBAT SEMPENA RAMADHAN YANG BAKAL TIBA!
.
.
Makeup dah tak susah macam dulu
3 minit dah boleh siap
Sesuai untuk mereka yang tak pandai nak makeup dan yang selalu rushing setiap hari. .
.
Jom dapatkan sekarang!
Harga Offer luar biasa!
Free gift berlambak-lambak!
.
.
Wassap terus, πŸ“² 0197904825
#muatutorial #muatunang #muakangar #sephora #muakahwin #kakimekap #makeupbridal #makeuporiginal #makeupartis


0

Bismillahirrahmannirahim πŸ’• β™₯️ APRIL SALE ❀️ APRIL SALE πŸ™‹πŸ» POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 Ni bukan April fool tau 🀣

Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
Cepat cepat order sementara stok masih ada πŸ’–πŸ’–πŸ’– #makeuppengantin #sephora #kakimekap #muajohor #muakelantan #muatemerloh #muatutorial #muatunang #muagombak #muaseremban #muaserikembangan #muagerik #muamelaka #muakahwin #muakangar #muaartis #muaarau #muaperak #muaipoh #muabatupahat #muabatugajah #muakelanajaya #muasabah #muasarawak #muasepang #muasetiaalam #muakelantan #muakedah #muajalankebun #muashahalam #muajohor #mualangkawi


0

Bismillahirrahmannirahim πŸ’• β™₯️ APRIL SALE ❀️ APRIL SALE πŸ™‹πŸ» POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 Ni bukan April fool tau 🀣

Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
Cepat cepat order sementara stok masih ada πŸ’–πŸ’–πŸ’– #muatutorial #muakangar #muatemerloh #muagopeng #muacyberjaya #muagombak #muaputrajaya #muaartis #muapengantin #muatunang #tutorialmakeup #sephora #kakimekap #muajohor #muashahalam #mualangkawi #mualumut #muaterengganu #muakotabharu #muakotatinggi #muamelaka #muaalorgajah


0

Petang2 mcm ni belanja gmbar makeup lagii .
Korang suka tak look mcm ni? Kalau suka whtsapp sis untuk booking !
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


1

Like dan share kalau anda ingin tampak cantik dan flawless. .
BERITA BAIK!! DYXY ADA BUAT OFFER TERHEBAT SEMPENA RAMADHAN YANG BAKAL TIBA!
.
.
Makeup dah tak susah macam dulu
3 minit dah boleh siap
Sesuai untuk mereka yang tak pandai nak makeup dan yang selalu rushing setiap hari. .
.
Jom dapatkan sekarang!
Harga Offer luar biasa!
Free gift berlambak-lambak!
.
.
Wassap terus, πŸ“² 0197904825
#muakahwin #makeuppengantin #makeupbridal #muamalaysia #muatunang #tutorialmakeup #kakimekap #sephora #muakelanajaya #muadamansara #muabanting #muacheras #muaserikembangan


1

Sebotol Argan Oil Mabelle Khalisa boleh pakai dari hujung rambut ke hujung kuku tau πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
..
βœ”οΈ Melembap kulit yg keringβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Melembap bibir yg kering/merekahβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Mix dgn foundation bagi glowing 😍😍
βœ”οΈ Base utk lipstick/lipmatte 😍😍
βœ”οΈ Mengilatkan rambut😍😍
βœ”οΈ Merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ Merawat penyakit kulit & kuku
βœ”οΈ dan byk lagiπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Banyak sgt kegunaan MK Argan Oil ni, untuk muka, mekap base, hair serum dan seluruh badan😍😍
.
Order sini ☎️0122644227 atau DM untuk sebarang pertanyaan..πŸ’‹πŸ’‹ .
#mabellekhalisa #mkarganoil #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #arganoil #muka #rambut #mekapartis #mekapnikah #mekapkahwin #mekapcantik #muamalaysia #mua #muanikah #muatunang #muasanding #muashahalam #muaselangor #muaperak #muapenang #muajohor #muaterengganu #muapahang #kelasmakeup #makeupclass #sayajual #arganoil #bazaarpaknil #rm50


1

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❀️❀️❀️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
πŸ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
πŸ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .

Jom wasap..
πŸ“²0197904825
#muaputrajaya #muatutorial #muakahwin #muakangar #muaperlis #muatunang #muaselayang #muaselangor #muagerik #muagombak #muaterengganu #muakajang #muaipoh #mualangkawi #muabanting #muabangi #muapontian #muapuncakalam #muadungun #muadamansara #muacyberjaya #muacheras #muaputrajaya #muaperak


1

BEFORE | AFTER | SHOOTING
.
Tak makeup pon dah lawa sis. Client request nak heavy look .
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


4

RINGAN !
TAK BERMINYAK !
TAK PERLU COMPACT POWDER !

ehh pakai kosmetik ape tu ?

harus lahh #dyxycosmetics πŸ˜‰ . set paling best diabad ni .. set lengkap untuk tampil flawless and glowing .

set tahan lama sehingga 6 bulan ! ade spf 50 ++ & anti minyak .

suka kee suka ?
mehh pm lelaju 😘
WassapπŸ“² 0197904825.
#muatutorial #muatunang #muakangar #muapuncakalam #muamerlimau #muakahwin #muaterengganu #muapengantin #muaartis #muaalorgajah #muagombak #muaterengganu #muagerik #muamelaka #muajasin #muashahalam #muasetiaalam #muakajang #muaperlis #muakangar #muaipoh #muakedah #muadungun #muadamansara #muaserikembangan #muacheras #muapahang #muajohor


1

πŸ’•VITAMIN E YANG TERKANDUNG DALAM DYXY COSMETICπŸ’•
.
🌼Kelebihan vitamin E pada kulit🌼 βœ…Menganjalkan kulit
βœ…Hilangkan parut
βœ…Anti-agiing
βœ…Melembabkan kulit muka
βœ…Menghilangkan mata panda
βœ…Merawat sunburn .
Jadi dah tak risau lagi dengan dyxy cosmetic sebab semua mampu merawat muka kita☺️best kan?
#makeuppengantin #makeuplover #makeupbridal #muajalankebun #muashahalam #muaselayang #muadungun #muaterengganu #muakotatinggi #muatunang #muatutorial #muaartis #muaalorgajah #muamelaka #muaklang #muakualalumpur #muaputrajaya #muacheras #muadamansara #muakedah #muakelantan


1

πŸ’‹ DYXY COSMETICS πŸ’‹
.
.
Tak suka mekap tebal.. tapi nak still nampak flawless❔❔
.
.
Don't worry...DYXY jawapannya... calit sedikit bc cream.. lepas tu dap dap dap.. dah siap tak sampai 5minit pun dah boleh tampil flawless sepanjang hari 😍😍😍
.
.
Berminat nak order❔❔
.
.
Boleh direct whatsapp dengan sis
πŸ“²0197904825
#muacyberjaya #muatutorial #muashahalam #muaselangor #muasetiaalam #muagopeng #muagombak #muacheras #muabangi #muajalankebun #muajohor #muamelaka #muakelantan #muakedah #muaperlis #muapengantin #muakahwin #muatunang #muaputrajaya #muadamansara #muajeram #mualangkawi #mualumut


0

CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM?

#DyxyBccreamNatural : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage . Hilang segala kesan jerawat !

#DyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. PinkΒ² gitew muka korang !

Nak lagi cantik, guna #TheDyxyLipmatte code #CherryRed sebagai blusher. Memang cunnn πŸ‘°
#makeuppengantin #muabanting #muabridal #muakajang #muakangar #muakahwin #muatunang #muatutorial #makeuplover #muakelantan #muaperlis #muakampar #muakelanajaya #muadamansara #muatemerloh #muaterengganu #muapahang #muadungun #muadamansara #kakimekap #muagombak #muapontian #muabanting #muacheras #muacyberjaya


1

Good morning πŸ˜ƒ .
Have a good day everyone!
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM?

#DyxyBccreamNatural : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage . Hilang segala kesan jerawat !

#DyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. PinkΒ² gitew muka korang !

Nak lagi cantik, guna #TheDyxyLipmatte code #CherryRed sebagai blusher. Memang cunnn πŸ‘°
#muapuncakalam #muakangar #muatemerloh #muaterengganu #muatutorial #muatunang #muakahwin #muaputrajaya #muakedah #muagopeng #muagombak #muamelaka #muameru #muaklang #kakimekap #muajohor #muaseremban #muaserikembangan #muabangsar #muacheras #mualangkawi


1

πŸ’‹RAMAI WANITA YG INGIN CANTIK TANPA MEMERLUKAN MASA YG LAMA SUKAKAN DYXYπŸ’‹
.
.
Kenapa DYXY menjadi pilihan di hati setiap WANITA sekarang ni?
.
.
" DYXY mmg terbaik.. saya dah xperlu habiskan mase yg lama depan cermin... siap semudah ABC jer.. Dap Dap dah siap !!" .
.
DYXY ni dah terbukti dapat memenangi hati para wanita2 yg inginkan kehidupan yg ringkas.. Bile pakai... wanita2 lain senang duduk.. pakat belek kulit muka yg glowing dan flawless gituuu....
.
.
OFFER πŸ“£OFFERπŸ“£ OFFERπŸ“£
.
.
Kami akan bagi uollss FREE GIFTS yang sangatttt best.... tapi OFFER sgt2 TERHAD.. WHILE STOCK LAST !!
.
.
Jangan Lepaskan Peluang utk Cantik & Jimat
Wassap πŸ“² 0197904825
#muatutorial #muaperak #muapengantin #muaperlis #muakangar #muakahwin #muatunang #muameru #muadamansara


0

BEFORE | AFTER | NATALIA
.
Makeup for shooting
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


1

Banyak kelebihan pakai minyak Argan Mabelle Khalisa ni uolllsβ™₯️β™₯️β™₯️
.
βœ”οΈ Melembap kulit yg keringβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Melembap bibir yg kering/merekahβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Mix dgn foundation bagi glowing 😍😍
βœ”οΈ Base utk lipstick/lipmatte 😍😍
βœ”οΈ Mengilatkan rambut😍😍
βœ”οΈ Merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ Merawat penyakit kulit & kuku
βœ”οΈ dan byk lagiπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Banyak sgt kegunaan MK Argan Oil ni, untuk muka, mekap base, hair serum dan seluruh badan😍😍
.
Order sini ☎️0122644227 atau DM untuk sebarang pertanyaan..πŸ’‹πŸ’‹ .
#mabellekhalisa #mkarganoil #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #arganoil #muka #rambut #mekapartis #mekapnikah #mekapkahwin #mekapcantik #muamalaysia #mua #muanikah #muatunang #muasanding #muashahalam #muaselangor #muaperak #muapenang #muajohor #muaterengganu #muapahang #kelasmakeup #makeupclass #sayajual #arganoil #bazaarpaknil #rm50


2

BEFORE | AFTER .
Amacam? Aunty ni nampak 10 tahun lebih muda dari usia tak? 😍
.
Mak2 pun kena laa makeup2 kann. Nak cantik uolls .
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


2

TAK PERLU INVEST MAHAL MAHAL UNTUK CANTIK πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ DENGAN SATU HARGA DAN SATU BCC BOLEH TAHAN SEHINGGA 6 BULAN 😱 TAK PERCAYA? BOLEH WHATSAPP UNTUK BUKTI πŸ’•

MORE INFO BOLEH DIRECT WHATSAPP πŸ“²019-7904825
πŸ“²019-7904825
πŸ“²019-7904825
#muatutorial #muatunang #muakangar #muatemerloh #muaterengganu #muakajang #muapengantin #muajohor #muajasin #muamelaka #muaklang #muameru #muaseremban #mualumut #muakedah #muapuncakalam #muaputrajaya #muagopeng #muagombak #muadungun #muadamansara #muakelanajaya #muasetiaalam #muasepang #muanilai


1

Kenapa nak bersusah payah touch up berkali kali Kalau dengan DYXY boleh mudahkan dan mencantikan wajah kita sepanjang hari πŸ˜‹πŸ€© yeeehaa!! .
πŸ’– Kelebihan Bccream Foundation πŸ’–
. βœ…mousse cream teksture βœ…mesra wuduk. (mudah d tanggalkn) βœ…menutup parut2 & jerawat. βœ… serikn wajah. βœ… tidak berminyak. βœ… tidak bertompok. βœ… boleh d pakai semua peringkat umur. (dr remaja ==> yg berumur) βœ… siap xsmpai 2mnit βœ… tidak perlu sapuan yg tebal
.
Dah ada set DYXY? Tahniah anda buat pilihan bijak πŸ‘‹
.
Yg belum lagi tu πŸ“±019 7904825 sekarang!! #muamalaysia #muaoriginal #muaputrajaya #muapuncakalam #muakajang #muaperak #muapengantin #muatunang #muatutorial #kakimekap #sephora #muakedah #mualangkawi #mualumut #muakangar #muagerik #muagombak #muaterengganu #muapahang #muasetiaalam #muabangi #muacheras #muakelantan #muajohor


1

Bismillahirrahmannirahim πŸ’• β™₯️ APRIL SALE ❀️ APRIL SALE πŸ™‹πŸ» POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 Ni bukan April fool tau 🀣

Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
Cepat cepat order sementara stok masih ada πŸ’–πŸ’–πŸ’– #muatutorial #muaputrajaya #muakangar #muaperlis #muajeram #muakelantan #muaterengganu #muakampar #kakimekap #muapuncakalam #muasetiaalam #muacheras #muagopeng #muagombak #muasungaipetani #muakedah #muapengantin #muatunang #muamalaysia #muaoriginal #muajalankebun #muashahalam #muadamansara #muadungun #muatapah #muamelaka #muanegerisembilan #muaijok #muaipoh


2

BEFORE | AFTER | SYAMIM | .
Tak makeup pun dh lawaaa 😍
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


1

Hai dearies...NAK CANTIK & FLOLESS 😊☺️ TP NAK MAKE UP SOFT & NATURAL LOOK❀️
.
BELI COMBO SET DGN HARGA LEBIH JIMATπŸ’•
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA😘
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup..
10 saat je dh boleh siap😱
.
Untuk combo BASIC LADY, awak akan dapat :
.
1XBC CREAM
1XFACE MIST
1XBRUSH
.
Untuk bc cream, awak boleh pilih samaada nak code NATURAL atau BEIGE tauπŸ˜‰
.
.
Selain tu, awak akan dapat FREE:
.
PAPERBAG πŸ’Ό
3XGIFTS 🎁

Berbaloi baloi khennnnn? Sementara promo ni jangan lupa grab satu set untuk diri sendiri. Awak nak hadiahkan untuk yang tersayang pun boleh. Nak buat hantaran lagi cun, seriously ! 😍
.
Jom semua😍
WassapπŸ“²0197904825
#muatutorial #muatunang #muakangar #muakahwin #sephora #kakimekap #muakelantan #muakedah #muagombak


0

Petang2 begini sis share untuk korang makeup before and after
.
BEFORE | AFTER | EZZAH | CONVO
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

Banyak kelebihan pakai minyak Argan Mabelle Khalisa ni uolllsβ™₯️β™₯️β™₯️
.
βœ”οΈ Melembap kulit yg keringβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Melembap bibir yg kering/merekahβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Mix dgn foundation bagi glowing 😍😍
βœ”οΈ Base utk lipstick/lipmatte 😍😍
βœ”οΈ Mengilatkan rambut😍😍
βœ”οΈ Merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ Merawat penyakit kulit & kuku
βœ”οΈ dan byk lagiπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Banyak sgt kegunaan MK Argan Oil ni, untuk muka, mekap base, hair serum dan seluruh badan😍😍
.
Order sini ☎️0122644227 atau DM untuk sebarang pertanyaan..πŸ’‹πŸ’‹ .
#mabellekhalisa #mkarganoil #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #arganoil #muka #rambut #mekapartis #mekapnikah #mekapkahwin #mekapcantik #muamalaysia #mua #muanikah #muatunang #muasanding #muashahalam #muaselangor #muaperak #muapenang #muajohor #muaterengganu #muapahang #kelasmakeup #makeupclass #sayajual #arganoil #bazaarpaknil #rm50


1

nak cari lens yg selesa dan tak pedih mata dgn harga yg sgt berbaloi? mehh beli dgn akak. herher.
.
nak tgk bnyk lg feedback cust click
#cfmc_
. 🚳 NO COD
🚧no urgent oder
.
013 680 3182
M A T A C H A N T I K _
.
#contactlens #lensmalaysiamurah #contactlensmurah #sayajuallens #lensmalaysia #bazarpaknil #hargakasihsayang #melaka #lensmalaysia #lensmurah #lenscantik #kebayamurah #perak #malaysia #muatunang #muamurah #wawalens #softlens #kualalumpur #johorbahru #lensraya #lensmurahmalaysia #ukm #uitm #melaka #blousemurah #kebayamalaysia #bajuraya #hujan #working


4

πŸ’‹ DYXY COSMETICS πŸ’‹
.
.
Tak suka mekap tebal.. tapi nak still nampak flawless❔❔
.
.
Don't worry...DYXY jawapannya... calit sedikit bc cream.. lepas tu dap dap dap.. dah siap tak sampai 5minit pun dah boleh tampil flawless sepanjang hari 😍😍😍
.
.
Berminat nak order❔❔
.
.
Boleh direct whatsapp dengan sis
πŸ“²0197904825
#muatutorial #muatunang #muapengantin #muakahwin #muaperak #kakimekap #sephora #muakelanajaya #muajalankebun #muashahalam #muacyberjaya #muacheras #mualangkawi #muanegerisembilan #muanilai #muagerik #muamelaka #muabatupahat #muabanting #muagopeng #muasungaipetani #muasepang #muabutterworth #muaperak #muakampar #muaperlis #muakedah #mualangkawi #muaklang


0

Pagiii uolls! Semalam sis post gmbar client sis pejam mata kan, haa pagi ni celik mata pulak hahaha
.
Makeup for shooting. So diorg request nak makeup tebal. Wlaupun sis jenis tk pro la makeup heavy2 ni. Tapi sis cubaa
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

Makeup for shooting. Request nak heavy look. Sis cubaa
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


2

Makeup for shooting. Cantikkan macam barbie doll 😘
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

Makeup pagi tadi. Di namakan urgent makeup. Client request nak red lipstick and heavy look .
So tadaaaa ! Makeup for shooting
.
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


0

Demo untuk personal class zero to basic n basic to advance harini
.
Yatty buat sweet look untuk model kita harini sesuai untuk tunang atau nikah
.
Kalau ada yang berminat nak join personal class yatty boleh whatsapp di no 017-6834580
.
#muamalaysia #makeupservice #muakl #muaselangor #makeupartistmalaysia #muacheras #muaampang #personalmakeupclass #makeupclassmurah #muashahalam #muamurah #muakepong #muaselayang #muapuchong #muanilai #mua #muatunang #muanikah #photoshoot #muadinner #muaconvo #muagraduasimurah #muagraduation #muaevent #classmakeup


2

Demo untuk personal class zero to basic n basic to advance harini
.
Yatty buat sweet look untuk model kita harini sesuai untuk tunang atau nikah
.
Kalau ada yang berminat nak join personal class yatty boleh whatsapp di no 017-6834580
.
#muamalaysia #makeupservice #muakl #muaselangor #makeupartistmalaysia #muacheras #muaampang #personalmakeupclass #makeupclassmurah #muashahalam #muamurah #muakepong #muaselayang #muapuchong #muanilai #mua #muatunang #muanikah #photoshoot #muadinner #muaconvo #muagraduasimurah #muagraduation #muaevent #classmakeup


0

Terbukti ramai MUA suka sgt pakai minyak Argan Mabelle Khalisa ni uolllsβ™₯️β™₯️β™₯️
.
βœ”οΈ Melembap kulit yg keringβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Melembap bibir yg kering/merekahβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Mix dgn foundation bagi glowing 😍😍
βœ”οΈ Base utk lipstick/lipmatte 😍😍
βœ”οΈ Mengilatkan rambut😍😍
βœ”οΈ Merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ Merawat penyakit kulit & kuku .
Testimoni? Banyak sangatttttt dalam @mabelle_khalisahq πŸ‘πŸ‘
.
Banyak sgt kegunaan MK Argan Oil ni, untuk muka, mekap base, hair serum dan seluruh badan😍😍
.
Order sini ☎️0122644227 atau DM untuk sebarang pertanyaan..πŸ’‹πŸ’‹ .
#mabellekhalisa #mkarganoil #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #arganoil #muka #rambut #mekapartis #mekapnikah #mekapkahwin #mekapcantik #muamalaysia #mua #muanikah #muatunang #muasanding #muashahalam #muaselangor #muaperak #muapenang #muajohor #muaterengganu #muapahang #makeupclass #sayajual #arganoil #bazaarpaknil #rm15 #malaysiaigshop #viral


2

Ya, macam MUA @ainaanabilla Argan Oil by Mabelle Khalisa adalah PURE Argan Oil. .
Amat sesuai untuk kulit kering πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘.
.
Terbukti ramai MUA suka sgt pakai minyak Argan Mabelle Khalisa ni uolllsβ™₯️β™₯️β™₯️
.
βœ”οΈ Melembap kulit yg keringβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Melembap bibir yg kering/merekahβ™₯️β™₯️
βœ”οΈ Mix dgn foundation bagi glowing 😍😍
βœ”οΈ Base utk lipstick/lipmatte 😍😍
βœ”οΈ Mengilatkan rambut😍😍
βœ”οΈ Merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ Merawat penyakit kulit & kuku
βœ”οΈ dan byk lagiπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Banyak sgt kegunaan MK Argan Oil ni, untuk muka, mekap base, hair serum dan seluruh badan😍😍
.
Order sini ☎️0122644227 atau DM untuk sebarang pertanyaan..πŸ’‹πŸ’‹ .
#mabellekhalisa #mkarganoil #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #arganoil #muka #rambut #mekapartis #mekapnikah #mekapkahwin #mekapcantik #muamalaysia #mua #muanikah #muatunang #muasanding #muashahalam #muaselangor #muaperak #muapenang #muajohor #muaterengganu #muapahang #kelasmakeup #makeupclass #sayajual #arganoil #bazaarpaknil #jomkahwin


2

Demo untuk personal class zero to basic n basic to advance harini
.
Yatty buat sweet look untuk model kita harini sesuai untuk tunang atau nikah
.
Kalau ada yang berminat nak join personal class yatty boleh whatsapp di no 017-6834580
.
#muamalaysia #makeupservice #muakl #muaselangor #makeupartistmalaysia #muacheras #muaampang #personalmakeupclass #makeupclassmurah #muashahalam #muamurah #muakepong #muaselayang #muapuchong #muanilai #mua #muatunang #muanikah #photoshoot #muadinner #muaconvo #muagraduasimurah #muagraduation #muaevent #classmakeup


0

Tengok, pejam mata pun cantik sis! No false lashes tauu uolls
.
Esok sis sambung post lagi gambar okay! .
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


1

Sis belanja video pulak malam ni. Korang tengok laaa letops ke takk makeup ni uolls ! .
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


2

Did makeup for this lovely customer again. With touch of glam and glitters, this time she is attending dinner. Thank you for always trusting me.πŸ’•
.
.
.
Follow my makeup page
@makeupby.zizi for most affordable makeup service ever!
.
🌸 #MOTDByZizi 🌸
.
#motd #makeuplover #makeup #makeupservice #makeupaddict #makeupjunkie #makeuptutorial #selftaughtmua #muabatupahat #muaserdang #muakajang #muaserikembangan #muaupm #muabangi #muaputrajaya #muacyberjaya #muaselangor #muajohor #muakl #muakahwin #muatunang #muatunangmurah #muakonvo #muasanding #muadinner #muaphotoshoot #muamurah


0

Did makeup for this lovely customer again. With touch of glam and glitters, this time she is attending dinner. Thank you for always trusting me.πŸ’•
.
.
.
Follow my makeup page
@makeupby.zizi for most affordable makeup service ever!
.
🌸 #MOTDByZizi 🌸
.
#motd #makeuplover #makeup #makeupservice #makeupaddict #makeupjunkie #makeuptutorial #selftaughtmua #muabatupahat #muaserdang #muakajang #muaserikembangan #muaupm #muabangi #muaputrajaya #muacyberjaya #muaselangor #muajohor #muakl #muakahwin #muatunang #muatunangmurah #muakonvo #muasanding #muadinner #muaphotoshoot #muamurah


0

Did makeup for this lovely customer again. With touch of glam and glitters, this time she is attending dinner. Thank you for always trusting me.πŸ’•
.
.
.
Follow my makeup page
@makeupby.zizi for most affordable makeup service ever!
.
🌸 #MOTDByZizi 🌸
.
#motd #makeuplover #makeup #makeupservice #makeupaddict #makeupjunkie #makeuptutorial #selftaughtmua #muabatupahat #muaserdang #muakajang #muaserikembangan #muaupm #muabangi #muaputrajaya #muacyberjaya #muaselangor #muajohor #muakl #muakahwin #muatunang #muatunangmurah #muakonvo #muasanding #muadinner #muaphotoshoot #muamurah


0

MAKE UP EVENT | SHIMA .. she requested light makeup and lipstick bold sikit je.. thanks shima for having me again.. .
Booking inquiries pls DM/whatsapp only 016-6607406.. or u can click link in my bio.
πŸ“΅ strictly NO CALL!!.
.
#MUA #makeupartist #muajohor #muajb #muasenai #muakotatinggi #muakulai #muapasirgudang #muatampoi #muaskudai #muatamandaya #muatebrau #muamajidi #muajbmurah #muamurah #muawedding #muasanding #muanikah #muatunang #muaevent #muamalaysia #makeupartistjohor #makeupartistjb #makeupartistmurah #makeupclassjb #personalmakeupclass #malaywedding #makeuplover #muaperempuan #muaperempuanjb


6

Happy convocation dear ! πŸŽ“πŸŽ‰
.
Dah makeup ni lagi bertambah confident naik stage laaa uolls .
For booking and quotation via Whatsapp and Email
.
πŸ“²018-2628969 .
πŸ“©delleinquiry@gmail.com
.
Whatsapp or email me with your details .
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
Email :
.
#muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation


1

The end of the page