#mudahdibawa

Instagram photos and videos

#mudahdibawa#MudahDibawa#astouding#pelbagaiwarnamenarik#desingterkini#nicely#simpletattoo#pelbagaicolordandesign#totebegmalaysia#totebegviral#materialcotton#beautiful#printedcotton#happeniss#goodday#manychoices#lelakidanperempuan#mur2#anytimeanywhere#tahanlasak#awesomebag#simpledays#goodvibes#goodtype

Hashtags #mudahdibawa for Instagram

Sakit gigi mending diatasi dari bahan yang alami. info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Sakit_Gigi
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#CloveBud #CloveBudEssentialOil #MasalahSakitGigi #SolusiSakitGigi #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

Solusi mangatasi sakit gigi dengan bahan alami dan praktis. info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Sakit_Gigi
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#CloveBud #CloveBudEssentialOil #MasalahSakitGigi #SolusiSakitGigi #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

Masalah sakit gigi...? info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Sakit_Gigi
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#CloveBud #CloveBudEssentialOil #MasalahSakitGigi #SolusiSakitGigi #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

.
🌹🌹🌹Assalamualaikum dan selamat mlm pada semua.
.
πŸ“£πŸ“£πŸ“£Bermula semalam 15 hingga19 Ogos iaitu selama 5 hari, sy tawarkan promosi terbaik utk anda iaitu:
.
➑️1. Beli 1 set EvoCut dpt Mascara Cover Girl (wanita) @ Shiner Pomade (Lelaki) .
➑️2. Beli 2 set EvoCut dpt Hudabeauty Highlighting Powder bernilai RM180
.
🀩🀩🀩Wow!! Mmg btul ni.. dah la ada promosi beli 1 dapat percuma 1 botol.. tmbh lg free gift.. beli 2 percuma 2, lg la dpt produk yg panas panas dipasaran skrg.. Apa tunggu lg? Mai mai ws/ sms sy segera di 0199542884 .. sy sedia membantu anda semua.. .
.
#EvoCut
#FatBurner
#EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus
#Efektif
#Praktikal
#Kurus
#TakPerluAir
#TakPerluShaker
#MudahDibawa
#HilangkanLapar
#BuangLemak
#BeriTenaga
#TidakCiritBirit
#TurunkanBeratBadan
#sajat
#terlajaklaris
#tenagatambahan
#poslajupercuma
#superspontanextravaganza
#fatburnermalaysia
#safieyilias
#bigstage
#bakarlemak
#kunyahkunyahkurus
#freemascara
#freepomade
#freehighlightningpowder


4

TERCARI CARI KUDAP KUDAPAN YANG MURAH❓❓ .
.
🌺Anda Lapar di tempat kerja atau di rumah❓
🌺Tiada makanan sampingan πŸ€”β“β“
🌺Kami di sini ada penyelesaiannya ♨️♨️
🌺Jangan risau MAMA POPIA RANGGUP dapat menemani anda πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . .
.

DENGAN MAMA POPIA RANGGUP INI anda akan dapat : .
🌺Popia yang berasaskan inti ikan segar dengan rempah rahsia yang diadunkan πŸ˜‹ .
🌺 Harga Pastinya Mampu Milik kami menjual dengan harga yang berpatutan kepada semua dengan SERENDAH RM10 SEBALANG 😳

Berminat❓❓
Jika berminat, sila klik https://wa.me/01136785691⬅️⬅️⬅️ .
BONUS untuk 5 Pembeli TERAWAL iaitu <HADIAH>
Produk ini sedap di buat kudap-kudapan di mana SAHAJA .
p/s : Offer ini mungkin akan ditarik balik bila-bila masa sahaja. CEPAT BERTINDAK SEKARANG ❗️❗️
#Jutawanmudadpm #Pmm #JPPmm #Jutawanmudapmm #MamaPopiaRanggup #SayaJualMurahMurah
#SedapRanggup #Neelofalever
#CepatCepatCuba #MudahDibawa
#PastinyaSedap


1

β€œTERCARI CARI UBAT MENGHILANGKAN STRESS? β€œπŸ«
.
.
🍫Anda mengalami stress?
🍫Ingin coklat yang padat? .
ramai yang menghadapi masalah stress tapi tak tahu bagai mana ingin mengawalnya. Macam kawan saya dia akan makan coklat yang padat, lepas mencuba CHOCO JAR kami barulah dia tidak mengalami stress.
.
CHOCO JAR CRISPY
Dengan coklat anda akan dapat mengelakkan stress dengan :
πŸ«πŸ˜‹Makan dark chocolate
dapat meningkatkan serotonin dan endorphin tahap dalam otak .
πŸ«πŸ˜‹Makan white chocolate
pembangkit moodnya relatif lebih tinggi dibanding yang lain.

Berminat?
Jika berminat sila klik sini http://www.wasap.my/+60193559702
#jutawanmudapmm#pmm#jppmm#jutawanmudadpm#brand#customer#picart#chocolate#sedap#murah#kl#melaka #comingsoon#chococrispy#crispy


3

#Repost @quranxclusive with @get_repost
・・・
"Terbaru, Al Quran Humaira Edisi Eksklusif Untuk Wanita Keluaran 2018 Kini Dibuka Untuk Jualan"
.
.
"Rekabentuk terkini", cantik dan cukup menarik sesuai dengan sifat wanita yang mementingkan kesempurnaan dan kecantikan. .
terbitan khas untuk wanita dengan fungsi-fungsi tambahan bagi memenuhi keperluan seorang wanita. .
======
kelainan Al Quran Humaira Edisi Wanita
======
.
βœ”οΈ design kulit depan yang terkini dengan corak bunga
.
βœ”οΈ didatangkan khas dengan cermin kecil di bahagian dalam Al Quran untuk kegunaan wanita. .
βœ”οΈ Zip diperkemaskan dengan warna Gold yang jauh lebih menarik.
.
βœ”οΈ
teks terjemahan yang mempunyai kaitan dengan wanita diwarnakan dengan warna merah jambu.
.
βœ”οΈ Mudah di bawa ke mana-mana, design yang eksklusif sesuai untuk semua org terutamanya kita golongan wanita nie kan..
.
βœ”οΈ Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI sesuai dengan jiwa wanita yang penuh dengan kelembutan..nak baca pun best sangat dengan pandangan mata..
.
.
βœ”οΈ Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran.
.
βœ”οΈ Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf.
.
.
#quran #quraneksklusif #specialedition #edisiistimewa #mudahdibawa #qurancantik #quranpelangi #quranhumaira #qurantagging #islam #marimembaca


0

Mehh kita tgk apa kata pngguna #SPECIALHAIRCARE ne.. baru ja guna tak smpai smggu weii.. memang trbaikk..πŸ‘Terima kasih Special hair care ..kini masalah rambut tiada lagi... alhamdulillah.. 😍😍😍😍 Mehh Cuba.. in shaa allah special hair care dpt membantu... ➑️ Merawat rambut Gugur teruk..
➑️ Merawat Rambut Jadi jarang..
➑️ Merawat B0tak Tak sekata..
➑️ Merawat Uban Sebelum Usia..
➑️ Merawat Gatal kulit kepala..
➑️ Rambut kusut , kering dan Merebang..
➑️ Rambut gugur..
➑️ Rambut bercabang..
➑️ Rambut bebuah..
➑️ Rambut bau kepam..
➑️ Kelemumur..
➑️ Kutu.. #AgentsgpetanidanPerlis
#MesraSolat
#MudahDibawa
#pakar1001masalahrambut
#specialhaircaremalaysia
#teamspecialcikeyla
#Open_Dropship
#Open_SuperAgentDanMiniAgent

http://www.wasap.my/+60124160609/SerumRwatanRambut


0

Dari bahan yang alami bisa meringangkan gangguan pencernaan. info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Gangguan_Pencernaan
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#Bergamot #BergamotOil #MasalahGangguanPencernaan #SolusiGangguanPencernaan #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

Gartea MSI

Minuman Kesehatan & Kecantikan dari MSI dengan rasa Lemon yg menyegarkan .
Bisa diminum dimanapun berada .... Cara minum Gartea MSI ada 2 cara , yaitu :
1. Cara simple : Bisa diminum langsung , tanpa dicampur dulu dgn air minum .
2. Tuang 1 - 2 sachet Gartea MSI ke dalam segelas air putih 150ml , kemudian aduk & minum .

Gartea MSI bermanfaat untuk :
. Memperlancar proses BAB
. Mengeluarkan racun2 yang tersisa metabolisme saluran pencernaan .
. Membuat nafsu makan seimbang
. Menunda rasa lapar
. Menghancurkan lemak kotor
. Mengontrol gula darah
. Menjaga stamina & daya tahan tubuh
. Menjaga kesehatan & kecantikan kulit
. Mempercepat pemulihan Pasca Operasi caesar maupun lainnya
#msi#greentea#dietaman#dietherbal#sehat#rasaenak#mudahdibawa#amanbuatbumil


0

πŸ›οΈ Shopee.co.id/its.mirrecca
KATEGORI PRODUK
#memomirrecca
#notepadmirrecca
----------------------------------------------
FLORAS GARDEN MINI PLAIN MEMOPAD
Rp 20,600 /pc
----------------------------------------------
β€’Jangan biarkan inspirasimu lewat begitu saja! Buku memo berukuran mini dengan isi kertas putih polos ini bisa kamu gunakan untuk membuat catatan singkat atau meninggalkan pesan. Dengan sampul bertema bunga-bunga yang indah, buku memo ini praktis untuk kamu bawa ke mana-mana.
β€’Tersedia 4 pilihan :
- A
- B
- C
- D
β€’Ukuran : 6.3 x 8.3 cm
β€’Isi : 250 lembar (500 halaman) kertas putih polos.
β€’Dijilid lem, dibuka tutup ke atas.
β€’Berat : 110 gram
----------------------------------------------
FORMAT ORDER
Nama :
HP :
Alamat Lengkap :
Pesanan :
----------------------------------------------
CONTACT ADMIN
LINE : @Mirrecca (pakai @)
atau klik link di bio
----------------------------------------------
#mirrecca #memo #memopad #jualmemopad #jualmemo #kertasmemo #bukumemo #buku #notepad #notes #notesmurah #noteslucu #notespolos #notesbook #noteskecil #catatan #catatanku #catatankecil #mudahdibawa #stationery #alattulis #bukutulis #bukupolos #putih #putihpolos #bahagiaitusederhana #kebahagiaan #bungabunga


0

Atasi gangguan pencernaan dengan bahan yang alami. info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Gangguan_Pencernaan
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#Bergamot #BergamotOil #MasalahGangguanPencernaan #SolusiGangguanPencernaan #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

Matte lady lip colour khas untuk bibir sensitive dan kering. .
.
Komfem best, komfem puas hati. Komfem tak cari lain dah. Memang best sangat lipmatte ni.
.
Diperkaya dengan vitamin E tocotrienol khas untuk merawat masalah bibir kering,gelap dan mengelupas.
.
πŸ’²RM42.90 (exc postage)
πŸ“²013-3953509


1

Matte lady lip colour khas untuk bibir sensitive dan kering. .
.
Komfem best, komfem puas hati. Komfem tak cari lain dah. Memang best sangat lipmatte ni.
.
Diperkaya dengan vitamin E tocotrienol khas untuk merawat masalah bibir kering,gelap dan mengelupas.
.
πŸ’²RM42.90 (exc postage)
πŸ“²013-3953509


1

Matte lady lip colour khas untuk bibir sensitive dan kering. .
.
Komfem best, komfem puas hati. Komfem tak cari lain dah. Memang best sangat lipmatte ni.
.
Diperkaya dengan vitamin E tocotrienol khas untuk merawat masalah bibir kering,gelap dan mengelupas.
.
πŸ’²RM42.90 (exc postage)
πŸ“²013-3953509


1

BORAT TURUN DALAM MASA #SEMINGGU JER HANYA SEBIJI SEHARI (Wasap Abg jay 0122855591)

HANYA PERLU KUNYAH SEBIJI SEHARI... Sesuai utk lelaki & wanita
Membantu mengawal selera makan
Mengawal kolestroll dlm ba-dan
Memperbaiki sistem penghadaman
Menyingkirkan toksinn dlm ba-dan
Pengkelasan KKM di dalam kategori makanan dan minuman tambahan.
Seminggu dah nampak perubahan ketara pada
bahagian pinggang, peha, dan bawah dagu.
Jangan bimbang ada money back guarantee. Tak rugi apa2.

#EvoCut
#FatBurner
#TabletKunyah
#Efektif
#EvolusiTerkini
#TakPerluAir
#TakPerluShaker
#HilangkanLapar
#BeriTenaga
#MudahDibawa
#Praktikal


0

Selamat Pagi ,,, lps mandi best sgt buh ke Dua2 set special ni.. rambut lembut & wangi ja..😍 tak ada lg bau kepam.. πŸ˜‚

#AgentsgpetanidanPerlis
#MesraSolat
#MudahDibawa
#pakar1001masalahrambut
#specialhaircare
#TeamspecialCikeyla
#Open_Dropship
#Open_SuperAgentDanMiniAgent

http://www.wasap.my/+60124160609/SerumRwatanRambut


0

Masalah gangguan pencernaan?... info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Gangguan_Pencernaan
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#Bergamot #BergamotOil #MasalahGangguanPencernaan #SolusiGangguanPencernaan #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

ITEM : BABY SLEEPING BAG (L)
************* HARGA : πŸ’₯RM105 SEMENANJUNG
πŸ’₯RM125 SABAH / SARAWAK
=============================== SIZE L = 27inci x 18inci

MATERIAL : πŸ’₯COTTON BALDU / COTTON 100%
πŸ’₯Lembut dan selesa utk baby
πŸ’₯Tak luntur warna n xberbulu bila cuci
πŸ’₯Ada zip tepi utk mudahkan letak baby

ISI KANDUNGAN DALAM : FIBRE

#tilambaby #tilamsizeL #babyselesa #tilamkhasbaby #mudahdibawa


0

.
*EvoCut* ialah evolusi body fat cutting yang paling berkesan dan selamat. Ia diperbuat daripada campuran bahan2 yang paling POPULAR dan TERKINI untuk CAIRKAN lemak iaitu ;
.
βœ”οΈ African Mango Seed (terkini)
βœ”οΈ L-Carnitine
βœ”οΈ Green Coffee Bean
βœ”οΈHydroxycitric (Garcinia Cambogia)
.
Info lanjut boleh ws sy, 0199542884 .. promosi beli 1 percuma 1 masih berlangsung.. cepat cepat sblm abis promosi.. .
.
#EvoCut
#FatBurner
#EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus
#Efektif
#Praktikal
#Kurus
#TakPerluAir
#TakPerluShaker
#MudahDibawa
#HilangkanLapar
#BuangLemak
#BeriTenaga
#TidakCiritBirit
#TurunkanBeratBadan
#sajat
#terlajaklaris
#tenagatambahan
#poslajupercuma
#superspontanextravaganza
#fatburnermalaysia
#safieyilias
#bigstage
#bakarlemak
#kunyahkunyahkurus


2

Ingin tidur nyenyak dan bangun-bangun badan segar?... info lengkap:
http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#Lavender #LavenderOil #MasalahInsomnia #SusahTidur #SolusiInsomnia #SoslusiSusahTidur #TidurNyenyak #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

SLEEPING BAG
.
βœ”οΈWaterproof.
βœ”οΈringan dan mudah dibawa
βœ”οΈSesuai untuk berkelah /tidur
βœ”οΈsaiz 180 x 30 x70cm
.
Harga RM40
Postage Rm8sm /Rm12ss
.
πŸ“² KLIK LINK WASAP DI BIO
.
#sleppingbag #begtidur #kem
#kaliair #mudahdibawa #ringan
#murah


0

Susah atur waktu kegiatan karena istirahat yang kurang puas?... info lengkap:
http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia
http://bit.ly/Essenzo_EssentialOil
http://bit.ly/Bisnis_Digital_Mudah

#Lavender #LavenderOil #MasalahInsomnia #SusahTidur #SolusiInsomnia #SoslusiSusahTidur #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


1

Atasi insomnia atau susah tidur dari bahan yang alami dan praktis. info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia
http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia
http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia

#Lavender #LavenderOil #MasalahInsomnia #SusahTidur #SolusiInsomnia #SoslusiSusahTidur #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


1

β€œAL QURAN HUMAIRA SPECIAL EDITION, KHAS UTK ANDA YANG MENCARI AL QURAN EKSKLUSIF, TANDA KECINTAAN ANDA PADA KALAM ALLAH” .
KOMEN SEKARANG..!
.
.
#quran #quraneksklusif #specialedition #edisi istimewa #mudahdibawa #qurabcantik #quranpelangi #quranhumaira #qurantagging #islam #marimembaca


4

RUPA ,BAU & HARGA BERLAINAN...TAPI.. FUNGSI & KEGUNAANNYA SAMA... 1 BOTOL PELBAGAI JENIS TEMPAT SEMBURAN UNTUK WANGI - FABRIC PERFUME..
- FABRIC PERFUME PREMIUM EDITION..
- FABRIC MIST.. berminat:
www.wasap.my/601112269709/ByTheScent

#teamPezo
#wangitahanlama
#mudahDibawa
#sprayJerWangiSemerbak


0

Susah hilangin jerawat?... info lengkap:

http://bit.ly/Cara_Menghilangkan_Jerawat
http://bit.ly/Cara_Menghilangkan_Jerawat
http://bit.ly/Cara_Menghilangkan_Jerawat

#TeaTree #TeaTreeOil #MasalahJerawat #SolusiJerawat #SolusiWajahMulus #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

Alhamdulillah,
.
Malam ni nk belanja list perfume utk kome. Nk mewangi bole PM/WA Admin πŸ‘ŒπŸ»
.
P/s : Tq pd yg order perfume. Anda tahu siapa anda.😊
.
+6012 2131 935 | Zamri | De’Imani Project
#INSPIREDPERFUME
#MESRASOLAT
#MUDAHDIBAWA
#DEIMANIPROJECTPERFUME


0

Hand Sanitizer safercare..60ml.. #mudahdibawa
#safercare
#handsanitizer
Wasap.my/60172340554


0

okey guysss get it now....pelbagai corakk baru sekarang... <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


0

Hye guyssπŸ‘‹...okey today i have get ready stock, so for all of you mustt get it nowwww!!!! it have many new designs and also many color for all of you✨✨✨ <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


1

Susah tidur? bangungnya kurang segar?... info lengkap:

http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia
http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia
http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Insomnia

#Lavender #LavenderOil #Insomnia #SusahTidur #SolusiInsomnia #SoslusiSusahTidur #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

SAPE LG NK SAYA BANTU DLM MISI MUDAHNYA NAK KURUS
.
Cuma kunyah tablet perisa mango ni sekali sehari je
Tak pasal2 turun ke size L
Tak perlu susah2 tau
Xperlu bersenam tau
Xperlu tahan lapar
Dh memang terbukti berkesan
.
Klik utk wasap
www.wasap.my/60172257620/bantusayanakkurus
.
#EvoCut #FatBurner #EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus #Efektif #Praktikal #Kurus #TakPerluAir #TakPerluShaker #MudahDibawa #HilangkanLapar #BuangLemak #BeriTenaga #TidakCiritBirit #TurunkanBeratBadan


1

SAPE LG NK SAYA BANTU DLM MISI MUDAHNYA NAK KURUS
.
Cuma kunyah tablet perisa mango ni sekali sehari je
Tak pasal2 turun ke size L
Tak perlu susah2 tau
Xperlu bersenam tau
Xperlu tahan lapar
Dh memang terbukti berkesan
.
Klik utk wasap
www.wasap.my/60172257620/bantusayanakkurus
.
#EvoCut #FatBurner #EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus #Efektif #Praktikal #Kurus #TakPerluAir #TakPerluShaker #MudahDibawa #HilangkanLapar #BuangLemak #BeriTenaga #TidakCiritBirit #TurunkanBeratBadan


1

SAYA MENCARI AKAK2 YANG RAMBUT DAH NMPAK JARANG.. πŸ“ŒTREATMNT HAIRπŸ“Œ
pelebat rambut dan anti uban yang TERLARIS di pasaran –Dengan Waterbase
-Oliv Oil -Vitamin B 5
-Vitamin A C dan E
-Fruit ceremaides
-Fragrance
akan memberikan kesejukn utk kulit kepala dan ia merawat kulit kepala..Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan .
➑️ Merawat rambut Gugur teruk..
➑️ Merawat Rambut Jadi jarang..
➑️ Merawat B0tak Tak sekata..
➑️ Merawat Uban Sebelum Usia..
.➑️ Merawat Gatal kulit kepala πŸ“VITAMIN HAR SERUπŸ“
Pelembut rambut dan menghitamkn rambut..
tak payah dah nk g salon
-Olive oil ➑️ rambut kusut
➑️ rambut ggur
➑️ rambut bercabng
➑️ rambut bebuah
➑️ rambut kepam
➑️ kelemumur
➑️ kutu

Pelanggan kami kata dalam bberapa hari je sudah nampak perubahan,
anak rambut mula tumbuh dan makin berkurangan rambut gugur.
.
MURAH dan HEBAT super PINKIS .
Bukan saya yang kata
SPECIAL HAIR CARE ni HEBAT

Tapi PENGGUNA yg cakap!!
.
πŸ“FUNGSI UTAMA :
βœ”οΈ Menghentikan Rambut Gugur Seawal 3 hari !
βœ”οΈ MENYUBURKAN Kulit kepala
βœ”οΈ Mempercepatkan PERTUMBUHAN Rambut Baru !
βœ”οΈ MELEBATKAN Rambut βœ”οΈ MENGGALAKKAN Pertumbuhan Rambut Yg SEKATA
βœ”οΈ MElembutkan Rambut
.
.
============================
10 KEISTIMEWAAN produk ini:
============================
βœ”οΈ 60ML dengan harga promosi (termurah di pasaran)
βœ”οΈ 90% pengguna dapat kesan positif seawal 14hari
βœ”οΈ Mampu kurangkan keguguran rambut
βœ”οΈ Menyubur kulit kepala dan merangsang rambut baru
βœ”οΈ Menggalakkan pertumbuhan rambut
βœ”οΈ Mengurangkan pertumbuhan uban
βœ”οΈ Nampak mcm bermnyak tp langsung tak berminyak dan melekit
βœ”οΈ Berbau wangi, selesa dipakai, βœ”οΈ Halal dibawa solat
.
================
CARA GUNA MUDAH!
================
*TREATMNT HAIR* -Goncangkan botol..
Spray terus ke kulit kepala..
Kemudian urut sedikit sambil meratakan.
-Guna 2 mggu sekali *VITAMIN HAIR SERUM* -pkai macm minyak rambut biasa..
lagi bnyak lagi cnti n lembut rambut
last skli sikat rmbut bg sekata

Anda akan lihat perubahan demi perubahan pada rambut anda!😍
.
BeRmINaT pM saYa
http://www.wasap.my/+60124160609/HairSerum

#AgentsgpetanidanPerlis
#MesraSolat
#MudahDibawa
#pakar1001masalahrambut
#specialhaircaremalaysia
#OpenDropship
#OpenSuperdanminiAgent


0

.
🌹🌹🌹Wow.. dpt lg testimoni dr pengguna EvoCut..
.
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Baru 2 minggu gunakan EvoCut, berat dah trun sebanyak 12 kg.. Ya, 12 kg lesap dr berat asal 93kg ke 81kg.. Mmg terbaik akak ni, terima kasih keran sudi mencuba EvoCut..
.
☎️☎️☎️Nak trunkan berat badan spt akak ni? Jom ws/ sms segera sy, 0199542884 untuk info lanjut.. Jom join pos laju utk esok yer..
.
#EvoCut
#FatBurner
#EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus
#Efektif
#Praktikal
#Kurus
#TakPerluAir
#TakPerluShaker
#MudahDibawa
#HilangkanLapar
#BuangLemak
#BeriTenaga
#TidakCiritBirit
#TurunkanBeratBadan
#sajat
#terlajaklaris
#tenagatambahan
#poslajupercuma
#superspontanextravaganza
#fatburnermalaysia
#safieyilias
#bigstage
#bakarlemak
#kunyahkunyahkurus


1

SAPE LG NK SAYA BANTU DLM MISI MUDAHNYA NAK KURUS
.
Cuma kunyah tablet perisa mango ni sekali sehari je
Tak pasal2 turun ke size L
Tak perlu susah2 tau
Xperlu bersenam tau
Xperlu tahan lapar
Dh memang terbukti berkesan
.
Klik utk wasap
www.wasap.my/60172257620/bantusayanakkurus
.
#EvoCut #FatBurner #EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus #Efektif #Praktikal #Kurus #TakPerluAir #TakPerluShaker #MudahDibawa #HilangkanLapar #BuangLemak #BeriTenaga #TidakCiritBirit #TurunkanBeratBadan


0

TAK PERLU LAGI SELUAR SIZE XL
.
Cuma kunyah tablet perisa mango ni sekali sehari je
Tak pasal2 turun ke size L
Tak perlu susah2 tau
Xperlu bersenam tau
Xperlu tahan lapar
Dh memang terbukti berkesan
.
Klik utk wasap
www.wasap.my/60172257620/bantusayanakkurus
.
#EvoCut #FatBurner #EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus #Efektif #Praktikal #Kurus #TakPerluAir #TakPerluShaker #MudahDibawa #HilangkanLapar #BuangLemak #BeriTenaga #TidakCiritBirit #TurunkanBeratBadan


0

woww nice😍 thank you so much membeli produk saya.... <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


3

*** Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat)
Ayat Al-Quran diturunkan secara bertahap tahap dan mengikut peristiwa. Jadi, bagi ayat ayat tertentu, disertakan sebab sebab turunnya ayat tersebut bagi kita memahami dengan lebih dalam makna ayat itu.
.
.
*** Hadis Sahih
Hadis hadis sahih yang berkaitan dengan tema perbahasan ayat Al-Quran bagi menambah kefahaman makna ayat tersebut.
.
.
***Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI.. boleh bantu menarik minat anak2 untuk bawa sentiasa.. #quran #quraneksklusif #specialedition #edisiistimewa #mudahdibawa #qurancantik #quranpelangi #quranhumaira #quranterjemahan #qurantagging #islam #marimembaca


0

Selain bisa meredahkan demam &flu ternyata Lemon bisa menjadi perelaksasi pikiran. info lengkap: http://bit.ly/Mengatasi_Masalah_Demam

#Lemon #LemonOil #MasalahDemam #MasalahFlu #SolusiDemam #SolusiFlu #RelaksasiPikiran #BahanAlami #MudahDipakai #MudahDibawa #Praktis #EssentialOil #Essenzo #EssenzoEssentialOil


0

KOREAN MINI NOTES.
Mudah dibawa kemana saja tanpa perlu ruang yg banyak.
.
.
Rp. 18.000
.
.
Swipe kesamping untuk lihat keterangannya

#korean #notes #mini #mudahdibawa #murah #koreannotes #koreanmininotes #medan #jakarta


0

***********************
KEISTIMEWAAN AL QURAN HUMAIRA
*********************** βœ”οΈ Mudah di bawa ke mana-mana, saiz yang kecil mudah masuk dalam beg anak2..
.
βœ”οΈ Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI.. boleh bantu menarik minat anak2 untuk bawa sentiasa..
.
βœ”οΈ Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran...
.
βœ”οΈ Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf.
.
βœ”οΈAl-quran ni berkelulusan KDN.

#quran #quraneksklusif #specialedition #edisi istimewa #mudahdibawa #qurancantik #quranpelangi #quranhumaira #quranterjemahan #qurantagging #islam #marimembaca


0

.
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺOuh.. baru 2 hari dah ada kesan.. mmg terbaik.. mmg sgt berkesan menurunkan berat badan..
.
πŸ“¦πŸ“¦πŸ“¦Jom ngoder utk pos laju esok.. free pos laju utk postage ke Semenanjung Malaysia.. utk Sabah Sarawak, tmbh rm10 jer.. ws/sms segera sy ke 0199542884 atau boleh tekan link pd bio IG ini utk ws segera.. mai mai sy bantu anda..
.
#EvoCut
#FatBurner
#EvolusiTerkini
#TabletKunyahKurus
#Efektif
#Praktikal
#Kurus
#TakPerluAir
#TakPerluShaker
#MudahDibawa
#HilangkanLapar
#BuangLemak
#BeriTenaga
#TidakCiritBirit
#TurunkanBeratBadan
#sajat
#terlajaklaris
#tenagatambahan
#poslajupercuma
#superspontanextravaganza
#fatburnermalaysia
#safieyilias
#bigstage
#bakarlemak


0

Edp perfume
OPEN ORDER ❗️
TESTER DISEDIAKAN❗️
COD PENANG ONLY❗️

KAMI KASI YANG TOPΒ² PUNYA UNTUK ANDA STAY WANGI DIMANA JUA ANDA BERADA ❗️

20ml Rm20 only❗️
Raya haji sale❗️
Buy 3 @ Rm55❗️ (INCLUDES TESTER)

#kecildanwangi
#travelfriendly
#mudahdibawa
#pocketperfume

Link in bio terus whatsapp kami...


0

thank you sis😍lawa giler sis ni pakai.. okey sesape yang nak order πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ <<INGIN DAPATKAN BEG YANG CANTIK DAN TAHAN LASAK<< Ramai remaja yang mencari beg seperti ini supaya mereka dapat membawanya pergi sekolah,, tusion...meraka mesti inginkan beg yang tahan lasak supaya tidak mudah terkoyak.

Jadi, untuk mendapatkan beg seperti itu bolehlah beli beg daripada saya iaitu TOTEBEG murah sahaja hanya RM 15...ia mempunyai pelbagai warna dan corak.

Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!!!! #totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


0

<<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!!!! #totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #KPTMKL #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoi


2

<<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - Ke pejabat ?
- Ke sekolah ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat?? Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjut:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye sekarang!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
LET'S GO!!! GET IT NOW!!! #totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #banting #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #harisukan #printedcotton #happeniss #goodday #sempoi


0

LAUNDRY BAG/TEMPAT BAJU KOTOR

Harga : Rp. 60.000,-/pcs

Deskripsi Produk & Ukuran :
Kantong : Plastik EVA
Rak : Baja
Kain Tepi/Benang : 100% Polyester
Tali : 100% Polipropilena
Paku Keling : Baja, Galvanis
Kaki : Plastik Polipropilena
Cincin Penutup Platik : Platik Polietilena
Ukuran : 41x43x64cm
Merk : IKEA - Dapat menampung cucian hingga 8kg
- Dapat dilipat, membuat keranjang cucian mudah dibawa & disimpan.

Silahkan diorder ya dear.. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Format Order
Nama :
Alamat Lengkap :
(Kelurahan, Kecamatan/Kabupaten,Kota,Propinsi,Kode Pos)
No. HP :
Order :
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Happy Shopping Dear.. πŸ˜†πŸ˜˜πŸ›οΈ laundrybag#tempatbajukotor#ikea#praktis#simple#mudahdibawa#mudahdisimpan#perlengkapanrumahtangga#peralatanrumahtangga#souvenir#souvenirunik#souvenirlucu#tokoserbaunik


0

Kandungan Minyak Jojoba Yang Terdapat Didalam #RF'Foundation Selain Adanye Vitamin E Yang Mampu Merawat Kulit

#RealFabulousFoundation Juga MampuπŸ‘‡

1. Mengatasi Masalah Kulit Berminyak -Mungkin Terdengar Menakutkan Bila Kita Mengoleskan Foundation Pada Kulit Berminyak, Namun Minyak Jojoba Dapat Membantu Mengatur Jumlah Sebum (Minyak) Pada Kulit, Sehingga Hanya Menghasilkan Sedikit Minyak 😊😊 2. Pelembab Serbaguna -Minyak Jojoba Dapat Digunakan Sebagai Pelembab Mulai Dari Kepala Hingga Hujung Kaki, Minyak Jojoba Juga Berfungsi Sebagai Pelembab Wajah Dan Tubuh. -Minyak Jojoba Boleh Dipertimbangkan Untuk Digunakan Sebagai Pelembab Wajah Harian

#jerawatpudar #glowing #merawatjerawat #jeragatpudar #merawatjeragat #hilangkanparut #hilangkanparutjerawat #menegangkankulit #kulitlembap #menganjalkankulit #senangpakai #flawless #semuajeniskulit #mudahdicuci #ringan #mudahdibawa #lembutdanhalus #gebu #cantikk #realfabulous #bazarpaknil #bazaarpaknil #terlajaklaris #sayajualonlinemurah #aurainsta


0

<<INGIN DAPATKAN BEG YANG CANTIK DAN TAHAN LASAK<< Ramai remaja yang mencari beg seperti ini supaya mereka dapat membawanya pergi sekolah,, tusion...meraka mesti inginkan beg yang tahan lasak supaya tidak mudah terkoyak.

Jadi, untuk mendapatkan beg seperti itu bolehlah beli beg daripada saya iaitu TOTEBEG murah sahaja hanya RM 15...ia mempunyai pelbagai warna dan corak.

ingin medapatkannya dan berminat:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
LET'S GOO!!! GET IT NOW!!! thank you sis nanti klu berminat design2 yg lain blh pm sy okeyy😊😝 #totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #budaksekolah #banting #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #harisukan #printedcotton #happeniss #goodday #sempoi


1

<<INGIN DAPATKAN BEG YANG CANTIK DAN TAHAN LASAK<< Ramai remaja yang mencari beg seperti ini supaya mereka dapat membawanya pergi sekolah,, tusion...meraka mesti inginkan beg yang tahan lasak supaya tidak mudah terkoyak.

Jadi, untuk mendapatkan beg seperti itu bolehlah beli beg daripada saya iaitu TOTEBEG murah sahaja hanya RM 15...ia mempunyai pelbagai warna dan corak.

ingin medapatkannya dan berminat:
Hahh tunggu ape lagii jomm dapatkannye sekarang!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
LET'S GOOO!!! GET IT NOW!!!! #totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #best #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #cutiess


6

<<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - Ke pejabat ?
- Ke sekolah ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat?? Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjut:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye sekarang!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!!!! #totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #best #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #cutiess


0

-ZIG ZAG-
TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


2

-MUSTACHE-
TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC) <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


1

-FEATHER-
TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC) <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


4

-YINYANG-
TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC) <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - ke kolej atau ke sekolah?
- ibubape yang sedang mencari beg untuk mengisi peralatan anaknye ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat??
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjur:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!

#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #gridtotebag #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #kolej #printedcotton #happeniss #goodday #sempoibaqhang


0

hye guys...ready stock totebag...murah2 dan cantik2 semunye✨✨ <<INGIN MENCARI BEG YANG MUDAH DIBAWA? << - Ke pejabat ?
- Ke sekolah ?
- Ingin bercuti ?

Anda susah mencari beg yang cantik mempunyai pelbagai corak, murah lagi berkualiti, tahan lasak dan juga mampu menampung muatan yang banyak.

Pelajar yang membawa buku yang banyak tapi susah mencari beg yang mampu menampung berat buku. Tapi, dengan adanya aksesori ini dapat meringankan berat buku.

iaitu.. TOTEBEG BY AIXNOFFICIAL!

TOTEBAG PRINTED COTTON. (PC)
Spesifikasi :- PRINTED COTTON πŸ“Œ SIZE :- 42cm x 37cm x 7cm (tapak), bila buka atas 33cm πŸ“Œ Material :- Cotton canvas 12oz πŸ“Œ Handle :- 2” wide Β½ β€œ thickness 26 long πŸ“Œ Thickness web cotton πŸ“Œ High quality Nylon zip.

Dengan adanya beg ini :
1) Anda boleh membawanya ke pejabat, ke sekolah dan pergi bercuti.
2) Ibu yang mempunyai anak kecil boleh meletakkan barangan keperluan bayi seperti pakaian, botol susu dan sebagainya.

Berminat?? Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjut:
Hahh tunggu ape lagi jomm dapatkannye!!!!!
banyak design yang cantik2✨✨ dan pelbagai warna lagi🌈🌈
kalau berminat boleh terus DM saya atau Whatsapp 012-6046183
GET IT NOW!!!
#totebegmalaysia #mur2 #totebegviral #pelbagaiwarnamenarik #pelbagaicolordandesign #forall #banting #remaja #mudahdibawa #simpletattoo #nicely #desingterkini #lelakidanperempuan #materialcotton #anytimeanywhere #bestfriend #simpledays #goodvibes #highquality #tahanlasak #goodtype #awesomebag #astouding #manychoices #beautiful #harisukan #printedcotton #happeniss #goodday #sempoi


0