#multimineral

Instagram photos and videos

#multimineral#multivitamin#supplementkanakkanak#mealshakesshaklee#instantbreakfast#tipsanaksihat#tipssihat#milkshakes#mealshakes#pelengkapnutrisi#kekurangannutrisi#masalahsembelitkanakkanak#sembeli#sayajualshaklee#ilovemealshakes#mealshakessedap#susu#kanakkanaksihat#nutrisisihatkanakkanak#NutriliteIndonesia

Hashtags #multimineral for Instagram

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat
🌸Kanak-kanak yang sembelit


0

A HEALTHY INSTANT BREAKFAST, ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

Essential #nutrition all #kids need, in delicious fruity #gummies they love! 🐻🌈
These naturally fruit-flavored gummies deliver a well-balanced profile of key nutrients kids of all ages need daily, made with no artificial colors, flavors or sweeteners. Convenient Grab & Go packets are perfect for today’s busy lifestyles! πŸ‘¦πŸ‘§πŸ’―
.
.
.
.
#delicious #fruity #gummy #gummybears #naturally #rainbowlight #multivitamin #multimineral #natural #backtoschool #glutenfree #soyfree #welness #kid #supplements #dietarysupplement #bearessentials #children #childrenhealth #healthylifestyle #vitamin


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nisa Shaklee | 0199973206
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nisa Shaklee | 0199973206
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


1

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

A HEALTHY INSTANT BREAKFAST, ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MindenkΓ©pp olyan termΓ©keket vΓ‘lassz, amik megfelelΕ‘en tΓ‘mogatjΓ‘k az edzΓ©sedet. LegΓΊjabb termΓ©kcsalΓ‘dunk, az
Athletic Line kifejezetten olyan sportolΓ³knak kΓ©szΓΌlt, akik a teljesΓ­tmΓ©nyΓΌket Γ©s az erΕ‘nlΓ©tΓΌket szeretnΓ©k fejleszteni.


1

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nisa Shaklee | 0199973206
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nisa Shaklee | 0199973206
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

A HEALTHY INSTANT BREAKFAST, ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

Tidak hanya memenuhi kebutuhan nutrisi, Nutrilite Double X juga dapat menjaga kesehatan tulang dan gigimu. Serta menjaga fungsi normal syaraf dan otot. #NutriliteIndonesia #NutriliteDoubleX #Multivitamin #Multimineral #BestProduct
.
.
Mengandung kombinasi 12 vitamin dan 9 mineral untuk melengkapi kebutuhan nutrisi harian dan menunjang aktivitas sepanjang hari, serta diperkaya 17 konsentrat tumbuhan sebanyak lebih dari 830 mg sebagai antioksidan yang diambil dari sumber tanaman organik terbaik.

Isi: 186 tablet, terdiri dari .
🌳62 tablet multivitamin, .
🌳62 tablet multimineral, .
🌳dan 62 tablet fitonutrisi
.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Manfaat Produk
🌳memenuhi kebutuhan vitamin dan mineral sehari-hari
.
🌳mengandung tambahan konsentrat yang berasal dari tanaman organik terbaik menggunakan teknologi kromatografi untuk menentukan kandungan fitonutrisinya
.
🌳mengandung tinggi kalsium baik untuk kesehatan tulang dan gigi
.
🌳tidak mengandung zat besi, aman bagi penderita haemochromatosis
.
🌳dibuat dalam 3 tablet standar yang berbeda isi kandungan dasarnya agar mudah dikonsumsi namun tidak mengurangi jumlah kandungannya
.
🌳dikemas dalam kemasan alumunium yang kedap udara, sehingga terhindar dari kontaminasi udara dan panas; juga dalam kemasan plastik untuk memudahkan penyimpanan tablet
.
🌳lapisan NUTRILOCKℒ️ akan memastikan kualitas tablet dan memudahkan untuk menelan

Dosis dan Penggunaan
πŸ”΅usia 12 tahun ke atas.
πŸ”΅mereka dengan aktivitas tinggi.
πŸ”΅mereka yang rentan terhadap stress.
πŸ”΅mereka yang menghadapi polusi tinggi.
πŸ”΅mereka yang ingin memastikan kebutuhan gizinya

Dosis Anjuran: 2 x sehari (setiap tabletnya) setelah makan
.


0

Tidak hanya memenuhi kebutuhan nutrisi, Nutrilite Double X juga dapat menjaga kesehatan tulang dan gigimu. Serta menjaga fungsi normal syaraf dan otot. #NutriliteIndonesia #NutriliteDoubleX #Multivitamin #Multimineral #BestProduct
.
.
Mengandung kombinasi 12 vitamin dan 9 mineral untuk melengkapi kebutuhan nutrisi harian dan menunjang aktivitas sepanjang hari, serta diperkaya 17 konsentrat tumbuhan sebanyak lebih dari 830 mg sebagai antioksidan yang diambil dari sumber tanaman organik terbaik.

Isi: 186 tablet, terdiri dari .
🌳62 tablet multivitamin, .
🌳62 tablet multimineral, .
🌳dan 62 tablet fitonutrisi
.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Manfaat Produk
🌳memenuhi kebutuhan vitamin dan mineral sehari-hari
.
🌳mengandung tambahan konsentrat yang berasal dari tanaman organik terbaik menggunakan teknologi kromatografi untuk menentukan kandungan fitonutrisinya
.
🌳mengandung tinggi kalsium baik untuk kesehatan tulang dan gigi
.
🌳tidak mengandung zat besi, aman bagi penderita haemochromatosis
.
🌳dibuat dalam 3 tablet standar yang berbeda isi kandungan dasarnya agar mudah dikonsumsi namun tidak mengurangi jumlah kandungannya
.
🌳dikemas dalam kemasan alumunium yang kedap udara, sehingga terhindar dari kontaminasi udara dan panas; juga dalam kemasan plastik untuk memudahkan penyimpanan tablet
.
🌳lapisan NUTRILOCKℒ️ akan memastikan kualitas tablet dan memudahkan untuk menelan

Dosis dan Penggunaan
πŸ”΅usia 12 tahun ke atas.
πŸ”΅mereka dengan aktivitas tinggi.
πŸ”΅mereka yang rentan terhadap stress.
πŸ”΅mereka yang menghadapi polusi tinggi.
πŸ”΅mereka yang ingin memastikan kebutuhan gizinya

Dosis Anjuran: 2 x sehari (setiap tabletnya) setelah makan
.


0

Tidak hanya memenuhi kebutuhan nutrisi, Nutrilite Double X juga dapat menjaga kesehatan tulang dan gigimu. Serta menjaga fungsi normal syaraf dan otot. #NutriliteIndonesia #NutriliteDoubleX #Multivitamin #Multimineral #BestProduct
.
.
Mengandung kombinasi 12 vitamin dan 9 mineral untuk melengkapi kebutuhan nutrisi harian dan menunjang aktivitas sepanjang hari, serta diperkaya 17 konsentrat tumbuhan sebanyak lebih dari 830 mg sebagai antioksidan yang diambil dari sumber tanaman organik terbaik.

Isi: 186 tablet, terdiri dari .
🌳62 tablet multivitamin, .
🌳62 tablet multimineral, .
🌳dan 62 tablet fitonutrisi
.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Manfaat Produk
🌳memenuhi kebutuhan vitamin dan mineral sehari-hari
.
🌳mengandung tambahan konsentrat yang berasal dari tanaman organik terbaik menggunakan teknologi kromatografi untuk menentukan kandungan fitonutrisinya
.
🌳mengandung tinggi kalsium baik untuk kesehatan tulang dan gigi
.
🌳tidak mengandung zat besi, aman bagi penderita haemochromatosis
.
🌳dibuat dalam 3 tablet standar yang berbeda isi kandungan dasarnya agar mudah dikonsumsi namun tidak mengurangi jumlah kandungannya
.
🌳dikemas dalam kemasan alumunium yang kedap udara, sehingga terhindar dari kontaminasi udara dan panas; juga dalam kemasan plastik untuk memudahkan penyimpanan tablet
.
🌳lapisan NUTRILOCKℒ️ akan memastikan kualitas tablet dan memudahkan untuk menelan

Dosis dan Penggunaan
πŸ”΅usia 12 tahun ke atas.
πŸ”΅mereka dengan aktivitas tinggi.
πŸ”΅mereka yang rentan terhadap stress.
πŸ”΅mereka yang menghadapi polusi tinggi.
πŸ”΅mereka yang ingin memastikan kebutuhan gizinya

Dosis Anjuran: 2 x sehari (setiap tabletnya) setelah makan
.
Info/order
WA : 082160809598
.
#kesehatan #zamannow #kekinian #keluargasehat #sehatalami #mudahtelan #tulanggigi


0

Min sista jobbvecka pΓ₯ underbara @hollandandbarrettsweden πŸ’š
Vill tipsa er om mina absoluta favoriter frΓ₯n @holisticsweden som jag tar dagligen πŸ™πŸΌ Finns hos nΓ€rmsta hΓ€lsokostbutik & om du bor i norrtΓ€lje fΓ₯r du gΓ€rna komma o handla hos mig denna vecka πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ #holistic #healthylifestyle #multivitamin #multimineral #lactovitalispro


8

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

Tidak hanya memenuhi kebutuhan nutrisi, Nutrilite Double X juga dapat menjaga kesehatan tulang dan gigimu. Serta menjaga fungsi normal syaraf dan otot. #NutriliteIndonesia #NutriliteDoubleX #Multivitamin #Multimineral #BestProduct
.
.
Mengandung kombinasi 12 vitamin dan 9 mineral untuk melengkapi kebutuhan nutrisi harian dan menunjang aktivitas sepanjang hari, serta diperkaya 17 konsentrat tumbuhan sebanyak lebih dari 830 mg sebagai antioksidan yang diambil dari sumber tanaman organik terbaik.

Isi: 186 tablet, terdiri dari .
🌳62 tablet multivitamin, .
🌳62 tablet multimineral, .
🌳dan 62 tablet fitonutrisi
.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Manfaat Produk
🌳memenuhi kebutuhan vitamin dan mineral sehari-hari
.
🌳mengandung tambahan konsentrat yang berasal dari tanaman organik terbaik menggunakan teknologi kromatografi untuk menentukan kandungan fitonutrisinya
.
🌳mengandung tinggi kalsium baik untuk kesehatan tulang dan gigi
.
🌳tidak mengandung zat besi, aman bagi penderita haemochromatosis
.
🌳dibuat dalam 3 tablet standar yang berbeda isi kandungan dasarnya agar mudah dikonsumsi namun tidak mengurangi jumlah kandungannya
.
🌳dikemas dalam kemasan alumunium yang kedap udara, sehingga terhindar dari kontaminasi udara dan panas; juga dalam kemasan plastik untuk memudahkan penyimpanan tablet
.
🌳lapisan NUTRILOCKℒ️ akan memastikan kualitas tablet dan memudahkan untuk menelan

Dosis dan Penggunaan
πŸ”΅usia 12 tahun ke atas.
πŸ”΅mereka dengan aktivitas tinggi.
πŸ”΅mereka yang rentan terhadap stress.
πŸ”΅mereka yang menghadapi polusi tinggi.
πŸ”΅mereka yang ingin memastikan kebutuhan gizinya

Dosis Anjuran: 2 x sehari (setiap tabletnya) setelah makan
.


1

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ExklusivnΓ­ kombinace 100% organickΓ½ch zdrojΕ―πŸ€πŸ€zelenΓ½ ječmen, zelenΓ‘ pΕ‘enice, spirulina, chlorella,alfalfa....vΕ‘e v BIO kvalitΔ›πŸ€πŸ€vyzkouΕ‘ejte 100% pΕ™Γ­rodnΓ­ multivitamΓ­n a multiminerΓ‘l s fytonutrientyπŸ€πŸ€VIRIDIAN-100% organic Soul Food GreensπŸ’š#veganfitness #vegan #vegetarian #fit #foractiv #raw #bio #viridian #multimineral #multivitamin #antioxidant #greenmarketcz #foractivcz #zdravi #healthy #naturalbeauty #beauty #


2

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

A HEALTHY INSTANT BREAKFAST, ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

Umumnya, perubahan pigment rambut bermula dari usia 30an namun kenyataannya, ramai yang belum berusia 30 namun sudah memiliki banyak rambut putih atau uban. Hal ini disebabkan oleh banyak faktor salah satunya adalah stress, genetik, dan nutrisi. .
Vitalea multivitamin & multimineral dari Shaklee dengan usia 104 tahun ini mengandung 28 jenis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh kita seperti Copper membantu mengatasi rambut uban dengan meningkatkan produksi melanin (pigment pada rambut), dan vitamin B12 membantu untuk produksi sel baru.
Jom! Amal Vitalea sehari 2x untuk elak pembentukan uban.
.
#Multivitamin
#Multimineral
#VitaLea


0

It’s rare that a consumer product stays relevant and effective for decades, but Nutrilite’s Double-X supplement turned 70 this year, and it’s more effective than ever! Here are the Top 5 things you should know ... http://ow.ly/SPML50ibsS8

Double X
POM SI 064 522 811

Terdiri dari tablet multivitamin, multimineral dan fitonutrisi yang mengandung 12 Vitamin + 9 Mineral + 17 Konsentrat Tumbuhan.Β 
Membantu memelihara kesehatan tubuh, serta membantu memenuhi kebutuhan vitamin & mineral pada saat beraktivitas olahraga, menjalankan program diet, dan seiring pertambahan usia.

Isi : 186 tablet (62 tablet multivitamin, 62 tablet multimineral, dan 62 tablet fitonutrisi). Anjuran Pakai : 3 tablet, 2x sehari #Nutrilite #NutriliteIndonesia #Amway #AmwayIndonesia #DoubleX #MultiVitamin #MultiMineral #Fitonutrient #70Years


0

It’s rare that a consumer product stays relevant and effective for decades, but Nutrilite’s Double-X supplement turned 70 this year, and it’s more effective than ever! Here are the Top 5 things you should know ... http://ow.ly/SPML50ibsS8

Double X
POM SI 064 522 811

Terdiri dari tablet multivitamin, multimineral dan fitonutrisi yang mengandung 12 Vitamin + 9 Mineral + 17 Konsentrat Tumbuhan.Β 
Membantu memelihara kesehatan tubuh, serta membantu memenuhi kebutuhan vitamin & mineral pada saat beraktivitas olahraga, menjalankan program diet, dan seiring pertambahan usia.

Isi : 186 tablet (62 tablet multivitamin, 62 tablet multimineral, dan 62 tablet fitonutrisi). Anjuran Pakai : 3 tablet, 2x sehari

#Nutrilite #NutriliteIndonesia #Amway #AmwayIndonesia #DoubleX #MultiVitamin #MultiMineral #Fitonutrient #70Years


0

What's inside the box? Adalah multivitamin yang diperkaya konsentrat tumbuhan yang sangat diperlukan oleh tubuh untuk menunjang segala aktivitasnya. #NutriliteIndonesia #NutriliteDoubleX #Multivitamin #Multimineral #BestProduct


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

I'm a strong believer in taking an everyday multivitamin πŸ’Š I'm still yet to learn what vitamins and minerals I get from my food sources, and what I don't πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ
.
I've been on the hunt for a multivitamin that suits me and my lifestyle, as I'm quite busy and I engage in moderate - intense activity and exercise, I need a high strength multivitamin that provides me with a good amount of energy. I recently stumbled across @natureswaybrands alive women's energy multivitamin & multimineral from @hollandandbarrett and already this is a new favourite! The best part of it, is it is made from fruit and veggie powders and botanical blends πŸ‡ 🍊 🌱 πŸ“ 🍌 πŸ₯•
.
#multivitanin #multimineral #vitamins #mineral #minerals #supplements #foodsupplements #fruit #vegetables #botanicals #betacarotene #antioxidant #ginseng #alive #energy #womens #healthaddict #healthiswealth #healthylife #healthychoices #selfcare #selfcaresunday #hairskinnails #immunity #balance #balancedlife #natural #naturesway #nutrition #nutritionadvice


6

It’s rare that a consumer product stays relevant and effective for decades, but Nutrilite’s Double-X supplement turned 70 this year, and it’s more effective than ever! Here are the Top 5 things you should know ... http://ow.ly/SPML50ibsS8

Double X
POM SI 064 522 811

Terdiri dari tablet multivitamin, multimineral dan fitonutrisi yang mengandung 12 Vitamin + 9 Mineral + 17 Konsentrat Tumbuhan.Β 
Membantu memelihara kesehatan tubuh, serta membantu memenuhi kebutuhan vitamin & mineral pada saat beraktivitas olahraga, menjalankan program diet, dan seiring pertambahan usia.

Isi : 186 tablet (62 tablet multivitamin, 62 tablet multimineral, dan 62 tablet fitonutrisi). Anjuran Pakai : 3 tablet, 2x sehari

#Nutrilite #NutriliteIndonesia #Amway #AmwayIndonesia #DoubleX #MultiVitamin #MultiMineral #Fitonutrient #70Years


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

A HEALTHY INSTANT BREAKFAST, ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

sedikit perkongsian mengenai LEPTIN

apa itu LEPTIN?

Leptin adalah hormon yg mengawal selera, metabolisme dan rasa lapar. hormon ini yang bagitau kita samada kita masih lapar atau sudah kenyang.

Apabila hormon leptin tinggi ia akan bagi isyarat pada otak kita boleh berhenti makan...manakala jika ianya rendah is akan hantar isyarat ke otak bahawa kita masih lapar.

Namun ada keadaan di mana manusia mengalami LEPTIN DISORDER di mana mereka sukar mengawal selera makan.
Saintis telah menemui hubungkait antara Omega dan Leptin yang amat berguna bagi anda yang mengalami masalah sukar mengawal selera makan.

bagi yang mengalami masalah tersebut saya mencadangkan pengambilan Omega Guard Shaklee kerana Shaklee membekalkan minyak ikan yg tulin dan berkepatan tinggi yang mampu membantu anda mengatasi masalah berat badan tidak terkawal:)
#shakleelover #shakeleemalaysia #sh#shakleemalaysiamurah #shakleeeeffect #Multivitamin #Multimineral #teampermata2018


0

#animal PakΒ es un suplemento #multivitamΓ­nico y #multimineral todo en uno con algunos extras aΓ±adidos, como complejos #antioxidantes o enzimas digestivas empaquetado en packs.
Beneficio:
#Complejo BΒ (excelente para energΓ­a y sistema nervioso)

#LipotropicosΒ (ayuda a metabolizar las grasas)

#Complejo CΒ (refuerza el sistema inmunolΓ³gico asΓ­ como la protecciΓ³n de radicales libres)

#Vitamina EΒ (ayuda al sistema circulatorio y e nivel de colesterol)

#MineralesΒ (ayudan a un mejor funcionamiento metabolico)

#HepΓ‘ticaΒ (ayuda a la desintoxicaciΓ³n y protecciΓ³n del hΓ­gado)

#AminoΓ‘cidos esenciales y no esencialesΒ (ayudan a la construcciΓ³n muscular asΓ­ como definiciΓ³n)

#Mega TΒ (extracto de te verde aporta energia y efectos termogenicos)

#Vitamina A y DΒ (ayuda al desarrollo de la densidad osea, causada en el entrenamiento con pesas)

#GinsengΒ (revitalisante y energetico de las funciones fisiologicas corporales)

#Enzimas digestivasΒ (ayudan a la mejor digestiΓ³n de los alimentos) -----------------------------------------
Pide el tuyo ya πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
----------------------------------------- #animalpack #multivitamin #multimineral #suplementosdeportivos #fitnessmotivation #fitnessaddict #fitness #bodybuilding #fitnessnutritionshop #gymlove #gymadiction #gentefittnes


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

ORANG TAK SUKA MINUM SUSU PUN BOLEH TELAN😊
.
.
Mealshakes ni seriosly sedap tau. For those yang tak suka minum susu tu don't worry, sebab Mealshakes ni memang takde rasa macam susu biasa tu pun
.
.
Dia punya bau je pun dah besttt sangat dah! Ala-ala bau vanilla icecream. Dia punya rasa apetah lagi, memang lagi sedapπŸ‘πŸ»
.
.
Ni lah antara sarapan favourite nana. Sometime nana bancuh dengan fullcream/fresh milk, sometime nana bancuh dengan jus buah, sometime nana bancuh plain gitu je. Ikut moodπŸ˜‰
.
.
Customer nana mana yang tak suka minum susu semua akui memang boleh telan Mealshakes nih, sebab takde rasa susu langsung!
.
.
Tapi still ianya kaya dengan khasiat antaranya protein, multivitamins, multiminerals, fiber dan kalsium. A good choice of drink for the whole family. Boleh minum hari-hari. Dari kanak-kanak sampai ke orang tua semua pun bolehπŸ‘πŸ»
.
.
#ilovemealshakes #mealshakessedap #instantbreakfast #mealshakesshaklee #instantbreakfast #susu #multivitamin #multimineral #supplementkanakkanak #kanakkanaksihat #nutrisisihatkanakkanak


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0

MEALSHAKES BAGUS UNTUK KANAK-KANAKπŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ§’πŸΌ
.
.
Siapa yang sesuai minum Mealshakes ni?
🌸Orang dewasa & kanak-kanak
🌸Kanak-kanak yang kurang nutrisi (pelengkap nutrisi)
🌸Kanak-kanak yang memilih makanan (picky eater)
.
.
Mealshakes ni bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa, kanak-kanak pun sesuai juga tau. Sedap pun sedap. Rasa macam aiskrim vanilla. Kalau mommies yang kreatif tu boleh bancuh Mealshakes ni mix kan dengan buah-buahan, lepas tu sejukkan jadi aiskrim. Mesti anak-anak sukaaaa😍😍😍
.
.
Order & pertanyaan,
Nana Shaklee | 0182301077
.
.
#mealshakes #pelengkapnutrisi #supplementkanakkanak #mealshakesshaklee #sayajualshaklee #sembeli #masalahsembelitkanakkanak #kekurangannutrisi #multivitamin #multimineral #milkshakes #tipssihat #tipsanaksihat


0