#murahjerr

Instagram photos and videos

#nakcantik#murahjerr#pembedahan#azanis#almirabiz#hilangkanparut#serumajaib#azanismurah#azanisscarserum#hilangparut#trustedseller#aminn#dm#nantimelepas#cepat2#masalahanda#selesaikan#azanisserum#kemalangan#jerawat#pm#topupagentneeded#authentic#bruneifm#hfhs#pantas#teamaafa#promosi#topup#jimat#affordable

Hashtags #murahjerr for Instagram

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


2

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


0

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan .🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 .
Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


1

[1W] Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan .🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 .
Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


10

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan .🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 .
Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


8

THE BALM MANIZERS SISTER 3in1 HIGHLIGHTER & BRONZER .
.
RM 20 .
.
POSTAGE RM 8 SM | RM 12 SS
.
.
#makeupmurah #JomBeliMakeup #JomBeli #Eyeshadow #Blusher #highlighterpalette #MurahJerr #letbeingcharming


1

ADIDAS NEO ;

Colour ;
-Black White

Available Size ;

36-40EUR

Price : RM 98 SM/RM100 SSπŸ’•

PM WASSAP : πŸ”₯0179507716
πŸ”₯0176518982

#adidas#murahjerr#sempoii#suitableshoes#menarikk


0

ADIDAS EQT (KAIN BALDU)
-Red
Saiz : 41-45
RM110 SM/RM 115 SS
Siapa cepat dia dapat😍
Stok limited
😘

PM WASSAP : πŸ”₯0179507716
πŸ”₯0176518982

#kasutproo#bestshoes#terbaikk#kualititinggi#murahjerr


0

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


5

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


0

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


19

Pm for detail😊
Whatsapp:0134599745
.
#topupagentneeded #promosi #topup #topupagentneeded #murahjerr #jimat #pantas


0

Bil Elektrik pun boleh bayar tau
Pm for detail😊
Whatsapp:0134599745
.
#topupagentneeded #promosi #topup #topupagentneeded #murahjerr #jimat #pantas


0

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


1

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


3

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


1

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


1

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


2

OPEN PRE-ORDER NOWπŸŽ‰πŸ› [ ORIGINAL R PERFUME ]
.
Variety range / scent / men / women untuk awda boleh pilih yeeπŸ’πŸ˜
-
Untuk full list awda boleh klik link on our bio untuk direct WhatsApp Fifie πŸ’• so jgn lepas kan peluang ni ye
.
#original #Rperfume #women #men #variety #scents #Fragrance #affordable #murahjerr #authentic #bruneifm #hfhs #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

OPEN PRE-ORDER NOWπŸŽ‰πŸ› [ ORIGINAL R PERFUME ]
.
Variety range / scent / men / women untuk awda boleh pilih yeeπŸ’πŸ˜
-
Untuk full list awda boleh klik link on our bio untuk direct WhatsApp Fifie πŸ’• so jgn lepas kan peluang ni ye
.
#original #Rperfume #women #men #variety #scents #Fragrance #affordable #murahjerr #authentic #bruneifm #hfhs #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

TAK PERLU SUSAH-SUSAH BELI MINYAK WANGI YANG MAHAL! WAN BODY PERFUME KAN ADA! 😍

Buang duit je kan beli perfume mahal-mahal sedangkan anda boleh dapatkan perfume yang sama kualiti tapi dengan harga yang jauh lebih murah! πŸ˜‰

Wan Body Perfume ni nampak je kecil, tapi tahan lama tau. Calit sekali je, sepanjang hari wangian tu kekal. 🌸

Bila lagi nak cuba? Jom dapatkan sekarang! Ade 30 haruman hebat. πŸ‘πŸΌ Klik link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60193017190

#produkwanteamrembau
#produkwanterbaik
#wangiwoo
#murahjerr


0

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


7

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


2

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘
.
Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎
.
Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum
- Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2)
- Parut Jerawat dimuka
- Parut pembedahan
- Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2)
- Parut baru & lama

JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli
========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm
@almira_biz
@almira_biz
@almira_biz

Or
http://wasap.my/+60139971376
http://wasap.my/+60139971376

#nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut


2

Jualan panas niπŸ”₯murah jerr guys😎jom beli,tunggu apa lagi😍
--------------------------------------------
πŸ“Œ LELONG
ITEM : SLING BAG PLACES FACES
PRICE : RM40SM / RM45SS
#stylo #murahjerr #slingbagmurahmalaysia #niceprice #lelongmurah


0

Hi penggemar kerepek dan cheeseπŸ˜šπŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» kami ada menyediakan kerepek dengan cita rasa baru iaitu rempah cheese. Mesti berbaloi kalau korang beli n kompom repeat order lah. Jika berminat boleh DM sekarang atau terus wasap:
www.wasap.my/0163159825
#brocuba#tempeyek#lazatgile#homemade#murahjerr#codperlis#hargaberpatutan#hantutempeyek#hantukaklimah#cepatwhatsapp#jangancakapabangtakpayung


1