#muslimahkidsstyle

Instagram photos and videos

#muslimahkidsstyle#like4likes#kidsootd#endorsedamaradasha#cutebaby#twinsdamaradasha#hijabcilik#like4likesback#likeme#monialovers#kidsstylezz#letthekids#trendykids_kiddies#kidsmodel#hijabanakkeren#cutebabies#hijabanakpremium#ootd#yarahijab#moniahijabkids#fashionable#pixel_kids#aldancastle#hijabmonia#moniaori

Hashtags #muslimahkidsstyle for Instagram

by @tudung_kanak_kanak_cantik

πŸ’Up TesTiMoNi COmeL!!πŸ’
=============================
LD sport saiz S😍
Terlajak comel bila si kecik molek pakai tudungπŸ˜—

TQ mami share pic cantik..⚘ utk order wasap:

http://www.wasap.my/+60124547104/LDsport

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #youcanduit #tudungkanakkanak #shawlkanakkanakcantik #eusahawan
#ajimaura #belajarinstagram #terapiinstagram


0

by @tudung_kanak_kanak_cantik

Alhamdulillah..LD 2 loop dah mendarat di bumi temerloh❀nnti kita share pic tuan empunya memakai.i is x sabazz..mesti comel kiut miut😊

http://www.wasap.my/60124547104/2loop

share share share 🌹🌹🌹tenQ😊

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#seminar #testimoni #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #muslimah #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


0

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum siangπŸ™
Jng pernh bosan yaa sama fto twins πŸ€—
Karna fto twins bnyk ekpresi yg lucu
Fto twins apa ada nya saja yaa manteman πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜†πŸ˜†
Met boci kesayanganku smua😘😘
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


27

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum siangπŸ™
selamat siang mantemanku 😘
Tatap mata saya πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²
Happy lunch kesayanganku 😘
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


8

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum siang πŸ™
selamat siang mantemanku 😘
Ekpresii senyum yg sebelah satu ekpresi cemberut pingin argghhhπŸ˜†
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


26

by @tudung_kanak_kanak_cantik

Petang semalam punya ceritaπŸ˜…kak tini koya x ingat nk update..hr ni dpt order baru ingat smlm rasanya dah pos semua kan..hihi yup..xde pending.TQ agent restok..tahniah Cik Puan E-ja..tahniah kak Nick Ermarizan..ummuahh sikit😘😘 Alhamdulillah..tQ Allah.

http://www.wasap.my/60124547104/stokout

share share share 🌹🌹🌹tenQ😊

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#seminar #testimoni #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #muslimah #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


1

by @qhaireens_touch

GOOD NEWS! 😍 OPEN PRE ORDER MY LITTLE PONY TOP πŸ¦„ πŸ’
.
Fabric My Little Pony ni exclusive custom print dan memang selesa, lembut, non iron dan tak panas! (Fabric knit/lycra cotton)
.
Ada 3 pilihan design blouse:
.
1. FILLEA RUFFLE TOP
.
2. WATERFALL RAGLAN TOP
.
3. ORCHID RUFFLE TOP
.
πŸ’ Size available / Custom order from baby 3 months to kids 12 years
.
πŸ’ Harga bergantung kepada saiz bermula dengan harga RM 45 sehelai (price exclude postage)
.
LIMITED SLOTS AVAILABLE ! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Please note this item is CUSTOM ORDER / MADE TO ORDER / PRE ORDER within 2 weeks depending on queue production..
.
Untuk tempahan:
.
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum pagi πŸ™
Ada yg tau nie siapa πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜
Selamat pagi semangad sekolah πŸ’ƒπŸ’ƒ
Selamat sarapan kesayanganku 😘
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


53

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum pagiπŸ™
selamat pagi mantemanku 😘
Memandang mu saudaraku πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ€—
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


66

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum pagiπŸ™
selamat pagi mantemanku 😘
Ada yg ceria kesayangankuπŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ˜˜
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


47

by @herbalstoreofficial.co

TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT ??
SI KENIT ??
SI PENDEK ??
ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA ??
MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL.
.
HEIGHT CALCIUM & ZINC SOLUSINYA --> Membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang.
.
Jom pm utk info tuan/puan😊😊
.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰β˜
πŸ“±Wechat Id : herbaltinggikl
πŸ“±Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#igmalaysia #kamixramai #kamijuara #salutstory #ig_feedsmenarik #friendshipgoals #review #tudungbudak #tudungcomel #butiktudung #tudungbaby #tudungsarung #tudungkids #tudungonlinemalaysia #tudunginstant #bajubudak #kasutbudak #muslimahkidsstyle #muslimahkids #khimar #shawl #jualtudung #homeschool #tahfiz #sekolahagama #eusahawan #erezeki #assalamualaikum #selamatpagi #alhamdulillah


6

by @qhaireens_touch

GOOD NEWS! 😍 OPEN PRE ORDER MY LITTLE PONY TOP πŸ¦„ πŸ’
.
Fabric My Little Pony ni exclusive custom print dan memang selesa, lembut, non iron dan tak panas! (Fabric knit/lycra cotton)
.
Ada 3 pilihan design blouse:
.
1. FILLEA RUFFLE TOP
.
2. WATERFALL RAGLAN TOP
.
3. ORCHID RUFFLE TOP
.
πŸ’ Size available / Custom order from baby 3 months to kids 12 years
.
πŸ’ Harga bergantung kepada saiz bermula dengan harga RM 45 sehelai (price exclude postage)
.
LIMITED SLOTS AVAILABLE ! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Please note this item is CUSTOM ORDER / MADE TO ORDER / PRE ORDER within 2 weeks depending on queue production..
.
Untuk tempahan:
.
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

by @qhaireens_touch

GOOD NEWS! 😍 OPEN PRE ORDER MY LITTLE PONY TOP πŸ¦„ πŸ’
.
Fabric My Little Pony ni exclusive custom print dan memang selesa, lembut, non iron dan tak panas! (Fabric knit/lycra cotton)
.
Ada 3 pilihan design blouse:
.
1. FILLEA RUFFLE TOP
.
2. WATERFALL RAGLAN TOP
.
3. ORCHID RUFFLE TOP
.
πŸ’ Size available / Custom order from baby 3 months to kids 12 years
.
πŸ’ Harga bergantung kepada saiz bermula dengan harga RM 45 sehelai (price exclude postage)
.
LIMITED SLOTS AVAILABLE ! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Please note this item is CUSTOM ORDER / MADE TO ORDER / PRE ORDER within 2 weeks depending on queue production..
.
Untuk tempahan:
.
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum siangπŸ™
Asek main batu berdua siapa kalah cium hidung πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ’ƒπŸ’ƒ happy lunch kesayanganku πŸ’ƒπŸ˜ŽπŸ˜
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


128

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum siang πŸ™
selamat siang mantemanku 😘
Yuk maem bubur kacang ijo πŸ˜†πŸ˜‹
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


26

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum siangπŸ™
selamat siang mantemanku 😘
happy lunch kesayanganku πŸ’ƒπŸ˜ŽπŸ˜
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


29

by @flowercrown_murah

#Repost @twins_damara_dasha with @repostapp
・・・
Assalamualaikum πŸ™
Selamat ulang tahun kesayangan ibu twins_damara_dasha cinta ibu,sayang ibuπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ€—
barakallah fii umrik 😍
.
Di hari ini ulang tahunmu ibu,ayah,kak hanya bisa berdoa...Ya Allah..YA..Karim berikan kesehatan,keselamatan & jadikanlh dia anak yang sholehah & berbakti pd orang tua,agama,negara & mencintai Allah ..πŸ˜‡
Terima kasih Ya Allah...Jadikan anakku sebagai pandang mataku yang selalu membahagiakan saat kesedihan dtg & yang mengingatkan ku saat di uji kebahagian....
Doa terbaik buatmu kesayangan ibu Damara Dasha lope you πŸŽ‚πŸ˜˜
Amin..amin ya robbalalamin πŸ˜‡
.
Dress tutu princess by @produsen_roktutu
Flowerscrown by @flowercrown_murah
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’Ÿ Damara & dasha 3y girl,kalselπŸ’œ
β–ͺ
#endorsedamaradasha#barakallahfiiumrik #babyhijab #babygirls#kidsootd #doaterbaik #like4likeback#3thn#twinsdamaradasha #likeforlike#doaibu#doaulangtahun #muslimahkidsstyle#sehatselalu #doa #like4likes#cutebaby#babycute #tiuplilin #metultah#panjangumur #fashionbaby#selamatulangtahun#birthdaymoment#hbday #hijabcilik#birthdayprincessπŸ‘‘ #birthdaygirls #bdaygirl


2

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum pagiπŸ™
selamat pagi mantemanku 😘
happy monday kesayanganku πŸ’ƒπŸ˜ŽπŸ˜
Semangat yg sekolah yaa πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜˜
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


116

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum pagiπŸ™
selamat pagi mantemanku 😘
Hahahaha gemes ato gregetan yaπŸ€”πŸ€” πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜œ
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


67

by @twins_damara_dasha

Assalamuaikum pagiπŸ™
selamat pagi mantemanku 😘
happy monday kesayanganku πŸ’ƒπŸ˜ŽπŸ˜
.
OOTD twins lagi pake hijab yara tmbh unyu" kan & little muslim kids yaaπŸ€— bisa couple loch sama bunda aslii kompaknya by moniahijabkids from @aldancastle_kids twins suka pake karna adem ,nyaman & simple banget loch pokoknya karna bahan jersey premium cucok meong dah bagi duo hijaber cilikku twins😍
Hijab dengan sayap kupu kupu kecil yang terdapat pada sisi hijab Yara
Bakalan jadi hijab kesayangan buat hati.
dengan bahan jersey premium yang lembut, akan membuat buat hati bunda nyaman berhijab seharian,
dilengkapi aksesori bunga yg menempel pada sisi kanan hijab.
pad nya membentuk wajah anak makin fresh dan imut.
.
Pastikan bunda memiliki semua pilihan warna nya,
Jangan sampai ketinggalan info ini ya bunda
Jadilah makin percaya diri dan semangat berhijab dengan hijab YARA.
yukkk cuss order dri skg ya d zamin kepingin punya kan 😍kemonnn mantemanku follow dri skg yaaπŸ‘
βœ”Twins with Yara Hijab MoniahijabKids from :
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
@aldancastle_kids @aldancastle_kids
Jazakallah aunty ku πŸ™πŸ˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’œDamara Dasha 3y,1mon Girl,kalsel πŸ’œ
.
#endorsedamaradasha#kidsstylezz#moniahijabkids #twinsdamaradasha #moniahijab#likeme #kidsmodel #like4likesback#aldancastle#hijabmonia #cutebabies#twinsdamaradasha #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#hijabanakpremium #like4likes#cutebaby#moniaori #yarahijab #ootd#pixel_kids #hijabanakkeren#kidsootd #fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#monialovers


20

by @tudung_kanak_kanak_cantik

Ehh..kenapa lupa update kt siniπŸ˜‚
Hihi..alhamdulillah tqvm yg sudi order.love u all❀

http://www.wasap.my/60124547104/tudungkanakkanakcantik

share share share 🌹🌹🌹tenQ😊

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#seminar #testimoni #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #muslimah #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


1

by @ieramirabisnes

Geram betul tengok tudung2 colorful ni taw! 😍
deras2 wasap yeπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/+60182133624/bawalkidsLD

atau πŸ“² +6018 2133 624

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak


2

by @ieramirabisnes

Comelll nyeee adik ni berhijab 😍
deras2 wasap yeπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/+60182133624/bawalkidsLD

atau πŸ“² +6018 2133 624

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak


4

by @ieramirabisnes

BAWAL KIDS awesomeπŸ˜‰πŸ˜πŸ˜
.
🍭BAWAL NI MATERIAL APA?

MATERIAL : CHIFFON
βœ… Kesat
βœ… Tidak Jarang βœ… Mudah bentuk
βœ… Flowy 🍭BERAPA UKURAN?
BIDANG +-40.
. 🍭COLOR - COLOR?
COLOR CUN YANG MENAWAN & SESUAI UTK KNK2.
. 🍭UTK UMUR BERAPA?
4THN - 12TAHUN
(REMAJA PUN BLH PKAI) 🍭MACAM MANA NAK ORDER?

BOLEH TERUS WASSAP MIRA (TEKAN LINK)
πŸ‘‡ πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/+60182133624/bawalkidsLD

atau πŸ“² +6018 2133 624

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak


1

by @qhaireens_touch

Alhamdulillah..dah sampai stok fabric Disney Princess #disneyprincess ..Terima Kasih ps @aien2305 tolong belikan 🀭
.
Fabric Disney Princess ni memang super comfy, lembut, tak nipis, tak tebal, memang sangat sweet in real..
.
Bolehla merempit untuk tempahan matchy top Mommy and Daughter πŸ’ͺπŸ˜‰ tak sabar nak tunjuk hasil jahitan matchy tops nanti πŸ€—
.
Ada lagi ke yang nak selit #preorder? Boleh DM or Whatsapp Mama Intan ok (klik link di bio)!..limited slots available..πŸ˜…


5

by @althafunnisa_fadyatsabitha

.
Assalamualaikum
.
"Wanita muslimah yang baik akhlaknya dan bijak pembawaannya laksana mutiara di langit ketujuh, tak sembarang orang bisa melihat dan menyentuhnya"
.
Masya Allah, Altha happy sekali pakai gamis "Princess Set" dari
@mozremozre
@mozremozre
@mozremozre
Bahan jersey-nya lembut, desain gamisnya simple tapi terlihat mewah karena di mix sama tulle, hijabnya unyu2 ada hiasannya
Syukron jazakillah khairun katsiran yach auntyπŸ™
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Althafunnisa, 4y, Girl, Jakarta
.
.
.
.
.
#gamismozre #gamissimple #gamissyari #khimarsyari #khimaranaklucu #mozreloyalfamily #khimarmozre #hijaberscilik #babyhijab #instagrammercilik #instagrammerhijab #casualhijab #ootdmozre #muslimahkidsstyle #kidsfashion #hijabfashion #kidzmodel #selebgramanak #selebgramcilik #endorsementaltha


4

by @althafunnisa_fadyatsabitha

.
Assalamualaikum
.
"Wanita muslimah yang baik akhlaknya dan bijak pembawaannya laksana mutiara di langit ketujuh, tak sembarang orang bisa melihat dan menyentuhnya"
.
Masya Allah, Altha happy sekali pakai gamis "Princess Set" dari
@mozremozre
@mozremozre
@mozremozre
Bahan jersey-nya lembut, desain gamisnya simple tapi terlihat mewah karena di mix sama tulle, hijabnya unyu2 ada hiasannya
Syukron jazakillah khairun katsiran yach auntyπŸ™
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Althafunnisa, 4y, Girl, Jakarta
.
.
.
.
.
#gamismozre #gamissimple #gamissyari #khimarsyari #khimaranaklucu #mozreloyalfamily #khimarmozre #hijaberscilik #babyhijab #instagrammercilik #instagrammerhijab #casualhijab #ootdmozre #muslimahkidsstyle #kidsfashion #hijabfashion #kidzmodel #selebgramanak #selebgramcilik #endorsementaltha


1