#muslimahkidsstyle

Instagram photos and videos

#muslimahkidsstyle#endorsedamaradasha#sweetlttlegirl#kidsstylezz#hijabcilik#fashionable#candidchildhood#pixel_kids#kidzootd#babycute#cutebaby#like4likes#bebe_bebe11#trendykids_kiddies#letthekids#babygirls#gamissyarianak#likeforlike#babyfashion#kidsmodel#like4likeback#cutebabies#babyhijab#gamisanak#muslimahkidsfashion

Hashtags #muslimahkidsstyle for Instagram

Assalamualaikum sore ๐Ÿ™
Happy saturday kesayanganku ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Met malming ya mantemanku smua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


42

Assalamualaikum sore ๐Ÿ™
Met malming mantemanku smua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


62

Assalamualaikum sore ๐Ÿ™
Met sore mantemanku ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Hujann deras ..twins dah mau malming hujan ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ๐Ÿค—
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


34

PROMOSI PRE ORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
TUDUNG TWINKLE SARUNG ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿ˜‚)
.
Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, Mama Intan nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! .
.
FAST ACTION FAST RESULT! ๐Ÿš€
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga ~RM30~ (PRE ORDER RM 28)
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga ~RM32~ (PRE ORDER RM 30)
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga ~RM34~ (PRE ORDER RM 32)
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga ~RM38~ (PRE ORDER RM 36)
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
Syarat Promosi PRE ORDER
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.
.
Jom PRE ORDER Tudung Sarung Twinkle kegemaran anda sekarang sebelum harga kembali ke harga asal ! ๐Ÿ˜‰ .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

๐ŸŒทSelamat pagi yg ceria.๐ŸŒท
Teropong skit adik nak kemana hari minggu ni.
Darieni bergaya dengan LD printed corak terbaru.
Design ni limited tau. Nak cepat2 order boleh wasap link ๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/601129095993/ldprinted

#nurelsaad
#Littledariena
#muslimahkidsstyle
#muslimahkids
#tudungkanak2hot #tudungkanakkanak #tudungbajumuslimah #surirumahbisnesonline
#weekendspecial


0

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Happy weekend kesayanganku ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿค—
Selamat pagi mantemanku smua ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


121

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Hahaayy met weekend kesayanganku๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž twins dah siap"wikend ๐Ÿ˜„๐Ÿ’ƒ
Selamat pagi mantemanku smua ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


23

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Happy saturday kesayanganku ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Selamat pagi mantemanku smua ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


82

PROMOSI PRE ORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
TUDUNG TWINKLE SARUNG ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿ˜‚)
.
Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, Mama Intan nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! .
.
FAST ACTION FAST RESULT! ๐Ÿš€
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga ~RM30~ (PRE ORDER RM 28)
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga ~RM32~ (PRE ORDER RM 30)
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga ~RM34~ (PRE ORDER RM 32)
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga ~RM38~ (PRE ORDER RM 36)
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
Syarat Promosi PRE ORDER
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.
.
Jom PRE ORDER Tudung Sarung Twinkle kegemaran anda sekarang sebelum harga kembali ke harga asal ! ๐Ÿ˜‰ .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

PROMOSI PRE ORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
TUDUNG TWINKLE SARUNG ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿ˜‚)
.
Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, Mama Intan nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! .
.
FAST ACTION FAST RESULT! ๐Ÿš€
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga ~RM30~ (PRE ORDER RM 28)
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga ~RM32~ (PRE ORDER RM 30)
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga ~RM34~ (PRE ORDER RM 32)
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga ~RM38~ (PRE ORDER RM 36)
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
Syarat Promosi PRE ORDER
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.
.
Jom PRE ORDER Tudung Sarung Twinkle kegemaran anda sekarang sebelum harga kembali ke harga asal ! ๐Ÿ˜‰ .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

PROMOSI PRE ORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
TUDUNG TWINKLE SARUNG ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿ˜‚)
.
Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, Mama Intan nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! .
.
FAST ACTION FAST RESULT! ๐Ÿš€
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga ~RM30~ (PRE ORDER RM 28)
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga ~RM32~ (PRE ORDER RM 30)
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga ~RM34~ (PRE ORDER RM 32)
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga ~RM38~ (PRE ORDER RM 36)
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
Syarat Promosi PRE ORDER
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.
.
Jom PRE ORDER Tudung Sarung Twinkle kegemaran anda sekarang sebelum harga kembali ke harga asal ! ๐Ÿ˜‰ .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

PROMOSI PRE ORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
TUDUNG TWINKLE SARUNG ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿ˜‚)
.
Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, Mama Intan nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! .
.
FAST ACTION FAST RESULT! ๐Ÿš€
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga ~RM30~ (PRE ORDER RM 28)
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga ~RM32~ (PRE ORDER RM 30)
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga ~RM34~ (PRE ORDER RM 32)
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga ~RM38~ (PRE ORDER RM 36)
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
Syarat Promosi PRE ORDER
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.
.
Jom PRE ORDER Tudung Sarung Twinkle kegemaran anda sekarang sebelum harga kembali ke harga asal ! ๐Ÿ˜‰ .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

PROMOSI PRE ORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
TUDUNG TWINKLE SARUNG ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿ˜‚)
.
Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, Mama Intan nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! .
.
FAST ACTION FAST RESULT! ๐Ÿš€
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga ~RM30~ (PRE ORDER RM 28)
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga ~RM32~ (PRE ORDER RM 30)
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga ~RM34~ (PRE ORDER RM 32)
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga ~RM38~ (PRE ORDER RM 36)
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
Syarat Promosi PRE ORDER
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.
.
Jom PRE ORDER Tudung Sarung Twinkle kegemaran anda sekarang sebelum harga kembali ke harga asal ! ๐Ÿ˜‰ .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

Salam Jumaat...
.
Twinkle edisi sarung ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Yang mana satu warna menjadi pilihan hati Mummy and princesses?? ๐Ÿ˜˜
.
Ada 4 size dari baby sehinggalah dewasa...Mummy pun leh bergaya sedondon dengan anak2 ๐Ÿ˜‰
.
Stay tuned!


1

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Happy friday kesayanganku ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ™
Selamat pagi mantemanku smua ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS FRIDAY WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


86

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Happy jumat mubarak ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ™
Selamat pagi mantemanku smua ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS FRIDAY WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


55

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Happy jumat mubarak ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ™
Selamat pagi mantemanku smua ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake inner jilbab cantik nie kya yg pake yaa ๐Ÿ˜d padu sama tas sling bag anak import by @crewcil.id
twins jd unyu2 bngetz kan... twins suka pakenya karna simple bngettt loch pokoknya ttap my little muslimah๐Ÿ˜‡
Kmna2 selalu bawa sling bag kesukaannya,KARNA bahannya PU Leather halus tdk kaku ...lembut loch ๐Ÿ˜
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan bnyk warna sling bag & warna innnernya loch
Yukk cuss mantemanku ๐Ÿ˜‰
.
โœ”๏ธ TWINS FRIDAY WITH INNER HIJAB & SLING BAG ANAK IMPORT FROM :
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
@crewcil.id @crewcil.id @crewcil.id
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#igkids #slingbaganak#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #babiesofinstagram#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11#ootdkidsindo #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbaby#slingbagbaby#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies#tasanak


84

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP AฤฐDA

http://www.wasap.my/+60127960804/printed

http://www.wasap.my/+60127960804/printed

http://www.wasap.my/+60127960804/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted


0

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP AฤฐDA

http://www.wasap.my/+60127960804/printed

http://www.wasap.my/+60127960804/printed

http://www.wasap.my/+60127960804/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGCOMELLITTLEDARIENA
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted


2

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP lynn

http://www.wasap.my/+60189878485/printed

http://www.wasap.my/+60189878485/printed

http://www.wasap.my/+60189878485/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted


1

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP

http://www.wasap.my/+60195576104/printed

http://www.wasap.my/+60195576104/printed

http://www.wasap.my/+60195576104/printed

#Littledariena
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted


0

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP SAYA

http://www.wasap.my/+601129095993/printed

http://www.wasap.my/+601129095993/printed

http://www.wasap.my/+601129095993/printed

#nurelsaad
#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agent


1

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP NA

http://www.wasap.my/+601129455100/printed

http://www.wasap.my/+601129455100/printed

http://www.wasap.my/+601129455100/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted


0

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP TINI

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


0

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP TINI

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


0

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..๐Ÿค—
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.๐Ÿ˜ NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP TINI

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

http://www.wasap.my/+60124547104/printed

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #produkmuslim #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


0

๐Ÿ”ฅCLEARANCE STOCK๐Ÿ”ฅ .
๐ŸŒธPEPLUM DAHLIA๐ŸŒธ .
โš ๏ธSaiz yang ada #cuma yg mention pada gambarโš ๏ธ
. ๐Ÿ’ฐHarga Asal: RM59 ๐Ÿ’ฐClear Stock: RM45!!! .
๐Ÿ“ฎPostage RM8 SM // RM11 SS .
.
โœ…Design moden menambahkan lagi kecomelan Si Kecil
โœ… Cutting selesa dengan getah penuh di bahagian pinggang kain, menjamin keselesaan Si Manja
โœ… MATERIAL CREPE berkualiti dengan jahitan yang kemas inshaAllah memuaskan hati Para Ibu yang membeli

Anggaran umur mengikut saiz adalah seperti di bawah, tapi ini hanyalah anggaran sahaja. *Sila ukur saiz badan anak untuk kepastian*

Saiz 2T: Anak berumur 2 & 3 Tahun
Saiz 4T: Anak berumur 4 & 5 Tahun
Saiz 6T: Anak berumur 6 & 7 Tahun
Saiz 8T: Anak berumur 8 & 9 Tahun
Saiz 10T: Anak berumur 10 & 11 Tahun
Saiz 12T: Anak berumur 12Tahun

#peplum #peplumbudak #peplumeksklusif #peplumraya #peplumbaby #peplumbabymalaysia #peplumbudakmalaysia #peplumcomel #peplumbudakcomel #peplumkanakkanak #bajuraya #bajurayababy #bajurayabudak #bajurayabudakperempuan #bajurayakanakkanak #bajubaby #bajubudak #bajukanakkanak #sayajualonline #kidsfashion #kidswear #muslimahkids #muslimahkidsstyle


0

Assalamualaikum siang๐Ÿ™
Jangan bosan ya manteman ...lagi bengongg syantik mereka ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Happy lunch kesayanganku smua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


81

Assalamualaikum siang๐Ÿ™
jangan bosan ya damara lg gaya syantik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒsayang ftonya gak d abadikn ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿค—
Selamat siang kesayanganku ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


40

Assalamualaikum siang๐Ÿ™
Jangan bosan yaa sama damara lg manyun sexy ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Selamat siang mantemanku ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


44

COMING SOON !!! SERIOUSLY CANTIK SANGATTTT ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Twinkle edisi sarung ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ada 4 size dari baby sehinggalah dewasa...Mummy pun leh bergaya sedondon dengan anak2 ๐Ÿ˜‰
.
Stay tuned! ๐Ÿ˜‰


2

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Edisi pagi nie kita happy ..happy yuk ๐Ÿ˜…
Yukk kemon kita ketawaaa ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜œ
Selamat pagi kesayanganku smua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


111

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Edisi pagi nie kita happy ..happy yuk ๐Ÿ˜…
Ketawaa smua ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…biar awettt muda ๐Ÿ’ƒ
Selamat pagi kesayanganku smua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


33

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Edisi pagi nie kita happy ..happy yuk ๐Ÿ˜…
Selamat pagi kesayanganku smua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


33

๐Ÿ’— Peplum Fishtail Dress ๐Ÿ’—

Ni dress tau, bukan baju dan kain. Senang nak pakai, sarung je. Dah takde masalah kain tak jumpa ke apa ๐Ÿ˜Š โœ”๏ธ High quality Japanese cotton โœ”๏ธ Potongan peplum fishtail โœ”๏ธ Zip sorok di belakang โœ”๏ธ Tangan lepas โœ”๏ธ Tali di pinggang

Saiz :
2 - 3 tahun : RM 75
4 - 6 tahun : RM 80
7 - 10 tahun : RM 85

Pos RM 8 SM / RM 12 SS

Sebarang pertanyaan / untuk tempahan
DM
SMS / Whatsapp 01110878407

#dresskanakkanak #dressforkids ##jubahbudak #jubahbudakmuslimah #jubahbudakperempuan #jubahmuslimahbudak #muslimahkids #muslimahkidsstyle #muslimgirldress #jubahkids #kidsjubah #bajumuslimahbudak #bajubudak #bajubudakmuslimah #kidsdress #muslimahdress #littlemuslimah #jubahmuslimah #jubahkanakkanak


0

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Selamat pagi kesayanganku ๐Ÿ’‹
Nie gayaku kl d fto ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…gaya manteman d fto gmna ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿค—๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜˜
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


158

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Selamat pagi kesayanganku ๐Ÿ’‹
Twins dah little inces syar'i lom yaa๐Ÿ˜…๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


56

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Selamat pagi kesayanganku ๐Ÿ’‹
Ngojek ank sklh bntar ya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜œ
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


34

โ‡๏ธAARA KIDSโ‡๏ธ
#rujukkatalogaarakids
.
MATERIAL dr kain english cotton printed yang tahan lasak, boleh diturunkan dr kakak ke adik lagi. Jimat tuuu... Selesa sangat serap peluh dan sangat gojesmanis. Boleh dipakai di mana-mana, nk wat gi raya pun boleh, wat pi ngaji, wat pi jln2 kenduri, dan bermain-main di taman. Berbaloi beli sissss.... .
Size dr 2, 4, 6, 8, 10
.
๐Ÿ’ฐHanya *RM79 sm / RM89 ss*
๐Ÿ“ฎ(Free postage lagiiii).
.
NAK ORDER TERUSS..
PM/WA ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ“ฒ018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
โŒ NO BOOKING!!
FIRST COME FIRST SERVE!!
.
.
.
#aarakidsbybutikmuslimah #aarakidsmurah #aarakids #aarakidskurung #koleksibajukurungbybutikmuslimah #koleksikurungbudak #bajukurungkanak #bajukurungbudakmurah #kurungkidsmurah #bajukurungdewasamurah #sayajualbajukurungbudakmurah #sayajualpakaianmuslimahmurah #butikonliemurah #butikmuslimah_fitrisya769 #igshopmurahmalaysia #malaysiaonlineshop #bruneionlinestore #singaporeonlineshop #megasaleraya #ootdcurvy #fashionkids #muslimahkidsstyle #biteallteam #followforfollow


1

Assalamu'alaikum sahabat Aaisyah n Kaka Soleha...
Aaisyah mau info nih,buat Kaka Kaka yg mau wisuda,ultah atau acara lainx n lagi nyari buket bunga,bisa langsg DM k ummi @ryna_nasution buat yg wilayah Banda Aceh n sekitarx y...buat Kaka yg wilayah Jatim,bisa lgsg follow akunx bunda @hana.with.love ,
Bisa request wrna n harga terjangkau.selain bisa buat hadiah wisuda,bisa jg sbgai hiasan krna bunga terbuat dri rajut,jadi lebih awet...
Yuk yg mau pesan atau tanya2,bisa lgsg DM k akun yg Aaisyah info y...thank u... #buket #crochet #igkids #travellgram #kidsworld #muslimahkidsstyle #kidsmuslimah #ootdhijabkids #travellgram #gift #graduation #bandaacehbuket #bandaaceh #malang #fashionkidsworld #lovelygirl #lovelybatik #batikmodern #batikanak #kidsbatik #batikjogjamurah #muslimahstyle #hijabootd


9

Merenung ke luar jendela..
Bayu pagi meniup lembut๐Ÿ˜Š
Bertemu dalam mimpi..
Semuka dengan sahabatku..
โ™ชAku tanya apa khabarโ™ชโ™ซ
โ™ฎโ™ชAku tanya apa khabarโ™ฌ
โ™ฌโ™ซAku tanya apa khabarโ™ชโ™ช
Aku tanya apa khabar semua.... #Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#tudungmurahmalaysia
#TudungKanakkanak #hijabforkis
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #shawlkanakkanakcantik #belajarinstagram #wanita #erezeki #eusahawan #ajimaura #dropshipwanted #agentneeded


4

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Selamat pagi kesayanganku ๐Ÿ’‹
Bahagiannya meliat drimu sperti itw nak๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Little inceess syar'i lom yaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


131

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Selamat pagi kesayanganku ๐Ÿ’‹
Hari nie edisi happy ..happy kata twins ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‚๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜
Little inceess syar'i lom yaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


58

Assalamualaikum pagi๐Ÿ™
Selamat pagi kesayanganku ๐Ÿ’‹
Twins dah little inces syar'i lom yaa๐Ÿ˜…๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
.
.
Twins lagi pake set gamis bee syar'i pstinya keren skali twins pake yaa ๐Ÿ˜‰tmbh little syar'i cilik banget by @angelique_collections
Matt.katun jepang bahannya adem bangets d pake loch d tmbh khimarnya yg cntik banget twins jd unyu2 bngetz kan๐Ÿ˜ twins suka pakenya karna simple bngettt dech pokoknya ttap my little muslimah,kya emak syari'i pokoknya
Keren punya loch ๐Ÿค—ayo yg mau samaan bisa lngsung kepoin ig nya ya + order dari skg yaa sblom kehabisan d zamin ketagihan yg pakee karna motif yg lain bnyk ....yukk kemon kesayanganku ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธTWINS WITH SET GAMIS BEE SYAR'I FROM :
@angelique_collections @angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
@angelique_collections
Thanks aunty love it bangetz ๐Ÿ™๐Ÿ˜
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’Ÿ Damara & dasha 2y,11m, girl,kalsel๐Ÿ’œ
โ–ช๏ธ
#endorsedamaradasha#kidsstylezz #babyhijab #babygirls#gamisanak #twinstagram#like4likeback #kidsmodel #babyfashion #likeforlike #gamissyarianak#cutebabies #muslimahkidsstyle#letthekids #sweetlttlegirl#bebe_bebe11 #like4likes#cutebaby#babycute #kidzootd#pixel_kids#candidchildhood #fashionbab#gamissyari#fashionable#hijabcilik#trendykids_kiddies


42

Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan.
.
Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE
.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#igmalaysia #kamixramai #kamijuara #salutstory #ig_feedsmenarik #friendshipgoals #review #tudungbudak #tudungcomel #butiktudung #tudungbaby #tudungsarung #tudungkids #tudungonlinemalaysia #tudunginstant #bajubudak #kasutbudak #muslimahkidsstyle #muslimahkids #khimar #shawl #jualtudung #homeschool #tahfiz #sekolahagama #eusahawan #erezeki #assalamualaikum #selamatpagi #alhamdulillah


4

TAMBAH TINGGI DENGAN โ˜…HEIGHT CALCIUM & ZINCโ˜… .
Berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Tak usah ragu lagi, PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ?
HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height
.
Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINCโ„ข๏ธ
KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT
1) NUTRISI SEMULAJADI
2) 100BERKESAN
3) 100SELAMAT
4) 100-HALAL
Any question ??
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPINใ…ค
------------------------------------------------------------
.
#igmalaysia #kamixramai #kamijuara #salutstory #ig_feedsmenarik #friendshipgoals #review #tudungbudak #tudungcomel #butiktudung #tudungbaby #tudungsarung #tudungkids #tudungonlinemalaysia #tudunginstant #bajubudak #kasutbudak #muslimahkidsstyle #muslimahkids #khimar #shawl #jualtudung #homeschool #tahfiz #sekolahagama #eusahawan #erezeki #assalamualaikum #selamatpagi #alhamdulillah


4

Bismillahirahmanirrahim๐Ÿ’•
.
Dibaca pelan2 ya momi2๐Ÿ˜
OPEN PO S5 (SAILOR)
Material: cotton HQ (adem lentur)
Price Top (Xs - L) : 125.ooo | ( XL): 140.ooo
Price Candy (Xs - L): 145.ooo | (XL) 165.ooo
Price Mom: Tunik 205.ooo | Dress : 245.ooo
.
SIZE CHART:
Xs ( ld 50 P 40 T25) (0-1y)
S (ld 55 P 45 T27) (1-2y)
M (ld 60 P 50 T30) (2-3y)
L (ld 65 P 55 T32) (3-4y)
XL (ld 75 P 65 T 35) (4-5y)
Mom Dress (ld 100 P 135) | Tunik/mini Dress (ld 100 P 75) โœ”๏ธ
.
Custom size: +20rb (max 10cm)
Custom Mix warna: +30rb
.
Periode PO: 17-20 JULY 2018
ESTIMASI PO: (insyaAllah) 6-7 AUGUST 2018
*ESTIMASI disini, perkiraan pengerjaan ya momi2, bukan JANJI๐Ÿ˜ฅ
Tolong dipersiapkan mentalnya kalo TELAT๐Ÿ˜ฅ
No marah2, No baper apalgi nyinyir sana sini)๐Ÿ˜ญ
Kalo bisa Sabar insyaAllah berkah buat kita sebagai penjual dan momi2 sebagai pembeli๐Ÿ˜˜
.
Note:
- PO = SABAR
- PO full payment & No refundโœ”๏ธ
- diukur size baby nya jgn terpaku pada usia baby๐Ÿ˜˜
- Hemat Ongkir order/PO ke distributor kota terdekat @mimipiko_team โœ”๏ธ
.
Info Pemesanan
WA 087882882346
LINE dinar7717

#sailortop #sailortopanak #gamisanakterbaru #gamisanaksyari #gamisanakcantik #gamisanaklucuterbaru #gamisanakmurahterbaru #gamisanakmuslimah #muslimahkidswear #muslimahkidsfashion #muslimahkidsstyle #fashionanakterbaru #fashionanakmuslimah #jualgamisanak #jualgamisanakmurah #mimipikoserang #mimipikocilegon #mimipikopandeglang #mimipikorangkasbitung #mimipikobanten #dynar77shoppp


0

Bismillahirahmanirrahim๐Ÿ’•
.
Dibaca pelan2 ya momi2๐Ÿ˜
OPEN PO S5 (SAILOR)
Material: cotton HQ (adem lentur)
Price Top (Xs - L) : 125.ooo | ( XL): 140.ooo
Price Candy (Xs - L): 145.ooo | (XL) 165.ooo
Price Mom: Tunik 205.ooo | Dress : 245.ooo
.
SIZE CHART:
Xs ( ld 50 P 40 T25) (0-1y)
S (ld 55 P 45 T27) (1-2y)
M (ld 60 P 50 T30) (2-3y)
L (ld 65 P 55 T32) (3-4y)
XL (ld 75 P 65 T 35) (4-5y)
Mom Dress (ld 100 P 135) | Tunik/mini Dress (ld 100 P 75) โœ”๏ธ
.
Custom size: +20rb (max 10cm)
Custom Mix warna: +30rb
.
Periode PO: 17-20 JULY 2018
ESTIMASI PO: (insyaAllah) 6-7 AUGUST 2018
*ESTIMASI disini, perkiraan pengerjaan ya momi2, bukan JANJI๐Ÿ˜ฅ
Tolong dipersiapkan mentalnya kalo TELAT๐Ÿ˜ฅ
No marah2, No baper apalgi nyinyir sana sini)๐Ÿ˜ญ
Kalo bisa Sabar insyaAllah berkah buat kita sebagai penjual dan momi2 sebagai pembeli๐Ÿ˜˜
.
Note:
- PO = SABAR
- PO full payment & No refundโœ”๏ธ
- diukur size baby nya jgn terpaku pada usia baby๐Ÿ˜˜
- Hemat Ongkir order/PO ke distributor kota terdekat @mimipiko_team โœ”๏ธ
.
Info Pemesanan
WA 087882882346
LINE dinar7717

#sailortop #sailortopanak #gamisanakterbaru #gamisanaksyari #gamisanakcantik #gamisanaklucuterbaru #gamisanakmurahterbaru #gamisanakmuslimah #muslimahkidswear #muslimahkidsfashion #muslimahkidsstyle #fashionanakterbaru #fashionanakmuslimah #jualgamisanak #jualgamisanakmurah #mimipikoserang #mimipikocilegon #mimipikopandeglang #mimipikorangkasbitung #mimipikobanten #dynar77shoppp


0

Bismillahirahmanirrahim๐Ÿ’•
.
Dibaca pelan2 ya momi2๐Ÿ˜
OPEN PO S5 (SAILOR)
Material: cotton HQ (adem lentur)
Price Top (Xs - L) : 125.ooo | ( XL): 140.ooo
Price Candy (Xs - L): 145.ooo | (XL) 165.ooo
Price Mom: Tunik 205.ooo | Dress : 245.ooo
.
SIZE CHART:
Xs ( ld 50 P 40 T25) (0-1y)
S (ld 55 P 45 T27) (1-2y)
M (ld 60 P 50 T30) (2-3y)
L (ld 65 P 55 T32) (3-4y)
XL (ld 75 P 65 T 35) (4-5y)
Mom Dress (ld 100 P 135) | Tunik/mini Dress (ld 100 P 75) โœ”๏ธ
.
Custom size: +20rb (max 10cm)
Custom Mix warna: +30rb
.
Periode PO: 17-20 JULY 2018
ESTIMASI PO: (insyaAllah) 6-7 AUGUST 2018
*ESTIMASI disini, perkiraan pengerjaan ya momi2, bukan JANJI๐Ÿ˜ฅ
Tolong dipersiapkan mentalnya kalo TELAT๐Ÿ˜ฅ
No marah2, No baper apalgi nyinyir sana sini)๐Ÿ˜ญ
Kalo bisa Sabar insyaAllah berkah buat kita sebagai penjual dan momi2 sebagai pembeli๐Ÿ˜˜
.
Note:
- PO = SABAR
- PO full payment & No refundโœ”๏ธ
- diukur size baby nya jgn terpaku pada usia baby๐Ÿ˜˜
- Hemat Ongkir order/PO ke distributor kota terdekat @mimipiko_team โœ”๏ธ
.
Info Pemesanan
WA 087882882346
LINE dinar7717

#sailortop #sailortopanak #gamisanakterbaru #gamisanaksyari #gamisanakcantik #gamisanaklucuterbaru #gamisanakmurahterbaru #gamisanakmuslimah #muslimahkidswear #muslimahkidsfashion #muslimahkidsstyle #fashionanakterbaru #fashionanakmuslimah #jualgamisanak #jualgamisanakmurah #mimipikoserang #mimipikocilegon #mimipikopandeglang #mimipikorangkasbitung #mimipikobanten #dynar77shoppp


0

Bismillahirahmanirrahim๐Ÿ’•
.
Dibaca pelan2 ya momi2๐Ÿ˜
OPEN PO S5 (SAILOR)
Material: cotton HQ (adem lentur)
Price Top (Xs - L) : 125.ooo | ( XL): 140.ooo
Price Candy (Xs - L): 145.ooo | (XL) 165.ooo
Price Mom: Tunik 205.ooo | Dress : 245.ooo
.
SIZE CHART:
Xs ( ld 50 P 40 T25) (0-1y)
S (ld 55 P 45 T27) (1-2y)
M (ld 60 P 50 T30) (2-3y)
L (ld 65 P 55 T32) (3-4y)
XL (ld 75 P 65 T 35) (4-5y)
Mom Dress (ld 100 P 135) | Tunik/mini Dress (ld 100 P 75) โœ”๏ธ
.
Custom size: +20rb (max 10cm)
Custom Mix warna: +30rb
.
Periode PO: 17-20 JULY 2018
ESTIMASI PO: (insyaAllah) 6-7 AUGUST 2018
*ESTIMASI disini, perkiraan pengerjaan ya momi2, bukan JANJI๐Ÿ˜ฅ
Tolong dipersiapkan mentalnya kalo TELAT๐Ÿ˜ฅ
No marah2, No baper apalgi nyinyir sana sini)๐Ÿ˜ญ
Kalo bisa Sabar insyaAllah berkah buat kita sebagai penjual dan momi2 sebagai pembeli๐Ÿ˜˜
.
Note:
- PO = SABAR
- PO full payment & No refundโœ”๏ธ
- diukur size baby nya jgn terpaku pada usia baby๐Ÿ˜˜
- Hemat Ongkir order/PO ke distributor kota terdekat @mimipiko_team โœ”๏ธ
.
Info Pemesanan
WA 087882882346
LINE dinar7717

#sailortop #sailortopanak #gamisanakterbaru #gamisanaksyari #gamisanakcantik #gamisanaklucuterbaru #gamisanakmurahterbaru #gamisanakmuslimah #muslimahkidswear #muslimahkidsfashion #muslimahkidsstyle #fashionanakterbaru #fashionanakmuslimah #jualgamisanak #jualgamisanakmurah #mimipikoserang #mimipikocilegon #mimipikopandeglang #mimipikorangkasbitung #mimipikobanten #dynar77shoppp


0

Bismillahirahmanirrahim๐Ÿ’•
.
Dibaca pelan2 ya momi2๐Ÿ˜
OPEN PO S5 (SAILOR)
Material: cotton HQ (adem lentur)
Price Top (Xs - L) : 125.ooo | ( XL): 140.ooo
Price Candy (Xs - L): 145.ooo | (XL) 165.ooo
Price Mom: Tunik 205.ooo | Dress : 245.ooo
.
SIZE CHART:
Xs ( ld 50 P 40 T25) (0-1y)
S (ld 55 P 45 T27) (1-2y)
M (ld 60 P 50 T30) (2-3y)
L (ld 65 P 55 T32) (3-4y)
XL (ld 75 P 65 T 35) (4-5y)
Mom Dress (ld 100 P 135) | Tunik/mini Dress (ld 100 P 75) โœ”๏ธ
.
Custom size: +20rb (max 10cm)
Custom Mix warna: +30rb
.
Periode PO: 17-20 JULY 2018
ESTIMASI PO: (insyaAllah) 6-7 AUGUST 2018
*ESTIMASI disini, perkiraan pengerjaan ya momi2, bukan JANJI๐Ÿ˜ฅ
Tolong dipersiapkan mentalnya kalo TELAT๐Ÿ˜ฅ
No marah2, No baper apalgi nyinyir sana sini)๐Ÿ˜ญ
Kalo bisa Sabar insyaAllah berkah buat kita sebagai penjual dan momi2 sebagai pembeli๐Ÿ˜˜
.
Note:
- PO = SABAR
- PO full payment & No refundโœ”๏ธ
- diukur size baby nya jgn terpaku pada usia baby๐Ÿ˜˜
- Hemat Ongkir order/PO ke distributor kota terdekat @mimipiko_team โœ”๏ธ
.
Info Pemesanan
WA 087882882346
LINE dinar7717

#sailortop #sailortopanak #gamisanakterbaru #gamisanaksyari #gamisanakcantik #gamisanaklucuterbaru #gamisanakmurahterbaru #gamisanakmuslimah #muslimahkidswear #muslimahkidsfashion #muslimahkidsstyle #fashionanakterbaru #fashionanakmuslimah #jualgamisanak #jualgamisanakmurah #mimipikoserang #mimipikocilegon #mimipikopandeglang #mimipikorangkasbitung #mimipikobanten #dynar77shoppp


0