#mybelovedcousin

Instagram photos and videos

#mybelovedcousin#family#wedding#MyBelovedCousin#Mybelovedcousin#lunch#HuaweiP9Photography#cousin#throwback#cousins#spinacino#familyisthebest#lightroommobile#mobilephotography#firstattemtphotoshoot#PotograpiyaNiJepoy#dedekraynand#plesujeme#masrasya#igortamerlan#balivanili#mbahuyut#ayulaksmibali#sunlight

Hashtags #mybelovedcousin for Instagram

maria ahmad mokhtar? ya its u cousin , happybirthdaytoyou ๐ŸŽ‰syg turn18 yearsold ๐Ÿ™Œ smga pnjng umur d murahkn rezeki ok , ba sya org trakhir ni wish kau tpi tdk pa ba kn jnji sya msih ingt. ๐Ÿ˜‚ jga diri kau baikยฒ ya smakin kita bsar ni smakin bnyk cbrn yg akn kita lalui , so kita kna kuat kuat sekuatยฒnya . ๐Ÿ’ช alahh pduli la kita ad kwn yg mngata blkng tu cma dia ja yg kita mau fhm biar kn ja , abaikn ndk pntng tu org bgitu jnji kita hppy dgn ap yg kita buat ๐Ÿ˜Ž smga brjya d dunia dn d akhirat aminn .
#mybelovedcousin ๐Ÿ’ž
#18/7/18 ๐ŸŽ‰


0

With my two dearest cousins - Hoiyan @hoiyan94 and Kelvin @pingchung91 ... #MyBelovedCousin


0

Mini love for you
#Mybelovedcousinโค๏ธ


0

Thank You @izwa78 #denaialam #shahalam #miniburger #miniburgerkl #minisliders #pandangulamelakacreampuff #nutellacheesetart #fruittart #byeryaoven #thankyou #mybelovedcousin for a very nice and delicious home cook dinner just now at your awesome home sweet home ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


0

Good luck my yayang forever.. Hihi... Yeah.. Lagi berapa hari lagi.. Nak jadi isteri orang dah.. ..
Semoga majlis berjalan lancar ye.. Insyallah... Success ๐Ÿ˜‚ .
Makin cantik.. Yayang kita ni. .
Yaya & aliff.. (sweet macam Gula) ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ .
#mybelovedcousin
#countingdaymarry
#goodluckyaya
#yayainthehouse
#sayangketatni


1

Alif dan Adil... #MyBelovedCousin


0

Alhamdulillah..congratulations Bing & Rafie ๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ’ have a beautiful journey together! @habibiyajumala #mybelovedcousin #bapakside


0

Syawal keempat
#mybelovedcousin
#throwback


0

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉYour Smile makes my broken heart into a blooming heart, & your smile makes me smile too.๐Ÿ˜๐Ÿ˜@febeagista_25
.
.
.
.
#prettycousin
#mycousin
#cousin
#beautifulcousin
#๐Ÿ˜ #agista
#febe
#mybelovedcousin
#sheissopretty
#๐Ÿ‘ฉ
#prettygirl
#sobeautiful
#pretty
#๐Ÿ˜˜


0

Dulunya masih pada culun, sekarang udah pada gede ๐Ÿ˜…. Masya Allah, time flies too fast. Ini kali pertama kami keluar bareng tanpa pengawalan orang tua masing2. Smoga nanti formasinya bisa lengkap ๐Ÿค— #mybelovedcousin


0

Ga berasa waktu menghilang bgitu ajah...
Masih teringat tangisan pertama mereka di pangkuan ku saat pertama hadir di Dunia. Dua2nya aku juga yg kasih nama abang Radhitya Mayrhino Chaniago dan Rashya Pratama Armaizal Chaniago. Dan sekarang mereka lebih tinggi dari akuh. Oh my ghossssst.... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #mybelovedbrother #mybelovedcousin #loveofmylive #timefliestoofast #basianlebaran


3

In action ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚... hello i am athira, i am 3 years old... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #mybelovedcousin


2

I missed you so much.... I canโ€™t wait to see you again๐Ÿ’“
#sebastianoriso #mybelovedcousin #cousins #friendship #friendshipissoimportant #rome #marinadiguardo


20

Da un poโ€™ di tempo il sabato mattina mi piace mettermi a preparare la pasta fresca. Ho iniziato con i ravioli ma oggi ho voluto provare le tagliatelle che mi hanno convinta tantissimo per la semplicitร  e la versatilitร . Le ho condite con un pesto di spinacino che sa proprio di primavera! E... buon appetito!
.
.
.
#pastafresca #ricette #spinacino #mybelovedcousin #sweethome #handmade #spinacino #tagliatelle #nofilter


4

Kangennnnn
Kapan ya bisa ketemu?
#soulsister
#pleasekesini
#mybelovedcousin


2

Happy Brithday My be loved cousin panjang umur sehat selalu...semua doa terbaik untukmu sayangkuuuhh ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜š๐ŸŽ‚๐Ÿฐ
#brithdaygirl
#mybelovedcousin


7

Nama tu akan tersemat dalam hati aku sampai ke akhir hayat.
Hadi adalah sepupu yg paling baik dan paling lovely. Masa kecik-ii dulu selalu main dgn dia.
Pd 30 tahun yang lalu Hadi dilahirkan pada hari ini 23 Mei 1988 .hari lahir Hadi/ aku berbeza hanya 1 hari. Kami sgt suka menyakat antara 1 sama lain. Happy sangat zaman kanak-ii dulu. Dia seorang pemain bola sepak kat sekolah dan sgt aktif. Dia mewarisi rupa ibunya dimana rupa fizikal nya sangat kacak dimata aku *ok malu. .
Pada umur kami 13 tahun masa tu tahun 2003. Peha Hadi didapati bengkak dan doktor mengesahkan Hadi menghidapi kanser daging tahap 3 *kalau tak salah. Allah dah aturkan semuanya terlalu indah buat aku kerana setiap hari Jumaat atau Sabtu aku akan ke hospital utk teman kan Hadi. Masa tu Hadi kena tahan kat wad Hospital HUSM Kubang Kerian. Perjalanan dari rumah Hadi ke Hospital memakan masa selama 3 jam maka Abah dan Ibu nya akan bertukar ganti utk menjaga Hadi di Hospital selama 1 minggu setiap kali penukaran.
Hari demi hari keadaan nya makin teruk dan setiap kali Hadi melihat peha nya makin membesar setiap kali Hadi akan menangis sebab Hadi takut.keadaan berlanjutan selama 2 or 3 bulan. Akhirnya keluarga kami terpaksa akur dgn nasihat doktor untuk memotong peha Hadi. Bayangkan perasaan nya masa tu, sejak peha Hadi di potong senyuman Hadi semakin sukar untuk aku lihat. Aku faham Hadi emosi sangat masa tu.
3 minggu kemudian Hadi dibenarkan balik, sebelum Hadi balik kerumah nya. Hadi sempat singgah kat rumah aku. Masa tu last aku jumpa Hadi, Hadi sampai kat rumah aku dlm pkl 2ptg. Tak sempat nak borak lama-ii sebab Hadi mengadu nak balik rumah nya. Tak sampai 1 bulan Hadi kemudian nya kembali dirawatkan di hospital Besar K. Tganu.
Aku lupa berapa lama Hadi ditahan di wad. Ibunya menelifon dan memberitahu bahawa Hadi sudah meninggal. Masa tu masing-ii terdiam. Masing-ii semua bersiap utk ke rumah Hadi. Sampai disana suasana sayu menyelubungi keluarga kami. Alhamdulillah Semuanya berjalan lancar.
Hadi selamat dikebumikan.
Setiap kali tiba tarikh hari ini. Hati aku terdetik 'Hadi mesti dah sampai syurga.' Rindu pd Hadi tak pernah padam.

#sisnadsado #mybelovedcousin


4

Happy Birthday to my beloved cousin ๐ŸŽ‚๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
#happybirthday#mybelovedcousin#ukig#20180522


5

Pagi-pagi dibangunin sama ginian ๐Ÿ˜‚ miss you kirana #mybelovedcousin


2

Keponakan paling bawel made in jogja hobinya makan ginian. โ€œTante kok ga pulang-pulang? Kiran kangen tante givaโ€ Kirana. ๐Ÿ˜‚ #mybelovedcousin


0

Chร ng trai nฤƒm แบฅy ... #familyisthebest #mybelovedcousin โค๏ธ @nguyenlacoste


0

Chร ng trai nฤƒm แบฅy ... #familyisthebest #mybelovedcousin โค๏ธ @nguyenlacoste


0

Is he cute or what?!????
#mybelovedcousin


0

Sepupu tersayang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Sepupu rasa saudara kandung.. Seumuran.. dari kecil selalu bareng. Bahkan ma**i pun masih sering bareng sampai sekarang.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #mybelovedcousin
#withlove


0

ๆฏๆ—ฅ้ƒฝๅขž็ฃ… ๅขžๅˆฐไธ€ๅ€‹้ปž ไปŠๆœ่ตท่บซ็™ผ็พๅค ๅ–‡ไฟ‚ๆ™‚ๅ€™ๆ”ถๆ‰‹ๆ”ถๅฃ ๅฅฝๅฐ‘ๅฏ ๅฏๆƒณ่€Œ็ŸฅๅกŠ้ขๅˆๅคงๅทฆๅนพๅคš๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ
#gainweight #everyday #belatedhappybirthday #birthdaystar #mybelovedcousin #cousinslove #hopeyoulikeit #black #firstguest #meatlover #hotpot #gettingrounder #wtf #myfacemyfate #handsoff #girls #summeriscoming #hk #hkig #instagram #instafood #instamood


6

#jokervsprinces
#do it make up
#mybelovedcousin
#happy closing sabth


0

Nhแบญn oder รกo tแบฏm trแบป em ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #childhood #memories #mybelovedcousin #family #onthebeach #filmcamera #nhรญmvร heo #vietnam


0

When you with me,I so happy
#MyBelovedcousin


0

#HBD #MyBelovedCousin #mywellwisher #Monish
May all your hopes and dreams come true...


0

Langkah pasti tengadah menatap masa depan penuh keyakinan ditengah ketidakpastian siap menerima penderitaan, Ceria kala diterjang tantangan.... Begitu gagah hatimu walaupun hidup tak seindah impian.. Damai di kekokohan lantas kepercayaan dirimu tentram di sisi.. Keyakinanmu yang dalam Selamat Ulang tahun kelahiran @tuan_jazlan berdoa dan jagalah kegagahan hatimu untuk menyongsong masa depan.. Ditanggal 24 - March lahirnya seorng anak lelaki yg berjiwa kental, mengharungi segala pahit manis dlm kehidupannya. Mencoba mencari kekuatan diri demi masa depan dan untuk adikยฒnya.. Syabas dengan segala rintangan dia belajar agar kematangan itu dikawal dengan bijaksana.. Disaat ia terpuruk ada orang lain dibelakangnya untuk support segala kegiatannya.. (Team bukit tunggal selalu bersamamu ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช ๐Ÿ’•๐Ÿ’•).. #selamatulangtahunkelahiranmu #mybelovedcousin #semogabertambahnyaumurmu #diiringimekarnya #ketabahanhatimu #danmerajanya #kedewasaanmu.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ’Œ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ


3

Stelah k rmh mbah uyut, akhirny sempet gendong dedek kahfi,hehe jg sempet mbedong sblm plg #hollidaywithfamily #mybelovedsons #mybelovedhusband #mybelovedcousin #mbahuyut #masrasya #dedekraynand #๐Ÿ˜Š


1

With baby girl ..๐Ÿ˜™๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
#Mybelovedcousin


18

Welcome home my little daughter.....
#mybelovedcousin


4

Tak holฤiฤka nรกm maturuje ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’ƒ no jooo krรกsu mame v rodinฤ› ๐Ÿ‘Œ๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ
#plesujeme๐Ÿ’ƒ #makynanamvyrostla #ukaplamislza #โค๏ธ #mybelovedcousin


4

Selamat yaa buat wo @riqaoctavina dan kak @hamzahjawas semoga jadi keluarga yg samawa dan cepetยฒ diberi momongan, ga sabar jadi om ini ๐Ÿ˜‚

Buat wo @rizaao kapan nyusulnya??? Maaf ya gabisa dateng soalnya ga bisa ijin ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ฅ,do'a mah tetep kok hadir buat uwo @riqaoctavina dan kak @hamzahjawas
Padahal pengen banget dateng

#wedding
#mybelovedcousin
#congratulations๐ŸŽ‰


2

Je rรชve de vacances, de destinations lointaines, de soleil et de plaisir. #sunlight #unitedstates #America
Je vois par ces yeux #mybelovedcousin


3

[17 FEB 2018]
Sortie culturelle avec mon adorable cousine pour le nouvel an asiatique๐Ÿ˜˜ Quel beau temps qu'on attendait longtemps !
่ˆ‡ๅฆนๅฆนๅ…ฑๅบฆ็š„ๅคงๅนดๅˆไบŒ๏ผŒ็ต‚ๆ–ผไพ†ไบ†่ชชๅฅฝไน…็š„LV็พŽ่ก“้คจ๏ผไบŒๆœˆๅทด้ปŽ็›ธ่š๏ผŒๆœŸๅพ…ไบ”ๆœˆๅ€ซๆ•ฆๅ†่š๐Ÿ˜‰

#Fondationlouisvuitton #boisdeboulogne #jardindacclimatation #chinesenewyear #parislife #mybelovedcousin #reunionbetweensisters #finallysunshineinparis #ๅฅฝไน…ไธ่ฆ‹ๅทด้ปŽ้™ฝๅ…‰ #ๅฅฝไน…ไธ่ฆ‹ๅทด้ปŽ่—ๅคฉ็™ฝ้›ฒ #็›ธ้š”ไธ€ๅนด็š„ๅงŠๅฆน้‡่š #่พฒๆ›†ๆ–ฐๅนดๅฟซๆจ‚ #ๅคงๅนดๅˆไบŒ #็ฌฌไธƒๅนดๆฒ’ๅœจๅฐ็ฃ้Žๅนด


0

So long my beloved cousin.. You are in a better place now. I know you are at peace in heaven.. We love you and you will be missed dearly.. Till we meet again, Fik ๐Ÿ™๐Ÿ™โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
#restinpeace #mybelovedcousin #untilwemeetagain


2

I'm your Drama Queen tonightโ™ซ #dramaqueen #dq #drag #dragshow #mybelovedcousin #โค๏ธ #partyonawednesday #glitter #laze


0

I will continue to let god guide me in the right pathโ€ผ๏ธ The devil has been tempting but i refuse to let him guide me into disaster๐Ÿ’ฏ This year has been such a progressing year already and nothing will stop me from trying to pursue my dream ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ #mevseverybody #womensupportwomen #phillysupportphilly #vanessawatson #mybelovedcousin #iwillcontinueyourdream #independent #gogetta #hardworker #dreamsandnightmares


3

happy birthday my beloved cousin abe long semoga panjang umur,murah rezeki dan berjaya dunia akhirat...nanti kita ramai2 main kereta biru ayah lagi deh...hahahahhaha๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#mybelovedcousin
#mybigfamily
#xpernahxsyg
#iloveu ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ’‹


0

Baby boy,Maciuล› 2001 @macieks9 #babyboy #macius #mybelovedcousin


0

... Happy Birthday sweetie!! I love you!!!๐Ÿฆ„๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‡
#mybelovedcousin #mybeauty


1

Banyak yg bilang kita mirip๐Ÿ’‹โค๏ธ
#mybelovedcousin
#myfamily
#birthday
#lunch


4