#naikberat

Instagram photos and videos

#naikberat#naikberatbadan#buanglemak#nakslim#herbalife#nakkurus#herbalifemalaysia#jomsihat#diet#naksihat#herbalifesleman#herbalifejogja#dietsehat#herbalifenutrition#uad#ugm#kulinerjogja#pengecilperutbuncit#pengecilperutalami#pengecilperut#naikberatbadansehat#herbalifebantul#klubherbalifejogja#herbalifekulonprogo

Hashtags #naikberat for Instagram

Hello! Salam syawal ke-6! Ada yang masih rancak beraya ke harini? Kadang tu pergi beraya kan, tuan rumah bagi air f&n lah, air botol manis manis tu lah .

Jadi sedikit tips dari coach untuk anda yang nak maintain berat hari raya, ELAKKAN minum air manis masa beraya. Dah lah makan benda manis, kuih ray sebalang, lagi mau minum air manis .

Gantikan dengan air kosong sebab air kosong 0 kalori, kan dah jimat kat situ. Kalori air manis tu boleh lah buat makan benda lain yang lagi kenyang. Senang ke senang? Selamat mencuba !

#herbalife #herbalifenutrition #healthylifestyle #weightmanagement #kuantan #pekan #pahang #loseweight #gainweight #healthyskin #herbalifeskin #healthymeal #healthydiet #herbalifemalaysia #herbalifekuantan #herbalifepekan #herbalife24 #coachherbalife #herbalifeindependentdistributor #turunberat #naikberat #skin7 #mohkuruskuantan #kurussebelumraya #kurusselepasraya #kurussebelumkahwin


1

1 Selected
ubatgemukterlaris NAK CHUBBY?NAK MAKIN BERGETAH?? 😎 .
.
dengan sizeup Bukan berat naik je you olls! cakap je nak part mana nak montok.. sis bagi tau Rahsia..😘 untuk lelaki nak Sado pun tak payah susah susah nak ambik protein..cukup dengan Sizeup korang pergi GYm.. tengok dalam Dua Minggu.. gempak werh Bicep segala! 💪💪
.
.
okay sambil cuti cuti ni.. paling best part makan betul tak? makan dua biji sizeup.. abeh 4/5 pinggan kau bertambah werh😝 syokkk gila! 😋 selra makan 5X Ganda ketukk korang heheh..😁
.
.
.
.
NAK GEMUK TAK NAK KURUS...
Boleh lerr whatsapp sis untuk details.. 😘
.
.
Whatsapp 018-8726220
.
.
#ubatgemuk #vitamin #nakgemuk #nakgemuktaknakkurus #pilgemok #pilgemuk #naikberat #tambahberat #weightgain #vitaminweightgain #gainweight #ubatgemukborong #ubatgemukberkesan #pilgemukmalaysia #pilgemukoriginal #pilgemukborong #vitamingemukmurah #pemborongubatgemuk #insta #followers #ubatgemukborong #insta #bazaar #malaysiaonlineshopping #nakgemuktaknakkurus #fitness #healthy #fit #bfmom #vitamingemuk #ubatgemuk
❤️
🙌
🔥
👏
😢
😍
😮
😂
Comment as ubat_gemuk_m1.my…
Post


0

Let me know your goal and let me help you ⏩ https://goo.gl/forms/JY29ziBrZfrXQSPm2 (or click link in bio)

#mekpersonalcoach #naksihat #jomsihat #changingpeoplelives #healthyactivelifestyle #herbalifemalaysia #loseweight #turunberat #buanglemak #ampang #pandanindah #nakkurus #naikberat #misimenjadisihat
#Repost @precisionnutrition (@get_repost)
・・・
🔑 This applies to everything from nutrition to gymnastics.⠀
-⠀
Goal setting is usually where most people stop, but to really ATTAIN your goals -- you have to build your skills for goal achievement. Which goes a few levels deeper:⠀
-⠀
1. What's the goal that we want to achieve?⠀
-⠀
2. What are the skills required to attain that goal?⠀
-⠀
3. What are the daily practices that will help build those skills?⠀
-⠀
Let me know what goal you're currently trying to achieve your goal
⬇️⬇️⬇️


1

1 Selected
ubatgemukterlaris NAK CHUBBY?NAK MAKIN BERGETAH?? 😎 .
.
dengan sizeup Bukan berat naik je you olls! cakap je nak part mana nak montok.. sis bagi tau Rahsia..😘 untuk lelaki nak Sado pun tak payah susah susah nak ambik protein..cukup dengan Sizeup korang pergi GYm.. tengok dalam Dua Minggu.. gempak werh Bicep segala! 💪💪
.
.
okay sambil cuti cuti ni.. paling best part makan betul tak? makan dua biji sizeup.. abeh 4/5 pinggan kau bertambah werh😝 syokkk gila! 😋 selra makan 5X Ganda ketukk korang heheh..😁
.
.
.
.
NAK GEMUK TAK NAK KURUS...
Boleh lerr whatsapp sis untuk details.. 😘
.
.
Whatsapp 018-8726220
.
.
#ubatgemuk #vitamin #nakgemuk #nakgemuktaknakkurus #pilgemok #pilgemuk #naikberat #tambahberat #weightgain #vitaminweightgain #gainweight #ubatgemukborong #ubatgemukberkesan #pilgemukmalaysia #pilgemukoriginal #pilgemukborong #vitamingemukmurah #pemborongubatgemuk #insta #followers #ubatgemukborong #insta #bazaar #malaysiaonlineshopping #nakgemuktaknakkurus #fitness #healthy #fit #bfmom #vitamingemuk #ubatgemuk
❤️
🙌
🔥
👏
😢
😍
😮
😂
Comment as ubat_gemuk_m1.my…
Post


0

If you feel you want to 💩 just do it! I hope you understand Bahasa Indonesia. Kalau tak faham boleh tanya.

#mekpersonalcoach #naksihat #jomsihat #changingpeoplelives #constipation #healthyactivelifestyle #sarapanpagi #sarapansihat #nutritionclub #SSClub #pandanindah #ampang #hariraya #herbalifemalaysia #turunberat #naikberat #misimenjadisihat #misimeringankanbumi #sembelit

#Repost @tanya_dokter (@get_repost)
・・・
Cukup banyak orang yang memilih untuk menahan buang air besar karena berbagai keperluan seperti berada dalam angkutan umum, dalam posisi berangkat ke tempat kerja, atau memang karena sedang tidak ada toilet yang tidak bisa digunakan. Meskipun terlihat seperti hal yang sepele, pakar kesehatan menyebutkan bahwa menahan buang air besar bisa memberikan dampak buruk bagi kesehatan seperti sebagai berikut, dikutip dari doktersehat.com

Yang terjadi jika menahan buang air besar selama 2 jam

Pakar kesehatan yang merupakan asisten professor yang berasal dari Tuoro College of Osteopathic Medicine yang ada di kota New York, Amerika Serikat, bernama Sonpal menyebutkan bahwa jika kita menahan buang air besar selama dua jam meskipun kita sebenarnya sudah sangat ingin melakukannya, hal ini akan membuat perut menjadi lebih tertekan. Sebagian orang bahkan merasakan sensasi seperti terkena kram perut atau rasa nyeri yang jauh lebih parah.

Yang terjadi jika menahan buang air besar selama 6 jam

Jika kita menahan buang air besar hingga 6 jam lamanya, maka kita pun akan mengalami dampak berupa sembelit atau konstipasi, kondisi dimana kita kesulitan untuk buang air besar karena kotoran yang jauh lebih mengeras.

Yang terjadi jika kita menahan buang air besar selama 12 jam

Jika kita menahan buang air besar hingga setengah hari atau 12 jam, maka kotoran pun akan menjadi semakin keras pada usus besar. Jika kita mencoba untuk buang air besar, maka perut pun akan menjadi tegang dan bahkan bisa menyebabkan pendarahan.

#tanya_dokter


2

Hello ! Lama coach berdiam diri ek, busy nak exam katanya, dah habis exam busy nak raya pulak. Jadi sempena hari raya ke-4 ni coach nak mengingatkan bahawasanya makan makan juga, tapi jangan sampai tak ingat dunia ye !
Nah coach share jentera terpenting masa musim raya. Siapa nak kekal langsing bergaya di hari raya dan #kurusselepasraya dengan tc formula ni, tanya saya bagaimana !

#herbalife #herbalifenutrition #healthylifestyle #weightmanagement #kuantan #pekan #pahang #loseweight #gainweight #healthyskin #herbalifeskin #healthymeal #healthydiet #herbalifemalaysia #herbalifekuantan #herbalifepekan #herbalife24 #coachherbalife #herbalifeindependentdistributor #turunberat #naikberat #skin7 #mohkuruskuantan #kurussebelumraya #kurusselepasraya #kurussebelumkahwin


3

Third Day Of #HariRaya. #Jalanjalanraya with my siblings. 😊 Went to our High-school teachers. Miss them and good to see them. ❤️ #Jalanjalanraya #harirayaketiga2018 #makankuihraya #naikberat #like4like #likeforfollow #Instagram #instagood


1

Jangan la tengok saya.. tengok belakang sana saja.. muka banyak bulat sana 😝.. Happy Birthday to dearself semoga dipanjangkan umur di murahkan rezeki boleh jalan cari view cari jodoh sekali 😂 #sweet23 #godbless #naikberat #bertambahlemak #jauhperjalananluaspemandangan #bakalmenantumakawak


0

Bulan puasa saja Nurul dah turun 3kg! 😱
.
Hanya perlu ikut meal plan yg coach bg & dgr cakap coach 100%.
.
TOTAL LOST DAH 10KG! 😍
.
Nak turun berkilo-kilo jugak? Whatsapp 0175076207 skrg!
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


4

Dengan hanya mengubah pola makan & asupan Nutrisi yg seimbang mb Lulu semakin sehat & berat badannya turun 14kg👏👏👏Yg mau serius program seperti mb Lulu hubungi saya ya!!😀👌
.
.
🆓🆓🆓Konsultasi Nutrisi, pertanyaan seputar pengelolaan berat badan & cek kadar lemak
📞081 392 839 839 whatsapp
.
#herbalifejogja#herbalifesleman#herbalifebantul#herbalifekulonprogo#herbalifegunungkidul#klubherbalife#klubherbalifejogja#diet#dietsehat#naikberat#naikberatbadan#langsing#langsingsehat#pelangsing#pembakarlemak#naikberatbadansehat#pengecilperut#pengecilperutalami#pengecilperutbuncit#herbal#kulinerjogja#ugm#uny#uad#unisa#ust#ykpn#umy


0

Masa hari sebelum raya takmau diet, waktu raya jugak dia nak diet 😅
.
Ikut program pemakanan dgn Coach Mimi dan awak akan tahu cara diet yang betul.
.
Coach Mimi
60175076207
http://dietsecarasihat.wasap.my
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


4

Know your body by knowing your magic number! I can give consultation to you 😉

#mekpersonalcoach #wellnesscoach #jomsihat #changingpeoplelives #healthyactivelifestyle #nutritionclub #SSCLUB #ampang #pandanindah #nakkurus #naikberat #misimenjadisihat #misimeringankanbumi #kelabnutrisi #maxisegar #mpaj

#Repost @precisionnutrition (@get_repost)
・・・
Head swimming with calorie numbers and daily allowances? 🤯
-
🤩Trust us… there’s a better way to measure your portions. Try our (much easier) Hand Measure system instead.
-
🔑It’s practical, powerful, and proven with nearly 100,000 clients.
-
💁🏽‍♀️Women eating 3-4 meals as outlined would consume approximately 1,200 - 1,500 calories per day.
-
💥NOTE: Just like you would with counting, pay attention to results and adjust as needed.
-
👆🏽If you need M O R E food because you are larger in stature, are very active, or are trying to gain muscle, then start by adding 1/2 - 1 cupped handful of carbs and/ or 1/2 - 1 thumb of fat to a few meals each day. Ladies, use the lower end of the range. Men, use the higher end.
-
👇🏽If you need L E S S food because you are smaller in stature, are not very active, or are trying to lose weight, then start by removing 1/2 - 1 cupped handful of carbs and/ or 1/2 - 1 thumb of fat to a few meals each day. Ladies, use the lower end of the range. Men, use the higher end.


1

Bulan Ramadhan adalah bulan yg sesuai utk permulaan kita ke arah gaya hidup yg sihat.
.
Antara senaman ataupun aktiviti yg boleh kita lakukan:
.
1. JALAN KAKI
Cara yg lebih efektif kerana boleh dilakukan ketika anda sedang menuju ke tmpt kerja atau ke mana shj. Anda boleh memanfaatkan jarak 100 hingga 200 meter utk berjalan kaki.
.
2. JOGGING
Joging ialah dlm bentuk larian kecil sambil menggerakkan otot tubuh agar otot yg kaku boleh dilenturkan kembali sehingga tubuh menjadi ringan serta segar. Joging boleh dilakukan pd waktu pagi selepas sahur kerana udara pagi sgt segar.
.
3. YOGA
Gerakan yoga boleh dimanfaatkan sbg satu bentuk senaman minda. Dgn melakukan yoga, anda boleh melenturkan saraf-saraf tubuh yg tegang dan menyalurkan tenaga positif ke seluruh tubuh.
.
4. SENAMAN
Gerakan senaman ketika berpuasa adalah tidak terlalu berat. Gerakan tidak terlalu rumit, yg penting otot di tubuh boleh digerakkan sehingga menjadi santai.
.
5. LATIHAH BEBAN
Latihan beban lebih memfokuskan glikogen otot sbg penjana tenaga. Latihan seperti mengangkat dumbbell, sit-up atau push-up boleh dilakukan kira-kira 20-30 minit sebelum berbuka.
.
KURUS SEBELUM RAYA
Coach Mimi
0175076207
http://nakslim2018.wasap.my
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


2

TAHU TAK TERLAMPAU KURUS PUNCA MASALAH KESUBURAN? UOLSS PATUT CUBA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN SUSU UNTUK MENINGKATKAN BERAT BADAN KE TAHAP IDEAL. WASSAP IRA UNTUK PERTANYAAN. HARGA REFER DI GAMBAR.
012-9498941
012-9498941
012-9498941

NOTES:
Chubby Chubby Weight Gain Milik diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

Membantu menambahkan selera makanMenaikkan berat badan ke tahap idealMembuatkan bentuk badan lebih solid & montokMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusanMembantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulitMenganjalkan juga memantapkan payudara & punggungTinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulangMencantikkan kuku dan rambutKekal bertenaga, cergas walau seharian bekerjaMembantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darahMemperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayiKesan seawal 7 hari!  BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY :  Skimmed Milk  Protein  Sugar  Vegetable Oil  Fibers  Natural Chocolate Flavor  Natural Vanilla Flavor  10 Vitamin  10 Mineral  Soya Lecithin

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :  1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 SACHET / BOX

#chubbychubbyweightgain
#chubbychubbymurahborong
#chubbychubbymurah
#chubbychubbymilk #chubbychubbyoriginal #chubbychubbyoriginalmurah #chubbychubbyoriginalmurahfreeposfreegift #sayajualchubbychubby #sayajualchubbychubbyweightgainmilkmurah #sayajualchubbychubbyweightgainmilk #sayajualchubbychubbymurah #susuchubbychubby #susuchubbychubbymurah #susuchubby #tambahberat #tambahberatbadan #susutambahberat #susutambahberatmurah #susutambahberatbadan #naikberat #tambahseleramakan #tambahselera #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusubadanibu #tambahsusubadanmurah #tambahsusubadan


0

TAHU TAK TERLAMPAU KURUS PUNCA MASALAH KESUBURAN? UOLSS PATUT CUBA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN SUSU UNTUK MENINGKATKAN BERAT BADAN KE TAHAP IDEAL. WASSAP IRA UNTUK PERTANYAAN. HARGA REFER DI GAMBAR.
012-9498941
012-9498941
012-9498941

NOTES:
Chubby Chubby Weight Gain Milik diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

Membantu menambahkan selera makanMenaikkan berat badan ke tahap idealMembuatkan bentuk badan lebih solid & montokMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusanMembantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulitMenganjalkan juga memantapkan payudara & punggungTinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulangMencantikkan kuku dan rambutKekal bertenaga, cergas walau seharian bekerjaMembantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darahMemperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayiKesan seawal 7 hari!  BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY :  Skimmed Milk  Protein  Sugar  Vegetable Oil  Fibers  Natural Chocolate Flavor  Natural Vanilla Flavor  10 Vitamin  10 Mineral  Soya Lecithin

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :  1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 SACHET / BOX

#chubbychubbyweightgain
#chubbychubbymurahborong
#chubbychubbymurah
#chubbychubbymilk #chubbychubbyoriginal #chubbychubbyoriginalmurah #chubbychubbyoriginalmurahfreeposfreegift #sayajualchubbychubby #sayajualchubbychubbyweightgainmilkmurah #sayajualchubbychubbyweightgainmilk #sayajualchubbychubbymurah #susuchubbychubby #susuchubbychubbymurah #susuchubby #tambahberat #tambahberatbadan #susutambahberat #susutambahberatmurah #susutambahberatbadan #naikberat #tambahseleramakan #tambahselera #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusubadanibu #tambahsusubadanmurah #tambahsusubadan


0

TAHU TAK TERLAMPAU KURUS PUNCA MASALAH KESUBURAN? UOLSS PATUT CUBA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN SUSU UNTUK MENINGKATKAN BERAT BADAN KE TAHAP IDEAL. WASSAP IRA UNTUK PERTANYAAN. HARGA REFER DI GAMBAR.
012-9498941
012-9498941
012-9498941

NOTES:
Chubby Chubby Weight Gain Milik diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

Membantu menambahkan selera makanMenaikkan berat badan ke tahap idealMembuatkan bentuk badan lebih solid & montokMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusanMembantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulitMenganjalkan juga memantapkan payudara & punggungTinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulangMencantikkan kuku dan rambutKekal bertenaga, cergas walau seharian bekerjaMembantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darahMemperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayiKesan seawal 7 hari!  BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY :  Skimmed Milk  Protein  Sugar  Vegetable Oil  Fibers  Natural Chocolate Flavor  Natural Vanilla Flavor  10 Vitamin  10 Mineral  Soya Lecithin

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :  1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 SACHET / BOX

#chubbychubbyweightgain
#chubbychubbymurahborong
#chubbychubbymurah
#chubbychubbymilk #chubbychubbyoriginal #chubbychubbyoriginalmurah #chubbychubbyoriginalmurahfreeposfreegift #sayajualchubbychubby #sayajualchubbychubbyweightgainmilkmurah #sayajualchubbychubbyweightgainmilk #sayajualchubbychubbymurah #susuchubbychubby #susuchubbychubbymurah #susuchubby #tambahberat #tambahberatbadan #susutambahberat #susutambahberatmurah #susutambahberatbadan #naikberat #tambahseleramakan #tambahselera #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusubadanibu #tambahsusubadanmurah #tambahsusubadan


0

Alhamdulillah. Pagi ini masih diberi kesempatan utk merasai segala nikmat drpd-Nya. Sentiasa berusaha untuk belajar mensyukuri di atas segala nikmat kehidupan yang diberikan. Setiap nafas yang kita hela adalah rezeki daripada-Nya.
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


3

ANDA BOLEH TURUN BERAT DGN MAKAN NASI!
.
Kami sediakan program penurunan badan secara sihat dgn ilmu pemakanan yg betul.
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa?
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham concept turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila turun
.
KURUS SEBELUM RAYA
COACH MIMI 0175076207
http://nakslim2018.wasap.my
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


0

KURUS SEBELUM RAYA
.
Masih sempat lagi utk turun berat sebelum Syawal menjelang tiba. Turun 2kg - 5kg secara sihat.
.
APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM INI?
.
✅ Jadual pemakanan EFEKTIF.
✅ TIPS turun berat badan & makanan sihat.
✅ Ade guide & PEMANTAUAN drp Coach.
✅ Ada TEAMATES yg sama-sama berlumba nak KURUS.
✅ Yg penting BERAT AKAN TURUN.
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa?
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham concept turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila turun
.
KURUS SEBELUM RAYA
COACH MIMI 0175076207
http://nakslim2018.wasap.my
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


0

Siapa bilang Herbalife obat diet/kurus???Buktinya ketika saya konsumsi Herbalife saya tambah sehat berat badannya tambah naik🤗🤗🤗#menolakkurus
.
Herbalife adalah Makanan sehat yg berNutrisi yg di butuhkan untuk tubuh, jdi sangat baik, aman untuk program kesehatan, turun atau naik berat badan😲👍👍👍
.
Mau mencoba??? Contact saya ya👌
.
🆓🆓🆓Konsultasi Nutrisi, pertanyaan seputar pengelolaan berat badan & cek kadar lemak
📞081 392 839 839 whatsapp
.
#herbalifejogja#herbalifesleman#herbalifebantul#herbalifekulonprogo#herbalifegunungkidul#klubherbalife#klubherbalifejogja#diet#dietsehat#naikberat#naikberatbadan#langsing#langsingsehat#pelangsing#pembakarlemak#naikberatbadansehat#pengecilperut#pengecilperutalami#pengecilperutbuncit#herbal#kulinerjogja#ugm#uny#uad#unisa#ust#ykpn#umy


2

Berhati-hati bila berjalan,
Agar tidak tersadung kaki.
Selamat pagi wahai rakan-rakan,
Moga ceria hingga hujung hari.
.
Pagi2 ni, mai kita pakat bg fresh 🧠 sikit. Bg hampa semua celik buat pantun selamat pagi kt dlm komen ni pastu kita tgk kekreatifan hampa semua 🧐.. hampa boh la mcm mana pon..asalkan murni2🤪🤣
.
.
Rajin nt pakat2 usha la fb kami dgn ig kami ya.
.
Terima kasih. 😉
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


2

Kandungan gula dlm minuman seharian kita.😱😱😱
.
Jika pengambilan gula tidak dikawal, akan mendatangkan bukan sahaja kencing manis tapi lebih banyak penyakit yg akan menyukarkan hidup kita kelak.
.
KURUS SEBELUM RAYA
COACH MIMI 0175076207
http://nakslim2018.wasap.my
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat #herbalife #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #syedsaddiq #nakkurus #buanglemak #nakslim #gemuk #kurus #alorsetar #kedah #kuruskedah


0

Sahur dan berbukalah dengan menu yg benar... bukan dengan menu yg diinginkan lidah.... karena dampaknya terjadi pada tubuh kita sendiri...
.
Selamat sahur untuk wilayah Jabodetabek 😇😇😍😘🤗
.
#dehidrasi #sembelit #naikberat #gangguan #pencernaanlancar #gangguanpencernaan #stress #polamakan #nutrisipuasa #jakarta #bogor #depok #tangerang #bekasi #jabodetabek


0

Tahniah Nurul dah berjaya turun berat sebanyak 7kg. Lemak dah berkurang 3.9%. Umur dalaman dah semakin berkurang 10 tahun.
.
Dasyat! Jom kurus dgn bimbingan coach.
.
KURUS SEBELUM RAYA
Coach Mimi 0175076207
http://nakslim2018.wasap.my
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat


0

Puasa ni tetiba rasa nak minum shake chocolate pulak. Apa lagi, terus order and pick up dekat kuantan pick up center. Mudah ke mudah ? Nak sahur mudah, nak buka mudah, nak beli mudah, eh semua mudah lah .

Siapa nak #kurussebelumraya , tanya saya sekarang !

#herbalife #herbalifenutrition #healthylifestyle #weightmanagement #kuantan #pekan #pahang #loseweight #gainweight #healthyskin #herbalifeskin #healthymeal #healthydiet #herbalifemalaysia #herbalifekuantan #herbalifepekan #herbalife24 #coachherbalife #herbalifeindependentdistributor #turunberat #naikberat #skin7 #mohkuruskuantan #kurussebelumraya #kurusselepasraya #kurussebelumkahwin


3

#naikberat#turunberat#maintainsihatnslim#herbalifeproduct#mealreplacement#supplement#innernutrition#outternutrition
*keputusan berat bdn adalah berbeza2
*product ini bukan bertujuan utk merawat atau mendiagnose penyakit.


1

PILIHAN PROTEIN DALAM MEAL DIET ANDA.
.
Kadang-kadang tengok ada yg turun berat tapi badan mengelebeh, tak reshape dgn cantik. Ia disebabkan lack of protein.
.
Cukupkan protein dlm setiap meal. satu besar tapak tangan dah cukup dan ideal, supaya kita tak exceed kalori.
.
Diatas beberapa senarai protein yg clean, sesuai untuk meriahkan meal plan anda and keep balance okay.
.
KURUS SEBELUM RAYA
Coach Mimi 0175076207
http://nakslim2018.wasap.my
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat


1

Selamat pagi! Harini hari ke 3 puasa, apa macam? Ada senang hati ka? Tahun ni masuk 3 kali coach puasa dengan nutrisi luar biasa. Tenaga pun luar biasa masyaAllah .

Siapa siapa yang masih tercari cari jalan nak #kurussebelumraya tu contact coach cepat cspat !

#herbalife #herbalifenutrition #healthylifestyle #weightmanagement #kuantan #pekan #pahang #loseweight #gainweight #healthyskin #herbalifeskin #healthymeal #healthydiet #herbalifemalaysia #herbalifekuantan #herbalifepekan #herbalife24 #coachherbalife #herbalifeindependentdistributor #turunberat #naikberat #skin7 #mohkuruskuantan #kurussebelumraya #kurusselepasraya #kurussebelumkahwin


2

Dia sudah. Anda bila lagi? Bulan puasa adalah masa yg paling sesuai utk turun berat secara sihat.
.
Whatsapp 0175076207.
http://nakslim2018.wasap.my
.
#coachMIMI #coachmuda #nakslim2018 #cabaran21hari #mergongsihathomeclub #fattzura #jomsihat #jomkurus #faridkamil #kalori #nakkurus #naksihat #nakturunberat #nakslim #turunlemak #buanglemak #lemak #lemakdegil #naikberatbadan #naikberat


1

TAHU TAK TERLAMPAU KURUS PUNCA MASALAH KESUBURAN? UOLSS PATUT CUBA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN SUSU UNTUK MENINGKATKAN BERAT BADAN KE TAHAP IDEAL. WASSAP IRA UNTUK PERTANYAAN. HARGA REFER DI GAMBAR.
012-9498941
012-9498941
012-9498941

NOTES:
Chubby Chubby Weight Gain Milik diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

Membantu menambahkan selera makanMenaikkan berat badan ke tahap idealMembuatkan bentuk badan lebih solid & montokMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusanMembantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulitMenganjalkan juga memantapkan payudara & punggungTinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulangMencantikkan kuku dan rambutKekal bertenaga, cergas walau seharian bekerjaMembantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darahMemperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayiKesan seawal 7 hari!  BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY :  Skimmed Milk  Protein  Sugar  Vegetable Oil  Fibers  Natural Chocolate Flavor  Natural Vanilla Flavor  10 Vitamin  10 Mineral  Soya Lecithin

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :  1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 SACHET / BOX

#chubbychubbyweightgain
#chubbychubbymurahborong
#chubbychubbymurah
#chubbychubbymilk #chubbychubbyoriginal #chubbychubbyoriginalmurah #chubbychubbyoriginalmurahfreeposfreegift #sayajualchubbychubby #sayajualchubbychubbyweightgainmilkmurah #sayajualchubbychubbyweightgainmilk #sayajualchubbychubbymurah #susuchubbychubby #susuchubbychubbymurah #susuchubby #tambahberat #tambahberatbadan #susutambahberat #susutambahberatmurah #susutambahberatbadan #naikberat #tambahseleramakan #tambahselera #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusubadanibu #tambahsusubadanmurah #tambahsusubadan


0

TAHU TAK TERLAMPAU KURUS PUNCA MASALAH KESUBURAN? UOLSS PATUT CUBA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN SUSU UNTUK MENINGKATKAN BERAT BADAN KE TAHAP IDEAL. WASSAP IRA UNTUK PERTANYAAN. HARGA REFER DI GAMBAR.
012-9498941
012-9498941
012-9498941

NOTES:
Chubby Chubby Weight Gain Milik diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

Membantu menambahkan selera makanMenaikkan berat badan ke tahap idealMembuatkan bentuk badan lebih solid & montokMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusanMembantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulitMenganjalkan juga memantapkan payudara & punggungTinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulangMencantikkan kuku dan rambutKekal bertenaga, cergas walau seharian bekerjaMembantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darahMemperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayiKesan seawal 7 hari!  BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY :  Skimmed Milk  Protein  Sugar  Vegetable Oil  Fibers  Natural Chocolate Flavor  Natural Vanilla Flavor  10 Vitamin  10 Mineral  Soya Lecithin

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :  1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 SACHET / BOX

#chubbychubbyweightgain
#chubbychubbymurahborong
#chubbychubbymurah
#chubbychubbymilk #chubbychubbyoriginal #chubbychubbyoriginalmurah #chubbychubbyoriginalmurahfreeposfreegift #sayajualchubbychubby #sayajualchubbychubbyweightgainmilkmurah #sayajualchubbychubbyweightgainmilk #sayajualchubbychubbymurah #susuchubbychubby #susuchubbychubbymurah #susuchubby #tambahberat #tambahberatbadan #susutambahberat #susutambahberatmurah #susutambahberatbadan #naikberat #tambahseleramakan #tambahselera #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusubadanibu #tambahsusubadanmurah #tambahsusubadan


0

TAHU TAK TERLAMPAU KURUS PUNCA MASALAH KESUBURAN? UOLSS PATUT CUBA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN SUSU UNTUK MENINGKATKAN BERAT BADAN KE TAHAP IDEAL. WASSAP IRA UNTUK PERTANYAAN. HARGA REFER DI GAMBAR.
012-9498941
012-9498941
012-9498941

NOTES:
Chubby Chubby Weight Gain Milik diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

Membantu menambahkan selera makanMenaikkan berat badan ke tahap idealMembuatkan bentuk badan lebih solid & montokMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusanMembantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulitMenganjalkan juga memantapkan payudara & punggungTinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulangMencantikkan kuku dan rambutKekal bertenaga, cergas walau seharian bekerjaMembantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darahMemperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayiKesan seawal 7 hari!  BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY :  Skimmed Milk  Protein  Sugar  Vegetable Oil  Fibers  Natural Chocolate Flavor  Natural Vanilla Flavor  10 Vitamin  10 Mineral  Soya Lecithin

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :  1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 SACHET / BOX

#chubbychubbyweightgain
#chubbychubbymurahborong
#chubbychubbymurah
#chubbychubbymilk #chubbychubbyoriginal #chubbychubbyoriginalmurah #chubbychubbyoriginalmurahfreeposfreegift #sayajualchubbychubby #sayajualchubbychubbyweightgainmilkmurah #sayajualchubbychubbyweightgainmilk #sayajualchubbychubbymurah #susuchubbychubby #susuchubbychubbymurah #susuchubby #tambahberat #tambahberatbadan #susutambahberat #susutambahberatmurah #susutambahberatbadan #naikberat #tambahseleramakan #tambahselera #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusubadanibu #tambahsusubadanmurah #tambahsusubadan


0

Kelar di dapur saatnya balik ke hanphone.. Lanjut chit chat sama new cust yg direkomendasi oleh cust lama yg sudah dpt hasil produk😍 (terimakasih ya mb say)
Dan ntar malam kita mau ketemuan.. Timbang2 sekalian anter produk.. Semua bisa diatur.. Bisanya ketemuan pagi, siang, ato malam boleh2 aja...
Yukk buruan bikin janji.. Dan segera program.. 😊

#newcustomer
#herbalife
#herbalifemember
#sehatideal
#turunberat
#naikberat
#langsingdarirumah


0

The end of the page