#naksihat

Instagram photos and videos

#naksihat#nakkurus#nakcantik#jomkurus#sayajual#diet#misimengecil#gemokisawesome#jomsihat#jubahbesar#slimrichshahalam#eskayvie#energybooster#tipskuruscepat#bengkungmoden#kecilkanpeha#kurus#taknakgemuk#bengkung#premiumbeautifulcorset#perampingperut#pinggangkerengga#NakSihat#premiumbeautifulseremban#kurustanpadiet

Hashtags #naksihat for Instagram

SEMENJAK RAYA NI BERAT BADAN DAH NAIK??😱
.
Mesti korang tengah cari supplement apa yang bagus untuk buang lemak2 degil ni kan?😞
.
Ni akak kenalkan korang dengan Jamu Tun Teja ni. Jamu Tun Teja ni adalah jamu untuk dalaman wanita tapi sekaligus boleh untuk detox dan untuk skin tauu!😍
.
β€œWowww! Best nye!” . Bestkan? Jimat pula tu. All in 1 gteww. Meh akak kasi tips sikit unyuk korang😊
.
Tips:
1. Amalkan pemakanan yang sihat dan seimbang
2. Lakukan senaman sekurangnya 3x seminggu
3. Consume Jamu Tun Teja as your pre-workout supplement
.
Mana nk dapatkn Jamu Tun Teja?? Senang je. Korang boleh WALK IN ke mana2 outlet myonlineshopes or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my 😊
.
🌎 Postage Worldwide
.
Untuk maklumat lanjut , boleh Whatsapp πŸ“±Hotline 0108408600
.
.
#myonlineshopes #shoppingonline #jamutunteja #masalahhormon #masalahwanita #miri #viral #Sarawak #naksihat #jamumoden #jamumodern #nakgebu #nakputih #kulitsekata #jamutuntejasarawak #jttmirisarawak


0

Assalamualaikum semua kesayangan 🌹
.
.
Harini izah belanja testimoni daripada pengguna-pengguna Ainaa Serum 😍
.
.
Sangat wow result yang diorang dapat berkat kesabaran masing-masing. Alhamdulillah
.
.
#nsateammija #agentainaaserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahammad #anakabah #pasirputeh #ainaaproducts #nakcantik #naksihat #codseluruhmalaysia #fastreply


0

.
.
.

1. Lemak Omega 3 bertindak balas dengan lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin. mereka berkerjasama bersama2.
.
.

2. Leptin meningkatkan metabolisma kita dengan meningkatkan pengeluaran tiroid yang mengawal metabolisma. .
.

3. Leptin juga menyebabkan badan kita membakar lemak untuk menghasilkan tenaga. .
. πŸ‘Tak rugi add omegaguard dlm rutin diet setiap hari.. 3 sofgel aje.. .
.
.
.
.
.
For info
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran##naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai #hargamurahmurahjer#esppromotion


1

Setiap makanan akan diberi rating oleh coach bertugas dlm group kurus online advance coaching.
.
Amat penting setiap peserta memahami portion pemakanan dan macros yg btl utk memastikan berat masing2 turun dan tidak mengalami crash diet.
.
Menu dan resepi 30 hari dibekalkan kpd semua peserta.
.
Zig zag kalori adalah rahsia besar kejayaan mereka yg turun 5-11kg sebulan.
.
Pendaftaran kurus online bulan Julai dibuka sekarang.
.
Klik Link Profil
Coach AzWa πŸ“² 019-377 1000
.
http://TanyaCoachAzWa.Wasap.My
.
#carakurusbadan #jomsihat #menunasi #tukarsaizbaju #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #saizbesar #bazaarramadhan #bajurayaplussize #turunberatonline #turunberatbadan #kurusraya2018 #menuberbuka #turunberat #kuruspuasa #caranakkurus #tipspuasa #tipssahur #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #coachturunberat #menudietteamazwa


0


1

Alhamdulillah sekarang dah 33kg.. MasyaAllah hebat.. part of team coach yg berjaya turunkan berat badan dengan gaya sihat dan cuba untuk membantu orang-orang diluar sana yg perlukan nasihat untuk kurus juga
.
.
Hukum turun berat badan sama dengan hukum naik badan. Nak kurus tak perlu ambik pill kurus, operate buang lemak dan sapu2 losyen bakar lemak tu kononnya boleh cepatkan proses 🀣. Cuma perlukan diet seimbang, masa untuk badan adapt dan focus pada makanan yg anda pilih. .
.
Boleh mula dengan tengok2 posting saya yg sebelum ni atau kalau ada kawan yg dah kurus, boleh tanya apa rahsia dia 😊. Pastu boleh la cuba2 dan jangan tangguh lagi mana tau raya kali ni dah boleh pakai baju saiz ideal😍😍
.
.
Coach Nissa-0134202636
.
.
#befit #raya #jubahbesar #naksihat


0

LUNCH YG BOLEH BUAT KURUS..
.
Simple je nk turun berat badan..
.
Makan ikut portion ( karbo 1 penumbuk kanan n protin 1 tapak tgn)
.
Elakkan makanan bergoreng..
.
Elakkan kuah2 banjir sbb tinggi garam.
.
Elakkan dulu daging & organ2 dalaman.
.
Elakkan air manis.
.
ikan lebih baik dari ayam..
.
.

Elak punya elak... lemak pun elak drp masuk dlm badan.. sedar2 dah turun 5kg..😎😎
.
-
alhamdulillah peserta2 YCLWFH dapat belajar semua ilmu ni dalam topik harian yg kami beri, insyaAllah ilmu yg boleh diprakktikkan sampai bila2 .ianya dalam di pelajari secara online
-
#eatcleanloseweight
#coachmreza
coach πŸ“² 0122218157
.
#wowbodytransformation #kalori #weightlossprogramme #fatloss #nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #positivevibes #trainlikeanangel #determination #consistency #jomkurus #weightlossfromhome #youcandoit #slimandtone #shapeandcurvy #healthylifestyle #jomkurus #getresult #jubahbesar #bazaarpaknil #sayajual #igersmalaysia #misimengecil #gemokisawesome


4

Patutlah coachee2 ain semua nampak muda , hehe 😁😁
. βœ”οΈ Turun berat badan & lemak .
βœ”οΈ Naik berat badan & otot .
βœ”οΈ Maintain berat badan dgn sihat .
βœ”οΈ Part time / full time business .
βœ”οΈ Healthy breakfast.
βœ”οΈ 80% nutrition, 20% exercise & 100% MINDSET . 🌸 Nutrition Club , Ladies Workout , Free Workout Nilai , Personal Coaching , Group Coaching , Cabaran Hilang Lemak , Motivation Event .

#herbalifenutrition #herbalifestyle #herbalifeawesome #herbalifecoach #herbalifemalaysia #loseweight #gainweight #naksihat #nakfit #nakcantik #nakkurus #misimengecil #aerobik #muslimahzone #malaysiafood #sarapansihat #cabaranhilanglemaknilai #mehkurus #nutritionclub #aikimira


1

Kulit dah xkusam ‼️‼️
.
Bila kulit cantik keyakinan diri pon bertambah kan ❀️❀️
.
❀️Ammara White❀️
.
Memastikan kulit tidak lagi kusam,lebih gebu Mulus dan flawless
.
Tak perlu makeup yg tebal kerana kulit lebih cantik mulus dgn Ammara white 😍😍😍
.
#eskayvie #milkbooster #breastfeeding #energybooster #reverseultra #energybooster #eskayviereverseultra #breastfeed #breastfeedingmom #breastfeddingmomies #momies #produkwanita #dalamanwanita #rancanghamil #ttc #putihcantik #ammarawhite #eskayvie #milkboostermomies #sihatluardalam #produkkesihatan #naksihat #bertenaga #confinementday #pantang #pantangbersalin


0

❀️Dalam 3️⃣ hari mampu menampakkan perbezaan ❀️
.
❀️Ammara White❀️
.
Memastikan kulit tidak lagi kusam,lebih gebu Mulus dan flawless
.
Tak perlu makeup yg tebal kerana kulit lebih cantik mulus dgn Ammara white 😍😍😍
.
#eskayvie #milkbooster #breastfeeding #energybooster #reverseultra #energybooster #eskayviereverseultra #breastfeed #breastfeedingmom #breastfeddingmomies #momies #produkwanita #dalamanwanita #rancanghamil #ttc #putihcantik #ammarawhite #eskayvie #milkboostermomies #sihatluardalam #produkkesihatan #naksihat #bertenaga #confinementday #pantang #pantangbersalin


1

Dah ready nak restart diet anda semula ? 😁 JOM KURUS BALIK SELEPAS RAYA πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Coach Nadiah 011 1147 5950
#KembaliKePangkalJalan #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysiaCoach #CoachKurusOnline


1

.
PERNAHKAH ANDA TERFIKIR??!!!!
.
ADA PELUANG BISNES YANG MAMPU BUAT ANDA JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN TANPA MODAL.
.
Tapi Kenapa ANDA nak susahkan diri kuarkan modal yang belum tentu menjamin keuntungan dan pulangan modal!!!!
.
Meh Jadi Usahawan CUCKOO!
Banyak yang "FREE" tau!
.
BISNES TANPA MODAL!
.
βœ”οΈ Free Pendaftaran Agen
βœ”οΈ Free online & Offline Coaching
βœ”οΈ Free online support system untuk sebarang pertanyaan produk dan biz
βœ”οΈ Free iklan-iklan copywriting
βœ”οΈ Free gambar-gambar iklan yang menarik
βœ”οΈ Free Video Marketing n Resepi untuk marketing
βœ”οΈ Free sertai secret group perkongsian info tentang produk dan testimoni
βœ”οΈ Free Tips online marketing
βœ”οΈ Free Full Guide dari Tim Along
.
PALING BEST
βœ”οΈANDA adalah agen perintis/pioneer
βœ”οΈTak perlu simpan stok
βœ”οΈtak perlu post barang sebab HQ uruskan
βœ”οΈTugas kita promote n close order
βœ”οΈ10hb,cucuk aje Kad ATM & withdraw je income anda..
Bestkan..Bisnes Tanpa Modal..πŸ’ͺ🏼
.
#UsahawanCuckoo
#TimAlong
| Organisasi Jualan Terbesar & No 1 di Cuckoo | THE GENUINE PASSIVE INCOME |
.
@afeeq.cuckoo - 0136739200
@afeeq.cuckoo - 0136739200
@afeeq.cuckoo - 0136739200
.
#cuckoo #dropship #dropshipagent #niagaonline #berniaga #income #penapisair #penapisudara #cuckoomalaysia #pressurecooker #multicooker #terawal #Malaysia #naksihat #diet #resepi #menu #mama #papa #ibu #raya2018 #rumahterbuka #raya #promoraya #jomdaftar #kualalumpur #selangor


0

.
Today ada COD Nasal Aspirator dan Garlic Balm di #ioicitymallputrajaya ..jom grab skrg masih ada harga promo untuk nasal aspirator RM 99 sahaja😱..dengar cerita bila2 je HQ akan tamatkan promosi dan kembali harga asal RM 260
.
WhatsApp 0172276690
.
πŸ’–SET COMBO BERBALOIπŸ’–
.
πŸ’₯GARLIC BALM (RM 25 EXC POSTAGE)πŸ’₯
.
Fungsi Garlic Balm .
βœ”οΈ Merawat Selsema
βœ”οΈ Merawat Kahak
βœ”οΈ Merawat Batuk
βœ”οΈ Mencairkan Kahak Secara Natural
.
.
πŸ’₯NASAL ASPIRATOR (RM 99 EXC POSTAGE)-HARGA ASAL RM 260
.
Fungsi Nasal Aspirator .
βœ”οΈ Menyedut Hingus secara Lembut
βœ”οΈ Membersihkan Hidung Anak
βœ”οΈ Warranty 2 tahun
❌ Hidung Melecet
❌ Sedut Hingus mengunakan mulut
.
.
Berminat? DM or Whatsapp saya skrg!
.
.


2

Sy share fakta menarik tentang cuka teen yg ramai nak tau. Mmg sgt2 digalakkan untuk diambil selepas makan untuk kita singkirkan toksin yg tak diperlukan. .

Raya ni, makan macam2. Perut pun naik sebu. Apa lagi, bancuh air suam campuran cuka teen dan madu krygyzstan. Kacau dan sedia untuk diminum😊 .

Whatsapp 019.230.3880 untuk tempahan. Sayangi diri anda .

#olivie30
#oliviepowerup
#jusdelima
#saricukateen
#extravirginoliveoil
#naksihat
#jomsihat
#mencegahlebihbaikdarimerawat
#kesihatanadalahamanah
#superquranicfood
#functionalfood
#azizaholivehouse
#sihatcantikdgnquranicfood
#azizahariffin


2

Nampak mcm ok kan?Cover sikit
lemak-lemak yg nak keluar tu.Tapi lemak still ada.Cuma "terseksa" sikit.
.
Jika dilihat dgn fungsi korset or bengkung itu sendiri, ia nya
bukanlah pembakar lemak di dlm badan.
.
Berkesan?
.
Memakai korset meletakkan tekanan ke atas perut serta ukuran pinggang anda. la menyebabkan kesukaran utk makan berlebihan & sekaligus mengurangkan selera makan. Malahan, jika korset itu telah digabungkan dengan infrared atau sebagainya, ia akan menjadi panas (umpama sauna) & meningkatkan metabolisme serta membakar
kalori yg tidak semestinya membakar lemak.
.
Coach Alif πŸ“²0179212312
.
#coachalliff #misikurus #kurusdansihat #diet #fitness #fitturtle #tolongorangnakkurus #seronok #igers #mehkuruhonline #kualaterengganu #kualanerus #marang #naksihat #taknakgemuk #carakurus #jomkurus #tips


1

.
.
.

Promosi VIVIX shaklee datang lagi!!
============================: Info penting kepada peminat tegar VIVIX dan peminat baru VIVIX...Especially yg masih belum menjadi ahli shaklee.. Inilah peluang keemasan anda untuk daftar keahlian sempena promosi yang ada ni ok. ;) Dengan hanya pembelian 2 botol VIVIX (Twin Pack) anda akan mendapat 5% diskaun dgn PERCUMA keahlian shaklee & ditambah pula FREE postage lagi tuuu...😍😍😍 sangat lumayan kan. So, rebutla peluang ini cpt utk decide buat pembelian twin pack VIVIX shaklee😊 ws halimah cepat2 k😘

Ini dia halimah mau share Kelebihan ramuan yg ada dlm ni VIVIX sebagai minuman botani lazat :

1πŸ‘‰ELDERBERRY
»»bukan hanya kaya dgn anti oksidan, malah kaya jg dgn vitamin A,B,C & nutrien spt asid amino, carotenoid, tannin & rutin.
»»dpt membantu menguatkan sistem imunisasi
»»mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan yg berkaitan dgn masalah jantung.

2πŸ‘‰POLYGONUM CUSPIDATUM
»»merupakan sumber komersial Resveratrol yg dpt membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol dan tekanan darah serta mengurangkan berat badan.

3πŸ‘‰MUSCADINE GRAPE
»»mengandungi asid ellagik dlm kepekatan yg tinggi.
»»mempunyai ciri utk menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus & anti-bakteria.

4πŸ‘‰PURPLE CARROT
»»sumber terbaik vitamin A & mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, etc.
»»mempunyai kandungan asid klorogenik yg tinggi, yg sesuai utk pesakit diabetes.
»»memberi kesan kpd saluran darah, platelet,& lipoprotin yg sesuai utk semua orang bg mengurangkan risiko penyakit yg berkaitan koronari jantung.

Banyak kan khasiat ramuan dlm VIVIX shaklee ni?😁...rugi la kalau x amalkannya.

Jom2 ws halimah k utk pembelian dan info lanjut di http://halimah.wasap.my or 0173910809

Rugi kalau hangpa tak grab!
Harga jimat berganda ! .
.
For info
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setb


2

.
3 minuman wajib untuk turunkan berat badan:-
.
1. Air putih
.
2. Green Tea
.
3. Lemon
.
Kalau minum teh hijau STEA yang memang
asli dari Jepun ni campur dengan lemon, minum masa hangat2 suam.
Grab nowww...!
.
1 BOXS RM60
POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)
.
Yang penting #steatehhijau ni adalah 100% Pure green tea from Japan, Green Tea tanpa campuran bahan merbahaya & selamat diminum.
.
.
.
Nak tau caranya??
.
.
.
To Oder WhatsApp: +60137229688
To Oder WhatsApp: +60137229688
To Oder WhatsApp: +60137229688
.
.
.
#slimteamy #greentea #stea #japanesegreentea #puregreentea #tehhijau #tehhijauJER #detox #detoxtea #nakkurus #nakcantik #sayajual #matcha #greenteaextract #naklawa #nakcantik #nakkurus #naksihat #diet #jk1m #jk1m9 #nur #dramanur #amyleaxkaer #steajb #steabyeja #kakaksipenjualtehhijau #takpernahhilang


2

🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
Faedah Ester-C 500 Plus 🍊 Menguatkan sistem imunisasi badan. 🍊 Menentang jangkitan virus & bakteria.
🍊 Mempercepatkan pemulihan daripada penyakit & luka.
🍊 Mengurangkan risiko sinus berdarah (seperti yang di alami oleh penghidap resdung tahap kritikal).
🍊 Memperbaik keadaan kulit dengan membantu dalam pembentukan kolagen.
🍊 Awet muda kerana kandungan anti-oksidanya sangat tinggi sehingga boleh menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan kelihatan tua sebelum umurnya.
.
Sekian, melaporkan.

#esterc #vitaminc #supplement #naksihat #nakcantik #nakkurus


2

Jom malam ni kita mulakan dengan semangat baru.. makan makan jugak tapi jangan lupa bersenam ya.. πŸ˜πŸ’•πŸ’• Isnin 9.10 mlm bersama Zin Ila Natrah @zinilanatrah ..sejam je bersenam πŸ’—πŸ’‹ Ladies only.
.
Member Walk-in Rm12,
Non-member walkin RM15
kalau nak lebih murah lagi, boleh jadi member dan beli pakej, lebih murah 😊 .

For more information please call or Whatsapp 011 1928 6928.
.
#AuroraFitnessStudio #FitnessStudio #Fitness #FitMalaysia #Zumba #ZumbaFitness #ZumbaMalaysia #ZumbaAddicts #ZumbaWithilanatrah #ZINnatrah #LetItMoveYou #ZumbaCommunity #ZumbaFamily #ZumbaLove #LadiesOnly #SungaiBuloh #SgBuloh #Kepong #DamansaraDamai #BandarSriDamansara #JomSihat #Senam #Senamrobik #NakSihat


3

Bengkung infra red 3 in 1

Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh
** Menurunkan berat badan
** Menjaga bentuk tubuh
** Menyihatkan badan

3 pcs set
_ 1 pc corset suit
_ 1 pc girdle short
_ 1 pc slim underwear

Wasap 010 9309253...tq

#korsetmoden #bengkung
#misikurus#nakslim
#kurustanpaberlapar #nakkurus
#bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus
#korset #nakkuruscepat #bentukbadan
#kurussihat#turunberatbadan
#kurusselamat #kurussebelumraya #korsetmudah
#kurus#jomkurus #kecilkanpeha
#ramping #kurustanpasenaman#bengkungmoden
#kempiskanperut #korsetbersalin #bajukurus
#korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah
#tipskuruscepat
#naksihat
#jomkurus
#kurustanpasenaman


1

_*Tips Diet Semasa Hari Raya*_ *1)Β  Makan secara bersederhana*

Tiada diet khusus untuk sambutan hari raya, sebaiknya sebagai lelaki yang matang kita perlu bijak dalam mengawal pemakanan. Sambutlah hari raya dengan sederhana kerana makanan pada hari raya boleh dikatakan kebanyakannya terdiri daripada makanan berat. Hari raya jangan dijadikan tiket untuk kita menikmati pesta makan dan membalas dendam selepas berpuasa selama sebulan. *2) Kurangkan makanan berminyak dan berkolestrol*

Tidak dinafikan pelbagai hidangan disajikan ketika mengunjungi saudara-mara, tetapi anda sebaiknya cuba elakkan memakan terlalu banyak makanan berminyak dan berkolesterol tinggi seperti sup tulang. Tidak salah menjamah, tapi tidak terlalu banyak. *3) Kurangkan minuman bergas*
Tak ambil terus lagi ok

Selain daripada menjaga pemakanan, minuman manis juga perlu dikurangkan seperti minuman berkabornat. Ramai di antara kita mengambil langkah mudah dengan menghidangkan air bergas untuk tetamu, sebagai tetamu anda sebaiknya perlu bijak mengawal diri dengan banyakkan minum air putih. *4)Amalkan pemakanan seimbang*

Setiap hari sebelum keluar dari rumah, apa kata rancang perjalanan anda untuk sepanjang hari. Kemudian, cuba atur diet anda, sekiranya rumah pertama anda telah ambil nasi lemak, rumah seterusnya mungkin anda boleh menikmati pemanis mulut seperti puding roti atau sebagainya. Namun, segalanya bergantung kepada diri sendiri. *5) Lakukan senaman*

Walaupun sibuk dengan jemputan rumah terbuka saban minggu, anda sepatutnya tidak melupakan rutin wajib untuk mengekalkan kesihatan tubuh iaitu senaman. Cuba curi masa sekurang-kurangnya berjogging setempat sebelum memulakan hari anda. Pastikan anda melakukan senaman secara berjadual.

#tipskawalkalori #tipspemakanan #Coachmizan #teamcoachmizan #gengkurus #pakcikmizan #pakcikhot #jomkurus #kurusselepasraya #nakcantik #naksihat #herbalifecoach #herbalifecoachnalaysia #kasut #nike #adidas #nakkurusknebijak #reshape #ahappingselepasraya #jjcm #makan #kurusdenganilmu


1

Antara rangkaian produk pelansingan meletop #SlimRich 😍😍😍😘 slimrich ada 4 jenis :
1. Slimrich Botanical Slimming (rm110) (preorder rm90)
2. SlimRich Greentox (rm150)
3. SlimRich Chocolate Drink (rm89)
4. SlimRich Bodyshape Serum (rm99)
.
.
Kesemua produk SlimRich berfungsi untuk PENURUNAN BERAT BADAN DAN JUGA BODYSHAPING
.
Anda tak suka pil??kita ada slimrich chocolate yg SUPER sedap!!! Anda terlalu busy?? Tak sempat nak mkn atau minum produk Slimrich?? Jgn bimbang..kita ada Slimrich serum...hanya spray sahaja!!!
.
Tak tau yang mana satu sesuai dengan uols? No worries.. boleh WhatsApp qila nanti qila guide okay! Dah beribu feedback positive dari consumer slimrich ni tau termasuk qila sndri😎
.
Jom whatsapp qila di
0145182899
0145182899
0145182899

Anda nak kurus?? Kami Bantu

#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok


0

Stok #slimrichbotanical LAKU KERAS!! Untuk mereka yg nak JIMAT boleh join preorder slimrich botanical dgn hanya RM90 sahaja!! APA?? YES RM90 sahaja!! (NP RM110 exc postage) Sah sehingga 30 June 2018 sahaja tau. Jom WhatsApp qilah sekarang
.
.
WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899
.
.
#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok


0

Raya dah habis cuti pun dah habis. Qila mencari kakak abang yg nk turunkan berat badan balik selepas makan macam2 time hari rayaπŸ˜‚ order dan postage dah kembali mcm biasa. Ready stock only #slimrichgreentox #slimrichchocolate #slimrichserum . Utk #slimrichbotanical terpaksa preorder dan tngu by batch since produk ni mmg laku keras😍 Jom kurus dengan qila lepas RayaπŸ’ͺ
.
.
WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

Anda nak kurus?? Kami Bantu

#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok


0

Kak Siti nie, sekali pandang, tak nampak pun usia dah cecah 40-an. Tips Kak Siti senang jer. Amalkan Premium Beautiful + Maharani.
.
.
Sebelum nie, Kak Siti pernah consume produk X, tapi...sejak jumpa Premium Beautiful, terus jatuh cinta. Sebab apa? Sebab memang betul berkesan & terbukti keberkesanannya. Terus register ahli & now dah sales almost RM 400,000++. .
.
Pakai sambil buat duit. Best giler lah. Cantik pun dapat. 😍
.
.

#premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kurus cantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha


1

Ada anak nie, lagi lah kita kena jaga kesihatan 200%. Kekadang, kita ambil enteng kesihatan kita. Tapi...pernah tersedar tak? Kalau kita tak sihat, macam mana anak kita nak dapat kasih sayang daripada kita? .
.
Premium Beautiful nie tahan lama. Premium product. High quality. Memang layak digelar superbrand. Tak pelik kalau ramai ibu-ibu 'wajib' pasang badan dengan Premium Beautiul. Korang dah pasang badan ker belum? ☺️
.
.

#premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kurus cantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha


2

Suka betul Miza tengok perubahan dekat Kak Farah nie. Walaupun mengajar di sekolah agama, berfesyen tak salah. Apatah lagi nak menjaga bentuk badan. Dalam Islam pun galakkan kita cantik-cantik kan?
.
.
So, penurunan berat badan Kak Farah bulan demi bulan memang terserlah dekat muka Kak Farah. Nak pergi mengajar pun, happy jer. Confident terus naik 200%. Bestt πŸ‘πŸ»
.
.
.

#premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kurus cantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha


2

Snek sihat untuk pg & ptg..kan best makan sedap2 tapi boleh kurus.
.
Belajar cara turun berat dan lock berat bila dah ideal.
.
Dalam program kurus online advance coaching, list groceries akan diberi detail based kepada menu dan resepi utk 30 hari coaching.
.
Klik di Profil :
Coach AzWa πŸ“² 019-3771000
.
.
Special coaching oleh coach secara personal dan in group coaching..bertemu kwn2 punya misi kurus yg sama & fokus bagaimana nak clean program 3 hari untuk penurunan pecut pantas.
.
.
#carakurusbadan #jomsihat #nakfit #nakkurus #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #halalkanhatiyangkucuri #powerfit #turunberatonline #turunberatbadan #kurusraya2018 #gemokisawesome #turunberat #gengkurus #kurusbadan #tipskempiskanperut #caranakkurus #dietraya #drama #kurusraya #kempisperut #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #farahnabilah #coachturunberat


0


2


2

TIPS KECANTIKAN WANITA❗️❗️❗️ Nak kulit natural beauty semula jadi?
Tapi still tak nampak perubahan?
Jangan risau sayang2 semua
Yang ingin mengubah penampilan uolls!!
Dari gelap jadi cerah,yang gemuk jadi kurus,!! Semua Hanya dengan kemam snow white je untuk jadi awet muda sepanjang masa !! Jom cantik secara berjemaah..πŸ˜˜πŸ’‹ http://snowwhitecentre.wasap.my
#snowhiteviral
#snowwhite


1

PAGI PAGI KENA MAKAN NASI.. NASI LEMAK, NASI KERABU, NASI DAGANG, NASI GORENG...UNTUK KENYANG LAMA KATANYA.πŸ˜… BETUL KE?
.
Mmg typical Malaysian sgt! Kenyang lama dan makan nasi xde kaitan. Nasi adalah antara makanan yang tinggi Glycemic index - yg buatkan kita cepat lapar disebabkan insulin spike dalam darah kita !!. .
.
Dptkan sikit ilmu2 dan fakta berkaitan diet sihat. Jgn buat main rempuh tak pakai helmet 😜✌🏼
.
#coachayutinie
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
πŸ“²Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #nakkurus #gemokisawesome #misimengecil


1

πŸ’₯GOOD NEWSπŸ’₯
.
HQ MASIH EXTEND HARGA PROMOSI NOSE CLEANER NI 😱DARI HARGA ASAL RM 260 SEKARANG JADI RM 99 SAHAJA X TERMASUK POS❗️❗️ MURAHHH SANGAT❗️ WARRANTY 2 TAHUN 😍
.
ADD ON GARLIC BALM RM25/BOTOL
.
πŸ’–SEDUT2 HIDUNG ANAK TAK MELECET DAH! PAKAI BATERI DAN SESUAI DARI NEWBORNπŸ’–
.
βœ”οΈBENDA WAJIB ADA MUSIM PERAYAAN NI
.
βœ”οΈ MUDAH,SELAMAT,BERSIH!
.
.
YANG NAK URGENT TAK NAK TUNGGU POS ,BOLEH COD DENGAN SIS⬇️⬇️⬇️
.
AREA COD (DOOR TO DOOR DELIVERY): .
πŸš—BANGI
πŸš—PUTRAJAYA
πŸš—CYBERJAYA
πŸš—KAJANG
πŸš—SERDANG
πŸš—SERI KEMBANGAN
πŸš—BDR SERI PUTRA
πŸš— BUKIT MAHKOTA
.
❗️PROMOSI MASA TERHAD JERRR, BILA2 JE HQ AKAN TAMATKAN PROMOSI NI TAU❗️
.
πŸ“² 0172276690 .
➑️➑️➑️TEKAN LINK KAT BIO UTK DIRECT WHATSAPP TANPA SAVE NOMBOR


4


1


1


2

BAKAR 5-10KG SEBULAN BOLEH MAKAN NASI

Siapa nak saya tolong turunkan berat badan 5-10kg sebulan boleh makan nasiπŸ™‹
Boleh direct wassap saya untuk jadi 40 orang pertama .
Coach fadzilsharπŸ“²+60123453425. .
#teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemokisawesome #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit Β #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesarΒ  #TV3 #teamnickhinhussien.


28

Wow 😍😍 ni lah cara buat shake yang sedap tu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
βœ”οΈ Turun berat badan & lemak .
βœ”οΈ Naik berat badan & otot .
βœ”οΈ Maintain berat badan dgn sihat .
βœ”οΈ Part time / full time business .
βœ”οΈ Healthy breakfast.
βœ”οΈ 80% nutrition, 20% exercise & 100% MINDSET . 🌸 Nutrition Club , Ladies Workout , Free Workout Nilai , Personal Coaching , Group Coaching , Cabaran Hilang Lemak , Motivation Event .

#herbalifenutrition #herbalifestyle #herbalifeawesome #herbalifecoach #herbalifemalaysia #loseweight #gainweight #naksihat #nakfit #nakcantik #nakkurus #misimengecil #aerobik #muslimahzone #malaysiafood #sarapansihat #cabaranhilanglemaknilai #mehkurus #nutritionclub #aikimira


2

βœ”οΈ Turun berat badan & lemak .
βœ”οΈ Naik berat badan & otot .
βœ”οΈ Maintain berat badan dgn sihat .
βœ”οΈ Part time / full time business .
βœ”οΈ Healthy breakfast.
βœ”οΈ 80% nutrition, 20% exercise & 100% MINDSET . 🌸 Nutrition Club , Ladies Workout , Free Workout Nilai , Personal Coaching , Group Coaching , Cabaran Hilang Lemak , Motivation Event .

#herbalifenutrition #herbalifestyle #herbalifeawesome #herbalifecoach #herbalifemalaysia #loseweight #gainweight #naksihat #nakfit #nakcantik #nakkurus #misimengecil #aerobik #muslimahzone #malaysiafood #sarapansihat #cabaranhilanglemaknilai #mehkurus #nutritionclub #aikimira


1

The most beautiful thing you can wear is confident. Morning uolls!πŸ˜‰
.
Nak sihat, nak cantik kena la rajin consume JTT. Nak dapatkan kesan yang wowwww, kenalaa minum air suam 3-4 liter setiap hari😘
.
Mana nk dapatkn Jamu Tun Teja?? Senang je. Korang boleh WALK IN ke mana2 outlet @myonlineshopes or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my 😊
.
🌎 Postage Worldwide
.
Untuk maklumat lanjut , boleh Whatsapp πŸ“±Hotline 0108408600
.
.
#myonlineshopes #shoppingonline #tunteja #jamutunteja #jamutuntejamiri #masalahhormon #masalahwanita #miri #viral #Sarawak #naksihat #jamumoden #jamumodern #nakgebu #nakputih #kulitsekata #jttmiri #jttsarawak #jamutuntejasarawak #jttmirisarawak


2

Salam Senin semua πŸ™‹πŸ» Dah ramai yg tanya, bila boleh start poslaju-laju sampai depan mata ni? πŸ€”πŸ˜… Jawapannyaaa... Isnin pagi next week (2July) πŸ’πŸ»Siapa yg nak selit Jamu PosLaju, lelajulah roger kiter yer πŸ’¨πŸŒΈ
.
Korang pon kalau nak cuba atau nak restock, dah boleh mula order utk Batch 18 sekarang yer 😍😍 Cepat-cepat komen/DM/wassapp terus ke 0173935010πŸ’¨πŸ’¨πŸŒΈ #MYHoolaHoope #Empowomen #SayaJual #Jamu #JamuSedap #SayaJualJamu #Jus #JusHerba #Organik #Tradisional #Homemade #NakKuat #NakCantik #NakLawa #NakSihat #AwetMuda #WanitaHebat #MakMakSangat #COD #PosLaju #PetalingJaya #kualalumpur #selangor #shahalam #puncakalam #untuksemua #pantang #openhouse #rumahterbuka


0

ZAMAN BERUBAH CORAK PERMAKANAN PUN BERUBAH.πŸ€¦πŸΌβ€β™‚οΈ
-
Satu faktor orang zaman sekarang terlebih berat badan dan obese ialah kerana portion makanan dah berubah! : : Sekarang semua dah 'upsize' dan kalori dalam setiap hidangan tu lebih banyak dari 20 tahun yang dulu! Senang kata, kita makan lebih banyak dari zaman ibu bapa kita! : :
4 tips untik makan portion yang betul :- 1.Guna tangan sendiri until ukur... Segenggam nasi dan setapak besar tangan sumber protein seperti ayam / ikan.
2. Guna pinggan yang kecil.
3. Baca label makanan dan faham kandungan kalori dan nutrisi supaya tak terlebih makan sebab packing sekarang lebih besar
4. Berhenti makan bila dah rasa 80% kenyang : : Minat nak dapat ilmu tentang makanan sihat untuk turun berat? Selesa bole buat dari rumah aje.
-
alhamdulillah peserta2 YCLWFH dapat belajar semua ilmu ni dalam topik harian yg kami beri, insyaAllah ilmu yg boleh diprakktikkan sampai bila2 .ianya dalam di pelajari secara online
-
#eatcleanloseweight
#coachmreza
coach πŸ“² 0122218157
.
#wowbodytransformation #kalori #weightlossprogramme #fatloss #nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #positivevibes #trainlikeanangel #determination #consistency #jomkurus #weightlossfromhome #youcandoit #slimandtone #shapeandcurvy #healthylifestyle #jomkurus #getresult #jubahbesar #bazaarpaknil #sayajual #igersmalaysia #misimengecil #gemokisawesome


0

Telah habis beraya dan kembali bekerja hari ini? Rasa berat dah badan tu, nak naik penimbang pun takut kan.
.
Apakata lakukan tips ni utk seminggu ni..fokus tkr bab pemakanan ni dahulu.
.
Klik di Profil :
Coach AzWa πŸ“² 019-3771000
.
.
Special coaching oleh coach secara personal dan in group coaching..bertemu kwn2 punya misi kurus yg sama & fokus bagaimana nak clean program 3 hari untuk penurunan pecut pantas.
.
.
#carakurusbadan #jomsihat #nakfit #nakkurus #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #halalkanhatiyangkucuri #powerfit #turunberatonline #turunberatbadan #kurusraya2018 #gemokisawesome #turunberat #gengkurus #kurusbadan #tipskempiskanperut #caranakkurus #dietraya #drama #kurusraya #kempisperut #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #syukurselalu #coachturunberat


0

Hello guy..
Okay setelah sekian lama saya tidak share tips serta info buat anda semua, so Hari ini saya ingin share tentang 10 Sebab mengapa PROTEIN sangat penting!! .
.
Dan juga tentang RISIKO kekurangan PROTIEN. Semoga tips dan info ini memberi manfaat serta boleh menambahkan lagi ILMU pengetahuan semua. Guy jangan lupa tag pada rakan-rakan anda supaya ia juga dapat Info ini yaa
Thanks all nanti saya share lagi tips yang seterusnya.
#powermania #powermanianutrition #powermaniagym #tipsihat #tips #kesihatan #protien #naksihat #naksado #bodybuilder #tegaptv #teampowermania #indomuscle #indonesia #malaysiaindonesiabrunei #infodiet


0

Alhamdulillah... ada yang merisik set psoriasis... tak lama lagi jd milik tuan nya.. sis harap, dia sembuh dan sihat seperti yang lain😊😊 Siapa berminat boleh pm sis.. #naksihat
#nakcantik
#nakcantiknaksihat
Jom cari saya..
0196289635 (khairiah)


0

.
.
Fresh feedback from cust.
Alhamdulillah..
.
Pronosi RAYAKAN SEBULAN sedang berlangsung.
.
πŸš—πŸš— Cod Area #sepang #bandarbarunilai #usimnilai
#kotaseriemas #kotawarisan .
πŸ“¦πŸ“¦ Pos seluruh Malaysia.
.
Wasap Asha kay 😊
πŸ“²πŸ“²www.wasap.my/60128939904/richglow
πŸ“²πŸ“²0128939904
.
#richglowsepang #richglowselangor
#dramanur #supbunjut
#amyrarosli #syafiqkylez #ustazadam #nur #nakkurus #tipskurus #tipssihat #naksihat
#detoks #radikalbebas #antioksidan #awetmuda


2

Berthrowback kita memalam buta πŸ˜‚πŸ˜‚time sis obese dulu serius cakap,kalau time bergambar (terutama gambar penuh) sis cukup tak suka sebabnya sis tak suka akan hasilnya,kepada mereka2 yang tengah dalam usaha untuk menurunkan berat badan nasihat sis jangan putus asa dan teruskan perjuangan anda.sis boleh anda juga pasti boleh😘😘 #eatcleandiet #eatcleanmalaysia #roadtohealthylife #mydietjourney #mynewbody #dietresults #hasildiet #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #fit #fitness #newme


0

Selamat Malam. Assalamualaikum.
.
Malam ni MamaL diffuse EO Lavender dan Cedarwood. Alhamdulillah anak-anak tidur awal. Semoga mereka tidur lena dan segar bangun pagi esok.
.
Semoga tiada drama pagi esok. Esok dah start sekolah.
.
Mudah kan bila ada EO ni. Dalam apa you keadaan, MamaL ada EO yang boleh membantu mempermudahkan urusan. Alhamdulillah. .
#EssentialOilΒ  #yleo
#YoungLivingKuantan
#YoungLivingPekan #YoungLivingMalaysia
#OilyLiciousΒ  #OilClique #DuniaMinyakYLEO
#TerapiInstagram
#SihatSeimbangCantikSemulajadi
#NaturalHealingΒ  #Semulajadi
#NakSihatΒ  #ViralΒ  #sihat
#NakCantikΒ  #MinyakkanJer
#StressΒ  #TeamYonieBonawiΒ  #ajimaura
#CODkuantanΒ  #PosLajuΒ  #kuantan
#SavvyMineralsΒ  #PremiumStarterKit
#NingxiaRed
#SayaGunaSayaJualΒ  #PahangΒ  #tidurnyenyak
#makmaksangat


1

TERLAJAK Makan musim raya .. lelemak pun bermaharajalela

Tak sabar nak KURUS !! SUPER DEAL
SLIM SHAPE & SAVE
Edisi Cantik Sepanjang Masa

Bersedia dengan Pakej Pelangsingan Tubuh Badan. Sihat, Jimat dan Berkesan
Esklusif di Lovely May Beauty

Slot kecantikan telah dibuka
Booking temujanji anda SEKARANG !!
Hotline : +6012.7575600

Lovely May Beauty
Setia Tropika JB

#lovelymaybeauty
#lovelymaybeautyspa
#beautyspa #bodyspa
#bodyshape #slimmingspa
#salunkecantikan #beautysalon #pakejpelangsingan #slimming #jomkurus
#jomlangsing #jomcantik
#jomsihat #nakcantik
#nakkurus #naksihat
#cantikdansihat #pakejjimat
#spajab #jbspa #bestspainjb


0

.
.
.

Promosi VIVIX shaklee datang lagi!!
============================: Info penting kepada peminat tegar VIVIX dan peminat baru VIVIX...Especially yg masih belum menjadi ahli shaklee.. Inilah peluang keemasan anda untuk daftar keahlian sempena promosi yang ada ni ok. ;) Dengan hanya pembelian 2 botol VIVIX (Twin Pack) anda akan mendapat 5% diskaun dgn PERCUMA keahlian shaklee & ditambah pula FREE postage lagi tuuu...😍😍😍 sangat lumayan kan. So, rebutla peluang ini cpt utk decide buat pembelian twin pack VIVIX shaklee😊 ws halimah cepat2 k😘

Ini dia halimah mau share Kelebihan ramuan yg ada dlm ni VIVIX sebagai minuman botani lazat :

1πŸ‘‰ELDERBERRY
»»bukan hanya kaya dgn anti oksidan, malah kaya jg dgn vitamin A,B,C & nutrien spt asid amino, carotenoid, tannin & rutin.
»»dpt membantu menguatkan sistem imunisasi
»»mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan yg berkaitan dgn masalah jantung.

2πŸ‘‰POLYGONUM CUSPIDATUM
»»merupakan sumber komersial Resveratrol yg dpt membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol dan tekanan darah serta mengurangkan berat badan.

3πŸ‘‰MUSCADINE GRAPE
»»mengandungi asid ellagik dlm kepekatan yg tinggi.
»»mempunyai ciri utk menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus & anti-bakteria.

4πŸ‘‰PURPLE CARROT
»»sumber terbaik vitamin A & mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, etc.
»»mempunyai kandungan asid klorogenik yg tinggi, yg sesuai utk pesakit diabetes.
»»memberi kesan kpd saluran darah, platelet,& lipoprotin yg sesuai utk semua orang bg mengurangkan risiko penyakit yg berkaitan koronari jantung.

Banyak kan khasiat ramuan dlm VIVIX shaklee ni?😁...rugi la kalau x amalkannya.

Jom2 ws halimah k utk pembelian dan info lanjut di http://halimah.wasap.my or 0173910809

Rugi kalau hangpa tak grab!
Harga jimat berganda ! .
.
For info
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setb


4

Ada orang tanya saya . Adakah oat bagus dan apa yang paling bagus. Disini saya share.Antara brand oat yang mudah nak dapat & harga berpatutan ialah rolled oat.
.
Oat antara sumber karbo yg bagus. Tinggi serat. Rendah Gl. Rendah kalori, kenyang lama & buat kita rasa bertenaga.
.
Jika nak oat terbaik.Pilih Rolled Oat ye. Banyak perbezaanya .
.
Coach Alif πŸ“²0179212312
.
#coachalliff #misikurus #kurusdansihat #diet #fitness #fitturtle #tolongorangnakkurus #seronok #igers #mehkuruhonline #kualaterengganu #kualanerus #marang #naksihat #taknakgemuk #carakurus #jomkurus #tips


1

🍏 *SIAPA YANG BOLEH GUNA DETOX?* 🍏 πŸ“ŒHasil Penyelidikan yang Terbukti Dapat Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit Tidak Kira Lelaki Mahupun Wanita..
βœ’οΈSemua boleh guna..
βœ’οΈSesuai untuk Semua Peringkat Umur..
βœ’οΈLelaki, Wanita, KanakΒ² yg mengalami masalah berat badan..
βœ’οΈKanakΒ² disarankan Β½ Paket Sahaja..
βœ’οΈMigrain, Asma, Darah Tinggi dan KencingManis Boleh Ambil..
βœ’οΈTidak Digalakkan untuk yang Ada Penyakit Kronik.. *Jadi, kalau sebelum niy...* 🍏Awak makan apaΒ² ubat tapi tak BERKESAN pada badan, jangan salahkan ubat itu ye..
🍏Kerana yang menyebabkan apa² ubat tu tidak bertindak balas pada badan ialah toksin yang ada dalam badan setiap individu itu sendiri..
🍏MerekaΒ² yang punyai banyak toksin dalam badan.. βœ’οΈMerekaΒ² yang makan QM tapi tidak berkesan pada dia, WAJIB detox dulu..
Baru makan QM semula.. Sebab Toksin ini akan menghalang dari apa² suppliment berkerja dalam badan kita.. Kerana saluran tersumbat.. 🍏Tidak dikeluarkan dari badan..
🍏Jeragat pun ada toksin..
🍏Jerawat pun sama.. βœ’οΈToksin dalam badan kita tak nampak..
Tapi kesannya akan menyebabkan saluran pembuangan kita tidak sihat.. βœ’οΈJadi pastikan usus kita sentiasa sihat ye.. *Masalah yang hinggap* βœ’οΈFlush semua najis yang tersumbat dan mucus yang mendiami usus ;
Penyebab kepada pelbagai penyakit.. 🍏Sembelit..
🍏Perut kembung..
🍏Sakit dan bisa² Tubuh Badan..
🍏Rasa Lemah dan tidak Bermaya..
🍏Kulit Pucat dan Kusam..
🍏Kegemukan yang Mendadak..
🍏Kurus tapi Perut Besar..
🍏Mudah Masuk Angin dan Pening..
🍏Muntah dan Sering Loya..
🍏Kegemukkan.. Http://wasap.my/601140303884/DETOX

#qm
#detox
#applefiberdetox
#applefiberdetoxoriginal
#nakcantikbeliler
#naksihat
#terbaikπŸ‘


2


1

TONA KULIT MAKIN SEKATA❗️❗️❗️ Customer teruja bila apply lotion dekat tangan
Tangan putih sepuk,tak menyesal cuba lotion snow white ni... Hampa yang ada masalah kulit tangan gelap tak sekata dengan muka..meh sini pm sis,sis bantu uolls..jangan malu jangan segan pm sis,sis akan reply sepantas kilatπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #snowwhite
#snowwhiteviral
#putihpinkish
http://snowwhitecentre.wasap.my


3

JERAWAT GHAIB❗️❗️ masalah jerawat yang merimaskan..
Nak mekap pun tak ada mood
Kalau terus macam ni kulit muka still la tak berubah.. Buntu dah nak selesaikan masalah jerawat yang makin berleluasa di muka ni
Pening?? Stress?? Give up?? Jangan malu jangan segan,mai sini pm sis!!
Sis bantu selesaikan masalah hampa... #snowwhite
#snowwhiteviral
#putihpinkish

http://snowwhitecentre.wasap.my


2

.
PERNAHKAH ANDA TERFIKIR??!!!!
.
ADA PELUANG BISNES YANG MAMPU BUAT ANDA JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN TANPA MODAL.
.
Tapi Kenapa ANDA nak susahkan diri kuarkan modal yang belum tentu menjamin keuntungan dan pulangan modal!!!!
.
Meh Jadi Usahawan CUCKOO!
Banyak yang "FREE" tau!
.
BISNES TANPA MODAL!
.
βœ”οΈ Free Pendaftaran Agen
βœ”οΈ Free online & Offline Coaching
βœ”οΈ Free online support system untuk sebarang pertanyaan produk dan biz
βœ”οΈ Free iklan-iklan copywriting
βœ”οΈ Free gambar-gambar iklan yang menarik
βœ”οΈ Free Video Marketing n Resepi untuk marketing
βœ”οΈ Free sertai secret group perkongsian info tentang produk dan testimoni
βœ”οΈ Free Tips online marketing
βœ”οΈ Free Full Guide dari Tim Along
.
PALING BEST
βœ”οΈANDA adalah agen perintis/pioneer
βœ”οΈTak perlu simpan stok
βœ”οΈtak perlu post barang sebab HQ uruskan
βœ”οΈTugas kita promote n close order
βœ”οΈ10hb,cucuk aje Kad ATM & withdraw je income anda..
Bestkan..Bisnes Tanpa Modal..πŸ’ͺ🏼
.
#UsahawanCuckoo
| Organisasi Jualan Terbesar & No 1 di Cuckoo | THE GENUINE PASSIVE INCOME |
.
@afeeq.cuckoo - 0136739200
@afeeq.cuckoo - 0136739200
@afeeq.cuckoo - 0136739200
.
#cuckoo #dropship #dropshipagent #niagaonline #berniaga #income #penapisair #penapisudara #cuckoomalaysia #pressurecooker #multicooker #terawal #Malaysia #naksihat #diet #resepi #menu #mama #papa #ibu #makananbayi #raya2018 #rumahterbuka #openhouse #raya #promoraya #jomdaftar #kualalumpur #selangor


0

.
PERNAHKAH ANDA TERFIKIR??!!!!
.
ADA PELUANG BISNES YANG MAMPU BUAT ANDA JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN TANPA MODAL.
.
Tapi Kenapa ANDA nak susahkan diri kuarkan modal yang belum tentu menjamin keuntungan dan pulangan modal!!!!
.
Meh Jadi Usahawan CUCKOO!
Banyak yang "FREE" tau!
.
BISNES TANPA MODAL!
.
βœ”οΈ Free Pendaftaran Agen
βœ”οΈ Free online & Offline Coaching
βœ”οΈ Free online support system untuk sebarang pertanyaan produk dan biz
βœ”οΈ Free iklan-iklan copywriting
βœ”οΈ Free gambar-gambar iklan yang menarik
βœ”οΈ Free Video Marketing n Resepi untuk marketing
βœ”οΈ Free sertai secret group perkongsian info tentang produk dan testimoni
βœ”οΈ Free Tips online marketing
βœ”οΈ Free Full Guide dari Tim Along
.
PALING BEST
βœ”οΈANDA adalah agen perintis/pioneer
βœ”οΈTak perlu simpan stok
βœ”οΈtak perlu post barang sebab HQ uruskan
βœ”οΈTugas kita promote n close order
βœ”οΈ10hb,cucuk aje Kad ATM & withdraw je income anda..
Bestkan..Bisnes Tanpa Modal..πŸ’ͺ🏼
.
#UsahawanCuckoo
| Organisasi Jualan Terbesar & No 1 di Cuckoo | THE GENUINE PASSIVE INCOME |
.
@afeeq.cuckoo - 0136739200
@afeeq.cuckoo - 0136739200
@afeeq.cuckoo - 0136739200
.
#cuckoo #dropship #dropshipagent #niagaonline #berniaga #income #penapisair #penapisudara #cuckoomalaysia #pressurecooker #multicooker #terawal #Malaysia #naksihat #diet #resepi #menu #mama #papa #ibu #makananbayi #raya2018 #rumahterbuka #openhouse #raya #promoraya #jomdaftar #kualalumpur #selangor


1

RM70 LOSYEN KUR. KUSS MAHAL‼️

Okay la mahal eaaa, cer tengok Hasil πŸ‘‡

Ni hakak nak belanja testimoni fresh-fresh lagi.
Hanya sapu body cream + puteri lentik sahaja
Start sapu body cream n puteri lentik 26.4.18..
Hari ni 20.5.18, wasap inform turun 3kg 😱😱 Ha tengokkk tengokkk beza kan‼️‼️ Siap cakap nak pakai πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ kebaya merah lr g tau..
Suka tak⁉️⁉️⁉️ Ni dah siap booking lagi 2 set promo nanti gaji nak suruh pos tau πŸ˜ƒ

Hakak suka n gembira sgt boleh buat cstmr hepi.. Jom sape nak cuba #sapusapusettle #bodycreamAZN #taklentikpunlentik #puterilentikAZN
Kita sama2 langg. Sing πŸ’ƒπŸ’ƒ selimm di pagi raya..
Misi kebaya merah ON 😁😁😁


1

RM70 LOSYEN KUR. KUSS MAHAL‼️

Okay la mahal eaaa, cer tengok Hasil πŸ‘‡

Ni hakak nak belanja testimoni fresh-fresh lagi.
Hanya sapu body cream + puteri lentik sahaja
Start sapu body cream n puteri lentik 26.4.18..
Hari ni 20.5.18, wasap inform turun 3kg 😱😱 Ha tengokkk tengokkk beza kan‼️‼️ Siap cakap nak pakai πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ kebaya merah lr g tau..
Suka tak⁉️⁉️⁉️ Ni dah siap booking lagi 2 set promo nanti gaji nak suruh pos tau πŸ˜ƒ

Hakak suka n gembira sgt boleh buat cstmr hepi.. Jom sape nak cuba #sapusapusettle #bodycreamAZN #taklentikpunlentik #puterilentikAZN
Kita sama2 langg. Sing πŸ’ƒπŸ’ƒ selimm di pagi raya..
Misi kebaya merah ON 😁😁😁


3

RM70 LOSYEN KUR. KUSS MAHAL‼️

Okay la mahal eaaa, cer tengok Hasil πŸ‘‡

Ni hakak nak belanja testimoni fresh-fresh lagi.
Hanya sapu body cream + puteri lentik sahaja
Start sapu body cream n puteri lentik 26.4.18..
Hari ni 20.5.18, wasap inform turun 3kg 😱😱 Ha tengokkk tengokkk beza kan‼️‼️ Siap cakap nak pakai πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ kebaya merah lr g tau..
Suka tak⁉️⁉️⁉️ Ni dah siap booking lagi 2 set promo nanti gaji nak suruh pos tau πŸ˜ƒ

Hakak suka n gembira sgt boleh buat cstmr hepi.. Jom sape nak cuba #sapusapusettle #bodycreamAZN #taklentikpunlentik #puterilentikAZN
Kita sama2 langg. Sing πŸ’ƒπŸ’ƒ selimm di pagi raya..
Misi kebaya merah ON 😁😁😁


1