#naturalingredients

Instagram photos and videos

#naturalingredients#skincare#natural#honey#naturalskincare#aifaazlan#aifafoundation#luluskkm#aifaazlancosmetics#teamaifaazlan#aifalipmatte#minyakboonga#caramel#parabenfree#naturalcosmetics#organic#naturalcare#crueltyfree#instagood#handmade#quality#premiumquality#parabens#benefit#grooming#beard#styling

Hashtags #naturalingredients for Instagram

Celebrate Motherhood with Nature’s Best.

Ungkapan "cairan emas" tidak hanya berlaku untuk ASI. Minyak Argan juga merupakan zat yang kaya antioksidan yang dikenal untuk menyehatkan dan melembabkan kulit kering, bersisik dan melindunginya dari infeksi. Dengan Fragrance Free - Nursing Balm dari Attitude, ia akan menenangkan puting pecah-pecah dan melembabkan kulit. Diformulasikan dengan bahan natural, hypoallergenic dan bebas khawatir sehingga si Kecil dapat terus menyusui dengan aman dan nyaman ✨
.
🌿 teksturnya lembut dan dengan formula yang cepat menyerap
🌿 dibuat dengan bahan-bahan yang aman untuk dicerna selama menyusui
🌿 hypoallergenic
🌿 mengandung minyak argan yang dikenal untuk menjaga kelembutan sekaligus melindungi kulit juga mempercepat penyembuhan
🌿 mengandung shea butter yang dikenal sangat melembapkan kulit
🌿 terbuat hanya dari bahan dasar tumbuhan
🌿 bebas PEG, pengemulsi yang terkontaminasi dengan bahan kimia penyebab kanker
🌿 bebas dari bahan pengawet yang berpotensi berbahaya seperti phenoxyethanol, parabens, formaldehyde atau formaldehyde-releasers, benzyl alcohol, dan MIT
.
Directions:
Oleskan jumlah seukuran kacang setelah setiap kali makan untuk menenangkan dan melindungi puting yang sakit, kering, dan pecah-pecah. Gunakan kapan pun jika dibutuhkan. Hanya untuk pemakaian luar
.
.
.
#ATTITUDELiving #WonderfullLiving #maternitycollection #bloomingbelly #hypoallergenic #protectyourskin #delicateskin #naturalcare #naturalingredients #protectwhatyoulove #peaceofmind #dermatologytested #antipollution #pregnancy #pregnancyskincare


0

What does the weather call for??? Ours is a plate of mouthwatering Ghanaian delicacies. Our catering services seeks to provide only the best taste made from natural ingredients, served with a smile to compliment that appetite. Contact Qhrisevents @qhrisevents For more!!! (Image source: Google Images) #jollofrice #gravy #food #competition #likeforlikes #foodphotography #naturalingredients #garden #meal #plate #portion #sundaydelight #cateringservice #followers #followme #helpgrow #target #appetite #splendid #muah


0

NOBERU OF SWEDEN
🇪🇸 Productos PREMIUM fabricados 100% en Suecia a base de ingredientes naturales, sin parabenos.
CABELLO / BARBA / AFEITADO / PIEL
🇵🇹 Produtos PREMIUM fabricados 100% na Suécia com base em ingredientes naturais, sem parabens
CABELO / BARBA / BARBEAR / PELE
🇬🇧 PREMIUM products manufactured 100% in Sweden based on natural ingredients, parabéns free.
HAIR / BEARD / SHAVE / SKIN
#premium #noberu #naturalingredients #parabenfree #styling #grooming #without #parabens #premiumquality #quality #hair #beard #shave #barbershop #barber #barbers #ingredientes #natural #calidad #sinparabenos #barba #afeitado #cabello #barberia #barberias #semparabens #barbearia #barbearias #cabelo #barbear
@noberu_of_sweden
@noberuofswedenspain
@distribucionesvalmar


0

NOBERU OF SWEDEN
🇪🇸 Productos PREMIUM fabricados 100% en Suecia a base de ingredientes naturales, sin parabenos.
CABELLO / BARBA / AFEITADO / PIEL
🇵🇹 Produtos PREMIUM fabricados 100% na Suécia com base em ingredientes naturais, sem parabens
CABELO / BARBA / BARBEAR / PELE
🇬🇧 PREMIUM products manufactured 100% in Sweden based on natural ingredients, parabéns free.
HAIR / BEARD / SHAVE / SKIN
#premium #noberu #naturalingredients #parabenfree #styling #grooming #without #parabens #premiumquality #quality #hair #beard #shave #barbershop #barber #barbers #ingredientes #natural #calidad #sinparabenos #barba #afeitado #cabello #barberia #barberias #semparabens #barbearia #barbearias #cabelo #barbear
@noberu_of_sweden
@noberuofswedenspain
@distribucionesvalmar


0

NOBERU OF SWEDEN
🇪🇸 Productos PREMIUM fabricados 100% en Suecia a base de ingredientes naturales, sin parabenos.
CABELLO / BARBA / AFEITADO / PIEL
🇵🇹 Produtos PREMIUM fabricados 100% na Suécia com base em ingredientes naturais, sem parabens
CABELO / BARBA / BARBEAR / PELE
🇬🇧 PREMIUM products manufactured 100% in Sweden based on natural ingredients, parabéns free.
HAIR / BEARD / SHAVE / SKIN
#premium #noberu #naturalingredients #parabenfree #styling #grooming #without #parabens #premiumquality #quality #hair #beard #shave #barbershop #barber #barbers #ingredientes #natural #calidad #sinparabenos #barba #afeitado #cabello #barberia #barberias #semparabens #barbearia #barbearias #cabelo #barbear
@noberu_of_sweden
@noberuofswedenspain
@distribucionesvalmar


0

Homemade Coffee Scrub & Mask Recipe
.
.
Mix together the coconut oil and ground coffee and apply to your face using circular motions. Avoid getting the mixture in your eyes, nose and mouth.
Leave on for at least 15 minutes up to an hour.
Rinse off with warm water and enjoy your glowing skin!
.
.
#organicbeauty #healthyliving #dyifacemask #naturalingredients #organicliving #coffee #zen #beautytips


0

Celebrate Motherhood with Nature’s Best ✨
.
Sepertinya begitu banyak hal yang menjadi larangan saat Anda hamil, namun mandi yang menenangkan tidak seharusnya menjadi salah satu dari larangan tersebut, selama air yang digunakan tidak terlalu panas. Natural body wash dari Attitude mengandung PH netral yang cocok untuk ibu hamil, menggunakan bahan-bahan hypoallergenic dan tanpa rasa khawatir, sehingga aman untuk ibu dan calon bayi 🧖🏻‍♀️
.
Bersantailah dan nikmati aroma apel yang menenangkan dengan busa yang lembut dan creamy
.
🌿Formula Ph netral untuk menjaga keseimbangan wilayah genital sensitif.
🌿 Aroma wewangian apel yang lembut dan halus.
🌿 Hypoallergenic.
🌿 Mengandung ekstrak daun argan yang dikenal untuk memperkuat, memperhalus dan mengencangkan struktur kulit.
🌿 Terbuat hanya dari bahan dasar tumbuhan dan mineral
🌿 Bebas sodium laureth sulfate, surfaktan yang dapat menyebabkan kanker.
🌿 Bebas dari bahan pengawet berbahaya seperti phenoxyethanol, parabens, formaldehyde atau formaldehyde-releasers, benzyl alcohol, dan MIT.
.
Direction:
Gunakanlah shower gel secara merata pada tubuh, lalu bilas.
Untuk melembabkan dan melindungi kulit setelah mandi atau mandi, gunakan bersama dengan ATTITUDE Blooming belly Natural Nourishing Cream dan / atau Blooming Belly Stretch Oil.
.
.
.
#ATTITUDELiving #WonderfullLiving #maternitycollection #bloomingbelly #hypoallergenic #protectyourskin #delicateskin #naturalcare #naturalingredients #protectwhatyoulove #peaceofmind #dermatologytested #antipollution #pregnancy #pregnancyskincare


1

Jerawat? Sbb hormon? Sbb kotoran?
Atau liang pori tersumbat? Makanan?

Pilihan pencuci muka yg baik membantu mengatasi masalah jerawat yg tidak terkawal. Pilih pencuci muka dgn kandungan yg betul² dpt membersihkan setiap inci liang pori dan membuang minyak tidak sihat di muka kita.

Nampaknya, #LoveraCompleteCleanser Ni dah membantu ramai individu yg mempunyai masalah jerawat. Kandungan natural tanpa bahan kimia merbahaya mampu merawat masalah jerawat. Kalau tak percaya blh klik hashtag utk lihat brp byk testimoni. Kalau nak cuba blh DM tepi ye 😉

#LoveraMalaysia #naturalskincare #benefit #naturalingredients


0

Grapeseed is one of the key ingredients in the Rejuva|Radiance smoothie. It has plenty of amazing benefits to our skin and body. some of them are: improving bone strength, preventing skin cancer, preventing cognitive decline and loads more! ✨
#RejuvaRadiance


1

Celebrate Motherhood with Nature’s Best ✨
.
Bekas luka (stretchmark) pada kulit perut ibu hamil tidak dapat kembali setelah periode pertumbuhan yang intens, Blooming Belly Stretch Oil dari ATTITUDE diformulasikan untuk membantu menjaga elastisitas kulit Anda selama kehamilan. Diformulasi dengan bahan-bahan alami, hipoallergenic, dan bebas khawatir, minyak pelembab kami yang berbahan dasar minyak argan dan almond yang kaya antioksidan dapat mengencangkan dan menyehatkan kulit sekaligus aman bagi ibu dan bayi.
.
🌿 meresap dengan cepat dan membuat kulit halus seperti sutra
🌿 hypoallergenic
🌿 memiliki sifat antioksidan dan regeneratif dari minyak argan yang dikenal untuk memberi nutrisi dan mencerahkan kulit
🌿 mengandung minyak almond manis yang dikenal untuk membantu mencegah stretch mark
dan menjaga elastisitas
🌿 terbuat hanya dari bahan dasar tumbuhan dan mineral
🌿 bebas dari bahan pengawet berbahaya seperti: parabens, formaldehyde, benzyl alcohol , phenoxyethanol, formaldehyde- releaser dan MIT
.
Direction:
Oleskan setidaknya dua kali sehari dalam gerakan melingkar yang ringan ke perut, payudara, paha, dan area lainnya. Gunakan sejak awal kehamilan. Hanya untuk pemakaian luar.
Mandi dengan ATTITUDE Blooming belly ™ Natural Body Wash untuk menjaga hidrasi alami kulit dan oleskan Blooming belly Natural Stretch Oil setelah mencuci saat kulit masih lembab. Tunggu sampai minyak diserap sebelum berpakaian.
.
.
#ATTITUDELiving #WonderfullLiving #maternitycollection #bloomingbelly #hypoallergenic #protectyourskin #delicateskin #naturalcare #naturalingredients #protectwhatyoulove #peaceofmind #dermatologytested #antipollution #pregnancy #pregnancyskincare


0

With colder weather approaching, I’ll be pulling out warmer layers, often fleece products. Little did I know that when I purchased fleece items, that they are a major polluter to our waterways through all of the microplastics that they release. But fear not, Cora Balls catch of these microplastics, so you can continue to wear your comfiest warm weather clothes and not feel guilty about what is being washed into the waterways. The Cora Ball is made from recycled plastics and is 100& recyclable, imitating coral-like properties to collect microfibres.
This little invention is designed to collect microfibres in the ball's "arms" during a washing machine cycle. A bonus is that is also catches pet hair. Simply throw the Cora Ball into your washing machines and generally after a few cycles you will be able see, and easily remove the microfibres it has collected. These can then be removed and disposed of in your general waste.
@thecoraball #laundry #protectwhatyouloce #weloveearth #honestliving #sustainableliving #sustainableoptions #sustainablematerials #naturalingredients #earthfriendly #allnatural #crueltyfree #ecofriendly #greenproducts #takecareoftheplanet #earthfan #lovetheplanet #changeyourhabit #healthyhabits #ecohabits #maketherightchoice #gogreen #consciencechoice


0

The factory is filled with wonderful sweet citrus flavours💥 We have been blending the Smokers Blend for Germany🇩🇪
(Link in bio)
#snuff #schnupf #schnupftabak #snuiftabak #tabacodesnifar #nasalsnuff #tobacco #tabak #tabaka #smokeless #stopsmoking #citrus #naturalingredients #germany


0

😍☀️ Exciting launch this morning! ☀️😍 Free travel gift worth £45!!! When you spend £80 on any facial products - see link below. Have a click and a browse 🙂

https://uk.nyrorganic.com/shop/naturescabinet/area/shop-online/category/face/

#moisturiser #toner #facemask #treatment #serum #facialoil #organic #naturalingredients #soilassociation #nyrorganic #nealsyardremedies #freegift #travelset #naturescabinet.nyr


0

Ragazze/i oggi vi parlo di Insight. 🦋
È una linea concepita per creare un’azione sinergica fra l'antica sapienza dei fito-estratti e dei fito-oli e la scelta etica di operare con ingredienti biologici.
Ogni persona ha la propria identità, unicità e tipologia di capelli: ecco perché potete trovare un sistema completo, nel quale scegliere la combinazione giusta per ogni esigenza.
Quello che vedete nella foto, è l'ANTI-FRIZZ SHAMPOO IDRATANTE, usato principalmente per capelli disordinati, indisciplinati, che si annodano facilmente: sono i capelli crespi, più sensibili nei confronti di umidità e sbalzi di temperatura. 🍃
Fin dalla prima applicazione i capelli acquistano un aspetto più setoso, lucido e morbido. 💆

BENEFICI
Controlla l'effetto crespo. Lascia i capelli incredibilmente lisci e lucidi, più facili da pettinare. 💚

MODO D'USO
Applicare sui capelli umidi e massaggiare. Risciacquare accuratamente. 💧
ESTRATTI
Estratto Biologico di semi di Lino: districante, anticrespo, nutriente.
Complesso anti-crespo: (Burro di Cacao, Olio di Cotone, Olio di Canapa)-> emolliente, ammorbidente.
⏺️Questo prodotto è disponibile nei seguenti formati:
– flacone 100 ml
– flacone 400 ml
– flacone 900 ml
-WITH OZONATED WATER
-NICKEL TESTED <0.5 PPM
#love #ecobiocosmesi #bionell #naturalcosmetics #bio #cosmesinaturale #haircare #curlyhair #saluteebenessere #biologico #shampoo #picoftheday #followme #insight #naturalingredients #instagramhub


0

Pstttt! Guna apetuu sampai kulit muka licin toink-toink? Taknak cantik sorang-sorang, wajib kongsikan dengan yang lain.

Well girl's, rasanya sudah tidak perlu diperkenalkan lagi sebab produk ni memang tengah TOP. Si boonga tu bukan jer menjadikan gegadis histeria tapiii hati ni dah fall in laff dengan dia.

Kenapa tidaknye, belum habis satu botol. Kulit muka yang meriah dengan jerawat kini sudah licin. Tak kasi can langsung untuk jerawat timbul. Jerawat sangat mudah mengecut, lepastu kankan jerawat kering dah. Tak perlu tunggu lama-lama. Dabdab minyak boonga, alahaiii esoknye dah kecut. Memang tak berani curang dah, kami mohon minyak boonga terus bertakhta di hati kami.

Kalau macam ini ler hasil selepas mem-boonga, habiskan wang beratus pon kami rela. Setuju? ❤️ Klik link di bawah jika awak ingin membuat pembelian terus ke laman web aifacosmetics.

www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey


0

Pstttt! Guna apetuu sampai kulit muka licin toink-toink? Taknak cantik sorang-sorang, wajib kongsikan dengan yang lain.

Well girl's, rasanya sudah tidak perlu diperkenalkan lagi sebab produk ni memang tengah TOP. Si boonga tu bukan jer menjadikan gegadis histeria tapiii hati ni dah fall in laff dengan dia.

Kenapa tidaknye, belum habis satu botol. Kulit muka yang meriah dengan jerawat kini sudah licin. Tak kasi can langsung untuk jerawat timbul. Jerawat sangat mudah mengecut, lepastu kankan jerawat kering dah. Tak perlu tunggu lama-lama. Dabdab minyak boonga, alahaiii esoknye dah kecut. Memang tak berani curang dah, kami mohon minyak boonga terus bertakhta di hati kami.

Kalau macam ini ler hasil selepas mem-boonga, habiskan wang beratus pon kami rela. Setuju? ❤️ Klik link di bawah jika awak ingin membuat pembelian terus ke laman web aifacosmetics.

www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey


0

" PARUT YANG BERLUBANG MAKIN KURANG". Wahhh! Happy nye bila mendapat feedback sebegini dari pengguna. Ternyata minyak boonga berkesan untuk memudarkan parut dan melicinkan kulit muka.

Paling penting kena yakin dan konsisten menggunakan minyak boonga. ❤️ Disebabkan minyak boonga mengandungi banyak nutrisi yang elok untuk kulit muka, parut dan lekuk yang ada sekitar wajah kini semakin berkurang. Pori-pori yang ternganga luas juga semakin tertutup rapat.

Akar Mashmallow yang ada pada minyak boonga juga bertindak sebagai anti-bakteria dan membantu meredakan rasa kurang selesa pada kulit seperti jerawat dan kemerah-merahan.

Nutrisi dari minyak bunga matahari pula kaya dengan vitamin E yang berkesan melindungi kulit muka dari bakteria penyebab jerawat. Kulit muka akan lebih terhidrasi.

Selain itu, minyak biji anggur diperlukan untuk mengurangkan penghasilan melanin dan ia akan menjadikan kulit muka lebih cerah dan parut-parut jerawat juga akan pudar. Vitamin C yang ada juga menjadikan parut-parut berlekuk lebih rata akibat dari penghasilan kolagen.

Klik link di bawah jika awak ingin membuat pembelian terus ke laman web aifacosmetics.

www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey


0

Pstttt! Guna apetuu sampai kulit muka licin toink-toink? Taknak cantik sorang-sorang, wajib kongsikan dengan yang lain.

Well girl's, rasanya sudah tidak perlu diperkenalkan lagi sebab produk ni memang tengah TOP. Si boonga tu bukan jer menjadikan gegadis histeria tapiii hati ni dah fall in laff dengan dia.

Kenapa tidaknye, belum habis satu botol. Kulit muka yang meriah dengan jerawat kini sudah licin. Tak kasi can langsung untuk jerawat timbul. Jerawat sangat mudah mengecut, lepastu kankan jerawat kering dah. Tak perlu tunggu lama-lama. Dabdab minyak boonga, alahaiii esoknye dah kecut. Memang tak berani curang dah, kami mohon minyak boonga terus bertakhta di hati kami.

Kalau macam ini ler hasil selepas mem-boonga, habiskan wang beratus pon kami rela. Setuju? ❤️ Klik link di bawah jika awak ingin membuat pembelian terus ke laman web aifacosmetics.

www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey


0

Pstttt! Guna apetuu sampai kulit muka licin toink-toink? Taknak cantik sorang-sorang, wajib kongsikan dengan yang lain.

Well girl's, rasanya sudah tidak perlu diperkenalkan lagi sebab produk ni memang tengah TOP. Si boonga tu bukan jer menjadikan gegadis histeria tapiii hati ni dah fall in laff dengan dia.

Kenapa tidaknye, belum habis satu botol. Kulit muka yang meriah dengan jerawat kini sudah licin. Tak kasi can langsung untuk jerawat timbul. Jerawat sangat mudah mengecut, lepastu kankan jerawat kering dah. Tak perlu tunggu lama-lama. Dabdab minyak boonga, alahaiii esoknye dah kecut. Memang tak berani curang dah, kami mohon minyak boonga terus bertakhta di hati kami.

Kalau macam ini ler hasil selepas mem-boonga, habiskan wang beratus pon kami rela. Setuju? ❤️ Klik link di bawah jika awak ingin membuat pembelian terus ke laman web aifacosmetics.

www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey


0

" PARUT YANG BERLUBANG MAKIN KURANG". Wahhh! Happy nye bila mendapat feedback sebegini dari pengguna. Ternyata minyak boonga berkesan untuk memudarkan parut dan melicinkan kulit muka.

Paling penting kena yakin dan konsisten menggunakan minyak boonga. ❤️ Disebabkan minyak boonga mengandungi banyak nutrisi yang elok untuk kulit muka, parut dan lekuk yang ada sekitar wajah kini semakin berkurang. Pori-pori yang ternganga luas juga semakin tertutup rapat.

Akar Mashmallow yang ada pada minyak boonga juga bertindak sebagai anti-bakteria dan membantu meredakan rasa kurang selesa pada kulit seperti jerawat dan kemerah-merahan.

Nutrisi dari minyak bunga matahari pula kaya dengan vitamin E yang berkesan melindungi kulit muka dari bakteria penyebab jerawat. Kulit muka akan lebih terhidrasi.

Selain itu, minyak biji anggur diperlukan untuk mengurangkan penghasilan melanin dan ia akan menjadikan kulit muka lebih cerah dan parut-parut jerawat juga akan pudar. Vitamin C yang ada juga menjadikan parut-parut berlekuk lebih rata akibat dari penghasilan kolagen.

Klik link di bawah jika awak ingin membuat pembelian terus ke laman web aifacosmetics.

www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com
www.aifacosmetics.com

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey


0

#Repost @bruneblonde_official with @get_repost
・・・
My favourite product....Our Stylist and resident Make Up Artist Edith @msedithlau loves @bruneblondehaircare Initials Leave-in Hydrating Mist, part of the BB initials range. “It’s the perfect hair product for the Hong Kong climate!” #meetourteam #bruneblonde #bruneblondetakecareofmyhair #bruneblondeprendssoindemescheveux #naturalproduct #luxuryhaircare #hkig #productlove #myfavourite #stylistschoice #naturalingredients


0

3 kombinasi yang sangat CUN !! Kenapa sis cakap macam tu sebab?
✔️Menghilangkan parut jerawat
✔️Mengecut liang pori yang ✔️Memulihkan kulit muka yang tengah breakout ✔️Kulit menjadi cerah dan sihat.

Ketiga-tiga kombinasi nie sangat best. Rugi tau tak cuba.

Maner yang nak cuba meh klik link nie
www.wasap.my/60197776056/breakout.

#LoveraMalaysia #naturalskincare #benefit #naturalingredients


1

My favourite product....Our Stylist and resident Make Up Artist Edith @msedithlau loves @bruneblondehaircare Initials Leave-in Hydrating Mist, part of the BB initials range. “It’s the perfect hair product for the Hong Kong climate!” #meetourteam #bruneblonde #bruneblondetakecareofmyhair #bruneblondeprendssoindemescheveux #naturalproduct #luxuryhaircare #hkig #productlove #myfavourite #stylistschoice #naturalingredients


0

Często kupując kosmetyki nie patrzymy na składy. Warto to zmienić i przyjrzeć się temu za co płacimy. U nas możecie być pewni, że skład jest naturalny, a surowce najlepsze. Nie stosujemy żadnych wypełniaczy, szkodliwych konserwantów czy innych substancji powszechnie uważanych za szkodliwe.
Wybierając produkty mira macie pewność, że nie kupujecie kota w worku.

#naturalnapielegnacja #polskienaturalnekosmetyki #polskieekologicznekosmetyki #naturalnekosmetyki #ekologicznekosmetyki #kosmetykiekologiczne #eko #naturalne #mirakosmetyki #naturalnienaturalne #kosmetykinaturalne #instadaily #picoftheday #naturalcosmetics #naturalingredients #zdrowekosmetyki #polishcosmetics #polskiekosmetyki #naturelovers #zerowaste #lowwaste #minimalism #minimalizm #pielegnacja #uroda #skincare #instagood


0

Like our very own Sachin Tendulkar, this ingredient is an all-rounder. Niacinamide (aka Vitamin B3) works to address uneven skin tone, pigmentation, enlarged pores, dullness and fine lines. It's such a great fit for Indian skin - we use it in almost all of our products (higher doses in the youth glotion and sheet mask!) #happybirthdaysachin


2