#negerisembilan

Instagram photos and videos

#negerisembilan#selangor#sarawak#johor#pahang#perak#sabah#melaka#terengganu#penang#kualalumpur#kedah#kelantan#seremban#ukm#malaysia#ipoh#igshopmalaysia#perlis#putrajaya#singapore#johorbahru#Terengganu#kajang#jeragathilang#produkkecantikan#cikzuraelisha#utm#produkkesihatan#produkviral#naklawa#nakcantik

Hashtags #negerisembilan for Instagram

Alhamdulillah, selamat bersiaran di Tampin, Negeri Sembilan.. Trima kasih kpd kluarga pgntin yg sudi mnjemput kami utk memeriahkan majlis anda.. Kpd bakal2 pgantin, jom meriahkan majlis anda bersama kami di @popaiskrimsegamat.. Insyaallah puas hati.. 😊
.
Click utk tempah : http://www.wasap.my/60173547278
.
#popaiskrimsegamat
#aiskrim
#aiskrimhomade
#aiskrimkon
#aiskrimcolek
#kateringaiskrim
#segamat
#ipdtampin
#negerisembilan
#johor


0

Arsya Serum
.
KELEBIHAN ARSYA SERUM:
❤️Menghilangkan jerawat
❤️Memudarkan parut jerawat
❤️Mencerahkan kulit
❤️Melembabkan kulit
❤️Melembutkan kulit
❤️Mengecilkan pores
❤️Meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama
.
Harga : RM8
.
Harga murah kualiti berbaloi..
.
Sila Click whatapps link di bio untuk info/order/pertanyaan.. atau ke no +60149922019
.
#lipmattemurah#liptintmurah#bazaaronlinemalaysia#bazaarmurah#codipoh#codkijal#bazaarmalaysia#kualalumpur#perak#uiagombak#seremban#selangor#melaka#malacca#johorbahru#trustedseller#serumvitaminc#creamkecantikan#moodrepublik#kajang#vendorwanted#ipoh#pulaupinang#negerisembilan#bazaarpaknilmurah#bangisentral#selayang#tipscantik#ipohperak#ipohcity


0

.
.
Hubungi MOP untuk dapatkan produk @as.legacymalaysia yang SAH atau untuk sertai #teamkakyan 📲 019-3301502
@aslegacy_masterpartner.hq .
.
‼️ BATCH 1 ‼️
.
✅ NEGERI 9
.
.
FB : @aslegacy_serembann9
Instagram : @aslegacy_serembann9
🙋🏻‍♀️📲 016-2329876 (Nadia)
.
.
Fb: As legacy Negeri Sembilan
Instagram : @aslegacy.n9
🙋🏻‍♀️📲 017-3707981 (Liza)
.
.
Fb : Nor Azura Nawam
Instagram: @aslegacy.negerin9
🙋🏻‍♀️📲 012-3185181 (Azura) .
.
FB:
Instagram : @aslegacy.n9kin
🙋🏻‍♀️📲 019-6531283 (Intan)
.
.
FB: Aslegacy Ima
Instagram: @aslegacy_ima_n9
🙋🏻‍♀️📲 012-7010616 (Noraimah)
.
.
FB :
Instagram: @ctzarina73
🙋🏻‍♀️📲 019-6075446 (zarina)
.
.
FB: Aslegacy Malaysia N9/Melaka
Instagram: @aslegacymalaysia.n9melaka
🙋🏻‍♀️📲 013-6430582 (Fikah)
.
.
FB :
Instagram : @zihan_aslegasyn9_jelebu .
🙋🏻‍♀️📲 012-3724173 (zihan)
.
.
FB:
Instagram : @aslegacy.peedee .
🙋🏻‍♀️📲 018-3647011 (Aiman)
.
.
FB : Aslegacy_fyzan9
Instagram : @aslegacy_fyzan9
🙋🏻‍♀️📲011-10626109 (Fiza)
.
.
.
Fb : azidah_azman
Instagram : @aslegacy_azidah
🙋🏻‍♀️📲: 017-3013361 (azidah)
.
.
Fb: aslegacy Galaxy
Instagram: @aslegacy_galaxy
🙋🏻‍♀️📲: 011-50129323 (Alia)
.
.
✅ SELANGOR .
FB :
Instagram : @as.legacykajangbangi
🙋🏻‍♀️📲 013-6491866 (Mia)
.

FB : As Legacy Bangi
Instagram : @as.legacy.bangi
🙋🏻‍♂️📲 017-7029605 (Azri)
.
FB :
Instagram : @as.legacysemenyih
🙋🏻‍♀️📲 01110061370 (Azie)
.

FB : @As Legacy Klang Rantau
Instagram: @aslegacy.klangrantau
📲 018-2855773 ( Dayah)
.
Fb :
Instagram: @sentul90aslegacy
📲 011-21115530 (Diana)
.
Fb :
Instagram : @aslegacy_subangjaya
🙋🏻‍♀️📲 011-28155474 (Jamiah)
.
Fb:
Instagram: @aslegacy_sshahalam
🙋🏻‍♀️📲 018-2381820 (Aisyah
.
Fb : As legacy Ampang
Instagram: @as_legacy.ampang
🙋🏻‍♀️📲 019-9408928 (Ain)
.

Fb : Nurul Eida
Instagram: @aslegacy_sripermaisuri
🙋🏻‍♀️📲 019-3132743 (Nurul)
.
.
✅ BATCH 1 #teamkakyan #negerisembilan #selangor


0

I dont travel much. But my family did. I never ask for anything when they are on a holiday trip only wishes them for a safe return. But knowing that i do collect Hot Wheels, it's become a routine for them to get me one with a price tag of the place that they visit. Here are some of the 'ole-ole' from Bali, Korea and Makkah. The rest belong to my wife of course..hehe. #oleole #bali #korea #makkah #hotwheelsismytheraphy #hotwheelsnegerisembilan #hotwheelsmalaysia #hotwheels #valenciafilter #contrast50 #vignette100 #dhagi #kotak1986 #instagram #negerisembilan #malaysia


0

Assalammualaikum
Saya Kak yan
(Master Partner aslegacy)
.
.
Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
yang ingin ubah kehidupan,
yang ingin membantu keluarga,
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan
Sama2 kita kehadapan,
sama2 kita berjaya dan kaya
InsshaAllah kak yan akan guide
dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah
#Repost @as.legacymalaysia
• • • • •
Gemok gemok gemok sakit tau hati tau dengar. Faham perasaan itu. Awak jangan risau , Awak boleh berubah okay? Jangan down dengan diri.
Kepada Siapa yang tak tahu mcm mana dan apa perlu buat untuk kurus.
Dan nak perubahan yang ketara dalam masa terdekat ,
kami ada minuman yang berasaskan bahan semula jadi Yang mengenyangkan. So tak perlu seksa tahan perut.
Antara ingredient dia green coffee dan garcinia Cambogia bagus tu.

Tak percaya ? Kami Ada testimony banyak sudah bukti kan result terbaik mereka.

So awak tak perlu risau lagi orang kata mcm mcm dekat anda !
Nanti suami pun bangga
Isteri pun risau
jodoh pun makin banyak hehe.


2

Klinik Pergigian Yusra diilhamkan melalui perkataan 'al-Yusra' yang terdapat dalam ayat 5 dan 6 Surah Al-Insyirah.

فَإِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرًا (٥) إِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرٗا (٦)
Yang bermaksud;
"Oleh itu, maka (tetapkanlah kepercayaanmu) bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan. (5) Bawaha sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan (6)" 'Yusra' yang bermaksud 'Mudah' atau 'Kemudahan' diharap dapat memberi kemudahan kepada setiap yang datang berkunjung bagi mendapatkan rawatan pergigian di Klinik Pergigian Yusra. Seterusnya menghilangkan kesakitan yang dirasai agar boleh kembali tersenyum!

#KPYUSRA #klinikpergigian #gigi #klinikgigi #klinikpergigianyusra #usim #nilai #seremban #negerisembilan


0

Another satisfied customer.

Muka tak sabar dah tu nak makan kek yang diorder dari @sabrina_bakery_diyana
Thanks for support. Muah ciked.
.

Uolss dari mana? #Kedah ? #Penang ? #Selangor ? #Johor ? #Melaka ? #NegeriSembilan ? #Pahang ? #Terengganu ? #Kelantan ? #Perak ? #Perlis ? ... Mana lagi? #Sabah ? #Sarawak ?
Kami boleh deliver cakes & dessert yang uolss inginkan.. Just Whatsapp je Diyana

013-9762732
013-9762732
013-9762732 🌹Lubuk KEK NO 1 di MALAYSIA!
🌹DELIVERY TERPANTAS terus ke HATI ANDA!

Jangan risau... Anda yang berada di Luar #Terengganu pun boleh dapat dessert/kek dari @sabrina_bakery
Delivery servis by Runner boleh DELIVERY KE SELURUH MALAYSIA.

Untuk pembelian/pertanyaan boleh:

Click blue link www.wasap.my/60139762732 kat BIO Instagram
@sabrina_bakery_diyana
@sabrina_bakery_diyana
@sabrina_bakery_diyana

Or whatsapp 013-9762732

#customersabrinabakery
#sabrinabakery
#mamasabwarrior
#teamsyerahamzah
#agentsabrinabakery
#kekterengganu
#dessertterengganu
#codterengganu
#codkualaterengganu
#makananterengganu
#umt
#unisza
#hsnz
#dessertmalaysia
#kekmalaysia


0

Makin hari makin licin skinn uu!!!✨✨ skin makin berkualiti smpaiii in love terukk bila tgk cermin 💞 tak rugi pun melabur duit untk dapat yang lebih baikk 🙈😘😘😘
.
.
‘Awaken Your Best Skin' - kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 🤔 Click link di bio cepat utk order!!! Jangan lepaskan peluang ♥️
.
.
Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
Berminat ? Klik link di Bio
📲 Whatsapp : 0124834284
#mylaraskincarelovesyou #codpenang #mylaraskincare #mylaramiraventure
#instagram#codportdickson #polipd #negerisembilan #sayajual #permatangpauh #sgdua #igshopmalaysia #seberangjaya #mylaraskincareportdickson #mylaraskincarefeedback


0

Makin hari makin licin skinn uu!!!✨✨ skin makin berkualiti smpaiii in love terukk bila tgk cermin 💞 tak rugi pun melabur duit untk dapat yang lebih baikk 🙈😘😘😘
.
.
‘Awaken Your Best Skin' - kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 🤔 Click link di bio cepat utk order!!! Jangan lepaskan peluang ♥️
.
.
Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
Berminat ? Klik link di Bio
📲 Whatsapp : 0124834284
#mylaraskincarelovesyou #codpenang #mylaraskincare #mylaramiraventure
#instagram#codportdickson #polipd #negerisembilan #sayajual #permatangpauh #sgdua #igshopmalaysia #seberangjaya #mylaraskincareportdickson #mylaraskincarefeedback


0