#neverstoptolearn

Instagram photos and videos

#neverstoptolearn#italianstyle#research#taste#integratorinaturali#development#laboratory#newhorizon#thesciencebehindthepassion#4plusproducts#4plusresearch#4plus#4pluslab#4plusscience#iostocon4plusnutrition#integratori#supplements#italianpassion#sailinglife#sailing#passion#loveboat#docklife#nevergiveup

Hashtags #neverstoptolearn for Instagram

"Heritage Credences #3".
.Acrylic on canvas. 100x100cm. 2018
.
.Fractal as my concept.
Fractal that is life itself. Fractal itself lives within us and our daily lives. .
.
#artist#visualartist#painter#art#contemporaryart#modernart#fineart##fractal#concept#continuity#repetition#infinity#conceptual#painting#artlovers#artcollectors#galleries#exhibition#fineart#creativideas#creativthingking#july2018 #copenhagen#wonderfullcopenhagen#Denmark#timetothink#timetoselfcontrol#neverstopexploring#neverstoptolearn#.
.
The roots. #Culturalroots.
.
."... ... ... A fractal is recognized as an endlessly repeated visual pattern and is to be found everywhere in nature – in humans, animals and plants.
With its fractal artworks I creates a continuity and repetition that mimics the process of life as a continuous line through the past, present and future, with an element of change ... ... ...". .
ARTUPYOURLIFE


7

"Find your passion, learn how to add value to it, and commit to a lifetime of learning" (Ray Kurzweil)

Saturday workshop - MCMI IV, MACI, M-PACI with Dr. Hubertus Kasan, Sp.KJ

#neverstoptolearn #workshop #psychologicaltools #psikologklinis #psikologjakartabarat #psikologi


2

New journey and new step for me into this world,Even so many struggle my life,but to keep my self to be strong,i”ll try to never look back again and future waiting for me☺️#neverstoptolearn #iknowimstrong #neverlookback


1

Awesome first day! The Biggest DM Elite Training in Indonesia! Thanks ko @dennysantoso 🙏

Build, automate, & scale up your businesss - Denny Santoso
.
.
.
.
#dmelite #digitalmarketer #neverstoptolearn #dennysantoso #buildautomatescaleup


1

“Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today.” ― Malcolm X
#LoveAffogato #NeverStopToLearn
#AngelLoveCafeStudio #StayTuned
#OpeningSoon #September2018
#affogato


0

Le visite che fanno piacere! Direttamente da #skytg24 chi parla di sport con passione e competenza (sia di motori che di calcio) ed e’ anche figooooo! Grazie @davidecamicioli ! Alla prossima! @gianlucadimarzio ti sono fischiate le orecchie? #sailinglife #sailinglife #docklife #loveboat #supplements #integratori #iostocon4plusnutrition #4plusscience #4pluslab #4plus #4plusresearch #4plusproducts #thesciencebehindthepassion #newhorizon #neverstoptolearn #research #laboratory #development #integratorinaturali #taste #italianstyle #italianpassion


7

Let’s start they day with a freezy MULTIVITAMIN and a VITAMIN C ! 100% the best start for an active day! Thanks to @fit.strong.store
・・・
Caldo? Stanchezza? Ti mancano le forze? Fai la ricarica di energia con #freezytabs multivitaminico e vitamina c effervescente.
.
.
#fitstrongstore #gioiatauro #4plusnutrition #foodsupplement #💪💪 #fitnesslifestyle #integratorialimentari #gymmotivation #bodybuilding a #supplements #integratori #iostocon4plusnutrition #4plusscience #4pluslab #4plus #4plusresearch #4plusproducts #thesciencebehindthepassion #newhorizon #neverstoptolearn #research #laboratory #development #integratorinaturali #taste #italianstyle #italianpassion


0

Never stop to read and learn is the secret to stay on top! Merci @4trainer_officiel pour la belle collection d’edition... #becomingasuppleleopard #preparationphysique #neverstoptolearn #bettercoach #protennis #physicaltrainer #4trainer #4trainer_officiel #beijingprotraining


0

The one miler! Learned one thing early morning. Kinda new to me!
#WeHaveOnlyOneLife
#LiveIt
#NeverStopToLearn


0

_Di Sinar Mas Land, kita selalu diberikan kesempatan untuk belajar dalam perbedaan, namun berkembang bersama untuk satu tujuan 👍
.
Sinar Mas Land - Building for a Better Future
.
#sinarmasland #ADPBatch5 #DevelopmentProgram #workshop #employeebenefits #growth #build #neverstoptolearn #buildingforabetterfuture #personalgrowth #todaysadventure


1

Punya 1000 pengalaman bukan berati kita tau semua dan bisa mengimplementasikan semuanya d atmosfer yg berbeda. Banyak pengalaman yg kita pernah alami, hanya bisa d implemenkan setengah dari itu.
.
.
.
.
.
.
Sebab itu manusia terus berjalan dan terus menggali demi mencapai keinginan dengan menerapkan step by step apa yg pernah dia dapatkan dan bisa mengkolaborasikan dengan apa yg ada sekarang.
*daydream 💦

#morningvibe #action #colaboration #balinese #girl #getup #lovemystyle #ilovemyself #learn #brave #neverstoptolearn #beupagainst #instagram #takeon #action #mixingfoundation #girlmotivation #bali #upandup #keeprunningyourwheels #goforward


2

Was für ein Start in den Sonntag! 🙋‍♀️ Dieses Wochenende steht für mich ganz im Zeichen von persönlicher Weiterentwicklung, Beauty & Vitalität - also Neues lernen und Wissen weitergeben ✌️🌟. Und natürlich ein bisschen Bewegung und gute Tunes - das tut dem Mini in meinem Bauch und mir am besten. 💞

Wünsch euch noch ein wunderbares Wochenende! 👌

#schönensonntag


109

I can finally say that I’ve just closed a big circle started long time ago. 5 years later with two Academies completed, working in 4 different countries and after so much done and achieved, I can say that I made it. Now there is so much more to do but I am even more motivated after having met so many passionate people and such a great team!
#ermenegildozegna #madetomeasurespecialist
#italianstyle #classicman #allaboutstyle #timelesselegance #italianman #zegna #zegnaman #passion #goodquality #sartorial #madetomeasure #passionforquality #italy #madeinitaly #goalachieved #newchallange #madetomeasurespecialist #neverstoptolearn #longpath #workhard #loveyourjob #loveyourjourney #passion #passionatepeople #inspirational #greatpeople


1

Have a great day! Thx for getting surf lesson with us, korean guy... #surfbali#surferboy#goodday👌#neverstoptolearn#anyonghaseyo#hamsahabnida#latepost


0

A quick study done this morning with an odd palette: a very pale turquoise, violet and green gold. I am trying to develop some limited palettes to suit different color moods but the road is still long! #oilpainting #figurativeart #finearts #pitturaaolio #pittura #art #contemporaryart #contemporarypainting #myart #artcollector #artwork #limitedpalette #oilstudy #neverstoptolearn #allaprima


0

Hal yg paling ditakuti manusia adalah imajinasi.
Kadang kita takut akan sebuah karya yg kita buat dalam bentuk hayalan atau imajinasi, tetapi yg terjadi itu (hampir) d luar yg kita pikirkan.
Wajar karena manusia punya indra. .
.
Ketakutan bakal muncul namun lebih berbahaya jika manusia tidak menghadapinya. .
.
.
.
Btw, tiang listrik sama kabelnya tak mau kalah ya😧
#keeprunning #capable #nightinspiration #instagram #bali #balinese #girl #getup #lovemystyle #ilovemyself #learn #brave #neverstoptolearn #beupagainst #takeon #action


0

Siapkan semangat, integritas serta kompetensi anda... 🙏🙏🙏
#neverstoptolearn
#ptkrakatausteel
#parjalang
#sinamot


4

Senengnya hobi dari jaman masih sekolah bisa tersalurkan lagi, ga ada kata terlambat untuk memulai sesuatu.. belajar dan berusaha. Apapun komentar orang baik atau buruk ucapkan terima kasih.. asalkan ada tekad dan keinginan semua bisa! Thanks buat keluarga yg udh mendukung, thx suami, cc, kko, ipar2 yg udh rela direpotin.. semoga kalian berkah.. #motivasi #neverstoptolearn #semangat


2

OK ❣️

Setelah anak ayam gue @vandkoms06 minggat, skrng anak kadal gueh @ezaarizaldi jugak minggat . SIP! 😏 .

Baik-baik ya Kalian berdua! Eh serius gue kangen kaya dulu, ah dulu mah emng kenangan, kenangan mah emng bikin kangen, sering2 berantem lagi ya *loh .
@vandkoms06 nanti kl gue ke rmh lo, siapin kebab 5 ya, smoga dpt gantinya job yg jauh lebih baik, jauh jauh lebih bikin lo maju 😊 . @ezaarizaldi smoga jauh lebih baik di job baru, sukses terus, cium Mereka yg nginjek2 lo dengan rangkulan (#LOL) pakai kabar baik sukses lo nanti 😊 .

Jangan lupa liat kebawah kl udah diatas nanti, jangan gede2 kl ngomong yaa, bisik2 aja sini, contoh : "Mau kebab berapa banyak?" Gituh 😂 .
Gue kenal Kalian, Gue tau Kalian, Gue paham Kalian, salam dari Ega penggemar Kebab & makan 😍😎😂 *HAHA 💃 .

#egaglow #panjangtapipenting #neverstoptolearn #lifesharecarelove #fakefriendneverdie


4

Alhamdulillah .. Telah diberi kepercayaan kesekian kali nge"Host" Live Ruang Bisnis bersama PT. Johan Capitals @tv9nusantara
Banyak pelajaran baru yang didapat semoga makin menambah wawasan dan perluasan lahan saya Aamiin (hehehhe)
Spesial terimakasih untuk @tv9nusantara, @firman_eris Dan tentunya PT. John Capitals

MUA :@olipsalon, yang selalu setia bikin canciikk tengkiuhh

Never Stop to Learn .. #tv9
#ruangbisnis
#live
#ptjohancapital

#host
#hosthijab
#presenter
#presenterhijab
#neverstoptolearn


9

No matter what,
We are always side by side.
@joyisachance 🌹.. Taking chances, finding happiness, learning from the past, and realize that YOU can change everything. #neverstoptolearn











#love #tweegram #instagood #bestoftheday #instacool #style #photo #amazing #smile #follow4follow #like4like #instalike #tb#picoftheday #food #fun #instagram #food #followme #nature #lol #dog #sunset #throwbackthursday #beach #friends #hot #life #art #photo #cool #bestoftheday


3

As the sun is setting on the second sankalpasicily yoga retreat of the year, I reflect on the only moment we have. The greatest present, the hardest gift to unwrap, the present moment a work in progress...❤️🙏🌞🕉️💕🇮🇹🌿🏄‍♀️💫









#beinghere #sankalpasicily #sankalpasicilyyogaretreat #sankalpasicilyneversleeps #yogasutrastudio #yogasutrastudiotorino #sunsets #sunrises #lifeinmotion#neverstoptoexplore #ashtangalove #practiceandalliscoming #sicilymylove❤️ #yogatetreats #livingmydream #projectforlife #neverstoptolearn #lifeisbeautiful #om #innermeaningoflife #writingsonthesand


5

kita manusia, memang hewan yang ingin tahu. curious, niewsgiering
Madilog, tan - malaka

epic candid by @udenbanu .
.
.
#keeplearning
#neverstoptolearn


5

Thank you Moet Hennessy New-Zealand for this fantastic Pacific islands convention
#neverstoptolearn #lvmh #moethennessy #auckland #dinnerparty


0

My book for the holidays❤️ Never stop to improve yourself... (Preparing for my new adventure...🔜😜) #makeup #makeupartist #neverstoptolearn #improveyourself #mypassion #storyofmakeup #book #makeupbook #facepaint #lisaeldridge @lisaeldridgemakeup


1

Result from semi private make up class with Suhaib Daud. Hasil ini adalah kali pertama saya belajar teknik tanpa cukur alis, I kno' I still need more practice practice practice! Terima kasih Kak Nisa sudah bersedia jadi model😘 #neverstoptolearn

Swipe left to see the process✨

Kindly add my official LINE account: @frasciliamua (make sure to include the '@') for bookings and inquiries!
#frasciliamua #makeupartistbandung #muabandung


2

Dekat - Berjarak - Dekat 👭 .

Jangan pernah nyerah ya Rahma, nggak ada kata terlambat untuk belajar. Jangan pernah bilang Kamu orang baik, tapi jangan pernah berhenti juga untuk terus belajar menjadi lebih baik.
Nggak perlu bersaing sama orang lain untuk dapat label Terbaik, tapi bersainglah sama diri sendiri di masa kemarin, dan masa lalu yang kurang baik (bukan tidak baik).
Nggak perlu jadi sahabat, cukup selalu merespon apa yang di sampaikan, menerima apa yang ada, itu sudah lebih dari sekedar baik.
Nggak janji bisa jadi kawan selamanya dan seutuhnya, tapi paling tidak pernah sama-sama membagi pengalaman dan memberi ilmu pembelajaran 😊❤️ .

LIFE MUST GO ON, jangan membiarkan diri terjebak dalam masa lalu, cuma orang-orang terpilih yang punya masa lalu yang sakit. Nggak semua orang punya, karena itu terlalu berharga dalam hidup seseorang/manusia 💕 .

#egagloves #diaryegaglow #inspiration #motivation #foryou #oflife #thegoodexperience #lifemustgoon #notquotes #itsme #itsour #love #loveself #panjangtapipenting #lifesharecarelove #neverstoptolearn


1

Work in progress. Detail.
Acrylic on canvas.
.Repeating patterns
.Repeating motifs
.Repeating forms .And That’s fractal .Fractal itself lives within us and our daily lives. Fractal my concept and Heritage my theme. “I see in another view and in many perspective” of HERITAGE
.
.
.upcoming exhibition (group). Daemyungresort Co. Daemyung gallery. Soul, South Korea. 18 July 2018.
.
.Daemyung Gallery: The Indonesia contemporary art exhibition this year will focus on the artistic and social of Indonesian artists contemporary works. 3 Indonesian artists.
.
.
#artist#visualartist#painter#painting#artwork#fineart#contemporaryart#artplugged#june2018#awangart#fractal#heritage#conceptual#continuity#repetition#infinity#conceptual#painting#artlovers#artcollectors#galleries#exhibition#fineart#creativideas#creativthingking#copenhagen#wonderfullcopenhagen#Denmark#timetothink#timetoselfcontrol#neverstopexploring#neverstoptolearn#


10

My first trial for ogura cake. The cake is very soft and fluffy. Still have to practice to try other variatons. I was really nervous to try the au bain marie method for baking this cake. I can't believe that it was successfully baked! Yaaaiiiii! One step ahead! The only problem is that i used too large baking pan, end up with not to tall cake, haha.. but it is still pretty. :D very happy :) Never stop believing, one day your day will come.

#happybaking #unexpectedbaking #neverstoptolearn #oguracake


6

.
.
💕💕 Ketika seorang pria memiliki pengetahuan yang baik tentang agama, dia bisa menuntun keluarganya dengan hormat.
Ketika seorang wanita memiliki pengetahuan yang baik tentang agama, dia bisa menuntun anak-anaknya dalam kerendahan hati.
Ketika anak memiliki pengetahuan yang baik tentang agama, mereka bisa menuntun orang tua mereka ke surga. 💕💕. (unknown quotes)
.
#selfreminder
#neverstoptolearn
.


2

Ich fühle mich wieder wie eine Schülerin 😎 #neverstoptolearn #english #englishlesson


1

Tidak mungkin menjadi wanita sempurna..Tetapi sangat mungkin untuk berusaha menjadi istri yg baik dan ibu rumah tangga yg terhormat.. #neverstoptolearn
#womansgoals
#wifeshouldbe
#lifeandlearn


2

MPS+: new arrival ! Molto interessante anche l’articolo che allego! Skeletal muscle plays a role in maintaining the amino acid pools constant, especially in between meals. This amino acid pool feeds our vital tissues and organs as they regenerate.
They prevent metabolic conditions like diabetes and hypoglycemia by regulating our blood sugar levels after and in between meals
They lay a major role in protein metabolism which is critical to every part and system in your body 1
Muscle needs more energy to function. This forces your body to produce more energy which increases your basal metabolic rate (BMR) and the amount of calories you’re burning even at rest. The increased BMR helps prevent weight gain and obesity.
Our muscles house the energy centers of the body known as the mitocondria. The more muscle you have, the more mitocondria you need and the more raw energy you’re able to produce for your body to use in the form of ATP.
Energy balance is central to maintaining a healthy weight2 if we can increase the rate of ATP turnover we increase the calories we burn and we are able to lose weight while maintaining our strength and muscle mass.
Can help increase your survival rate in the case serious illness, heart attacks and the need for intense medical treatments3
Helps prevent osteoporosis or loss of bone with aging 3. References: Robert Wolfe, Essential Amino Acid Solutions for Everyone (unpublished 2016). ! #supplements #integratori #iostocon4plusnutrition #4plusscience #4pluslab #4plus #4plusresearch #4plusproducts #thesciencebehindthepassion #newhorizon #neverstoptolearn #research #laboratory #development #integratorinaturali #taste #italianstyle #italianpassion #recovery #amino #aminos #diet #essential


3

Noche coreana! Mas degustación, creo exploto antes de volver a casa! Los colores son raros pero la comida buena! #sopadeginsengysesamo #kimchidumplins #beijingfoodtour #neverstoptolearn


0

Alla prima IS the way to paint in oil... At least for me. I have a clear idea in mind of what I want to achieve but hands still do not respond completely to that! A lot to learn and a lot to paint. Here is a portrait study of the beautiful #alimacgraw (slightly cropped) done today. #oilonpaper #contemporarypainting #allaprima #onepaintingaday #contemporaryart #pitturaolio #dipingere #cinemastar #artoninstagram #beautiful #women #neverstoptolearn


3

Más un día de trabajo duro! Degustación de noodels !( Xian+Beijing) Y un poco más de China! #kitchentime #neverstoptolearn #beijing


0

At makeup school with my gorgeous sister-in-law @hellenlaflak as model!!! Her makeup turned out beautiful! ✨💋En la escuela de maquillaje con mi cuñis linda @hellenlaflak como mi modelo!!! Simplemente hermosa...#makeup #neverstoptolearn #mrsvenezuelamundo2015 #beauty #skincare #ardenbc #makeupbyme #makeupobsessed #countouring #highlights Makeup that I used Skincare Super start face mask & Prevage lotion eyes Prevage serum @elizabetharden Concealer Touché Eclat @yslbeauty Lid Primer Skoke @smashboxcosmetics EyeShadow Naked 3 @urbandecaycosmetics Mascara Standing Ovation @elizabetharden Mascara Base Cils Booster KL @lancomeofficial Eye Liner @esteelauder Eyebrows @morphebrushes @diormakeup Primer Touché Eclat @yslbeauty Foundation All Hours @yslbeauty Highlighter @narsissist Blush @narsissist Bronzer @giorgioarmanimakeup Setting Powder @givenchybeauty lipstick Makeup Forever palette @makeupforeverofficial and all my love💫🥂💋


4

Très fière de mon projet « Jardin communautaire » fait avec mes élèves !! #prideteacher #greenlife #gratitude🙏 #neverstoptolearn #incroyablecomestible #labrouette


2

‘ Can I help U ? ‘ Certainly My police Lady... #policedubai #dubaipolicecars #policegirl #superpolicecars #awsomecars #mercyboxer #mercedesbenz #mercedes #sportcars #automotive #dubaimall #dubaimall🇦🇪 .. #lifeisgood #godblessu .. bagus mana ? Belajar trus ujian... or Ujian truus Belajar... #learning #neverstoptolearn #trimakasihyaallah 🙏🙏🙏😇😇❤️


2

Trying back extension machine today is not good but is always exciting to try something new.
##neverstoptolearn##keeplifeexcitingand fun##


0

PEREMPUAN

Harus berwawasan luas, harus gila belajar, harus mandiri, harus berani bermimpi tinggi, harus tegas, harus berani beropini sehat, harus bisa ambil keputusan bulat, harus bisa menahan diri, harus bisa menempatkan diri, harus tau cara bersikap, harus pandai berias, harus bisa mengurus diri, harus bisa berfikir sehat, harus tau cara bersaing sehat, harus punya pilihan untuk diseleksi (segala hal dalam kehidupan), harus bisa membedakan masalah, harus bisa menyelesaikan masalah, harus bisa mengatur keuangan, harus mampu bersosialisasi dengan baik, harus bisa menghormati yang tua, harus bisa menghargai yang muda, harus tau hal yang harus di terima dan yang harus ditolak, harus berani mengatakan "tidak" , harus menghargai prinsip orang lain, harus punya rutinitas fisik, harus tau penenang batin, harus punya minimal/standar kriteria untuk setiap hal, harus cinta budaya, harus bisa menghargai agama lain, dan yang paling utama, tidak peduli mau kamu feminim atau tomboy kamu harus tau tata krama.

Bagaimana bisa? Jangan malas. Belajarlah, harus haus belajar.
Kalau masih belum bisa, jangan putus asa, jangan pernah berhenti belajar.

Selamat Hari Kartini 👸 .

Mega Putri Pertiwi
#egaglow
#SelamatHariKartini
#KartiniDay
#inspiration
#motivation
#panjangtapipenting
#lifesharecarelove
#neverstoptolearn


0