#nilai3

Instagram photos and videos

#nilai3#nilai#usim#mantin#nilaiimpian#bukitmahkota#nilaiuniversity#kajang#sayajual#nilaisquare#ivoryvilla#suriaresidence#citraresidency#citrahill#putrapointnilai#putramahkota#putranilai#alyasaythankyou#premiumcake#pajam#budgetpack#pandangulamelakacake#victoriasandwichcake#ondeondecake#walnutcarrotcake

Hashtags #nilai3 for Instagram

Love at the first sight. .
.
Set basic yang superb akan buat uols jatuh cinta. Cleanser tanpa buih dan booster serum mudah resap ke dalam kulit meremajakan kulit yang kusam dan kering. .
.
Kulit kembali sihat berseri dengan Set Basic. .
Lock order dengn wasap 📲📲 019-6548583
.


2

Saiz Pandan Gula Melaka yang Ada
.
.
Mai wasap jer Cik Yatt yer
0126058413

Delivery area (ada caj delivery ye)
🌼Nilai perdana 🌼taman semarak 🌼bandar baru Nilai 🌼USIM 🌼Nilai Impian🌼Nilai3 🌼pajam 🌼mantin 🌼kota seriemas🌼kuarters klia 🌼Bdr Baru Salak Tinggi 🌼 sekitar nilai 🌼 bandar sri putra 🌼 bukit mahkota 🌼 seremban🌼

#agentsabrinabakery #cakedelivery #cookiesdelivery #sayahantarteruskerumahanda #andaordersayahantar #cakelovers #mantin #nilai #tamansemarak #pajam #nilai3 #usim #bandarbarunilai #kotaseriemas #bdrbukitmahkota #bandarseriputra #bdrbarusalaktinggi #foodlovers #foodporn #sabrinabakery #fooddelivery
#TheGreaterTheStorm
#TheBrighterTheRainbow


0

Tu dia...Pandan Gula Melaka saiz 8"..Ada 3 layer Tau & setiap layer Ada gula Melaka tu..Sedap ke sangat sedappp!!? 😱😱😱😱
.
RM100 sajerr
.
Mai wasap jer Cik Yatt yer
0126058413

Delivery area (ada caj delivery ye)
🌼Nilai perdana 🌼taman semarak 🌼bandar baru Nilai 🌼USIM 🌼Nilai Impian🌼Nilai3 🌼pajam 🌼mantin 🌼kota seriemas🌼kuarters klia 🌼Bdr Baru Salak Tinggi 🌼 sekitar nilai 🌼 bandar sri putra 🌼 bukit mahkota 🌼 seremban🌼

#agentsabrinabakery #cakedelivery #cookiesdelivery #sayahantarteruskerumahanda #andaordersayahantar #cakelovers #mantin #nilai #tamansemarak #pajam #nilai3 #usim #bandarbarunilai #kotaseriemas #bdrbukitmahkota #bandarseriputra #bdrbarusalaktinggi #foodlovers #foodporn #sabrinabakery #fooddelivery
#TheGreaterTheStorm
#TheBrighterTheRainbow


0

I'm in love with this fragrance "SELENA GOMEZ" bau dia lahaiiii nak share dgn korg sangat la sweettt...sape yg ad sebelah korg confirm akan terpikat punya tak mustahil ye dorg akan tnya korg pakai perfume apa hehe 😜

If korg suka yg sweet sweet blh choose this fragrance 😋😋 #perfumelovermalaysia #perfumemalaysia #perfumemurahmalaysia #selangor #kelantan #igshopmalaysia #igmalaysia #igfollowers #viralmalaysia #viral #hotseller #bazarpaknil #produklaris #sprayaje #neelofa #fattzura #uitm #sungaipelek #pantaibaganlalang #bantingselangor #pantaimorib #nilai3 #nilai #ensteknilai


5

Nyummy chocodaps.
.
Makanan snacks krup krap berizikan almond. Yummmmy hujan hujan ni sedap ni makan Chocodaps
.
Berminat nak beli/menjadi dropship sah Chocodap's?
Sila tekan link wasap di bio info. 🤗🤗🤗
.
.
http://www.wasap.my/601121928667/chocodaps
.
.
#Chocodaps #Success2018 #2000AgenSeluruhMalaysia #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #CoklatSedap
#Chocodaps #Success2018 #2000AgenSeluruhMalaysia #coklatsedap #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia
#chocodaps #coklatviral
#coklatpremium #coklatmurah #coklatkarakter
#coklatsedap #seremban #seremban2 #seremban3 #kualalumpur #selangor #bangi
#kualapilah #portdickson #nilai #nilai3
#sendayan #kotaseriemas #enstek #klia #klia2
#chocodaps #chocodapsmelaka #coklatviral
#TrufflebyChocodaps


0

Tara! Dah siap pun untuk dinner malam ni. 😍 Kalau tak ada mood nak masak tu, boleh la buat macam ni. 😅

Nasib baik la sentiasa ada simpan stok kambing perap berapi dari MamaSab ni. Cuma toskan dan grill lebih kurang 10 minit dah siap 😆

Lepas tu buat la acah2 macam makan kat restoran. Letak daun salad atau tomato ke. Padahal nak makan dengan nasi putih je 😁

#shahalam #shahalamfooddelivery #shahalamfood #shahalamdelivery #shahalamcakes #shahalamcod #shahalamdessert #seremban #seremban2 #seremban3 #codseremban #serembanfooddelivery #uitmseremban #doorgiftseremban #serembancake #nilai #nilai3 #nilaispring #nilaisquare #nilaiimpian #usimnilai #codnilai #nilaiuniversity #datarannilai #cakenilai #inticollegenilai #melaka


1

Item yang cun melecun...SANGAT CANTIK BILA DIPAKAI.

BERKENAN DESIGN BARANG KEMAS SEPERTI NI?

TERUS DAPATKAN SEGERA DENGAN KEDAI EMAS LIZZAJEWELS

SEMENTARA PROMOSI DISEMBER MASIH BERLANGSUNG🤗🤗🤗 KLik link kat bio di atas yer untuk pertanyaan.

Testimoni @lizzajewels.testimoni


3

WHATSAPP 0177160158 (klik link di bio) untuk order dan sebarang pertanyaan Sambal Betty
.
Smbal sewel (ijau) - ada petai dan ikan bilis .
Sambal gila (merah) - ada petai, jering dan ikan bilis.
Sambal gila lebih pedas dr sambal sewel (sesuai utk yg mmg sgt suka mkn pedas berapi). Sambal sewel punya pedas pula average orang boleh terima (pedas lite2 je) 😊
.
#FastRepost from @bettys_kitchen by @fastrepost_app
•••
Terima kasih Nabila Huda & suami sampai Amsterdam #sambalgilabetty #sambalsewelbetty 🙏❤️#Repost @kupu_kupu
・・・
#bettyskitchen #sambalsewelbetty #sambalgilabetty
#sambalbettynilai #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilai #bukitmahkota #nilaiimpian #makanannilai #sambalnilai #sambalpetainilai #sambaljeringnilai #nilaiuniversity #inticollegenilai #nilai3 #sambalgilalabu
#sambalbettylabu
#sambalbettymantin
#sambalbettypajam
#sambalbettysalaktinggi


1

PSST... TAU TAK 18.12.18 NANTI DAG ADA PROMO? .
Betul! Buat peminat bantal gebu bertaraf 5 bintang tu, korang boleh dapatkan bantal Microfiber M3 ini. Bantal ni sangat gebu, sedap dan paling best dia ada feel 5 bintang.
.
Kalau korang grab bantal M3 ni, korang pun akan dapat free gift tau! Haaa, tak ke best? Apa free gift dia? Keluaran latest DAG, ‘BANTAL BOUDIOR’ (bernilai RM53.30) yang berguna untuk travelling ke mana-mana.
.
TUNGGU APA LAGI!
SAVE THE DATE 18.12.18
.
Klik link www.wasap.my/+60126090847/DAGSA
.
"Ingat DAG, Ingat Bantal Hotel 7 Bintang"
.
#teamigdag #bantalhotel #usahawandag #bantaldag #bantalbest #dasabdul #dasabdulglobal #dasabdulglobalbantalhotel
#bantaldag #dasabdulglobalsetiaalam #bantaldasabdulshahalam #bantalviral #bantalhotel #pillow #sleeplikeking #tidurlena #weddingpresent #hadiahkahwin #murah #bantaltido #bantalcod #cod #bantaldasabdul #setiaalam #shahalam #subang #klang #nilai3


0

Rantai tangan berat 2.++ gram
Budget rm dalam RM356 ke RM523
Ini antara item pilihan 💖💕👍💞❤ Barang kemas cun cantik bila dipakai.

Rebut peluang sementara PROMOSI DISEMBER nih

Testimoni @lizzajewels.testimoni


2

Assalamualaikum semua....
.
Ada yang dah rindu nak makan kek & dessert dari Sabrina Bakery ker???😃😃😃Berita baik untuk korang semua...
.
OPEN ORDER!!!!
OPEN ORDER!!!!
OPEN ORDER!!!!
.
1. DELIVERY HARI SABTU 21/12/28
>>>>>LAST SUBMIT ORDER JUMAAT YE
.
Jangan lepaskan peluang Ni..jom cepattt

Mai wasap jer Cik Yatt yer
www.wasap.my/60126058413

Delivery area (ada caj delivery ye)
🌼Nilai perdana 🌼taman semarak 🌼bandar baru Nilai 🌼USIM 🌼Nilai Impian🌼Nilai3 🌼pajam 🌼mantin 🌼kota seriemas🌼kuarters klia 🌼Bdr Baru Salak Tinggi 🌼 sekitar nilai 🌼 bandar sri putra 🌼 bukit mahkota 🌼
#agentsabrinabakery #cakedelivery #cookiesdelivery #sayahantarteruskerumahanda #andaordersayahantar #cakelovers #mantin #nilai #tamansemarak #pajam #nilai3 #usim #bandarbarunilai #kotaseriemas #bdrbukitmahkota #bandarseriputra #bdrbarusalaktinggi #foodlovers #foodporn #sabrinabakery #fooddelivery


0

Assalamualaikum semua....
.
Ada yang dah rindu nak makan kek & dessert dari Sabrina Bakery ker???😃😃😃Berita baik untuk korang semua...
.
OPEN ORDER!!!!
OPEN ORDER!!!!
OPEN ORDER!!!!
.
1. DELIVERY HARI SABTU 21/12/28
>>>>>LAST SUBMIT ORDER JUMAAT YE
.
Jangan lepaskan peluang Ni..jom cepattt

Mai wasap jer Cik Yatt yer
www.wasap.my/60126058413

Delivery area (ada caj delivery ye)
🌼Nilai perdana 🌼taman semarak 🌼bandar baru Nilai 🌼USIM 🌼Nilai Impian🌼Nilai3 🌼pajam 🌼mantin 🌼kota seriemas🌼kuarters klia 🌼Bdr Baru Salak Tinggi 🌼 sekitar nilai 🌼 bandar sri putra 🌼 bukit mahkota 🌼
#agentsabrinabakery #cakedelivery #cookiesdelivery #sayahantarteruskerumahanda #andaordersayahantar #cakelovers #mantin #nilai #tamansemarak #pajam #nilai3 #usim #bandarbarunilai #kotaseriemas #bdrbukitmahkota #bandarseriputra #bdrbarusalaktinggi #foodlovers #foodporn #sabrinabakery #fooddelivery


0

❤️Sedap ke tak Collacell?❤️
.
Mestilah sedap.. Rasa masam-masam.. Sebab banyak Vitamin C dalam Collacell ni tau... Rasa buah berry yang sedap.. Ditambah pula ada apple stem cell yang bagus sangat untuk kulit dalam merangsang kolagen untuk kulit muka dan badan kita..
.
Jadi jangan ragu, sebab memang tak banyak diletakkan gula dalam Collacell.
Sebab nak Collacell ni lebih berkesan untuk kita semua..
.
Kulit yang lembab, cerah dan sihat menjadi idaman setiap orang.
Dengan Collacell tidak mustahil lagi.. .
.
Collacell tak perlu bancuh.. Cuma kemam je macam makan gula-gula setiap hari..
.
Jom ambil Collacell setiap hari...
.
.
PM 📲 Www.wasap.my/60133144314
.
#Collacell
#GoldSerum
#GoldserumMurah
#GoldSerumMalaysia
#24kserum
#24KGoldSerum
#ootd
#sayajualprodukkecantikkan
#bangi
#kajang
#semenyih
#serikembangan
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#Ioimallputrajaya
#sayajualmurah
#sayajual
#seremban2
#nilai3
#nilai
#comelpipimerah
#RemdiiSkincare
#EczemaCream
#Collacell
#akhirnyakitabertemu
#beautybooster
#beautycandy
#whiteningsupplement
#whiteningcandy


0

I xsuke warna2 terang thats y i choose combination color cmni 😅


5

Soft marble butter cake..also for my big brother...😘


1

Esok Agent Intan akan buat delivery.
Cover area :-
Bbst
Kota warisan
Nilai
Enstek
Klia
Mitsui
Time Delivery: 3pm keatas
.
Direct contact Agent Intan utk order : 0123457341(whatsapp)
.
Available to order:
Any cakes-place order before 4.30pm today
Brownies dip n dip RM13/pack
Chicken Risoles RM10/5pcs-Frozen, RM12/5pcs-Goreng
Tauhu Begedil RM20/13pcs (available:Ayam&Daging)
Red velvet Donutella RM18/5pcs**cukup quota 6smallbox sy close
Mix Redvelvet Donut RM20/5pcs (available: oreo, creamcheese, nutella)**cukup quota 6smallbox sy close
Donutella RM15/5pcs **ckup quota 6smallbox sy close


3

Bulan ni tak sempat nak booking cuci kusyen kereta, macam2 program nak kena settle.
.
.
Tak pe @doqter_cuci Dah buka tempahan untuk bulan januari,bulan ni dah pulun bawa kereta sana sini. .
.
Bulan depan masuk tahun baru,kasi kusyen kereta pun nampak baru sekali la 😜
.
.
#cucikusyenkeretanilai
#cucikusyenkereta
#cucisofa
#cucitilam
#nilaiimpian
#nilai
#nilai3
#bandarsriputra
#bukitmahkota
#kajang
#semenyih
#beranang
#mantin
#pajam
#perdanacollegeheights
#harimaumalaya


0

Dari awal tahun ke Hujung tahun je dapat la akak simpan duit sket.. Akak nak p jualan Y.E.S tapi baju sluar tudung kasut dah penuh ALMARI. (KEHENDAK NI akak ubah..akak TUKAR PADA KEPERLUAN TAHUN TAHUN MENDATANG,akak beli ASET DALAM BENTUK EMAS 916 999 TULEN yang LAKU NAK JUAL,LAKU NAK PAJAK bila memerlukan TUNAI KELAK)

nak simpan boleh.nak pakai boleh.aset mampu MILIK.

JOM DAPATKAN SEGERA DI KEDAI EMAS LIZZAJEWELS
GARDEN HOMES SEREMBAN 2

Segala pertanyaan boleh wasap cikrah(0104158062)

#bandarbarunilai#mantin#ainsdale#bumiputera#mambau#sendayan#rasah#rembau#nilai#bandarenstek#labu#kualapilah#rahang#pajam#nilai3#bahau#tampin#jelebu#jempol#portdickson#paroi#seremban3#ruangrezekihanania#cyberjaya#mantin#seremban2#seremban


1

Assalamualaikum semua..lama x bersiaran..DH rindu ke kek2 Mamasab??? 😄😄😄😄 Set combo yang selalu hot selling Kat Mamasab..
.
RM40 sajer..
.
DFCC
Pandam Gula Melaka
Red Velvet Full Nutella
Pecan Butterscotch
.
Mai wasap jer Cik Yatt yer
0126058413

Delivery area (ada caj delivery ye)
🌼Nilai perdana 🌼taman semarak 🌼bandar baru Nilai 🌼USIM 🌼Nilai Impian🌼Nilai3 🌼pajam 🌼mantin 🌼kota seriemas🌼kuarters klia 🌼Bdr Baru Salak Tinggi 🌼 sekitar nilai 🌼 bandar sri putra 🌼 bukit mahkota 🌼 seremban🌼

#agentsabrinabakery #cakedelivery #cookiesdelivery #sayahantarteruskerumahanda #andaordersayahantar #cakelovers #mantin #nilai #tamansemarak #pajam #nilai3 #usim #bandarbarunilai #kotaseriemas #bdrbukitmahkota #bandarseriputra #bdrbarusalaktinggi #foodlovers #foodporn #sabrinabakery #fooddelivery
#TheGreaterTheStorm
#TheBrighterTheRainbow


0

Saya nak 30 orang yang rela hati nak menjadi testimoni kami.
Sama ada yang positif atau negative..
.
Kami terima.
Dengan syarat, perlu bagi testimoni.
Ini janji antara kita.
Jangan mungkir janji... .
Kalau berminat. Bagitahu kami.. 😊😊
.
#Collacell
#Collacell
#GoldSerum
#GoldserumMurah
#GoldSerumMalaysia
#24kserum
#24KGoldSerum
#ootd
#sayajualprodukkecantikkan
#bangi
#kajang
#semenyih
#serikembangan
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#Ioimallputrajaya
#sayajualmurah
#sayajual
#seremban2
#nilai3
#nilai
#comelpipimerah
#RemdiiSkincare
#EczemaCream
#Collacell
#akhirnyakitabertemu
#beautybooster
#beautycandy
#whiteningsupplement
#whiteningcandy


1

Thank you utk order semalam. Bro nabil ni order semua flavour budget pack premium cake kita tapi carrot cake pulak tak dapat. Kakak sis yg tudung pink sebelah tu ingatkan extra so dah terjual pada cust awal yg lain 😅

Sorry bro 👉👈
Dalam banyak-banyak ada jgak yang termiss ya.
#nutellaredvelvetcake #walnutcarrotcake #ondeondecake #victoriasandwichcake #pandangulamelakacake #budgetpack #premiumcake #alyasaythankyou #nilai #nilai3 #usim #putranilai #putramahkota #putrapointnilai #nilaisquare #citrahill #citraresidency #suriaresidence #ivoryvilla #tamanmuliapajam #hospitaltuankujaafar #nilaiuniversity


0

Bau oren tu nyums2 je bila makan...this time i xnk deco dgn buah orange sbb nanti die berair ats tu...☺️


5