#niqahijabwash

Instagram photos and videos

#niqahijabwash#duckscarves#pencucitudung#tudungruffle#hijabwash#tudungpeople#bazaarpaknil#tudungkotor#sabuntudung#trustedseller#sayajualhijabwash#hijabwashkl#tudungbawal#terapiinstagram#tudunglabuh#sayajualmurah#niqahijabwashkl#ajimaura#instafamous#artist#postage#twitter#facebook#hargamurah#vscomalaysia

Hashtags #niqahijabwash for Instagram

JIMAT >10% DENGAN COMBO SET A
.
Jangan tunggu last minute tau sebab last year ramai yg berputih mata sebab stok habis.
.
Insyaallah tahun ni dah standby stok lebih banyak tapi sis tak berani janji tau kalau order last minute.
.
.
.


1

nah tinggal 1 tia saja niqa hijab wash 😱 laku sis, kan raya tia lagi. paling laku ni untuk mencuci tudung², bkn saja tudung boleh baju kurung&cara melayu pun boleh.
.
dont worry sis, will restock soon di cube shopatecubee seri Q-lap Mall πŸ˜„ Cube G7/G8 tu sis ah
πŸ‘‰niqa hijab wash $18 (350ml)
πŸ‘‰niqa instant magic spray $8 (30ml)
.
#brunei #bruneifm #iklanbrunei #niqahijabwashbrunei #niqahijabwash #cubekiulap #cubebrunei #raya2018 #duckscarves #ariani #sharqiaabrunei #sharqiaa


0

Alhamdulillah... second date with Iza 😘 comel mummy kita posing hr ni... Tqsm dik beli #blossombynh dan #thaliabynh serta set combo #niqahijabwash #instantmagicspray kat sini. boleh follow ig!πŸ‘‡ @niqahijabwashkemaman
Pada yg nak beli kosmetik murah di kemaman ni...boleh contact iza @kosmetikmurahonlinemalaysia1 ye...mcm2 ada kat Iza Beauty ShopπŸ˜€πŸ‘ #naelofarhijab
#nhauthorizedstockist
#stokisnaelofar
#stokisnaelofarkemaman
#kemaman
#geliga
#binjai
#kemasik
#kerteh
#kijal


0

Last few sets available for grab! Good combo not to be missed for niqa lovers
βœ”οΈNiqa Instant Magic Spray 30ml
βœ”οΈNiqa Hijab Wash 350ml
.
Usual price: $26.90
.
Shawls with stubborn stains? How to get rid of all those make up, food stains etc?
.
Get these fabulous wash and spray.
.
Limited stocks available.
.
Reseve yours now!
#aurazayna #niqainstantmagicspray #niqahijabwash #clean #fabric #fragrance


0

TIME PUASA NI MESTI NAK JIMAT TENAGA KAN?
.
Apa nak buat dgn tudung yg bertimbun tu?
.
Nak masuk mesin takut merosakkan fabrik tudung
.
Nak sental guna tangan 1 by 1 memang tak sanggup la kan time puasa ni
.
Nak tunggu lepas terawih takut mengantuk pulak kan
.
Well...akak-akak semua. Apa kata cuba gunakan Niqa Hijab Wash. Cuma RENDAM, BILAS & SIDAI. Kesan makeup, minyak & peluh Insyaallah hilang. Tak perlu sental pon. Alhamdulillah terbukti berkesan.
.
Just click link kat bio utk terus whatsapp


1

JGN LUPA GRAB PROMO RAYA NI
.
Special combo price khas buat akak yg nak beraya sakan tahun ni.
.
Standby Niqa so that tak perlu risau nak mengadap juadah apa sekali pon
.
.
.


1

Buat bisnes mesti kena ada team. Dan penting untuk ada guide . Bestkan kalau ada mentor? Siapa setuju?
.
Dalam gambar ialah Stokis NIQA, Pn Nora @niqahijabwashon9 sedang plan strategi dgn Master Stokis , Pn Fariena #teamwangi. Strategi mudah santai2 bisnes sambil jaga anak je tau
.
INFO LANJUT DM atau whatsapp 012 5797 029 skrg


1

KELEBIHAN NIQA HIJAB WASH
.
βœ”οΈ Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
βœ”οΈ Semudah rendam.bilas.sidai
βœ”οΈ Mengandungi pati pelembut-memudahkan iron
βœ”οΈ Mengandungi Extract Pati Perfume
βœ”οΈ Berkesan menanggalkan kesan degil
βœ”οΈ Boleh juga digunakan untuk pakaian
βœ”οΈ Tiada Bahan peluntur
βœ”οΈ amenjaga kualiti dan warna fabrik
βœ”οΈ Menjimatkan masa
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


2

Ni carpet terkena coklat tau. Sembur sembur je instant magic spray ni. Alhamdulillah kotoran hilang πŸ‘
.
.
Korang ada carpet tak kat rumah? Mesti pernah tertumpah air kan? Atau terkena makanan Kan, korang boleh guna instant magic spray ni.
Yeayyy! Membantu sangat tau! πŸ€—
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


2

Selamat berhujung minggu semua dan selamat bekerja pada yang bekerja hari ni.Promosi combo #niqahijabwash n #niqainstantmagicspray masih lagi onzz sampai 17 jun ni!!meh whatsapp kita kat 0177982947 untuk pembelian okay
#niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#linabeautyshope
#niqahijabwashbynurul


0

PROMO RAMADAN dengan harga set combo yang menarik..😍
.
.
Kenapa perlu dapatkan set ni?
~Boleh guna NIM spray kalau ada insiden makanan tumpah kat rumah terbuka kan..hihi
.
~Boleh guna untuk basuh tudung yang banyak time Raya nanti
.
~simple dan mudah sebab tak perlu sental kuat2 hanya rendam, bilas n sidai
.
~spray NIMS n sapu dengan wet tissue je kalau berada di luar rumah
.
Rebut promo set ini sepanjang Ramadan sehingga 17 jun ini..sangat berbaloi n memudahkan tugas harian adik akak abang2 sekali..tau..hihi
.
#stainremover #pencucitudung #niqahijabwash #niqamagicinstantspray #niqamalaysia #tudung2018 #tudungruffle


0

Ramai dah mula tanya, agent Niqa kawasan masing2, sbb nak grab promo raya.. .
Ni kalau di Kuantan boleh contact Cik Izzati @niqahijabwash_kuantan , COD direct ke rumah. Tempat2 lain boleh DM @niqamalaysia atau klik link di bio
.


2

TESTIMONI NIQA HIJAB WASH
.
2 Hari rendam suprisingly masih wangi..😍😍😍😍
.
Betul..kami ada masukan extract perfume untuk kekalkan wangian tudung anda. .
Untuk pengetahuan semua NIQA Hijab Wash adalah cucian Indoor jadi tiada masalah jika anda sidai di dalam rumah pun.. tetap harum wangii..πŸ’ž Nie lah yang bagus untuk wanita yang bekerja $18 aje
#bysyanislittleshoppe
#bysalittleshoppe
#teamsyanis
#staycleanandhealthy
#niqahijabwash


0

J A D I S U R I R U M A H B E R G A J I "M A N A G E R" D E N G A N N I Q A
================================ πŸ‘Jana income SEKARANG , boleh buat beli keperluan raya😍 πŸ‘Masa yg tepat sebab Time Raya nanti memang org perlukan bantuan Magic dari NIQA ni utk cuci baju raya & tudung raya yg terkena kotoran mekap @ makanan πŸ‘Produk Fresh masih baru di pasaran, anda jadi antara yg terawal πŸ‘Stokis & agent diperlukan contact cikyeen Jeneral Niqa anda 013 - 781 5110 πŸ‘ Tak sempat dtg takpe, cikyeen dtg pada anda (surirumah yg nk duit poket lebih tu digalakkan)

Lagi mudah KLIK SINIπŸ‘‡

https://api.whatsapp.com/send?phone=60137815110&text=JoinNiqa

#niqa#niqahijabwash#niqamagic#pembasmikotoran


0

Memang best gila sabun tu.. 😱

And memang senang bila ada niqa Hijab wash ni. Dah jadi mcm Wajib lah adaaaaa this itemsss ❀️ Korang boleh recommend dekat kawan kawan uolls tau. Mana tahu kawan awak pun tengah mencari niqa Hijab wash ni? 😁
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


1

KELEBIHAN NIQA INSTANT MAGIC SPRAY
.
βœ”οΈ Mencuci kotoran dengan segera
βœ”οΈ Semudah Spray.Gosok.Lap
βœ”οΈ Size kecil mudah di bawa
βœ”οΈ Mengandungi Extract Pati perfume
βœ”οΈ Berkesan menganggalkan kotoran degil
βœ”οΈ 210 semburan
βœ”οΈ Mudah dan Selamat
.
#niqatestimoni #ramadhansale #pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


0

Eh eh ada Yang dah jatuh cinta ke bau niqa Hijab wash ni? 🀭

Yeayy! Lepas ni sape pulak nak jatuh cinta dengan Niqa 🀣

Customer ni tangan sensitif dengan sabun, tapi bila guna niqa alhamdulillah okay. And dia sukaaaa 😍
.
.
For order WhatsApp 0182480030 ❀️
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


3

Salam lovelies,
.
Ramadhan promotion is back!
Pm to order πŸ€—
.
#niqah #niqahijabwash


0

Salam lovelies,
.
Ramadhan promotion is back!
Pm to order πŸ€—
.
#niqah #niqahijabwash


0

Salam lovelies,
.
Ramadhan promotion is back!
Pm to order πŸ€—
.
#niqah #niqahijabwash


0

Soldier NIQA melancarkan misi mengedarkan voucher free di SACC Mall Shah Alam 😜
.
Kepada peniaga tudung, boleh hubungi saya untuk dapatkan voucher free NIQA untuk dihadiahkan kepada pelanggan anda πŸ€—
.
Alaaaa cam kasi duit raya kat pelanggan korang gak


1

β€œTAK PAYAH TUNGGU BALIK RUMAH”
.
Betul tu. Boleh bawa je magic spray ni ke mana-mana pon. Tudung kena kotor boleh terus bersihkan on the spot.
.
Cepat & berkesan. Best !!!!
.
Jom dapatkan Niqa sekarang sementara Raya Sale ada ni...Jimat! 😊


1

Nak tahu tak? Baca testimoni customer Kita ni.
Alhamdulillah sofa fabric terkena air coklat. then, guna instant magic spray ni. Boleh hilang kotoran tu 😁

Best ke best? Instant magic spray ni bukan setakat boleh spray dekat tudung uolls je tau!! πŸ€—
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


3

Niqa hijab wash ni Wajib simpan Dalam rumah korang tau. .
.
Sebab apa? Sebab niqa hijab wash ni. Banyak kelebihan dia. And boleh selesaikan masalah korang.
Contoh masalah nak cuci tudung. Sekarang Kan banyak design tudung yang cantik cantik! Kita pun tergugat 😍 tudung bling-bling, tudung ada manik-manik, duckscarves 😁
.
.
Jadi bila dah beli. Kita pun pening, macam mana nak basuh tudung ni kan. Nak basuh dalam mesin, takut rosak. Ada tak fikir mcm tu? Sama lah macam iolls 🀭
.
.
Tapi bila dah jumpa dengan Niqa Hijab wash ni. Terus rasa okay je if tudung Kotor. Niqa hijab wash ni memang membantu lah. So in loves ❀️ Korang nak dapatkan? Boleh WhatsApp 0182480030 kita borak tepi naaa πŸ˜‰
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


0

BAJU SEKOLAH ANAK TERTUMPAH AIR COKLAT.
.
Belum sampai sekolah baju dah kotor. Pernah tak alami kes macam ni?
.
Ada Niqa instant Magic Spray mudah je. Tak perlu tukar baju.
Spray, gosok sikit guna jari dan lap dengan tisu basah. Settle πŸ€—
.
.
WhatsApp 0182480030 for order ❀️
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


0

β€œTAK PAYAH TUNGGU BALIK RUMAH”
.
Betul tu. Boleh bawa je magic spray ni ke mana-mana pon. Tudung kena kotor boleh terus bersihkan on the spot.
.
Cepat & berkesan. Best !!!!


1

Hello korang, selamat petang ❀️ Hah ni nak tanya siapa dia terus badmood bila tudung dia Kotor? Lagi lagi time tu awal pagi ke time pergi kerja. Ataupun ada event mana mana korang pergi ke. 🀣🀣 Sekarang takyah risau lagi, niqa instant magic spray kan adoooo. Korang boleh standby dalam beg terus. Bila kotor je tudung, terus sembur2 je uolls. Then in Shaa Allah kotoran tu boleh hilang πŸ€—

Lepas ni korang takdalah risau lagi. Sebab dapat selesaikan masalah korang 😘

Jom dapatkan niqa instant magic spray sekarang. Kita ada promo Ramadhan ❀️
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


2

PROMO RAMADHAN πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
Dapatkan special price from HQ sekarang ! Bukan selalu HQ nak buat promotion mcm ni tau . Meh dapatkan sekarang sementara stok bersepah ni 😍
.
.
Link in bio ..whatsapp now to order 🌸


2

TIME PUASA NI MESTI NAK JIMAT TENAGA KAN?
.
Apa nak buat dgn tudung yg bertimbun tu?
.
Nak masuk mesin takut merosakkan fabrik tudung
.
Nak sental guna tangan 1 by 1 memang tak sanggup la kan time puasa ni
.
Nak tunggu lepas terawih takut mengantuk pulak kan
.
Well...akak-akak semua. Apa kata cuba gunakan Niqa Hijab Wash. Cuma RENDAM, BILAS & SIDAI. Kesan makeup, minyak & peluh Insyaallah hilang. Tak perlu sental pon. Alhamdulillah terbukti berkesan.
.
Just whatsapp 0173624845 untuk order! .
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #duckgroup #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #naelofarhijab #naelofarhijaboriginal #arianilovers #ariani #arianiootd #aidijuma #aidijumascarf #shawlkeknis #tutorialhijab #tutorialshawl #tutorialpashmina #tutorialtudung #tutorialbawal #tudungpeople #tudungruffle #radiusite #dreemika


2

Tq sis... Standby #niqainstantmagicspray untuk raya... Gojess n mommies yg nak grab offer raya #niqahijabwash by #niqamalaysia meh cepat cepat dm atau klik link bio.
*Wasap respons pantas 0129500021
*Postage terendah nationwide

#teamwangi #raya2018 #neelofarhijab #ariani #arianilovers #duckscarf #sugarscarf #letscantik


0

TIME PUASA NI MESTI NAK JIMAT TENAGA KAN?
.
Apa nak buat dgn tudung yg bertimbun tu?
.
Nak masuk mesin takut merosakkan fabrik tudung
.
Nak sental guna tangan 1 by 1 memang tak sanggup la kan time puasa ni
.
Nak tunggu lepas terawih takut mengantuk pulak kan
.
Well...akak-akak semua. Apa kata cuba gunakan Niqa Hijab Wash. Cuma RENDAM, BILAS & SIDAI. Kesan makeup, minyak & peluh Insyaallah hilang. Tak perlu sental pon. Alhamdulillah terbukti berkesan.
.
Just click link kat bio utk terus whatsapp


1

RAMADHAN TIBA RAMADHAN TIBA!! ❀️❀️ Kita dah start tau Ramadhan sales. Masa ni lah untuk korang grab combo combo yang ada ni. Confirm tak rugi! Sebab korang boleh share dengan sedara mara korang tau πŸ˜‰

Tudung raya korang tahun ni confirm nak cun melecun letop letop kannn? πŸ€— Jadi bila ada nya niqa Hijab wash & niqa magic spray ni korang takyah risau lagi, tudung raya korang kotor uolls 😘

Boleh makan pun dengan happy! Syoknyaaa bila masalah kita selesaikan? 😁

Jangan lupa grab promo Ramadhan okay? 😍 πŸ“² Whatsapp "PROMO RAMADHAN" KE 0182480030 ❀️
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


2

Hai korang! Harini sis nak share Cara penggunaan niqa Hijab wash. And kelebihan dia πŸ€—

Korang ada tak fikir, macam mana nak hilangkan kotor-kotor dekat tudung korang bila terkena makanan? Mesti fikir, guna air jelahhh. Betul tak? 😁

Tapi if guna air saja pun tak jalan tau. Contoh tudung terkena sambal, kan berminyak. Bila Kita nak cuci mesti merebak satu tudung bila cuci. Sebab sis pun alami benda Yang Sama mcm ni.
Jadi macam mana nak selesaikan masalah ni? Niqa hijab wash Kan ada. Alhamdulillah Lepas ada niqa ni. Tudung Kotor pun takyah risau dah. Senang nak cuci. .
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


0

SIAPA SUKA SALE?? NIQA Hijab Wash jarang2 tau buat sale, ni nak raya ada sale, haruslah grab
.
Seriusly berbaloiii.. Hari raya, tudung semua cantik2, liplap2, setahun sekali mesti nak pakai tudung paling trendy, paling mahal, paling besttt kannn.. Maka wajiblah korang ada NIQA Hijab Wash ni.. Pencuci tudung terbaik, menjaga kualiti, berkesan menghilangkan kotoran.
Jom dm atau whatsapp laju2.. Stok tak byk dah ni tau.. Whatsapp
0199874908/0145309946

#niqahijabwash #bukansekadarpencucitudung #ramadan #promo


0

Salam Ramadan dan selamat berhujung minggu semua.. Sekarang Niqa Hijab Wash ada buat promo sempena bulan ramadan dan syawal yg bakal menjelang ni.. Murah2 mai dm atau whatsapp laju2 tau.. Stok tak byk dah ni.. Whatsapp
019-9874908/0145309946

#niqahijabwash #bukansekadarpencucitudung #ramadan #promo


0

Wangi.. Senang.. Tiada peluntur.. Tanggalkan minyak muka.. Jaga kualiti tudung.. Jimat masa.. Tunggu ape lg?? Whatsapp kalo berminat..
#niqahijabwash
#niqacyberjaya
#niqaampang
#cyberjaya
#ampang


0

.
Kenapa NIQA HIJAB WASH menjadi pilihan utama dan kegilaan wanita bertudung?
.
#PENCUCI
========
Pengganti sabun basuh tanpa perlu anda sental, berus, gosok serta menjimatkan masa dan wang anda
.
#PENGHAPUS
===========
Menghapuskan segala kotoran seperti minyak, peluh, makanan, bedak, mekap, bakteria dan lain-lain
.
#PELEMBUT
==========
Memudahkan ketika seterika serta mengurangkan kesan kedutan pada fabrik
.
#PEWANGI
=========
Mengandungi patiΒ World Class Perfume. Kekal harum sepanjang hari walaupun tudung anda terkena peluh
.
#PENGEKAL
==========
Mengekalkan warna dan fabrik tudung. Tudung sentiasa kelihatan seperti baru
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #niqamalaysia #ariani #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #stainremover #niqainstantmagicspray #niqamalaysia #findtheduckstore


2

Rendam.. Bilas.. Sidai.. Senang.. Berkesan.. Berbaloi.. Minat?? Cyberjaya?? Ampang??
Whatsapp kalo berminat..
#niqahijabwash
#niqacyberjaya
#niqaampang
#cyberjaya
#ampang


0

HANDBAG MATERIAL FABRIC PON BOLEH BERSIH DAN WANGI MACAM BARU BELI
.
Hanya guna Niqa spray saja jer tu πŸ€— .
Dah la bersaiz mudah dibawa pastu berkuasa hebat 😘


1

JANGAN TERLEPAS PELUANG LAGI
.
Masa bulan 2 dulu ramai yg lambat msg sis so terlepas peluang nak dapst harga promo macam ni. Harap2 kali ni tak terlepas lah yea.
.
Wajib standby Niqa time raya nanti so boleh makan kuah lodeh ke kuah kacang ke sesuka hati 😘
.
Just klik kat bio utk order. Jangan tunggu last minit ek
.
.
.
.
.
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #naelofarhijab #naelofarhijaboriginal #ariani #arianilovers #arianiootd #aidijuma #aidijumascarf #shawlkeknis #tutorialhijab #tutorialshawl #tutorialpashmina #tutorialtudung #tutorialbawal #raya2018 #raya2018collection


4

Tudung melekat kesan makeup, peluh minyak tepi tudung tak boleh hilang? Ada pulak krim muka dekat tudungπŸ˜”

Bila cuci pakai sabun biasa tak boleh hilang? Nak pakai peluntur..nanti warna tudung rosak😭

Last sekali mesti uols give up kan? Simpan dan takkan pakai tudung tu lagi?

Sekarang uols tak perlu pening lagi, dengan menggunakan #pencucitudung #viral NIQA HIJAB WASH ni.. tudung yang dah lama comot dengan kotoran dekat tepi tudung tu akan hilang😘

Paling best, dengan #NHW tak perlu guna tenaga nak sental bagai.. Uols hanya perlu

1.Rendam
2.Bilas
3.Sidai

Tadaa siapπŸ‘semudah ABCπŸ‘

018-312 2140 QUINN
018-312 2140 QUINN
018-312 2140 QUINN

PsstπŸ—£οΈπŸ˜š:
Sekarang NIQA ada #sale tau,
jom cuci mata katπŸ‘†πŸ†™
#niqaramadhanpromo
#NIQAQuinnBangsar


1

Assalamualaikum selamat berpuasa semua!Bersempena bulan ramadhan dan hari raya yang bakal menjelang ni #niqahijabwash and #niqainstantmagicspray ada harga combo tau!!nak share-share dengan kawan-kawan ke family members pun boleh tau grab harga combo ni.Ape tunggu lagi meh whatsapp kita kat 0177982947 untuk pembelian okay
#linabeautyshope
#niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#niqahijabwashbynurul
#ramadhan2018


0

SIAPA SUKA SALE?? NIQA Hijab Wash jarang2 tau buat sale, ni nak raya ada sale, haruslah grab
.
Seriusly berbaloiii.. Hari raya, tudung semua cantik2, liplap2, setahun sekali mesti nak pakai tudung paling trendy, paling mahal, paling besttt kannn.. Maka wajiblah korang ada NIQA Hijab Wash ni.. Pencuci tudung terbaik, menjaga kualiti, berkesan menghilangkan kotoran

WA segera stok dah tinggal secebis je

0127745700


4

SALE! SALE! SALE!
.
Ramai yg tanya pasal promo utk raya kan? Ok permintaan uols semua ditunaikan.
.
Whatsapp ke 0192233350 or just click link kat bio untuk order sekarang. Jangan tunggu last minutes yea
.
.
.


1

Cara penggunaan:.
.
1)Niqa Hijab Wash
- Untuk cucian harian( 2-3 Helai tudung)
βœ… masukan 20ml liquid ke dalam 4liter air. Rendam semalaman, bilas dengan air yang minimum dan sidai.
.
Untuk kotoran degi
βœ… letakan liquid pada kesan kotoran dan gosok lembut. Kemudian ikuti langkah cucian harian.
.
Reminder
Jika anda memakai makeup..ikuti langkah untuk kotoran degil.
. #NiqaHijabWashSemudahRendamBilasDanSidai
#KesanKotoranHilang
#NiqaHijabWash.Ampang


0

Anda tertanya-tanya apa yang dapat mencuci kotoran pada tudung anda dengan berkesan

Tanpa perlu #menyental
Tanpa merosakan #fabrik
Serta mengekalkan #warnanya

Hah, NIQA Hijab Wash kan ada..penggunaan yang mudah dengan hanya #RENDAM, #BILAS & #SIDAI

#NIQAQuinnBangsar


3

KELEBIHAN NIQA HIJAB WASH
.
βœ”οΈ Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
βœ”οΈ Semudah rendam.bilas.sidai
βœ”οΈ Mengandungi pati pelembut-memudahkan iron
βœ”οΈ Mengandungi Extract Pati Perfume
βœ”οΈ Berkesan menanggalkan kesan degil
βœ”οΈ Boleh juga digunakan untuk pakaian
βœ”οΈ Tiada Bahan peluntur
βœ”οΈ amenjaga kualiti dan warna fabrik
βœ”οΈ Menjimatkan masa
.
#pencucitudungterbaik #pencucitudung #niqahijabwash #niqasales #duckscarves #ramadhansale #saleramadhan


0

D U I T R A Y A D E N G A N N I Q A M A G I C
===================================== πŸ‘Jana income SEKARANG , boleh buat beli keperluan raya😍 πŸ‘Masa yg tepat sebab Time Raya nanti memang org perlukan bantuan Magic dari NIQA ni utk cuci baju raya & tudung raya yg terkena kotoran mekap @ makanan πŸ‘Produk Fresh masih baru di pasaran, anda jadi antara yg terawal πŸ‘Stokis & agent diperlukan contact cikyeen Jeneral Niqa anda 013 - 781 5110 πŸ‘ Tak sempat dtg takpe, cikyeen dtg pada anda (surirumah yg nk duit poket lebih tu digalakkan)

Lagi mudah KLIK SINIπŸ‘‡

https://api.whatsapp.com/send?phone=60137815110&text=JoinNiqa

#niqa#niqahijabwash#niqamagic#pembasmikotoran


0

β€œALHAMDULILLAH SIS. TAKDE KESAN MINYAK DI SELUAR SAYA”
.
Soooo happy bila dapat feedback macam ni. Happy customer, happy me...yeayyyy!
.
Mmg terbukti Niqa Hijab Wash boleh hilangkan kesan minyak.
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


1

β€œTOMPOK-TOMPOK OILY PON HILANG KAT TUDUNG”
.
Nikmatnya bila cuma perlu RENDAM, BILAS & SIDAI untuk hilangkan kesan kotoran kat tudung kesayangan.
.
Tudung suci bersih, jimat masa, jimat tenaga.
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


2

NIQA RAMADHAN SALE!
.
Yeaahh! Sale dah kembali lah. Rugi kalau tak grab cepat-cepat nie.
.
Bagi yang nak tahu mengenai produk NIQA, boleh lah Whatsapp Aleyn πŸ‘‡πŸ‘‡ .
016 - 685 6821 😍😍
.
Dalam berpantang nie pun postage everyday & available untuk COD taw. .
#SuperbUltimateTeam
#NIQAHijabWash
#NIQAInstantMagicSpray


0

.
NIQA Instant Magic Spray formulasi terbaik dalam membersihkan kotoran dengan kadar segera.
.
Kotoran yang boleh di bersihkan:
.
βœ”οΈ Kesan sisa makanan spt: coklat,sambal,kari,kicap,sos dll.
βœ”οΈ Kesan bedak alas dan solekan.
βœ”οΈ Kesan Pen
βœ”οΈ Kesan Peluh dan Minyak
.
πŸ’― Sesuai untuk semua jenis fabrik.
πŸ’― Selamat digunakan.
πŸ’― Tanpa bahan Peluntur.
.
.
Segera click link di bio 😎
.
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #niqamalaysia #ariani #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #stainremover #niqainstantmagicspray #niqamalaysia #findtheduckstore


0

SIAPA SUKA SALE?? NIQA Hijab Wash jarang2 tau buat sale, ni nak raya ada sale, haruslah grab
.
Seriusly berbaloiii.. Hari raya, tudung semua cantik2, liplap2, setahun sekali mesti nak pakai tudung paling trendy, paling mahal, paling besttt kannn.. .
Maka wajiblah korang ada NIQA Hijab Wash ni.. Pencuci tudung terbaik, menjaga kualiti, berkesan menghilangkan kotoran
.
DM atau klik link pada bio untuk order. Sekarang tau, stok terhaddd gituu..


3

Pernah tak bila kemalasan, sis masukkan saja tudung dalam mesin basuh ???
.
Sekali basuh guna mesin basuh, tak nampak lagi kesan. Bila dah berkali-kali baru perasan ada benang tertarik, kain tudung memeri, warna kain tudung pudar ???
.
Rasa menyesal kan ??? Saya pernah sis lalui semua tu 😜
.
Tapi dengan NIQA hijab wash SEMUA masalah tudung saya dapat hindari. KENAPA ???
πŸ’‹ Semasa nak mandi, saya rendam jer tudung dalam air rendaman NIQA πŸ’‹ Waktu nak mandi lagi, baru saya bilas tudung tu TAPI kalau masih malas, saya biarkan jer 2-3 hari. Air rendaman NIQA tak berbau hapak yea
πŸ’‹ Dah bilas saya sidai aje. Ehhhh NIQA ni memang untuk cucian indoor yea
πŸ’‹ Best sebab iron tudung tak susah dah. Kan ada pelembut dalam NIQA ni πŸ˜‰
πŸ’‹ Wangi jer tudung dan kualiti pon terjaga

Dah guna NIQA, tak perlu tambah bahan pencuci dan pelembut kain tau. Mudahnya 😘


2

β€œHANDBAG I KENA INK PEN TAU. YOU KNOW WHAT???? HILANG!!!”
.
Sorang lagi happy customer yg happy. Thanks coz sudi share feedback yg awesome. Sis pon tumpang happy.
.
Thanks to Niqa Intant Magic Spray too.
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


1

CARA PENGGUNAAN ⬇️
.
.
➑️ BILAS .
. - Rendam sekurangnya 30 minit, bilas dengan air bersih. Untuk tudung yang terkena kesan degil seperti kesan sambal atau kesan make up Yang sukar dibersihkan. Calitkan sedikit niqa ke atas kesan kotoran dan sental lembut.
.
.
#pencucitudung #hijabwash #sabuntudung #niqahijabwash #trustedseller #tudungpeople #duckscarves #tudungruffle #tudungmurah #sayajualhijabwash #sayajualmurah #hijabwashkl #tudungbawal #terapiinstagram #tudunglabuh #tudungkotor #niqahijabwashkl #instafamous #masalahtudung #tudungborong #igseller #igshop #bazaarpaknil #vscomalaysia #ajimaura #facebook #twitter #postage #artist #hargamurah


0

SALE! SALE! SALE!
.
Ramai yg tanya pasal promo utk raya kan? Ok permintaan uols semua ditunaikan.
.
Whatsapp ke 0193777811 or just click link kat bio untuk order sekarang. Jangan tunggu last minutes yea
.
.
.


1

The end of the page