#niqahijabwash

Instagram photos and videos

#niqahijabwash#niqainstantstainremover#pencucitudung#niqainstantmagicspray#hijabwash#stainremover#pencuciviral#teamwangi#pencucitudungno1#niqa#niqahijabwashselangor#tudung#niqahijabwashperak#telukintan#perak#viral#niqamalaysia#terapiinstagram#tudungruffle#bruneionlineshopping#niqahijabwashhq#advertsbrunei

Hashtags #niqahijabwash for Instagram

Hai.
.
Morning uols.
.
Sis nak gtau yang pakej combo ni still ade.masih onn lagi.
.
Cuma sis x leh gtau yg pakej ni ade sampai bila.
.
Harga cuma RM 55 exc postage ye๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#combopack


0

๐Ÿ”ฅAdakah anda pakai kemeja putih untuk kerja setiap hari? ๐Ÿ”ฅAdakah anda mengalami masalah menanggalkan kesan kotoran di kolar leher dan bucu baju? ๐Ÿ”ฅAdakah anda terpaksa sentiasa berhati2 semasa menjamu selera?

Tak perlu risau dah! Tak perlu stress dah! ๐Ÿ“ฃMula2 spray Niqa Instant Stain Remover pada kemeja, ratakan..pastu gosok2 pada kotoran.. ๐Ÿ“ฃPastu ambil Niqa Hijab Wash, tuangkan ikut sukatan dalam mesin basuh, campur sedikit sabun basuh..Biarkan mesin basuh menjalankan tugasnya๐Ÿ˜…

Last sekali, sidai dan keringkan!

Anda pasti terkejut dan terpesona dengan hasilnya.. Tengok abang ni, letih kot nak cuci kemeja putih hari2.. "Kenapa la Niqa ni tak keluar awal2 lagi, kan senang keje..xde stress"๐Ÿ˜‹ Hahaha..okkk..apa tunggu lagi! Roger Sis okehhh!

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#telukintan
#perak
#viral
#pencuciviral
#pencucitudung
#tudung
#tular
#onlineshop
#hijab
#shawl
#stainremover
#zaarwisygroup


0

Standby si comel ni dalam handbag korang
Penyelamat dari kotoran.

Kat pejabat, kat kuliah amat membantu bila tiba waktu breakfast atau lunch.

Asal terpercik je sisa makan. kotoran pada fabrik tu dapat hilang dengan mudah.
Hanya perlu spray, gosok gosok sikit kemudian lap.
.
DM atau wasap aje 0127745700

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #hijabwash #pencucitudung #niqamalaysia #teamwangi


3

#testimoniniqa
.
Tompok minyak hilang, tudung wangi smpi ke petang ๐Ÿค—
.
.
Ayuh Lovelies semua, standby 1 Niqa Instant Stain Removal dlm handbag โค๏ธ
.
WhatsApp to purchase
๐Ÿ“ฒ +60133186458
.
#niqa #niqahijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #pencucitudung


0

RUGINYA KALAU TAK SUKA MAKAN MANGGIS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Takut terkena baju or tudung punya pasal, sanggup tak makan manggis. Ruginyaaaaa
.
Sekarang tak perlu risau. Niqa Instant Magic Spray sedia berkhidmat


3

Hai semuaaa.
Sekarang ni tengah musim buah. Rasanya tentu ramai yg suka makan manggis kan. Pernah tak terjadi waktu nak kupas, kulitnya akan mengeluarkan cecair/air merah. Dimana ianya akan melekat kat tangan dan kalau tak bernasib baik kena kat pakaian.
.
Mesti susahkan nk hilang .. Haaa .. Jangan risauu. Niqa instant stain remover kan adaaa .. Tak percaya ??? Haaa tgk testimoni ni .. Hilang kan ? Bersih gituu .. Wangi plakk tuu.
Uols tak nak ke ?

Kalau nak , jom wasap sis.
017 2734390

NIQA INSTANT STAIN REMOVER RM20
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#PencuciTudungTerbaik
#pencucitudungno1
#niqalover


0

Meh sini nak share cara nak guna NIQAHijab Wash ni...semudah abc โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜˜ #teamwangi #niqahijabwash #niqainstansmagicspray #agentniqa #agentkelantan


0

NI ADALAH TIPS ๐ŸŒธ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”1- Pelembut/softener

Rendamkan tudung dulu dlm air suam yg dah dicampurkan dgn sabun dan softener. Bilaskan dgn air sampai hilang sisa2 sabun

2- Jangan sental/gosok

Masa nak cuci, jgn ramas or sental kuat sgt. Kalau ada kotoran degil, boleh spray @niqahijabwashhq #niqahijabwash dulu then gosok pelahan2

3- Abaikan mesin basuh

Bagi kain yg jenis soft material, sangat tak digalakkan guna mesin basuh. Takut nanti senang rosak. Tapi kalau nak jugak guna mesin basuh, kene asingkan dgn kain yg lain and set machine yg paling pelahan (kalau tak faham part ni boleh dm)

4- Mengering

Masa nak keringkan tudung, makesure jgn terlalu expose dgn direct sunlight. Nanti kain jadi mudah rapuh and warna pudar

5- Suhu rendah

Gosok tudung, slow kan level suhu iron especially material satin and silk. Terkoyak nanti nangis korang
6- Gantung

better gantung tudung instead of lipat. Tapi ni takde masalah apa pun. kedut je laa, iron je laa apa susah hahaha
#miraazscarves #miraazscarveskids #miraazscarvesbasic #miraazscarveslovers #miraazscarvescustomer #niqahijab #niqahijab #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #niqahijabmiraaz


0

" mudah di bawa ke mana2 dan dapat hilangkan kesan kotoran pada tudung pada waktu tu juga tak payah tunggu balik rumah " katanyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
Hah..tepokkkk!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
โ€ข
Amacam..teringin tak? Untuk yg kaki travel sana sini tu pun sesuai sangat..sangat mudah dan ringan..๐ŸŒด๐ŸŽ’๐ŸŽŒ๐Ÿ—ฝ
โ€ข
Meh la whatsapp kitaaaa...
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† link kat BIO ye uollss๐Ÿ’‹
โ€ข
#niqahijabwash #sabah #niqainstantstainremover #travelsabah
#kkonlineshop #kkcity #kakitravelmalaysia


1

TEMAN BAIK WANITA BERHIJAB.
.
Masih yang kurang pasti apa itu Niqa Hijab Wash dan fungsinya?
.
*KELEBIHAN NIQA HIJAB WASH โฃ๏ธ*
.
.
๐ŸŒบ PRODUK BUMIPUTERA
๐ŸŒบ KUALITI 100% TERJAMIN
๐ŸŒบ TIADA BAHAN PELUNTUR
๐ŸŒบ WORLD CLASS PERFUME
.
.
Selain itu NIQA HIJAB WASH adalah sebagai :
.
.
๐ŸŒนPENCUCI
๐ŸŒนPENGHAPUS
๐ŸŒนPELEMBUT
๐ŸŒนPEWANGI
๐ŸŒนPENGEKAL
.
.
๐ŸŒธ _PENCUCI_ Pengganti sabun basuh tanpa perlu anda sental, berus, gosok dan JIMAT ELEKTRIK, AIR, MASA kerana hanya perlu RENDAM BILAS SIDAI sahaja tanpa menggunakan mesin basuh.
.
.
๐ŸŒธ _PENGHAPUS_ Menghapuskan kotoran seperti minyak, peluh, makanan, bedak, mekap, dan lain-lain lagi. .
.
๐ŸŒธ _PELEMBUT_ Memudahkan anda seterika, kurangkan kedut jadi JIMAT DUIT sebab tidak perlu beli pelembut yang lain seperti softlan dll.
.
.
๐ŸŒธ _PEWANGI_ Mengandungi pati world class perfume. Dijamin wangi sepanjang hari walaupun tudung anda terkena peluh jadi JIMAT DUIT LAGI kerana tidak perlu beli minyak wangi.
.
.
๐ŸŒธ _PENGEKAL_ Mengekalkan warna dan fabrik tudung. Tudung anda dan akan sentiasa kelihatan seperti baru jadi JIMAT DUIT lagi sebab tak perlu beli tudung tiap bulan, abang sayang pun senyum :) ..
NIQA Instant Magic Spray formulasi terbaik dalam membersihkan kotoran dengan kadar segera.
.
Kotoran yang boleh di bersihkan:
.
โœ”๏ธ Kesan sisa makanan spt: coklat,sambal,kari,kicap,sos dll.
โœ”๏ธ Kesan bedak alas dan solekan.
โœ”๏ธ Kesan Pen
โœ”๏ธ Kesan Peluh dan Minyak
.
๐Ÿ’ฏ Sesuai untuk semua jenis fabrik.
๐Ÿ’ฏ Selamat digunakan.
๐Ÿ’ฏ Tanpa bahan Peluntur.

RM38
.
Segera DM atau tekanje link kat bio utk order sekarang ๐Ÿ˜Ž
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremoval #niqainstantmagicspray #niqamalaysia #teamwangi


0

NIQA Instant Magic Spray formulasi terbaik dalam membersihkan kotoran dengan kadar segera.
.
Kotoran yang boleh di bersihkan:
.
โœ”๏ธ Kesan sisa makanan spt: coklat,sambal,kari,kicap,sos dll.
โœ”๏ธ Kesan bedak alas dan solekan.
โœ”๏ธ Kesan Pen
โœ”๏ธ Kesan Peluh dan Minyak
.
๐Ÿ’ฏ Sesuai untuk semua jenis fabrik.
๐Ÿ’ฏ Selamat digunakan.
๐Ÿ’ฏ Tanpa bahan Peluntur.
.
Mudah sangat cara menggunakan Niqa Instant Magic Spray.
.
Spray -> Gosok->Lap.. Setel!

RM20
Dm or tekan link di bio utk direct wsp me.. #teamwangi #niqahijabwash #niqamagicspray #agentkelantan


0

Dari Kajang ke Sarawak ๐Ÿ’Œ

Bukan orang perempuan jer boleh gunakan #niqainstantmagicspray ni.
Orang lelaki pun boleh. Senang kata produk ni membantu semua orang tak kira peringkat umur berapa mahupun laki atau perempuan.


1

๐Ÿ’ข
NIQA HIJAB WASH semudah
โ™ป๏ธRendam
โ™ป๏ธBilas
โ™ป๏ธSidai
------------------------------------------
๐Ÿ’ขReady Stock:๐Ÿ’ข
โœ”๏ธHIJAB WASH 350ml
------------------------------------------
โ‰๏ธHOW TO ORDER?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
.
Klik Link ๐Ÿ”— di Bio๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+6737282811
------------------------------------------
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqaagensahBrunei
#niqahijabwashBrunei
#hijabwash
#instantstainremover
#pencucitudungno1
#pencucitudung
#amaze_u_eshoppe
#terapiinstagram
#bruneionlineshopping
#iklanbrunei
#advertsbrunei


0

๐ŸŒท NIQA HIJAB WASH ๐ŸŒท
.
.
โžก๏ธ HIJAB WASH: RM 38.00
โžก๏ธ INSTANT MAGIC SPRAY: RM18.00
.
.
POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS
.
online order / cod wssp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป01133310196 ๐Ÿ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป hokey
.
๐Ÿ“bandar baru bangi sek 9
๐Ÿ“Bdekatan bangi sentral
๐Ÿ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
๐Ÿ“Atas Ozel
๐Ÿ“Belakang butik Jovian .
.
#sayajualniqa #sayajual #sayajualonline #niqahijabwash #niqahijabwashkl #niqainstantmagicspray #niqainstantmagicwash #niqahijabwashbangi #thejunniputihkorea
#bangisentral #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual


0

{{#PRODUCTVIRAL}}
.
๐Ÿ’ขNIQA HIJAB WASH๐Ÿ’ข
===========================
Khas untuk mencuci tudung2 anda tanpa perlu sental. Wangi lagi lembut tak perlu add on softener dah.
.
๐Ÿ’ขHIJAB WASH๐Ÿ’ข
===========================
โœ”๏ธ Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
โœ”๏ธ Semudah โ™ป๏ธRendamโ™ป๏ธBilasโ™ป๏ธSidai
โœ”๏ธ Mengandungi pati pelembut-memudahkan iron
โœ”๏ธ Mengandungi Extract Pati Perfume
โœ”๏ธ Berkesan menanggalkan kesan degil
โœ”๏ธ Boleh juga digunakan untuk pakaian
โœ”๏ธ Tiada Bahan peluntur
โœ”๏ธ amenjaga kualiti dan warna fabrik
โœ”๏ธ Menjimatkan masa
------------------------------------------
๐Ÿ’ขReady Stock:๐Ÿ’ข
โœ”๏ธHIJAB WASH 350ml
------------------------------------------
โ‰๏ธHOW TO ORDER?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
.
Klik Link ๐Ÿ”— di Bio๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+6737282811
------------------------------------------
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqaagensahBrunei
#hijabwash
#instantstainremover
#niqahijabwashBrunei
#pencucitudung
#pencucitudungno1
#amaze_u_eshoppe
#terapiinstagram
#bruneionlineshopping
#iklanbrunei
#advertsbrunei


0

๐Ÿ’ข
NIQA HIJAB WASH semudah
โ™ป๏ธRendam
โ™ป๏ธBilas
โ™ป๏ธSidai
.
NIQA INSTANT STAIN REMOVER
โ™ป๏ธSembur
โ™ป๏ธGosok
โ™ป๏ธLap
.
------------------------------------------
๐Ÿ’ขReady Stock:๐Ÿ’ข
โœ”๏ธHIJAB WASH 350ml
โœ”๏ธINSTANT STAIN REMOVER 30ml
------------------------------------------
โ‰๏ธHOW TO ORDER?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
.
Klik Link ๐Ÿ”— di Bio๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+6737282811
------------------------------------------
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqaagensahBrunei
#niqahijabwashBrunei
#hijabwash
#instantstainremover
#pencucitudungno1
#pencucitudung
#amaze_u_eshoppe
#terapiinstagram
#bruneionlineshopping
#iklanbrunei
#advertsbrunei


0

{{#PRODUCTVIRAL}}
.
๐Ÿ’ขNIQA HIJAB WASH๐Ÿ’ข
๐Ÿ’ขNIQA INSTANT STAIN REMOVER๐Ÿ’ข
===========================
Khas untuk mencuci tudung2 anda tanpa perlu sental. Wangi lagi lembut tak perlu add on softener dah.
.
๐Ÿ’ขHIJAB WASH๐Ÿ’ข
===========================
โœ”๏ธ Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
โœ”๏ธ Semudah โ™ป๏ธRendamโ™ป๏ธBilasโ™ป๏ธSidai
โœ”๏ธ Mengandungi pati pelembut-memudahkan iron
โœ”๏ธ Mengandungi Extract Pati Perfume
โœ”๏ธ Berkesan menanggalkan kesan degil
โœ”๏ธ Boleh juga digunakan untuk pakaian
โœ”๏ธ Tiada Bahan peluntur
โœ”๏ธ amenjaga kualiti dan warna fabrik
โœ”๏ธ Menjimatkan masa
.
๐Ÿ’ขINSTANT STAIN REMOVER๐Ÿ’ข
===========================
โœ”๏ธ Mencuci kotoran dengan segera
โœ”๏ธ Semudah โ™ป๏ธSprayโ™ป๏ธGosokโ™ป๏ธLap
โœ”๏ธ Size kecil mudah di bawa
โœ”๏ธ Mengandungi Extract Pati perfume
โœ”๏ธ Berkesan menanggalkan kotoran degil
โœ”๏ธ 210 semburan
โœ”๏ธ Mudah dan Selamat
.
------------------------------------------
๐Ÿ’ขReady Stock:๐Ÿ’ข
โœ”๏ธHIJAB WASH 350ml
โœ”๏ธINSTANT STAIN REMOVER 30ml
------------------------------------------
โ‰๏ธHOW TO ORDER?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
.
Klik Link ๐Ÿ”— di Bio๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+6737282811
------------------------------------------
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqaagensahBrunei
#hijabwash
#instantstainremover
#niqahijabwashBrunei
#pencucitudung
#pencucitudungno1
#amaze_u_eshoppe
#terapiinstagram
#bruneionlineshopping
#iklanbrunei
#advertsbrunei


0

{{#PRODUCTVIRAL}}
.
๐Ÿ’ขNIQA HIJAB WASH๐Ÿ’ข
๐Ÿ’ขNIQA INSTANT STAIN REMOVER๐Ÿ’ข
===========================
Khas untuk mencuci tudung2 anda tanpa perlu sental. Wangi lagi lembut tak perlu add on softener dah.
.
๐Ÿ’ขHIJAB WASH๐Ÿ’ข
===========================
โœ”๏ธ Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
โœ”๏ธ Semudah โ™ป๏ธRendamโ™ป๏ธBilasโ™ป๏ธSidai
โœ”๏ธ Mengandungi pati pelembut-memudahkan iron
โœ”๏ธ Mengandungi Extract Pati Perfume
โœ”๏ธ Berkesan menanggalkan kesan degil
โœ”๏ธ Boleh juga digunakan untuk pakaian
โœ”๏ธ Tiada Bahan peluntur
โœ”๏ธ amenjaga kualiti dan warna fabrik
โœ”๏ธ Menjimatkan masa
.
๐Ÿ’ขINSTANT STAIN REMOVER๐Ÿ’ข
===========================
โœ”๏ธ Mencuci kotoran dengan segera
โœ”๏ธ Semudah โ™ป๏ธSprayโ™ป๏ธGosokโ™ป๏ธLap
โœ”๏ธ Size kecil mudah di bawa
โœ”๏ธ Mengandungi Extract Pati perfume
โœ”๏ธ Berkesan menanggalkan kotoran degil
โœ”๏ธ 210 semburan
โœ”๏ธ Mudah dan Selamat
.
------------------------------------------
๐Ÿ’ขReady Stock:๐Ÿ’ข
โœ”๏ธHIJAB WASH 350ml
โœ”๏ธINSTANT STAIN REMOVER 30ml
------------------------------------------
โ‰๏ธHOW TO ORDER?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 7282811 ๐Ÿ“ต
.
Klik Link ๐Ÿ”— di Bio๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+6737282811
------------------------------------------
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqaagensahBrunei
#hijabwash
#instantstainremover
#niqahijabwashBrunei
#pencucitudung
#pencucitudungno1
#amaze_u_eshoppe
#terapiinstagram
#bruneionlineshopping
#iklanbrunei
#advertsbrunei


0

RENDAM 2 HARI PON STILL WANGI AIR RENDAMAN TU
.
Saya sendiri selalu jadi macam ni. Dah rendam lepas tu lupa. Dah 3 hari baru ingat.
.
Nasib baik rendam guna Niqa Hijab Wash. Semerbak wangi lagi. Kalau tak...hurmmmm
.
Bukan setakat wangi je tau. Kesan kotoran pon hilang tanpa perlu sental pon. Senang kannn. Jimat masa & jimat tenaga


2

Niqa Hijab Wash bkn sahaja berkesan menanggalkan kotoran, bau pn wangi tau โค๏ธ
.
Thank you customer โค๏ธ
.
Mehler Lovelies, dptkan Niqa anda sekarang ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 0133186458 .
.
#niqa #niqahijabwashpenang #niqahijabwash #testimoniniqa


0

Mudah sangat guna pencuci tudung ni. Dengan 3 langkah tudung anda dah bersih dan wangi ๐Ÿ˜
.
To order
Whatsapp 0142993272/dm

#niqahijabwash #niqahijabwashpekan #niqahijabwashkuantan #niqamalaysia #pencucitudung #pencuciviral #sabunviral #viralmalaysia #hijab #bawalmurah #tudungruffle


0

Alahai .. Mesti frust kan kalau ada makanan terpercik kat tudung ataupon baju. Kalau dah kne kotoran tu bukan senang nk hilang kann kalau stakat gunaa air biasaa jee .
Haa. Apakata sis cubaa jee NIQA INSTANT STAIN REMOVER(NISR) ni .. Cnfrm puas hati .. Jom laa dapatkan dgn sis , murah jee. Rm20 jee utk NISR ni .. Ws 0172734390

#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#pencucitudungterbaik
#pencucitudungno1


0

Wowww makin ramai lah dah grab set combo new facelift ni.. Dah cuba bagi feedback ye sis? ๐Ÿ˜


1

Nak buat Clearance Stok ni. Tapi tak banyak dah. Boleh lah dapatkan segera sebelum kehabisan.

Wasap segera ye 0127745700


4

Harga mampu milik. Beli set combo lg berbaloiiii ๐Ÿ˜

Wasap 0127745700 segera


4

Senang kan. Dengan hanya 3 langkah mudah, banyak masalah selesai.

Nak dapatkanya wasap segera 0127745700


4

Assalamualaikum phagi
Sesungguhnya Allah yg membolak balikkan Hati

Moga Hati terus kuat untuk mengharungi Hidup.

#cikyeen#niqa#niqahijabwash#niqahijabwashjb#niqahijabwashhq#niqamagic#niqamagicspray


0

Niqa Instant Stain Remover 30ml RM20 ๐Ÿ’จSpray
๐Ÿ’จGosok
๐Ÿ’จLap ๐Ÿ“ฃFormulasi baru
๐Ÿ“ฃPackaging baru
๐Ÿ“ฃHarga baru
๐Ÿ“ฃLebih POWER!!! Kesan darah, kesan tumpah minyak makanan, kesan coklat, kesan dakwat pen TERHAPUS DENGAN JAYANYA๐Ÿ˜˜

WAJIB bawa dalam handbag/bag masa pegi kenduri/jamuan/holiday!๐Ÿ˜ Apa yang ditunggu, apa lagi yang dilihat? Cepat ORDER! cepat ORDER!

AISHAH
012-3926124

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#telukintan
#perak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#viral
#pencuciviral
#pencucitudung
#tudung
#onlineshop
#tular
#zaarwisygroup
#stainremover


0

Open for pre-order. Place your booking now! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #niqahijabwash #brunei #niqahijabwashbn


0

Yea..STILL AVAILABLE.
.
Harini sis dapat byk pm yg tanya combo set ni still available ke
.
Masih ada cumanya sis takleh nak jawab la sampai bila. Sementara masih ada ni apakata sayang-sayang semua pakat grab cepat-cepat.
.
RM55 tu x termasuk postage yea ๐Ÿ˜Š


1

Okk, ni bagi yg tertanya2, berapa harga Niqa Hijab Wash n Instant Stain Remover. Mampu milik kan? .
Beli set combo lg berbaloiiii ๐Ÿ˜


3

Mira dah guna niqa hijab spray ni. Memang SERIOUS magic gila, first gambar sebelum guna, korang slide tepi tu gambar selepas guna. Nanti mira update video. So far, mira bagi gambar dulu, nak bagi korang excited debar2 jap hehehe. Boleh dapatkan dgn mira okay โค๏ธ #niqahijabwash #niqahijab #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #niqahijabmiraaz


0

๐ŸŽ‰ Niqa Hijab Wash ๐ŸŽ‰
.
.
โžก๏ธ Untuk penjagaan tudung-tudung
โžก๏ธ Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik
โžก๏ธ Menghilangkan kesan kesan peluh
โžก๏ธ Menghilangkan kesan kotoran (eg. Food stains, lipstick stains, foundation)
โžก๏ธ Mengandungi AAA parfum yg long lasting (Sweet berry scent)
โžก๏ธ Soft & gentle to hands
.
.
โœ”๏ธ Dengan hanya 3 langkah
1. Rendam
2. Bilas
3. Sidai
.
.
1 botol = 350ml โžก๏ธ Boleh digunakan sehingga 35 cucian
.
.
Click link di bio untuk dapatkan pencuci hijab sekarang! ๐Ÿ˜˜
.
.
#shopwcamellia #niqahijabwash #fashionbeautylifestyle #hijabstyle #hijabcare


0

Malang tidak berbau! Lagi lagi kalau ada makanan terpercik kat tudung atau pun baju. Kalau cuci pakai air biasa, susah nak tanggal stain tu sis.

Apakata cuba Niqa Instant Stain Remover, mesti puas hati!

#teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashshahalam #duckscarves #fareedascarf #niqahijabwashbest #niqahijabwashviral #tudungruffle #duckscarvestoletgomalaysia #stainremover #niqainstantmagicspray #niqainstantstainremover #bazarpaknil #niqahijabwashselangor #aidijuma #galeriariani #pencucitudung #pencucitudungonthego


1

Ahaaa, customer ni pakai NHW buat cuci pakaian dalam juga tau.

Bau dia memang wangi sangat ๐Ÿ˜˜

READY STOCK!
COD IN SHAH ALAM/SUBANG/KLANG

Niqa Hijab Wash RM38
Niqa Instant Stain Remover RM20

#teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashshahalam #duckscarves #fareedascarf #niqahijabwashbest #niqahijabwashviral #tudungruffle #duckscarvestoletgomalaysia #stainremover #niqainstantmagicspray #niqainstantstainremover #bazarpaknil #niqahijabwashselangor #aidijuma #galeriariani #pencucitudung #pencucitudungonthego


2

Assalamualaikum dan selamat pagi semuaa.. Sekarang kalau nk pergi kenduri mana mana , iols dah tak risauu dahh kot2 kalau terpercik kuah ke , sambal ke dekat baju , tdung i yg cantik2 tu.. Sbb apa tauu ... Sbb iols ada NIQA . bendaa wajib yg kene bawak selalu untuk iols sentiasa kelihatan bersihh.. Lagi2 ada anak kecik , dah pandai makan, alahai baju diaa bukan main comot . Tapi iols guna NIQA jeee . Sembur, gosok , lap , senang jee. Dah hilangg .
Tak perlu lagi iols tukar baju anak iols 3 4 kali sepanjang kat luar tu kann.
Bukan baju mak dengan anak jee boleh , baju bapak pon boleh juga , kot2 anak tercalit kat baju bapak kee kan.
Uols tak nak ke mudahkan keje uols ?? Jom dapatkan dengan sis. Harga mampu milik jeee.
NIQA HIJAB WASH. RM38
NIQA INSTANT STAIN REMOVER. RM20
COMBO. RM 55
WS sis okay. . 017 273 4390.
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqalover
#SuperbUltimateTeam


0

3 langkah yg semudah ABC :
.
Niqa Hijab Wash
โžก๏ธRendam โžก๏ธBilas โžก๏ธSidai
.
Niqa Instant Stain Removal
โžก๏ธ Spray โžก๏ธGosok โžก๏ธLap
.
.
#niqa #niqahijabwash #niqainstantstainremover #hijab #stainremover #sabuntudung #pencucitudung


0

Senang kan. Dengan hanya 3 langkah mudah, banyak masalah selesai โ˜บ๏ธ


2

Niqa Hijab Wash 350ml RM38 ๐Ÿ’จRendam
๐Ÿ’จBilas ๐Ÿ’จSidai

Dah kering, WANGI nyaaaaaaa๐Ÿ˜˜

Dah takde kesan minyak muka, dah takde kesan peluh, dah takde kesan makeup!!๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Saya dah cuba dan saya YAKIN!

roger2 Sis Ok?๐Ÿ˜ #niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#telukintan
#perak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#stainremover
#tudung
#pencuciviral
#pencucitudung
#hijabwash
#onlineshop
#zaarwisygroup
#viral
#tular


0

Thank you abam Adam sebab beli instant magic spray dengan kakak.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ #niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#niqauitm
#uitmpuncakalam
#uitm
#teamzaarwisy


0

.
๐ŸŒธ NIQA Hijab Wash RM38
๐ŸŒธ NIQA Instant Magic Spray RM18
.
.
๐Ÿšถโ€โ™€๏ธSHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
๐Ÿ“ฒ ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #vendordiperlukan #sayajual #vendormalaysia #niqahijabwash


0

Suka tak wajah baru NIQA? ๐Ÿ˜


3

letโ€™s grab NIQA HIJAB MAGIC SPRAY. Mira dah guna, memang ajaib ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ korang tunggu je nanti mira post video tutorial okayy. Tak sabar nak tunjuk kat korang ni. serious mira tak tipu tau. Superb gempak best gila. Stock dah limited sempena berwajah baru. DM OR WHATSAPP SEKARANG ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข #niqahijab #niqahijabwash #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor


0

Niqa Instant Stain Remover ๐Ÿ˜ฎ Niqa Instant Magic Spray (NIMS) telah diberhentikan pengeluaranya dan telah diperbaharui dengan Niqa Instant Stain Remover (NISR) dimana Niqa Instant Stain Remover ni lagi #power dan boleh digunakan sebanyak 210 semburan!!jimat tak jimat?

Rekaan NISR adalah lebih segar, moden dan ringkas bersesuaian dengan namanya yang lebih mudah difahami serta selari dengan fungsinya sebagai stain remover.
Formulasi nya telah di pertingkat agar lebih baik, berkesan dan lebih mudah untuk menanggalkan kotoran!! Harga cuma RM 20 je kakak-kakak adik-adik mak cik-mak cik sekalian!!nak order boleh whatsapp kita kat 01160508091 okay!
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqahijabwashbynurul
#linabeautyshope


0

Cara penggunaan & kelebihan #niqainstantstainremover & #niqahijabwash ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
To purchase, WhatsApp
๐Ÿ“ฒ 0133186458
.
.
#niqa #niqahijabwashpenang #hijab #stainremover #sabuntudung #pencucitudung


0

"Jika anda berhasrat utk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah utk menaiki tangga tersebut"

#niqakhatylaa
#fleurkhatylaa


2

NEW TESTIMONI
.
"Memang berkesan dan bau dia Ya Allah sgt wangi"
.
Whatsapp๐Ÿ“ฒ011-39674438.
.
#niqahijabwash
#niqainstantstainremover
#niqatestimoni
#pencucitudungterbaik
#hijabwash
#shawltutorial
#ajimaura
#terapiinstagram


1

Assalamualaikum & selamat pagi semuaa .
Ada yg tanyaa sis macam mana nak gunaa #niqahijabwash ni .. Nah , tgk video ni cara penggunaan #niqahijabwash .
Dah tgk kan ?? Rasa berminat nak cuba tak ? Harga mampu milik jee uolss.
NIQA HIJAB WASH. RM38
NIQA INSTANT STAIN REMOVER. RM20
COMBO. RM 55
jom wasap sis utk keterangan lebih lanjut.
Ws 0172734390 ๐Ÿ˜˜


1

Morning!! "Ehh..Wangi kau arini, perfume baru eh.. "Xpayah pakai perfume2 dah, guna Niqa Hijab Wash jeee... Bukan tudung je wangi, dengan kau sekali wangi Kiah ๐Ÿ˜„ "Kau nak? Aku ada jual ๐Ÿ˜˜

Apa lagi Kak Kiah, Kak Senah, Kak Jijah..Moh beli dengan Teman ni haa.. ๐Ÿ“ฃNiqa Hijab Wash 350ml RM38
๐Ÿ“ฃNiqa Instant Stain Remover 30ml RM20

AISHAH
012-3926124

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#telukintan
#perak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#viral
#pencuciviral
#pencucitudung
#tudung
#stainremover
#zaarwisygroup
#onlineshop


0

Hari minggu, cuci tudung , guna pencuci tudung ni tau
.
.
Utk info lanjut, boleh DM atau whatsapp 012 5797 029 ๐Ÿ˜


3


1

Hello weekend ๐Ÿ˜Š

Boleh dapatkan produk niqa disini 0127745700


4

Testimoni & tips penggunaan Niqa Instant Stain Removal โค๏ธ๐Ÿ’•
.
.
#Repost @niqahijabwash.byhid (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Testimoni dari Niqa Instant Stain Remover kita๐Ÿ˜
.
.
Cara penggunaan yang betul pun penting tau supaya tak berbelak bila dah kering.
.
.
Nampak tak mula2 kita remove kotoran dgn tisu dulu lepas tu baru spray & cuci?
.
.
Ending pun bila nk wipe guna wet tissue tu wipe out kotoran tu dan lepas tu wipe keliling sekali, jgn wipe tempat yg kotor sahaja utk elakkan berbelak. Ok? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#niqa #niqahijabwash #niqainstantstainremover #testimoniniqa


0

Hello weekend ๐Ÿ˜Š


5

Assalamualaikum, selamat pagi dan selamat berehat di hujung minggu ๐Ÿ’ž


5

Morninggg.. Niqa Hijab Wash ๐Ÿ“ฃRendam
๐Ÿ“ฃBilas
๐Ÿ“ฃSidai

Semudah ABC๐Ÿ˜ƒ

Mudah! Senang! Hanya rendam saja, kotoran hilang dan tudung kekal wangiiiiii sepanjang hari๐Ÿ˜˜

AISHAH
012-3926124

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#telukintan
#perak
#pencuciviral
#viral
#pencucitudung
#tudung
#stainremover


0

๐ŸŽ€ KELEBIHAN NIQA HIJAB WASH ๐ŸŽ€ โคต๏ธ โœ… Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan. โœ… Semudah RENDAM..BILAS..SIDAI โœ… Mengandungi pati pelembut - memudahkan iron. โœ… Mengandungi Extract Pati Perfume. โœ… Berkesan menanggalkan kesan degil. โœ… Boleh juga digunakan untuk pakaian. โœ… Tiada bahan peluntur. โœ… Menjaga kualiti dan warna fabrik. โœ… Menjimatkan masa.

#naelofar #pencucitudung #sabuntudung #hijabwash #niqahijabwash #instantspray #fareeda #ariani #duckscarves #duckscarvestoletgo
#niqahijabwashjb

wasap.my/60125374316/niqa


1

Lovveee sangat dgn feedback mcm ni.. lagi love love sbb customer dah try NIQA new design ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


3