#niqainstantmagicspray

Instagram photos and videos

#niqainstantmagicspray#niqahijabwash#duckscarves#naelofarhijab#ariani#aidijuma#duckscarvesforsale#arianiootd#arianilovers#tutorialbawal#tutorialtudung#tutorialpashmina#tutorialshawl#tutorialhijab#shawlkeknis#aidijumascarf#naelofarhijaboriginal#duckscarvespreloved#duckscarvestoletgo#NIQAQuinnBangsar#pencucitudung

Hashtags #niqainstantmagicspray for Instagram

JIMAT >10% DENGAN COMBO SET A
.
Jangan tunggu last minute tau sebab last year ramai yg berputih mata sebab stok habis.
.
Insyaallah tahun ni dah standby stok lebih banyak tapi sis tak berani janji tau kalau order last minute.
.
.
.


1

Last few sets available for grab! Good combo not to be missed for niqa lovers
βœ”οΈNiqa Instant Magic Spray 30ml
βœ”οΈNiqa Hijab Wash 350ml
.
Usual price: $26.90
.
Shawls with stubborn stains? How to get rid of all those make up, food stains etc?
.
Get these fabulous wash and spray.
.
Limited stocks available.
.
Reseve yours now!
#aurazayna #niqainstantmagicspray #niqahijabwash #clean #fabric #fragrance


0

TIME PUASA NI MESTI NAK JIMAT TENAGA KAN?
.
Apa nak buat dgn tudung yg bertimbun tu?
.
Nak masuk mesin takut merosakkan fabrik tudung
.
Nak sental guna tangan 1 by 1 memang tak sanggup la kan time puasa ni
.
Nak tunggu lepas terawih takut mengantuk pulak kan
.
Well...akak-akak semua. Apa kata cuba gunakan Niqa Hijab Wash. Cuma RENDAM, BILAS & SIDAI. Kesan makeup, minyak & peluh Insyaallah hilang. Tak perlu sental pon. Alhamdulillah terbukti berkesan.
.
Just click link kat bio utk terus whatsapp


1

JGN LUPA GRAB PROMO RAYA NI
.
Special combo price khas buat akak yg nak beraya sakan tahun ni.
.
Standby Niqa so that tak perlu risau nak mengadap juadah apa sekali pon
.
.
.


1

Buat bisnes mesti kena ada team. Dan penting untuk ada guide . Bestkan kalau ada mentor? Siapa setuju?
.
Dalam gambar ialah Stokis NIQA, Pn Nora @niqahijabwashon9 sedang plan strategi dgn Master Stokis , Pn Fariena #teamwangi. Strategi mudah santai2 bisnes sambil jaga anak je tau
.
INFO LANJUT DM atau whatsapp 012 5797 029 skrg


1

Selamat berhujung minggu semua dan selamat bekerja pada yang bekerja hari ni.Promosi combo #niqahijabwash n #niqainstantmagicspray masih lagi onzz sampai 17 jun ni!!meh whatsapp kita kat 0177982947 untuk pembelian okay
#niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#linabeautyshope
#niqahijabwashbynurul


0

Ramai dah mula tanya, agent Niqa kawasan masing2, sbb nak grab promo raya.. .
Ni kalau di Kuantan boleh contact Cik Izzati @niqahijabwash_kuantan , COD direct ke rumah. Tempat2 lain boleh DM @niqamalaysia atau klik link di bio
.


2

Soldier NIQA melancarkan misi mengedarkan voucher free di SACC Mall Shah Alam 😜
.
Kepada peniaga tudung, boleh hubungi saya untuk dapatkan voucher free NIQA untuk dihadiahkan kepada pelanggan anda πŸ€—
.
Alaaaa cam kasi duit raya kat pelanggan korang gak


1

β€œTAK PAYAH TUNGGU BALIK RUMAH”
.
Betul tu. Boleh bawa je magic spray ni ke mana-mana pon. Tudung kena kotor boleh terus bersihkan on the spot.
.
Cepat & berkesan. Best !!!!
.
Jom dapatkan Niqa sekarang sementara Raya Sale ada ni...Jimat! 😊


1

Promosi sehingga 17 June 2018

Hanya rm50 sahaja untuk 3 botol NIMS

#NIQAINSTANTMAGICSPRAY
Dihasilkan khas untuk menghilangkan
-sisa makanan
-ink pen
-kotoran bedak solekan

Jom DM /WhatsApp
018-312 2140 QUINN
#NIQAQuinnBangsar
#niqapromoramadhan


1

β€œTAK PAYAH TUNGGU BALIK RUMAH”
.
Betul tu. Boleh bawa je magic spray ni ke mana-mana pon. Tudung kena kotor boleh terus bersihkan on the spot.
.
Cepat & berkesan. Best !!!!


1

Spray.. Gosok.. Lap.. Jin xkan kluar.. Hehehe.. Tp kotoran yang hilang..
Mudah di bawa.. 210 kali semburan.. Wangi.. Sangat berguna bagi penggemar makan.. Whatsapp kalo berminat.. #niqainstantmagicspray
#niqacyberjaya
#niqaampang
#cyberjaya
#ampang


2

TIME PUASA NI MESTI NAK JIMAT TENAGA KAN?
.
Apa nak buat dgn tudung yg bertimbun tu?
.
Nak masuk mesin takut merosakkan fabrik tudung
.
Nak sental guna tangan 1 by 1 memang tak sanggup la kan time puasa ni
.
Nak tunggu lepas terawih takut mengantuk pulak kan
.
Well...akak-akak semua. Apa kata cuba gunakan Niqa Hijab Wash. Cuma RENDAM, BILAS & SIDAI. Kesan makeup, minyak & peluh Insyaallah hilang. Tak perlu sental pon. Alhamdulillah terbukti berkesan.
.
Just whatsapp 0173624845 untuk order! .
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #duckgroup #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #naelofarhijab #naelofarhijaboriginal #arianilovers #ariani #arianiootd #aidijuma #aidijumascarf #shawlkeknis #tutorialhijab #tutorialshawl #tutorialpashmina #tutorialtudung #tutorialbawal #tudungpeople #tudungruffle #radiusite #dreemika


2

Tq sis... Standby #niqainstantmagicspray untuk raya... Gojess n mommies yg nak grab offer raya #niqahijabwash by #niqamalaysia meh cepat cepat dm atau klik link bio.
*Wasap respons pantas 0129500021
*Postage terendah nationwide

#teamwangi #raya2018 #neelofarhijab #ariani #arianilovers #duckscarf #sugarscarf #letscantik


0

TIME PUASA NI MESTI NAK JIMAT TENAGA KAN?
.
Apa nak buat dgn tudung yg bertimbun tu?
.
Nak masuk mesin takut merosakkan fabrik tudung
.
Nak sental guna tangan 1 by 1 memang tak sanggup la kan time puasa ni
.
Nak tunggu lepas terawih takut mengantuk pulak kan
.
Well...akak-akak semua. Apa kata cuba gunakan Niqa Hijab Wash. Cuma RENDAM, BILAS & SIDAI. Kesan makeup, minyak & peluh Insyaallah hilang. Tak perlu sental pon. Alhamdulillah terbukti berkesan.
.
Just click link kat bio utk terus whatsapp


1

Niqa on the go.. Wangi.. Senang.. Terbaik..
#niqainstantmagicspray
#niqacyberjaya
#niqaampang
#cyberjaya
#ampang


2

.
Kenapa NIQA HIJAB WASH menjadi pilihan utama dan kegilaan wanita bertudung?
.
#PENCUCI
========
Pengganti sabun basuh tanpa perlu anda sental, berus, gosok serta menjimatkan masa dan wang anda
.
#PENGHAPUS
===========
Menghapuskan segala kotoran seperti minyak, peluh, makanan, bedak, mekap, bakteria dan lain-lain
.
#PELEMBUT
==========
Memudahkan ketika seterika serta mengurangkan kesan kedutan pada fabrik
.
#PEWANGI
=========
Mengandungi patiΒ World Class Perfume. Kekal harum sepanjang hari walaupun tudung anda terkena peluh
.
#PENGEKAL
==========
Mengekalkan warna dan fabrik tudung. Tudung sentiasa kelihatan seperti baru
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #niqamalaysia #ariani #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #stainremover #niqainstantmagicspray #niqamalaysia #findtheduckstore


2

HANDBAG MATERIAL FABRIC PON BOLEH BERSIH DAN WANGI MACAM BARU BELI
.
Hanya guna Niqa spray saja jer tu πŸ€— .
Dah la bersaiz mudah dibawa pastu berkuasa hebat 😘


1

JANGAN TERLEPAS PELUANG LAGI
.
Masa bulan 2 dulu ramai yg lambat msg sis so terlepas peluang nak dapst harga promo macam ni. Harap2 kali ni tak terlepas lah yea.
.
Wajib standby Niqa time raya nanti so boleh makan kuah lodeh ke kuah kacang ke sesuka hati 😘
.
Just klik kat bio utk order. Jangan tunggu last minit ek
.
.
.
.
.
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #naelofarhijab #naelofarhijaboriginal #ariani #arianilovers #arianiootd #aidijuma #aidijumascarf #shawlkeknis #tutorialhijab #tutorialshawl #tutorialpashmina #tutorialtudung #tutorialbawal #raya2018 #raya2018collection


4

Tudung melekat kesan makeup, peluh minyak tepi tudung tak boleh hilang? Ada pulak krim muka dekat tudungπŸ˜”

Bila cuci pakai sabun biasa tak boleh hilang? Nak pakai peluntur..nanti warna tudung rosak😭

Last sekali mesti uols give up kan? Simpan dan takkan pakai tudung tu lagi?

Sekarang uols tak perlu pening lagi, dengan menggunakan #pencucitudung #viral NIQA HIJAB WASH ni.. tudung yang dah lama comot dengan kotoran dekat tepi tudung tu akan hilang😘

Paling best, dengan #NHW tak perlu guna tenaga nak sental bagai.. Uols hanya perlu

1.Rendam
2.Bilas
3.Sidai

Tadaa siapπŸ‘semudah ABCπŸ‘

018-312 2140 QUINN
018-312 2140 QUINN
018-312 2140 QUINN

PsstπŸ—£οΈπŸ˜š:
Sekarang NIQA ada #sale tau,
jom cuci mata katπŸ‘†πŸ†™
#niqaramadhanpromo
#NIQAQuinnBangsar


1

Assalamualaikum selamat berpuasa semua!Bersempena bulan ramadhan dan hari raya yang bakal menjelang ni #niqahijabwash and #niqainstantmagicspray ada harga combo tau!!nak share-share dengan kawan-kawan ke family members pun boleh tau grab harga combo ni.Ape tunggu lagi meh whatsapp kita kat 0177982947 untuk pembelian okay
#linabeautyshope
#niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#niqahijabwashbynurul
#ramadhan2018


0

SIAPA SUKA SALE?? NIQA Hijab Wash jarang2 tau buat sale, ni nak raya ada sale, haruslah grab
.
Seriusly berbaloiii.. Hari raya, tudung semua cantik2, liplap2, setahun sekali mesti nak pakai tudung paling trendy, paling mahal, paling besttt kannn.. Maka wajiblah korang ada NIQA Hijab Wash ni.. Pencuci tudung terbaik, menjaga kualiti, berkesan menghilangkan kotoran

WA segera stok dah tinggal secebis je

0127745700


4

SALE! SALE! SALE!
.
Ramai yg tanya pasal promo utk raya kan? Ok permintaan uols semua ditunaikan.
.
Whatsapp ke 0192233350 or just click link kat bio untuk order sekarang. Jangan tunggu last minutes yea
.
.
.


1

Anda tertanya-tanya apa yang dapat mencuci kotoran pada tudung anda dengan berkesan

Tanpa perlu #menyental
Tanpa merosakan #fabrik
Serta mengekalkan #warnanya

Hah, NIQA Hijab Wash kan ada..penggunaan yang mudah dengan hanya #RENDAM, #BILAS & #SIDAI

#NIQAQuinnBangsar


3

NIQA RAMADHAN SALE!
.
Yeaahh! Sale dah kembali lah. Rugi kalau tak grab cepat-cepat nie.
.
Bagi yang nak tahu mengenai produk NIQA, boleh lah Whatsapp Aleyn πŸ‘‡πŸ‘‡ .
016 - 685 6821 😍😍
.
Dalam berpantang nie pun postage everyday & available untuk COD taw. .
#SuperbUltimateTeam
#NIQAHijabWash
#NIQAInstantMagicSpray


0

.
NIQA Instant Magic Spray formulasi terbaik dalam membersihkan kotoran dengan kadar segera.
.
Kotoran yang boleh di bersihkan:
.
βœ”οΈ Kesan sisa makanan spt: coklat,sambal,kari,kicap,sos dll.
βœ”οΈ Kesan bedak alas dan solekan.
βœ”οΈ Kesan Pen
βœ”οΈ Kesan Peluh dan Minyak
.
πŸ’― Sesuai untuk semua jenis fabrik.
πŸ’― Selamat digunakan.
πŸ’― Tanpa bahan Peluntur.
.
.
Segera click link di bio 😎
.
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #niqamalaysia #ariani #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #stainremover #niqainstantmagicspray #niqamalaysia #findtheduckstore


0

SIAPA SUKA SALE?? NIQA Hijab Wash jarang2 tau buat sale, ni nak raya ada sale, haruslah grab
.
Seriusly berbaloiii.. Hari raya, tudung semua cantik2, liplap2, setahun sekali mesti nak pakai tudung paling trendy, paling mahal, paling besttt kannn.. .
Maka wajiblah korang ada NIQA Hijab Wash ni.. Pencuci tudung terbaik, menjaga kualiti, berkesan menghilangkan kotoran
.
DM atau klik link pada bio untuk order. Sekarang tau, stok terhaddd gituu..


3

Pernah tak bila kemalasan, sis masukkan saja tudung dalam mesin basuh ???
.
Sekali basuh guna mesin basuh, tak nampak lagi kesan. Bila dah berkali-kali baru perasan ada benang tertarik, kain tudung memeri, warna kain tudung pudar ???
.
Rasa menyesal kan ??? Saya pernah sis lalui semua tu 😜
.
Tapi dengan NIQA hijab wash SEMUA masalah tudung saya dapat hindari. KENAPA ???
πŸ’‹ Semasa nak mandi, saya rendam jer tudung dalam air rendaman NIQA πŸ’‹ Waktu nak mandi lagi, baru saya bilas tudung tu TAPI kalau masih malas, saya biarkan jer 2-3 hari. Air rendaman NIQA tak berbau hapak yea
πŸ’‹ Dah bilas saya sidai aje. Ehhhh NIQA ni memang untuk cucian indoor yea
πŸ’‹ Best sebab iron tudung tak susah dah. Kan ada pelembut dalam NIQA ni πŸ˜‰
πŸ’‹ Wangi jer tudung dan kualiti pon terjaga

Dah guna NIQA, tak perlu tambah bahan pencuci dan pelembut kain tau. Mudahnya 😘


2

SALE! SALE! SALE!
.
Ramai yg tanya pasal promo utk raya kan? Ok permintaan uols semua ditunaikan.
.
Whatsapp ke 0193777811 or just click link kat bio untuk order sekarang. Jangan tunggu last minutes yea
.
.
.


1

Assalamualaikum & Good Morning everybody

Mulakan hari anda dengan perkara yang baik-baik

InshaAllah, semuanya akan baik-baik sahaja❀️

Psst:
RAMADHAN PROMO is back!!
Jom slide sebelah
#niqapromoramadhan
#NIQAQuinnBangsar


4

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰PROMOSI PROMOSIπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Ya.. Kami memberikan harga diskaun yang berbaloi sempena bulan Ramadan.
.
Jangan lepaskan peluang ini..
.
Boleh digunakan utk mencuci telekung harus la wangi2 sebab nak terawih dan tudung, baju raya yang cantik bling2 tu mesti la nak dijaga dgn baik kan.

www.wasap.my/60122954393
.
#niqasales
#niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#pencucibajuraya
#pencucitudungraya


0

Terima kasih membeliπŸ€— cust yg sgt sporting

Grab 1 niqa hijab wash + 5 niqa magic spray

Almaklum nak raya ni kan, standby dlm beg manatau terpercik sambal kacang ke,rendang ayam ke..boleh lah guna Niqa magic spray niπŸ‘πŸ‘ Meh selit orderπŸ€—
Cod area melaka & johor
013 781 5110

#niqainstantmagicspray
#niqa #niqahijabwashjohor #niqahijabwash #niqamagic #niqahijabwashjb #niqahq #ariani #arianirtw #naelofar #minimalace #sugarscarf #ducks #duckscarf


1

RAMADHAN PROMOπŸ‘ yang dinantikan telah tiba

Jom dapatkan #promo NIQA bermula hari ini❀️

DM / WhatsApp
018-312 2140 QUINN #NIQAQuinnBangsar


2

SALESSSSS DATANG LAGI!!!
.
Sempena nak raya ni korang kena standby Hijab Wash untuk cuci tudung2 raya korang yg merelip relap tu kan..
.
Cepat grab promosi skali skala ni..


2

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Sempena bulan Ramadhan yg mulia ini #niqahijabwash ada buat promosi bagi setiap pembelian.
.
Amacam..best tak?
.
Ahaa..boleh jimat tau.Pilih je nak pakej yg mana..A , B , C @ D
.
Tau camna nak order kan?
.
Klik je link kat bio @niqahijabwash.serdang .
0123349984
Stokis Niqa Hijab Wash Serdang


7

NIQA Instant Magic Spray ni sangat mudah digunakan. Cuma sembur - gosok - lap .
Selesai masalah. Mudah dan senang dibawa kemana-mana.
#niqainstantmagicspray #niqasoldiers #pencuci tudung #arianiootd #ducks #arzu #teamwangi


1

TESTIMONI NIQA HIJAB WASH
.
2 Hari rendam suprisingly masih wangi..😍😍😍😍
.
Betul..kami ada masukkan extract perfume untuk kekalkan wangian tudung anda. .
Untuk pengetahuan semua NIQA Hijab Wash adalah cucian Indoor jadi tiada masalah jika anda sidai di dalam rumah pun.. tetap harum wangii..πŸ’ž


4

[[ PROMOSI...PROMOSI...PROMOSI ]] Promosi kembali lagi sepanjang bulan Ramadhan ni.
.
Gunakannya dalam mencuci tudung dan telekung. Supaya ianya kekal bersih dan wangi sepanjang hari terutama sewaktu solat terawih.
.
Salam Ramadhan dan Selamat Beribadat.
.
Psstt... kalau nak order, mai wasap saya di link ni http://www.pmsini.com/zainihadi/beliniqa atau 01135602966


2

TIPS PENJAGAAN TUDUNG
.
1. Simpan tudung di rak atau almari yg mempunyai pengudaraan yang baik
2. β€ŽLipat atau sangkut tudung dengan kemas terutamanya yang mempunyai kemasan spt manik, lace etc
3. β€ŽIkut arahan cucian tudung yang dicadang oleh pengeluar
4. β€ŽMenggunakan pencuci tudung yang sesuai spt NIQA Hijab Wash
5. Hubungi agent #teamwangi yang terdekat atau klik link di bio utk order (ehh..)
.
Step no5 WAJIB sgt dah kepada sesiapa yg nak guna hashtag #arianiootdraya atau #thedoilyduck ahaks.. thank sis for the photo ; Agent Rose Watee @hijabwash_niqa


1

Mood Ummi Iti hari ni sangat2 β˜€οΈπŸŒˆπŸŒˆβ˜€οΈ sempena first day puasa ni, jadi, kita kasi up PROMO dari 17 May - 17 June 2018 πŸ’. Tunggu ape lagi uollss.. Cepat2 DM/PM/Whatsapp okay sesayangsss... #niqahijabwash #niqainstantmagicspray #sayajualonline #sayajualniqaspray #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilonline #sayajualniqawash #visitmyig @niqahijabwash.cheras


0

Wahai NIQA lovers !!!
.
Ni promo untuk RAMADHAN 2018 πŸ•Œ
.
Cer check set combo mana yang menjadi pilihan ??? πŸ’–


1

RAMADHAN PROMO
.
Ramai yg tertunggu2 Niqa buat promo lagi kan..Okay kali ni Niqa buat ramadhan promo selama sebulan😊.
.
Jom dptkan promo Niqa bermula hari ini. .
sofia
0177404066
.
#niqapromo #ramadhansales #niqahijabwashampang #niqainstantmagicspray #niqa #agentwanted #niqacodampang


0

Pakar pencuci tudung no.1 di Malaysia.
.
Hanya perlu RENDAM BILAS & SIDAI tanpa perlu memberus.
.
Menjaga kualiti fabrik tudung anda.
.
Dengan wangian bertaraf world class.
.
0123349984
Stokis Niqa Hijab Wash Serdang


2

Hello sis yang pakai tudung premium ❀️
.
Sis cuci tudung premium tu guna pencuci apa ?? Syampu rambut atau cairan mandian badan ?? .
Pernah alami tak tompokan minyak pada tudung kesan daripada mekap atau peluh tak hilang ?? Susahkan nak hilangkan kesan tompokan minyak tu....
.
Sis pernah dengar tak pasal Niqa Hijab Wash ??
.
Alaaaa pencuci tudung yang tengah viral sekarang ni 😘 semudah Rendam-Bilas-Sidai jer tau TETAPI hilang semua kotoran serta sesuai dengan semua jenis tudung premium sis πŸ€—


1

Ramadhan Kareem πŸ’


2

NIQA Instant Magic Spray formulasi terbaik dalam membersihkan kotoran dengan kadar segera.
.
Kotoran yang boleh di bersihkan:
.
βœ”οΈ Kesan sisa makanan spt: coklat,sambal,kari,kicap,sos dll.
βœ”οΈ Kesan bedak alas dan solekan.
βœ”οΈ Kesan Pen
βœ”οΈ Kesan Peluh dan Minyak
.
πŸ’― Sesuai untuk semua jenis fabrik.
πŸ’― Selamat digunakan.
πŸ’― Tanpa bahan Peluntur.
.
.
Segera klik link di bio utk order sekarang 😎


1

Terbukti berkesan πŸ€—πŸ€—
.
.
WhatsApp utk order 😘
πŸ“² 0133186458
.
.
#niqa #niqahijabwashpenang #niqainstantmagicspray #stainremover #pencucitudung #sabuntudung


0

Assalamualaikum..Selamat Pagi dan Salam Ramadhan Kareem Maaf zahir batin

Semoga bermanfaat ramadhan ini untuk anda dan keluarga

Aamiin❀️

#NIQAQuinnBangsar


7

Assalamualaikum dan Salam Hari pertama Ramadhan πŸ’–
.
Kedai online tetap buka macam biasa 😘
.
Ready stock dan postage setiap hari 😚


2

STANDEE BOX NIQA STAINS REMOVER
.
Apa yang best mengenai standee box ni?
βœ… LIMITED EDITION
βœ… Display yang cantik dan kemas
βœ… Design yang menarik
βœ… Bertindak sebagai banner, ada info produk n contact no
βœ… Sesuai diletakkan pada rak, kiosk, meja
βœ… Mudah alih dan jimat ruang
βœ… Mengandungi 24pcs Niqa Stains Remover
βœ… NSR ada 2 design dan 2 bau yang sesuai utk lelaki dan wanita
.
BEST KE BEST? Special price untuk agent sedia ada
.
Dapatkannya dari Master Stokis berdekatan anda. Hubungi 012 5797 02 sekarang.


2

Salam ramadhan.

Selamat berpuasa semua.

#stokisniqa
#niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#fleurperfume


0

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak Niqalovers 😊
.
Ikhlas dari,
NiqaHijabWash4U


1

Salam Ramadhan al-Mubarak 1439H dari kami πŸ’ž


2

NIQA
Kotoran Bukan Lagi Igauan

NHW
Rendam - Bilas - Sidai
#niqahijabwash
NIMS
Spray - Gosok - Lap
#niqainstantmagicspray
#niqastainremover

Wasup 019718406


1

Dah rendam 2 hari pun masih wangi lagi..
.
Woww..nampak tak?
.
Anda dah ada #niqahijabwash ke belum ni?
.
Jom order cepat !
.
Postage everyday
.
Cod area berdekatan
.
0123349984
Stokis Niqa Hijab Wash Serdang


3


2

Teaching creates all other professions. Happy Teacher's Day πŸ’


2

The end of the page