#niqainstantmagicspray

Instagram photos and videos

#niqainstantmagicspray#pencucitudung#stainremover#niqahijabwash#teamwangi#niqainstantstainremover#hijabwash#niqamalaysia#duckscarves#niqadistributormy#tudungruffle#tudung#pencuciviral#niqahijabwashhq#viral#perak#telukintan#niqahijabwashperak#fareedascarf#aidijuma#galeriariani#niqahijabwashselangor#pencucitudungonthego

Hashtags #niqainstantmagicspray for Instagram

MEMANG BERKESAN! RASA NAK JADI AGENT PON ADA
.
Tak cuba maka tak cinta. Huhu. Mmg ramai agent produk Niqa yg pada asalnya adalah pengguna.
.
Dah cuba & tengok sendiri keberkesanan Niqa baru la yakin nak promote kat orang lain, kan


1

To #kualalumpur with πŸ’–
β˜‘οΈ Pakar pencuci tudung No.1 di πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ”»Hanya rendam, bilas dan sidai tanpa perlu memberus.
πŸ”»Menjaga kualiti dan warna tudung
πŸ”»Ditambah ekstrak pewangi supaya tudung kekal berbau wangi sepanjang hari
πŸ”»Ditambah ekstrak pelembut bagi melembutkan tudung memudahkan proses menggosok dan mengurangkan kedutan pada tudung
πŸ”»Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
πŸ”» Boleh digunakan untuk membasuh pakaian.

#niqawashbyss
#niqainstantmagicspray
#sweetseptember
#duckscarves
#thealhambraduck
#thebutterflyduck
#theyummyduck
#thelondonduck
#thelatticeduck
#thegeometricduck
#tudungruffle
#tudungpeople
#mumuscarf
#mimpikita
#jovianmandagie
#fareedascarf
#ariani
#vscocam
#sayajual
#ladiesfashion
#gentlemanfashion
#putrajaya
#malaysia
#sarawak
#sabah
#brunei
#singapore


0

Ramai tanya Instant Stain Remover ni wangi ke?

Yes, semestinya wangi, mmg setaraf perfume sbb ada pati perfume.

Lgpon bila makanan mcm sambal ke, kari, kopi kena kat baju, guna magic spray ni boleh hilangkan kotoran, hilang bau makanan, siap wangikan skali.... .
#teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashshahalam #duckscarves #fareedascarf #niqahijabwashbest #niqahijabwashviral #tudungruffle #duckscarvestoletgomalaysia #stainremover #niqainstantmagicspray #niqainstantstainremover #bazarpaknil #niqahijabwashselangor #aidijuma #galeriariani #pencucitudung #pencucitudungonthego


2

Hai.
.
Morning uols.
.
Sis nak gtau yang pakej combo ni still ade.masih onn lagi.
.
Cuma sis x leh gtau yg pakej ni ade sampai bila.
.
Harga cuma RM 55 exc postage ye😘😘😘 #niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#combopack


0

πŸ”₯Adakah anda pakai kemeja putih untuk kerja setiap hari? πŸ”₯Adakah anda mengalami masalah menanggalkan kesan kotoran di kolar leher dan bucu baju? πŸ”₯Adakah anda terpaksa sentiasa berhati2 semasa menjamu selera?

Tak perlu risau dah! Tak perlu stress dah! πŸ“£Mula2 spray Niqa Instant Stain Remover pada kemeja, ratakan..pastu gosok2 pada kotoran.. πŸ“£Pastu ambil Niqa Hijab Wash, tuangkan ikut sukatan dalam mesin basuh, campur sedikit sabun basuh..Biarkan mesin basuh menjalankan tugasnyaπŸ˜…

Last sekali, sidai dan keringkan!

Anda pasti terkejut dan terpesona dengan hasilnya.. Tengok abang ni, letih kot nak cuci kemeja putih hari2.. "Kenapa la Niqa ni tak keluar awal2 lagi, kan senang keje..xde stress"πŸ˜‹ Hahaha..okkk..apa tunggu lagi! Roger Sis okehhh!

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#telukintan
#perak
#viral
#pencuciviral
#pencucitudung
#tudung
#tular
#onlineshop
#hijab
#shawl
#stainremover
#zaarwisygroup


0

Standby si comel ni dalam handbag korang
Penyelamat dari kotoran.

Kat pejabat, kat kuliah amat membantu bila tiba waktu breakfast atau lunch.

Asal terpercik je sisa makan. kotoran pada fabrik tu dapat hilang dengan mudah.
Hanya perlu spray, gosok gosok sikit kemudian lap.
.
DM atau wasap aje 0127745700

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #hijabwash #pencucitudung #niqamalaysia #teamwangi


3

Air manis dari buah manggis dapat di hilangkan hanya Niqa Instant Magic Spray

Nak cuba?
Boleh standby untuk kegunaan harian juga

#TeamAfifah
#teamsyanis
#bysyanislittleshoppe
#bysalittleshoppe
#niqainstantmagicspray


0

RUGINYA KALAU TAK SUKA MAKAN MANGGIS 😍😍😍
.
Takut terkena baju or tudung punya pasal, sanggup tak makan manggis. Ruginyaaaaa
.
Sekarang tak perlu risau. Niqa Instant Magic Spray sedia berkhidmat


6

TEMAN BAIK WANITA BERHIJAB.
.
Masih yang kurang pasti apa itu Niqa Hijab Wash dan fungsinya?
.
*KELEBIHAN NIQA HIJAB WASH ❣️*
.
.
🌺 PRODUK BUMIPUTERA
🌺 KUALITI 100% TERJAMIN
🌺 TIADA BAHAN PELUNTUR
🌺 WORLD CLASS PERFUME
.
.
Selain itu NIQA HIJAB WASH adalah sebagai :
.
.
🌹PENCUCI
🌹PENGHAPUS
🌹PELEMBUT
🌹PEWANGI
🌹PENGEKAL
.
.
🌸 _PENCUCI_ Pengganti sabun basuh tanpa perlu anda sental, berus, gosok dan JIMAT ELEKTRIK, AIR, MASA kerana hanya perlu RENDAM BILAS SIDAI sahaja tanpa menggunakan mesin basuh.
.
.
🌸 _PENGHAPUS_ Menghapuskan kotoran seperti minyak, peluh, makanan, bedak, mekap, dan lain-lain lagi. .
.
🌸 _PELEMBUT_ Memudahkan anda seterika, kurangkan kedut jadi JIMAT DUIT sebab tidak perlu beli pelembut yang lain seperti softlan dll.
.
.
🌸 _PEWANGI_ Mengandungi pati world class perfume. Dijamin wangi sepanjang hari walaupun tudung anda terkena peluh jadi JIMAT DUIT LAGI kerana tidak perlu beli minyak wangi.
.
.
🌸 _PENGEKAL_ Mengekalkan warna dan fabrik tudung. Tudung anda dan akan sentiasa kelihatan seperti baru jadi JIMAT DUIT lagi sebab tak perlu beli tudung tiap bulan, abang sayang pun senyum :) ..
NIQA Instant Magic Spray formulasi terbaik dalam membersihkan kotoran dengan kadar segera.
.
Kotoran yang boleh di bersihkan:
.
βœ”οΈ Kesan sisa makanan spt: coklat,sambal,kari,kicap,sos dll.
βœ”οΈ Kesan bedak alas dan solekan.
βœ”οΈ Kesan Pen
βœ”οΈ Kesan Peluh dan Minyak
.
πŸ’― Sesuai untuk semua jenis fabrik.
πŸ’― Selamat digunakan.
πŸ’― Tanpa bahan Peluntur.

RM38
.
Segera DM atau tekanje link kat bio utk order sekarang 😎
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremoval #niqainstantmagicspray #niqamalaysia #teamwangi


0

Dari Kajang ke Sarawak πŸ’Œ

Bukan orang perempuan jer boleh gunakan #niqainstantmagicspray ni.
Orang lelaki pun boleh. Senang kata produk ni membantu semua orang tak kira peringkat umur berapa mahupun laki atau perempuan.


1

🌷 NIQA HIJAB WASH 🌷
.
.
➑️ HIJAB WASH: RM 38.00
➑️ INSTANT MAGIC SPRAY: RM18.00
.
.
POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS
.
online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey
.
πŸ“bandar baru bangi sek 9
πŸ“Bdekatan bangi sentral
πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
πŸ“Atas Ozel
πŸ“Belakang butik Jovian .
.
#sayajualniqa #sayajual #sayajualonline #niqahijabwash #niqahijabwashkl #niqainstantmagicspray #niqainstantmagicwash #niqahijabwashbangi #thejunniputihkorea
#bangisentral #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual


0

RENDAM 2 HARI PON STILL WANGI AIR RENDAMAN TU
.
Saya sendiri selalu jadi macam ni. Dah rendam lepas tu lupa. Dah 3 hari baru ingat.
.
Nasib baik rendam guna Niqa Hijab Wash. Semerbak wangi lagi. Kalau tak...hurmmmm
.
Bukan setakat wangi je tau. Kesan kotoran pon hilang tanpa perlu sental pon. Senang kannn. Jimat masa & jimat tenaga


2

Nak buat Clearance Stok ni. Tapi tak banyak dah. Boleh lah dapatkan segera sebelum kehabisan.

Wasap segera ye 0127745700


4

Harga mampu milik. Beli set combo lg berbaloiiii 😍

Wasap 0127745700 segera


5

Senang kan. Dengan hanya 3 langkah mudah, banyak masalah selesai.

Nak dapatkanya wasap segera 0127745700


5

To #kualalumpur with πŸ’–
β˜‘οΈ Pakar pencuci tudung No.1 di πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ”»Hanya rendam, bilas dan sidai tanpa perlu memberus.
πŸ”»Menjaga kualiti dan warna tudung
πŸ”»Ditambah ekstrak pewangi supaya tudung kekal berbau wangi sepanjang hari
πŸ”»Ditambah ekstrak pelembut bagi melembutkan tudung memudahkan proses menggosok dan mengurangkan kedutan pada tudung
πŸ”»Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan
πŸ”» Boleh digunakan untuk membasuh pakaian.

#niqawashbyss
#niqainstantmagicspray
#sweetseptember
#duckscarves
#thealhambraduck
#thebutterflyduck
#theyummyduck
#thelondonduck
#thelatticeduck
#thegeometricduck
#tudungruffle
#tudungpeople
#mumuscarf
#mimpikita
#jovianmandagie
#fareedascarf
#ariani
#vscocam
#sayajual
#ladiesfashion
#gentlemanfashion
#putrajaya
#malaysia
#sarawak
#sabah
#brunei
#singapore


0

Hello πŸ€—

Saya pun berbau wangi tau sebab saya mengandungi pati perfume jgk
.
.
.
Harga? Cuma RM20. Tahan lama sehingga 210 semburan. BERBALOI kan?
.
.
.
Nak info NIQA? Nak cuba NIQA? Nak jadi ejen NIQA? Boleh DM atau whatsapp link kat bio πŸ‘†

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia #teamwangi


0

Niqa Instant Stain Remover 30ml RM20 πŸ’¨Spray
πŸ’¨Gosok
πŸ’¨Lap πŸ“£Formulasi baru
πŸ“£Packaging baru
πŸ“£Harga baru
πŸ“£Lebih POWER!!! Kesan darah, kesan tumpah minyak makanan, kesan coklat, kesan dakwat pen TERHAPUS DENGAN JAYANYA😘

WAJIB bawa dalam handbag/bag masa pegi kenduri/jamuan/holiday!😍 Apa yang ditunggu, apa lagi yang dilihat? Cepat ORDER! cepat ORDER!

AISHAH
012-3926124

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#telukintan
#perak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#viral
#pencuciviral
#pencucitudung
#tudung
#onlineshop
#tular
#zaarwisygroup
#stainremover


0

Yea..STILL AVAILABLE.
.
Harini sis dapat byk pm yg tanya combo set ni still available ke
.
Masih ada cumanya sis takleh nak jawab la sampai bila. Sementara masih ada ni apakata sayang-sayang semua pakat grab cepat-cepat.
.
RM55 tu x termasuk postage yea 😊


1

Okk, ni bagi yg tertanya2, berapa harga Niqa Hijab Wash n Instant Stain Remover. Mampu milik kan? .
Beli set combo lg berbaloiiii 😍


3

TAK PERLU TUNGGU BALIK RUMAH DULU BARU NAK CUCI.
.
.
.
Dan-dan tu jugak bersih wangi 🌼

DM atau whatsapp #teamwangi untuk info & order Niqa anda tau.

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia


2

πŸŽ‰ Niqa Instant Magic Spray πŸŽ‰ .
.
🎈Hilangkan kesan kotoran dari tudung atau baju anda dengan segera!
🎈 Remove stains on the go!
🎈 Tidak mengandungi chemicals
🎈 Soft & gentle to our hands
🎈 Helps in removing stains like food & makeup
.
.
▢️ With 3 simple steps
1. Spray
2. Scrub
3. Wipe
.
.
Click link on bio to get yours now!😘
.
.
#shopwcamellia #niqainstantmagicspray #fashionbeautylifestyle #stainremover #hijabstyle #hijabcare


0

Malang tidak berbau! Lagi lagi kalau ada makanan terpercik kat tudung atau pun baju. Kalau cuci pakai air biasa, susah nak tanggal stain tu sis.

Apakata cuba Niqa Instant Stain Remover, mesti puas hati!

#teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashshahalam #duckscarves #fareedascarf #niqahijabwashbest #niqahijabwashviral #tudungruffle #duckscarvestoletgomalaysia #stainremover #niqainstantmagicspray #niqainstantstainremover #bazarpaknil #niqahijabwashselangor #aidijuma #galeriariani #pencucitudung #pencucitudungonthego


1

Ahaaa, customer ni pakai NHW buat cuci pakaian dalam juga tau.

Bau dia memang wangi sangat 😘

READY STOCK!
COD IN SHAH ALAM/SUBANG/KLANG

Niqa Hijab Wash RM38
Niqa Instant Stain Remover RM20

#teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashshahalam #duckscarves #fareedascarf #niqahijabwashbest #niqahijabwashviral #tudungruffle #duckscarvestoletgomalaysia #stainremover #niqainstantmagicspray #niqainstantstainremover #bazarpaknil #niqahijabwashselangor #aidijuma #galeriariani #pencucitudung #pencucitudungonthego


2

RAMAI TANYA INSTANT STAIN REMOVER (NISR) NI WANGI KE?
.
Yes, semestinya wangi, mmg setaraf perfume sbb ada pati perfume.
.
Lgpon bila makanan mcm sambal ke, kari, kopi kena kat baju, guna spray ni boleh hilangkan kotoran, hilang bau makanan + bonus siap pakej wangikan skali
.
Jadi standby la NISR dalam handbag, kat pejabat, kat kereta
.
Now bukan saja 'MALANG TAK BERBAU'. Dengan NISR, KOTORAN PUN TAK BERBAU πŸ€—

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia #teamwangi


2

Senang kan. Dengan hanya 3 langkah mudah, banyak masalah selesai ☺️


2

Niqa Hijab Wash 350ml RM38 πŸ’¨Rendam
πŸ’¨Bilas πŸ’¨Sidai

Dah kering, WANGI nyaaaaaaa😘

Dah takde kesan minyak muka, dah takde kesan peluh, dah takde kesan makeup!!😘 πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž Saya dah cuba dan saya YAKIN!

roger2 Sis Ok?😍 #niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#telukintan
#perak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#stainremover
#tudung
#pencuciviral
#pencucitudung
#hijabwash
#onlineshop
#zaarwisygroup
#viral
#tular


0

Thank you abam Adam sebab beli instant magic spray dengan kakak.. πŸ˜˜πŸ’ #niqahijabwash
#niqainstantmagicspray
#niqauitm
#uitmpuncakalam
#uitm
#teamzaarwisy


0

NIQA DESIGN BARU dah sampai!
.
.
.
Harga combo tetap sama mcm design lama. RM55 je

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia #teamwangi


6

Suka tak wajah baru NIQA? 😍


3

Korang, ni harga untuk design baru.
.
.
.
Hijab wash RM38
Stain remover RM20
.
.
.
Beli combo JIMAT BERBALOI-BALOI
Cuma RM55 je

DM atau whatsapp kami untuk sebarang pertanyaan & order

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia #teamwangi


2

"Jika anda berhasrat utk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah utk menaiki tangga tersebut"

#niqakhatylaa
#fleurkhatylaa


2

Morning!! "Ehh..Wangi kau arini, perfume baru eh.. "Xpayah pakai perfume2 dah, guna Niqa Hijab Wash jeee... Bukan tudung je wangi, dengan kau sekali wangi Kiah πŸ˜„ "Kau nak? Aku ada jual 😘

Apa lagi Kak Kiah, Kak Senah, Kak Jijah..Moh beli dengan Teman ni haa.. πŸ“£Niqa Hijab Wash 350ml RM38
πŸ“£Niqa Instant Stain Remover 30ml RM20

AISHAH
012-3926124

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#telukintan
#perak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#viral
#pencuciviral
#pencucitudung
#tudung
#stainremover
#zaarwisygroup
#onlineshop


0

Cuaca panas je harini.
Korang dah setel Rendam-Bilas-Sidai?

Wangi kan...? Pakaian bersih wangi tu penting untuk mood keje esok tau!

Nak Niqa?
Nak jadi ejen Niqa?
DM kami ya πŸ˜‰

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia #teamwangi


3

Hari minggu, cuci tudung , guna pencuci tudung ni tau
.
.
Utk info lanjut, boleh DM atau whatsapp 012 5797 029 😍


3

A Sunday well spent brings a week of content.

Good morning, Love! πŸ€—

#hijabwash #pencucitudung #stainremover #niqainstantmagicspray #niqadistributormy #niqamalaysia #teamwangi


4


1

Hello weekend 😊

Boleh dapatkan produk niqa disini 0127745700


4

Testimoni dari Niqa Instant Stain Remover kita😍.
.
Cara penggunaan yg betul pun penting tau utk taknak berbelak bila dah kering.
.
Nampak tak mula2 kita remove kotoran dgn tisu dulu lepas tu baru spray cuci?.
.
Ending pun bila nk wipe guna wet tissue tu wipe out the kotoran n lepas tu wipe keliling sekali, jgn wipe tempat yg kotor sahaja utk elakkan berbelak. Ok? 😘😘 Jom dapat skrg, instocks!

#TeamAfifah
#teamsyanis
#bysyanislittleshoppe
#bysalittleshoppe
#niqainstantmagicspray


1

Hello weekend 😊


5

Assalamualaikum, selamat pagi dan selamat berehat di hujung minggu πŸ’ž


5

Morninggg.. Niqa Hijab Wash πŸ“£Rendam
πŸ“£Bilas
πŸ“£Sidai

Semudah ABCπŸ˜ƒ

Mudah! Senang! Hanya rendam saja, kotoran hilang dan tudung kekal wangiiiiii sepanjang hari😘

AISHAH
012-3926124

#niqahijabwash
#niqahijabwashperak
#niqainstantstainremover
#niqainstantmagicspray
#telukintan
#perak
#pencuciviral
#viral
#pencucitudung
#tudung
#stainremover


0

Lovveee sangat dgn feedback mcm ni.. lagi love love sbb customer dah try NIQA new design 😍😍😍


3

Niqa Lovers Nantikan...jeng jeng jeng😍😍


2

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Mulakan hari anda dengan fikiran yang positif


2

Salam hari rabu


2

Mudahnya menghapuskan kotoran dengan Niqa Instant Magic Spray


1

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Semalam sepanjang hari tidak bersiaran,Allah tarik nikmat sihat sebentar jadi semalam adalah hari melepak di rumah tanpa buat apa apa
.
Kalau diikutkan perancangan,sepatutnya semalam saya menghadiri sifubads premium program secara percuma,sabtu lepas semasa hadiri seminar Teknik Digital Marketing Sifubads,seorang hamba Allah yang baik hati mengoffer free seat untuk ke premium program tu. Saya dengan senang hati menerima offer tu siapa x nak kan? Harga tuk pakej tu adalah RM2700 dimana saya diberi percuma.
.
Dengan perasaan excited saya berkongsi berita gembira dengan beberapa rakan. Tapi kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan semuanya
.
Semasa nak buat persiapan untuk ke kelas itu,laptop yang sebelum ni dalam keadaan baik tiba tiba bermasalah, laptop adalah benda wajib ada untuk hadiri program itu. Saya tido pada malam itu dalam keadaan kecewa yang amat amat
.
.
Tapi semua yang berlaku ada hikmahnya,saya mula rasa tidak sihat pada subuh isnin. Sangat sangat tidak sihat sehingga terpaksa ke klinik.
Saya mula terfikir jika saya laptop saya tidak rosak,saya dah siapkan diri untuk program itu mungkin saya lebih kecewa bila sakit begini
.
Saya yakin In Sha Allah akan ada lagi peluang saya untuk ke program begitu


5

Fuyooo seronok sebenarnya join kelas sifu fbads ni @sifufbads ...terasa yakin yang diri akan jadi menjadi next digital millionaire.....berkobar kobar ni membara semangat nak share ilmu dengan agen agen

#iamdigitalmillionaire
#tdmkolumpo
#niqasoldiers


3

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Lepak sini hari ni


1

Peneman setia saya kemana je saya pergi😍
.
Kesian dia, selalunya lepas balik sekolah,kene ikut ibu ke pejabat pos,cod barang agen dan customer
.
Petang baru dapat balik rumah.kadang kadang bila dah penat sangat tertido tido dalam kereta😩

Dia juga la sebab kenapa saya buat keputusan berniaga dengan harapan dapat meluangkan lebih masa dengan dia,Alhamdulilah memang byk masa bersama tp banyak dalam kereta la...πŸ˜…,x pe nak usaha tanggan kejayaan x susah dulu mana datang senangkan?


4

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Salam jumaat pada semua sahabat sahabat saya
.


4

Assalammualaikum dan selamat pagi semua
.
Pada yang masih tertanya tanya cara penggunaan niqa hijab wash,meh akak ajar
.
Follow cara kat bawah k😘😘😘


4

Kenapa la level kepelupaan sekarang makin membahayakan 😒
.
Betul betul lupa yang sabtu ni ada kelas sifu bads
.
Beria ria nak buat open house hujung minggu ni,nasib baik terpandang kelendar meja....
.
Tak pe kita postpone open house lagi dua minggu😍😍
.
Yeahhhhh dapat la pergi open house Niqa..πŸ˜€πŸ˜€


1

Assalammualaikum dan selamat pagi .
Korang beli tudung " have have" tu beli la sekali pencuci tudung untuk cuci tudung kesayangan korang tu..
.
Dah tak payah rosakkan tudung masuk dalam mesin basuh.. Rendam. Bilas. Sidai je dengan NIQA


1

Assalammualaikum dan selamat tengahari
.
Yakin dengan diri sendiri...setiap manusia adalah cantik dan sempurna.


2

Tadaaaaa.. New Facelift bukan utk menegangkan muka.. Tapi mencantikan botol sedia ada.. Ala2 buat surgery la..😁
.
Kenapa tukar?? Yang lama kenapa??
.
Jawapannya.. IMPROVEMENT.. semua benda kena ada improvement untuk jadi lebih baik.. Macam manusia jugak.. Takkan selamanya nak duduk di situ..
.
Sooo klu korang rasa nak improve diri boleh la join kami.. (eh ada kena mengena ke? 🀣) .
#agentwanted #niqasoldiers


1

Assalammualaikum dan selamat pagi semua
.
Lama betul akak x bersiaran
.
Cuti raya ni digunakan sepenuhnya dengan berkunjung kerumah sanak saudara
.
Tapi dalam akak berkujung kunjung tu Niqa tetap berada di sisi,bila ada yang bertanya kerja apa sekarang,akak punya excited terus la bercerita...Alhamdulilah abis stok yang akak bawa
.
Mana x habis,buat testimoni terus dari tudung yang akak pakai,muka confident semua kesan kotoran boleh hilang,siap suruh pilih nak tengok kotoran apa...rendang,kari,kuah kacang,sambal tumis,kurma ala tutup mata je leh hilang
.
Dikesempatan ini ,akak nak mengucapkan selamat hari raya,maaf zahir batin pada semua kenalan akak...maafkan jika ada terkasar Bahasa atau tergurau kasar dan sebagainya...


5

Semoga semua barang customer selamat sampai.... .
Terima kasih abang abang dan kakak kakak pos malaysia😍😍


2

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Throwback sikit aktivit sabtu lepas...seronok sangat dapat berganding bahu dengan rakan rakan Niqa
.
Alhamdulilah sambutan untuk Niqa sangat sangat mengalakkan..
.
Terima kasih pada semua yang sudi membeli produk niqa
.
Terima kasih pada Hq yang sudi turun padang memberi tunjuk ajar pada agen
.
Terima kasih pada agen agen akak yang havoc dan ceria walau dibawah panas mentari Fadilawati Sweet,Khaty Laa,Fawah Zahari, aidila dan suami juga agen dari team wangi
.
Next year kita serang bangi sentral lagi ya


1

Finally dapat jugak cari foundation @alhaalfa .....baru ada mood nak raya....πŸ˜†


7

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Pada sesiapa yang berkelapangan sabtu ni meh la jumpa kami dii bangi sentral


2

Penangan promo raya Niqa
.
Dari pagi akak keluar rumah bawa sekotak 30 botol wash
.
Cod ke sana kesini,dalam masa sama ada yg selit order untuk pos dan cod
.
Sedar x sedar sampai tinggal sebotol je wash akak dik nonπŸ˜‚...masalahnya last ni patut kene cod stok komander Khaty Laa,dia dah la ada cod malam ni....nasib baik stok dia ada lg cuma kurang satu je wash tuk customer malam ni
.
Maaf kan akak khaty...esok akak hantar lagi balance stok awak ya
.
Siapa kata Niqa susah jual.nak dengan x nak je dik non..usahakan tangga kejayaan


5