#nuciferaagentpuchong

Instagram photos and videos

#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera#nuciferachallenge#hazadiempire#thezsnucifera#nucifera#nuciferacodselangor#nuciferacodkualasgbaru#nuciferacodmelaka#nuciferacodkajang#nuciferacodshahalam#nuciferacodputrajaya#nuciferacodbangi#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodpetalingjaya

Hashtags #nuciferaagentpuchong for Instagram

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS
.
πŸ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
πŸ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
πŸ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa
.
πŸ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
πŸ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
πŸ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

MASIH TERCARI-CARI PENYELESAIAN GIGI KUNING? CAJ DEKAT KLINIK PUN MAHAL...NAK JUGAK CANTIK MACAM ORANG LAIN πŸ˜•
-
Eyhh! Korang jangan risau, kami memahami πŸ˜‰ Mesti nak yang murah tp berbaloi kan? NUCIFERA TEETH WHITEENING kan ada πŸ˜ƒ
-
Jom dapatkan NUCIFERA dgn untuk mulut yang LEBIH BERSIH dengan harga MAMPU MILIK!!! πŸ˜‡
-
βœ… Dirumus khas dari Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal yg bebas toksik dan bahan kimia berbahaya
βœ… 100% ORGANIK, MUDAH, CEPAT & SELAMAT
βœ… Produk Buatan Malaysia dan LULUS KKM (NOT160303473K)
-
-
Sekarang dgn setiap pembelian NUCIFERA akan dapat FREEGIFT 🎁
-
JOM DM dan FOLLOW untuk dapatkan harga promosi πŸŽ‰
-
-
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamheazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera


0

APA YANG ANDA NAMPAK ITU YANG ANDA DAPAT APABILA BELI 1 BOTOL NUCIFERA DENGAN HARGA PROMOSI SEKARANG NI ! 😱😍.
.
Best ke best? 😎.
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara tga promo + freegift 😍.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

HAI MENJELING SI ISTERI PADA SUAMI
.
********************************
Anda penah hadapi situasi ini?
Isteri sendiri taknak pandang wajah anda?
Isteri sendiri jijik melihat gigi anda? .
Apa Perasaan Abang-abang sekalian alam?
SEDIH? KECEWA? SAKIT HATI?
Inilah akibat Merokok tak henti-henti!
Gigi kuning! Nafas berbau! Karang gigi melekat sana sini isteri sendiri nak dekat pun rasa tak lalu
.
KINI TIADA LAGI SEMUA ITU!
DAPATKAN SEGERA NUCIFERA TEETH WHITENING dengan harga promosi dari kami.
.
Usah risau lagi anda pasti GEMBIRA ! BAHAGIA disisi ISTERI TERCINTA seperti pertama kali SI ISTERI memandang anda
dari mata turun ke hati baru lah rumah tangga aman dan harmoni.
.
Habang-habang hakak-hakak ada yang berminat tak?
Meyh Pm Nurul untuk dapatkan harga "PROMOSI BUY 1 FREE 4 GIFT"
.
.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


3

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


3

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
Ps: Nucifera bukan dari arang kayu tau, nucifera diperbuat dari tempurung kelapa dan bahan 100% organik ☝🏻
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Gigi masih kuning serta mulut berbau ! Eeiiyyeeww! Jangan risau NUCIFERA sedia membantu anda menyelesaikan masalah² ini ! 😎😎.
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE TALCUM POWDER BRANDED
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE POUCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga PROMO + 4 FREEGIFT. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor


0

HAI MENJELING SI ISTERI PADA SUAMI
.
********************************
Anda penah hadapi situasi ini?
Isteri sendiri taknak pandang wajah anda?
Isteri sendiri jijik melihat gigi anda? .
Apa Perasaan Abang-abang sekalian alam?
SEDIH? KECEWA? SAKIT HATI?
Inilah akibat Merokok tak henti-henti!
Gigi kuning! Nafas berbau! Karang gigi melekat sana sini isteri sendiri nak dekat pun rasa tak lalu
.
KINI TIADA LAGI SEMUA ITU!
DAPATKAN SEGERA NUCIFERA TEETH WHITENING dengan harga promosi dari kami.
.
Usah risau lagi anda pasti GEMBIRA ! BAHAGIA disisi ISTERI TERCINTA seperti pertama kali SI ISTERI memandang anda
dari mata turun ke hati baru lah rumah tangga aman dan harmoni.
.
Habang-habang hakak-hakak ada yang berminat tak?
Meyh Pm Nurul untuk dapatkan harga "PROMOSI BUY 1 FREE 4 GIFT"
.
.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


3

MASIH TERCARI-CARI PENYELESAIAN GIGI KUNING? CAJ DEKAT KLINIK PUN MAHAL...NAK JUGAK CANTIK MACAM ORANG LAIN πŸ˜•
-
Eyhh! Korang jangan risau, kami memahami πŸ˜‰ Mesti nak yang murah tp berbaloi kan? NUCIFERA TEETH WHITEENING kan ada πŸ˜ƒ
-
Jom dapatkan NUCIFERA dgn untuk mulut yang LEBIH BERSIH dengan harga MAMPU MILIK!!! πŸ˜‡
-
βœ… Dirumus khas dari Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal yg bebas toksik dan bahan kimia berbahaya
βœ… 100% ORGANIK, MUDAH, CEPAT & SELAMAT
βœ… Produk Buatan Malaysia dan LULUS KKM (NOT160303473K)
-
-
Sekarang dgn setiap pembelian NUCIFERA akan dapat FREEGIFT 🎁
-
JOM DM dan FOLLOW untuk dapatkan harga promosi πŸŽ‰
-
-
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamheazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera


0

KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Sapa kat sini yang payah sangat nak jaga gigi ce angkat tangan, say ai πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ.
.
Haaaaa tanak ngaku laa tu 😏
Takpe takpe tapi korang pernah tak kesian kat gigi korang? Gigi tu aset tau. Malu tak kalau senyum tapi gigi kuning berkarat? 😬 mesti malu kan? .
Makanya jom lah cari penyelesaian yang boleh membantu untuk memutihkan gigi korang. .
Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.
.
Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.
.
Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria. dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

Sekarang dgn setiap pembelian NUCIFERA akan dapat FREEGIFT 🎁
-
JOM DM dan FOLLOW untuk dapatkan harga promosi buy 1 free 4 gift πŸŽ‰
-
-
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamheazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera


1

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


2

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


4

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa?
.
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM/WS sekarang, sementara promosi belum tamat! 😍😍 .
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga:
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut.
.
❀️ Membunuh bakteria.
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi.
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


1

KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


2

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa?
.
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM/WS sekarang, sementara promosi belum tamat! 😍😍 .
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


1

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga:
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut.
.
❀️ Membunuh bakteria.
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi.
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

"BARU 3 HARI DAH NAMPAK KESAN, NOW SAYA DAH GUNA 17 HARI SUPER DUPER AWESOME"
.
Customer ni sangat berpuas hati dengan nucifera sebab baru 17 hari pakai beliau sudah merasakan perubahan2 yang positif seperti;.
.
βœ… Gigi lebih putih
βœ… Mulut kurang berbau
.
Customer ni cakap, nucifera ni sangat awesome, jimat pun jimat tak rugi beli πŸ‘πŸ»
.
Reply "NAK" untuk selesaikan masalah awak 😁
.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


2

Sekarang dgn setiap pembelian NUCIFERA akan dapat FREEGIFT 🎁
-
JOM DM dan FOLLOW untuk dapatkan harga promosi buy 1 free 4 gift πŸŽ‰
-
-
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamheazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera


7

KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

BOS MARAH JUAL MAHAL SO KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
FREE POSTAGE/FREE COD
FREE TALCUM POWDER
FREE TOOTHBRUSH
FREE PORCH BAG
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


8

Diatas sambutan yang sangat menggalakkan, NUCIFERA restock semula, yg mana nk order boleh terus DM/WS pada link di bio 😍😍.
.
Nucifera Teeth Whitening Powder
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Gigi masih kuning serta mulut berbau ! Eeiiyyeeww! Jangan risau NUCIFERA sedia membantu anda menyelesaikan masalah² ini ! 😎😎.
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE TALCUM POWDER BRANDED
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE POUCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga PROMO + 4 FREEGIFT. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor


1

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. .
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
Ps: Nucifera bukan dari arang kayu tau, nucifera diperbuat dari tempurung kelapa dan bahan 100% organik ☝🏻
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


2

Ramai pengguna nucifera dah repeat order. Sebab apa? Sebab berkesan la. Pakai sekali terus boleh buat orang jatuh cinta 😍
.
Hebat ke hebat nucifera ni?
Haaaaa!! Korang taknak grab ke?
Skrang tengah ada promosi Buy 1 Free 4 Gifts.
.
Harga diskaun dah uolls
RM78 (SM)/RM80 (SS) siap free postage tau. Nak ke tidak? Kalau nak meyh whatsapp sis cepat! .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Sedar tak selama ni kita beli ubat gigi contoh Jenama X , ada tulis kat kotak untuk memutihkan gigi? Tapi kita pakai berkurun pun tak putih jugak. kan? hehe..
.
Apa yang kita rasa lepas pakai ubat gigi? kita rasa mulut fresh, bersih dari sisa makanan je kan?
.
Mesti tertanya-tanya. . hurmm.. Kenapa tak putih-putih..
==
Sebenarnya ubat gigi ni membersihkan dari sisa makanan yang fizikal shj, tapi sisa bahan kimia makanan (food chemical) contoh mcm kafein, sisa kimia dari minyak masak, fast food dan lain-lain lagi TIDAK dpt dibuang sepenuhnya lalu melekat pada gigi.
.
Iya, dari situlah gigi kita akan kelihatan kuning dan ada jugak yg boleh menyebabkan gigi/gusi terkene jangkitan kuman jika kandungan makanan/minuman itu tinggi asid. ==
Nucifera..
.
Merupakan sejenis Arang AKTIF(Bukan Arang biasa) yang dihasilkan dari tempurung kelapa (coconut shell)- yang dipilih dan bebas kimia.
.
Ianya bersaiz halus (-200) - supaya tidak mencederakan gigi.
.
Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)
.
Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria
.
Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.
.
Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.
.
Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria.
.
dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.
.
Sekian- Terima kasih sudi baca 😘
Jika berminat boleh reply 'NAK CUBA NUCIFERA'
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
PRICE RM78 (SM) / RM80 (SS)
.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


2

Akak ni sdah repeat order gaiss~
Nampak ke nampak berkesannya nucifera ni. .
Memang puas hati gigi semakin putih, tahan sampai 5 bulan.
Paling penting the feel of clean teeth. Huishhhh excited betul akak ni πŸ˜ƒ.
.
Eyh mana taknya gigi dah putihkan teruslah jatuh cinta pandang pertama sampai tak pandang dah jenama yang lain. 😍
.
Berbaloi ke berbaloi? Harga mampu milik boleh buatkan gigi korang bersih dah putih. .
Belum cuba belum tahu tau.
Dah cuba terus terjatuh cinta πŸ’–
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

BARU 3 HARI PAKAI DAH NAMPAK KESAN 😱😱😱
.
DAH PAKAI 17 HARI SUPER DUPER OWESOME 😱😱😱
.
Terbaik ke terbaik Nucifera ni?
Haaaa!!! Nak ke nak? Kalau nak jadi macam sis ni say ai πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Kita bagi harga kasih sayang ☺️
Pm kami cepat untuk dapatkan harga kasih sayang plus freegift menarik πŸŽπŸŽ‰
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Sapa kat sini yang pakai braces?
Susah kan nak jaga gigi kalau dah pakai braces tu.
.
Korang tau tak kalau korang pemalas nak jaga boleh jadi gigi korang kuning nafas berbau. Segan tak kalau nak bercakap dengan orang? .
Awak, kamu dah la pakai braces pastu orang mmg focus kat gigi korang jela dah kalau korg tak jaga sapa lagi nak jagakan? Haaaa
Nucifera laaa~ .
Atas tu feedback dr cust yang pakai braces. Since guna nucifera gigi jadi putih bersih. Korang tak nak jadi mcm dia? Setel satu masalah. .
PROMOSI MUSIM GAJI
BUY 1 FREE 4 GIFT
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Bagaimana cara guna NUCIFERA? .
πŸ„Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft) πŸ„ Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit πŸ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja *
.
*Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi*
.
*kurangkan minum caffein dan merokok ya* πŸ˜‰ .
*Pastikan Cik guna berus gigi jenis soft supaya gigi dan gusi tak sakit semasa memberus* ☺️
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Sapa kat sini yang payah sangat nak jaga gigi ce angkat tangan, say ai πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ.
.
Haaaaa tanak ngaku laa tu 😏
Takpe takpe tapi korang pernah tak kesian kat gigi korang? Gigi tu aset tau. Malu tak kalau senyum tapi gigi kuning berkarat? 😬 mesti malu kan? .
Makanya jom lah cari penyelesaian yang boleh membantu untuk memutihkan gigi korang. .
Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.
.
Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.
.
Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria. dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Q: Lepas guna nucifera ni, perlu guna lagi ke ubat gigi?
A:
Nucifera dia akan bagi effect "bersih sepanjang hari" - mengurangkan plak muncul = kurang berbau
.
Manakala ubat gigi ni hanya kesan "segar sementara"
Pakai pagi, tengahari sudah rasa plak (yang tebal2) mula ada = buat mulut berbau
.
Cik boleh guna macam mana yang cik rasa selesa😊
.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Gigi putih nak gelak pun takde rasa malu lagi. .
Tengah musim raya ni nak beraya sakan jumpa memberΒ² lama sedara mara, makcik pakcik bawang kan? Nak ke korang kena tegur gigi kuning mulut berbau nanti? Org lain dok gelak gelak korang sebok dok cover mulut. Haihhh takpayah nak coverΒ² dah laa, ni guna nucifera kompem gigi putih nafas segar hilang bau. .
Eh ni masih sempat nak grab harga promosi. Meyh cepat DM or klink link pd bio ig untuk order. .
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
Kenapa tunggu lagi untuk dapatkan hasil yang lebih baik dengan kos yang murah? .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Baru 3 hari pakai dah nampak kesan. .
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


4

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

Sooo gais. Apa tunggu lagi?
PROMOSI RAYA BUY 1 FREE 4 GIFT MASIH BERLANGSUNG πŸŽ‰
.
Yang nak order tapi takot barang tak sampai sampai? Nak COD pun boleh tp area selangor jela on this WEEKEND. Whatsapp je sis. Kita akan cuba COD nucifera sampai pintu rumah korang. .
SUKA KE SUKA? 😍
Kalau suka PM/DM sis cepat² 😘
. .
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. .
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

BOS MARAH JUAL MAHAL SO KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


2

Sooo gais. Apa tunggu lagi?
PROMOSI RAYA BUY 1 FREE 4 GIFT MASIH BERLANGSUNG πŸŽ‰
.
Yang nak order tapi takot barang tak sampai sampai? Nak COD pun boleh tp area selangor jela on this WEEKEND. Whatsapp je sis. Kita akan cuba COD nucifera sampai pintu rumah korang. .
SUKA KE SUKA? 😍
Kalau suka PM/DM sis cepat² 😘
. .
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Lagi berapa hari nk RAYA! 😱 tp gigi masih kuning ! Takkan nak tnggu sedara mara tegur GIGI KUNING baru nk bertindak? .
.
Jom dapatkan NUCIFERA untuk mulut yang LEBIH BERSIH dengan harga MAMPU MILIK!!! πŸ˜‡
-
βœ”οΈ Dirumus khas dari Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal yg bebas toksik dan bahan kimia berbahaya
βœ”οΈ 100% ORGANIK, MUDAH, CEPAT & SELAMATu
βœ”οΈ Produk Buatan Malaysia dan LULUS KKM (NOT160303473K)
-
-
Sekarang dgn setiap pembelian NUCIFERA akan dapat FREEGIFT 🎁
-
JOM BELI dan FOLLOW @thezs.nucifera untuk dapatkan harga promosi πŸŽ‰
-
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


0

Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
.
βœ… GIGI KUNING
βœ… KARANG GIGI
βœ… KAVITI
βœ… BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
.
.
#nucifera#nuciferateethwhiteening#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong#testimoninucifera
#nuciferachallenge#teamhazadi#hazadiempire
#thezsnucifera#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang#nuciferacodmelaka
#nuciferacodmasjidtanah#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor#pemutihgigi
#pemutihgigiviral#pemutihgigiterlaris


1

PERHATIAN UNTUK WARGA KOTA πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
POST INI KHUSUS UNTUK KORANG YANG MASIH BELUM MENDAPATKAN NUCIFERA.
.
DISEBABKAN TERLALU RAMAI YANG PM TEAM KAMI NAK BELI NUCIFERA TAPI TAK SEMPAT NAK JOIN POSTAGE. .
SO TEAM KAMI BERBESAR HATI UNTUK COD KAN NUCIFERA SAMPAI DENGAN SELAMAT KE TANGAN KORANG 😍
.
NAK KE NAK?
HARGA RM 83 (FREE 4 GIFT) FREE COD AREA SELANGOR DAN SEKITARNYA.
.
WHATSAPP SIS LEKAS 😁
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

Nak beli nucifera tapi tak nak post? Ha awak ada pilihan lain selain menggunakan post iaitu COD.
.
🌸COD (Cash On Delivery)🌸
.
FOC (IKUT KAWASAN)
.
KELEBIHAN
.
1) Tak perlu tunggu lama dari pos laju
2) Risiko barang lambat & hilang tak ada
3) Cepat dapat barang
.
🚘 LOKASI DELIVERY LUAR KAWASAN 🚘
.
SELANGOR:-
.
🌎 PUCHONG PERDANA/PUCHONG PERMAI
🌎 PUTRA PERDANA/PUTRA HEIGHTS
🌏 TESCO PUCHONG/ TESCO BUKIT PUCHONG
🌎 IOI MALL 🌎 KINRARA/BUKIT JALIL
🌎 SHAH ALAM
🌎 SUBANG JAYA/PETALING JAYA
🌎 BANGI/KAJANG/SERDANG/PUTRAJAYA
🌎 UM/UPM/UKM
.
. 🌐BAGI TAHU TEMPAT DIMANA KITA BINCANG YA..!! ☺️
.
πŸ“² Whatsapp
Selangor : +60133307532 (Nana)
Melaka: +60176742609 (Zul)
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


1

Dah berapa hari puasa?😱
Berapa hari lagi nak raya?😱 .
Gigi masih kuning serta mulut berbau ! Eeiiyyeeww! Jangan risau NUCIFERA sedia membantu anda menyelesaikan masalah² ini ! 😎😎.
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE TALCUM POWDER BRANDED
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE POUCH BAG
.
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga PROMO + 4 FREEGIFT. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor


2

BOS MARAH JUAL MAHAL SO KITA KASI PROMOSI BEST UNTUK SEMUA PELANGGAN YANG BERTUAH πŸŽ‰πŸ˜±
BUY 1 FREE 4 GIFT !!
.
🎁 FREE POSTAGE/FREE COD
🎁 FREE BRANDED TALCUM POWDER
🎁 FREE TOOTHBRUSH
🎁 FREE PORCH BAG
.
PRICE RM83 (SM) / RM85 (SS)
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada. Rugi gais tak grab harga promo + 4 freegift. .
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0