#nuciferacod

Instagram photos and videos

#codklangvalley#nuciferacod#testimoninucifera#nuciferateethwhitening#nuciferaberkesan#nuciferapemutihgigi#pemutihgigi#nuciferachallenge#nuciferawhiteningteeth#nuciferakotadamansara#nuciferadamansara#nuciferabatucaves#nuciferagombak#infonucifera#pemutihgigiarangaktif#gigicantik#pemutihgigisemulajadi#nuciferaselangor

Hashtags #nuciferacod for Instagram

πŸ‘‰SELAMAT HARI RAYA SEMUA!! 😁
.
.
Seronok beraya dengan gigi putih .. Rasa yakin je nak senyum berSelfie kan ?? 😍😍
.
.
Bagi yg masih belum gunakan Nucifera, apa yang masuk mulut korang hari ini?
.
.
Hari ni kita nak bagi tips sikit ni !!
Raya Raya jugak kan ? Pemakanan kena jaga Jugak 😁
.
.
πŸ‘‰Kurangkan pengambilan gula dalam makanan dan juga minuman ye kalau nak gigi sentiasa sihat.
.
πŸ‘‰Anda juga perlu kurangkan minuman berkafein seperti teh dan kopi untuk mengelakkan kerosakan pada gigi.
.
.
So, selamat 'berpantang' dan selamat mencuba! 😁
.
.
#loobuks #nuciferatestimoni #nuciferakekalputih #nuciferakekalsihat #nuciferakekalcantik #nuciferakekalbersih #nuciferacodkl #nuciferacod
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera
#arangaktif #pemutihgigi #bahansemulajadi #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


5

Panggilan buat yang ada masalah karang gigi .
Panggilan untuk pemulihan gigi budget. Tak cukup budget ke klinik gigi.
.
Cuba Nucifera 3,4,5,6,7 hari kemudian dan boleh tengok result.
Baik mula dari sekarang dari tak mula apa apa dan kemudian bising gigi berkarang tebal dan malu kan orang asyik tenung gigi kita bila bercakap.kankan 😬😬😬😬.
.
Jom order sekarang . Segan nak jumpa kita post kan. Post harini
2 3 hari dah dpat. .
Msg ke no 017 2885696
017 2885696
017 2885696
Atau click link di bio untuk terus whatsapp .
#nucifera
#nuciferacod
#nuciferareadystock


0

Suka banyak makan.
Malas gosok gigi.
Sekarang dah menyesal pulak gigi berkarang teruk dan kuning pekat ?
.
Jom cuba nucifera. Usaha putihkan gigi tu, sekurang kurangnya dapat kurangkan keladak gigi yang tebal tu.
.
3, 4, 5, 6, 7 hari kemudian Insyallah dapat lihat perbezaan 😬😬😬😘😘😘.
Mesti suka.
Click link diatas untuk terus whatsapp.
0172885696
0172885696

#nucifera #nuciferareadystock #nuciferacod #nuciferaputihgigi #karanggigi


0

Sekarang ni bukan susah nak putihkan gigi guys, siapa yang tengah beria mencari PEMUTIH GIGI paling berkesan boleh guna produk yang tengah viral sekarang ni, Nucifera Teeth Whitening dari @nucifera_afiq , yang dah terang lagi bersuluh mampu putihkan gigi seawal 3 hari sahaja. 😁
.
.
Nak tunggu apa lagi? Nak tunggu sampai gigi tu dah takda baru nak guna ? πŸ˜‚ kalau korang nak tau produk bukan setakat memutihkan gigi, malah dia jugak dapat menghilangkan bau mulut korang, then sebotol ni boleh guna sebanyak 450 kali bersamaan 7 bulan tau. Paling penting dijamin selamat dari KKM dan 100% organik. .
Sekarang tengah ada PROMOSI potongan harga. Cepat bertindak untuk mendapat hasil yang cepat. 😊
.
.
Komen 'DM' untuk dapatkan harga promosi

#nuciferateethwhiteningΒ #nuciferapower #nuciferaberkesanΒ #testimoninucifera #nuciferacod


2

Sekarang ni bukan susah nak putihkan gigi guys, siapa yang tengah beria mencari PEMUTIH GIGI paling berkesan boleh guna produk yang tengah viral sekarang ni, Nucifera Teeth Whitening dariΒ @nucifera_afiqΒ , yang dah terang lagi bersuluh mampu putihkan gigi seawal 3 hari sahaja.
.
.
Nak tunggu apa lagi? Nak tunggu sampai gigi tu dah takda baru nak guna ? πŸ˜‚ kalau korang nak tau produk bukan setakat memutihkan, malah dia jugak dapat menghilangkan bau mulut korang, then sebotol ni boleh guna sebanyak 450 kali bersamaan 7 bulan tau. Paling penting dijamin selamat dari KKM dan 100% organik. .
Sekarang tengah ada PROMOSI potongan harga. Cepat bertindak untuk mendapat hasil yang cepat.
.
.
Komen 'DM' untuk dapatkan harga promosi
#nuciferateethwhiteningΒ #nuciferapower #nuciferaberkesanΒ #testimoninucifera #nuciferacod #nuciferapromosi


0

Get yours now!! NUCIFERA WHITENING TEETH STILL ON PROMO PRICE😍

We just restock our Nucifera.

Whatsapp 0185793500 or do PM us!πŸ˜„ #nuciferamurah #nuciferalovers #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningipoh #nuciferacod #jomcantik


0

Sekarang ni bukan susah nak putihkan gigi guys, siapa yang tengah beria mencari PEMUTIH GIGI paling berkesan boleh guna produk yang tengah viral sekarang ni, Nucifera Teeth Whitening dariΒ @nucifera_afiqΒ , yang dah terang lagi bersuluh mampu putihkan gigi seawal 3 hari sahaja.
.
.
Nak tunggu apa lagi? Nak tunggu sampai gigi tu dah takda baru nak guna ? πŸ˜‚ kalau korang nak tau produk bukan setakat memutihkan, malah dia jugak dapat menghilangkan bau mulut korang, then sebotol ni boleh guna sebanyak 450 kali bersamaan 7 bulan tau. Paling penting dijamin selamat dari KKM dan 100% organik. .
Sekarang tengah ada PROMOSI potongan harga. Cepat bertindak untuk mendapat hasil yang cepat.
.
.
Komen 'DM' untuk dapatkan harga promosi
#nuciferateethwhiteningΒ #nuciferapower #nuciferaberkesanΒ #testimoninucifera #nuciferacod #nuciferapromosi


0

Sekarang ni bukan susah nak putihkan gigi guys, siapa yang tengah beria mencari PEMUTIH GIGI paling berkesan boleh guna produk yang tengah viral sekarang ni, Nucifera Teeth Whitening dariΒ @nucifera_afiqΒ , yang dah terang lagi bersuluh mampu putihkan gigi seawal 3 hari sahaja.
.
.
Nak tunggu apa lagi? Nak tunggu sampai gigi tu dah takda baru nak guna ? πŸ˜‚ kalau korang nak tau produk bukan setakat memutihkan, malah dia jugak dapat menghilangkan bau mulut korang, then sebotol ni boleh guna sebanyak 450 kali bersamaan 7 bulan tau. Paling penting dijamin selamat dari KKM dan 100% organik. .
Sekarang tengah ada PROMOSI potongan harga. Cepat bertindak untuk mendapat hasil yang cepat.
.
.
Komen 'DM' untuk dapatkan harga promosi
#nuciferateethwhiteningΒ #nuciferapower #nuciferaberkesanΒ #testimoninucifera #nuciferacod #nuciferapromosi


0