#nutella1KG

Instagram photos and videos

#nutella#nutella1kg#milocube#nutellamurah#nutellabrownies#nutellalover#nutellalovers#nutellago#chocolate#nutellalove#nutellabready#nutellacake#nutellasrunners#food#nutellacheesetart#nutellacheesecake#nutellas#dessert#foodie#nutellapancakes#foodporn#yummy#nutellagomurah#snackimport#instafood#cake#love

Hashtags #nutella1KG for Instagram

Sua vida é amarga? A minha é doce! 😍❤️
.
.
.
.
#nutellla #cremedecacaueavelã #amonutella #nutella1kg #avidaédoce #onedaylikethis


4

Salam Jumaat!! Yang mana cuti harini boleh la buat ais krim nutella ni. Sedap sangat tau
Ni bahan2 yang perlu tau!! Makin banyak letak nutella makin sedap 🤩

BAHAN-BAHAN

Plastik aiskrim (yang ni paling penting, kalau tak ada tak jadilah aiskrim Malaysia)

1 tin susu pekat manis

1 tin susu cair

Nutella

2 sudu besar tepung jagung

1 sudu teh garam

4 tin air masak (guna tin susu je untuk sukat)
Cr. Resepi kita
#milo #miloenergy #miloenergycube #milomurah #milocube #milocubes #milocubesmurah #miloviral #milocubemalaysia #milocubeviral milocubeviralmalaysia #hershey #kisses #hersheykisses #hersheymurah #hersheykissesmurah #coklat #coklatviral #coklatmurah #coklatviralmurah #readystock
#trustedseller
#milocube
#borongmilocube #ferrerorocher #ferrerorochermurah #ferrerorochersedap #nutella #nutella1kg #nutellamurah #nutellaoriginal #nutellasedap


0

Ready in big quantity.
Nutella 1000 gr (1 kg) BPOM, Made in Australia.

For Order:
WA: 08999111040 (fast response)
Line: babesnackhouse

#nutella1000gr #nutella1kg #nutellabpom #nutellamurah #nutellamurahbali #nutella #nutellatermurah #nutella1kgbali #nutella1000grbali #toppingterbul #topping #toppings #toppingrotibakar #selainutella #toppingmartabak #babesnackhouse


0

CHINESE NEW YEAR & NEW YEAR PROMOTION 🎊🎉🎊
.
.
Good Morning uolls👋👋 ada yang tengah ready nak pergi kerja ke? Or siap2 nak gi kelas ke?? Dah sarapan dah?? If nak kan tenaga lebih, pagi2 mesti kena sarapan, at least minum air panas dengan roti pon boleh tau🤭
.
Tapi tak rasa sedap kalau makan roti kosong je.betul ke betul? Mesti nak ada inti nyaaaaa..so untuk menyedapkan lagi roti yg kosong, uolls boleh sapukan dengan nutella. Nak makan macam tu pon okay nak makan dengan cicah air teh'o pon lagi sedap😋😋😋
.
Untuk bakers pon boleh pakai tau!! Harga pulak mur mur je sempena CNY & NEW YEAR PROMOTION NI❕❕❕
.
.
NUTELLA🍫
🎈1 kg × 1 jar
🎈Normal Price : RM 55
🎈Promotion Price : RM 52 (saved RM 3)
🎈1 kg × 2 jar : RM 100 (saved RM 10)
.
POSTAGE🍫
🎈 RM 10sm
🎈 RM 17ss
.
REMINDER 🍫🍫
🎈Untuk Nutella 1kg ni, stock dia LIMITED EDITION, so untuk yang nak order cecepat ws iqin sementara DALAM PROMOTION PRICE❗❗❗
🎈Postage last hari ni ye, lepastu sambung hari Isnin pulak😘😘
.
.
Boleh order dengan iqin melalui dm atau ws 011-12535838❤️
.
.
.
#nutella😍 #nutella🍫 #nutellalovers #nutellaforever #nutelladay #nutella #nutellabakers #nutellamurah #nutellalover #worldnutelladay #nutellaaddict #nutella1kg #nutella1kgmurah #nutella1kgwholesale #nutella1kgready #nutella1kgjar #nutella1kgbuyonline #cnysale #cnypromo #chinesenewyear2019 #chinesenewyearsale #cnypromotion #cny #newyears2019 #newyearsale #newyear2019🎉 #newyear2019promotion🔥🔥🔥


1

Hola everyone~~~~ Yes!! The CNY promo is still on and today's special promo is~~~~~ Nutella~~~~ 😋😋😋😋 Nutella 1kg RM 45 (Normal price RM 48)
Nutella 3kg RM 135 (Normal price RM 140)

There's only limited stock left and is selling fast!!!!!
So don't hesitate and buy 1 now!!! 😉😉😉😉 #nutella #nutella1kg #nutella3kg #CNYsale #CNYpromo #bakers #bakingingredient


2

Млинці, панкейки, вафлі...., вже звучить смачно)) А якщо додати улюблену Nutelly?) Подивіться на цей гіганський смаколик, його вистачить надовго, або ж не дуже))) З тепленьким напоєм і солодке не буде зайвим)

_______________________
🌎Виробник - Німеччина
⚖ Вага - 1кг
💸Ціна - 215грн
________________________

#нутелла #дляблинчиков #дляпанкейков #nutella #nutella1kg #шоколаднаяпаста #вкусняшка #вкусно #вкусняшки #кчаю #ккофе #сладости #сладостиевропа #европейскиесладости #нутеллагермания #nutellaбольшая #сладостивподарок #feyeriya


0

Uns dizem que a felicidade não se pode comprar... eu tenho minhas dúvidas ❤️ #nutella #nutella1kg #nutella🍫 #happy


15

Good Saturday from The Pizzaroli and Angela De Santis with this lovely mascarpone and nutella cake.

Buon sabato da Pizzaroli e Angela De Santis con questa deliziosa torta al mascarpone e nutella. ·
📌 Anywhere
📷 By Ackyart
⏰ Anytimes
👷 By @ackyart
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
#tokyobanana #nutella1kg #snackimportmurah #nutella #delicious #nutellabready #nutellalover #brownies #nutellapancakes #cake #dessert #nutellagomurah #nutellacheesecake #nutellacake #snackimport #chocolateimport #nutellam #instafood #milocube #pancakes #nutellabrownies #nutellalove #chocolate #nutellasrunners #nutellabread #foodie #nutellalovers #jualsnackimport #snackjepang #coklatimport


19