#obsesscosmetics

Instagram photos and videos

#obsesscosmetics#squadsyiera#obsesscosmeticmalaysia#makeupmurah#muamalaysia#makeuptutorial#produkmalaysia#makeupmalaysia#lipmatte#dewiremaja2018#muakl#agentobsesscosmetics#cushionfoundation#dewiremajaobsess#neelofa#dewiremaja#malaysia#uitm#obsesscosmeticsshahalam#makeupcantik#obsesscosmeticscod#obsessddcushion

Hashtags #obsesscosmetics for Instagram

[photo Update] Obsess Cosmetics Family Trip to Hatyai, Songkhla Thailand
.
Photo by @pelangi.puteh
_
#obsesscosmetics #obsessfamilytrip #obsesstriptohatyai #obsessteam #obsessfamily #hatyai #thailand #malaysia #songkhla #localbrandmalaysia


1

xdelah pucat dh muka tu lps pkai blusher obsess cosmetics ni..calit2 je trus berseri uols.. jgn risau,kaler sgt natural..sesuai utk smua jnis kulit..serius xnyesal bila dh guna,mesti jtuh cinta๐Ÿ˜
.
.
wasap cpt
0166703971
.
.
#obsesscosmeticscodManjungSitiawanLumutSeriIskandarParit
#obsesscosmeticmalaysia #DewiRemajaObsess #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsperak #muamalaysia #muaManjungperak #laraalana #kekasihpaksarela #lipstickmatte #bbcushion #halalproduct #neelofa #vivyyusof #squadsyiera #muaperak #aydajebat #muaperak #nurullegacy


0

[photo Update] Obsess Cosmetics Family Trip to Hatyai, Songkhla Thailand
.
Photo by @pelangi.puteh
_
#obsesscosmetics #obsessfamilytrip #obsesstriptohatyai #obsessteam #obsessfamily #hatyai #thailand #malaysia #songkhla #localbrandmalaysia


0

Obsess Cosmetics Lipmatte.

Antara kelebihannya adalah: ๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹ Dengan minyak Argan
๐Ÿ’‹ Bau wangi
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Dengan kelulusan KKM ( NOT 161100903K )
๐Ÿ’‹ Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan)

#teamjs #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #eyeshadow #lipmatte #codterengganu #makeupcantik #organikproduk #hudabeauty #zianazain #obsesscosmeticterengganu #obsesscosmeticscod #nyx #muamalaysia #muaterengganu #muakelantan #lipstickmurah #lipsticklawa


0

Dengan Leaders kesayangan squadsyiera. Make sure achieve pula for next trip. Come on ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜
.
.
#squadsyiera #obsesfamily #obsesstriptohatyai #obsesscosmetics #obsessteam


2

Hye beauties๐Ÿ˜
Dah tidur ke? Kalau belom, sambil2 tekan nset tu, scroll2 ig brenti sat tengok testimoni kat atas tu..โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ
lawa2 colour lipmatte obsess ni๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
Jomss cuci2 mata tengok testimoni dari customer ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ
.....
Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura k.๐Ÿ˜๐Ÿค—
......
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹FAST REPLY๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#TeamGodzillaEsumilynns @esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #lipmattemurahdanrawatbibir #lipmattenude #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #cushionfoundation #lipstickmurahmurah #makeupcantik #makeupmalaysia #sephora ##hudabeauty #terbaikdariku #muakl #muaselangor


0

[photo Update] Obsess Cosmetics Family Trip to Hatyai, Songkhla Thailand
.
Photo by @pelangi.puteh
_
#obsesscosmetics #obsessfamilytrip #obsesstriptohatyai #obsessteam #obsessfamily #hatyai #thailand #malaysia #songkhla #localbrandmalaysia


3

Hye beauties๐Ÿ˜
Dah tidur ke? Kalau belom, sambil2 tekan nset tu, scroll2 ig brenti sat tengok testimoni kat atas tu..โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ
lawa2 colour lipmatte obsess ni๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
Jomss cuci2 mata tengok testimoni dari customer ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ
.....
Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura k.๐Ÿ˜๐Ÿค—
......
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹FAST REPLY๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#TeamGodzillaEsumilynns @esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #lipmattemurahdanrawatbibir #lipmattenude #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #cushionfoundation #lipstickmurahmurah #makeupcantik #makeupmalaysia #sephora ##hudabeauty #terbaikdariku #muakl #muaselangor


0

Alhamdulillah sales untuk satu hari walaupun tengah cuti duit tetap masuk ๐Ÿ’ช๐Ÿป .
.
Sab nak tolong akak adik yang struggle dari segi kewangan yang masih bergantung pada ibu ayah/family/suami jom join team Sab โค๏ธ Sab akan bantu yang penting kena:
๐Ÿ”ฅUsaha
๐Ÿ”ฅKonsisten
๐Ÿ”ฅRajin .
.
berminat menjadi mini agent obsess, boleh terus DM Sab atau whatsapp ke +60192788472 ๐Ÿ“ฑ
#obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #miniagentwanted #SabrinaSecretSquad #makeupbusiness


0

Pagi Petang Malam non stop makan & banyak ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
#shootwithiphonex
#obsesscosmetics
#tiqadilaloveyou ๐Ÿ’•
#tulipstolips ๐ŸŒท
#tqdlwanderlust
#tqdltraveldiary


0

Ada 3 code untuk DD cushion Ni. Boleh pilih ikut skin korang. โœ”High coverage โœ” jerawat kecut โœ”lulus KKM โœ” bau vanilla โœ”boleh tutup parut and jerawat
Cepat WS ๐Ÿคณ0172075245
#obsesscosmetics#teamjs


0

3 hari off phone sebab betul-betul nak enjoy holiday hatyai yang obsess bayarkan dari hotel ke transport ke dinner fuhh!
.
Team #squadsyiera je 50 pax dari 90 pax yang pergi hihi. Memang best giler join obsess sebab kita akan kerap melancong tahun depan.
.
segala order syiera akan clearkan whatsapp selewatnya petang esok tau!
.
#obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codsetiaalam #squadsyiera #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #anasismrevival


1

Alhamdullilah sampai je kl terus COD box puaka obsess ni dalam hujan pun boleh .. hehehe๐Ÿ˜‚ Janji customer happy
Psst ! korang tak kan nk tengok je meh la risik2 jangan risau kakmigha ada buka KUTU untuk box puaka ni.. #obsesscosmeticspj #obsesspantaidalam #obsesscosmeticmalaysia #obsessdewiremaja #obsessdewiremaja #obsessteam #obsesscosmeticmalaysia #obsessteam #obsesscosmetics #teamshadalambada #teamobsesscosmetics


0

Mane tau minum air ni boleh jadi 10 tahun muda๐Ÿคญ .
.
#beautidrink #hatyai #obsessfamilytrip #obsesscosmetics


6

customer shopping Obsess cosmetics๐Ÿ˜ diorg ni repeat order sbnarnye.. yg dh cuba sekali,msti repeat punya.. yg dh cuba je yg tahu betapa bestnye produk obsess ni.๐Ÿ˜˜
tq @purplehenna dan @nj_camelia . .
.
nk order? blh wasap
0166703971
.
.
#obsesscosmeticscodManjungSitiawanLumutSeriIskandarParit
#obsesscosmeticmalaysia #DewiRemajaObsess #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsperak #muamalaysia #muaManjungperak #laraalana #kekasihpaksarela #lipstickmatte #bbcushion #halalproduct #neelofa #vivyyusof #squadsyiera #muaperak #aydajebat #muaperak #nurullegacy


1

.
.
Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu
.
Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics?
.
http://obsesscosmeticskch.wasap.my/
.
๐Ÿš— cod kuching & Samarahan
๐Ÿ’Œ Postage nationwide
๐Ÿ“ selfpickup kuching .
.
โœ… MINI AGENT diperlukan .
Ganjaran istimewa! Iklan , copywritting disediakan ๐Ÿ™‚
.
.
Group coaching, group
Tuition dr FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent.
.
.
Masih ragu ragu nak setai keluarga obsess cosmetics sebagai agent atau cuba product obsess cosmetics? Produk tempatan yang setanding jenama antarabangsa!
.
.
Buy any 5 items you will get OBSESS COSMETICS PINK BOX for FREE! .
.
Beli mana-mana 5 item anda akan dapat KOTAK merah jambu COSMETICS OBSESS secara PERCUMA! .
.
#codkuching #codsamarahan #muakuching #makeupkuching #obsesscosmetics #agentObsessCosmetics #keklapis #obsesscosmeticssarawak #obsesscosmeticskuching #Betong #Bintulu #Kapit #Kuching #Limbang #Miri #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman #squadsyiera #waniempire #dewiremajaobsess
.


0

.
.
Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu
.
Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics?
.
http://obsesscosmeticskch.wasap.my/
.
๐Ÿš— cod kuching & Samarahan
๐Ÿ’Œ Postage nationwide
๐Ÿ“ selfpickup kuching .
.
โœ… MINI AGENT diperlukan .
Ganjaran istimewa! Iklan , copywritting disediakan ๐Ÿ™‚
.
.
Group coaching, group
Tuition dr FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent.
.
.
Masih ragu ragu nak setai keluarga obsess cosmetics sebagai agent atau cuba product obsess cosmetics? Produk tempatan yang setanding jenama antarabangsa!
.
.
Buy any 5 items you will get OBSESS COSMETICS PINK BOX for FREE! .
.
Beli mana-mana 5 item anda akan dapat KOTAK merah jambu COSMETICS OBSESS secara PERCUMA! .
.
#codkuching #codsamarahan #muakuching #makeupkuching #obsesscosmetics #agentObsessCosmetics #keklapis #obsesscosmeticssarawak #obsesscosmeticskuching #Betong #Bintulu #Kapit #Kuching #Limbang #Miri #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman #squadsyiera #waniempire #dewiremajaobsess
.


0

.
.
Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu
.
Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics?
.
http://obsesscosmeticskch.wasap.my/
.
๐Ÿš— cod kuching & Samarahan
๐Ÿ’Œ Postage nationwide
๐Ÿ“ selfpickup kuching .
.
โœ… MINI AGENT diperlukan .
Ganjaran istimewa! Iklan , copywritting disediakan ๐Ÿ™‚
.
.
Group coaching, group
Tuition dr FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent.
.
.
Masih ragu ragu nak setai keluarga obsess cosmetics sebagai agent atau cuba product obsess cosmetics? Produk tempatan yang setanding jenama antarabangsa!
.
.
Buy any 5 items you will get OBSESS COSMETICS PINK BOX for FREE! .
.
Beli mana-mana 5 item anda akan dapat KOTAK merah jambu COSMETICS OBSESS secara PERCUMA! .
.
#codkuching #codsamarahan #muakuching #makeupkuching #obsesscosmetics #agentObsessCosmetics #keklapis #obsesscosmeticssarawak #obsesscosmeticskuching #Betong #Bintulu #Kapit #Kuching #Limbang #Miri #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman #squadsyiera #waniempire #dewiremajaobsess
.


0

Alhamdulillah .
.
Feedback panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback pengguna bila dah guna OBSESS COSMETICS nie.
.
.
Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba โ“
Jatuh cinta awok aihh ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp Sha 0182702039 or click on bio
.
#obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte


1

Selamat malam Uolls๐ŸŒน

Sambil makan meh nak belanja uolls apa kata MUA @intankaharuddin pasal OBSESS DD CUSHION ni.

Ada 3 code:
๐ŸŒนNatural Light
๐ŸŒนMedium Dark
๐ŸŒนDark

RM59 / pcs.

Postage RM8 SM/ RM12 SS.
COD Kuantan

Jom WS Husna sekarang! ๐ŸŒผ01119920024
๐ŸŒผ01119920024 #jomsyantiksamasama
#obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticscherating #obsesscosmeticskemaman #obsesscosmeticsjerantut #obsesscosmeticspahang #obsesscosmeticskuantan #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsagent
#squadsyiera
#squadmaya
#dewiremajaobsess


0

Partner paling best untuk 3H2M dekat Hatyai, Songkhla Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ .
.
Sebelum nie tak pernah kenal pun tapi riuh sekampung pening nak handle, perangai havoc macam dah lama kenal ๐Ÿ˜…
.
Best sangat jual obsess nie, dapat kawan baru, trip FREE, side income dapat ๐Ÿ˜

I am truly blessed โœจ
.
Terima Kasih @obsess.cosmetics @hafizatulatikah sponsor trip nie. ๐Ÿ“ธ by : @pelangi_puteh
#tiqadilaloveyou ๐Ÿ’•
#tulipstolips ๐ŸŒท
#tqdlwanderlust
#tqdltraveldiary
#eatwelltraveloften
#obsesscosmetics


0

KELEBIHAN CONCEALER .
.
.
โœ… high coverage
โœ… satu sapuan dah boleh tutup parut hitam di muka โœ… Boleh mengecutkan jerawat
โœ… terdapat estrak pegaga ,sesuai untuk kulit sensetif dan kering
โœ… mudah blend

#obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticsjohor #dewiremajaobsess #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticsjohor #dewiremajaobsess #ozteamobsess #teamiera


0

โ€œFoundation ni bagus muka tak minyak, Selalu pakai foundation muka nampak terlampau berminyakโ€

Kannn, kita dah cakap cushion foundation kita memang awesome.
Bukan saja muka tak berminyak, malah boleh cover parut jerawat dan lagi best nya merawat kulit sama tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tak percaya lagi ? Cuba la sekarang uolls.

#testimoniobsesscosmetics #cushionfoundation #obsesscosmetics #obsessqynns


0

Concelaer pen yang awak perlu ada dalam beg makeup awak. Sebab boleh cover mata panda ๐Ÿผ dark circle ๐Ÿ‘€ cover scar โœจ boleh juga buat as a shading.
.
.
Nampak kecilkan? Tapi memang power gilaaa tau ! Jom beli dengan saya ! Hanya RM39 exc postage sahaja! Cepat whatsapp kita #dewiremaja #pencariandewiremaja #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsjb #dewiremaja #pencariandewiremaja #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsjb


0