#ootdraya

Instagram photos and videos

#ootdraya#raya2018#ootdmalaysia#bajukurungmurah#kurungmoden#kurunglace#minikurung#bridesmaid#dhiacotton#bazaarpaknil#bajukurung#bajukelas#ootd#kurungcotton#bajukonvo#bajudinnermurah#kebayaplainmurah#kebayatrendterkini#igshop#bajukebayamurah#kebarungkenduri#bajumurah#kebarungnikah#bajukurungmoden#sellerpalingmurah

Hashtags #ootdraya for Instagram

by @letsfitwithanis

SAYA TAK MAKAN NASI, TAPI BIHUN SAYA AMBIL. BOLEH KAN COACH? πŸ€”
.
Ramai orang yang nak kurus ambil langkah untuk tidak makan nasi berbulan bulan, tapi makan bihun setiap hari. Sebab fikir nasi menggemukkan tapi bihun tak menggemukkan. Bihun kan kurus halus je... mesti la bagus untuk nak turunkan berat.. Confirm ada yang fikir macam ni kan? πŸ€”
.
Sebenarnya dah selalu sangat dapat feedback macam ni. Kemain takut makan nasi tapi makan bihun sup, bihun tomyam, bihun goreng dan segala jenis masakan bihun lah. Tahukah korang kalori bihun dengan nasi tak banyak pun beza? Bihun juga ialah dari kumpulan karbo jugak dan tergolong dalam kategori makanan yang mempunyai glycaemic index, GI yang tinggi (bab GI ialah antara bab penting yang akan dipelajari dalam sesi coaching peserta #getfitnowonline setiap musim)
.
Jadi, ternyata bihun bukanlah pilihan makanan diet yang baik. Better korang makan nasi putih dari bihun sup kat kedai makan tu di mana minyak berlinangan, banyak serbuk perasa dan processed food seperti fishball fishcake tu. Kalau tanya saya, saya akan suruh makan nasi putih dari bihun. Lebih mengenyangkan dan lebih sedap pun iye jugak. Yang penting, portion kena betul dan pilihan lauk kena bijak.
.
Jangan buat diet bihun lagi tau. Nak makan bihun sekali sekala takpe. Tapi singkirkan mindset, makan bihun sebab nak kurus.. takut makan nasi sebab nasi menggemukkan. ITU ADALAH SANGAT SALAH πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
#sayanakkurus #jomkurus #jk1m #kuruscepat #dietkurus #kurusdenganherbalife #kuruscantik #herbalifemalaysia #herbalifekl #bajurayabesar #bajuraya2018 #ootdraya #openhouseraya #bajusaizbesar #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #ootdraya2018 #duckscarves #arianiootd #ducktravels #fvootd #blouselabuh #blouselabuhmurah #resepidiet #bihun #bihungoreng #bihunsup


1

by @ynshopholic

🌸 PROMO MALAYSIA DAY 🌸
🎭 PRINCESS ELSA 🎭
. . . . .
PRICE : RM99 EXC POSTAGE +poslaju ADD RM8 FOR SM / SS ADD RM10 . . . . .
MATERIAL : COTTON STRECHABLE WITH HIGH QUALITY LACE . . . . . . πŸ’Free size M to L ( size S boleh pkai takowd besar skit )
. . . .
MEASUREMENT : . . . . .
Bahu 14.5 -15
Dada :36-40 max
Labuh tgn :23
Labuh baju :29
Labuh skirt :40
Pinggul :38-42
Pingang :bergetah
. . . . . πŸ’lace exclusive depan baju
πŸ’organza chiffon kepok depan baju πŸ’zip belakang baju . . . . .
TO PURCHASE : DM OR WHATSAPP 01133418133 (yaaya)
#bajutunang #bajunikah
#bajulebaran #fcagent #kurungmurah #kurunglace #kurunglacemurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajukurungterkini #sareekurung #dropshipwanted #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #fnsagent #iraagent #lycagent #bajurayasimple


0

by @ynshopholic

🌸 PROMO MALAYSIA DAY 🌸
🎭 PRINCESS ELSA 🎭
. . . . .
PRICE : RM99 EXC POSTAGE +poslaju ADD RM8 FOR SM / SS ADD RM10 . . . . .
MATERIAL : COTTON STRECHABLE WITH HIGH QUALITY LACE . . . . . . πŸ’Free size M to L ( size S boleh pkai takowd besar skit )
. . . .
MEASUREMENT : . . . . .
Bahu 14.5 -15
Dada :36-40 max
Labuh tgn :23
Labuh baju :29
Labuh skirt :40
Pinggul :38-42
Pingang :bergetah
. . . . . πŸ’lace exclusive depan baju
πŸ’organza chiffon kepok depan baju πŸ’zip belakang baju . . . . .
TO PURCHASE : DM OR WHATSAPP 01133418133 (yaaya)
#bajutunang #bajunikah
#bajulebaran #fcagent #kurungmurah #kurunglace #kurunglacemurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajukurungterkini #sareekurung #dropshipwanted #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #fnsagent #iraagent #lycagent #bajurayasimple


0

by @ynshopholic

🌸 PROMO MALAYSIA DAY 🌸
🎭 PRINCESS ELSA 🎭
. . . . .
PRICE : RM99 EXC POSTAGE +poslaju ADD RM8 FOR SM / SS ADD RM10 . . . . .
MATERIAL : COTTON STRECHABLE WITH HIGH QUALITY LACE . . . . . . πŸ’Free size M to L ( size S boleh pkai takowd besar skit )
. . . .
MEASUREMENT : . . . . .
Bahu 14.5 -15
Dada :36-40 max
Labuh tgn :23
Labuh baju :29
Labuh skirt :40
Pinggul :38-42
Pingang :bergetah
. . . . . πŸ’lace exclusive depan baju
πŸ’organza chiffon kepok depan baju πŸ’zip belakang baju . . . . .
TO PURCHASE : DM OR WHATSAPP 01133418133 (yaaya)
#bajutunang #bajunikah
#bajulebaran #fcagent #kurungmurah #kurunglace #kurunglacemurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajukurungterkini #sareekurung #dropshipwanted #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #fnsagent #iraagent #lycagent #bajurayasimple


0

by @blouse.ironless

Cap ibu dan anak. Blouse sama, tudung sama.😍
.
Ni namanya cantik bersama. Kalau shopping tu, ingatlah pada ibu, adik & kakak. Hehe .
.
#blouseironless #blouseLuna #Blouselabuh #bajulabuh #bajupreggy #bajumenyusu #bajumurah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtlabuh #longsleeve #siblings #harimalaysia #rayaootd #ootdraya #blouselonggar #looseblouse #loosepant


0

by @marena_omar

NAK KURUS WAJIB MAKAN
Perkongsian menu lunch Salah seorang Coachee semalam.

Sebulan stengah didalam program beliau turun 5.2kg.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Dapatkan 10 kg pertama, Dan anda pasti Akan Rasa kagum dengan diri sendiri. . . Mudah je nak turun berat badan ni..first thing first, kena belajar buat keputusan Dan buat tindakan. Formula dah Ada, ramai yg dah berjaya pun. Kini giliran anda Pula. YES ! YOU...πŸ˜ƒ
.

Contoh lunch plate 5 🌠🌠🌠🌠🌠 Let say, X nak ambil nasi ...boleh lebihkan portion sayur. Sayur is another source of carbo & fiber .

Tak susah pun kan? Ada ilmu semua jadi mudahπŸ’ͺ#yesyoucaloseweight

Klik link Di bio πŸ‘†utk details program
TRANSFORMASI KURUS Online
- Coach Marena-
πŸ“±019-5278268
#onlinecoaching

#kurusselepasraya #sayanakkurus #jomkurus #jk1m #kuruscepat #dietkurus #kurusdenganherbalife #kuruscantik #herbalifemalaysia #herbalifekl #teamrayakl #teamrayaperak #teamrayajohor #teamrayakedah #bajurayabesar #bajuraya2018 #ootdraya #openhouseraya #bajusa

Kuala Lumpur, Malaysia
0

by @myrrakarim_exclusive

Congratulations to beautiful @khatykataladin yg telah memenangi RM300 cash voucher #OOTDRayaMKE #OOTDRaya #OOTDRayaMyrraKarimExclusive #OOTDRayaMyrraKarim #OOTDRaya2018 πŸ’•
.
Hadiah dah pun diberi cuma tiada pengumuman rasmi dibuat. Busynya kannnn? HeheheπŸ˜…
.
Btw, next contest will coming up soon! Contest paling letopsssss! Hadiah sepersalinan bridal collection dan bajuΒ² for ur bridesmaid! Uols nak ke xnak? Terbuka kepada semua πŸ’•


2

by @izzaara.co

FREE HANDBAG giveaway contest. LIKE & COMMENT latest post, anda berpeluang menang handbag dari kami 😍
.
__________

BUCKET BAG

1 for Rm29 sahaja!! .
1 for Rm29 sahaja!! .
1 for Rm29 sahaja!! .
(Harga tidak termasuk kos pos)
. .

DM or Whatsapp for order 😘😘 .

019-2190864
.
#hermesinspired #handbagmurah #kakishopping #ootdraya #handbaghermes #bazaarpaknil #bazaarputrajaya #bazaarbangi #talibeg #talihandbag #bagmurah #strapbag #handbagstrap #hermesstrap #fattzura #fattahamin #fazura #ootd #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia


19

by @clssycltre

COMING SOON ❗️πŸ”₯ Untuk gaya harian, kita lebih suka gaya yang simple, cantik dan paling penting selesa. Jadi Basic Essential Plain Shawl dari Alhumaira ini mampu memberikan kesemua ciri-ciri tersebut. Plain shawl yang diperbuat daripada material Pearl Chiffon ini sangat selesa serta berkualiti tinggi. Semestinya ianya akan tahan lebih lama. Selain itu, pelbagai warna menarik juga yang boleh anda dapatkan!
#Alhumaira
#Alhumairatutorial
#AlhumairaBasicEssential
#Alhumairatutorial #alhumairaagent
#tutorial #tutorialshawl #tutorialmudah
#gayatudung2018 #clssycltre
#alhumairacontemporary
#alhumairatutorial #alhumairashawl
#Alhumairajohor
#alhumairatutorial
#tutorialtudung #tutorialshawlterkini
#tutorialtudung #ootdraya
#tutorialshawl #raya2018
#tutorialinner
#tutorialhijab
#AlhumairaBasicEssential


0

by @dressmurah_gojes

KEBARUNG ZULAIKHA
Rm60(sm) rm65(ss)termasuk pos

Measurements SIZE M:

Top
Shoulder:15.5"
Bust :39"
Sleeve length:23"
Length:36" FRONT 30" BACK

skirt:
Waist:28"-40"
Hips:40"
Length:40" -material moss crepe
-hidden zip di depan dan tangan

#kebarungkenduri #kebarungnikah #kebayalawagojes #kebayatrendterkini #kebayaplainmurah #bajubridemaidsmurah #bajudinnermurah #bajukelas #bajukebayamurah #bajukendurikahwin #hargastudent #hargamampumilik #sellerpalingmurah #sellerpakaianwanita #ootdraya #ootdmalaysia #lokallah #uitm #politeknik


0

by @dressmurah_gojes

KEBARUNG ZULAIKHA
Rm60(sm) rm65(ss)termasuk pos

Measurements SIZE M:

Top
Shoulder:15.5"
Bust :39"
Sleeve length:23"
Length:36" FRONT 30" BACK

skirt:
Waist:28"-40"
Hips:40"
Length:40" -material moss crepe
-hidden zip di depan dan tangan

#kebarungkenduri #kebarungnikah #kebayalawagojes #kebayatrendterkini #kebayaplainmurah #bajubridemaidsmurah #bajudinnermurah #bajukelas #bajukebayamurah #bajukendurikahwin #hargastudent #hargamampumilik #sellerpalingmurah #sellerpakaianwanita #ootdraya #ootdmalaysia #lokallah #uitm #politeknik


0

by @dressmurah_gojes

KEBARUNG ZULAIKHA
Rm60(sm) rm65(ss)termasuk pos

Measurements SIZE M:

Top
Shoulder:15.5"
Bust :39"
Sleeve length:23"
Length:36" FRONT 30" BACK

skirt:
Waist:28"-40"
Hips:40"
Length:40" -material moss crepe
-hidden zip di depan dan tangan

#kebarungkenduri #kebarungnikah #kebayalawagojes #kebayatrendterkini #kebayaplainmurah #bajubridemaidsmurah #bajudinnermurah #bajukelas #bajukebayamurah #bajukendurikahwin #hargastudent #hargamampumilik #sellerpalingmurah #sellerpakaianwanita #ootdraya #ootdmalaysia #lokallah #uitm #politeknik


0

by @dressmurah_gojes

KEBARUNG ZULAIKHA
Rm60(sm) rm65(ss)termasuk pos

Measurements SIZE M:

Top
Shoulder:15.5"
Bust :39"
Sleeve length:23"
Length:36" FRONT 30" BACK

skirt:
Waist:28"-40"
Hips:40"
Length:40" -material moss crepe
-hidden zip di depan dan tangan

#kebarungkenduri #kebarungnikah #kebayalawagojes #kebayatrendterkini #kebayaplainmurah #bajubridemaidsmurah #bajudinnermurah #bajukelas #bajukebayamurah #bajukendurikahwin #hargastudent #hargamampumilik #sellerpalingmurah #sellerpakaianwanita #ootdraya #ootdmalaysia #lokallah #uitm #politeknik


0

by @marena_omar

ANTARA BANYAK FEEDBACK YG KAMI DPT, FEEDBACK YG NI YG PALING MENYENTUH HATI ❀
.
Saya pernah terdengar dlm radio satu ceramah agama ttg pahala solat; bahawasanya solat duduk itu pahalanya separuh dari solat berdiri.
.
Jadi sebagai umat Islam, adalah menjadi kewajipan kita utk menjaga amanah Allah iaitu kesihatan tubuh badan kita agar kita sentiasa fit utk beribadah hingga ke akhir hayat.
.
Solusi yg pertama ialah turunkan berat badan secara berjemaah.
Percayalah bahawa kalau anda cuba seorang diri, misi itu susah utk dicapai.
Tetapi kalau anda berada bersama team yg sama misi nak kurus fit, pasti anda akan berjaya πŸ’ͺ🏻
.
Intake Oktober masih dibuka πŸ”₯
.
WhatsApp Coach Marena atau
Klik link Di bio profile πŸ‘† . .
TRANSFORMASI KURUS Online
- Coach Marena-
πŸ“±019-5278268
#onlinecoaching
#kurusselepasraya #sayanakkurus #jomkurus #jk1m #kuruscepat #dietkurus #kurusdenganherbalife #kuruscantik #herbalifemalaysia #herbalifekl #teamrayakl #teamrayaperak #teamrayajohor #teamrayakedah #bajurayabesar #bajuraya2018 #ootdraya #openhouseraya #bajusaizbesar #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #ootdraya2018 #duckscarves #bawal #fvootd #blouselabuh #blouselabuhmurah


1

by @symaversion

#svjaneeta awak...suka ke suka? koleksi ni dapat sekali dgn box..petal roses kali ni memang merecik laaa...ekslusif tu lain mcm sikittt...
.
www.wasap.my/+60198643309


1

by @dhia.hanani

Hai dhia cotton lovers!
Kami ada satu berita baik yang mana sale sempena HARI MALAYSIA akan dilanjutkan sehingga 30 SEPTEMBER ini!😍😍
.
Apa tunggu lagi jom dapatkan corak KURUNG MODERN kegemaran anda dengan harga cuma RM59 sahaja TIDAK TERMASUK POSTAGE (NORMAL PRICE:RM65).πŸ’…β€
___________________________________________
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmodenmurah #kurungcottonmalaysia #raya2018 #kurungcottonreadymade #kurungcottonenglish #kurungcottonshahalam #kainpasangcotton #cottonenglish #dhiacollection #dhiacotton #kaincottonmurah #karabumfabulous #kurungmoden #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungmurah #minikurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #bajukonvo #ootdraya


0

by @dhia.hanani

Hai dhia cotton lovers!
Kami ada satu berita baik yang mana sale sempena HARI MALAYSIA akan dilanjutkan sehingga 30 SEPTEMBER ini!😍😍
.
Apa tunggu lagi jom dapatkan corak KURUNG MODERN kegemaran anda dengan harga cuma RM59 sahaja TIDAK TERMASUK POSTAGE (NORMAL PRICE:RM65).πŸ’…β€
___________________________________________
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmodenmurah #kurungcottonmalaysia #raya2018 #kurungcottonreadymade #kurungcottonenglish #kurungcottonshahalam #kainpasangcotton #cottonenglish #dhiacollection #dhiacotton #kaincottonmurah #karabumfabulous #kurungmoden #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungmurah #minikurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #bajukonvo #ootdraya


0

by @dhia.hanani

Hai dhia cotton lovers!
Kami ada satu berita baik yang mana sale sempena HARI MALAYSIA akan dilanjutkan sehingga 30 SEPTEMBER ini!😍😍
.
Apa tunggu lagi jom dapatkan corak KURUNG MODERN kegemaran anda dengan harga cuma RM59 sahaja TIDAK TERMASUK POSTAGE (NORMAL PRICE:RM65).πŸ’…β€
___________________________________________
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmodenmurah #kurungcottonmalaysia #raya2018 #kurungcottonreadymade #kurungcottonenglish #kurungcottonshahalam #kainpasangcotton #cottonenglish #dhiacollection #dhiacotton #kaincottonmurah #karabumfabulous #kurungmoden #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungmurah #minikurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #bajukonvo #ootdraya


0

by @bykin.rtw

Have a bless day uolls 😘
.
Nampak tak si cantik ni pakai Elora dress? Jomlah kita cantik sama-sama dengan memakai Elora dress ni. Tak berkelip mata tengoknya sebab cantik sangat 😍

#barubolehupdate #eidmubarak #ootdraya #bazaart #bazaarpaknil #sayajual #sayajualdress #syariahcompliance #muslimah #ootd #ootdraya #murah #rtw


0

by @yana.strawberry

HI GUYS.. PERNAH TAK RASA BOSAN PAKAI BAJU YANG SAMA BERULANG2 KALI KE OFIS KE CLASS ??? .
jom dapatkan koleksi dari @erisha_norazean .
Anggun Kebaya ni sangatlah memberi impak ayu, sopan, jelita dan kurus dalam masa yang sama gitttu πŸ˜†
.
Mampu dimiliki, selesa dipakai seharian, mudah bergerak dan senang dijaga.
.
Harga mur... mur.. rugi tak grab :-
.
πŸ‘— Sehelai RM70
πŸ‘— 2 helai RM120 πŸ‘— 3 helai RM150 .
NAK MURAH BELI BANYAKΒ  BANYAK.. Ajak kawan - kawan beli sekali (tag kawan2)
. .FOLLOW @erisha_norazean
FOLLOW @erisha_norazean
FOLLOW @erisha_norazean
.
Nak Order Whatsapp 0132633996
Sebelum pm save pic siap-siap dulu..
.
.
#kebayacotton #kebayamurah #kebayacantik #AnggunKebayaCotton #kurungmoden #minikurung #instaboomakademi #bajukerja #bajuoffice #bajukelas #instafashion #igshop #onlinebisnes #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bless #ootdraya #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #Angguncotton #dhiacotton


7

by @pocbyhuda

STOK PANAS PANAS! πŸ’—
MINI KURUNG BY HUMAIRA COTTON!

Baru je release design ni korang..jadi SEMUA SAIZ AVAILABLE UNTUK SEMUA CORAK..jadi..jom booking! πŸ€—
Rm72 TERMASUK POSTAGE SEM, SS RM75 πŸ’—πŸ’— SEMUA MINI KURUNG TENGAH HANGATTTT SALE SKANG NI..JOM BOOKING DENGAN SAYA! TRUSTED AGENT, FAST REPLY 😘

#minikurung #minikurungcotton #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungcotton #bajukurungmini #bajukurungpahang #bajukurungmoden #trustedagent #kurungmoden #kuurngpahang #kurungcotton #ootdraya #sayangimalaysiaku #unimap #usm #unisza #usim #politeknikmerlimau #politech #dhiacotton #dhiacottonlovers #testimonycutomers #angguncottonlovers


0

by @pocbyhuda

STOK PANAS PANAS! πŸ’—
MINI KUURNG BY HUMAIRA COTTON!

Baru je release design ni korang..jadi SEMUA SAIZ AVAILABLE UNTUK SEMUA CORAK..jadi..jom booking! πŸ€—
Rm72 TERMASUK POSTAGE SEM, SS RM75 πŸ’—πŸ’— SEMUA MINI KURUNG TENGAH HANGATTTT SALE SKANG NI..JOM BOOKING DENGAN SAYA! TRUSTED AGENT, FAST REPLY 😘

#minikurung #minikurungcotton #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungcotton #bajukurungmini #bajukurungpahang #bajukurungmoden #trustedagent #kurungmoden #kuurngpahang #kurungcotton #ootdraya #sayangimalaysiaku #unimap #usm #unisza #usim #politeknikmerlimau #politech


0