#pakarmenghilangkanbaumulut

Instagram photos and videos

#neelofa#pakarbaumulut#perfumemulutviral#fattahamin#pakarmenghilangkanbaumulut#perfumemulut#noraessentialbreathspray#noraessentialmurah#terapiinstagram#doayangbaikbaik#Noraessentialpewangimulut#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#ajimaura#rawatgigi#fazura#noraessentialperfumemulut#noraessential#pewangimulut

Hashtags #pakarmenghilangkanbaumulut for Instagram

Nak kiss husband ala ala filem Hollywood ? .
.
kalau ade bau busuk confirm hilang mood
.
.
Suasana romantik jadi medan peranggg
.
.
hahahahaha
.
.
Sebelum tu guna perfume mulut dulu
.
.
confirm tak lepasss sampai pagi
sebab wangi gilaaaaaa
.
.
Whatsapp 019-9403425
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#rahsiahatiperempuan
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#nurraysabeauty


2

Malam ni cek stok.. Untuk stokis selangor.. Dulu stat ngan modal Rm550 jer.. Sekarang xpayah cakap.. Stok kaknora sendiri semua dia sapu licin...bersih... Next..siapa pula ya ..nak jadi cam dia.. Income 20k - 30k sebulan.. Ye xbanyak bagi korang.. Tapi bagi bilis2 cam kami.. Mmg banyak la tu...ada tak yg bersemangat waja nak income geli geli 20k sebulan? Yg xde semangat, lemah tenaga batin ...tak digalakkan join ya.. Hihi..
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#klfw2018
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#cintabukankristal


1

Jauh di sudut mata, dia amat menarik, cantik, elegent.
TAPI jauh disudut hati, dia amat menyakitkan. Lagi-lagi bila bercakap dengannya. Sebab mulut dia bau longkang! Busuk!
Apakan daya tiada manusia yang perfect di dunia.
Bagi je lah hadiah spray mulut. Biar hilang bau-bau mulut tu. .
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#klfw2018
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#janganbencicintaku


1

Mulut berbau walau dah gosok gigi? Gusi berdarah? Resdung? .
Nak nafas wangi tak? Bau bunga. Bukan bau mint macam kat pasaran tu. Sekali spray je hilang bau mulut. Lepas spray ni inshaallah bau mulut lesap terus. Nak cakap jarak 1 inci pun dah yakin. Sweet kan?
.
Ianya dirumus drpd bahan semulajadi seperti bunga mawar, lemon dan green tea. Semua bahan ni boleh hilangkan bau mulut. Yang kat pasaran tu ada alkohol dan saccharin yg menyebabkan kanser 😰😰
.
Sebotol ada 30ml tahan sehingga 3bulan. Jimat kan? Sis jangan risau sebab ianya HALAL dan lulus KKM dan selamat ditelan sebab takde bahan kimia..
.
Harga RM85 (belum masuk pos)
.
Nak? ws "iwangi" 019-9403425
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#janganbencicintaku
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#nurraysabeauty


0

(Mulut BAU walau dah gosok gigi )

Kadang kadang dah gosok gigi, buatnye tak sempat sarapan terus ke kelas/kerja...diri sendiri pun nak termuntah dengan bau mulut sendiri... Kadang2 yg kat dalam tu tak korek dengan betul..kadang2 pas makan tak sempat nak gosok gigi..masuk office lepas lunch macam2 bau ade.. durian, asam pedas... So Nora essential datang menyelamatkan anda! Dalam botol yg mudah dibawa, anda cuma perlu spray pada bila bila masa diperlukan,! RM85 siap pos
30ml tahan sehingga 3 bulan
Ws "iwangi" 019-9403425 🌹

#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#nekpah
#husna
#doayangbaikbaik
#fika
#shah
#janganbencicintaku


0

Info produk
βœ“ Mewangikan nafas dgn serta merta
βœ“ Mencegah bakteria βœ“ Atasi kekeringan mulut
βœ“ Hilangkan bau busuk mulut
βœ“ Halal lulus KKM
βœ“ Selamat utk ditelan

Cara guna :
βœ“ Spray ke dalam mulut pada bila bila masa diperlukan.
βœ“ Wangian tahan 3-4 jam
βœ“ Bebas bau mulut selama 12 jam 🌹 Terdapat dalam dua perisa, rose & honeydew.

Whatsapp "iwangi" 019-9403425 🌹 #perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #perfume


0

NORAESSENTIAL BREATH SPRAY TAK DE ALCOHOL. .
.
HANYA DIASASKAN DARI EKSTRAK PATI BUNGA ROS, LEMON DAN GREEN TEA
.
.
Kebiasaan breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱😱.
.
.
Tapi dalam noraessential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. .
.
Sebab tu noraessential selamat digunakan dari peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
.
1 botol RM85
.
.
Whatsapp 019-9403425
.
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram
#ciaciacia


1

Kalau dah kerja kena jumpa customer tu, sila pastikan mulut wangi la. Bagi customer tu bau rose atau honey dew tau. Jangan Bagi bau longkang.
Breath Spray NoraEssential penyelamat anda.
RM85 sebotol (termasuk kos penghantaran SM)
🌸 30ml
🌸 Tahan 2-3 bulan sebotol
🌸 Haruman tahan hingga 4jam
🌸 400++ kali semburan
.
Ws "iwangi" 019-9403425 🌹

#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram


0

Info produk
βœ“ Mewangikan nafas dgn serta merta
βœ“ Mencegah bakteria βœ“ Atasi kekeringan mulut
βœ“ Hilangkan bau busuk mulut
βœ“ Halal lulus KKM
βœ“ Selamat utk ditelan
.
.
Cara guna :
βœ“ Spray ke dalam mulut pada bila bila masa diperlukan.
βœ“ Wangian tahan 3-4 jam
βœ“ Bebas bau mulut selama 12 jam 🌹 Terdapat dalam dua perisa, rose & honeydew.
.
.
1 botol RM85
.
.
Whatsapp "iwangi" 019-9403425 🌹 .
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #perfume


1

Ramai cakap takut nak jual. Tapi bila dah stat jual tahu lah, produk berkesan dan customer selalu repeat order.
.
.
Kalau repeat order tu bermakna customer puas hati la kan?
.
.
Nak guna sendiri atau nak jadi ejen jualan boleh wassap 0199403425.
.
.
Nak jadi dropship pon boleh, PERCUMA je. .
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#janganbencicintaku
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#meletop


1

Korang nak mulut bau bunga ke, mulut bau buah?
.
.
Noraessential, pakar penghilang bau mulut anda.
.
.
Tiada lagi bau nafas sepanjang hari berpuasa.
.
.
Spray selepas sahur, bebas bau mulut sehingga berbuka.
.
.
Boleh pilih salah satu atau keduanya.
.
.
Rose @ Honeydew.
.
.
Untuk order : Whatsapp 019-9403425
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#zahirahmacwilson
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#janganbencicintaku


0

MULUT BUSUK TAPI TAK SEDAR DIRI
.
.
Katagori macam ni mesti ramai. Tau mulut busuk, tapi dibiarkan. Agaknya nak tunggu orang ban kot. Nak rasa malu bila orang tegur mulut berbau.
.
.
Padahal ada cara sangat mudah untuk hapuskan masalah bau mulut ni.
.
.
Spray je NoraEssential
Semudah A. Tak ada B & C.
.
.
Tunggu apa lagi. Lagi-lagi sekarang ni tengah YEAR END SALES. Harga murah gila nak mati. Tak grab sekarang memang rugi. Tiap-tiap malam mesti termimpi-mimpi.
.
.
Click www.wasap.my/60199403425
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#janganbencicintaku
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#trustedseller


0

[ KOMISYEN TAKAFUL BERLIPAT KALI GANDA DENGAN NORAESSENTIAL ]
.
.
Kerja menjual insurance memang mencabar apabila terpaksa bercakap dengan client face to face. Kadang kadang bau mulut mengganggu close sale. Client lari sebab bau mulut. Sekarang dah jumpa Noraessential, pakar nyah bau mulut. Mulut seharum bunga. .
.
RM 85/30 ml
Whatsapp 019-9403425
.
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram
#ciaciacia


0

MULUT BUSUK TAPI TAK SEDAR DIRI
.
.
Katagori macam ni mesti ramai. Tau mulut busuk, tapi dibiarkan. Agaknya nak tunggu orang ban kot. Nak rasa malu bila orang tegur mulut berbau.
.
.
Padahal ada cara sangat mudah untuk hapuskan masalah bau mulut ni.
.
.
Spray je NoraEssential
Semudah A. Tak ada B & C.
.
.
Tunggu apa lagi. Lagi-lagi sekarang ni tengah YEAR END SALES. Harga murah gila nak mati. Tak grab sekarang memang rugi. Tiap-tiap malam mesti termimpi-mimpi.
.
.
Click www.wasap.my/60199403425
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#janganbencicintaku
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#trustedseller


1

Tak best pun join team cikja.. Tapi siapa yg ikut betul betul kat link zero cost tu, dia berjaya. Founder dah sediakan step step untuk korang follow. Jangan tipu cakap tak menjadi sebab orang lain buat menjadi. Dah la bagi step step cara iklan, ayat iklan pun dah sediakan. Tinggal nak kopipes jer. Gambar iklan ada sampai 176 keping gambar, testimoni sampai 300++. Terbaru founder hire designer profesional yg buat iklan untuk simply siti lagi. Malas lagi xtahu lah. Semua dah lengkap semua sekali. Tinggal nak buat jer. Xfaham boleh tanya founder personally. Modal cikja buka serendah Rm325 saja. Cepat cepat jangan lambat lambat.
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#raya2018
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#janganbencicintaku


1

"NORA ESSENTIAL PERFUME"
(Membantu menghilangkan nafas berbau)
.
.
🌹Ekstrak ros dan (terbaru) honeydew utk mewangikan nafas
🌹Mengandungi lemon, green tea dan licorice utk menghalang pembiakan bakteria dan mencegah nafas berbau selama 12jam
🌹Menghilangkan bau makanan, rokok, gusi berdarah
🌹JIMAT! Sebotol mengandungi 400 semburan
🌹Merawat ulser dan tonsil
🌹Bebas bau mulut selama 12jam
🌹30ml tahan 3bulan
🌹RM 85 .
.
Whatsapp 0199403425
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#janganbencicintaku


1

Baca di bawah kenapa u olss wajib guna #NORAESSENTIAL ni.
.
.
(+) BAHAN SEMULAJADI - Kami hanya gunakan bahan bahan semulajadi sahaja tiada campuran bahan merbahaya. Bahan seperti green tea dan lemon yang membantu mencegah bau mulut.
.
(+) BEBAS BAU MULUT SELAMA 12 JAM - Masa puasa, u olls spray lepas sahur so 12 jam tiada bau mulut.. TAPI PASTIKAN U OLS BERUS GIGI TAU... hihihi..
.
(+) SENANG DIBAWA - Dalam botol 30 ml yang bertahan selama 3 bulan, u ols boleh bawa ke mana mana sahaja. Senang kan? Rasa tak selesa jer zasss spray spray je ke dalam mulut.
.
(+) KAWAN CONFIRM TEGUR... "Kenape mulut u wangi?" Jatuh saham kan kalau mulut berbau ni, kawan nak tegur pun tak sampai hati tau. So jangan biarkan kawan u ols lari tau.
.
.
Utk pembelian korang boleh Whatsapp cikja, klik link wassap di bio
.
.
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#raya2018
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#ootdraya


0

" Nak story siket..
.
Saya mmg ada masalah bau mulut..
Dah gosok gigi pagi tadi,
Tapi bau gak.. aiyoo..😷😷
.
Suami pun selalu tegur,
Terus takde mood..πŸ˜“πŸ˜“
Tegur pulak depan orang
πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”
.
Benci !
Satu hari member kenalkan
Noraessential..mula mula tak percaya..
Sekali spray...wangi gilaaa..
.
Disebabkan hari raya pon dah tak lama, saya terus grab 1..hehe..
.
Pastu masa balik je kat rumah, saya tak sabar nak tunggu hari raya.. Apa lagi, saya spray la..
.
Gi dekat ngan suami
Mula2 dia menjauh..yelah sbb biasa busuk kan πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Pastu saya tanya..kenape jauh..
Sebaik saja saya buka mulut
Dia rapatkan badan dia..
Hidu hidu sesuatu 😦😦
.
Pastu dia cakap..
"Wanginya bau mulut syg"
😘😘😘
.
Dia tanya pakai ape..
Saya cakap "rahsiaaaa..."
.
Sebenarnya, noraessential yg bantu saya.. alangkah bahagianya hidup ini..
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ» "
.
P/s Noraessential penyelamat saya untuk bercakap dengan penuh yakin.
.
.

#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#saharulridzwan
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#malaysiabaharu


2

Mulut berbau walau dah gosok gigi? Gusi berdarah? Resdung? .
Nak nafas wangi tak? Bau bunga. Bukan bau mint macam kat pasaran tu. Sekali spray je hilang bau mulut. Lepas spray ni inshaallah bau mulut lesap terus. Nak cakap jarak 1 inci pun dah yakin. Sweet kan?
.
Ianya dirumus drpd bahan semulajadi seperti bunga mawar, lemon dan green tea. Semua bahan ni boleh hilangkan bau mulut. Yang kat pasaran tu ada alkohol dan saccharin yg menyebabkan kanser 😰😰
.
Sebotol ada 30ml tahan sehingga 3bulan. Jimat kan? Sis jangan risau sebab ianya HALAL dan lulus KKM dan selamat ditelan sebab takde bahan kimia..
.
Harga RM85 (belum masuk pos)
.
Nak? ws "iwangi" 019-9403425
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#rahsiahatiperempuan
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#nurraysabeauty


1

CikJa nak mencari seorang yg boleh CikJa jadikan bisnes partner. .
.
CikJa nak ajar dia camne nak dapat at least 30k sebulan. .
.
Yg sanggup buat apa cikJa suruh, dan konsisten buat apa kaknora ajar. .
.
Yg tak malu dan konfiden, yg bersungguh sungguh nak ubah hidup. .
.
Modal stat Rm2k. .
.
Anda mampu melakukannya! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#raya2018
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#rahsiahatiperempuan


0

Paling paling malas pun biar masuk ke akaun RM 100 sehari.
.
.
Tapi cikja paling malas wajib masuk RM 1000 sehari. .
.
Tu paling malas la tu.
.
.
Bukan susah pun duduk rumah picit picit henfon. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Surirumah pun boleh buat.
.
.
Jom kita buat sesama.
.
.
Modal RM 210 jer, target jual 1 botol je sehari. .
.
Wassap cikja 019-9403425
.
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram
#ciaciacia


2

"NORA ESSENTIAL PERFUME"
(Membantu menghilangkan nafas berbau)
🌹Ekstrak ros dan (terbaru) honeydew utk mewangikan nafas
🌹Mengandungi lemon, green tea dan licorice utk menghalang pembiakan bakteria dan mencegah nafas berbau selama 12jam
🌹Menghilangkan bau makanan, rokok, gusi berdarah
🌹JIMAT! Sebotol mengandungi 400 semburan
🌹Merawat ulser dan tonsil
🌹Bebas bau mulut selama 12jam
🌹30ml tahan 3bulan
🌹RM 85
.
.
Whatsapp 0199403425
.
.

#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#monalisa


3

Ramai cakap takut nak jual. Tapi bila dah stat jual tahu lah, produk berkesan dan customer selalu repeat order.
.
.
Kalau repeat order tu bermakna customer puas hati la kan?
.
.
Nak guna sendiri atau nak jadi ejen jualan boleh wassap 0199403425.
.
.
Nak jadi dropship pon boleh, PERCUMA je. .
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#monalisa


0

Siapa nak duit tepi RM 750 sebulan pertama dgn modal cuma RM 950 sahaja?
.
.
Cikja akan ajarkan apa yg cikJa dan team cikJa buat tanpa berselindung sebarang ilmu yg cikJa tahu
.
.
Syaratnya korang kena buat apa yg cikJa ajar. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
.
Berminat boleh wasap 019-9403425
.
.
#ciaciacia #perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram


1

" Nak story siket..
.
Saya mmg ada masalah bau mulut..
Dah gosok gigi pagi tadi,
Tapi bau gak.. aiyoo..😷😷
.
Suami pun selalu tegur,
Terus takde mood..πŸ˜“πŸ˜“
Tegur pulak depan orang
πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”
.
Benci !
Satu hari member kenalkan
Noraessential..mula mula tak percaya..
Sekali spray...wangi gilaaa..
.
Disebabkan hari raya pon dah tak lama, saya terus grab 1..hehe..
.
Pastu masa balik je kat rumah, saya tak sabar nak tunggu hari raya.. Apa lagi, saya spray la..
.
Gi dekat ngan suami
Mula2 dia menjauh..yelah sbb biasa busuk kan πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Pastu saya tanya..kenape jauh..
Sebaik saja saya buka mulut
Dia rapatkan badan dia..
Hidu hidu sesuatu 😦😦
.
Pastu dia cakap..
"Wanginya bau mulut syg"
😘😘😘
.
Dia tanya pakai ape..
Saya cakap "rahsiaaaa..."
.
Sebenarnya, noraessential yg bantu saya.. alangkah bahagianya hidup ini..
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ» "
.
P/s Noraessential penyelamat saya untuk bercakap dengan penuh yakin.
.
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri .
.

#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#ootdraya2018
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#syedsaddiq


1

WHY SMOKING ARE DANGEROUS?
.
😷 Reduce personal hygiene: expressed as bad smell and bad breath due to chemicals in cigarettes
πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈπŸ™…πŸ» Decrease attractiveness to the opposite gander
πŸ‘΄πŸ‘΅ Early aging, including wrinkles, dark spots and freckles
😞 Discoloration of skin and teeth
πŸ’‡πŸ»β€β™‚οΈπŸ’…πŸ» Damaged hair and nails
🚢🏻Impaired athletic performance
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#lofattah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#raya2018


2

Suka tak kalau mulut harum? Bau rose? Bau honeydew?
Breath Spray NoraEssential.
Sesegar haruman rose.
Semanis haruman honey dew.
RM85 sebotol
(termasuk kos penghantaran SM)
.
🌸 30ml
🌸 Tahan 2-3 bulan sebotol
🌸 Haruman tahan hingga 4jam
🌸 400++ kali semburan

Ws "iwangi" 019-9403425 πŸ’ž

#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram
#ciaciacia


0

Bersepah testimoni Noraessential setiap hari dapat. Skrip testimoni dari customers pun hampir sama semuanya dah boleh hafal dah.. βœ”οΈ wangi gile tahan 4jam
βœ”οΈ bau rokok hilang
βœ”οΈ bau gusi berdarah hilang
βœ”οΈ yakin nak bercakap
βœ”οΈ yakin nak bercium
βœ”οΈ tak payah tutup mulut lagi
βœ”οΈ mulut bau bunga.biasa bau longkang πŸ˜‚
βœ”οΈ tahan lama, puas hati
βœ”οΈ kawan tegur nafas wangi
βœ”οΈ doktor tanya makan bunga ros ke?
βœ”οΈ nafas segar
βœ”οΈ mudah dibawa
βœ”οΈ bau coffee hilang
βœ”οΈ best sangat
βœ”οΈ bau makanan hilang
βœ”οΈ suami mintak cium hari hari

Ws "iwangi" 019-9403425 🌹

#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut
#noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#mirafilzah
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#raya2018


1

BAU MULUT TIADA LAGI :::::::::
********
NORAEssential menjadikan nafas anda wangi dan mengeluarkan bau bunga setiap kali anda bercakap.
======:::::::::::::::==========
BERCAKAP DENGAN YAKIN walaupun jarak kedudukan hanya 1 inci.

#####################

1 botol 30 ml WAJIB dimiliki oleh semua orang untuk sentiasa segar dan yakin!

RM85 siap pos.
Ws "iwangi" 019-9403425 🌹

#ajimaura
#terapiinstagram
#noraessentialmurahgila
#noraessentialmurah
#noraessential
#noraessentialbreathspray
#Noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut
#pakarbaumulut
#pakarmenghilangkanbaumulut
#perfumemulut
#perfumemulutviral
#pewangimulut
#pewangimulutviral
#mulutbusuk
#rawatgigi
#nafaswangi
#nafasberbau
#letscantik
#ootd
#noradanish
#fattahamin
#neelofa
#fazura
#fattzura
#raya2018
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#ootdraya


1

Paling paling malas pun biar masuk ke akaun RM 100 sehari.
.
.
Tapi cikja paling malas wajib masuk RM 1000 sehari. .
.
Tu paling malas la tu.
.
.
Bukan susah pun duduk rumah picit picit henfon. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Surirumah pun boleh buat.
.
.
Jom kita buat sesama.
.
.
Modal RM 550 jer, target jual 1 botol je sehari. .
.
Wassap cikja 019-9403425
.
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #pakarmenghilangkanbaumulut #pakarbaumulut #noraessentialperfumemulut #Noraessential #noraessentialbreathspray #Noraessentialpewangimulut #noraessentialmurah #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #baumulut #baumuluthilang #baumulutwangi #baumulutsegar #rawat #rawatgigi #rawatgusi #sakitgigi #sakitgusi #ajimaura #terapiinstagram
#ciaciacia


1