#pakejcantikterukshahalam

Instagram photos and videos

#pakejcantikterukshahalam#pakejcantikteruk#infinenceskincare#cozumaseries#PAKEJCANTIKTERUK#InfinenceSkincare#settrialinfinenceskincare#PakejCantikTeruk#CozumaCCcream#PCT#CozumaCosmetic#Cozumaseries#cccreamcozuma#infenenceseries#pctbylily#letscantiksteruks#phoenixbusinessexpert#PCTGojes#jombersamanatural

Hashtags #pakejcantikterukshahalam for Instagram

Sebelum keluar tu jangan lupa pakai Cc cream Cozuma😊

Buat muka btmbah seri, makin lama pkai mkin glowing❗

Yang mane tgh mncari cari pondesen, #cccreamcozuma ni recommended sgt❗
Xperlu pondesen lain dah ❌
10 Keajaiban & Kehebatan CC Cream Cozuma #PakejCantikTeruk💃🏻
. ☑️Perlindungan UV yang optima
☑️ Wajah lebih berseri
☑️Anti radang & Antioksidan
☑️ Pelembapan & penghidaratan yang berpanjangan
☑️ Kulit cerah dan bersinar
☑️Kulit wajah lebih halus
☑️Mengurangkan kedutan & garis halus
☑️Kawalan kulit berminyak
☑️Bedak solekan & pembetulan kulit asas
☑️Menyembunyikan cela dan merawat kulit
.
Highly Recommended👍
.
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK INFINENCE SKINCARE & COZUMA COSMETICS 💋

http://www.wasap.my/601133967731/PCTcccream
http://www.wasap.my/601133967731/PCTcccream
http://www.wasap.my/601133967731/PCTcccream

#CCcreamCozuma
#Pakejcantikteruk
#Pakejcantikterukshahalam
#PhoeniXbusinessXpert
#UsahawanPhoeniX
#ApakahXanda?
#BusinessOnlineStylePhoeniX
#BerniagaStylePhoeniX
#ModalBermulaRM47je


0

🌸 TESTIMONI #CANTIKTERUK dengan #PCT🌸

see BEFORE & AFTER yang wow❗️
Because Less is more gitu 🥰

Lihat apa kata mereka setelah menggunakan PCT 👸🏼 Semuanya cantik teruk & kekal natural beauty. Semakin berseri2 di makeover dengan COZUMA COSMETICS & kulit wajah sihat glowing secara semulajadi dengan penggunaan INFINENCE SKINCARE secara konsisten 🕊
Wanna try it out❓
Lets get yours now 💃🏼
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK 💋

www.wasap.my/601133345931
www.wasap.my/601133345931
www.wasap.my/601133345931

#pakejcantikteruk
#pakejcantikterukshahalam
#infinenceskincare
#cozumaseries


0

[BLACK FRIDAY]

Take 10% off & get your set trial kit #INFINENCE You will be able to get free gift too 🎁

Wanna try it out❓
Lets get yours now 💃🏼
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK 💋

www.wasap.my/601133345931
www.wasap.my/601133345931
www.wasap.my/601133345931

#pakejcantikteruk
#pakejcantikterukshahalam
#infinenceskincare
#cozumaseries
#InfinenceSkincare


0

[BLACK FRIDAY]

Take 10% off & get your Cozuma #CozumaCCcream You will be able to get free gift too 🎁

Wanna try it out❓
Lets get yours now 💃🏼
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK 💋

www.wasap.my/601133345931
www.wasap.my/601133345931
www.wasap.my/601133345931

#CozumaCosmetic🕊
#pakejcantikterukshahalam
#pakejcantikteruk
#infinenceskincare


0

Cantek ke Cantik sgt EYE & BLUSH PALETTE by Cozuma ni??? Siapa "Nak" join order boleh Whatsapp terus ayu okeyyy 💃🏽💃🏽💃🏽🥰 Klik link d bio atau tekan no bwah.
Wanna try it out❓
Lets get yours now 💃🏼
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PakejCantikTeruk @ PCT 💋

www.wasap.my/601133345931

#pakejcantikteruk
#pakejcantikterukshahalam
#Cozumaseries
#infenenceseries


0

Kali ke-2 cust repeat orders INFINENCE SKINCARE FULL SET. 🛍

Cun ke cun customer makeup dgn  COZUMA COSMETICS❓

Make up base: COZUMA CC Cream
Lipstick code: COZUMA LIPSTICS Nude Pink
Blusher code: COZUMA Rosy Pink blush palette
Eyeshadow code: COZUMA Nude eye palette

Lets #CantikTeruk dengan #PCT

Wanna try it out❓
Lets get yours now 💃🏼
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK💋

Klik link d Bio atau no dbwah.
www.wasap.my/601133345931

#pakejcantikteruk
#pakejcantikterukshahalam
#infinenceskincare
#cozumaseries


0

COZUMA MATIFYING LIPSTICK

Hanya dengan secalit Lipstik di bibir saja da nampak cantik..uols yg ada masalah ⬇⬇ ➡️Bibir merekah
➡️Bibir gelap
➡️Bibir kering 👉Sangat sesuai guna 💄COZUMA LIPSTIK💄 tau..
👉Ianya sangat bagus untuk melembut , melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir.. Jom try cube cozuma lipstik nie... www.wasap.my/01133345931/Cozumalipstik

#pakejcantikterukshahalam
#pakejcantikteruk
#infinenceskincare
#cozumaseries


0

🎀 INFINENCE SKINCARE 🎀
.
INFINENCE diambil bersempena perkataan INFINATE yang bermaksud tiada bandingan lagi.
.
INFINENCE SKINCARE adalah set penjagaan kulit wajah yang meremajakan kulit seawal 28 hari. Ianya juga merupakan set penjagaan kecantikan anti-penuaan yang menggunakan ”active plant cells” yang setiap botolnya mengandungi berjuta sel tumbuhan.
.
Kajian klinikal mengesahkan INFINENCE SKINCARE melembapkan kulit, melindungi kulit, memberi tenaga pada sel kulit dan menghasilkan sel kulit yang lebih muda berbanding usia sebenar.
.
Keunikan INFINENCE SKINCARE
.
🌷Menggunakan formula terkini satu-satunya dalam pasaran.
.
🌷Dihasilkan dengan sel tumbuhan aktif dari Perancis
.
🌷Dipatenkan oleh bioteknologi
.
🌷Dibuktikan secara klinikal
.
🌷Dihidrat, dilindungi, diperkuat dan diaktifkan dalam masa 28 hari.
.
🌷Setiap botol mengandungi jutaan sel tumbuhan yang aktif
.
🌷 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik
.
🌷INFINENCE SKINCARE tidak mengandungi bahan kimia terlarang seperti:-
.
❌No SD-alcohol
❌No Mineral iol / silicon oil
❌No Petrolatum
❌No Sulfate surfactants (SLS /ALS / SLES / ALES )
❌No DEA / MEA (Diethanolamine / monoethanolc)
❌No Parabens
❌No Mit / Mict Preservatives
❌No Artificial colorants
.
🌷Set produk INFINENCE SKINCARE terdiri daripada 5 jenis iaitu .
1. Hydrating Duo Cleansing Mousse
2. 24H Hydrating Toning Essence
3. Intensive Triple Reviving Serum
4. Essential Illuminating Day Cream
5. Advance Overnight Regeneration Cream
.
📞 Whatsapp segera untuk dapatkan 1 set INFINENCE SKINCARE awak skrg dengan tawaran yang tiada bandingan ⏰ .
📲 011.10101273
📲 011.10101273
📲 011.10101273
.
ATAU .
Klik link dibio okay 👌🏻
.
#pakejcantikterukshahalam
#pctbylily
#letscantiksteruks
#infinenceskincare
#phoenixbusinessexpert


1

Kami da cuba kami da nampak hasil!
Berinfinence bercozuma!
kulit sihat dengan rangkaian penjagaan muka yang 💯natural ok!
buat pilihan anda dan pm untuk info.. www.wasap.my/60137049220/cozuma
www.wasap.my/0137049220/infinence

pembelian dengan harga promo. cod/ free postage

#PCTGojes
#pakejcantikterukshahalam
#jombersamanatural


0

Lebih ringkas dan melembutkan kulit dgn set #infinenceskincare

Jom Cantik Teruk bersma #pakejcantikteruk #setinfinenceskincare

Tgk betapa Mulusnye kulit Kak NOrah pengguna setia #InfinenceSkincare

Uolls yg nak mencuba kita ada set trial #settrialinfinenceskincare taw!

Let grab yours NOW!! DM cik ayu cepat2 taw!

www.wasap.my/601133345931/PCT

#pakejcantikteruk
#Pctinfinenceskincare
#pakejcantikterukshahalam
#settrialinfinenceskincare


0

The end of the page