#pakejmabul

Instagram photos and videos

#pakejmabul#pakejkundasang#opentripsabah#pakejgaya#pakejmurahsabah#privatetripsabah#pakejsapi#pakejboheydulang#pakejbajetsabah#pakejmurahkundasang#pakejpulausabah#jomkesabah#pakejmamutik#pakejbajet2018#pakejbajetkundasang#pakej2018#jomkekotakinabalu#pakejopentripsabah#pakejkeluargasabah#pakejprivatetripsabah

Hashtags #pakejmabul for Instagram

by @dztravel.official

Pulau Mabul salah satu tempat yang terbaik untuk percutian anda! Menyelam dan Snorkeling merupakan aktiviti utama di Pulau ini dan boleh dilakukan sepanjang tahun.🏝
:

Tempah sekarang! Anda boleh terus hubungi kami di talian 03-55240211 atau whatsapp kami di nombor 019-362 3539/017-2061628
:
#pakejpercutianmurah #pakejpercutianmalaysia
#pakejpercutianbajet #pakejpercutianselesa
#pakejlangkawimurah #pakejlangkawi
#pakejkundasang #pakejpulauredang
#pakejpulauperhentian #pakejhatyai
#pakejbangkok #pakejbali #pakejlostworldtambun
#pakejyogyakarta #pakejaceh
#pakejsingapore #pakejvietnam
#pakejturki #pakejumrah #pakejmabul
#pakejumrahmurah #pekejseoulkorea
#pakejpercutiankekorea #pakejjeju
#pakejjejumurah #pakejpercutiankeseoul

Dz Travel & Tours
1

by @pakejsabah

Happy sangat family ni bila dah sampai kat Pulau Mabul ni πŸ˜‚
.
Korang taknak try pergi dengan kitaorang? Siap bawak jalan-jalan ke 9 pulau lagi πŸ˜‰
.
#sabahtrip #tripsabah #pakejsabah #sabahtour #pakejsabahmurah #sabahpackage #sabahtourism
#mabulisland #mabultrip #pakejmabul #pakejmabul #tripmabul #mabul #sempornatrip #semporna #sempornasabah #sempornaisland


1

by @pakejtravelbossbabe

Camni keadaan sebenar anak2 Bajau (school of life) di area kepulauan Mabul. Air jernih dan kehidupan laut. Percaya tak kalau nak pergi ke sini iaitu DAYTRIP hanya RM 180 seorang. Siap boleh snorkelling dan BOHEY DULANG HIKING.
.
Boleh add on nak duduk aircond ke nak dorm ke nak fan ke yang penting MAKAN ALL IN!
.
🌸Whatsapp 012-964 0215 (kak b)
🌸Whatsapp 012-964 0215 (kak b)
🌸Whatsapp 012-964 0215 (kak b)
.
Atau click http://bossbabe.wasap.my
.
#travelsabah #tripsabahmurah #mabul #mabulpakej #mabulpackage #triptomabul #mabulsabah #sabah #sabahpackage #semporna #travelmabul #tripmabul #pulaumalaysia #tripmalaysia #tourguidemalaysia #tripjimat #tripmurah #pakejsabah #pakejmabul #boheydulang #companytrip #companytripmalaysia #familytrip #familytripmalaysia #pakejtravelbossbabe #pakejtravel #pakejtravelmurah #travelmurah #travelpackage #backpackermalaysia

Bohey Dulang, Mantabuan and Sibuan Island
1

by @pakejsabahbajet

4H3M Kota Kinabalu & Kundasang. Yang plan nak buat family day tu, jom cuti2 Sabah. Bawa 20 orang, free ground 1 orang. Whatsapp sis laju2 okay. Deposit RM100 pax sahaja. Pakej x termasuk tiket kapal terbang.


1

by @pakejsabahbajet

Selamat pagi semua! Yg nak join Island Hopping KK, whatsapp sis ya sebab kitaorang ada promo Daytrip RM85/pax untuk 3 pulau. Whatsapp laju2 okay.

Jesselton Point Ferry Terminal
2

by @pakejsabahbajet

Promo 3 Island Hopping Kota Kinabalu (Mamutik, Manukan dan Sapi) 🏝️🏝️🏝️ RM85/pax. Termasuk jetty fee, return boat, entrance fee, life jacket & snorkeling gear. Whatsapp sis laju2 sebelum promo habis.


1

by @pakejsabahbajet

Jom follow sis ke Mabul 4H3M. Deposit RM100 pax sahaja. Whatsapp sis untuk info lanjut okay. Pakej tak termasuk tiket kapal terbang. Min 2 pax dah boleh gerak.


8

by @pakejsabahbajet

"Nak ke sabah ?

Perlu bantuan ?

Kereta sewa?

Whatsapp sis untuk kadar sewa ya.


1

by @pakejsabahbajet

Tarikh cuti sekolah dah keluar dah ❗️ Public holidays pun dah keluar dah ❗️ Apa lagi .. jom plan trip untuk tahun depan.
Jangan plan last minit nanti fully booking takpun mahal tiket flight ☺️☺️ Whatsapp sis untuk info lanjut okay


1

by @pakejsabahbajet

#Repost @pakejsabahbajet (@get_repost)
・・・
PROMO! 3D2N 7 Island 2018 hanya RM499/pax. Harga asal RM599/pax. Whatsapp sis laju2 okay. Pakej tak termasuk tiket flight. Deposit RM150/pax.


1

by @pakejsabahbajet

Kundasang trip
23-26 ogos ✈️✈️✈️✈️✈️
Min 7 pax untuk private trip dan tarikh sendiri. Kalau nak join tarikh opentrip, whatsapp sis untuk tarikh opentrip okay. Tidak termasuk tiket kapal terbang. Whatsapp sis untuk itinerary dan info lanjut okay. Deposit RM100 pax sahaja dan baki penuh bayar 1 week before tarikh trip. Harga dewasa dan kanak2 berbeza.


1

by @pakejsabahbajet

Mabul island
27-30 ogos
2 pax 🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️
Jom follow sis ke Mabul. Deposit RM100 pax sahaja. Pakej tidak termasuk tiket kapal. Untuk info lanjut, whatsapp sis okay. Min 2 pax dah boleh gerak dan boleh pilih tarikh sendiri.


1

by @pakejsabahbajet

Perhatian semua
Berita baik untuk sesiapa yang nak bercuti di semporna sabah, ada promosi pakej budget serendah RM499 ground ALL IN untuk 3H2M bg pakej menawan 7 pulau tercantik di sekitar semporna sabah..antara xtvt disana nanti ,snorkeling smpi lemas,mkn tontong seafood smpi gaut serta hiking smpi give up and photoshoot smpi muntah,so date kta buka sampai hujung tahun 2019 nnt,so ape tunggu lagi ,book skrg coz deposit serendah 150 dan balance penuh 1 week before tarikh trip okay, untuk detail lanjut blh whatsapp sis okay.


2

by @pakejsabahbajet

Terima kasih yang dah book kereta sewa. Yang nak datang cuti2 Sabah dan nak sewa kereta inform sis laju2 okay.

KKIA International Departure Hall
1

by @pakejsabah

Maldives Malaysia? Yesss Pulau Mataking ni memang dipanggil Maldives Malaysia. Tapi sayangnya tak ramai agent yg bawa ke sana tau.
.
Kami? of course la tempat cantik macam ni mana boleh lepas peluang nak bawa explore. And yang paling best sekali is pakej kami paling murah berbanding semua. Siap bawa ke 9 pulau lagi tau😱😱
.
So kalau nak usya itinerary boleh dm kami πŸ˜‰
.
#sabahtrip #tripsabah #pakejsabah #sabahtour #pakejsabahmurah #sabahpackage #sabahtourism
#mabulisland #mabultrip #pakejmabul #pakejmabul #tripmabul #mabul #sempornatrip #semporna #sempornasabah #sempornaisland #pakejsabahtrusted #friendlyguide #photocantik #iphonex


0

by @pakejsabahbajet

Terjah 7 island Semporna
30-2 September
5 pax 🏝️🏝️🏝️🏝️
WhatsApp sis untuk info lanjut okay


1

by @pakejsabahbajet

Promo 3D2N 7 Pulau Semporna RM499. Harga asal RM599. Jimat RM100. Whatsapp atau PM sis untuk info lanjut. Pakej tidak termasuk tiket kapal terbang

Malaysia Kota Kinabalu
3

by @pakejsabahbajet

Promosi 3 Island Hopping Kota Kinabalu, hanya RM85/pax sahaja! Termasuk return boat, jetty fee, snorkeling mask, life jacket dan entrance fee. Siapa cepat, dia dapat!


1

by @pakejsabah

Tengok happy je dieorang dalam laut Mabul ni! Sebab apa? Dah tak perlu risau dengan gambar lah. .
Tour guide di Sabah ni memang pro bab ambil gambar ni. So customer pun just have fun snorkeling tak perlu fikir gambar nak post dekat fb ig nanti.
.
Lubuk snorkeling yang best pun dia dah expert tau! Nak tahu details boleh dm kami 😊
#sabahtrip #tripsabah #pakejsabah #sabahtour #pakejsabahmurah #sabahpackage #sabahtourism#mabulisland #mabultrip #pakejmabul #pakejmabul #tripmabul #mabul #sempornatrip #semporna #sempornasabah #sempornaisland


0

by @pakejsabahbajet

Promosi 3 Island Hopping Kota Kinabalu, hanya RM85/pax sahaja! Termasuk return boat, jetty fee, snorkeling mask, life jacket dan entrance fee. Siapa cepat, dia dapat!


2

by @pakejsabahbajet

Airasia tengah buat promosi! Dah beli tiket flight, ambil pakej dengan sis pula. 😎😎 4H3M KK & Kundasang RM699. Min 7 pax untuk private trip & Min 2 pax kalau nak join tarikh company. Pakej tak termasuk tiket kapal terbang. Deposit RM100 pax sahaja.


4

by @pakejsabahbajet

Tarikh opentrip 2019 dah keluar. Airasia tengah buat promo Free Seat. Refer tarikh di atas dan book tiket flight korang, dah book flight, ambil pakej dgn sis pula. Nak tarikh sendiri, minimum 7 pax. Deposit pakej hanya RM100 pax sahaja. Jom cuti2 Sabah 😎😎


3

by @pakejsabahbajet

Bila last korang bercuti? Airasia tengah buat promosi Free Seat. Tunggu apa lagi! Dah book tiket flight, apa kata ambil pakej dengan sis pula. Private trip min 7 pax. Opentrip sila rujuk tarikh company okay. Deposit RM100 pax sahaja.


1

by @pakejsabahbajet

Promosi 3 Island Hopping Kota Kinabalu, hanya RM85/pax sahaja! Termasuk return boat, jetty fee, snorkeling mask, life jacket dan entrance fee. Siapa cepat, dia dapat!

Kota Kinabalu
2

by @pakejsabahbajet

Hari ini sis nak buat promosi panas! Island Hopping daytrip Kota Kinabalu hanya RM85/pax sahaja. 3 pulau (Manukan, Mamutik & Sapi). Lebih dari 10 pax hanya RM80/pax. Tunggu apa lagi! Book segera! Whatsapp sis 0147189240 untuk tempahan segera okay

Kota Kinabalu
1

by @pakejsabahbajet

Korang ke mana hari minggu? Jom follow sis Island Hopping 3 pulau di kawasan KK (Manukan, Mamutik & Sapi) whatsapp sis 0147189240 untuk tempahan dan pertanyaan okay

Kinabalu, Sabah, Malaysia
1