#pakejmurahkorea

Instagram photos and videos

#pakejmurahkorea#pakejkorea#pakejkoreamurah#pakejkoreabajet#pakejbajetkorea#mattafair#pakejpercutianmurah#pakejmuslimkorea#mattafair2018#jomkekorea#pakejmurah#jomkorea#koreatripmurah#kakitravel#pakejkekorea#pakejgroundkorea#seoul#pakejkekoreamurah#pakejpercutiankekorea#pakejmuslim#tripseoul#korea#pakejkorea2018

Hashtags #pakejmurahkorea for Instagram

by @myjapantravel.co

Arashiyama Bamboo Grove adalah salah satu tarikan utama Kyoto dan merupakan tempat salah satu UNESCO world heritage. Berdiri di tengah-tengah tangkai buluh yang tersusun rapi seperti berada di dunia lain. Ramai guess kami yg sudah sampai ke sini dan berpuas hati dengan pemandangan di Arashiyama.
.
Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan pakej yang kami sediakan boleh layari laman web rasmi kami di www.myjapantravel.co (link on bio) . Kami telah nyatakan harga pakej , jenis pakej, Itinerary dan maklumat 2 tambahan seperti harga termasuk dan harga tidak termasuk di laman web rasmi kami.
.
Untuk sebarang tempahan boleh contact customer service kami di โ€ญ+817040059864โ€ฌ atau +817033425535.
#myjapantravel #pakejkejepun #pakejjepun #pakejjepunmurah #pakejtokyo #pakejosaka #pakejmurahjepun #kejepunkekita #mattafair #mattafair2018 #pakejmuslimjepun #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamurah #malaysiantraveler #singaporeantraveler #indonesiantraveler #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejpercutianmurah

Arashiyama Bamboo Grove
1

by @travelmurahblueverland

Autumn di Korea
Package serendah RM1500/pax
.
Termasuk; penginapan, pengangkutan awam, entrance fee to Nami Island, Tour Guide, Airport Transfer by Train.
.
#pakejkorea
#koreatourguide #pakejpelancongankorea #pakejmuslimkorea #pakejmurahkorea
#autumnseason


0

by @afiq_shukri

Autumn di Korea
Package serendah RM1500/pax
.
Termasuk; penginapan, pengangkutan awam, entrance fee to Nami Island, Tour Guide, Airport Transfer by Train.
.
#pakejkorea
#koreatourguide #pakejpelancongankorea #pakejmuslimkorea #pakejmurahkorea
#autumnseason


0

by @iwant2go2korea

Suntingan ringkas aktiviti-aktiviti para peserta Sydney Open Tour yang baru sahaja tamat minggu lepas. ๐Ÿ˜Š
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, South Korea atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Gโ€™day ^ ^
@amanisupian @mutiara_subki @yana_ramliee @hidayah293 @fieyda_hm @minharun27 @faizahabas @maharom @lynda_288
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018

Sydney, Australia
1

by @seoulwanderlust

Jom kejar Autumn๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ๐Ÿ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
TARIKH AUTUMN :
20-25 OCT
27 OCT-1 NOV
3-8 NOV
10-15 NOV
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
TARIKH WINTER:
22-27 DEC
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’–2018 JOINED TRIP๐Ÿ’–โ €โ €โ €
ใƒปใƒปใƒป
SEOUL-NAMI-EVERLAND
JOINED TRIP
GROUND PACKAGE RM1600/PAX
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Pakej dah include: โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸคAccommodation
๐ŸฒMeals- Lunch&Dinner
๐ŸŽซEntrance Fee
๐Ÿš‡Public Transportation Fee โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’ƒGuide Fee โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
PAKEJ EXCLUDE: - FLIGHT TICKET & INSURANCE โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Jom2 planning ke Korea ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Nak dtg time WINTERโ›„, SPRING๐ŸŒทor AUTUMN ๐Ÿusha2 date kat atas ni je k๐Ÿ˜‰. Berminat boleh Whatsapp +8201059480495
+8201059480495
+8201059480495

@ email: seoulwanderlust@gmail.com โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#seoulwanderlust
#jomkekorea
#kekoreakekita
#pakejmurahkorea
#pakejbajetkorea
#seoulwanderlustinfo
#koreaprivatetour
#pakejmuslimkorea
#pakejkorea
#airasia
#pakejjejumurah
#pakejjeju
#pakejmuslim
#pakejmurah
#pakejkoreamurah


0

by @fnsquaredseoul

๐Ÿ‘จโ€๐ŸŒพTOUR SERVICE ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ
SEOUL 1 DAY TOUR by @fnsquaredseoul .
Join us to explore Seoul to the fullest in this one day tour ๐ŸŽˆ
.
2-3 people = KRW 105,000
4-6 people=KRW 90,000
7-10 people= KRW 65,000
.
Price includes:-
๐ŸŒนGuesthouse/Hotel Pick-up
๐ŸŒนEntrance Ticket
๐ŸŒนLunch
๐ŸŒนGuesthouse/Hotel Drop-off
.
๐Ÿ“Gyeongbuk Palace
๐Ÿ“Gwanghwamun sq.& Cheongye Stream.
๐Ÿ“Namsan Seoul Tower
๐Ÿ“Itaewon Street + Seoul Mosque
๐Ÿ“Namdaemun Market
๐Ÿ“Myeongdong Shopping Street
.
Price show are per person. For further informations regarding this tour kindly proceed to our contact below:-
๐Ÿ“งfnsquared@gmail.com ๐Ÿ“ฒ +821083955711
๐ŸšซSTRICTLY NO DMs #seoul #seoulguesthouse #seoultravel #seoul๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #guesthouseinseoul #fnhouse #fnsquaredseoul #muslimguesthouseinseoul #guesthouseseoul #kpop #kstarroadguesthouse #kstarroad #seoulkorea #korea #malaysianguesthouseinseoul #apgujeong #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค์ถ”์ฒœ #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์••๊ตฌ์ • #์„œ์šธ๊ฐœ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ์ˆ™์†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #cheapguesthouseseoul #seoulhostel #seoulmuslim #gangnamguesthouse #muslimseoul #muslimdriverservice #fnhouseservice


3

by @myseoultour

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃLAST CALL๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
PAKEJ AUTUMN 2018
*JOINED TRIP*
Tarikh: 26-30 October 2018
Harga: RM2500/person
Pakej termasuk:
โœˆ๏ธ Tiket penerbangan (KL-Seoul-KL)
๐Ÿ  Penginapan (guesthouse)
๐Ÿš‡ Pengangkutan (subway/bas/taxi)
๐ŸŽŸ Entrance fees (as listed in itinerary)
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ผ Tour guide
.
Pakej tidak termasuk:
โŒ Travel insurance, inflight meals, luggage
๐Ÿฑ Makan
๐Ÿ‘œ Perbelanjaan peribadi
.
*Highlights* : nami island, namsan tower, palace, hanok village, gwanghwamun square, cheonggyecheon stream, myeongdong, namdaemun, dongdaemun design plaza, dongdaemun, itaewon
.
Untuk maklumat lanjut dan booking, whatsapp;
+6017-2808602 (Mira) / +6013-5322827 (Ain)
.
.
#pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamurah #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #kekoreakekita #pakejkorea2018


0

by @iamtravel.my

Hi guys!

We finally launched our website!
Do check it out in our description space above!

There are more pictures and full length videos of our past trips over there!

While you're at it, contact us and book your RM30 off slot for any trips!

#pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamuslim #pakejkorea2018 #pakejkoreabajet #sayajualmurah #sayajual #korea #summer #tripkorea #koreatrip #tripseoul #seoultrip #seoulkorea #pakejpercutian #pakejmuslimkorea #pakejmuslim


1

by @myjapantravel.co

Taking picture from the top of building near Shibuya Crossing . Kat sini lah Han Fast and Furious drift dalam filem Tokyo Drift ๐Ÿ˜† . Spot ni memang rare sebab boleh bergambar dengan Shibuya Crossing . Nak kami bawak ke sini tak ? Cer komen sikit kat bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
#myjapantravel #pakejkejepun #pakejjepun #pakejjepunmurah #pakejtokyo #pakejosaka #pakejmurahjepun #kejepunkekita #mattafair #mattafair2018 #pakejmuslimjepun #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamurah #malaysiantraveler #singaporeantraveler #indonesiantraveler #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejpercutianmurah

Shibuya, Tokyo
10

by @iamtravel.my

3-DAYS PROMOโ—โ—
.
Hurry, places are very limited!!
RM30 off for join-in trips or private trips!

Currently open trips:
RM960/pax
13-17 November 2018 (Autumn)
27-31 December 2018 (Winter)

Private Trip:
Pick your own dates!

Whatsapp us now!!
.
Promo ends: 20 September 2018, 3:00pm

#pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamuslim #pakejkorea2018 #pakejkoreabajet #sayajualmurah #sayajual #korea #summer #tripkorea #koreatrip #tripseoul #seoultrip #seoulkorea #pakejpercutian #pakejmuslimkorea #pakejmuslim


10

by @iwant2go2korea

One more day to our big announcement. Turn notifications on. 19.09.2018 09:00 Hours.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018

Nami Island
4

by @iamtravel.my

Assalamualaikum and hellooooo everybody!

We're so glad today is a holiday which means nobody had Monday blues on our anniversary! Yaaaaaaayyyy

Yes, yes, we know.... Monday is ending..... but it doesn't mean the happiness can't continue right? Hihi we want to extend this feeling of no-Monday-blues by SALEbrating with you!

That's right! We're giving you all RM30 off for 3 days! Isn't that just amazing?!
.
Ground Trip: Starts from RM960/pax โ—โ—
Promo Ends: 20 September 2018, 3:00pm
.
#pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamuslim #pakejkorea2018 #pakejkoreabajet #sayajualmurah #sayajual #korea #summer #tripkorea #koreatrip #tripseoul #seoultrip #seoulkorea #pakejpercutian #pakejmuslimkorea #pakejmuslim


6

by @fnsquaredseoul

๐Ÿ๐Ÿ‚AUTUMN ATTRACTION ๐Ÿ‚๐Ÿ
Have you ever wondered where is the best place to experience autumn foliage in Korea except Nami Island? ๐Ÿค“ Undoubtedly, the answer is NONE OTHER THAN PALACES !!! ๐Ÿฏ Apparently, there are 5 palaces in Seoul, South Korea but the most popular during autumn foliage is Cheongdukgung Palace (์ฒญ๋•๊ถ๊ณผํ›„์›) !
.
Hot spot for autumn in this palace is their Secret Garden as shown in the picture. Cheongdukgung was built during the reign of King Taejong and was mainly served as a resting place for the royal family ๐Ÿ˜Š One thing you need to keep in mind is the secret garden in this palace was kept as natural as possible to maintain it's beauty and was only touched only when necessary ๐Ÿ.
.
Any inquiries about our tour package and muslim friendly driver, kindly email us at fnsquared@gmail.com or directly contact +821083955711
#malaysianguesthouse #muslimtravel #seoultravel #seoul #malaysianguesthouseinseoul #guesthouseinseoul #guesthouse #guesthouseseoul #autumn #autumntour #seoulautumn #fnsquared #fnsquaredseoul #haneulpark #ํ•˜๋Š˜๊ณต์› #์ดํƒœ์› #itaewon #eidmuslimguesthouse #muslimfriendlydriver #fnsquaredservice #muslimseoul #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค์ถ”์ฒœ #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ๊ฐœ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ์ˆ™์†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #cheapguesthouseseoul #cheongdukgungpalace #์ฒญ๋•๊ถ๊ณผํ›„์›


0

by @seoulwanderlust

Kamsahamnida untuk yang grab promo Hari Malaysia semalam๐Ÿ™. Joined Trip Autumn & Winter tahun ni masih available k. Ada flight tiket tarikh yang tengah murah sekarang. Cepat whatsapp hakak nak tahu tarikh yg mana k๐Ÿ˜‰. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Nak booking/enquiry pakej korea boleh klik link whatsapp dekat bio or save no +82010-59480495.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#seoulwanderlust
#pakejmuslim
#pakejmuslimkorea
#pakejbajetkorea
#kekoreakekita
#pakejkorea
#pakejmurah
#pakejmurahkorea
#pakejjeju
#pakejjejumurah
#airasia
#airasiapromo


2

by @fdaisy_travel

Sedap makan ramen panas2 time2 winter ni mmg onzz sangat lah uoll ๐Ÿ˜‹

Sambil2 tu boleh jalan2 kt osaka castle pastu main ngan rusa yg jinak2 garang kt nara ๐Ÿ˜‚ dan jalan2 kt traditional side kyoto mana tau dapat jumpa #geisha plak kan๐ŸŽ

Jom ikut akak del ke OSAKA winter JAN 2019 ini dengan hanya RM 2,600 5h4m termasuk flightโœˆ๏ธ Kita akan cover osaka,kyoto,nara &kobe & tidoq kt hotel private bilik air lagii

Best ke best?

Meh wasap akak del lajuu2 ๐Ÿ˜ www.wasap.my/60175848073

#pakejmurahjepun #pakejmuslim #tripjepun #tripmurahjepun #pakejmurahkorea #FDaisyTravel #osaka #kyoto #nara #kobemosque

Fushimi-Inari,Kyoto
0

by @iwant2go2korea

Anda perlu ke Seoul sewaktu musim bunga jika:
.
๐ŸŒธAnda penggemar bunga. Pantang nampak bunga mesti hati jadi gembira.
.
๐ŸŒธAnda tidak tahan cuaca yang terlalu sejuk. Suhu di musim bunga ibarat suhu penghawa dingin di rumah/pejabat sahaja.
.
๐ŸŒธAnda tidak gemar membeli belah tetapi lebih kepada keindahan alam semulajadi. Shopping pun shopping juga tapi mata lebih tertarik dengan alam.
.
๐ŸŒธAnda suka bereksperimen dengan warna apabila bergaya. Sebab itu lah pereka fesyen selalu mengeluarkan koleksi musim bunga yang lebih menarik berbanding koleksi musim lain.
.
๐ŸŒธAnda sukakan aura positif. Berbanding musim lain, musim bunga selalu disifatkan sebagai musim yang ceria.
.
Jangan tunggu lama-lama. Sertai tour musim bunga kami bermula hujung Mac hingga awal Mei 2019.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018

Gyeongbokgung
0

by @iwant2go2korea

Sedikit masa lagi bunga-bunga Cosmos akan membanjiri seluruh Seoul dan anda boleh temui bunga-bunga merah jambu pelbagai tona ini di taman-taman dan tepi-tepi jalan.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, South Korea atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018

Seoul, Korea
0

by @tripseoul_malaysia

Assalamualaikum semua .
.
Kami nak open trip untuk winter season. First come first serve. InsyaAllah harga ini berbaloi. .
.
Apa yang include? Ok jom kita explain. Pakej ini 5D4N.
RM 1400/pax : Termasuk (accommodation+Breakfast, Transportation, Entrance Fee, Tour Guide) .
.
Itinerary boleh dm @ ws saya 01111926824. JIKA ADA TARIKH LAIN BOLEH DIRECT BINCANG DENGAN SAYA. Jom ke korea! .
.
#winterkorea #seoul #southkorea #tripseoul #malaysia #tripseoulmurah #backpakersmuslim #backpakers #tripkorea2019 #namsantower
#Namiisland #kpoptrip #foodtripseoul #amusementparktrip #pakejmurahkekorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamalaysia #pakejmuslimkorea #pakejwintermurah #pakejspringkorea #pakejauntumnkorea #followforfollow #like4like #flf #pakejkoreamurah #springkorea #summerkorea #autumnkorea #wannaone #wannaonemalaysia


10

by @tripseoul_malaysia

Assalamualaikum semua .
.
Kami nak open trip untuk winter season. First come first serve. InsyaAllah harga ini berbaloi. .
.
Apa yang include? Ok jom kita explain. Pakej ini 5D4N.
RM 1400/pax : Termasuk (accommodation+Breakfast, Transportation, Entrance Fee, Tour Guide) .
.
Itinerary boleh dm @ ws saya 01111926824. JIKA ADA TARIKH LAIN BOLEH DIRECT BINCANG DENGAN SAYA. Jom ke korea! .
.
#winterkorea #seoul #southkorea #tripseoul #malaysia #tripseoulmurah #backpakersmuslim #backpakers #tripkorea2019 #namsantower
#Namiisland #kpoptrip #foodtripseoul #amusementparktrip #pakejmurahkekorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamalaysia #pakejmuslimkorea #pakejwintermurah #pakejspringkorea #pakejauntumnkorea #followforfollow #like4like #flf #pakejkoreamurah #springkorea #summerkorea #autumnkorea #wannaone #wannaonemalaysia


0

by @tripseoul_malaysia

Assalamualaikum semua .
.
Kami nak open trip untuk winter season. First come first serve. InsyaAllah harga ini berbaloi. .
.
Apa yang include? Ok jom kita explain. Pakej ini 5D4N.
RM 1400/pax : Termasuk (accommodation+Breakfast, Transportation, Entrance Fee, Tour Guide) .
.
Itinerary boleh dm @ ws saya 01111926824. JIKA ADA TARIKH LAIN BOLEH DIRECT BINCANG DENGAN SAYA. Jom ke korea! .
.
#winterkorea #seoul #southkorea #tripseoul #malaysia #tripseoulmurah #backpakersmuslim #backpakers #tripkorea2019 #namsantower
#Namiisland #kpoptrip #foodtripseoul #amusementparktrip #pakejmurahkekorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamalaysia #pakejmuslimkorea #pakejwintermurah #pakejspringkorea #pakejauntumnkorea #followforfollow #like4like #flf #pakejkoreamurah #springkorea #summerkorea #autumnkorea #wannaone #wannaonemalaysia


1

by @_travela.tr18_

๐ŸŒธ๐ŸŒธKOREA SAKURA 5H4M๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Sakura ni musim yang diminati ramai tau sebab tu la dia jadi high season. Semua hotel akan jadi mahal dan cepat sold out.
.
So kalau korang masih ada yang teringin nak ke Korea untuk musim sakura ni boleh join trip dengan travela. Rugi nanti kalau melepas.
.
Deposit hanya serendah RM250 seorang lepastu korang boleh bayar secara ansuran. DM atau wasap 0176049289 sekarang ๐Ÿ“ฒ
.
P/s: untuk yang nak buat private trip pon boleh. Min 6 orang satu trip ๐Ÿ˜Š
.
#travelatr18 #pakejmurah #pakejterbaik #pakejbajet #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreamurah #pakejkoreabajet #pakejkorea #pakejkoreaspring #pakejkoreasakura #jomkekorea #pakejtokyo #pakejtokyomurah #pakejtokyojapan #pakejbali #pakejbalimurah #pakejbalibajet #pakejjogja #pakejjogjamurah #pakejjogjakarta #pakejjogjakartamurah


0

by @iwant2go2korea

Rabu 19 September 2018
.
0900 Hours
.
Tungguuuu...
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, South Korea atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018

Nami Island
0

by @fdaisy_travel

Jom join next trip #FDaisyTravel autumn, winter & spring ni ke Seoul, Korea ๐Ÿ‘‡

Ni date2 yang masih available untuk trip korea ya =

12/11 - 16/11/2018 (autumn) #2seats
28/1 - 1/2/2019 (winter) #3seats
4/2 - 8/2/2019 (winter) #full
1/4 - 5/4/2019 (spring)

Harga hanya RM1900 je termasuk flight โœˆ๏ธn ground arrangement!
So cheappp uoll

Deposit RM200 seorang & baki boleh bayar ansur2 hingga 2weeks b4 fly
Whatsapp akak del untuk info lanjut k (0175848073)

#pakejmurahkorea #tripmurahkorea #kekorealahkita #pakejkorea #seoul #iseoulu


7

by @jejudoventure

#BESTOFFER! - Tarikh 25-28 Jan 2019 Seoul Korea (Musim Sejuk)
.
Nak detail pakej terus klik link ni - www.wasap.my/60142262616/RM1999Seoul
.
Siapa cepat, dia dapat!
.
#JejudoVenture
#PakejMurahKorea


0

by @fnsquaredseoul

"A PRIVATE TOUR THAT COULD SAVE YOUR TIME ! "
.
We were glad that you enjoyed your honeymoon trip to the fullest dear Mrs. Afiqah and husband ! ๐Ÿ˜ This newly-weds'd booked our Jeju Ground Tour Package for 4 days 3 nights + Muslim Friendly Driver Service ! We were very happy to know that everything was going smoothly โค
.
.
A massive thank you for putting your trust on our services and we are hoping to meet you again soon ! ๐Ÿ˜Š
.
If you have any further questions about this Jeju Ground Package you could kindly contact us on ;-
๐Ÿ“ง fnsquared@gmail.com ๐Ÿ“ฒ +821083955711
๐ŸšซSTRICTLY NO DMs #jeju #jejuisland #์ œ์ฃผ #seoul #seoulguesthouse #seoultravel #seoul๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #guesthouseinseoul #fnhouse #fnsquaredseoul #muslimguesthouseinseoul #guesthouseseoul #kpop #korea #malaysianguesthouseinseoul #itaewon #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค์ถ”์ฒœ #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์ดํƒœ์› #์„œ์šธ๊ฐœ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ์ˆ™์†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #cheapguesthouseseoul #seoulmuslim #gangnamguesthouse #muslimseoul #muslimdriverservice #fnsquaredservice #fnguestfeedback


6

by @pakej_holiday_gile_bajet

SEOUL KOREA 5D4N | BACKPACKERS STYLE
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท
๐Ÿ’ธRM2299 PER ADULT (>12Y/O) .
๐Ÿ’ธRM2099 PER CHILD (2-12Y/O) .
๐Ÿ’ธRM500 PER INFANT
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท
.
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
๐Ÿ’ฐ DEPOSIT RM500 PER PERSON
๐Ÿ’ฐ INSTALLMENT AVAILABLE. .
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
.
-----------------------------------------------
DATE AVAILABLE :
2018.
.
1-5 OGOS 2018. FULLBOOK
6-10 OGOS 2018 FULLBOOK
3-7 SEPT 2018. FULL BOOK
15-19 OCT 2018 FULLBOOK
15-19 NOV 2018FULLBOOK
20-24 NOV 2018FULLBOOK
.
2019
.
09-13 JAN 2019 .โ„โ˜ƒ . FULLBOOK
11-15 JAN 2019 .โ„.โ˜ƒ.FAST SELLING
14-18 JAN 2019 .โ„.โ˜ƒ. FULLBOOK
12-16 FEB 2019 .โ„.โ˜ƒ . FULLBOOK
17-21 FEB 2019 ..โ„โ˜ƒ. ..FULLBOOK
04-08 MAC 2019 ๐ŸŒป๐ŸŒท FAST SELLING
09-13 MAC 2019 ๐ŸŒป๐ŸŒท . FULLBOOK
09-13 APR 2019 ๐ŸŒป๐ŸŒท . FULLBOOK
14-18 APR 2019 ๐ŸŒป๐ŸŒท .FULLBOOK
24-28 SEP 2019 ๐Ÿ‚๐Ÿ FAST SELLING
29-03 SEP/OKT 2019 ๐Ÿ‚๐ŸFAST SELLING
04-08 OKT 2019 ๐Ÿ‚๐ŸFAST SELLING
24-28 NOV 2019 ๐Ÿ‚๐ŸFAST SELLING
29-03 DEC 2019 โ„๐Ÿ‚โ˜ƒ๐Ÿ FULLBOOK
04-08 DEC 2019 โ„โ˜ƒFULLBOOK
06-10 DEC 2019 โ„โ˜ƒFAST SELLING
09-13 DEC 2019 โ„โ˜ƒFULLBOOK
11-15 DEC 2019 โ„โ˜ƒFAST SELLING
14-18 DEC 2019 โ„โ˜ƒFULLBOOK
16-20 DEC 2019 โ„โ˜ƒFAST SELLING
19-23 DEC 2019 โ„โ˜ƒFULLBOOK
.
-----------------------------------------------
PACKAGE INCLUDE โœ… : .
โœˆ Flight Ticket ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ-๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท-๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿจ 4 Nights accomodation
๐Ÿšˆ Public transport in Korea
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผ Malay-speaking tour leader
๐Ÿ™ Breakfast (Depends On Accommodation) .
๐Ÿ’ฐ Entrance fees for Nami & Gyeongbokgung Palace

PACKAGE EXCLUDE โŽ :.
๐Ÿœ Lunch & Dinner
๐Ÿ‘œ Additional Luggage
๐Ÿ’ต Pocket Money
๐Ÿ’Š Travel Insurance .
๐Ÿ—ผ Entrance fee Namsan Tower (10k Won) ----------------------------------------------- .
.
We Will Bring You To : .
๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™€Tour In Seoul, Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท :.
.
๐Ÿ”น Namsan Tower ๐Ÿ—ผ
๐Ÿ”ธ Nami Island ๐Ÿšข
๐Ÿ”น Itaewon (Muslim Area) ๐Ÿ•Œ
๐Ÿ”ธ Gyeongbokgung Palace โ›ฉ
๐Ÿ”น Hanok Village
๐Ÿ”ธ Jamsil (Shopping) ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”น Hard Rock Cafe Seoul ๐Ÿค˜๐Ÿผ
๐Ÿ”ธ Insadong ๐Ÿ‘˜๐ŸŽŽ
๐Ÿ”น Namdaemun Market (Shopping) ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”ธ Myeondong Street (Shopping) ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”น Lotte World
.
.
#pakejkorea#pakejbajetkorea#pakejbackpackers#pakejmurahkorea#pakejkoreabackpackers#pakejkoreabajet#pakejmurah#pakejbajet#airasia#malaysiaairlines#promo#pakejcuti


3

by @iwant2go2korea

Tahukah anda Open Tour Sydney minggu lepas sepatutnya menjadi debut tour kami (yang pertama) tetapi tanpa disangka ada tiga kumpulan membuat tempahan untuk pakej Private Tour lebih awal iaitu Julai lepas. Alhamdulillah kesemuanya berjalan lancar dari awal sehingga ke akhirnya. Anda kena join pakej ke Sydney tau. Sebab apa?
.
๐Ÿ”ปMatawang mereka lebih rendah! Lagi syok berbelanja di Sydney berbanding Seoul!
.
๐Ÿ”ปTiket KL ke Sydney lebih kurang sahaja harganya dengan tiket KL ke Seoul. Durasinya pun tambah dua jam sahaja.
.
๐Ÿ”ปBoleh shopping banyak barangan yang harganya jauh lebih murah daripada harga di Malaysia atau Seoul (antaranya: Fossil, minyak wangi berjenama dan banyak lagi mengikut minat anda!)
.
๐Ÿ”ปHarga makanan di Sydney lebih murah daripada makanan di Seoul.
.
๐Ÿ”ปTempat tinggal yang kami sediakan untuk anda merupakan sebuah apartment/rumah & bukan hotel. Lebih seronok!
.
๐Ÿ”ปBoleh tengok pelbagai jenis binatang termasuk Kangaroo, Koala & pelbagai jenis burung.
.
๐Ÿ”ปSunset/sunrise di pantai-pantai di Sydney memang power! Kadang-kadang siap ada Dolphin berenang lagi.
.
๐Ÿ”ปPengangkutan lebih selesa & luas. Siap boleh naik feri menyusuri Darling Harbour (termasuk dalam pakej).
.
๐Ÿ”ปTidak sesesak di Seoul. Langit lebih biru, pokok lebih hijau. Anda boleh bergambar sepuasnya dengan jurugambar kami!
.
Apa tunggu lagi, jom ke Sydney!
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, South Korea atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018

Sydney, Australia
0