#pakejmurahkorea

Instagram photos and videos

#pakejmurahkorea#pakejkorea#bahterakembaraholidays#pakejmelancongmurah#pakejmelancong#pakejkoreamurah#pakejbudget#pakejmurahcameronhighlands#pakejmurahmaldives#pakejmurahvietnam#pakejmurahindonesia#pakejmurahjogjakarta#pakejmurahbandung#pakejmurahbali#pakejmurahthailand#pakejmurahkrabi#pakejmurahhochiminh

Hashtags #pakejmurahkorea for Instagram

Ada discount untuk 10pax yang pertama book untuk trip 6hari 5malam di Seoul! Book now, limited seat ๐Ÿ’œ
.
.
.
.
6D5N ๐ŸAutumn personalized experience in Seoul.โ €
.โ €
RM 2299 per pax. Min 4 paxโ €
โ €
Include:โ €
๐ŸAirport Transferโ €
๐ŸPublic Transportโ €
๐ŸAccommodationโ €
๐ŸEntrance Feesโ €
๐ŸMalay Tour Guideโ €
๐ŸBreakfastโ €
โ €
โ €
Exclude:โ €
โœ–๏ธFlight Ticketโ €
โœ–๏ธMealsโ €
โœ–๏ธTravel Insuranceโ €
โ €
โ €
DEPOSIT : RM500 for each pax.โ €
โ €
โ €
Whatsapp +6010 2910 888 or click link in bio for details and booking.โ €
โ €
โ €
โค๏ธ Adidi personally entertains and points to the best attractions, nice eatery and most important, the best experience.โ €
โ €
โ €
Tours are based on PRIVATE and sequence of the itinerary is subject to change upon arrival.โ €
โ €
โ €
#travelkorea #travelseoul #backpackerskorea #backpackersmalaysia #jomkekorea #jomkebusan #kekoreakekita #pakejkorea #pakejbusan #pakejjeju #pakejmurahkorea #pakejmurah #tiketmurah #sayajual #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #percutianmurah #kpopers #kpopersmalaysia #pakejbajet #pakejmelancong #malaysia #igersmalaysia #igmalaysia


0

Seperti biasa Adidi ada tempat rahsia yang Adidi discover setiap kali di Korea. In between tour kita based on itinerary yang Adidi bagi, akan ada sesi cari cafe lawa untuk ootd dan instagram.

Ni salah satu cafe yang sangat cantik di Korea. Kat mana? Join us ๐Ÿ’œ

#travelkorea #travelseoul #backpackerskorea #backpackersmalaysia #jomkekorea #jomkebusan #kekoreakekita #pakejkorea #pakejbusan #pakejjeju #pakejmurahkorea #pakejmurah #tiketmurah #sayajual #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #percutianmurah #kpopers #kpopersmalaysia #pakejbajet #pakejmelancong #malaysia #igersmalaysia #igmalaysia


0

No filter, from camera ipong. Cantik ke idok? Tapi blur sikit bila post๐Ÿ˜…
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Cherry blossom from 1st-2nd week of April je k. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
For booking/enquiry boleh klik link whatsapp dekat bio atau save no +8201059480495.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#seoulwanderlust
#jomkekorea
#kekoreakekita
#pakejmurahkorea
#pakejbajetkorea
#seoulwanderlustinfo
#koreaprivatetour
#pakejmuslimkorea
#pakejkorea
#airasia
#pakejjejumurah
#pakejjeju
#pakejmuslim
#pakejmurah
#pakejkoreamurah


0

Promo Autumn Seoul RM2,500/pax all in full board

Uoll tinggal bawak diri ngn duit belanja je ๐Ÿ˜

Akak del open untuk 6seat sahaja tau time autumn je

Untuk info lanjut wasap akak del ya 0175848073 (klik je link kt bio ni) โ˜บ๏ธ
#pakejmurahkorea #tripkorea #kekoreakekita #pakejkorea #FDaisyTravel


0

[ Private Tour Tokyo ]
Puan Farhana dan keluarga melawat Takeshita Street di Harajuku untuk merasai pengalaman shopping yang menabjubkan dan berpeluang melihat cosplay yang diperagakan oleh warga Jepun . ๐Ÿ˜Š
#myjapantravel #pakejkejepun #pakejjepun #pakejjepunmurah #pakejtokyo #pakejosaka #pakejmurahjepun #kejepunkekita #mattafair #mattafair2018 #pakejmuslimjepun #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamurah #malaysiantraveler #singaporeantraveler #indonesiantraveler #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejpercutianmurah


0

I'm forming a rebel army. #seoul #seoul_korea #pakejmurahkorea #traintobusan


0

Murahnye harga untuk fullboard korea ni! Tinggal nak bawa diri je tau.. sebabnye semua dah include dalam pakej ni. Yang lg best, siap dapat FREE tiket masuk ke EVERLAND tau! JIMAT lagi RM200 ๐Ÿ˜ฌ
.
.
Haaa.. ade lagi yg best, deposit hanya RM300 sahaja. Balance boleh bayar ansuran tau ๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cepat whatsapp sis. Boleh klik link ni www.wasap.my/60147424207 atau boleh klik link kat bio ig ni k ๐Ÿ˜
.
.
#trustedagentcaravanserai .
.
#teamcaravanseraiholidays#bajettravelog#bajettravel#pakejmurah#tripmurah#pakejpercutianmurah#pakejmurahkorea#tripmurahkorea


0

FULL BOARD RM2990 JEJU AUTUMN 5D4N
30 OCT-3 NOV
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Pakej dah include: โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โœˆ๏ธFlight return KL-Jeju
๐Ÿ“Insuranceโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸคAccommodation
๐ŸฒMeals- Lunch&Dinner
๐ŸŽซEntrance Fee
๐ŸšTransportโ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’ƒGuide Fee โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €
**Jom jalan2 Autumn Jeju. Hakak bukak group kecik je untuk satu van so sape cepat die dapat k๐Ÿ˜‰. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Berminat boleh Whatsapp +8201059480495
+8201059480495
+8201059480495

@ email: seoulwanderlust@gmail.com โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#seoulwanderlust
#jomkekorea
#kekoreakekita
#pakejmurahkorea
#pakejbajetkorea
#seoulwanderlustinfo
#koreaprivatetour
#pakejmuslimkorea
#pakejkoreamurah
#pakejkorea โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#pakejjeju
#pakejjejumurah
#pakejjejumuslim


1

Asyik muatnaik perkembangan Sydney sahaja, tour di Seoul pun perlu diwar-warkan juga. Tempahan masih dibuka dan untuk slot 2018 sudah semakin berkurangan tau. Cepat tempah sebelum terlewat!
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, South Korea atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018


2

Harini mereka di Nami Island. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
Dorng dapat best rate utk private package tau. Thats y waktu kami release promo, jangan tunggu2. Grab & decide secepat yg mgkn. Anda juga yg untung. โ˜บ๏ธ
.
.
Private package 3 pax 16-20 July 2018
.
.
#pakejmurahkorea #pakejmurahseoul #pakejseoulkorea #pakejjalankorea


0

Harini mereka di Nami Island. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
Dorng dapat best rate utk private package tau. Thats y waktu kami release promo, jangan tunggu2. Grab & decide secepat yg mgkn. Anda juga yg untung. โ˜บ๏ธ
.
.
Private package 3 pax 16-20 July 2018
.
.
#pakejmurahkorea #pakejmurahseoul #pakejseoulkorea #pakejjalankorea


0

Promo Autumn Seoul RM2,500/pax all in full board

Uoll tinggal bawak diri ngn duit belanja je ๐Ÿ˜

Akak del open untuk 6seat sahaja tau time autumn je

Untuk info lanjut wasap akak del ya 0175848073 โ˜บ๏ธ atau follow @fdaisy_travel
#pakejmurahkorea #tripkorea #kekoreakekita #pakejkorea #FDaisyTravel


0

Don't miss out our wonderful package.. tak nak bersesak beramai2 Jom ikut package admin.. min 2 orang je.. chillex2 leh lepak benti kedai kopi xde siapa nak tiup wisel suruh cepat.. hehehe..
.
.
WhatsApp for more info ya.. time ni siapa nak p berootd sakan la.. cantikkkkk sgt!!! ๐Ÿ˜ญ .
.
#pakejpelancongankorea #pakejmurahkorea #pakejkorea #pakejkpop #pakejkdrama #pakejpelanconganmurah #cuticutikorea #jomkekorea #pakejmusimbunga


1

Siapa nak ikut? Tarikh free ye. Boleh pilih sendiri. ;) Depo serendah rm250/pax and baki pembayaran sebulan sebelum penerbangan baru bagi. Easy right? Sebab kita xnak meyusahkan orang.. kita tahu not all my client leh bagi segedebuk duit.. so we take it easy bab duit ni.. .
.
If betul2 berminat whatsapp segera tau!
.
.
#pakejkoreabajet #pakejpelancongankorea #pakejmurahkorea #pakejkdrama #cuticutikorea #jomkejepun #koreatourguide #kpop #kdrama


2

Harini mereka di Nami Island. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
Dorng dapat best rate utk private package tau. Thats y waktu kami release promo, jangan tunggu2. Grab & decide secepat yg mgkn. Anda juga yg untung. โ˜บ๏ธ
.
.
Private package 3 pax 16-20 July 2018
.
.
#pakejmurahkorea #pakejmurahseoul #pakejseoulkorea #syunazreview #syunaztravel #pakejcutimuslim


1

Harini mereka di Nami Island. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
Dorng dapat best rate utk private package tau. Thats y waktu kami release promo, jangan tunggu2. Grab & decide secepat yg mgkn. Anda juga yg untung. โ˜บ๏ธ
.
.
Private package 3 pax 16-20 July 2018
.
.
#pakejmurahkorea #pakejmurahseoul #pakejseoulkorea #syunazreview #syunaztravel #pakejcutimuslim


0

Kat korea ni tempat makan halal mmg banyak tau, tak gaduh lapar dah susah nak cari halal food tinggal sedia duit je ๐Ÿ˜

Tempat solat pun uoll jangan risau kalu ikut trip #FDaisyTravel semua tu terjaga ๐Ÿ‘

Amacam? Jom kita jejak Autumn Seoul november nnt, sempat lagi nak kumpul duit ni

Skrg akak del nak offer 6seat je dengan harga promo RM2,500/pax all in FULL BOARD!

Tinggal bawak diri ngan duit shopping je
Murah giler dah niii cepat lekas wasap akak del 0175848073 untuk info ya (klik je link kt bio ni)

#pakejmurahkorea #tripkorea #tripmurahkorea #muslimtrip #halalfood #kekorealahkita #Seoul #iseoulu #kpoplovers #koreancosmetics


2

Cepat!!!! Makin ramai nampak beria dh tanya ni.. xckup jari dah menaip.. ini exclude flight tau sayang.. penginapan,pengangkutan awam,tiket masuk dengan upah tour guide termasuk sekali package..
.
.
Jangan lambat2.. nanti dikebas
. Haaaa.. whatsapp 01135537504 (ms syarah) untuk maklumat lanjut.
.
.
#pakejmurahkorea #pakejpelancongankorea #pakejkorea #cuticutikorea #jomkekorea #koreatourguide


0

โ›„๏ธ 5D4N JOINED TRIP SEOUL + SKI RM1088/PAX โ›„๏ธ
.
.
Travel Date :
๐Ÿ“† 20 - 24 DEC 2018
๐Ÿ“† 11 - 15 JAN 2019
๐Ÿ“† 14 - 18 FEB 2019
.
.
Tarikh ni available untuk joined trip sahaja taw. Paling special kalau winter ni, kita akan bawa ke Ski Resort. Kat situ korang nak main ski, nak lifting, snow boarding, jatuh tergolek ke apa ke ikut suka komerlah. Tapi harga kami yg tertera tak termasuk untuk rental equipment ski taw. We just bring you there and experiencelah sendiri ๐Ÿ˜‹ Pakej joined trip sesuai untuk korang yg tak ada travelmate sbb travelmate korang busy ke apa ke kan. So, joined lah trip ni. Nescaya semua akan jadi sekepala. Kalau ambil pakej ni, silalah riki-riki harga ticket flight taw.
.
.
๐Ÿ”› DEPOSIT SERENDAH RM100/PAX UPON CONFIRMATION AND BALANCE TO BE CLEAR 30 DAYS BEFORE TRAVEL DATE.
๐Ÿ”› JOINED TRIP ONLY AVAILABLE FOR THE DATE.
.
.
"Tag kawan korang yang nak sangat experience winter di Seoul. LET'S GUYSSS"
.
.
#pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejseoul #pakejseoulmurah #tourguidekorea #seoulguide #jomkekorea #pakejterlajakmurah #seoultrip #tripkorea #tripkoreamurah #letsgokorea


4

INCLUDING FLIGHTS CUMA RM3199 CHUOLLSS๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ™Š!!
.
Untuk yang malas nak booking flights tix sendiri, kami juga menyediakan package iaitu sebanyak RM3199 sahaja untuk seorang dewasa. Pakej ini termasuk;
๐Ÿ“ Return flights (KUL-Incheon-KUL)
๐Ÿ“Penginapan 4malam di hotel (2 orang sebilik)
๐Ÿ“Pengangkutan awam di Korea
๐Ÿ“Tour leader berbahasa Melayu
๐Ÿ“ Breakfast (roti bakar)
๐Ÿ“ Entrance fees to Nami Island & Istana Gyeoungbokgung
.
RM3199/pax untuk dewasa
RM3199/pax dewasa for single room
RM2599/pax for kanak kanak
.
Boleh bayar ansuran sampai cukup ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ.
.
#korea2019 #korea2018 #pakejmurah #pakejkoreamurah #pakejmurahkorea #bahterakembaraholidays #backpacking #backpackingkorea


0

GROUND PACKAGE BAWAH 2K CHUOLLSS๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ™Š!!
.
Untuk yang berniat nak booking flights tix sendiri, kami juga menyediakan ground package iaitu sebanyak RM1599 sahaja untuk seorang dewasa. Pakej ini termasuk;
๐Ÿ“Penginapan 4malam di hotel (2 orang sebilik)
๐Ÿ“Pengangkutan awam di Korea
๐Ÿ“Tour leader berbahasa Melayu
๐Ÿ“ Breakfast (depends on hotel)
๐Ÿ“ Entrance fees to Nami Island & Istana Gyeoungbokgung
.
RM1599/pax untuk dewasa
RM1799/pax dewasa for single room
RM1299/pax for kanak kanak
.
#korea2019 #korea2018 #pakejmurah #pakejkoreamurah #pakejmurahkorea #bahterakembaraholidays #backpacking #backpackingkorea


0

Sambungan posting musim2 di Korea sebab ramai yang tanya specific tarikh2 musim ni. Hope sharing ni dapat membantu semua untuk plan trip dekat Korea k sama ada Seoul-Jeju-Busan.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ›„๏ธWinter: Dec-Feb
Suhu below 10deg, masuk mlm mmg minus deg.
**Ada hari dlm Mid Jan paling sejuk boleh cecah -15 deg celcius (siang pun ye)
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸŒธSpring: March-April
Suhu bln March masih rendah mcm winter. Suhu April dlm belas2 deg. Malam masih sejuk.
(Cherry Blossom: Seoul around 2nd week April, Jeju end of March)
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸŒžSummer: May-Sept (Paling panas July & Aug)
Panas dekat Seoul more to bahang even malam pun. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸAutumn: Oct-Mid Nov
Suhu dalam belas2 degree
(Peak hujung bulan Oct sampai mid Nov)
**Pls take note selalu travel agency akan ckp Sept start autumn but actually bukan betul2 autumn lg. So sape yg dtg โ€œautumnโ€ Sept mmg tak merasa la nak ootd pakai coat dengan daun kuning lagi๐Ÿ˜…
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
**Autumn/Winter start dari seokcho-seoul-etc-jeju.
**Spring/Summer start dari jeju-etc-seoul
**Snow paling byk dekat Jeju (kawasan paling tinggi dekat Korea)
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#seoulwanderlust
#jomkekorea
#kekoreakekita
#pakejmurahkorea
#pakejbajetkorea
#seoulwanderlustinfo
#koreaprivatetour
#pakejmuslimkorea
#pakejkorea
#airasia
#pakejjejumurah
#pakejjeju
#pakejmuslim
#pakejmurah
#pakejkoreamurah


3

Marine Day (ๆตท ใฎ ๆ—ฅ Umi no Hi), juga dikenali sebagai "Hari Laut" adalah hari kebangsaan Jepun yang diraikan pada hari Isnin ketiga pada bulan Julai. Tujuan cuti ini adalah untuk mengucapkan terima kasih kepada karunian laut dan untuk mempertimbangkan kepentingan laut kepada Jepun sebagai sebuah negara pulau .
#myjapantravel #pakejkejepun #pakejjepun #pakejjepunmurah #pakejtokyo #pakejosaka #pakejmurahjepun #kejepunkekita #mattafair #mattafair2018 #pakejmuslimjepun #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejkoreamurah #malaysiantraveler #singaporeantraveler #indonesiantraveler #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejpercutianmurah


0

PAKEJ KOREA TERLAJAK MAMPU!! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Mungkin ada yang berpendapat pakej kami agak mahal sedikit. Kenapa?
.
Jawapannya ada pada gambar. Kami bukan menempah guesthouse untuk client kami. Tapi HOTEL ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ. Bilik pun awak awak boleh pilih, kalau awak pergi as single person, awak boleh dapat bilik single. Kalau secara berpasangan, boleh dapat bilik berpasangan. Dan setiap bilik ada toilet sendiri jadi tak perlu berebut ๐Ÿ™Š. Bukan tu je, dapur, washing machine pun ada tau! Pinggan mangkuk pun ada disediakan jadi takperlulah penuhkan bagasi dengan barang barang tu.

#korea2019 #korea2018 #pakejmurah #pakejkoreamurah #pakejmurahkorea #bahterakembaraholidays #backpacking #backpackingkorea


0

BACKPACKING STYLE!

Kenapa backpacking? Sebab anda akan menaiki public transport semasa di Korea. Maybe teksi, bas, train atau pun feri jika ke Nami Island.

Kami tidak bergerak dalam satu kumpulan yang terlampau ramai, tidak lebih 25 orang untuk keselesaan anda.

#korea2019 #korea2018 #pakejmurah #pakejkoreamurah #pakejmurahkorea #bahterakembaraholidays #backpacking #backpackingkorea


0

Stylenanda Pink Hotel & Pink Pool Cafe
.
Pink Hotel is a hotel-themed choosen by this Korea popular online shopping brand, Stylenanda. There are 2 Pink Hotel & Pink Pool Cafe in Seoul which are one in Myeongdong and another one in Hongdae. .
The one that we paid a visit was in the hectic Myeongdong are. Recommended to visit this pink hotel during dusk to watch beautiful sunset and enjoy dreamy atmosphere when the lights go on at night from the view of thus flagship store rooftop. Unfortunately, the rooftop was closed temporarily when we visited. To those who likes visiting cafes, this is highly recommended as this hotel and pink pool hotel is the most eccentric yet very suitable to instagrammable make up and fashion that we have ever visited ! ๐Ÿ˜
.
Further inquiries about our services:-
๐Ÿ“Œ Seoul Ground Tour Package
๐Ÿ“ŒMuslim Friendly Driver
Kindly proceed your questions to :-
๐Ÿ“งfnsquared@gmail.com ๐Ÿ“ฒ+821083955711
๐Ÿ“ธctto #stylenanda #stylenandapinkpool #stylenandapinkhotel #pinkpool #pinkhotel #myeongdong #myeongdongstreet #seoul #seoulguesthouse #seoultravel #seoul๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #guesthouseinseoul #fnhouse #fnsquaredseoul #muslimguesthouseinseoul #kpop #kstarroadguesthouse #kstarroad #seoulkorea #korea #malaysianguesthouseinseoul #apgujeong #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค์ถ”์ฒœ #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์••๊ตฌ์ • #์„œ์šธ๊ฐœ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ์ˆ™์†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #seoulmuslim


2

SEOUL MUSIM BUNGA 1-5 APRIL 2019 (5H4M)
.
Harga termasuk FLIGHT + PENGINAPAN + BAS + MEALS + TOUR
.
๐Ÿ˜Ž Deposit RM 500/seorang
๐Ÿ˜Ž DM kami sekarang. .
PROMOSI SEHINGGA 22 JULAI 2018 shj. (Harga Asal : RM 2990)
.
#jombackpacker
#seoul
#korea
#pakejkekorea2019
#pakejkorea
#pakejkorea2019
#kekoreakita
#pakejbajetkorea
#pakejmurahkorea
#huntyourmoments


76

OPEN BOOKING FOR PRIVATE TRIP!! Available 8 seat only!! Available 8 seat only!! Available 8 seat only!! Sape cepat dia dapat, apa lagi jom booking dengan cikton ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป di +60139499929 atau tekan link ini untuk details pakej www.wasap.my/60139499929/tripcutimurah atau tuan boleh tinggalkan nombor fon, untuk maklumbalas segera. Terima kasih ๐Ÿ˜Š

#cikton
#tripcutimurahbycikton
#tripcutimurah
#tripcuticuti
#tripcuticutimalaysia
#pakejmenarik
#pakejmelancong
#pakejmelancongmurah
#pakejmampumilik
#pakejbudget
#pakejmurahpulauperhentian
#pakejmurahpulauredang
#pakejmurahpulautioman
#pakejmurahpulaulangkawi
#pakejmurahsabah
#pakejmurahcameronhighlands
#pakejmurahhatyai
#pakejmurahkrabi
#pakejmurahthailand
#pakejmurahbali
#pakejmurahbandung
#pakejmurahjogjakarta
#pakejmurahindonesia
#pakejmurahhochiminh
#pakejmurahvietnam
#pakejmurahkorea
#pakejmurahmaldives
#bahterakembaraholidays
#teamAinmata


1

Morning!! Hari ni anda travel ke mana? #pakejmurahsydney #pakejmurahkorea #pakejbajet #pakejbajetkorea #pakejbudget


0

Throwback last spring with Mrs. Roziah and the team ! Thanks a whole lot for choosing and entrust our service during your trip in Seoul ! .
Further informations about our services kindly drop your questions to the contact below :-
๐Ÿ“งfnsquared@gmail.com ๐Ÿ“ฒ +821083955711
๐Ÿšซ Strictly NO DM as we rarely check them. For fast reply please do drop your questions to either of the contact above ๐Ÿ˜„ #seoul #seoulguesthouse #seoultravel #seoul๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #guesthouseinseoul #fnhouse #fnsquaredseoul #muslimguesthouseinseoul #guesthouseseoul #kpop #kstarroadguesthouse #kstarroad #seoulkorea #korea #malaysianguesthouseinseoul #apgujeong #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค์ถ”์ฒœ #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์••๊ตฌ์ • #์„œ์šธ๊ฐœ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ์ˆ™์†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #cheapguesthouseseoul #seoulmuslim #gangnamguesthouse #seoulairbnb #muslimseoul #muslimdriverservice #fnguestsfeedback


2

Adidi ada secret place yang Adidi selalu bawak guest yang jenis nak jalan tempat yang dorang survey on web tapi tempat tu tak famous tapi cantik tapi nak pegi. Haha faham tak betapa banyaknya tapi dan rahsia tu

Jom ke Korea โค๏ธ whatsapp Adidi 6010 2910 888

#visitkorea #visitseoul #travelkorea #travelseoul #backpackerskorea #backpackersmalaysia #seoul #korea #jomkekorea #jomkebusan #busan #kekoreakekita #pakejkorea #pakejmurahkorea #pakejmurah #tiketmurah #sayajual #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #malaysia #kpopers #lokalbiz #freereview #swapreview


0

New kids on the block. #pakejmurahkorea #saranghae #traintobusan


5

๐Ÿ‘จโ€๐ŸŒพTOUR SERVICE ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ
SEOUL 1 DAY TOUR by @fnsquaredseoul .
Join us to explore Seoul to the fullest in this one day tour ๐ŸŽˆ
.
2-3 people = KRW 105,000
4-6 people=KRW 90,000
7-10 people= KRW 65,000
.
Price includes:-
๐ŸŒนGuesthouse/Hotel Pick-up
๐ŸŒนEntrance Ticket
๐ŸŒนLunch
๐ŸŒนGuesthouse/Hotel Drop-off
.
๐Ÿ“Gyeongbuk Palace
๐Ÿ“Gwanghwamun sq.& Cheongye Stream.
๐Ÿ“Namsan Seoul Tower
๐Ÿ“Itaewon Street + Seoul Mosque
๐Ÿ“Namdaemun Market
๐Ÿ“Myeongdong Shopping Street
.
Price show are per person. For further informations regarding this tour kindly proceed to our contact below:-
๐Ÿ“งfnsquared@gmail.com ๐Ÿ“ฒ +821083955711
๐ŸšซSTRICTLY NO DMs #seoul #seoulguesthouse #seoultravel #seoul๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #guesthouseinseoul #fnhouse #fnsquaredseoul #muslimguesthouseinseoul #guesthouseseoul #kpop #kstarroadguesthouse #kstarroad #seoulkorea #korea #malaysianguesthouseinseoul #apgujeong #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค์ถ”์ฒœ #๊ฒŒ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์••๊ตฌ์ • #์„œ์šธ๊ฐœ์ŠคํŠธํ•˜์šฐ์Šค #์„œ์šธ์ˆ™์†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #cheapguesthouseseoul #seoulhostel #seoulmuslim #gangnamguesthouse #muslimseoul #muslimdriverservice #fnhouseservice


0

PART 2
#tb peserta2 trip winter 2017-2018.
Sapa pulak yang akan join winter 2018-2019 dgn @seoulwanderlust ni ek? ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜‰
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Nak join Joined Trip atau nak amek Private Trip roger je hakak k. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Utk booking/pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio atau save no +82010-59480495 k๐Ÿ˜‰
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
For more guest review boleh click hashtag #swguestreview ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#seoulwanderlust
#pakejmuslim
#pakejmuslimkorea
#pakejbajetkorea
#kekoreakekita
#pakejkorea
#pakejmurah
#pakejmurahkorea
#pakejjeju
#pakejjejumurah
#airasia
#airasiapromo


1

Alhamdulillah feedback guest untuk trip #SummerSeoul baru ni

Kepuasan anda keutamaan kami, insyallah akak del & team #FDaisyTravel akan sentiasa improve untuk beri yang terbaik untuk uoll

Terima kasih percaya kan @fdaisy_travel & keep support kami ya ๐Ÿ’™

#FeedbackFDaisyTravel #pakejmurahkorea #tripkorea #tripmurahkorea #kekorealahkita #kpop


1

TRAVEL LIKE A VIP!! Special untuk org yang nak ke korea Julai Ogos September 2018.

Private Mpv + Muslim dengan pengalaman memandu selama 4 tahun di Korea.

Harga sangat budget!
โ—‹ 180,000won sehari untuk sewaan 2 hari ke atas.
โ—‹ 200,000won sehari untuk sewaan 1 hari sahaja.

Termasuk:
โ—‹ Pemandu
โ—‹ Minyak
โ—‹ Tiket Parking
โ—‹ Tiket Tol

Boleh muat sehingga 6-7 orang dewasa.

Limited car and driver. Jadi cepat2 tempah sekarang ya. Beberapa slot dah pun diambil. Lambat2 nanti melepas... Boleh terus hubungi kami melalui whatsapp:
+8210-6497-2386 (Pn Naz)

#pakejmurahkorea #pakejbudgetkorea #jomkekorea #tripkekorea #kekoreakekita #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejkoreamurah #tripkoreamuslim #pakejprivatekorea #tripkoreamurah #tripkorea


1

Breakfast & dinner sepanjang trip Summer Seoul ni disponsor oleh Sharifah food by @bintunmahmood
Sangat sedap & senang giler nk sediakan hanya masuk dlm air panas 5minit lps tu blh terus makan
No need microwave pun ๐Ÿ˜

Thank you sally, next time order lg ๐Ÿค—

#FDaisyTravel #pakejmurahkorea #tripkorea #tripmurahkorea #PersonalShopperKorea


1