#pakejmurahkorea

Instagram photos and videos

#pakejmurahkorea#pakejkorea#pakejkoreamurah#pakejmelancongmurah#cikton#pakejmurahbali#pakejmurahindonesia#tripcuticutimalaysia#pakejmurahcameronhighlands#pakejmurahsabah#pakejmurahpulaulangkawi#pakejmurahpulautioman#pakejmurahpulauredang#pakejmurahpulauperhentian#pakejbudget#pakejmampumilik#pakejmurahthailand

Hashtags #pakejmurahkorea for Instagram

Perfect shot! Agak sukar mendapatkan shot tanpa kelibat orang lain di belakang tetapi dengan skil dan pengalaman, kami mampu melakukannya. Nak gambar macam ni? Join la tour kami. Gambar-gambar ni PERCUMA tau.*
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
*Tertakluk kepada terma dan syarat
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafairpenang2018


0

Yellow Cafe

Kata orang, tak sah lah datang Korea kalau tak minum Banana Uyu(susu pisang). Kalau kita ke Pulau Jeju dan kita ni pencinta susu pisang, inilah tempat yang kita kena pergi! Cafe ni sediakan coffee, kek dan milkshake yang semuanya berasaskan pisang. Sedap πŸ˜„πŸ˜„ Inginkan lebih banyak maklumat tentang Korea Selatan? Jom follow kami di @koreamuslimtraveland πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
#jejufacts #jeju #jejuisland #seogwipo #yellowcafe #korea #southkorea #pakejmurah #pakejmurahkorea #budgettravel #muslimtravel #muslimtour #koreamuslim #koreamuslimtraveland


0

Jangan lupa tawaran RM729 ke Seoul Korea 2019 bermula 25 Nov 2018 ni!
.
Tertakluk pada terma & syarat πŸ˜ŠβœˆοΈπŸ‡°πŸ‡·
.
Whatsapp 014-2262616 skrg!
.
#JejudoVenture
#PakejMurahKorea


0

Apa la si abang bercerita tu sampai macam tu sekali mimik mukanya. Muka adik pulak be like β€œErmm layankan je la”. Comelnya lahai dua beradik ni. Hari Jumaat ni ada yang pakai macam ni tak? Selalu baju Melayu & Kurung je. Cuba pergi office pakai Hanbok. Agak-agak apa yang office mates akan kata? πŸ˜‚
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafairpenang2018


3

Cantik kan pakai hanbok macam sis @norlini_rosli ngan @aisyahhmaira._ ni pastu jalan2 kt istana terus feel jadi puteri raja gitew 😁

Nak join pakai hanbok jugak? Jom join trip spring 2019 ni dengan hanya RM1,900 je seorg

Cepat2 wasap akak del ya 😘

#FDaisyTravel #hanbok #Seoul #pakejmurahkorea #tripkoreamurah #tripkorea #pakejmuslim #iseoulu


2

Siapa tak tahu pokok ni kat bahagian mana dalam Nami Island bermaksud dia belum master pulau yang berbentuk half moon tersebut sepenuhnya. Walaupun kami tidaklah tahu setiap inchi kota Seoul (mana mungkin, Seoul berstatus Mega City!) namun kami tahu banyak spot istimewa untuk bergambar.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafairpenang2018


3

Hari terakhir Puan Raihana sekeluarga di Seoul dipenuhi dengan aktiviti melawat istana dan juga membeli belah di saat akhir. Cantik kan mereka menggayakan Hanbok yang disewa khas ini? Sedondon.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018


0

Puan Nurkhairunisa & anak-anak dibawa ke LED Rose Garden petang tadi. Suhu sekarang semakin sejuk kerana Winter bakal menjelang. Bagi yang membawa anak kecil, kami tidak cadangkan berjalan sehingga malam kecuali keadaan mengizinkan.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018


0

Abang dan adik. Khalif Aryan dan Khazayn Arjuna ibarat pendekar dulu kala sewaktu menggayakan Hanbok di istana sebentar tadi. Pakaian ini boleh disewa pada kadar yang jauh lebih murah daripada biasa melalui kami kerana pihak kedai sewa mengenali kami.
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018


0

Siapa kata anggota polis sentiasa tegas? Tengok dua orang di belakang tu, sporting habis! Lagi satu yang menariknya, mereka semua menempah t shirt khas untuk dipakai beramai-ramai. Daebak!
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio)
.
Kamsahamida ^ ^
#pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018


0

It's 수λŠ₯λ‚  !!! πŸ“š
.
Suneung Exam or better known as CSAT/SAT (College Scholastic Ability Test) is a crucial test for students in Korea that will determine which university they will attend and at once will decide their future in South Korea
.
What's so interesting about this exam ? πŸ€”
πŸ“Œ students will sit for ALL SUBJECTS in ONE DAY
πŸ“Œ Korean Government had released a notice that public officers will go an hour later to ease the traffic for students
πŸ“Œ test takers could get police cars or motorbikes if they got stuck in traffic
πŸ“Œ all flight take-offs and landings are suspended to conincide with an English listening test
.
It's fascinating, isn't it ?
Article by Channel NewsAsia .
#수λŠ₯λ‚  #SAT #CSAT #eidmuslimguesthouse #eidhalalrestaurant #eidhalal #eidguesthouse #seoul #seoulguesthouse #namiisland #λ‚˜λ―Έμ„¬ #seoulπŸ‡°πŸ‡· #guesthouseinseoul #fnsquaredseoul #gyeongbukgungpalace #경볡곡 #korea #malaysianguesthouseinseoul #itaewon #κ²ŒμŠ€νŠΈν•˜μš°μŠ€μΆ”μ²œ #κ²ŒμŠ€νŠΈν•˜μš°μŠ€ #μ΄νƒœμ› #μ„œμšΈκ°œμŠ€νŠΈν•˜μš°μŠ€ #μ„œμšΈμˆ™μ†Œ #pakejmurahkorea #pakejkorea #cheapguesthouseseoul #seoulmuslim #seoulairbnb


3

Private Trip Jeju-Seoul 9D8N Autumn. β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Thanks @firdxulix and family for choosing #seoulwanderlust 😘😘😘😘. Glad that semua having a fun. β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
For booking/enquiry boleh klik link whatsapp dekat bio or save no +82010-59480495.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#seoulwanderlust
#pakejmuslim
#pakejmuslimkorea
#pakejbajetkorea
#kekoreakekita
#pakejkorea
#pakejmurah
#pakejmurahkorea
#pakejjeju
#pakejjejumurah
#airasia
#airasiapromo


4

Pulau Jeju terkenal dengan 3 perkara iaitu:
1) Wanita wanita cantik
2) Angin yang kuat
3) Batu batu gunung berapi

Ingin tahu lebih banyak fakta tentang Korea Selatan? Jom follow kami di @koreamuslimtraveland πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
#jejufacts #jeju #jejuisland #seogwipo #seongsanilchulbong #korea #southkorea #pakejmurah #pakejmurahkorea #budgettravel #muslimtravel #muslimtour #koreamuslim #koreamuslimtraveland


1

Kenangan bersama meraka di Gyeongbukgung Palace 😊 [Trip 13-16 April 2018]
.
#JejudoVenture
#PakejMurahKorea


0

Hari ketiga melawat hanok village,namsan tower, masjid seoul & shopping kat Namdaemun

Masing2 semua rambang mata tengok brooch2 korea yang meghelip2 πŸ˜†
Brooch kat sini pakai batu swaroski tau, serius mmg cantikπŸ‘πŸΌ ---- Seoul 5h4m
RM1,900/pax termsuk pos

#FDaisyTravel #pakejmurahkorea #tripkoreamurah #tripkorea #namsan #hanok #seoul #namdaemun


0