#pakejpulausemporna

Instagram photos and videos

#pakejpulausemporna#makatagih#instago#photooftheday#travelling#instapassport#pulausabah#pakejmurah#mytravelgram#travel#vacation#instatraveling#pulausemporna#sempornatrip#sibuanisland#jomtravel#fun#sabah#trip#malaysiatrulyasia#instagood#traveling#travelingram#malaysia#travelgram#igtravel#cuticutimalaysia

Hashtags #pakejpulausemporna for Instagram

by @pakejpulau.sem4na

πŸ“Œ Pulau Timba-timba 🏝️🏝️ Bukan Maldives, bukan juga Bora-bora.
Bukan di luar negara, bukan juga siring-siring negara. Tapi masih dalam negara juga
Di manakah? Di semporna Bosku 😌😌 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


10

by @pakejpulau.sem4na

15-18 September 2018

Repeat trip kali Kedua 😍. Hari tu Berempat, sekarang berdua sebab celebrate birthday girl di Semporna. Happy bornday kak zila πŸ’–πŸŽ‰πŸ’. Terima kasih sebab masih memilih pakej kami untuk kali ke-2. Kak gigirl moga cepat sembuh. Next mau repeat lagi. ❀️❀️❀️. Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


3

by @pakejpulau.sem4na

SEAFOOD TIME πŸ¦‘πŸ¦πŸ¦€πŸšπŸŸ Cerita 4 hari lepas

Saya bawa family ni pergi makan.
Diorang tanya di mana makan seafood best. Saya bagi tau, ada satu restoran ni kita bayar Rm 35 ringgit seorang kita boleh dpt utk 7 hidangan 😍, diorang tak percaya saya🀣

Percaya atau tidak terpulang dengan kamu. Time oder diorang tak percaya. Time makan pun masih tak percaya yg diorang makan semua tu harganya rm 35. Sampai habis makan tak percaya. Tapi Time bayar baru percaya 🀣🀣. Why so murah 😍😍😍 makan pun sedap πŸ’“
Memang Saya akan recommends guest kami makan di sini. πŸ’•πŸ’— Anjung D'samudera Seafood Restaurant

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


4

by @pakejpulau.sem4na

Done 🏝️🏝️🏝️ β˜‘οΈ BOHEY DULANG
β˜‘οΈ TETAGAN
β˜‘οΈ MANTABUAN
β˜‘οΈ SIBUAN

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

9 September 2018

Tiada yang lebih indah dan Bahagia selain daripada dapat nampak guest kita di puncak Bohey Dulang πŸ’•πŸ˜š Umur aunt ni sebenarnya dah cecah 54 tahun tapi sampai juga puncak Bohey Dulang
Terima kasih kerana memilih pakej kami sis Dynatalie dan auntie Barbara. Terima kasih kioπŸ’•β€οΈπŸ€­ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

9 September 2018 😍😍😍 Terima kasih sis manis atas feedbacknya. Terima kasih sebab memilih pakej kami ❀️❀️❀️ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Bukan di luar negara, masih di dalam negara juga. 😍😍😍 Terasa rindu nak ke pulau Jom join trip kami

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

5-7 SEPTEMBER 2018

Get ready guys trip 3h2m (OVERNIGHT LATO-LATO MUN)
Selam 7 pulau 🏝️
πŸ“Œ MATAKING πŸ“Œ POM-POM πŸ“Œ TIMBA-TIMBA πŸ“Œ BOHEY DULANG πŸ“Œ MANTABUAN πŸ“Œ TETAGAN πŸ“Œ SIBUAN

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

4 September 2018

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar seperti yang di rancang ❀️ Done trip
🏝️ BOHEY DULANG 🏝️ TETAGAN 🏝️ MANTABUAN 🏝️ SIBUAN

Terima kasih kerana memilih pakej kami 😍😍 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

31 OGOS 2018

FRIENDSHIP GOAL 😍

Done dayrip 🏝️🏝️🏝️ β˜‘οΈ TETAGAN β˜‘οΈ BOHEY DULANG β˜‘οΈ MANTABUAN β˜‘οΈ SIBUAN

Sebab gambar profilenya bikin lapar, kepci. Hai sis @sue riey ana πŸ˜‚πŸ˜‚. Next kita round semua pulau ea untuk 3 hari berturut-turut baru puas. Cari cuti panjang datang sini lagi ea ❀️❀️❀️ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

The best views come after the hardest climb 😌😌 So don't give up and never say give up πŸ’ͺ

Credit : @harija_harun

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


2

by @pakejpulau.sem4na

🏝️ PANGGILAN PULAU TIMBUN MATA 🏝️ Jom lepas penat-penat hiking kita main Banana boat. Syarat kena 12 orang baru dapat free main Banana boat 😍😍 Soalan femes "Boleh ka kami selit-selit group jak admin" jawapannya "Tidak boleh 🀭 kena kamu sendiri yang cari 12 org baru dapat free naik banana boat ". "Tapikan admin susah bha cari 12 orang tu πŸ€”" jawapannya "share jak post mimin pasal trip ni tp pastikan tggl kan no kamu di tempat kamu share tidak kira la fb atau wasap, bgtau mau cukupkan member" usaha tanggal kejayaan. "Satu orang ja ka dapat naik atau semua" jawapannya "semua admin kasi free naik" "admin kalau tarikh bha bila ada kosong" jawapannya "bila-bila masa jak asalkan kamu cukup 12 org kita terus buka trip"

Ok itu sahaja kalau ada pertanyaan lain boleh terus pm atau wasap jak admin terus ea.

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

πŸ“Œ BOHEY DULANG, SEMPORNA

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


7

by @pakejpulau.sem4na

Pulau timbun mata ❀️❀️ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausempornatriptimbunmata

#makatagih
#pakejpulausemporna

Semporna
2

by @pakejpulau.sem4na

πŸ“Œ Mabul Water Bungalow Resort, Semporna

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


2

by @pakejpulau.sem4na

Love it 😍😍 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


1

by @pakejpulau.sem4na

Alhamdulillah 😍

5 August 2018
Trip hari ni 😊😊
Daytrip TSMP

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna

Semporna
0

by @pakejpulau.sem4na

Assalamualaikum and gemoning people 😍,
Selamat pagi dari Maglami-lami Guesthouse 🏝️🏘️ Selamat hari Isnin, Selamat bekerja semua.

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Trip habis kemarin tapi hari ni baru kita post. πŸ˜‚πŸ˜‚ Done β˜‘οΈ trip 4h3m 😍 😍

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Mabul Island 🏝 ❀️❀️❀️❀️ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Assalamualaikum, selamat pagi 😍
Alhamdulillah ❀️❀️❀️ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Done trip 3h2m. 😍
Selesai dengan jayanya.

7 pulau
πŸ“Œ Bohey Dulang
πŸ“Œ Mantabuan
πŸ“Œ Sibuan
πŸ“Œ Tetagan
πŸ“Œ Mataking
πŸ“Œ Pom-pom
πŸ“Œ Timba-timba "eh sorang jak pun boleh join trip ka"?
Boleh bha kalau kau πŸ˜‰ buktinya ni la.
Terima kasih kak Nadiah a.k.a Dr. Nadiah.

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Halo gais 😍
Buat apa tu?
Tgh stuck dalam jem ke πŸ˜™

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


1

by @pakejpulau.sem4na

Solo travel 😍😍 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


2

by @pakejpulau.sem4na

Feel free with us 😍😍 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

by @pakejpulau.sem4na

Halo gais 😍. Kata kak Nadiah dah mcm kat Maldives πŸ‡²πŸ‡» tau. 😍😍 Bha kamu tu tak kan mau tgok jak. Jom lah join trip kami.

Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0