#pakejpulausemporna

Instagram photos and videos

#pakejpulausemporna#makatagih#travelbajetsemporna#OhhsempornakuTRAVEL#pakejpulausabah#jomkemabul#pakejbajetsemporna#jomkesabah#pakejbajetmabul#sabahdekatje#pakejmabul#pakejbajettawau#pakejsempornabajet#pakejpulau#jomkeboheydulang#semporna#jomkesemporna#sabah#pakejbajetboheydulang#pakejbajetpulausabah

Hashtags #pakejpulausemporna for Instagram

Morning from lato-lato mun resort 😍😍
Assalamualaikum 🌹🌹 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah 👇
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

Hidup bukan untuk di sia-siakan 😎😎 Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah 👇
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


2

Kerana setiap jalan hidup kita itu berbeza.

Selalu mengeluh hidup kita sempit, hidup kita susah, apa yang kita ada sekarang masih tidak cukup. Itulah, inilah, semuanya masih tidak cukup.
Maka ketahuilah kau harus bersyukur kerana di sebalik kesusahan kehidupanmu, masih ada orang yang lebih susah darimu.

Bersyukurlah dengan kehidupanmu.

Assalamualaikum dan selamat pagi 😍 😍
Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah 👇
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


2

Feel free and let's start our journey 🏝️️ ❤️ Come and join us now !!! Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah 👇
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


0

Pakej Pulau Semporna ❤️❤️ Untuk tempahan, pertanyaan berkaitan Pakej Pulau Semporna dan respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah 👇
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna

#makatagih
#pakejpulausemporna


1

2-5 julai 2018

Alhamdulillah finally settle trip 4h3m 😍😍 Terima kasih hazim dan zuhdi sebab memilih pakej kami ❤️❤️. Trip 4h3m, 2 malam lato-lato mun resort + 1 malan pekan, 9 pulau 😎 📌 Mabul
📌 Kapalai
📌 Bohey Dulang
📌 Sibuan
📌 Mantabuan
📌 Tetagan
📌 Mataking
📌 Timba-timba
📌 Pom-pom

Terima kasih kerana memilih pakej kami 😍❤️😎 Untuk respon yg lebih pantas boleh klik link di bawah 👇
http://www.wasap.my/60168278526/pakejpulausemporna


7

Senja di semporna 😍😍 #pakejpulausemporna
#makatagih


1

Kurang bedak sejuk lgi ni 😂😂 #pakejpulausemporna
#makatagih


1

Thanks Bie & husband kerana memilih pakej Mabul 4D3N dari sis! Mereka dah sampai di Mabul, anda bila lagi? Jom book pakej dengan sis!
.
Mabul Island 4D3N
2pax | 17-20 Nov’17
.
#projekpulauFY #exploresemporna #exploresabah #KKCity #sabahtourism #sabah #wanderlust #borneo #beautifulseasia #mabul #mabulisland #beaches #beachvibe #islandlife #gayatravel #vitaminsea #travelokaMY #summervacation #paradise #pakejpulausemporna #pakejmabul #pakejmabulbajet


3

Thanks En. Aliff & wife kerana memilih pakej X Island Semporna dari sis! Mereka dah sampai di Mabul, anda bila lagi? Jom book pakej dengan sis!
.
X Island Semporna 4D3N
2pax | 2-5 Nov’17
.
#projekpulauFY #exploresemporna #exploresabah #KKCity #sabahtourism #sabah #wanderlust #borneo #beautifulseasia #mabul #mabulisland #beaches #beachvibe #islandlife #gayatravel #vitaminsea #travelokaMY #summervacation #paradise #pakejpulausemporna #pakejmabul #pakejmabulbajet


2

Trip 2h1m 😍 thanks gais.
#semporna #pakejpulausemporna #makatagih


0

Kundasang, Ranau 🔎
Makan dalam BAS 😍. Tempat makan lain drpd yang lain. 😍😍😍 Akan beroperasi tidak lama lagi. Sebelahnya ada homestay ⛰️🏠 Kg. Pinausuk Kundasang, 10 min dari pekan Ranau. Along the main road to Kundasang or from Ranau.

#pakejpulausemporna
#makatagih
#pakejpulaubajet
#travelbajetsemporna


1

Let's travel with us Pakej Pulau Semporna 😍

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


4

Selamat berpuasa semua dan selamat bekerja.🤗🤗 Jangan menyelam minum air. Masin tuu 😂😂😂 Jom masuk pulau.
#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

Jangan mengalah sebelum mencuba, alhamdulillah semua sampai puncak juga
Slow-slow tak kan lari puncak di kejar. 😉

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


4

Sudah jatuh cinta dengan Sabah 😍😍😍
Jom join pakej kami 😍😍 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


2

🌷🌷 Alhamdulillah selesai trip 4h3m jelajah 9 pulau
3-6 May. Terima kasih gadis-gadis sebab memilih pakej kami. ✅ Tetagan
✅ Mantabuan
✅ Sibuan
✅ Bohey Dulang
✅ Mabul
✅ Kapalai
✅ Mataking
✅ Pom-pom
✅ Timba-timba

#pakejpulausemporna
#makatagih
#Pakejmurahsemporna
#travelbajetsemporna


4

Baby umur 1 tahun lebih pun dah jelajah 9 pulau gais 😍😍 . Jom join pakej kami 🌷🌷 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

Terbang bersama kami 😍😍 .
New add on package.
#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


15

Sehingga 10 May ni, company bagi diskaun RM50 setiap pakej. Deposit hanya RM100/pax sahaja. Baki penuh bayar 1 week before tarikh opentrip. Harga di atas applicable untuk both opentrip dan private trip. Tunggu apa lagi. Whatsapp sis 0147189240 untuk info lanjut okay #pakejbajetmabul #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejsempornabajet #pakejbajetsemporna #sabahdekatje #jomkesabah #pakejpulausabah #pakejkeluargasabah #pakejmurahsabah #pakejkundasang


3

Done Trip 4h3m 9 pulau 😎😎
24-27 APRIL 2018

Kanak-kanak riang ria berbahagia sentosa selamanya 😂😂 . Terima kasih gais sebab join pakej kami.
Ni saya belanja gambar sebelum dan selepas trip 4h3m. Nampak berbeza tak. Hahaha 🤣🤣 . Nampak sangat enjoy trip kan. Harap tak serik join pakej kami. Terima kasih semuanya. Nanti tag yg lain jak ea . 😊 . Maaf tak ingat nama fb semua

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


3

Live update last day 4h3m 😍

Jom kita ke pulau 😍

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

Berjalanlah mengikut rentak kakimu. Jom masuk pulau.
#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

24-27 APRIL 2018

Get ready jelajah 9 pulau 😎😎 .
#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

22-24 April 2018

Setel trip 4h3m family trip.
Jelahah 9 Pulau Husband wife dan baby umur setahun dan 3 tahun. 😍😍 . Baby umur setahun pun dah habis pergi 9 pulau uolss 😌😌 .
Terima kasih kak Inas dan abg Khairul 😍 sebab join pakej kami. Kak inas cakap sebelum nak p maldives kena p pulau-pulau 🏝️🏝️ di semporna dulu lepastu baru p sana pula. Semoga di permudahkan kak utk ke maldives pula . 😍😍😍 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


1

Sehingga 10 May ni, company bagi diskaun RM50 setiap pakej. Deposit hanya RM100/pax sahaja. Baki penuh bayar 1 week before tarikh opentrip. Harga di atas applicable untuk both opentrip dan private trip. Tunggu apa lagi. Whatsapp sis 0147189240 untuk info lanjut okay #pakejbajetmabul #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejsempornabajet #pakejbajetsemporna #sabahdekatje #jomkesabah #pakejpulausabah #pakejkeluargasabah #pakejmurahsabah #pakejkundasang


2

20-23 April 2018
Trip 4H3m

Mission complete dari putih dah surnburn 😅😅 .
SETEL 9 PULAU
✅ Bohey Dulang ✅ Sibuan
✅ Mantabuan
✅ Tetagan
✅ Mabul
✅ Kapalai
✅ Timba-timba
✅ Mataking
✅ Pom-pom

Terima kasih kerana memilih pakej kami.
Jangan ada yang rindu. 😌😌 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


1

Trip 4H3M 9 Pulau
9-12 april 2018
10-13 april 2018

Let's start , Sedia untuk bertolak 😍😍
First destination ??
Ke manakah ka kita
Jom redah ja. 🌺 Mabul
🌺 Kapalai
9 pax

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


9

X ISLAND LIMITED
5-8 APRIL 2018
13 pax
🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️
Jom follow sis ke 10 pulau semporna hanya RM699 sahaja. Rujuk tarikh opentrip 4D3N X Island di IG sis okey. Deposit RM100 pax sahaja. Baki penuh boleh bayar once dah sampai airport Tawau. Whatsapp sis untuk info lanjut okay. #pakejpulausemporna #pakejpulausabah #jomkesabah #jomkesemporna #pakejpulau #pakejbajetsemporna #pakejbajettawau #semporna


0

7-10 April 2018
Selamat Me-Nyun-Burn-Kan kulit
Trip 4h3m 9 pulau 😍😍 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


3

08042018
Daytrip
4 PULAU
- Tetagan
- Mantabuan
- Sibuan
- Bohey Dulang

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

Trip kita lagi 4h3m
Trip pakej pulau semporna
Betul-betul makatagih 😍😍 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


1

Alhamdulillah setel trip 4h3m & 5h4m
Bukan namanya pigi pulau kalau kau ndak surnburn/rentung hahahaha 🤣🤣🤣🤣 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

Setel trip 4h3m kita sambung trip org lain lagi . 😍😍 #surnburn9pulau
#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


1

Kenangan 2017 : Pakej X ISLAND masuk magazine BackPackerzz. Pakej ni salah satu pakej yang paling hot, yang slalu guest ambil, sebab apa? Sebab banyak pulau yang kita akan singgah. Boleh snorkeling sampai lemas. Hahaha.. Minimum 7 pax okay. Kalau kurang dari 7 pax, boleh join opentrip company okey. Boleh whatsapp sis untuk info lanjut okay. Deposit RM100 pax sahaja. #pakejpulausemporna #pakejpulausabah #pakejmabul #jomkemabul #jomkeboheydulang #jomkemataking #jomkepompom #pakejbajetmabul #pakejbajetpulausabah #pakejbajetboheydulang


0

MABUL 4D3N
2PAX
17-20 Nov 2017
🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️
Rajin betul sis nak cari2 gambar guest sebelum ni. Pakej mabul minimum 2 orang dah boleh gerak. Korang cuma beli tiket flight sendiri sahaja. Deposit RM100 pax sahaja. Baki penuh boleh bayar once dah sampai airport Tawau. Info lanjut whatsapp sis okay 😍😍 #pakejbajetmabul #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejsempornabajet #pakejbajetsemporna #sabahdekatje #jomkesabah #pakejpulausabah


3

MABUL TRIP
10 pax
5-8 JAN 2018
🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️
Follow sis ke Mabul. Deposit hanya RM100 pax sahaja. Baki penuh boleh bayar once dah sampai airport Tawau. Mudah bukan. Whatsapp sis untuk info lanjut okay #pakejbajetmabul #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejsempornabajet #pakejbajetsemporna #sabahdekatje #jomkesabah #pakejpulausabah


0

X ISLAND TRIP
18-21 JAN 2018
6PAX
🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️🏝️️
Jom.. Jom.. Follow sis terjah pulau di semporna. Deposit hanya RM100 pax sahaja. Baki penuh boleh bayar once dah sampai airport Tawau. Mudah bukan. Whatsapp sis untuk info lanjut okay #pakejbajetmabul #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejsempornabajet #pakejbajetsemporna #sabahdekatje #jomkesabah #pakejpulausabah


0

MABUL TRIP
11-14 MAC 2018
2PAX
♥️♥️♥️♥️♥️
Trip mabul minimum 2pax. Boleh bawa husband/wife/family dtg sini. Kena book awal sebab bilik slalu fully book. Apapun, whatsapp sis okay. Deposit RM100 pax sahaja. Baki penuh boleh bayar once dah sampai airport Tawau. Mudah bukan. Tunggu apa lagi.. #pakejbajetmabul #pakejpulausabah #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejmabulbajet #sabahdekatje


0

7 ISLAND TRIP
18-21 MAC 2018
⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️
Nak join opentrip, boleh whatsapp sis untuk tarikh company. Nak private trip, minimum 7 orang ke atas okay 😍😍😍 whatsapp untuk itinerary okay. #pakejpulausemporna #pakejpulausabah #jomkesabah #jomkesemporna #pakejpulau #pakejbajetsemporna #pakejbajettawau #semporna


0

Free beg Deuter 32L untuk korang yg dah book tarikh opentrip terjah sabah. Company baik hati sangat nak sponsor ni.. Yang nak join tu, tengok gambar last. Promo berakhir 15Apr. Kalau berminat nak join, whatsapp sis atau DM okay. Pakej x termasuk tiket flight tau. Korang kena book sendiri 😀😀😀 #pakejterjahsabah #freebegdeutersabah #jomkekotakinabalu #jomkesabah #jomkesemporna #pakejbajettawau #pakejbajetsemporna #pakejpulausemporna #pakejpulausabah


0

Selamat pagi semua!
Mabul TRIP 4H3M
27-30 MAC 2018
😍😍😍😍😍😍
Deposit hanya RM100/pax sahaja tau. Minimum 2 pax. Jom follow sis ke Mabul 🤩🤩 whatsapp untuk info lanjut okay #pakejbajetmabul #pakejpulausemporna #jomkemabul #pakejsempornabajet #pakejbajetsemporna #sabahdekatje #jomkesabah #pakejpulausabah


0

2-5 April 2018

Trip hari ni. 2 malam mabul 1 malam pekan 😍😍😍. Have a nice trip gais.
Jom join trip kami

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


3

Opentrip 7 Island Semporna.. Whatsapp sis untuk info lanjut okay! 😀😀😀 Deposit RM100/pax sahaja. Baki boleh bayar once dah sampai airport Tawau. #pakejpulausemporna #pakejbajetsabah #pakejmurahpulau #pakejpulausabah #jomkemabul #pakejboheydulang


0

🎤🎤🎤Tinggi-tinggi gunung kinabalu, tinggi lagi syg sama kamu 🎤🎤🎤 Promosi hebat dari kami ! Deposit hanya RM100/pax sahaja. Baki penuh boleh bayar bila dah sampai KKIA .. DM akak untuk itinerary 4H3M KK & Kundasang 😀 Pakej tidak termasuk tiket kapal terbang. #pakejbajetsabah #pakejbajetkotakinabalu #pakejbajettawau #pakejbajetsemporna #pakejbajetkeluarga #pakejbajetpulau #pakejpulausabah #pakejpulausemporna #pakejpulausabah #pakejmabul #jomkemabul #jomkeboheydulang #jomkemataking #jomkepompom #pakejbajetmabul #pakejbajetpulausabah #pakejbajetboheydulang #pakejpulau


0

31032018

Alhamdulillah selesai trip hari ni
daytrip 4 pulau 😍
✅ Bohey Dulang
✅ Tetagan
✅ Mantabuan
✅ Sibuan

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

31032018

Alhamdulillah selesai trip 2 hari 😍😍😍😍
Thanks gais join pakej kami.
#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna
#Umsians


1

Kitaorang ada pakej sesuai untuk korang yang nak bercuti berdua. Jom follow sis ke Mabul dan stay kat Billabong Scuba Mabul atas air gitu. Deposit hanya RM100/pax sahaja. Baki boleh bayar once dah sampai airport Tawau. Whatsapp sis untuk itinerary okay. 😍😍😍😍 #pakejmabul #pakejsabahmurah #pakejpulausemporna #jomkemabul #jomkekapalai #pakejpulaukapalai #pakejpulaumabul #pakejpulausabah #pakejmurahpulau #jomkesabah #sabahdekatje


0

Follow sis opentrip 3H2M Bodgaya Island. Terhad kepada 40 orang sahaja. 20 orang setiap tarikh. Seat sangat limited. Free bag Deuter untuk korang yang join trip sis ni. Rujuk itinerary di bawah *TERJAH BODGAYA ISLAND*
*3H2M RM 699*
√ Bus transfer
√ Boat transfer
√ 2n bodgaya (backpacker style)
√ Free backpack
√ Free Paracord √ Bohey dulang √ Tatagan √ Bogaya hill
√ Waterfall √ 2X snorkeling
√ 1X diving
√ 3X meal
√ Snorkel equipment
√ Permit fee
√ Guide *Day 1* - lunch
- dinner
- bus transfer - boat transfer
- bohey dulang
- mantabuan - 2x snorkeling *Day 2*
- bfast - lunch - bbq
- tatagan - hiking bodgaya
- 1x diving *Day 3*
- bfast - waterfall
- shopping - bus transfer
- dismiss *FLIGHT SCHEDULE*
*KUL-TWU 0650*
*TWU-KUL 2050*

Pakej tidak termasuk tiket kapal terbang. Sila ikut cadangan penerbangan spt d atas. Whatsapp sis untuk info lanjut dan availability slot okay 😁😁😁😁 #pakejpulausemporna #pakejpulausabah #pakejpulau #pakejpulaumurahSabah #jomkesabah #pakejbajetsemporna #pakejbajettawau #pakejtawau #jomkesemporna #pakejboheydulang #pakejmabul #jomkemabul #jomkeboheydulang #sabahdekatje #sabah


0

Budak hitam bulat-bulat hahaha 🤣🤣 . Dah l hitam da makin hitam da. Jangan percaya dengan kamera dan effect pencahayaan. 😏

Jom ke pulau dengan saya 😍😍 #pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

31032018

Trip hri ni. 😍😍😍 thanks gais join pakej kami

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


2

31032018

Trip hri ni. 😍😍😍 thanks gais join pakej kami

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#travelbajetsemporna


0

Promosi hebat dari kami ! Jom follow akak ke Pulau Bohey Dulang Semporna. Kita explore 7 pulau terus. Deposit hanya RM100/pax sahaja. Baki penuh boleh bayar bila dah sampai airport Tawau. DM akak untuk itinerary & tarikh opentrip. 😀😀😀 Kalau nak private trip, minimum 7 org okey !
#pakejbajetsabah #pakejbajetkotakinabalu #pakejbajettawau #pakejbajetsemporna #pakejbajetkeluarga #pakejbajetpulau #pakejpulausabah #pakejpulausemporna #pakejpulausabah #pakejmabul #jomkemabul #jomkeboheydulang #jomkemataking #jomkepompom #pakejbajetmabul #pakejbajetpulausabah #pakejbajetboheydulang #pakejpulau


4

30 mac - 1 april

Trip husband Wife 4h3m,
9 pulau - Mataking
- Pom-pom
- Timba-timba
- Mabul
- Kapalai
- Bohey Dulang
- Sibuan
- Mantabuan
- Tetagan

Hahh, sapa ckp kena pergi ramai baru dapat jelajah pulau semporna. Tak perlu susah-susah gais. 2 orang, seorang pun dah boleh pergi pulau semporna bha.

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#Travelbajetsemporna


6

30032018

Trip hari ni
Hello UMSian welcome to semporna

6 pulau
- Mabul
- Kapalai
- Bohey Dulang
- Sibuan
- Mantabuan
- Tetagan

#pakejpulausemporna
#makatagih
#OhhsempornakuTRAVEL
#Travelbajetsemporna7


0

Cuba bgtau sisturr macam mana tak jatuh cinta dengan laut? Tengok ni segala puteri2 begambar siap tunjuk hi5 lagi.. jernih air laut Semporna mmg sempurna ciptaanNYA MashaaAllah! #serialijahtraveltoursdnbhd #pakejpulausemporna #Semporna #sempornaisland


0

Jejaka Melayu terakhir, ehhh betul ka mereka yang terakhir 😌😌. @ammarazizzan & @rajazulyadiy tengok apa tu? Tengok obor-obor ka 😅😅, @adirasalahudi, Ammar tgok obor-obor 😅😅. @ezzat.eddy & @kingafiqq kekalkn kehenseman anda.

Nak pergi pulau, tapi takut kulit surnburn, Nak dapatkan kulit seperti mereka, gunalah bflawlessbeauty. "Kulit cantik semanis madu", #nanexguard
#bflawlessbeauty
#pakejpulausemporna


18

Abg akmam dan kak wanie first datang semporna muka shining balik da lain kaler 😅😅 . Bertabahlah kak @akmamwanie . Penat jelajah pulau smpai surrender nak snorkling. Hahaha 😂😂😂 dan makin bertabah melayan karenah anak-anak cilik 10 org 😅😅 #makatagih
#pakejpulausemporna
#triphusbandwife


5