#penangisland Instagram Instagram photos and videos

#DiscoverGeorgetown // A typical roadside stall in Georgetown where many gather for food and tea breaks.
By @naimhahahahahaha

George Town, Malaysia
1

人家拍的背景是美丽的风景照,
而我拍的是莫条简陋的后街巷😂
(PS:找亮点🤓)
.
.
.
.
.
.
.
.
#tb #throwback #penang #penangisland #ig_photooftheday #igers #malaysiaig #malaysia #malaysianboy #asianboy #snapseed #visitpenang #penangholiao #bookingcom

Pulau Pinang
1

A different perspective of the Penang Hill; a shot from up above! By @chngsenn

Penang Hill
1

One of the famous kuey chap in Penang. If you see the chef is not their mom, I suggest that u should look for something else to eat. Not worth waiting in a long queue 😂 #penangisland #kueychap #chinesefood

Kimberly Street Kuey Chap
0

#doorgift pack for #domisicookies by @chocolatelove4u .

Price : 🌸RM 2.50/pack ( 1- 300 packs) 🌹RM 2.35/ pack ( 301- 600 packs )
🌸RM 2.20/ pack ( 601- 1000 packs) 🌹RM 2.00/ pack ( 1001 and above)
Whatsapp +6012 435 6783 for order

#weddingdoorgift #gift #birthdayparty #bertunang #engagementday #party #event #ceremony #penang #penangisland #bukitmertajam #alma #seberangjaya #permatangpauh #nibongtebal #paritbuntar #usm #usmengineeringcampus #majliskahwin #cookiesdoorgift #cookiesfordoorgift #cookiessedap


0

Morning 🙈💙
#travel #penangisland


0

Banyak lagi nak kena siapkan dan repair ni. Sabor je lah labu. 😷

#penangcontainerguesthouse
#penangisland
#penangmalaysia
#diy


0

Discover yourself, like a lotus flower in full bloom, even in a muddy pond, beautiful and strong. -Masaru Emoto
-----------------------------------------------
Make memories at our lotus wall. May your Hump Wednesday bloom as our lotus.

MEI HOTEL Penang
1

Ada org teringen nk naek banana boat tp bini dia tamaw naek sbb takot lemaih
.
#penangisland
#cuti2malaysia
#sjabercuti

Ferringhi Beach
6

Kemeja Floral RM 39. Cantik kan? Gadis gadis mesti tengah cari kemeja bunga bunga macamni. Takyah susah susah cari merata, meh grab di butik kami tau!! .
.
Anything WhatsApp
+60124039287

Follow 👉fb : vendorkita 🚗Location/map: klik link pada bio.
VENDORKITA BUTIK & CAFE
TINGKAT MAHSURI 4, near Spice Arena, below Condo Ideal 1Sky

OPERATION HOURS: 11AM-9PM⏰
MONDAY CLOSE.

#vendorkita #butikcafe #vendorbutik #vendorpenang #icecreamgulung #shopeatchill #churros #icecreampasu #instafood #instagood #foodlover #bajumurah #beauty #cosmetic #photooftheday #vendorneeded #penangfood #penangisland #usmpenang #vendorwanted #fooddeliverypenang


0

Blouse Lace RM 39. Pattern baru dari yg sebelum ni😍 Preggy pun boleh pakai tau, nampak sweet je 🤰🏼😍 .
.
.
Anything WhatsApp
+60124039287

Follow 👉fb : vendorkita 🚗Location/map: klik link pada bio.
VENDORKITA BUTIK & CAFE
TINGKAT MAHSURI 4, near Spice Arena, below Condo Ideal 1Sky

OPERATION HOURS: 11AM-9PM⏰
MONDAY CLOSE.

#vendorkita #butikcafe #vendorbutik #vendorpenang #icecreamgulung #shopeatchill #churros #icecreampasu #instafood #instagood #foodlover #bajumurah #beauty #cosmetic #photooftheday #vendorneeded #penangfood #penangisland #usmpenang #vendorwanted #fooddeliverypenang


0

Hai Penang! Kita ada ready stock sekarang. Mai order mai. Ceq p hantaq sampai depan rumah. Mai order kaih! 0123836358
#jusasamkunyit #jusasamkunyitmadu #jusasamkunyitmadudeqmarzbeauty #penang #penanglang #penangkia #penangisland #penangmari #pulaupinang #penang2017 #penangtoday

Penang, Malaysia
0

Denim Blouse RM 39. Cantik tau! Baru sampai ni, ada 3 color. Cepat cepat grab tau!! 😘
.
.
Anything WhatsApp
+60124039287

Follow 👉fb : vendorkita 🚗Location/map: klik link pada bio.
VENDORKITA BUTIK & CAFE
TINGKAT MAHSURI 4, near Spice Arena, below Condo Ideal 1Sky

OPERATION HOURS: 11AM-9PM⏰
MONDAY CLOSE.

#vendorkita #butikcafe #vendorbutik #vendorpenang #icecreamgulung #shopeatchill #churros #icecreampasu #instafood #instagood #foodlover #bajumurah #beauty #cosmetic #photooftheday #vendorneeded #penangfood #penangisland #usmpenang #vendorwanted #fooddeliverypenang


0

Baru Pertama kalinya naik mobil toyota hiace van (biasa buat travel) di malaysia pula ( pulau penang ke kuala lumpur)
.
.
#travelling #penangisland #kualalumpur #toyotahiace


0

NAK PUTIH DALAM 3 SAAT? DAPATKAN LOSYEN SURE GLOW SEKARANG. 😊
.

Fungsi Sure Glow Lotion.
.

1.Memutihkan kulit dgn sekali sapu ( 3saat je terus putih ).
.
2.Menghaluskan kulit.
.
3.Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata
.
4.Memberi kelembapan berpanjangan.
.
5.Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari.
.
6.Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari.Putih yg berkekalan ( kalau selalu guna).
.
7.Menjadikan kulit selembut kulit bayi.
.
8.Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
.
9.Mudah diserap oleh kulit & badan.
.
10.Mengawal minyak.
.
11.Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit ( menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
12.Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan).
.

13.Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi.
.
14.Memudarkan jeragat, menghilangkan bintik2 hitam dan jerawat.
.
15.Menggalakkan pertumbuhan kulit yang baru.
.
16.Menghasilkan kolagen pemulihan.
.
17.Menyembuhkan ruam.
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputih #bazaar #pulaupinang #penangisland #bukitmertajam #nakputih #gebu #putihcaraselamat #luluskkm #cantik #kurus #zulariffin #titiancinta #viralmalaysia #putihgebu #kkmapproved #halal #wanitacantik #gebugebas #viralmalaysia2017 #farahnabilah #bukitmertajam #bangi #murah #promosi #losyen


0

NAK PUTIH DALAM 3 SAAT? DAPATKAN LOSYEN SURE GLOW SEKARANG. 😊
.

Fungsi Sure Glow Lotion.
.

1.Memutihkan kulit dgn sekali sapu ( 3saat je terus putih ).
.
2.Menghaluskan kulit.
.
3.Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata
.
4.Memberi kelembapan berpanjangan.
.
5.Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari.
.
6.Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari.Putih yg berkekalan ( kalau selalu guna).
.
7.Menjadikan kulit selembut kulit bayi.
.
8.Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
.
9.Mudah diserap oleh kulit & badan.
.
10.Mengawal minyak.
.
11.Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit ( menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
12.Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan).
.

13.Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi.
.
14.Memudarkan jeragat, menghilangkan bintik2 hitam dan jerawat.
.
15.Menggalakkan pertumbuhan kulit yang baru.
.
16.Menghasilkan kolagen pemulihan.
.
17.Menyembuhkan ruam.
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputih #bazaar #pulaupinang #penangisland #bukitmertajam #nakputih #gebu #putihcaraselamat #luluskkm #cantik #kurus #zulariffin #titiancinta #viralmalaysia #putihgebu #kkmapproved #halal #wanitacantik #gebugebas #viralmalaysia2017 #farahnabilah #bukitmertajam #bangi #murah #promosi #losyen


0

Cuti bwk family santai
#MiamiBeach
#PenangIsland

Ferringhi Beach
0

Kenapa sabun MBS lain dari yang lain?

Sabun MBS tiada bahan pewangi, so pakai memang akan bau seperti ubat klinik. Sangat-sangat sesuai untuk orang yang ada masalah kulit sensitif & alergik. Memang mekkyn request dekat kilang taknak sebarang perfume sebab kita nak jaga betul betul kulit customer.

Mekkyn ada masalah kulit sangat sensitif dulu, kulit memang kering sangat sangat sampai mengelupas. Tapi lepas mekkyn mintak kilang sediakan sample sabun terbaik alhamdulillah PH kulit mekkyn mmg dah okay sangat, langsung takda masalah kulit dah. Mekkyn now dah dikategorikan sebagai kulit normal.

Sabun MBS juga tiada bahan pewarna yer, so thats why colour dia natural. Kita taknak bila kita cuci muka penambah penambah perisa nie yang akan menyebabkan kulit kita semakin teruk. Pakai ja MBS insyaAllah kulit akan sihat.

MACKINZ SOAP MEMANG DIASASKAN DARI VITAMIN yang sangat tinggi, sebab MBS memang produk yang bervitamin tinggi. VIT C & E sangat-sangat bagus untuk dalaman & luaran kita. Kelembapan pada wajah tu yang penting. Kita tak tangkap muat produk sesuka hati naa. MBS di buat dari kilang yang bertaraf GMP & bersih dari segi pembuatan.

SABUN MBS BUKAN SEBARANG SABUN.
50gm besar tapak tangan okeh. Harga hanya RM32.00 tahan 4-6 minggu. Boleh potong 4/6/8 ikut masing masing nak macam mana.

RUGI SANGAT KALAU TAK TRY.

BERMINAT NAK DAPATKAN MACKINZ SOAP ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#BotoxSerum
#FaceSerum
#MackinzBeautySoap
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#PenangIsland
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySoap
#MackinzSoap
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum


0

Completed the train part of the journey. Now for the ferry ⛴ #jalanjalanmalaysia #penangisland #ferryride

Pulau Pinang Ferry
0

SHELL OUT at LAN'S CORNER IKAN BAKAR,
betol ke ? ada SHELL OUT ILAN BAKAR???? MAI DI LAN'S CORNER pasti ada..
#lanscornerikanbakar
#sambaimeletolbaqhang
#penang
#penangisland
#kakimakan
#jalanjalancarimakan
#ikanbakar
#terbaikintown

Lan's Corner Ikan Bakar Terbaik in Town
0