#pengedarshaklee

Instagram photos and videos

#pengedarshaklee#sayajualshaklee#awetmuda#malaysiaonlineshop#bazaaronline#setcantikshaklee#kulitkusam#kulitflawless#jerawathilang#kulitcerah#produkkesihatan#pudarkanparut#produkkecantikan#kulitglowing#pudarjeragat#kulitberseri#hilangjeragat#shaklee#shakleejohorbahru#dropshipdiperlukan#shakleemalaysia

Hashtags #pengedarshaklee for Instagram

Wajah bermasalah. Jerawat, parut hitam, tona tak sekata. Gara-gara suka cuba skincare yang tinggi bahan kimia πŸ˜–. Seramnya. Sayangkan kulit kita dik oiiii. .
-
[FULL SET KECANTIKAN SHAKLEE]
-
❀️ Vitamin C
❀️ ESP
❀️ Vitamin E
-
Meh lin story apa kebaikkan set ni. Hari2 mesti ada yang membeli 😎. .
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
With Love πŸ’•
Faz 0137462860
.

#espshaklee
#espshakleemurah
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#sayajualshakleemurah
#shaklee
#shakleemalaysia
#pengedarshaklee
#shakleesarawak
#setkecantikanshaklee
#shaklee
#pengedarsahshaklee
#shakleemurahmalaysia
#pengedarshaklee
#pengedarshakleekualalumpur
#agenshaklee
#pengedarshaklee


0

VIVIX UNTUK KAWAL GULA DALAM DARAH .
.
Ada 6 cara resveratrol mbantu pesakit Diabetes iaitu: .
1) Badan akan lebih sensetif dengan hormon insulin.Jadi bagus untuk pesakit diabetes. .
2) Membantu badan kita mengaktifkan enzim berkuasa di dalam tubuh. .
3) Bantu badan kita mengekalkan bacaan hula dalam darah yang sihat .
4)Mengurangkan sindrom kerintangan insulin (Metabolic Syndrome) .
5) Membantu pembentukkan protien AGE yang menungkatkan risiko penyakit diabetes. .
6) Membantu mengurangkan risiko kerosakkan mata & penyembuhan luka yang lebih cepat .
.
Bahaya diabetes ni kan? Jadi jangan tunggu lama- lama, pastikan VIVIX ada dalam regim suplemenanda setiap hari .
Kontek kak Dian untuk info lanjut .. .

WHATSAPP 0168222603
WHATSAPP 0168222603
WHATSAPP 0168222603 .
.

#vivixshaklee #vivixpromo #vivixmurah #vivixsedap #vivixkk #vivixsabah #vivixborneo #bazarpaknil #gunungkinabalu #vivixkotakinabalu #vivixdiana #shaklee #shakleesabah #shakleeputatan #pengedarshaklee #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleeputatan #pengedarshakleekepayan #pengedarshakleecybercity #pengedarshakleepenampang #pengedarshakleepetagas #pengedarshakleetamanbersatu #pengedarshakleetelukvilla #pengedarshakleetamanpasirputih #pengedarshakleekobusak #uitm #ums #onlinebisnesmurah


0

Apa keistimewaan skincare
Youth shaklee berbanding skincare lain?
.
1. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 β€˜patent pending’
.
2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya
.
3. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit
.
4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda
.
5. Produk β€˜Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan
.
6. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian
.
7. Bebas Gluten
.

Beli Youth skincare dan dapatkan Youth cosmetic bag limited edition ni sekarang
.

Wasap ida okay
. . . πŸ’Œsms/whatsapp/telegram 0174636210 .

DELIVERY/CODπŸš—
AREA KEMAMAN
.

PENGEPOSAN🚚
SELURUH MALAYSIA🌹
.

#shakleeisgreat #shakleekemaman #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #liveamazing #bisnesdarirumah #lokalah #inikalillah #bazaaronline #bazaarpaknil #teaminstamf #bellaammara #visitmyig #hilangkanjerawat #jerawat #hamil #nakcantik #ubatkurus #slimming #nakkurus #antiaging #awetmuda #antipenuaan #immunebooster #kuatkansistemimun #anaksihat #keephealthyandbeauty


1

krim serbaguna.. setuib tahan berbulan-bulan.. dah setahun guna baru habis (ini aida yg guna sendiri tau)

kulit gatal2
ada #ruam
ada #ekzema

sangat2 membantu 😍

jerawat mudah kecut sapu krim #herbalblend suka sgt2 krim ini

setiub wajib ada dlm rumah.. nak order?

wasap aida 😊 01112909102

#pengkalanchepa #shakleekelantan #pengedarshaklee #kotabharu #padangtembak


0

TANDA-TANDA KEHILANGAN KOLAGEN .
.
βœ…Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur. .
βœ…Gusi yang tidak sihat. .
βœ…Garis halus kelihatan pada leher. .
βœ…Payudara dan punggung kendur. .
βœ…Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan. .
βœ…Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung. .
βœ…Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan. .
βœ…Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan. .
βœ…Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. .
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
.
πŸ”₯Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma .
πŸ”₯Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit .
πŸ”₯Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat .
πŸ”₯Mengembalikan keanjalan .
πŸ”₯Meningkatkan pergerakan .
πŸ”₯Menyubur .
πŸ”₯Menegang payu dara dan punggung
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
Faismail/ 014-9301585
Your Favourite SID SHAKLEE
.
.
#shakleemalaysa #shakleemelawati #shakleekl #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat #codshaklee #pengedarshaklee #collagenpowder #shakleeukaybistari #ukaybistari #ukayperdana #bukitantarabangsa #uitm #uitmshahalam #uiagombak


0

Bahayanya stressπŸ™€
***
.
Bila kita stress, badan akan mengeluarkan hormon yang menyebabkan jantung bekerja lebih keras.
.
Bila dibiarkan, lama kelamaan ia boleh membawa kepada keradangan dan membentuk plak di arteri.
.
Ia boleh membawa kepada risiko serangan jantung dan strok. Sebab tu kalau kita perhatikan ramai yang tiba tiba kena serangan strok ni bermula/disebabkan tengah marah/ stress. .
Jadi janganlah suka stress ye. Banyakkan amalan kerohanian dan sentiasa berfikiran positif. .
Ada tak vitamin shaklee yang sesuai untuk masalah ini?

Ada
βœ…amalkan bcomplex dan omega guardβœ…

Mek ila
πŸ“²013-6751381
.
#esp #vivix #pengedarshaklee #shakleeeffect #pengedarshakleesemenyih #pengedarshakleekajang #pengedarshakleeputrajaya #vivixmurah #mekila #mekilajualshaklee #vitaminshaklee #ubatgastrik #penawargastrik #vitaminibuhamil #vitaminibumenyusu #milkbooster #vitaminCshaklee #mekila #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleemurah #shakleealamanda #shakleetescosemenyih #nutrifeon #semenyih #homestaysemenyih #shakleeserikembangan #jualshaklee
#youth #youthshaklee


0

Korang..cepat beli collagen shaklee yg best giler ni

Bulan ni ada promosi tau

Dan stok collagen ni dah makin susut.. Kalau habis tahun depan baru restock semula

#sayajualshaklee #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #dropshipdiperlukan
#onlinebisnes #produkorganic #shaklee #kurus #cantik #sihat #awetmuda #kesihatandalaman #supplement #vitamin #collagen
#kolagen #jerawat #jeragat


0

Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Live well, Be well πŸƒ
ALIA|011-1290.8198

#shaklee
#shakleebandarbarunilai
#shakleeupm
#shakleepahang
#shakleeuitmsi
#shakleepahang
#shakleeuitm
#shakleeukm
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#vitamine
#vitamineshaklee
#vitaecomplex
#vitaecomplexshaklee
#pudarparut
#parutpudar
#parut
#supplements
#shakleebyaliaa
#parutjerawat


0

Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Live well, Be well πŸƒ
ALIA|011-1290.8198

#shaklee
#shakleebandarbarunilai
#shakleeupm
#shakleepahang
#shakleeuitmsi
#shakleepahang
#shakleeuitm
#shakleeukm
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#vitamine
#vitamineshaklee
#vitaecomplex
#vitaecomplexshaklee
#pudarparut
#parutpudar
#parut
#supplements
#shakleebyaliaa
#parutjerawat


0

Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Live well, Be well πŸƒ
ALIA|011-1290.8198

#shaklee
#shakleebandarbarunilai
#shakleeupm
#shakleepahang
#shakleeuitmsi
#shakleepahang
#shakleeuitm
#shakleeukm
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#vitamine
#vitamineshaklee
#vitaecomplex
#vitaecomplexshaklee
#pudarparut
#parutpudar
#parut
#supplements
#shakleebyaliaa
#parutjerawat


0

VIVIX BANTU KURANGKAN RASA NAK MEROKOK!

Anda seorang perokok tegar? Atau ada dalam kalangan anda seperti suami, ayah, adik, abang dan pakcik anda yang merokok?
Sehari hisap rokok berkotak kotak, membazir bukan? Dahlah membazir, merosakkan kesihatan lagi tu!
.
Jom atasi masalah ketagih merokok dengan VIVIX SHAKLEE! Macam mana VIVIX bertindak? Jom baca πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ’—Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.
.
πŸ’—Orang merokok merasakan satu β€˜feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula β€˜feeling’ tu. Vivix boleh memberikan β€˜feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
.
πŸ’—Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga. sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan β€˜terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin)

Insya-Allah dengan Vivix boleh membantu kurangkan rasa nak merokok 😊

Your trusted SID
LISA 017-2534982

#vivixshaklee #vivixhargaspecial #vivixmurah #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleemelakamurah #codmelaka #pengedarshaklee #setkurusbajet #onlineshopmurah #igshopmurahmalaysia #teaminstamf


0

HILANGKAN PARUT JERAWAT DI WAJAH ANDA
.
.
Parut jerawat memang mengambil masa untuk hilang.
.
.
Vitamin E shaklee dapat membantu anda untuk hilangkan parut jerawat di wajah disamping melembabkan wajah anda . 🌸Kebaikan Vitamin E untuk kulit;🌸
.
.
1- Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
2- Membantu mengatasi KULIT KERING, menggelupas (kerap kena aircond memang wajibul amik k)
3- Membantu mengurangkan KEDUT & GARIS HALUS
4- Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
5- Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT
6- Membantu kulit yang cepat SUNBURN
7- Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
8- Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
9- Melambatkan proses PENUAAN dan tanda2 penuaan!
.
.
Wsap Aida utk dpatkan special price.. 🐰🐰β™₯️
.
.
Aida
01136330547
Your trusted SIDβ™₯️
.
#shakleeperak #shakleemanjung #shakleesitiawan #shakleelumut #vitamineshaklee #shakleemurahgila #shakleehargaahli #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleejohor #shakleekelantan #shakleepenang #shakleekedah #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleeperlis #pengedarshakleeperak #pengedarshaklee #sayajualshakleemurah


0

HILANGKAN PARUT JERAWAT DI WAJAH ANDA
.
.
Parut jerawat memang mengambil masa untuk hilang.
.
.
Vitamin E shaklee dapat membantu anda untuk hilangkan parut jerawat di wajah disamping melembabkan wajah anda . 🌸Kebaikan Vitamin E untuk kulit;🌸
.
.
1- Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
2- Membantu mengatasi KULIT KERING, menggelupas (kerap kena aircond memang wajibul amik k)
3- Membantu mengurangkan KEDUT & GARIS HALUS
4- Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
5- Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT
6- Membantu kulit yang cepat SUNBURN
7- Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
8- Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
9- Melambatkan proses PENUAAN dan tanda2 penuaan!
.
.
Wsap Aida utk dpatkan special price.. 🐰🐰β™₯️
.
.
Aida
01136330547
Your trusted SIDβ™₯️
.
#shakleeperak #shakleemanjung #shakleesitiawan #shakleelumut #vitamineshaklee #shakleemurahgila #shakleehargaahli #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleejohor #shakleekelantan #shakleepenang #shakleekedah #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleeperlis #pengedarshakleeperak #pengedarshaklee #sayajualshakleemurah


0

SET KECANTIKAN ASAS
.
Buat ullos yang ada masalah kulit jerawat, kulit berminyak, sunburn, kulit kusam tidak bermaya, biasanya @vitadiary.my akan rekeman Fullset Kecantikan, TETAPI kalau ullos nak cut budget, boleh try yang BASIC iaitu ESP & VITAMIN C SHAKLEE.
.
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
.
⏺️ Memudarkan parut jerawat
⏺️ Mengawal pertumbuhan jerawat
⏺️ Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
⏺️ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
⏺️ Menguatkan daya ingatan
⏺️ Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
⏺️ Melindungi dan menjaga rahim
⏺️ Mengandungi PROTIEN lengkap
⏺️ Sangat mengeyangkan
⏺️ Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
βœ”οΈ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
βœ”οΈ Mengurangkan simptom demam dan selsema
βœ”οΈ Perlindungan sinar UV
βœ”οΈ Mengurangkan kesan SUNBURN
βœ”οΈ Menjadikan kulit lebih gebu
βœ”οΈ Melembabkan kulit dari dalam
βœ”οΈ Mengurangkan minyak dekat muka
βœ”οΈ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
βœ”οΈ Tona kulit menjadi lebih sekata
βœ”οΈ Melindungi badan dari radikal bebas
βœ”οΈ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
βœ”οΈ Mencerahkan kulit secara semulajadi
βœ”οΈ Membantu kelihatan lebih muda
.
.
Perlukan consultasi dan cara pengambilan yang betul, hubungi @vitadiary.my | 018-4095663
.
Cadangan resipi ESP menarik disediakan exclusive untuk customer di @vitadiary.my taw❀️
.
#pengedarshaklee .
#zealous #vitadiary #DiaryKilla #shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #protein #proteinshake #shakleejimat #esp #espbyshaklee #espmurah #vitaminc #vitaminCshaklee #vitaminCterbaik #vitaminCsemulajadi #setkecantikanshaklee #espshakleemurah #sayajualespshaklee #sayajualespshakleemurah #freepostage


0

SUPPLEMENT DALAM SET HAMIL SHAKLEE:
.
1) VITALEA
✨ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesannya, boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. .
✨ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB. .
.
2) Vita-C
✨ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
.
3) BCOMPLEX
✨ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan bagi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
✨ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby.

4) ESP
✨ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
✨ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.

5) OSTEMATRIX
✨ Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
✨ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

6) OMEGA GUARD
✨ InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. .
✨ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak.
.
Untuk info lanjut, order dan ingin dapatkan guide cara makan dengan betul, boleh DM/ wasap kiera okies ❀️
.
Kiera
πŸ“²0194136053
#kierashaklee


1

SUPPLEMENT DALAM SET HAMIL SHAKLEE:
.
1) VITALEA
✨ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesannya, boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. .
✨ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB. .
.
2) Vita-C
✨ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
.
3) BCOMPLEX
✨ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan bagi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
✨ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby.

4) ESP
✨ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
✨ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.

5) OSTEMATRIX
✨ Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
✨ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

6) OMEGA GUARD
✨ InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. .
✨ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak.
.
Untuk info lanjut, order dan ingin dapatkan guide cara makan dengan betul, boleh DM/ wasap kiera okies ❀️
.
Kiera
πŸ“²0194136053
#kierashaklee


1

SUPPLEMENT DALAM SET HAMIL SHAKLEE:
.
1) VITALEA
✨ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesannya, boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. .
✨ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB. .
.
2) Vita-C
✨ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
.
3) BCOMPLEX
✨ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan bagi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
✨ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby.

4) ESP
✨ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
✨ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.

5) OSTEMATRIX
✨ Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
✨ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

6) OMEGA GUARD
✨ InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. .
✨ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak.
.
Untuk info lanjut, order dan ingin dapatkan guide cara makan dengan betul, boleh DM/ wasap kiera okies ❀️
.
Kiera
πŸ“²0194136053
#kierashaklee


1

SET KECANTIKAN BASIC PILIHAN RAMAI ⁉️
.
Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH DAN GEBU dengan Set Kecantikan Shaklee 😘
.
.
🌹 ESP---> protein soya yang sangat bagus untuk bantu dapatkan kulit yang CERAH DAN GEBU.. Menariknya, ia turut membantu memberi TENAGA dan membantu anda yang nak KURUS!
.
🌹 Vitamin C---> FAV Uni dulu kini dan selama nya! Kulit sangat jarang kena jerawat lepas amek vitamin C ini selain ianya membantu dapat kulit idaman yang licin bersih tanpa cela
.
JOM JAGA KULIT SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE kerana shaklee terbukti 100% semulajadi dan bebas bahan kimia.. Bagus untuk kesihatan selain untuk kecantikan. 😊
.
Dapatkan SPECIAL OFFER serta FREE SPECIAL CONSULTATION/guide cara makan supplement dengan betul melalui Killa
.
.
DM Killa di ig atau
.
Tekan link whatsapp di bawah.
.
➑️ www.wasap.my/60184095663 ⬅️
.
Your Trusted SID
@SyakillaAzam
018-4095663
.
πŸš—COD : Kemaman, Kijal, Kemasik, Kerteh
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#setkecantikanshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #collagenshaklee #setjerawatshaklee #espshaklee #shaklee #shakleemalaysia #pengedarshaklee #zealous #vitadiary #DiaryKilla #shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #protein #proteinshake #shakleejimat #esp #espbyshaklee #espmurah #vitaminc #vitaminCshaklee #vitaminCterbaik #vitaminCsemulajadi #espshakleemurah #sayajualespshaklee #sayajualespshakleemurah #freepostage


0

SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE⁉️
.
ESP dan vitamin C shaklee ni merupakan fullset kecantikan. Ramai yang consume 3 item ni mendapat kesan seperti yang diidamkan.
.
Jom kita tengok manfaat setiap satu produk ini.
.
ESP :
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih
berkrim & anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat
🌸 Mencegah penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat
kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan
berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan memori & sembuhkan
luka
🌸 Melindungi & menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yg lengkap
Mengurangkan risiko kanser payudara
.
VITAMIN C PLUS :
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi &
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Whatsapp Killa sekarang untuk get the best price !
.
➑️ www.wasap.my/60184095663 ⬅️
.
@SyakillaAzam
018-4095663
Your Shaklee Independent Distributor .
.
#setkecantikanshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #collagenshaklee #setjerawatshaklee #espshaklee #shaklee #shakleemalaysia #pengedarshaklee #zealous #vitadiary #DiaryKilla #shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #protein #proteinshake #shakleejimat #esp #espbyshaklee #espmurah #vitaminc #vitaminCshaklee #vitaminCterbaik #vitaminCsemulajadi #espshakleemurah #sayajualespshaklee #sayajualespshakleemurah #freepostage


0

10 sebab kenapa protein penting untuk cantik πŸ’—
.
BAGUS UNTUK RAMBUT
.
βœ”οΈMasalah keguguran rambut dapat diatasi dengan pengambilan protein yang mencukupi.
βœ”οΈRambut akan menjadi sihat & lebat dengan cantik.
.
Nak cuba ESP Shaklee yang penuh bernutrisi & lazat rasanya?
Dm cikgu Asheeq ya. πŸ“²0122662438
Atau klik link di bio untuk terus bertanya 😊
.
#shakleeonline #pengedarshaklee #shakleeterbaik #produkshaklee #jualanonline #supplementshaklee #nutrisi #joinshakleefree #shakleekluang #shakleedistributor #shakleet6 #shakleetamansriimpian #shakleebelitong #kedaionline #bazarpaknil #ejenshaklee #sayajualshaklee #penjualshaklee #pengedarshakleekluang #pengedarshakleet6 #pengedarshakleetamansriimpian #pengedarshakleeulubelitong #ESPshaklee #esp #kenyang #sahur #ibuhamil #puasa #teaminstamf #kulitcantik


0

Hanya consume 2 biji sehari!! .
Payudara kecik lembik akan membesar dan menegang!! .
Kalau masalah punggung kecik, vagina longgar, keputihan berbau dan strechmark lepas bersalin mmg mujarab!!
.
Banyak lagi manfaat lain Pink Lady ni.

Antaranya ; - Hilangkan parut muda.
- Atasi masalah rambut gugur.
- Stabilkan kitaran period.
- Atasi masalah senggugut.
- Tingkatkan nafsu hubungan intim.
.
WA πŸ“² segrera ke πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“² 0166847666 πŸ“² 0166847666
πŸ“² 0166847666


1

Alahai. Sekarang banyak sangat kes HFMD kan?.
.
Anak yang dha kena sajib kuarantinkan.
.
Meal Shakes
πŸ’ŽMultivitamin dan mineral dalam bentuk serbuk.
πŸ’ŽIa membantu melengkapkan nutrisi anak-anak.
πŸ’ŽMengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang akan menguatkan tubuh melawan jangkitan.
πŸ’ŽMemberi tenaga kepada anak-anak.
Sesuai untuk anak yang tak selera makan bila terkena penyakit HFMD.

Omega Guard
🐬Membantu mengurangkan inflamasi atau keradangan pada kulit.
🐬Juga boleh menguatkan sistem imun badan.

Herbal Blend
♦️Krim untuk kegunaan luaran.
♦️Boleh disapu pada mulut, tangan dan kaki yang terkena blisters.
♦️Krim akan membantu kurangkan rasa gatal dan menggaru yang boleh sebabkan ruam jadi makin teruk.
.

Moga dapat membantu dan bermanfaat untuk anda.
.
☘️whatsapp Kak Fa sekarang
014-9301585
.
shakleemalaysia #shakleemelawati #shakleekl #shakleeeffect #shakleefaismail #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleesabah #shakleeukayperdana #shakleevivix #shakleeterengganu #shakleejb #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat #codshaklee #pengedarshaklee #shakleeukaybistari #ukaybistari #ukayperdana #bukitantarabangsa #shakleesrigombak #shakleesetapak #shakleesubang #shakleettdi #shakleeputrajaya #hfmdmalaysia #hfmd


0

Assalammualaikum....hi semua. 😊😊
.
Kedai shaklee erna buka seperti biasa harini. Sebarang order atau pertanyaan mengenai produk Shaklee boleh terus hubungi erna. Whatsapp erna. .
Terdapat pelbagai Set kesihatan yang mendapat permintaan tinggi. Antaranya..
.
βœ”οΈSet Kehamilan βœ”οΈSet Berpantang
βœ”οΈSet Penyusuan
βœ”οΈSet Kurus
βœ”οΈSet Kecantikan
βœ”οΈESP
βœ”οΈVitamin C
.
Apalagi, jangan lengah dan jangan bertangguh. Cepat dapatkan dan wasap erna laju-laju k 😊
.
πŸ“²013-3357696 erna
πŸ“²013-3357696 erna
πŸ“²013-3357696 erna
πŸ“²013-3357696 erna
πŸ“²013-3357696 erna
πŸ“²013-3357696 erna

#shakleepuchongperdana #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #vitaminc #vitamincuntukanak #vitamincorganik #shakleepuchong #codpuchong #codshakleepuchong #VitaminCShaklee #aurainsta #bajumengandungmalaysia #bajumenyusumalaysia #vitaminkehamilan #vitamincshakleepuchong #espshakleepuchong #omegaguard#shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeuchongpermai #shakleepuchongprima #columbiaasiapuchong


0

HADIAHKAN KESIHATAN TERBAIK UNTUK IBU BAPA ANDA
.
.
Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan anggur muscadine, purple carrot, elderberry dan polygonum
.
.
Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas merupakan atom yang tidak stabil yang terhasil disebabkan pencemaran, cahaya matahari dan pembakaran lemak dalam badan. Ianya boleh menyebabkan pelbagai penyakit kronik
.
Hanya 1 sudu vivix sehari boleh cover 1 badan dari penyakit kronik memang berbaloi
.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
⏭️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
⏭️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
⏭️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
⏭️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
⏭️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
⏭️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
⏭️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
⏭️Membantu penyakit strok – angin ahmar
⏭️Meningkatkan kesihatan imun badan
⏭️Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
.
Jom dapatkan SPECIAL OFFER dan Best Consultation daripada ara
.
DM ara di ig atau
.
Tekan link whatsapp ara di bio ☝🏼
.
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
πŸš—COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
Malaysia
.
.
#herbalblendshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshakleemurah
#collagenpowdershaklee
#collagenshaklee
#vitamincshakleemurah
#vitamineshakleemurah
#alfalfashakleemurah
#garlicshakleemurah
#omegaguardshaklee
#kolagenshaklee
#omegashakleemurah
#ostematrixshaklee
#pengedarshaklee
#ostematrixshaklee
#ostematrixshakleemurah
#espshakleemurah
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#vivixshakleemurah
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleechini #vivix


0

URGENT UNTUK BABY !
.
.

Customer mesej nak urgent nak Herbalblend dan #BasicH sebab baby alahan dan kulit sensitif yang dah teruk. Dah pergi klinik tapi masih belum baik. Alhamdulillah nak ikhtiar dengan #HerbalblendShaklee dan saya cadangkan mandi dengan BasicH juga.

berita baik daripada kami, setiap order sebelum pukul 2 petang akan dipos pada hari yang sama insyaAllah. .
.

Kepada yang tinggal di sekitar #sungaibuloh , #saujanautama , #payajaras , #puncakalam , #kotadamansara , #alambudiman , #subangbestari, #desacoafields

Kami boleh terus hantar produk ke tempat anda. Tak perlu pos. .
.
. πŸ“²Dapatkan harga special di
@shakleebyazatul | 016 287 6196

Atau terus klik link wasap di atas πŸ‘† .
. .
Nak jana #sideincome 4-5 angka sebulan ? Jom dropship #bisneswithMAT πŸ’°

#konsultanshaklee
#teaminstamf
#shakleesgbuloh
#shakleesaujanautama
#shakleesubangbestari
#shakleepuncakalam
#shakleekotadamansara
#shakleedesacoalfields
#codsungaibuloh
#codsaujanautama
#codkotadamansara
#codpuncakalam
#codshakleemurah
#pengedarshaklee


0

Let's Cantik πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Semestinya secara semulajadi dan dari dalaman 😊😊😊 Utk pesanan, hubungi kami di talian 016.811.6579.

#shakleesabah #shakleemalaysia #polluxinsta #pengedarShaklee #setkesihatanShaklee #setkecantikanShaklee #Vivix #semulajadi #berkesan #selamat #kotakinabaluonlineshop


0

Herbal Blend ini sememangnya sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Dari bayi hinggalah ke dawasa.

Jimat sangat.
1 tiub boleh tahan 3 - 5 bulan penggunaan. . .
. πŸ‘ Membantu eczema dan gatal-gatal digigit serangga.Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema . .

Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan .
. . πŸ‘Luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu .
. . πŸ‘Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka . .
. . πŸ‘Menghilangkan parut.Kalau anda atau anak anda terkena #chickenpox atau #hfmd, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang .
. . πŸ‘Ruam pada bayi.Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam.

Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan atasi ruam pada kulit bayi.
.
πŸ‘Losyen harian. Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda .

Untuk dapatkan Herbalblend ni.
Klik link wasap di BIO ya.

Azatul Shaklee
016 287 6196 😊

#konsultanshaklee
#shakleesgbuloh
#shakleeSungaiBuloh
#shakleesaujanautama
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleepuncakalam
#herbalcream
#herbalblendshaklee
#ruam
#ruamsusu
#losyenbaby
#codsungaibuloh
#codsgbuloh
#codpuncakalam
#codsubangbestari
#codsaujanautama
#codshakleemurah
#pengedarshaklee


1

GLA Complex Shaklee adalah suplement yang penting buat wanita. Tak kira lah anak dara atau pun dah berusia. .
.
Orang perempuan memang perlu jaga kestabilkan hormon. Bila hormon tak betul, mood kita swing, penyakit pun macam-macam. Sistem pembiakan wanita kan sangat complex. .
.
.
GLA Complex merupakan vitamin yang sangat digalakkan bagi pencegahan masalah cyst & fibroid ini . Penyakit yang sangat common sekarang. .
.
Tapi, suka nooril ingatkan, GLA Complex adalah ikhtiar sahaja. Ia adalah suplement, bukan ubat. Jika sis ada masalah dalaman wanita, jangan bertangguh, kena segera Dapatkan rawatan doktor. Sis jangan segan tau. .
.
.
GLA Complex Mengandungi antioksidan melalui kandungan Vitamin E yang terdapat di dalamnya. Oksidan menghalang sebarang pembentukan sel yang tidak sihat dan meningkatkan sistem imun badan. .
.
Antara faktor penyebab cyst adalah hormon tidak stabil, genetik dan diet yang kurang sihat. GLA membantu menstabilkan hormon dan mengelakkan cyst membesar sehingga pecah dan menyebabkan pendarahan yang teruk .
.
Dapatkan supplement SHAKLEE dengan consultation/guide cara makan supplement dengan betul
_

Nooril
019-3835503

#glacomplex #alfalfashaklee #pengedarshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #setsuburshaklee #cystshaklee #shakleemurah #shakleepasirgudang #teaminstaMf #mulus #pengedarshakleejohor #fibroid #lelakisubur #kesuburan #prostat #vitamine


0

Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Live well, Be well πŸƒ
ALIA |011-1290.8198

#shaklee
#shakleekualalumpur
#shakleepahang
#shakleeupm
#shakleepahang
#shakleeuitm
#shakleeukm
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#vitamine
#vitamineshaklee
#vitaecomplex
#vitaecomplexshaklee
#pudarparut
#parutpudar
#parut
#supplements
#shakleebyaliaa
#vite
#parutjerawat


0

Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Live well, Be well πŸƒ
ALIA |011-1290.8198

#shaklee
#shakleekualalumpur
#shakleepahang
#shakleeupm
#shakleepahang
#shakleeuitm
#shakleeukm
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#vitamine
#vitamineshaklee
#vitaecomplex
#vitaecomplexshaklee
#pudarparut
#parutpudar
#parut
#supplements
#shakleebyaliaa
#vite
#parutjerawat


0

Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Live well, Be well πŸƒ
ALIA |011-1290.8198

#shaklee
#shakleekualalumpur
#shakleepahang
#shakleeupm
#shakleepahang
#shakleeuitm
#shakleeukm
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#vitamine
#vitamineshaklee
#vitaecomplex
#vitaecomplexshaklee
#pudarparut
#parutpudar
#parut
#supplements
#shakleebyaliaa
#vite
#parutjerawat


0

Ni kulit muka Kakwid sendiri tau. Walaupun takla sehalus kulit Memey Suhaiza lg,hehe tapi tapi tapi byk sangat improvement dari segi PORI MAKIN MENGECIL dan JERAWAT TAK TUMBUH DAH.

Yg ada misai tu before hahaha.
Korang kena cuba skincare YOUTH 100% vegan dan organik!! #pengedarshaklee #pengedarshakleePD #shakleeportdickson #shakleeseremban #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #setberpantang #setkehamilan #setmenyusu #produkkesihatan
#awetmuda #skincareyouth
#skincarebebaskimia
#kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #skincareshaklee #produkkecantikan #organicskincare #naturalskincare


0

.
Youth Shaklee
.
Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas :
.
Langkah pertama : Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
.
Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
.
Langkah ketiga : memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
.
Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang.
.
Penjagaan extra dan istimewa : Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C & E
.
Hubungi saya 011-16007736


1

.
Youth Shaklee
.
Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas :
.
Langkah pertama : Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
.
Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
.
Langkah ketiga : memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
.
Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang.
.
Penjagaan extra dan istimewa : Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C & E
.
Hubungi saya 011-16007736


1

.
Youth Shaklee
.
Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas :
.
Langkah pertama : Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
.
Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
.
Langkah ketiga : memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
.
Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang.
.
Penjagaan extra dan istimewa : Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C & E
.
Hubungi saya 011-16007736


1

Ada yg tanya ibu..bertubi-tubi
Vitamin shaklee banyak la ibu. Mana betul2 perlu ambil?
Kalau boleh nak yg 1 family boleh makan. Xdela membazir. Ada ke ibu?
.
Eh. Ada la adik manis.
Ni haa..vitamin asas yang wajib diambil setiap hari. .
Semakin meningkat usia, keupayaan badan semakin berkurang, kdg2 xlarat tapi nak guna tenaga byk. Tak kira yg bekerja ke atau yg duduk umah jaga anak. Tambah2 yg mcm ibu ni dgn 2 org kanak2 yg semakin membesar dgn anak kecik yg menyusu lg.
.
Nak harap nutrien dari makanan pun xdpt 100%. Ada yg GMO, cucuk hormon, MSG, pengawet dan pewarna lg. .
Set vitamin asas ni sesuai utk lelaki atau perempuan, warga emas pun boleh. Mmg digalakkan ambil.
.
Tau tak ketiga2 vitamin ni juga ada dlm set hamil, set berpantang dan set menyusu Shaklee. 3 in 1 tuuu.
Set vitamin asas yg 1 family boleh ambil.
Mmg takde istilah PEMBAZIRAN.
Pertanyaan/pesanan: http://tipsibu.wasap.my
Page: fb.me/tipsibu2u
Blog: tipsibu2u.blogspot.com
Join Telegram: t.me/tipsibu

#tipsibu #shakleemalaysia #pengedarshaklee #pengedarvivix #pengedaryouth


0

ESP membekalkan semua asid amino yang diperlukan oleh badan. βœ”οΈItu antara penyebab ramai yang setia dengan #espshaklee ni. βœ”οΈESP membantu menjaga kecantikan kulit. ➑️PROTEIN : asas dalam pembentukan sel badan.
.
Nak cuba ESP Shaklee yang penuh bernutrisi & lazat rasanya?
Dm cikgu Asheeq ya. πŸ“²0122662438
Atau klik link di bio untuk terus bertanya 😊
.
#shakleeonline #pengedarshaklee #shakleeterbaik #produkshaklee #jualanonline #supplementshaklee #nutrisi #joinshakleefree #shakleekluang #shakleedistributor #shakleet6 #shakleetamansriimpian #shakleebelitong #kedaionline #bazarpaknil #ejenshaklee #sayajualshaklee #penjualshaklee #pengedarshakleekluang #pengedarshakleet6 #pengedarshakleetamansriimpian #pengedarshakleeulubelitong #ESPshaklee #esp #kenyang #sahur #ibuhamil #puasa #teaminstamf


0

IBU MENYUSU. ANDA PATUT TAHU 😍

Tau tak kenapa ESP selalu menjadi rebutan di kalangan semua lapisan rakyat MALAYSIA terutama sekali BREASTFEEDING MOM???
.
Termasuklah damiah sendiri πŸ˜™
Sebabnyaa.. meh damiah cita satu per satu.
.
βœ…Kandungan Protien yg tinggi dalam ESP diperlukan untuk mengghasilkan hormon dlm badan. Bagi ibu yg menyusu sgt penting utk penghasilan horman prolactin dan oxytoksin utk menjayakan penghasilan susu
.
βœ…Protien adalah komponen utama dalam susu ibu selepas air. Kurang protien menyebabkan masalah susu berkurang
.
βœ…Memberikan tenaga berpanjangan untuk ibu supaya tidak lemah lesu semasa menyusu bayi
.
βœ…Mencantikkan kulit ibu dan bayi jadi gebu dan halus. .
Nak cuba atau info lanjut boleh hubungi damiah

http://www.wasap.my/60194461796

#PromosiESP #shakleebandarpenawar #desaruutama #shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


0

IBU MENYUSU. ANDA PATUT TAHU 😍

Tau tak kenapa ESP selalu menjadi rebutan di kalangan semua lapisan rakyat MALAYSIA terutama sekali BREASTFEEDING MOM???
.
Termasuklah damiah sendiri πŸ˜™
Sebabnyaa.. meh damiah cita satu per satu.
.
βœ…Kandungan Protien yg tinggi dalam ESP diperlukan untuk mengghasilkan hormon dlm badan. Bagi ibu yg menyusu sgt penting utk penghasilan horman prolactin dan oxytoksin utk menjayakan penghasilan susu
.
βœ…Protien adalah komponen utama dalam susu ibu selepas air. Kurang protien menyebabkan masalah susu berkurang
.
βœ…Memberikan tenaga berpanjangan untuk ibu supaya tidak lemah lesu semasa menyusu bayi
.
βœ…Mencantikkan kulit ibu dan bayi jadi gebu dan halus. .
Nak cuba atau info lanjut boleh hubungi damiah

http://www.wasap.my/60194461796

#PromosiESP #shakleebandarpenawar #desaruutama #shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


0

IBU MENYUSU. ANDA PATUT TAHU 😍

Tau tak kenapa ESP selalu menjadi rebutan di kalangan semua lapisan rakyat MALAYSIA terutama sekali BREASTFEEDING MOM???
.
Termasuklah damiah sendiri πŸ˜™
Sebabnyaa.. meh damiah cita satu per satu.
.
βœ…Kandungan Protien yg tinggi dalam ESP diperlukan untuk mengghasilkan hormon dlm badan. Bagi ibu yg menyusu sgt penting utk penghasilan horman prolactin dan oxytoksin utk menjayakan penghasilan susu
.
βœ…Protien adalah komponen utama dalam susu ibu selepas air. Kurang protien menyebabkan masalah susu berkurang
.
βœ…Memberikan tenaga berpanjangan untuk ibu supaya tidak lemah lesu semasa menyusu bayi
.
βœ…Mencantikkan kulit ibu dan bayi jadi gebu dan halus. .
Nak cuba atau info lanjut boleh hubungi damiah

http://www.wasap.my/60194461796

#PromosiESP #shakleebandarpenawar #desaruutama #shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


0

Assalamualaikum dearies & Hai 😘
.
So for those yang working, suka travel or students you are highly recommended to take ESP as your daily supplement
.
Selain ESP dapat beri more energy, ESP is also good for skin and for slimming purpose as well.
.
Antara khasiat ESP :
.
🌷ESP memudarkan parut jerawat
🌷ESP menghilangkan jeragat
🌷ESP untuk mereka yang on diet
🌷ESP menganjalkan kulit yang telah kendur
🌷ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah.
🌷ESP meningkatkan ketumpatan tulang
🌷ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
🌷ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
🌷ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang.
🌷ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupI untuk melawan kanser
🌷Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal daripada membiak menjadi sel kanser
🌷Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan
🌷Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih
🌷ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara
🌷ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
🌷ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
🌷ESP mengawal β€˜mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
.
Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi.
.
Nak order ESP? Meh wasap
Trust SID
Damiah 019-4461796

#shakleebandarpenawar #desaruutama
#shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


0

Assalamualaikum dearies & Hai 😘
.
So for those yang working, suka travel or students you are highly recommended to take ESP as your daily supplement
.
Selain ESP dapat beri more energy, ESP is also good for skin and for slimming purpose as well.
.
Antara khasiat ESP :
.
🌷ESP memudarkan parut jerawat
🌷ESP menghilangkan jeragat
🌷ESP untuk mereka yang on diet
🌷ESP menganjalkan kulit yang telah kendur
🌷ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah.
🌷ESP meningkatkan ketumpatan tulang
🌷ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
🌷ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
🌷ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang.
🌷ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupI untuk melawan kanser
🌷Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal daripada membiak menjadi sel kanser
🌷Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan
🌷Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih
🌷ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara
🌷ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
🌷ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
🌷ESP mengawal β€˜mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
.
Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi.
.
Nak order ESP? Meh wasap
Trust SID
Damiah 019-4461796

#shakleebandarpenawar #desaruutama
#shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


1

Assalamualaikum dearies & Hai 😘
.
So for those yang working, suka travel or students you are highly recommended to take ESP as your daily supplement
.
Selain ESP dapat beri more energy, ESP is also good for skin and for slimming purpose as well.
.
Antara khasiat ESP :
.
🌷ESP memudarkan parut jerawat
🌷ESP menghilangkan jeragat
🌷ESP untuk mereka yang on diet
🌷ESP menganjalkan kulit yang telah kendur
🌷ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah.
🌷ESP meningkatkan ketumpatan tulang
🌷ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
🌷ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
🌷ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang.
🌷ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupI untuk melawan kanser
🌷Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal daripada membiak menjadi sel kanser
🌷Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan
🌷Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih
🌷ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara
🌷ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
🌷ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
🌷ESP mengawal β€˜mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
.
Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi.
.
Nak order ESP? Meh wasap
Trust SID
Damiah 019-4461796

#shakleebandarpenawar #desaruutama
#shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


0

Assalamualaikum dearies & Hai 😘
.
So for those yang working, suka travel or students you are highly recommended to take ESP as your daily supplement
.
Selain ESP dapat beri more energy, ESP is also good for skin and for slimming purpose as well.
.
Antara khasiat ESP :
.
🌷ESP memudarkan parut jerawat
🌷ESP menghilangkan jeragat
🌷ESP untuk mereka yang on diet
🌷ESP menganjalkan kulit yang telah kendur
🌷ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah.
🌷ESP meningkatkan ketumpatan tulang
🌷ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
🌷ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
🌷ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang.
🌷ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupI untuk melawan kanser
🌷Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal daripada membiak menjadi sel kanser
🌷Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan
🌷Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih
🌷ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara
🌷ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
🌷ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
🌷ESP mengawal β€˜mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
.
Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi.
.
Nak order ESP? Meh wasap
Trust SID
Damiah 019-4461796

#shakleebandarpenawar #desaruutama
#shakleekotatinggi #bandarpenawar #shakleejohor #shakleejohorbahru #pengedarshaklee #shakleemurah #espmurah #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminshaklee #mersing #endau #rompin #jengka #shakleejengka #kuantan #johor #milkbooster #youthmurah #shakleemersing #rapidpengerang #pengerang #espshaklee


0

Fenomena PINKLADY kini telah menembusi pasaran Indonesia, Singapura dan Brunei.. Kini semua wanita berhak utk dapatkan kecantikan yang mengiurkan persis sang jelitawan Beyonce dan Izara Aishah
.
WhatsApp πŸ“² 0166847666 .
Kehebatan PINKLADY Body Perfection:
.
β™₯️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
β™₯️ Perapat miss 'v'.
β™₯️ Mengurangkan nafsu makan.
β™₯️ Menghilangkan 'mood swing'.
β™₯️ Meningkatkan libido wanita.
β™₯️ Meningkatkan tahap collagen.
β™₯️ Mencerahkan kulit.
β™₯️ Melancarkan peredaran darah.
β™₯️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
β™₯️ Mengurangkan 'period pain'.
β™₯️ Mencegah 'osteoperosis'.
β™₯️ Menghalang 'menopause'.
β™₯️ Menstabilkan emosi.
.
DM/WhatsApp untuk dapatkan sebotol. 😘


1

Tahu tak?Collagen ni jugak sangat bagus pada para wanita yang selalu terkucil jer.Tak sempat nak gie tandas.
Sangat susah untuk kita nak kekalkan wudhu.Solat pon akan jadi tak khusyuk kan.
So apa yang bagus Collagen Shaklee nie?Collagen nie bantu tok kuatkan otot rahim kota yang dah mengendur.Nak nak ibu yang mengandung kan.
Semua otot mengendur,penting jugak sebab nak jaga suami kita.Mestilah nak bagi the best tok suami kan πŸ˜ƒ. Nak order collagen wassap kak Ayu okey.
0178803122


2