#penmerah

Instagram photos and videos

#penmerah#rotikaya#lawakhambar#malaysiaviners#lawak#ohbulan#ohmedia#kelakar#malaysiaku#ketawa#funny#gelak#ohsem#lawakmalaysia#malaysian#malaysia#lawaktahapdewa#padutoq#trending#laugh#radiolife#lucu#lawakmoji#laughing#trendingvideo#komik#likes#funnylaughs#bazarpaknil#skincare#viral#viralvideo#fooddelivery

Hashtags #penmerah for Instagram

DIANANO DIAMOND OIL.... DIANANO Diamond Engine Oil Additive For Sale. Nano Technology From Korea. MADE IN KOREA. Function & Benefits : * Power-up of engine * Noise reduction * Prolonged life of Engine Oil * Engine protection & prolong life of car * Increase mileage for every tank fill up * Fuel efficiency 1 bottle ( 10ml ) for 4 litres engine oil for every oil change.

#lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku#idemitsu #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan#dianano #malaysiavinersΒ  #astromalaysiaΒ  #halalfriendly #fooddelivery #easytouse #malaysianfoodΒ  #radiolife #radiodj #lawaktahapdewa #lawakgila #lawakmalaysia #lawakan

Asia/Singapore
1

Saga keluaran terkini..
.
-
-
Tag member korang πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
βœ… Turn on post notification
FollowΒ @lawakmoji
.
Follow @madlipz.dub.my
Untuk video madlipz terbaik
.
Follow @pesankakmoji
πŸ”·untuk quotes-quotes kehidupan. .
-
#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysiaku#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem#padutoqΒ #trending#viral#komik#gelakΒ #laughingΒ #laughΒ 
#funnylaughsΒ #viralΒ #trending
#likesΒ #funny#trendingvideo#viralvideo#lucu#lawakmoji


0

Gaji tak masuk lagi guys.. macam sedap je pasir dia tu.. huhu..
-
-
Tag member korang πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
βœ… Turn on post notification
FollowΒ @lawakmoji
.
Follow @madlipz.dub.my
Untuk video madlipz terbaik
.
Follow @pesankakmoji
πŸ”·untuk quotes-quotes kehidupan. .
-
#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysiaku#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem#padutoqΒ #trending#viral#komik#gelakΒ #laughingΒ #laughΒ 
#funnylaughsΒ #viralΒ #trending
#likesΒ #funny#trendingvideo#viralvideo#lucu#lawakmoji


0

Bila kau tengah termenung kawan kacau be likeπŸ˜‚

Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @hiburanpakcik
πŸ”₯ @twitter.kelakar
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


11

βœ‡ βœ‡
🚧Jangan Like Je,Follow Lah Jugak .
@meme_boruto , @memes.lawak.malaysia
@lawak.kentot , @lawaknegara
@hitz_prank .
βœ‡
βœ‡
πŸ”›JANGAN LUPA TURN ON POST
NOTIFICATIONπŸ”›.
βœ‡
βœ‡
πŸ‘€Tag rakan korangπŸ™Œ .
βœ‡
βœ‡#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


61

MENGINTAI AKU DI NERAKA.
.
Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit.
.
Aku disini dengan hati yang hancur kernanya.
"Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.."
.
Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan.
.
Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah.
.
Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.?
.
Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan.
.
Jom order sekarang.
.
Untuk tempahan Whatsapp: +6011-39182019
.
#ketikaazazilberputusasa #teamdhirar2018 #hadifayyadh #lawak #lawakhambar #sayajual #jurugambarperkahwinan #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #malaysiaviners #bukubestseller #semusimdimahsyar #ajl32 #cctvria #pinjamkanhatiku #motifviral #nakkongsi #semusimdibarzakh #lawaktahapdewa #novelterkini #lawakmalaysia #akuselalusetia #bazarpaknil #diatv3 #lafazkankalimahcintamu


1

Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
πŸ‘‰ celah ketiak / leher
πŸ‘‰ kaki / tangan
πŸ‘‰ celah ehem-ehem
πŸ‘‰ peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 01151117740
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#


0

Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
πŸ‘‰ celah ketiak / leher
πŸ‘‰ kaki / tangan
πŸ‘‰ celah ehem-ehem
πŸ‘‰ peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#


0

WHITENING LOTION

Perasan tak bila kita keluar rumah, tangan semua terdedah pada cahaya matahari. Tangan kita akan rasa pedih. Sinaran UV ni bahaya tau untuk kulit. Bukan boleh buat kulit burn je, boleh mempercepatkan lagi sel-sel kulit kita mati.

Untuk melindungi kulit kita dari cahaya matahari kami suggest anda menggunakan Whitening Lotion made of Gluta by The Beauty Hacks.

Lotion ini sangat bagus sebab ia mengandungi SPF 50. Lagi pula, lotion ini boleh membantu untuk melembapkan kulit dan mencerahkan kulit secara semula jadi.

Menarik bukan?

Lagi best kalau apply sebelum tidur sebab baunya sangat menenangkan. Kalau anda keluar rumah tanpa memakai perfume pun takde masalah sebab baunya pun dah wangi.

BAHAN KANDUNGAN
Aqua, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Butylene Glycol, C12-C15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglycerides, Phenoxythanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crospolymer, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, C1 19140

KEBAIKAN
1)Dijamin dapat membantu mencerahkan kulit
2)Dapat melembapkan kulit yang kering
3)Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari kerana mengandungi SPF 50
4)Bau yang sangat wangi dan mild
5)Mudah serap dan tidak berminyak

CARA PENGGUNAAN
Selepas mandi dan berscrub, keringkan bahagian badan yang hendak disapu. Picit sedikit Whitening Lotion dan sapu pada badan secara nipis. Sapuan nipis dapat mempercepatkan kesan penyerapan. Jangan lupa apply setiap selepas mandi. Boleh dipakai setiap hari. Sama ada pagi, tengahari, petang dan malam

Not no: NOT180104462K
.
πŸ“¨Whatsapp ke 014 393 5712 .
πŸ“¨Whatsapp ke 014 393 5712 .
πŸ“¨Whatsapp ke 014 393 5712 .
_

#thebeautyhacks #thebeautyhacksagent #facescrubtbh #lipscrubtbh #bodyscrubtbh #teamdahlia #sistho #sistholipmatte #sabunkunyit #lipmatteviral #tbh #produkviral2018 #skincare #ubatjerawat #bazaarpaknil #sayajual #kekasihpaksarela #fattzura #meletop #lawakhambar #glowingserum #ajimaura #penmerah #rotikaya #lawakmalaysia #skincaremalaysia #picoftheday #ootd


2

Loading...