#penmerah

Instagram photos and videos

#penmerah#malaysiaku#rotikaya#ohbulan#ohmedia#malaysia#HUDCHE#bawanglife#liked4liked#igreviewmalaysia#instashop#qiemilio#ICSYVMY#arafah#raincontrol#malaysiarivers#malaysiatrulyasia#igermy#instamalaysia#likeforlikes#lawakhambar#lawak#gelak#malaysian#kelakar#funny#ketawa#malaysiaviners#ohsem#ICanSeeYourVoice

Hashtags #penmerah for Instagram

Nak join sekali bole tak😍
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


11

Jipake menjerit sampai nak putus anak tekakπŸ˜‚πŸ˜‚
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


34

Zahirah cakap dia suka sangat Meeracle Facial Serum sebab cepat meresap dan buatkan kulit dia glowing walaupun tak pakai mekap.
.
Kalau korang pulak kenapa koramg suka sangat guna Meeracle ni? Cuba share sikit..
.
Yin agent sah meeracle:

http://www.wasap.my/60143183703 .
#meeracle
#meeraclekelantan
#meeraclekotabharu
#teamfika
#zahirahmacwilson
#teamameeracleaiza
#serumviral
#produkviral
#siraplimau
#viral
#terkini
#penmerah


0

Kami telah menambahkan minyak pati luban dan geranium ke dalam minyak rosehip kami kerana kami tahu ia sangat baik untuk kulit anda. Kedua minyak pati ini juga memberikan kesan aromatherapi yang nyaman dan menenangkan.

#skinblisscosmetics
#skinbliss
#skinblissnaturals #malaysianigers #bloggersmalaysia #moodrepublik #klfw #klfashionweek #perak #ipoh #johorbahru #melaka #trengganu #produkviral #motifviral #ctdk #fattzura #natural #produksemulajadi #handcrafted #kosmoonline #penmerah #muamalaysia


1

😊😊😊😊,,,, hi! Morning & SALAM JUMAAT SEMUA,,,πŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈπŸ§•πŸ§šβ€β™‚οΈ βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈβœ…βœ”οΈ #kerisikfoodmarketing
#kerisik
#malaysia
#kualalumpur
#tourismmalaysia
#brunei
#bruneidarussalam
#serunding
#serundingdaging
#serundingkglaut
#famousserunding
#serundingpopular
#serundingterkenal
#aqiqah
#travelfood
#singapore
#thailand
#indonesia
#jakarta
#bangkok
#gift
#kenduri
#goodies
#halfest
#siakapkeli
#penmerah
#johor
#pahang
#terengganu #sahur


0

Pre order: RM51
Harga biasa: RM60

Fight wrinkles with this powerful natural anti aging oil!

Rosehip oil is oil that is made from rosehips specifically rosehip seeds.

Rosehip oil can be found in many anti-aging products and usually those products come with an expensive price tag! However,Β Rosehip oilΒ is pretty amazing by itself and it’s quite affordable if bought on its own!

Benefits of Rosehip Oil

Rosehip oil is a β€œdry” oil meaning that it absorbs quickly. However, that isn’t necessarily why people love using it in their skincare routine! Rosehip oil is high in Vitamin A, Vitamin C and E, and essential fatty acids and it is these attributes that make rosehip oil so amazing.

Rosehip oil has many benefits, among others :

Great moisturizer

Reduces wrinkles

Fades scars and age spots

Helps fight pre-mature aging

Can help treat eczema and psoriasis

Evens out skin tone β™‘β™‘β™‘Get your miracle facial oil today!

Pre Order: RM51
Normal retail price: RM60

#skinblisscosmetics
#skinbliss
#skinblissnaturals #malaysianigers #bloggersmalaysia #moodrepublik #klfw #klfashionweek #perak #ipoh #johorbahru #melaka #trengganu #produkviral #motifviral #ctdk #fattzura #natural #produksemulajadi #handcrafted #kosmoonline #penmerah #muamalaysia


0

alhamdulillah kaknis baru sampai rumah.
lepas asar bergegas ke rawang ambil stok.
demi sayang2 semua yang nak berhari raya dengan Tupperware.

banyak juga yang tiada stok. tapi don't worry kaknis dah submit order mana yang tak de. lagi2 LAT Touch dengan round click.
laku kerasss!blossom set pun laku kerasss.

badan dah letih, walaubagaimanapun jap lagi kaknis nak asingkan ikut owner nya. bagi kaknis tidurkan anak2 dulu.mandi solat.lepastu kite sambung ye.

eh2 baju kerja esok belum iron la😰😰 tolong doakan kaknis boleh kumpul duit untung jual Tupperware buat beli iron steamer idaman tiap isteri tu. okay!.😘 klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #icanseeyourvoicemalaysia


0

Apa cita ni, hantu pon teluq masuk dalam kaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


24

Fakta Iphone !
.
Ramai org taktahu pasal chipset iphone ini. Mungkin jugak ada yang pelik kenapa performance iphone tak mcm an****d walaupun banyak apps dibuka dalam satu masa, dia smooth tu and****d pon tak boleh nk compete. Sebenarnya ni lah rahsia iphone yang tak dapat di phone phone lain.
.
Sedikit Fakta Chipset Iphone A11
.
Apple A11 Bionic adalah sistem berasaskan ARM 64-bit pada cip (SoC), yang direka oleh Apple Inc. dan dihasilkan oleh TSMC. Ia pertama kali muncul di iPhone 8, iPhone 8 Plus, dan iPhone X yang diperkenalkan pada 12 September 2017. Ia mempunyai dua teras(cores) berprestasi tinggi iaitu 25% lebih cepat daripada Apple A10 dan empat teras(cores) dengan kecekapan/efficiency yang tinggi sehingga 70% lebih cepat daripada teras yang cekap tenaga dalam A10. .
Apa itu cores?
.
Multi-core processor adalah dua atau lebih sistem unit bebas, yang mampu untuk baca dan bertindak balas dengan arahan program. Sebagai contoh bila kita type di keyboard so processor akan cepat cepat hantar arahan di screen dan terpapar apa yang kita tulis. Lagi laju processor maka lagi berkurang lag dan makin smooth bila kita guna iphone ni. So kenapa tak nak beli iphone lagi main game pon smooth, senang senang je dapat SAVAGEπŸ˜‚ kalau tak lag kan.

#lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikayaΒ #iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonemalaysiamurah #iphone4s #iphone5murah #iphonesecond


3

MAGIC BLUE BOLEH BANTU SEISI KELUARGA SELESAIKAN MASALAH BAU😊
πŸ‘ͺ Badan
πŸ‘£ Kaki
πŸ‘€ Leher
πŸ’ͺ Ketiak

Kelebihan UTAMA Magicblue. ● Badan Bebas Bau sehingga 3 hari hanya dengan sekali semburan.
● Diformulasi dari 100% bahan alami iaitu πŸ’ŽTawas
🌹Bunga Mawar
πŸ’¦Air Suling
🌱Herba terpilih -1 botol 20ml
-Tahan sehingga 2 bulan
-Rm29 sm/Rm36 ss
-Free postage

Tak sabar nak order ?? 01135091582 (FIZ)
01135091582 (FIZ)
01135091582 (FIZ)

Atau klik je link di BioπŸ‘†πŸ‘† #freepostage
#freegift
#naturaldeodorant
#magicblue
#penghapuspuncabaubadan


3

Yes ! i follow @amyleaazizan & @kaerazami since AF 3 untill now. dari umur budak-budakan lagi dah layan AF. Actually since AF 1 untill AF megastar. so now i keep this challege for duet untuk lagu #takpernahhilang. Memang tak boleh move on asyik dengar lagu nie. seriusly memang kalau ade rezeki memang nak duet dengan sangat salah seorang πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•. semoga ada rezeki inshaAllah. So guys support diorang nie. Memang talents n good voice. bukan senang nak dapat suara yang unik πŸ˜­πŸ™πŸ»
. @bambam_studios #megadramamuzikal .
.
#takpernahhilang #takpernahhilangcover #amyleaxkaer #axkchapter3 #tphchallenge #BigMyvo #myvo #smule #lifeinspiringlife .
#akuyangpakaikoyangpanas #malaysia #viralmalaysia #viralmalaysia2018 #tiktok #tiktokindonesia #mudahterhibur #tiktokmalaysia #tiktokmusically #tiktokhot #penmerah #penmerahdotcom #haters #mohonkecam #astrogempak #dfkl2018 #johor #motifviral #motifviralofficial #2018


3

Hi uols,,, nahhh kami banje tgk lagi hasil kerja kami. Taraaaaaa,,,,,!! Doorgift shower gel strawberry essence MERAHNYA MAK NGAH siap printing label kesukaan ANDA,,, Doorgift murahhhh bangettt but QUALITY itu HARUSSSSS! QUALITY IS OUR PRIORITY!!! Lepas abis isi tu boleh lah refill utk bawa travel ye idok,, ??? Murahhhh 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #kerisikfoodmarketing #kerisik
#malaysia
#kualalumpur
#tourismmalaysia
#brunei
#bruneidarussalam
#serunding
#serundingdaging
#serundingkglaut
#famousserunding
#serundingpopular
#serundingterkenal
#aqiqah
#travelfood
#singapore
#thailand
#indonesia
#jakarta
#bangkok
#gift
#kenduri
#goodies
#halfest
#siakapkeli
#penmerah
#johor
#pahang
#terengganu #sahur @mashasfarizan


0

Suwey bank apa yg dorang rompak tu sialπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


63

Ni lah namanya hajat x kesampaianπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


21

Berapa lama deodorant awak hilangkan bau badan ?

I punya sampai 3 hari taw.

Sebab tu I suka Magic Blue ni.Dari pagi sampai ke malam badan maintain je tak berbau😘😘😘 -1 botol 20ml
-Boleh tahan sampai 2 bulan
-Rm29 sm/Rm36 ss
-Freepostage

Tak sabar nak order ?

01135091582 (FIZ)
01135091582 (FIZ)
01135091582 (FIZ)

Atau klik je link bio πŸ‘†πŸ‘†


2

Salam awal Zulhijjah sahabat. Harini hari yg ketiga. Amalan yang dilakukan sekecil apapun pada 10 hari pertama Zulhijjah adalah sangat disukai Allah dan mendapat ganjaran pahala berganda melebihi hari2 lain.......
Ribuan malam aku gambarkanΒ 
Melukis hati yang penuh harap
Tentang suatu peristiwa
Anganku berdesir menyebutMu

Rentan waktu kian terus berjalan
Tiap detik pun aku bertanya
Kemanakah muara cinta
Di temaran langit ku tasbihkan

NamaMu Allah menenangkan
PadaMu harapan ku sandarkan
Bicara cinta tak sekedar cinta
Jalanku masih belum sempurna

Credit: Melukis Cinta Sigma

#sedekahilmu #kongsiilmu #muslimah #muslim #pesan #pesanandiriku #doa #ilmusebagaisedekah #bisnesdanberamal #malaysia #uitm #unikl #usm #uumsintok #usas #perak #ipoh #kualakangsarbandardiraja #pahang #pulaupinang #trengganu #johorean #moodrepublik #klfashionweek #ctdk #dakwahsentap #penmerah #kosmoonline #doayangbaik2 #10haripertamazulhijjah


0

KECEWA pakai deodorant tapi badan masih berbau ?

PELIK dah banyak tukar deodorant tapi semuanya tak tahan lama ?

RIMAS ketiak melekit walaupun dah pakai deodorant ?
Semuanya boleh selesai dengan Magic Blue deodorant.

Klik link untuk order


1

Bagus dapat anak macam ni, mencari redha mak😊
.
@Harrisannuar
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


11

Perempuan ni sekali dia buat hal memang susah kita nak faham, kita yg majuk ni sapa nak faham plakπŸ˜‘πŸ˜‘
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


30

Mcm ni min up 2x ganda utk hantaran.
.
Wajib Follow @pinkladybeauty.hq
πŸ‘‰Dptkn Set Combo All in 1 dan dm nme min utk harga promosi.
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.vip
.
Jom Follow✨
πŸ”₯ @lawak.carrot
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️
.

#lawakvip#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


1

Jatuh mati? No problem i have 8 more lifeπŸ˜πŸ˜‚
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


155

Hi morning uols,,, Kami terus packing lagi, lagi dan lagi,,,, Doorgift murah but QUALITY itu penting!! QUALITY IS OUR PRIORITY!!! Lepas abis isi tu boleh lah guna lg bekas ni utk bawa travel letak facial soap uols ke kennnn,,,, ??? πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’―πŸ‘ŒπŸΏπŸ’― #kerisikfoodmarketing #kerisik
#malaysia
#kualalumpur
#tourismmalaysia
#brunei
#bruneidarussalam
#serunding
#serundingdaging
#serundingkglaut
#famousserunding
#serundingpopular
#serundingterkenal
#aqiqah
#travelfood
#singapore
#thailand
#indonesia
#jakarta
#bangkok
#gift
#kenduri
#goodies
#halfest
#siakapkeli
#penmerah
#johor
#pahang
#terengganu #sahur @mashasfarizan


0

Jilake punya map senyap2 dah la x bole kautim betul lah🀣🀣🀣
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


12

MANDOChef ni memang menyenangkan uolss kalau nak sagat/parut.lagi2 kalau nk buat kerepek pisang ke ubi ke.

seriuosly senang bangettt!

ade ptotection lagi!

tak perlu risau tangan tu tersagat sekali. klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #icanseeyourvoicemalaysia


1

kaum ibu yang menggunakan kuali non-stick macam BLACK SERIES memang wajib ada set senduk segala bagai ni supaya kuali tu tak bercalar Dan untuk jangka masa panjang.

dah beli kuali mahal2 haruslah jaga dengan baik kan?πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜πŸ˜ klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #icanseeyourvoicemalaysia


0

bagi peminat tupperware kalau pergi dapur tengok Modular Mates Pantry Set teratur ja susun mesti tenang ja jiwa.

boleh buat TERAPI MINDA dikala stress.

klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #icanseeyourvoicemalaysia


0

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


3

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


3

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


3

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


2

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


1

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


1

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


2


2

Haha untung sapa dpt ayah macam ni.. πŸ˜‚
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


5

NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
πŸ₯› Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
πŸ₯› Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🀀
.
πŸ₯› Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
πŸ₯› Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
πŸ₯› Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
πŸ“² 013-362 4006


5

Pengumuman..Pengumuman.πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
Promosi Aidiladha Tak Berapa Hari Saja Lagi..Bermula 14 Ogos sehingga 26 Ogos 2018 ni saja.. Jangan lupa ye Promosi ! Promosi ! πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
.
#AdaSinarDiwajahmu
.
Siapa nak cuba sahut cabaran πŸ™‹β€β™€οΈ
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
.
#NurraysaAmpangSelangor
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#TeamMagnetRezeki
#love #cute #girl #instagood #photooftheday #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #astromalaysia #halalfriendly #fooddelivery

https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674


2

Sape kacau awek min ni, kuang hajar betul la😀😀
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


11

Drama baru, Cintaku Di friendzone 😭😭
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


20

Kadangkala, setelah menggunakan face oil beberapa lama, ada yang mengalami masalah bintik2 atau jerawat kecil tumbuh. Mungkin anda alah dengan face oil tersebut atau anda menggunakannya dengan cara yang salah atau berlebihan. Ikuti tips ini untuk mendapatkan hasil maksimal dari face oil anda.

Aplikasikan setelah kulit sudah bersih dan lembap

Urutan pemakaian face oil adalah setelah proses cleansing. GunakanΒ face oil setelah memakai moisturizer di seluruh wajah. Tunggu moisturizernya menyerap selama beberapa minit, baru kemudian tambahkan face oil di atasnya. Mengaplikasikan face oil di wajah yang sudah lembap juga membuat oilnya lebih mudah diratakan dibanding kulit yang kering. Selain itu, face oil juga lebih cepat meresap pada kulit yang lembap dibanding kulit yang kering.

Dua atau tiga titik sudah cukup

A little goes a long way for face oils!Β Banyak orang yang mengalami breakout setelah memakai face oil, padahal boleh jadi bukan kerana oilnya yang tidak sesuai, tetapi aplikasinya yang terlalu berlebihan. Umumnya, dua atau tiga titik face oil sudah cukup untuk seluruh wajah. Pengecualian untuk kulit berminyak, saya menyarankan untuk setitik atau dua titik saja supaya tidak terlaluΒ melekit. Boleh juga hanya dipakai di areaΒ tertentu, bukan di seluruh wajah, jika anda memang menggunakan face oil untuk spot treatment.

JanganΒ diusap

Untuk pemakaian di seluruh wajah, titikkan face oil di telapak tangan dan gosok perlahan. Setelah itu, sapukan telapak tangan di wajah dan beri sedikit massage dengan gerakan memutar keluar. Kemudian twpuk2kan wajah untuk menggalakkan resapan. Pemakaian seperti ini membantu penyerapan face oil lebih maksimal dan gerakan massage-nya juga dpt membantu peredaran darah berjalan lebih lancar. Kalau anda tidak mau memicit kulit wajah, boleh juga dengan hanya ditekan lembut di area pipi dan dahi. Selamat mencuba!

#skinblisscosmetics
#skinbliss
#skinblissnaturals #malaysianigers #bloggersmalaysia #moodrepublik #klfw #klfashionweek #perak #ipoh #johorbahru #melaka #trengganu #produkviral #motifviral #ctdk #fattzura #natural #produksemulajadi #handcrafted #kosmoonline #penmerah #muamalaysia


0

Naya dik kau sepak kawan tu, tobat adik tu rasa fly highπŸ˜΅πŸ•ŠοΈοΈ
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


20

Cing cing kucing doktor nak bagi ubat tu buat apa marah2 wat lek wat peace sudah la🐱🐱
.
Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


34

wah!senang sangat nak kukus kuih menggunakan steam it dan snack cups ni.
Tupperware Steam it ‼️‼️ ❀️ Steam it 3 Layer ❀️

Limited edition !!! Lama dah tak keluar offer steam it ni tau...😍 Sekarang tengah harga promosi...3 layer ye bukan 2 layer..Berbaloi baloi.. Set pengukus terkini, inovasi dari tuppperware brands mudah dan senang digunakan

Kelebihan & kegunaan steam it : β™₯️ Kukus 10 minit sahaja cth pulut, nasi dll β™₯️ Pulut, kek tak lekat pada bekas β™₯️ senang basuh β™₯️ kukus cupcake, pau, pizza β™₯️ Boleh kukus ayam, daging, ikan dll

Cara memasak : Teknik Double klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #ICanSeeYourVoice


0

STEAM IT LIMITED EDITION 3 tier tau.
rm83.00 only!

warna yang menarik!

Dan untuk pertama kalinya SNACK cups ini boleh dikukus bersama Steam it.

wah!senang sangat nak kukus kuih menggunakan steam it dan snack cups ni.
Tupperware Steam it ‼️‼️ ❀️ Steam it 3 Layer ❀️

Limited edition !!! Lama dah tak keluar offer steam it ni tau...😍 Sekarang tengah harga promosi...3 layer ye bukan 2 layer..Berbaloi baloi.. Set pengukus terkini, inovasi dari tuppperware brands mudah dan senang digunakan

Kelebihan & kegunaan steam it : β™₯️ Kukus 10 minit sahaja cth pulut, nasi dll β™₯️ Pulut, kek tak lekat pada bekas β™₯️ senang basuh β™₯️ kukus cupcake, pau, pizza β™₯️ Boleh kukus ayam, daging, ikan dll

Cara memasak : Teknik Double

klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #ICanSeeYourVoice


2

πŸ”₯HARGA WAWA SERUM HANYA RM69 SHJ‼️‼️
.
.
Kenapa uolls wajib beli Wawa Serum daripada @wawaserumkedah πŸ€”??
.
πŸ’œ Free gift SETIAP BELIAN
πŸ’œ Free postage BELIAN 2 BOTOL KE ATAS
πŸ’œ Free postage COMBO WITH SERISOAP
πŸ’œ Free postage COMBO WITH WAWA MASCARA
πŸ’œ Free postage COMBO WITH WAWA CRUSH LIPMATTE
πŸ’œ Free postage COMBO WITH WAWA FOUNDATION
πŸ’œ TIP TOP SERVICE
πŸ’œ TRUSTED SELLER (Akak Cherry juga merupakan agen sah Seribeauty, trusted seller Sugarbelle Cosmetics dan Bella Ammara follow ig @cherryfaofficial )
.
.
Apa tunggu lagi whatsapp 0175539017 sekarang atau klik link di bio!!
.
.
#jomdrop
#wawaserum
#jomdropailyqairy
#wawaserumkedah
#wawazainal
#testimoniwawaserum
#wawaserumfeedback
#feedbackwawaserum
#wawaserumalorsetar
#wawaserumalorstar
#serisoap
#serisoapalorstar
#serisoapalorsetar
#serumwawazainal
#wawalipmatte
#wawalipmattealorsetar
#wawacosmeticsalorsetar
#kebaikanwawaserum
#kelebihanwawaserum
#penmerah


2

PREP..CHILL..SERVE

MUST HAVE!Only rm109.90/ ERM114.90
PWP Chill Cup Stores rm29.90/ERM32.90

klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #ICanSeeYourVoice


0

Blossom Microwaveable set. cantik sangat2. idaman penggemar semua Tupperware Brands. item paling2 hot!

FULLSET RM442.70
* free membership
*free post
*free gift

klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #ICanSeeYourVoice


1

Compact Lunch Set

terdapat 2 warna pilihan.

u can get this item rm15 only when u make a:

purchase of Tupperware Brands product worth RM220 OR u join membership rm75 only. klik utk whatsapp >>
http://www.wasap.my/+60135991066

#penmerah #instamalaysia #igermy #malaysiatrulyasia #malaysiarivers #raincontrol #ohbulan #qiemilio #malaysiaku #rotikaya #ohmedia #instashop #igreviewmalaysia #liked4liked #likeforlikes
#arafah #ICSYVMY #HUDCHE #bawanglife #ICanSeeYourVoice


0

Ala tuan kau acah2 je tu, nangis cari nty xde org letak pet foodπŸ˜‚

Wajib Follow @MAGIC.JACKET
.
Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @koleksiayatcinta15
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


12