#perfumefashion

Instagram photos and videos

#minyakwangi#perfumefashion#kkcityonlineshop#sabah#kotakinabalu#sayajualmurah#onlineshopmalaysia#minyakwangimurah#minyakwangimalaysia#doorgiftperfume#sayajualperfume#sayajualonline#sethantaranperfume#sayajual#sethantaran#hantaran#birthday#hadiah#harijadi#setperfume#perfumemalaysia#hantarankahwin#tunang

Hashtags #perfumefashion for Instagram

Cuba dulu tulung sy kira ada berapa ni 😂😂. Nnt sy perkenalkan satu persatu lameela Sister ni ar.Ada brother dia juga ni.. Ini baru sebahagian saja.Ni gmbr tyme doranv kicil2 bah masih. 😂😂. nnt sy share gmbe tyme doranv sudah besar2 ...Kita kc kenal dulu dorng time kicil2.[Read: Sample 3 ml utk tester saja bah ni]
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#sabahviral
#stokiswanted
#agentwanted
#agentwantedbrunei
#kitakitajugabaini
#localsabah
#bah


3

Who is She?Who is lameela?Well , dont you guys wanna know who she is.Here the short story bout her.She is a normal girl with big dreams and wild imagination living in this free world. She felt lonely, confuse with no one to speak up about it. As one day, she found a friend.A friend that could lend a shoulder to cry on.Afterthat, she felt amazing and great. A good friend indeed can be as good as family.
Wanna know who is lameela's Friends?
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#sabahviral
#stokiswanted
#agentwanted
#agentwantedbrunei


0

LaMeela Sister's is here..
.
OMG!!.Super Excited !!Cant Wait to share with you guys!!!😍
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#sabahviral
#stokiswanted
#agentwanted
#agentwantedbrunei


1

LaMeela Sister's is here..
.
OMG!!.Super Excited !!Cant Wait to share with you guys!!!😍
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#sabahviral
#stokiswanted
#agentwanted
#agentwantedbrunei


0

LaMeela Sister's is here..
.
OMG!!.Super Excited !!Cant Wait to share with you guys!!!😍
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop


0

Its a Month of Merdeka!! Merdeka !!
.
Arent you all excited too? Yes.. We do to.. We will be celebrating 2 for this month other then Malaysia Independence Day. LaMeela Parfum are super excited to share with you guys the bestet ( read : best) perfume entire world that everyone ever tried it 😂. So stay Tune with us , to share the more coming good newss 😍
p/s There is more or less 20 days ahead before Merdeka!!
What Merdeka mean to all of you?? Share it with us..Love to hear it 😍😍
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop


0

Its a Month of Merdeka!! Merdeka !!
.
Arent you all excited too? Yes.. We do to.. We will be celebrating 2 for this month other then Malaysia Independence Day. LaMeela Parfum are super excited to share with you guys the bestet ( read : best) perfume entire world that everyone ever tried it 😂. So stay Tune with us , to share the more coming good newss 😍
p/s There is more or less 20 days ahead before Merdeka!!
What Merdeka mean to all of you?? Share it with us..Love to hear it 😍😍
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop


0

Its a Month of Merdeka!! Merdeka !!
.
Arent you all excited too? Yes.. We do to.. We will be celebrating 2 for this month other then Malaysia Independence Day. LaMeela Parfum are super excited to share with you guys the bestet ( read : best) perfume entire world that everyone ever tried it 😂. So stay Tune with us , to share the more coming good newss 😍
p/s There is more or less 20 days ahead before Merdeka!!
What Merdeka mean to all of you?? Share it with us..Love to hear it 😍😍
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop


0

Juicy and fresh peach fragrance that you want to eat inspire of yourself.
Other perfumes with $0.00Kindle Unlimited.


2

Perfume Britney Spears Fantasy Midnight Feminino Eau de Parfum 50ml!!


3

Perhatian bakal Pengantin pada
September, October , November dan Disember !!
.
.
Set Perfume dah ada ke belum? Mana nak dapat?
.
.
Sempena Hari Raya Haji yg bakal tiba , khusus untuk 100 Set Perfume Terawal shj dgn harga Promosi Cuci Gudang RM100 utk 1 Set ( tidak termasuk Postage)
.
.
SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
.
Whatsapp Team Perfumefashion sekarang utk dptkan Set Perfume anda .
.
klik sini --->> http://promosirayahaji.wasap.my
Lg mudah , klik link di Bio
.
.
Terima Kasih
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


2

Perhatian bakal Pengantin pada
September, October , November dan Disember !!
.
.
Set Perfume dah ada ke belum? Mana nak dapat?
.
.
Sempena Hari Raya Haji yg bakal tiba , khusus untuk 100 Set Perfume Terawal shj dgn harga Promosi Cuci Gudang RM100 utk 1 Set ( tidak termasuk Postage)
.
.
SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
.
Whatsapp Team Perfumefashion sekarang utk dptkan Set Perfume anda .
.
klik sini --->> http://promosirayahaji.wasap.my
Lg mudah , klik link di Bio
.
.
Terima Kasih
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


1

Perhatian bakal Pengantin pada
September, October , November dan Disember !!
.
.
Set Perfume dah ada ke belum? Mana nak dapat?
.
.
Sempena Hari Raya Haji yg bakal tiba , khusus untuk 100 Set Perfume Terawal shj dgn harga Promosi Cuci Gudang RM100 utk 1 Set ( tidak termasuk Postage)
.
.
SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
.
Whatsapp Team Perfumefashion sekarang utk dptkan Set Perfume anda .
.
klik sini --->> http://promosirayahaji.wasap.my
Lg mudah , klik link di Bio
.
.
Terima Kasih
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


1

Perfumefashion's Parfum
.

Pihak HQ tengah lancarkan Perfumefashion's Perfume untuk Followers semua...
.
.
Kualiti lebih terjamin dan tahan lama di samping harga yg lebih berbaloi !!!
.
.
Khuss untuk Followers Perfumefashion 100 terawal sahaja !!!Promo ini akan dapat pada 10/8/2018
.
.
Pst.. uols...nak tanya, selain perfume uols suka klu wangi2 dlm bentuk apa?
lotion ke, shower gel ke, hair shampoo ke??
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


2

Perfumefashion's Parfum
.

Pihak HQ tengah lancarkan Perfumefashion's Perfume untuk Followers semua...
.
.
Kualiti lebih terjamin dan tahan lama di samping harga yg lebih berbaloi !!!
.
.
Khuss untuk Followers Perfumefashion 100 terawal sahaja !!!Promo ini akan dapat pada 10/8/2018
.
.
Pst.. uols...nak tanya, selain perfume uols suka klu wangi2 dlm bentuk apa?
lotion ke, shower gel ke, hair shampoo ke??
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


2

Perfumefashion's Parfum
.

Pihak HQ tengah lancarkan Perfumefashion's Perfume untuk Followers semua...
.
.
Kualiti lebih terjamin dan tahan lama di samping harga yg lebih berbaloi !!!
.
.
Khuss untuk Followers Perfumefashion 100 terawal sahaja !!!Promo ini akan dapat pada 10/8/2018
.
.
Pst.. uols...nak tanya, selain perfume uols suka klu wangi2 dlm bentuk apa?
lotion ke, shower gel ke, hair shampoo ke??
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


1

Perfumefashion's Perfume .
.

Pihak HQ tengah lancarkan Perfumefashion's Perfume untuk Followers semua...
.
.
Kualiti lebih terjamin dan tahan lama di samping harga yg lebih berbaloi !!!
.
.
Khuss untuk Followers Perfumefashion 100 terawal sahaja !!!Promo ini akan dapat pada 10/8/2018
.
.
Pst.. uols...nak tanya, selain perfume uols suka klu wangi2 dlm bentuk apa?
lotion ke, shower gel ke, hair shampoo ke??
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


0

Perfumefashion's Perfume .
.

Pihak HQ tengah lancarkan Perfumefashion's Perfume untuk Followers semua...
.
.
Kualiti lebih terjamin dan tahan lama di samping harga yg lebih berbaloi !!!
.
.
Khuss untuk Followers Perfumefashion 100 terawal sahaja !!!Promo ini akan dapat pada 10/8/2018
.
.
Pst.. uols...nak tanya, selain perfume uols suka klu wangi2 dlm bentuk apa?
lotion ke, shower gel ke, hair shampoo ke??
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


1

Perfumefashion's Perfume .
.

Pihak HQ tengah lancarkan Perfumefashion's Perfume untuk Followers semua...
.
.
Kualiti lebih terjamin dan tahan lama di samping harga yg lebih berbaloi !!!
.
.
Khuss untuk Followers Perfumefashion 100 terawal sahaja !!!Promo ini akan dapat pada 10/8/2018
.
.
Pst.. uols...nak tanya, selain perfume uols suka klu wangi2 dlm bentuk apa?
lotion ke, shower gel ke, hair shampoo ke??
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcityonlineshop


1

Do like this ☝️👆if you have used this perfume.
What was it like.

It's a best seller for women and available for delivery!
It is long lasting, and a head Turner for anyone that wears it.
PRICE:4K
Send a dm to order for yours.


8

DROPSHIP WANTED
.
.
Sis J guide bisnes senang tanpa modal untung rm300 sebulan
.
.
Whatsapp Sis J , 011 2303 8981
.
.
Pengumuman Sukacita dari lameela parfum
.
.
Lameela Parfume melancarkan Parfum kepada yg masih ragu2 untuk memilih perfume harian uolsss.
.
.
lameela Parfum ini telah di uji sendiri kualiti ketahanan dan kualiti bau sampai pihak Hq sendiri berpuas hati. .
.
lameela Parfum masih lagi dalan proses pengeluaran dan kami mengambil kira pelbagai aspek sebab tu agak delay sikit tp nnt confirm paus hatti guys...
.
.
Pengalaman dalam bidanv bisnes minyak wangi lebih dari 5 tahun membuatkan kami tahu mana 1 perfume yg sesuai utk semua lapisan masyarakat atau ada sesetengah yg agak sensitif dgn bau manis , kuat , bunga2..
.
.
Sebab tu lameela Series yg pertama ni kami keluarkan mengikut bau yg berbeza , Soft Fresh , Soft Sweet , Soft Moderate .
.
Terlebih panjng pula intronya 😍...Sebenarnya nak gtau, Pihak Hq ingin membuat Promosi Pre Pelancaran lameela Parfum
.
.
Hanya 100 botol 3 ml sahaja akan dikeluarkan bagi setiap series lameela
.
Ada 3 Series : Lollies , Carmella , Mellow
.
.
Anda wajib cuba kesemua ni kalau x nak hidup dalam penyesalan 😂😂😂😂
.
.
Kami belum official buat pelancaran lagi tapi kerana tak sabar sebenarnya nak share dgn anda Semua Especially Followes Perfumefashion .
.
Mcm mana nak dpt kan Pre Launch lameela Parfum ni sekali dgn Voucher Pre Launch Lameela parfume
.
.
korang klik je sini ->http://lameelaparfum.wasap.my
.
.
kamu pun boleh klik wassap tu kalau ada apa2 mau tanya 😍😍😍
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#dropship
#dropshipwanted
#dropshiptanpamodal


0

DROPSHIP WANTED
.
.
Sis J guide bisnes senang tanpa modal untung rm300 sebulan
.
.
Whatsapp Sis J , 011 2303 8981
.
.
Pengumuman Sukacita dari lameela parfum
.
.
Lameela Parfume melancarkan Parfum kepada yg masih ragu2 untuk memilih perfume harian uolsss.
.
.
lameela Parfum ini telah di uji sendiri kualiti ketahanan dan kualiti bau sampai pihak Hq sendiri berpuas hati. .
.
lameela Parfum masih lagi dalan proses pengeluaran dan kami mengambil kira pelbagai aspek sebab tu agak delay sikit tp nnt confirm paus hatti guys...
.
.
Pengalaman dalam bidanv bisnes minyak wangi lebih dari 5 tahun membuatkan kami tahu mana 1 perfume yg sesuai utk semua lapisan masyarakat atau ada sesetengah yg agak sensitif dgn bau manis , kuat , bunga2..
.
.
Sebab tu lameela Series yg pertama ni kami keluarkan mengikut bau yg berbeza , Soft Fresh , Soft Sweet , Soft Moderate .
.
Terlebih panjng pula intronya 😍...Sebenarnya nak gtau, Pihak Hq ingin membuat Promosi Pre Pelancaran lameela Parfum
.
.
Hanya 100 botol 3 ml sahaja akan dikeluarkan bagi setiap series lameela
.
Ada 3 Series : Lollies , Carmella , Mellow
.
.
Anda wajib cuba kesemua ni kalau x nak hidup dalam penyesalan 😂😂😂😂
.
.
Kami belum official buat pelancaran lagi tapi kerana tak sabar sebenarnya nak share dgn anda Semua Especially Followes Perfumefashion .
.
Mcm mana nak dpt kan Pre Launch lameela Parfum ni sekali dgn Voucher Pre Launch Lameela parfume
.
.
korang klik je sini ->http://lameelaparfum.wasap.my
.
.
kamu pun boleh klik wassap tu kalau ada apa2 mau tanya 😍😍😍
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#dropship
#dropshipwanted
#dropshiptanpamodal


0

DROPSHIP WANTED
.
.
Sis J guide bisnes senang tanpa modal untung rm300 sebulan
.
.
Whatsapp Sis J , 011 2303 8981
.
.
Pengumuman Sukacita dari lameela parfum
.
.
Lameela Parfume melancarkan Parfum kepada yg masih ragu2 untuk memilih perfume harian uolsss.
.
.
lameela Parfum ini telah di uji sendiri kualiti ketahanan dan kualiti bau sampai pihak Hq sendiri berpuas hati. .
.
lameela Parfum masih lagi dalan proses pengeluaran dan kami mengambil kira pelbagai aspek sebab tu agak delay sikit tp nnt confirm paus hatti guys...
.
.
Pengalaman dalam bidanv bisnes minyak wangi lebih dari 5 tahun membuatkan kami tahu mana 1 perfume yg sesuai utk semua lapisan masyarakat atau ada sesetengah yg agak sensitif dgn bau manis , kuat , bunga2..
.
.
Sebab tu lameela Series yg pertama ni kami keluarkan mengikut bau yg berbeza , Soft Fresh , Soft Sweet , Soft Moderate .
.
Terlebih panjng pula intronya 😍...Sebenarnya nak gtau, Pihak Hq ingin membuat Promosi Pre Pelancaran lameela Parfum
.
.
Hanya 100 botol 3 ml sahaja akan dikeluarkan bagi setiap series lameela
.
Ada 3 Series : Lollies , Carmella , Mellow
.
.
Anda wajib cuba kesemua ni kalau x nak hidup dalam penyesalan 😂😂😂😂
.
.
Kami belum official buat pelancaran lagi tapi kerana tak sabar sebenarnya nak share dgn anda Semua Especially Followes Perfumefashion .
.
Mcm mana nak dpt kan Pre Launch lameela Parfum ni sekali dgn Voucher Pre Launch Lameela parfume
.
.
korang klik je sini ->http://lameelaparfum.wasap.my
.
.
kamu pun boleh klik wassap tu kalau ada apa2 mau tanya 😍😍😍
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#dropship
#dropshipwanted
#dropshiptanpamodal


0

Pengumuman Sukacita dari lameela parfum
.
.
Lameela Parfume melancarkan Parfum kepada yg masih ragu2 untuk memilih perfume harian uolsss.
.
.
lameela Parfum ini telah di uji sendiri kualiti ketahanan dan kualiti bau sampai pihak Hq sendiri berpuas hati. .
.
lameela Parfum masih lagi dalan proses pengeluaran dan kami mengambil kira pelbagai aspek sebab tu agak delay sikit tp nnt confirm paus hatti guys...
.
.
Pengalaman dalam bidanv bisnes minyak wangi lebih dari 5 tahun membuatkan kami tahu mana 1 perfume yg sesuai utk semua lapisan masyarakat atau ada sesetengah yg agak sensitif dgn bau manis , kuat , bunga2..
.
.
Sebab tu lameela Series yg pertama ni kami keluarkan mengikut bau yg berbeza , Soft Fresh , Soft Sweet , Soft Moderate .
.
Terlebih panjng pula intronya 😍...Sebenarnya nak gtau, Pihak Hq ingin membuat Promosi Pre Pelancaran lameela Parfum
.
.
Hanya 100 botol 3 ml sahaja akan dikeluarkan bagi setiap series lameela
.
Ada 3 Series : Lollies , Carmella , Mellow
.
.
Anda wajib cuba kesemua ni kalau x nak hidup dalam penyesalan 😂😂😂😂
.
.
Kami belum official buat pelancaran lagi tapi kerana tak sabar sebenarnya nak share dgn anda Semua Especially Followes Perfumefashion .
.
Mcm mana nak dpt kan Pre Launch lameela Parfum ni sekali dgn Voucher Pre Launch Lameela parfume
.
.
korang klik je sini ->http://lameelaparfum.wasap.my
.
.
kamu pun boleh klik wassap tu kalau ada apa2 mau tanya 😍😍😍
.
.
Follow : lameela_hq
.
.
#lameela
#lameelaperfum
#perfumefashion
#kotakinabalu
#kk
#sabah
#kkcity
#kkcityonlineshop
#sabahonlineshop
#sabahviral
#stokiswanted
#agentwanted
#agentwantedbrunei


0