#perfumefashion

Instagram photos and videos

#PerfumeHantaran#TheLabParfum#InspiredPerfume#PerfumeExclusive#PerfumeFashion#MalaysiaOnlineShopping#PerfumeMesraSolat#PerfumeMurah#PerfumeMurahMalaysia#AbangKacak#AbangJual#AbangJualPerfume#AbangKacakJualPerfume#MalaysiaOnlineShop#IgShopMalaysia#MinyakWangi#WangiDanHarum#BazaarPaknil#BazaarOnline#BazaarMalaysia

Hashtags #perfumefashion for Instagram

Morning TLP lovers. ๐Ÿ˜˜
.
Kalau korang nak join 2nd batch postage TLP, hari ni hari terakhir untuk uols submit order
.
Eh, promo raya still ON, cuma kena tunggu next postage yer. ๐Ÿ˜‰
.
Jom shopping perfume raya cepat
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #Bombshell #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Sweet Candy dirumuskan khas buat pencinta wangian dari unsur sweet candy. No worries ianya tak lah terlalu manis tapi manis yang sempurna & lembut dihidung
.
Deal raya kembali lagi! Grab sebotol wangian Sweet Candy ni & dapatkan PERCUMA Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #Bombshell #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeRaya #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Untuk lelaki
.
Jika korang seorang yang sentiasa buat kerja luar / outdoor, TAPI mahukan sesuatu yang FRESH, segar & nyaman. Citruslah pencetus bau fresh. Ini sesuai untuk korang. ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #Bombshell #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeRaya #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Ada pencinta bau Candy? Vanilla? Buah? Bunga? Kini The Lab Parfum menampilkan bauan yang pelbagai lain dari yang lain sempena Syawal nanti. ๐Ÿ˜
.
#EidEdition dengan bauan yang cukup memukau & memikat hati. ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #Bombshell #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeRaya #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Buy 1, Get FREE 1.๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM15
.
๐Ÿ“œ Pre-order basis โžก๏ธ19 - 23 May
๐Ÿ“ฆ Post on 28 May
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


1

Edisi raya kali ni ada 8 perfume FOR HER yang limited edition dengan bauan yang berasaskan buah-buahan & bunga-bunga. Semuanya bau lembut, sesuai untuk semua orang
.
Perfume FREE pun bukan calangยฒ. Takkan tak kenal Bombshell? Perfume kegilaan gegadis manis tu
.
Nak ke tak nak?
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM15
.
๐Ÿ“œ Pre-order basis โžก๏ธ13 - 17 May
๐Ÿ“ฆ Post on 22 May
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Kalau korang nak join 1st batch postage TLP, hari ni hari terakhir untuk uols submit order
.
Eh, promo raya still ON, cuma kena tunggu next postage yer. ๐Ÿ˜‰
.
Jom shopping perfume raya cepat
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM15
.
๐Ÿ“œ Pre-order basis โžก๏ธ13 - 17 May
๐Ÿ“ฆ Post on 22 May
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


2

Kau ajarkan dengan suka duka,
Hingga kami meraih citaยฒ
.
Terima kasih Cikgu. ๐ŸŒธ
.
Psst! Ni lah perfume yang korang akan dapat for FREE. 30ml tau! Special gift untuk korang sempena Aidilfitri ni. ๐Ÿค—
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition for more detail
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


3

Winter Warming Parfum // book your appointment for your winter designer Parfum selection // lasts all day // highest quality guaranteed


3

Bombshell by Victoria Secret:
Fruity + sweet + fresh notes. Bombshell is very fruity, clean, & a bit citrus from orange, grapefruit, pineapple, passion fruit & strawberry. Patutlah ramai yang suka. ๐Ÿ˜Š
.
Korang boleh dapatkan wangian Victoria's Secret Bombshell ni secara PERCUMA dengan setiap pembelian #TLPRayaEdition kali ni
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

5 TIPS PAKAI PERFUME YANG BETUL ๐Ÿ˜Š
.
1๏ธโƒฃ Guna perfume sebelum siap berpakaian
.
โœ”๏ธ penggunaan perfume secara terus pada badan, ia akan diaktifkan oleh haba semulajadi badan
.
2๏ธโƒฃ Sembur, bukannya menggosok
.
โœ”๏ธ mengosok perfume boleh menghancurkan molekul wangian tersebut
โœ”๏ธ sembur perfume, kira-kira 15-25 cm atau sejengkal daripada kulit kita
.
3๏ธโƒฃ Di mana perlu menyembur perfume?
.
โœ”๏ธ sembur pada titik nadi badan, bahagian belakang telinga, pangkal tekak, pergelangan tangan, siku dan belakang lutut
.
4๏ธโƒฃ Lembapkan kulit sebelum menggunakan minyak wangi
.
โœ”๏ธ bau perfume kekal lebih lama pada kulit berminyak, berbanding kulit kering
โœ”๏ธ jika kulit kering, lembapkan dahulu kulit dengan air
.
5๏ธโƒฃ Simpan wangian di tempat yang betul
.
โœ”๏ธ kawasan yang sejuk dan kering dan jauh daripada cahaya matahari secara langsung
โœ”๏ธ kualiti perfume mampu tahan lebih 6 bulan jika disimpan ditempat yang betul
.
Teruskan mewangi bersama The Lab Parfum!
.
"You need a scent to revive your life"
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Buy 1, Get FREE 1.๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM15
.
๐Ÿ“œ Pre-order basis โžก๏ธ13 - 17 May
๐Ÿ“ฆ Post on 22 May
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Jom dapatkan perfume untuk Syawal akan datang #TLPLovers. ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ•Œ #TLPRayaEdition ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ Buy perfume TLP 45ml = RM69
๐ŸŽ FREE 1 bottle Victoria's Secret Bombshell EDT 30ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM15
.
๐Ÿ“œ Pre-order basis โžก๏ธ13 - 17 May
๐Ÿ“ฆ Post on 22 May
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/TLPRayaEdition
.
#FreeGift #FreeVictoriaSecret #VictoriaSecret #VictoriaSecretBombshell #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


2

Wow! Belum masuk Ramadhan lagi tapi dah berduyunยฒ customer PM abang tentang deal raya. ๐Ÿ˜
.
Mesti la ada korang.. Jangan lupa save tepi duit gaji masingยฒ ya sebab TLP akan release TLP Raya Edition yang sangat best
.
Tanpa TLP tak bermaknalah raya korang. So, stay tuned ye. ๐Ÿ˜
.
#AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


1

Crispy Bread Stick dgn Dark Chocolate yg ranggup dan and dapat rasaka dark chocolate cair di dalam mulut.... Mmg tak dapat dibayangkan kesedapan Dark Chocolate + Roti + Nestum yang bergabung sekali ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… On tak On utk raya nnt?

Istimewa dari Perfumefashion buat anda follower kami Tersayang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kuihraya #biskutraya #raya2018 #Perfumefashion #biskutrayaPerfumefashion #BreadStick


0

Top of the Range Parfum - for girls and boys, special offer until end of April in my group ๐Ÿ˜‰ #edp #bodyshopbargains #perfumefashion #designerperfumes


0

Parfum the perfume that lasts and lasts choose Lereve created in the same International Designer Houses just not the price tag


1

Quotes of the day! ๐Ÿ’‹
.
Don't forget our deals. It's LAST DAY before we close order by midnight
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 27 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
www.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#MotivationQuotes #Quotes #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

HARI NI LAST DAY TAU!
.
Jangan lepaskan peluang untuk grab peluang order TLP sempena #PreRamadhanSale kali ni
.
Antara 8 pilihan bau limited yang terbaik, yang mana idaman korang
.
HIM
โœ”๏ธ The Scent by Hugo Boss
โœ”๏ธ CK One by Calvin Klein
โœ”๏ธ The One Gentleman by Dolce & Gabbana
โœ”๏ธ Bvlgari Man Extreme by Bvlgari
.
HER
โœ”๏ธ My Burberry by Burberry
โœ”๏ธ Signorina Leather by Salvatora Feragamo
โœ”๏ธ Be Delicious Fresh Blossom by DKNY
โœ”๏ธ Omnia Paraiba by Bvlgari
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… sabaarr sis ๐Ÿคฃ
.
Tqsm for your feedback .
#perfumefashion #PfTeam #WeDesignExclusiveForYou #PfFeedback


1

Hello Monday blues!
.
#TLPPerfumeTips
.
Untuk haruman parfum tahan lebih lama, awak sembur parfum selepas mandi. Seperti moisturiser, parfum lebih senang meresap pada kulit yang lembab. Bukan pada body masih basah kuyup ye, tapi sejurus selepas lap body masih dalam keadaan lembab. Cara ini akan membuatkan parfum awak stay lebih lama pada kulit sepanjang hari. ๐Ÿ˜‰
.
Teruskan mewangi bersama The Lab Parfum!
.
"You need a scent to revive your life"
.
@abangkacak.co
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#TLPTips #PerfumeTips #FreeGift #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


2

Jangan lupa #PreRamadhanSale masih berlangsung. Awak beli 2 botol perfume dari manaยฒ bauan list limited edition pada harga RM100 sahaja
.
Ooppss! Free gift pun tetap dapat ye. Sebotol Love Passion Shower Gel 60ml. ๐ŸŽ๐Ÿ˜‰
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Perfume relax untuk jejaka yang cool. Gabungan bau vanilla, patchouli dengan lavender yang lembut je. Walaupun lembut, tetap macho dengan kehadiran aromatic di dalam wangian ni
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 27 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Dikatakan mempunyai bau yang agak unik, the scent hasil gabungan komposisi aroma spicy si halia, buah maninka & bunga lavender. Bau yang menghangatkan suasana. Sesuai untuk jejaka maskulin
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 27 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline


2

Siapa tak kenal dengan CK One? Famous sangat di kalangan jejaka & gegadis sebab perfume unisex. Wangian citrus + aromatic yang lembut je di hidung
.
Nak tak nak awak kena rembat sekarang. Kenapa? #PreRamadhanSale beli 2 botol, cuma RM100 je. ๐Ÿ˜ฑ
.
Rugi tak grab sekarang sebab sale kali ni cuma ada 8 perfume terpilih. So limited edition
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline


2

Seronok ke tak? Sebelum Ramadhan pun dah ada SALE gempak untuk #TLPLovers! ๐Ÿ˜
.
Kali ni still pre-order basis sebab kita akan bancuh perfume freshยฒ untuk customer. Lebih special lagi kali ni promosi terhad kepada 8 perfume baru yang tak pernah ada dalam list TLP
.
Semua yang dalam list ni bau memang best & terhangat di pasangan sekarang! So take the chance. 2 botol hanya RM100 awak!!
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 27 April
.
Amacam? Nak double wangi tak?
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

BUKAN SETAKAT EXTENDED SALE, TAPI KEMUNCULAN DUA PERFUME BARU TAU!
.
2 Perfume bau baru dimasukkan dalam senarai koleksi sempena Pre Ramadhan Sale!
.
โœ”๏ธ BVLGARI MAN EXTREME BY BVLGARI (FOR HIM)
โœ”๏ธ OMNIA PARAIBA BY BVLGARI (FOR HER)
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
Deals ni limited tau sehingga 23 APRIL SAHAJA
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 27 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Assalamulaikum, selamat pagi #TLPLovers
.
Hari ni LAST DAY untuk deal #PreRamadhanSale yer. ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 24 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


2

Mulakan pagi dengan bersyukur kepada yang memberikan nikmat. Jgn pernah mengeluh dgn apa saja keadaan. Kunci kejayaan bila kita sentiasa bersyukur regardless apa saja situasi #pesanmentor. Semoga kita sentiasa bersyukur sepanjang hari ini. Insha Allah.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Assalamualaikum &
Selamat pagi uolss #adminPf
#perfumefashion #PfTeam #morning #pagikhamis


0

Haa. Inilah dia latest list perfume yang available untuk deal pre Ramadhan tahun ini
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
Deals ni limited tau sehingga ESOK sahaja lagi
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 24 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Zbog zatvaranja nase D&P poslovnice u Novom Sadu,pripremili smo SPECIJALNU AKCIJU za Vas.
Od danas kod nas mozete kupiti parfem od 100ml i dezodorans po Vasem izboru po ceni od 2000 din.๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
#perfume #perfumes #perfumecollection #perfumefashion #perfect #gift #love #followforfollow #insta #folow4folow #petfriendly #doglovers #april #welcome #goodday #parfem #parfemi #parfimerija #dunavska #novisad #novisadserbia #centar #petrovaradin #petrovaradinskatvrdjava


4

ADA 6 PILIHAN BAU YANG TERBAIK!
.
Senarai koleksi perfume kali ni, tidak terdapat di dalam senarai koleksi The Lab Parfum yang biasa ye. Sebab itu ia lebih istimewa. Hanya bau yang terbaik dipilih untuk korang grab sebelum tarikh akhir 19 April
.
โœ”๏ธ Signorina Leather
โœ”๏ธ DKNY Fresh Blossom
โœ”๏ธ The One Gentleman by D&G
โœ”๏ธ CK One
โœ”๏ธ Hugo Boss The Scent
โœ”๏ธ My Burberry
.
Beli manaยฒ perfume, dengan harga RM100 untuk 90ml. Terlajak jimat. ๐Ÿ˜
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


1

ADA 6 PILIHAN BAU YANG TERBAIK!
.
Senarai koleksi perfume kali ni, tidak terdapat di dalam senarai koleksi The Lab Parfum yang biasa ye. Sebab itu ia lebih istimewa. Hanya bau yang terbaik dipilih untuk korang grab sebelum tarikh akhir 19 April
.
โœ”๏ธ Signorina Leather
โœ”๏ธ DKNY Fresh Blossom
โœ”๏ธ The One Gentleman by D&G
โœ”๏ธ CK One
โœ”๏ธ Hugo Boss The Scent
โœ”๏ธ My Burberry
.
Beli manaยฒ perfume, dengan harga RM100 untuk 90ml. Terlajak jimat. ๐Ÿ˜
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

ADA 6 PILIHAN BAU YANG TERBAIK!
.
Senarai koleksi perfume kali ni, tidak terdapat di dalam senarai koleksi The Lab Parfum yang biasa ye. Sebab itu ia lebih istimewa. Hanya bau yang terbaik dipilih untuk korang grab sebelum tarikh akhir 19 April
.
โœ”๏ธ Signorina Leather
โœ”๏ธ DKNY Fresh Blossom
โœ”๏ธ The One Gentleman by D&G
โœ”๏ธ CK One
โœ”๏ธ Hugo Boss The Scent
โœ”๏ธ My Burberry
.
Beli manaยฒ perfume, dengan harga RM100 untuk 90ml. Terlajak jimat. ๐Ÿ˜
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PreRamadhanSale
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Posting something different: a fragrance recommendation - if youโ€™ll bother reading everything ๐Ÿ˜† this perfume here called Boyfriend starts out a slightly spicy musky plum and fades into a sandalwood vanilla base, which is not sickening sweet as some of the plain vanilla fragrances but smells really yummy and warm and stays close to your skin, so itโ€™s not โ€œloudโ€ or in-your-face. Itโ€™s subtle and feels like it blends with you, but at the same time as an EDP itโ€™s got great silage - I can usually still smell its remnants at the end of the day after spraying in the morning. It first came out in Nov 2010 and was pretty popular with five-star reviews on HSN/Sephora, was then discontinued, and went close to triple original retail on evilbay bc of the demand <_< anyway itโ€™s just been relaunched today (finally after all this time!) if youโ€™ve read this far, kudos ๐Ÿ˜† check it out from the link in my bio - signing up there gets you 20% off your first order (a better discount than what Iโ€™d ever gotten bc I wasnโ€™t referred by anyone)! The re-release comes in a slightly different packaging to the original in the first pic - swipe to see what it looks like now - so rest assured the second pic from the official source isnโ€™t a knockoff ๐Ÿ˜‚ I just preordered more - I know I am clearly in no shortage given how much I have left (and I havenโ€™t even shown everything here, including the open ones) but whatever I buy a lot to start with and I donโ€™t want to run out ๐Ÿ™ˆ itโ€™s in presale stage rn and will ship next month. This was created - not just โ€œendorsedโ€ - by my fave actress so Iโ€™d been following the process since before it first came out, and Iโ€™m super happy that itโ€™s finally making a return ๐Ÿ˜ go get yours too! ๐Ÿ˜† just make sure to wait a few sec for the 20% off discount to pop up before you register ๐Ÿ’–
โ€ข
#perfume #fragrance #fragrances #edp #sandalwood #vanilla #sandalwoodvanilla #musky #amber #fragrantica #winterfragrance #fallfragrance #perfumeforwomen #perfumeforher #perfumefashion #perfumewardrobe #perfumelover #perfumecollection #perfumereview #fragrancereview #fragranceforwomen #fragranceforher #fragranceaddict #fragrancelover #fragrancecollection #fragrancewardrobe #fragrancefanatic


5

Antara 2 perfume yang ramai customer request. Harga perfume original, rasa nak nangis tepi bucu katil. Ya ampun. ๐Ÿ˜ฑ
.
Tapi tapi takyah nak nangis tepi bucu katil sangat la sebab The Lab Parfum sedang mengadakan Pre Ramadhan Sale
.
2 botol perfume hanya RM100. ๐Ÿ˜
.
JIMAT RM38 tau. ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
Deals ni limited tau sehingga 19 APRIL SAHAJA
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 24 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Zbog zatvaranja nase D&P poslovnice u Novom Sadu,pripremili smo SPECIJALNU AKCIJU za Vas.
Od danas kod nas mozete kupiti parfem od 100ml i dezodorans po Vasem izboru po ceni od samo 2000 din.๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
Posetite nas u Dunavskoj 10.
#perfume #perfumes #perfumecollection #perfumefashion #perfect #gift #love #followforfollow #insta #folow4folow #petfriendly #doglovers #april #welcome #goodday #parfem #parfemi #parfimerija #dunavska #novisad #novisadserbia #centar #petrovaradin #petrovaradinskatvrdjava #poklon


0

Jom dapatkan perfume untuk Ramadhan akan datang #TLPLovers. Lebih special lagi kali ni promosi terhad kepada 6 perfume baru yang tak pernah ada dalam list TLP. ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 24 April
.
Amacam? Nak double wangi tak?
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

ISABELLA LAURENTIA TERDIRI DARI EXTRAIT PERFUME
๐ŸŒท๐Ÿ€๐ŸŒน๐ŸŒป๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐Ÿ๐Ÿƒ๐Ÿ‚๐ŸŒฟ๐ŸŒพ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒด๐ŸŒฒ๐ŸŒณ๐ŸŒฐ๐ŸŒฑ๐ŸŒผ๐ŸŒ๐ŸŒž๐Ÿด๐Ÿด๐Ÿž๐ŸŒท Extrait de Parfum apa itu, jga dikenali perfume tulen kerana mempunyai kepekatan ekstrak wangian aroma tertinggi yang mengandungi 15% hingga 40% sebatian mengikut standard tipikal IFRA (International Fragrance Association)
ยท
ยท
Extrait de Parfum mengarahkan harga yang sangat tinggi dalam botol terkecil biasa dalam 30 ml walaupun nampak sedikit tetapi kepekatan ini membuatkan wangian kekal lama (8 ke 16 jam) bergantung kepada formula ekstrak wangian tersebut
.
.
EXTRAIT DE PERFUME semua kualiti premium yang lembut dan halus seawal pemakaiannya berbeza dengan jenis perfume lain seperti EAU DE PERFUME yang agak agresif pada permulaan pakaian tapi bertahan sampai 5 ke 6 jam sahaja .
.
Kebanyakan kedai minyak wangi menubuhkan jenama minyak wangi mereka dalam kategori ini, sambil menawarkan pilihan EDP lain yang datang dengan harga yang lebih murah. Walau bagaimanapun, diperhatikan bahawa kebanyakan kos minyak wangi boleh menjadi terlalu tinggi sebagai harga yang mudah dijual pada โ‚ฌ 295- โ‚ฌ 300 setiap 30ml-50ml, yang diterjemahkan ke MYR1,150 + dan ke atas. Ia dianggap haute couture .

#EJO214
#ISABELLALAURENTIA
#LAMBANGKEMEWAHAN
#PUTEHMEWANGI
#LAMBANGKEMEWAHAN
#BERFESYENTINGGI
#FASHION
#PERFUMEFASHION


3

Women & Perfume. ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
.
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 24 April
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


0

Wahhh! Sebelum Ramadhan tiba kita bagi SALE untuk semua #TLPLovers! ๐Ÿ˜
.
Kali ni still pre-order basis sebab kita akan bancuh perfume freshยฒ untuk customer. Lebih special lagi kali ni promosi terhad kepada 6 perfume baru yang tak pernah ada dalam list TLP
.
Semua yang dalam list ni bau memang best & terhangat di pasangan sekarang! So take the chance. 2 botol hanya RM100 awak!!
.
๐Ÿ•Œ #PreRamadhanSale ๐Ÿ•Œ
๐ŸŽˆ 2 perfume TLP 45ml = RM100 (NP : RM138)
๐ŸŽ FREE 1 Love Passion Shower Gel 60ml
.
๐Ÿ“ฎ Postage 1 set SM RM10 l SS RM12
.
๐Ÿ“œ Pre-order Basis
๐Ÿ“ฆ Post on 24 April
.
Amacam? Nak double wangi tak?
.
WhatsApp abang lajuยฒ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#FreeGift #FreeShowerGel #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #PerfumeShowerGel #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop #IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia


4

Is the $1500 price tag on a 50ml parfum too high // give me a call as your parfum specialist I am able to share with you top designer PARFUMs only // at $69.95 created in the same perfume houses in France 0438939677


2

NAK UNTUK HADIAH ??
NAK UNTUK HANTARAN ??
NAK PAKAI SENDIRI ?? Happy April Promotion Start Today !!! ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ1/4/2018- 7/4/2018 ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Rebut peluang ini untuk dapatkan Set Perfumefashion anda sekarang.

Whatsapp segera ke 014 278 7679 - Lily
Lebih dari 20 pilihan Set Perfume Best Seller untuk anda !!!!! Siapa lambat ,gigit jari lah ye!!!
.
#WeDesignExclusiveForYou #birthday #hadiah #harijadi #perfumemalaysia #hantaran #hantarankahwin #tunang #nikah #kahwin #setperfume #perfumefashion #sethantaran #sethantaranperfume #inspiredperfume #insta #syurgayangkedua #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumeborong #doorgiftperfume #minyakwangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #onlineshopmalaysia #kotakinabalu #sabah #kkcity


3

The end of the page