#perfumeslover

Instagram photos and videos

#perfumeslover#murahmurah#sayajualmurah#pocketperfumemurah#victoriasecretmurah#misiviral#sale#perfumemalaysia#perfumeberkualiti#sexysmell#gorgeousperfume#produkviral#barangbagus#kuching#forpdrm#tipofborneokudat#PDRM#unimas#uitm#readystock#malaysianfollower#kamekjualkamekpakey#teamperfume#sayajualsayapakai

Hashtags #perfumeslover for Instagram

Good morning my dear IG friends. To start the day I though why not fresh flowers and perfumes? Wishing you a lovely Thursday ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#diorperfume #hermesperfume #chanelperfume #chanelnumber5 #jomalonelondon #picoftoday #perfumeslover #perfumeslover #perfumecollection #perfumeaddict #perfumeaddicted #photographysouls #photographer #flowerslover


30

Uma fragrรขncia altamente masculina, inconfundรญvel e radical
2 unidades disponรญveis! Preรงo imbatรญvel pelo #whatsapp 13991786111 #perfumesinverno #top #perfumeslover #amoperfumes #giovannaimports #perfumesgi #santos #santoscity #modamasculina #sauvage #boy #cats


1

Google Play da รผcretsiz indir - #birbedenincel #gruber #warwork #atomcoolgel #perfumeslover #davidrockwell


0

Delicinha pra dormir ๐Ÿ˜ด
.
Anais Anais Premier Delice... suculento!
.
.
.
.
.
.
.
#perfumes #perfumolatra #cacharel #anaisanais #minhacolecaodeperfume #perfumeslover #scent #scentoftheday #cheirosa #parfum #edp #edpperfume #loveit


0

Summer๐Ÿ”…Sun๐Ÿ”…Wonderlust *Anzeige*
Der Sommer ist die Zeit um Abenteuer zu erleben,Entdeckungen zu machen und seinem Herzen zu folgen.๐Ÿ’–
Dieser Wunsch wird von โ€žWonderlustโ€œ by @michaelkors begleitet-einem Duft,der fesselnd,souverรคn und sexy ist.
Die Kopfnote besteht aus Italienischer Bergamotte,sizilianischer Mandarine,Mandelmilch und Rosa Pfeffer.
Die Herznote setzt sich aus Jasmin Absolute,Nelke,Jasmin Sambac Absolute und Heliotrope zusammen.
Abgerundet wird der Duft durch die Basisnoten Cashmeran Holz,Benzoin Siam und Sri Lanka Sandelholz.
โ€žWonderlustโ€œ ist ein romantischer Duft,inspiriert von einem unerwarteten,exotischen Leben,in dem Schรถnheit,Impulse und Sinnlichkeit den Ton angeben.
โ–ซ๏ธ
#michaelkors #wonderlust #michaelkorswonderlust #perfume #michaelkorsfragrance #octoly #octolyfamily #fragrance #parfume #summer #sun #feminine #fragrancelover #perfumeslover #summertime #blondesandcookies #carmushka #anajohnson #prettylittleiiinspo #hairsandstyles #theeverygirl #thefashionistasdiary #michaelkorslover
@octoly @michaelkors


45

Tuscan leather _ The king of leather ๐Ÿ™Œ


6

Collections of Hiyas Hameed
#theperfumestorescmb #perfumeslover #perfumecollection


0

Voglia di estate, di caldo, di mare... E di un nuovo profumo! Katy Perryโ€™s Indi รจ la nuova fragranza della popstar americana che unisce tรจ bianco, prugna e bergamotto con 11 tipologie di muschio, la fava tonka e lโ€™ambra, per unโ€™esperienza suadente, energetica e sensuale... Inutile dire che appena lโ€™ho provato mi sono lasciata trasportare dallโ€™ambra, la amo! Qual รจ la vostra fragranza preferita per lโ€™estate?
.
.
.
.
.
#katyperryindi #katyperrysindi #indiperfume #perfumeslover #fragrancelover #marblefloor #instaflatlay #beautyflatlay #marbleflatlay #makeupandbeauty #discoverunder5k #katyperryperfume


13

Monday Vibes๐Ÿ’ง๐Ÿ’งVersace Man 100ml Available for instant pickup Order now. To place Order kindly send a Dm or ๐Ÿ“ž08164351856 Delivery is Nationwide Feel Free to Chat Up For Your desired Fragrance We gat You Covered No Extra Charges We get it Delivered to You at Your Doorset. Also you want to gift it out We Can help you with that just Slid into Dm๐Ÿคณ๐Ÿคณ#wedeliver#wecompareyousave #vicomolu#versace#blues#royal#perfumeslover #realmen#accolades #accurate #assurance #somethingnew#temptation #tour#trending#blogger #famous #shoprite#shopstyle #mondaymotivation #menworld#giftworld#weddings#perfumewholesales #waymarker #abuja#lagos #shopingmall#onlineshopping #shoppingmadeeasy


1

Mon GUERLAIN @guerlain @sephora #complimentaryfromguerlain
" ู„ู† ูŠูƒูˆู† ุนู…ุฑูƒู€ูŽ ูƒู„ู‡ ุฑุจูŠุนุงู‹ ุณุชุชู†ุงูˆุจ ุนู„ูŠูƒ ุงู„ูุตูˆู„ ุงู„ุงุฑุจุนุฉ ุชู„ูุญูƒ ุงู„ุญุฑุงุฑุฉ ูˆุชุชุฌู…ุฏ ููŠ ุตู‚ูŠุน ุงู„ูˆุญุฏุฉ ูˆุณุชุชุณุงู‚ุท ุฃุญู„ุงู…ูƒ ุงู„ูŠุงุจุณุฉ ูˆู„ูƒู† ุญูŠุงุชููƒ ุณุชุฒู‡ุฑ ู…ู† ุฌุฏูŠุฏ "

ู…ุดุชุงู‚ุชู„ูƒู… ๐Ÿ’‹
https://www.octoly.com/c/hbi00/r/haybc
@octoly
#Guerlaingiftedme #guerlain #MonGuerlain #OctolyFamily #octoly #gifted #honestreview #sephora #angelinajolie #fragrance #bbloggers #instadaily #instablogger #instagood #insta #discoverunder100k #fragrancelover #beautycommunity #allbeautythings #beautyblog #lookamillion #instagramers #usablogger #photooftheday #instabeauty #perfume #perfumeslover #portlandblogger #oregonblogger


28

Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau.... Initial notes resembles to classic Shalimar, but only minutes. Then it develops to floral powdery notes, which light and fresh, almost fluffy.. This flanker is more wearable for daily basis than classic Shalimar, with decent projection and longevity. Classic Shalimar is like her majesty which might not approachable to everyone, this Parfum Initial L'Eau is much more approachable as if your long time friend. .
.
.
#guerlainperfume #shalimarparfuminitial #perfumeslover #perfumescollection #perfumeaddict #perfumelicious #perfumephotography #fragrances #fragrancelover #fragrantica #scents #attar #parfum


2

Assalamualaikum semua...Alhamdulillah hr nie dh masuk 4 Ramadhan...Selamat menjalankan ibadah puasa kpd semua umat Islam๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dah GRAB ke Raya Deals from The Lab Holdings Sdn Bhd??? Kalau belum lg JOM GRAB SEKARANG....stok dh on the way tue hehehe๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Beli 2 The Lab Body Mist 120ml korg akan dpt FREE 2 vials 5ml Gucci Flora...ini deals utk Raya je tau...Lepas ni x dapat dah... Korg boleh pilih mana2 pilihan bau antaranya ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽAPPLE BLOSSOM
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“STRAWBERRY SPLASH
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนLOVELY ROSE

NAK LAGI BESTTTT TAK??? SAPE YG BELI DENGAN EMMY AKAN DAPAT EXTRA FREE GIFT๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ YEAYYYYY๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ JOM WHATSAPP EMMY SEKARANG 0105562616

#bodymist
#thelabbodymist
#appleblossom
#strawberrysplash
#lovelyrose
#perfumeslover
#onlineseller
#sayapakaisayajual
#bodymistmurah
#bodymistMalaysia
#rayadeals
#buy2free2


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan & Gawai Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #miri #sale #perfumeslover


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan & Gawai Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #produkviral #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #miri #sale #perfumeslover


1

๐Ÿ˜ Yay! Positive feedback dari customer VS sis. Enjoy your perfume dear! Spread the wonginess.. Klik link in bio to order yours today while promo is ongoing and while stock lasts
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #misiviral #miri #sale #perfumeslover


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


1

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


2

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


2

SIAPA NAK SAMPUL DUIT RAYA FREE ? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿฝโ€โ™‚
.
.
Haaa ni sis nak bgtau 200 cust pertama yg join Victoriaโ€™s secret sale sepanjang bulan Ramadhan ni sis bagi sampul duit raya khas dari @gorgeous.perfumes91 secara PERCUMA. Tak perlu uolss nk keluar duit bebanyak buat sampul raya tu semua.
.
.
So uolss join la promo harini dan jadi 200 cust terawal !
.
.
Love, @gorgeous.perfumes91 ๐Ÿ’•
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


1

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #gorgeousperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #sayajualsayapakai #miri #murahmurah #sale #perfumeslover


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +6013887896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #misiviral #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #misiviral #murahmurah #sale #perfumeslover #miri


0

๐Ÿ˜ Yay! Positive feedback dari customer VS sis. Enjoy your perfume dear! Spread the wonginess.. Klik link in bio to order yours today while promo is ongoing and while stock lasts
.
#sayajualmurah #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #misiviral #sayajualsayapakai #murahmurah #sale #perfumeslover


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#sayajualmurah #victoriasecretmurah #murahmurah #sale #perfumeslover #miri #gawairaya


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#sayajualmurah #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #miri #perfumeslover


0

Good God how bad it is this one ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฏ
Enemy number 1 ๐Ÿ’ฃ
Attaquer le Soleil Marquis de Sade
Libre d'Orange
#perfumeslover #perfumefreak #fragrancelover #notes #labdanum #church #incense #strong #nisheperfume #sample #peyrfumessample #


3

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


1

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


3

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

Gawai & Ramadhan Sale
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#ramadhansales #gawaisales #gawairaya #sayajualmurah #pocketperfumemurah #misiviral #miri #perfumeslover #sexysmell


0

Gawai & Ramadhan Sale
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60138870896 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#ramadhansales #gawaisales #gawairaya #sayajualmurah #pocketperfumemurah #misiviral #miri #perfumeslover #sexysmell


0

๐ŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan Sale๐ŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam ๐Ÿ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licins๐Ÿ˜ช
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜ Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell


0

Marina Picasso Chapeau Bleu... I was hunting for new perfumes when I found this unique fragrance. It was the packaging that grabbed my attention, and when I sprayed it on my wrist...very intriguing. It has spicy note (I guess the tolu balsam) that really stands out...even spicier than Givenchy Xeryus Rouge which has pimento in it. However, it is now sitting among other perfumes in my fragrance world. Like it much! .
.
.
.
#marinapicasso #chapeaubleu #spicynotes #perfumeslover #perfumecollection #perfumeaddict #perfumelicious #fragrancelover #fragrances #scents #attar #parfum #eaudeparfum #perfumephotography #fragrantica


0

Todo un clasico. Fragancia fresca, amaderada y especiada, logrando un equilibrio que se hace irresistible.
RD$ 3,300๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 3.40z
#perfumeshop #perfume #perfumesrd #hombres #mujeres #fragancias #fragance #perfumesph #perfumeria #perfumesale #perfumeslover


0

Un comienzo vivo, poderoso, de carรกcter especiado. El corazรณn, muy aromรกtico, se suaviza con notas mรกs frescas y verdes. El fondo, ligeramente oriental, mezcla pachulรญ y notas almizcladas y รกmbar mineral.
RD$ 3,100 3.4 oz
#ralphlauren #hugoboss #lacoste #cartier #chcarolinaherrera #perfum #perfume #perfumesrd #hombres #mujeres #fragancias #fragance #perfumesph #perfumeria #perfumesale #perfumeslover #armani #armanicode #pi #givenchy #isseymiyake #lolitalempicka #dolcegabbana #prada #dior #gucci


1

BACK IN STOCK
SAUVAGE by Dior (In its OIL form) โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
You see, when I first smelled this on paper in I was like "Daaaaammmmnnnn that's good stuff". Whether it's the uniqueness, subtle familiarity or what, some chemical they add makes this stuff truly addictive.
Its a Nice fresh scent with some mysterious depth in it... my final assessment. This fragrance GETS COMPLIMENTS - Full stop.

Scent - 10/10
Longevity - 10/10
Projection - 10/10
Compliments - 11/10
Overall - 11/10 - Translated, "sauvage" means "wild". Dm me now
#perfumeslover #designersoil#tagafriend #tellafriend#perfumeph #lagos #abuja #kano #kaduna #asaba #enugu #porthacourt #owerri #benin#ghana #nigeria #calabar #bayelsa #ajah #lekki #ibadan #ikeja#ikoyi #ajah #bbnajia


1

BACK IN STOCK
SAUVAGE by Dior (In its OIL form) โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
You see, when I first smelled this on paper in November 2016, I was like "Daaaaammmmnnnn that's good stuff". Whether it's the uniqueness, subtle familiarity or what, some chemical they add makes this stuff truly addictive.
Its a Nice fresh scent with some mysterious depth in it... my final assessment. This fragrance GETS COMPLIMENTS - Full stop.

Scent - 10/10
Longevity - 10/10
Projection - 10/10
Compliments - 11/10
Overall - 11/10 - Translated, "sauvage" means "wild". Dm me now
#perfumeslover #designersoil#tagafriend #tellafriend#perfumeph #lagos #abuja #kano #kaduna #asaba #enugu #porthacourt #owerri #benin#ghana #nigeria #calabar #bayelsa #ajah #lekki #ibadan #ikeja#ikoyi #ajah #bbnajia


1

BACK IN STOCK
SAUVAGE by Dior (In its OIL form) โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
You see, when I first smelled this on paper in November 2016, I was like "Daaaaammmmnnnn that's good stuff". Whether it's the uniqueness, subtle familiarity or what, some chemical they add makes this stuff truly addictive.
Its a Nice fresh scent with some mysterious depth in it... my final assessment. This fragrance GETS COMPLIMENTS - Full stop.

Scent - 10/10
Longevity - 10/10
Projection - 10/10
Compliments - 11/10
Overall - 11/10 - Translated, "sauvage" means "wild". Dm me now
#perfumeslover #designersoil#tagafriend #tellafriend#perfumeph #lagos #abuja #kano #kaduna #asaba #enugu #porthacourt #owerri #benin#ghana #nigeria #calabar #bayelsa #ajah #lekki #ibadan #ikeja#ikoyi #ajah #bbnajia


0

BACK IN STOCK
SAUVAGE by Dior (In its OIL form) โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
You see, when I first smelled this on paper in November 2016, I was like "Daaaaammmmnnnn that's good stuff". Whether it's the uniqueness, subtle familiarity or what, some chemical they add makes this stuff truly addictive.
Its a Nice fresh scent with some mysterious depth in it... my final assessment. This fragrance GETS COMPLIMENTS - Full stop.

Scent - 10/10
Longevity - 10/10
Projection - 10/10
Compliments - 11/10
Overall - 11/10 - Translated, "sauvage" means "wild". Dm me now
#perfumeslover #designersoil#tagafriend #tellafriend#perfumeph #lagos #abuja #kano #kaduna #asaba #enugu #porthacourt #owerri #benin#ghana #nigeria #calabar #bayelsa #ajah #lekki #ibadan #ikeja#ikoyi #ajah #bbnajia


2

BACK IN STOCK
SAUVAGE by Dior (In its OIL form) โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
You see, when I first smelled this on paper in November 2016, I was like "Daaaaammmmnnnn that's good stuff". Whether it's the uniqueness, subtle familiarity or what, some chemical they add makes this stuff truly addictive.
Its a Nice fresh scent with some mysterious depth in it... my final assessment. This fragrance GETS COMPLIMENTS - Full stop.

Scent - 10/10
Longevity - 10/10
Projection - 10/10
Compliments - 11/10
Overall - 11/10 - Translated, "sauvage" means "wild". Dm me now
#perfumeslover #designersoil#tagafriend #tellafriend#perfumeph #lagos #abuja #kano #kaduna #asaba #enugu #porthacourt #owerri #benin#ghana #nigeria #calabar #bayelsa #ajah #lekki #ibadan #ikeja#ikoyi #ajah #bbnajia


0

The end of the page