#perfumewangi

Instagram photos and videos

#perfumewangi#perfumemurah#perfumemalaysia#perfume#perfumecollection#perfumes#perfumehantaran#perfumeoriginal#perfumeshop#perfumelelaki#perfumelovers#perfumeori#perfumelover#perfumewanita#perfumesale#perfumetester#perfumeone#perfumemen#sethantaranmurah#dexandra#perfumeforwomen#perfumeforhim#perfumeformen

Hashtags #perfumewangi for Instagram

VICTORIAโ€™S SECRET PERFUME ๐ŸŒน
๐Ÿฆ‹Love Spell๐Ÿฆ‹
Only RM25 ๐Ÿ’ณ ๐Ÿ“ฒ 0173969467 (Danial)
#onlineshopping #purfumemurah #perfumewangi


0

.
FRAGRANCE TYPE: WARM GOURMAND
NOTES: BLACK VANILLA, FROZEN PEAR & BLOOMING GARDENIA
.
.
Anda si gadis manis yang fun & easygoing? Jika iya, why don't u cuba guna fragrance TEASE dari Seductive collection VS nie. Diinspirasikan sebagai fragrance yang fun, flirting & seductive yang sesuai untuk dearies yang sukakan sweet scent & fruity dari dari black vanilla & frozen pear. Impak white floral, musk & powdery juga boleh dihidu as base notes dalam fragrance nie . Memang lepas tue energy u guys boleh naik ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ‘๐Ÿป Body mist nie ada bau yang fresh, soothing & light feel, sedikit rasa sexy & flirty!! ๐Ÿ˜˜ U should wear this one on your date, baru rasa diri u charming & lovely tau!! So, u cuba dulu baru tahu penangan dia macam mana. This mist selalu sold out, so better u guys cepat okay? ๐Ÿฆ‹๐ŸŒธ
.
.
Todayโ€™s Promotion dearies!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Victoria Secret, Worldโ€™s Sexiest Perfume scents. Bau semua VS wangi gila bak hang. Cakap je bau manis, bau segar, bau yang mild atau strong semua ada
.
.
Boleh jadi as aromatherapy juga ( tak pening kepala ) Kalau pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) lagi confirm dapat bau letup & yang paling penting tahan lama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Nanti keluar dari handbag sembur sekali confirm orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat dik! โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ
.
.
Donโ€™t be late for today darling! Click whatsapp link in bio to order โ˜๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
MIST, LOTION, WASH
SQUARE BOTTLE - PROMO RM 40 ( N/P RM 129 )
ROUND BOTTLE - PROMO RM 30 ( N/P RM 79 )
.
.
#perfumemurah #perfumewangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #bodymist #bodywash #perfumemalaysia #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vs #vsmalaysia #misiviral #belionline #bazaarpaknil #teamAAFA #kedaionlinemurah #motifviral #photooftheday #vscocam #makcikbawang #kakiviral #kasiviral #trendingmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #rugitakbeli #borongmurah #borongperfume #borongperfumemurah #perfumehantaran


0

.
FRAGRANCE TYPE: WARM GOURMAND
NOTES: BLACK VANILLA, FROZEN PEAR & BLOOMING GARDENIA
.
.
Anda si gadis manis yang fun & easygoing? Jika iya, why don't u cuba guna fragrance TEASE dari Seductive collection VS nie. Diinspirasikan sebagai fragrance yang fun, flirting & seductive yang sesuai untuk dearies yang sukakan sweet scent & fruity dari dari black vanilla & frozen pear. Impak white floral, musk & powdery juga boleh dihidu as base notes dalam fragrance nie . Memang lepas tue energy u guys boleh naik ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ‘๐Ÿป Body mist nie ada bau yang fresh, soothing & light feel, sedikit rasa sexy & flirty!! ๐Ÿ˜˜ U should wear this one on your date, baru rasa diri u charming & lovely tau!! So, u cuba dulu baru tahu penangan dia macam mana. This mist selalu sold out, so better u guys cepat okay? ๐Ÿฆ‹๐ŸŒธ
.
.
Todayโ€™s Promotion dearies!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Victoria Secret, Worldโ€™s Sexiest Perfume scents. Bau semua VS wangi gila bak hang. Cakap je bau manis, bau segar, bau yang mild atau strong semua ada
.
.
Boleh jadi as aromatherapy juga ( tak pening kepala ) Kalau pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) lagi confirm dapat bau letup & yang paling penting tahan lama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Nanti keluar dari handbag sembur sekali confirm orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat dik! โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ
.
.
Donโ€™t be late for today darling! Click whatsapp link in bio to order โ˜๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
MIST, LOTION, WASH
SQUARE BOTTLE - PROMO RM 40 ( N/P RM 129 )
ROUND BOTTLE - PROMO RM 30 ( N/P RM 79 )
.
.
#perfumemurah #perfumewangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #bodymist #bodywash #perfumemalaysia #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vs #vsmalaysia #misiviral #belionline #bazaarpaknil #teamAAFA #kedaionlinemurah #motifviral #photooftheday #vscocam #makcikbawang #kakiviral #kasiviral #trendingmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #rugitakbeli #borongmurah #borongperfume #borongperfumemurah #perfumehantaran


1

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


0

One thanks wont be enough for you gais ! We are really happy when our customer trust us and you made our day so amazing . Dont have words to thank you But still thank you ! ๐Ÿงก
.
For our lovely customer , next purchase will get extra 10% more ๐Ÿฆ„
.
#yourperfumepartnefeedback for more feedback ๐Ÿ’•
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #yourperfumepartner #YPP #yourfavperfumepartner


0

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


1

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


0

One thanks wont be enough for you gais ! We are really happy when our customer trust us and you made our day so amazing . Dont have words to thank you But still thank you ! ๐Ÿงก
.
For our lovely customer , next purchase will get extra 10% more ๐Ÿฆ„
.
#yourperfumepartnefeedback for more feedback ๐Ÿ’•
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #yourperfumepartner #YPP #yourfavperfumepartner


0

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


0

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


0

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


0

"M.A Perfume Batam"

Ada 500 aroma ready silahkan cek sendiri !! cobain dlu ya baru tau kualitas nya gimana๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Tunggu apa lagi
Yukkk mari wangiii๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
๐Ÿ’‰ aroma bisa dimix/dicampur sesuai keinginan TENTUNNYA BIBIT 90:10 dan juga ada yang murni ditambah harga 5k yaa ๐Ÿ˜™ so dijamin Awet 24 jam. Dan warna bisa request juga guys. dijamin gak bakal kecewa kok krna kami mengutamakan Kualitas

Price : 35ml -> Rp.65.000 60ml -> Rp.105.000 100ml -> Rp.150.000
-----------------
Format pemesanan !
Nama :
Alamat lengkap :
No.hp :
Keterangan :

Online order can be done via :
Text / wa : 082288197732
Phone. : 082288197732

Follow my account :

@fashionsepatusandalwanita
@maperfumebatam
.
.
.
#perfume #perfumecollection #perfumes #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumeshop #perfumelovers #perfumecowok #perfumecewek #perfumeoriginalmurah #perfumebranded #perfumelelaki #perfumewanita #perfumewangi #perfumeshopping #parfume #parfumenak #parfumemurah #parfumes #parfumerefill #parfumebatam #parfumhits #parfumkekinian #parfumjamannow #batam #batamolshop #perfumebatam


1

PERFUME VIRAL๐Ÿ’ฅ
.
๐Ÿ”ฎMIDNIGHT FANTASY
๐Ÿ”ฎPARIS HILTON
๐Ÿ”ฎFORBIDDEN ROSE
๐Ÿ”ฎBOMBSHELL
๐Ÿ”ฎESCADA CHERRY
๐Ÿ”ฎGUCCI FLORAL
๐Ÿ”ฎAQUA
.
Ready stock !!
.
Order ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ whatsapp
๐Ÿ“ฒ+60139522243
๐Ÿ“ฒ+60139522243
#perfumeviral #perfumewangi #perfumecollection #perfumeborong #kosmetikmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmalaysia


0

Recieve preorder 11818.. Perfume yg diinspirasi dr jenama antarabangsa , bkualiti n murah..
๐Ÿ‘‰Inspired Perfume
๐Ÿ‘‰Produk halal mesra solat
๐Ÿ‘‰Wangian yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa
๐Ÿ‘‰Eau De Parfum(EDP)
๐Ÿ‘‰Tahan lebih 13 jam mengikut kesesuaian pengguna
๐Ÿ‘‰99% setanding perfume antarabangsa
๐Ÿ‘‰Botol spray bersaiz 15ml RM20 & 35ml RM45 ๐Ÿ‘‰Pos SM RM7 , SS RM10
๐Ÿ‘‰Mudah dibawa kemana sahaja
๐Ÿ‘‰Lebih drpd 400 wangian
#ctdk #bazar #bazarpaknil #subangjaya #petaling #pantai #shahalamresident #armaniexchange #dunhillperfume #gucci #versace #malaysian #onlineshopph #perfumecollection #gucci #versace #onlineshoppingmalaysia #pm #inbox #dm #kakiperfume #perfumewangi #berbaloi #mudamudi #jompm #inspireperfume #inspire1 #perfume #preorder #malaysia


3

WOMEN SET 2..๐Ÿ˜
. .
1. Inspired by Tresor, Lancome - FLORAL & SOFT
2. Inspired by Envy, Gucci - FLORAL & FRESH
3. Inspired by Flower, Kenzo - FLORAL & POWDERY
4. Inspired by Eternity Women, CK - FLORAL & SPICY
5. Inspired by Gloria, Cacharel - WOODY & FEMININE
6. Inspired by Miracle, Lancome - FRESH & SPICY
7. Inspired by J'adore, Dior - ROSE & FRESH
8. Inspired by Intense, Hugo Boss - WOODY & POWDERY .
.
.
Sis hanya keluar duit RM50 je...tapi boleh dapat 8 minyak wangi yg baunya lain2. Takkan lah tak nak sis?. Cuba tgk perfume yg ada dlm Women Set 2 ONE DROP PERFUMES ni..mesti ada yg sis berkenan : .
.
.
Best ke best..
.
.
Berminat..
.
.
Klik link di bio..๐Ÿ‘†๐Ÿป #onedropperfumesmalaysia
#onedrop
#sayajualperfume
#odp
#perfume
#perfumemurah
#perfumewangi


4

KEKAL WANGI SEPANJANG HARI DGN SINAR AURAโ—๏ธ
.
.
Dah pakai perfume, tapi tak tahan lama. Malulah bila tengahari je badan dah berbau peluh. Nak dekat dgn org pun malu ๐Ÿ˜Œ
.
.
Jom cepat grab Sinar Aura Perfume sekarang. Pakai dr pagi, tahan hingga ke petang! ๐Ÿ˜
.
_____
Mudah je nak order :
.
1. DM Instagram Sinar Aura Perfume ( @atasi_bau_badan ) ๐Ÿ’
.
2. Whatsapp 0105540202 ๐ŸŒท
.
3. Klik link whatsapp di bio kalau malas save number ๐Ÿ˜„
.
_____
Utk yg berminat tp tak tahu nak pilih yg mana satu, kami bersedia utk bantu anda dlm pemilihan perfume mengikut citarasa anda ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
.
#perfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumetahanlama #hargamurah #sinarauraperfume #terapiinstagram #harumbergaya #niqab #ajimaura #sayajual #sayajualperfume #hijab #uitm #azizanosman #perfumelelaki #perfumeperempuan #sungaipetani #kedah #perfumeori #ajdeparfum #baazarpaknil #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018 #rsclebaran2018 #minimalaceraya2018 #ashhannasclassyraya2018


1

ReadyStock โ€ผ๏ธ (VERSACE)
.HOT SELLING โ™จ๏ธโ™จ๏ธโ™จ๏ธ
๐ŸŒทPerfume Inspired
๐Ÿ’งIsi Padu 35ml
๐Ÿ‘Quality terbaik .
๐Ÿ’ฏBau mirip Original
๐Ÿ•–Bau Tahan melebihi 8-10 Jam
โœˆ๏ธBoleh bawa travel
.
.
๐Ÿ’ฐRM 15 SEBOTOL
RM 14 5 BOTOL
RM 10 - 10 BOTOL
๐Ÿ COD : Shah Alam
๐Ÿ“ฑWhatsApp : 010.3695842
.
.
#perfumemurah #perfumeterlajaklaris #perfumewangi #perfumetahanlamamurah #perfumeinspiredmurah #perfumecollection #perfumeaddict
#lifestyle#instagoods
#codshahalam#fashion
#minyakwangimurah
#pemborongperfumemurah
#like4like#loves#picodtheday


1

"TAK BANYAK PUN DAPAT BULAN NI DALAM RM1500 EXTRA BULAN JER... BOLEH LA NAK BELI HANDBAG BARU DENGAN HASIL JUALAN ESHAL PERFUME NI... JOM JOIN TEAM ESHAL KL... BEST TAW..."
.
Nak jadi sebahagian TEAM ESHAL KL? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda ๐Ÿ˜š
.
#agentwanted #dropshipwanted #pengedardiperlukan #pengedar #menjual #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #eshalkl #minyakwangi #perfume #perfumewangi #perfumery #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysia


1

๐Ÿ˜ฏTAK TAHAN!!!!!
.
Bukan sbb bau x tahan lama.. tapi sebab x tahan bau #perfumemesrasolatadรจle yg WANGIIIIIIII !!!! ๐Ÿ˜
.
Terus cancel nk bagi present kat member๐Ÿ˜… Ni mmg klaka..๐Ÿ˜‚
.
Wangian pilihan: Coco Mademoiselle by Chanel
.
#feedbackcustomer
#perfumemesrasolatadรจle
#perfumebauori
#perfumemelaka
#perfumewangi
#perfumetahanlama
#perfumeperempuan


0

Hmmm๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง
Tak tahu nak pakai perfumes apa ๐Ÿค”
Perfumes yang lama pun dah habis . ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ Haa Abam ada jalan penyelesaian yang korang selalu pikirkan tu ๐Ÿค— .

Apa kata korang jadikan perfumes sugarbomb sebagai perfumes favourite korang tak rugi tau beli sugarbomb perfumes. Sebab perfumes ni murah je tau RM 35 jee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dan dengan Rm35 je anda dapt 1 botol yg fantastik yea๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk indoor pula Rm10 sahaja.... Harga berpatutan yea semua๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Apalagi jum lah tekan direct link dibawah โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
www.wasap.my/60189764307/sayanakperfume

Atau

Klik je link bio abam di โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ Rugi kalau x mencubanya youalls๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #perfumesugarbomb
#perfumeparfume
#perfumewangi
#perfumetahanlama
#perfumeviral
#perfumemampumilik
#fiqstore
#sugarbomb
#batupahat


1

.
FRAGRANCE TYPE: FRESH
NOTES: PINK PEPPERCORN, TREASURE PEONY & ASHOK FLOWER
.
.
Cuaca panas dekat Malaysia nie buat kulit u guys kering? Sekarang tak perlu risau dah, sapu je lotion VS nie confirm jatuh hati ๐Ÿƒ๐Ÿ Siapa kata lotion VS cuma bagi dearies bau harum & wangi je? Dia tetap boleh kekalkan kelembapan kulit & mudah menyerap dengan pantas tau. So, bukan saja kulit u guys lembut, tapi wangi dari pagi sampai ke petang. Tak percaya? then u should try CRUSH BODY LOTION Notes dari pink peppercorn, treasure peony & ashok flower menghasilkan scent fruity yang fresh & bau yang maskulin sedikit. U should wear this one every time lepas mandi to start your day with +ve mind ๐Ÿค“๐ŸŒธBeing easygoing & fun. That's how the fragrance could change someone's mood. Some reviews said, this fragrance reminds them as the younger siblings of Bombshell. So, u cuba dulu baru tahu penangan dia macam mana. Better u guys cepat sebelum sold out okay? Hurry, grab one now dearies! ๐Ÿ‘ฃ๐Ÿ‘ฃ
.
.
Todayโ€™s Promotion dearies!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Victoria Secret, Worldโ€™s Sexiest Perfume scents.
Bau semua VS wangi gila bak hang. Cakap je bau manis, bau segar, bau yang mild
atau strong semua ada
.
.
Boleh jadi as aromatherapy juga ( tak pening kepala ) Kalau pakai 1 set ( wash,
lotion & mist ) lagi confirm dapat bau letup & yang paling penting tahan lama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Nanti keluar dari handbag sembur sekali confirm orang sebelah jejeling je awak
pakai VS famous brand sangat dik! โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ
.
.
Donโ€™t be late for today darling! Click whatsapp link in bio to order โ˜๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
MIST, LOTION, WASH
SQUARE BOTTLE - PROMO RM 40 ( N/P RM 129 )
ROUND BOTTLE - PROMO RM 30 ( N/P RM 79 )
.
.
#perfumemurah #perfumewangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #bodymist #bodywash #perfumemalaysia #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vs #vsmalaysia #misiviral #belionline #bazaarpaknil #teamAAFA #kedaionlinemurah #motifviral #photooftheday #vscocam #makcikbawang #kakiviral #kasiviral
#trendingmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #rugitakbeli #borongmurah #borongperfume #borongperfumemurah #perfumehantaran


1

.
FRAGRANCE TYPE: FRESH
NOTES: PINK PEPPERCORN, TREASURE PEONY & ASHOK FLOWER
.
.
Cuaca panas dekat Malaysia nie buat kulit u guys kering? Sekarang tak perlu risau dah, sapu je lotion VS nie confirm jatuh hati ๐Ÿƒ๐Ÿ Siapa kata lotion VS cuma bagi dearies bau harum & wangi je? Dia tetap boleh kekalkan kelembapan kulit & mudah menyerap dengan pantas tau. So, bukan saja kulit u guys lembut, tapi wangi dari pagi sampai ke petang. Tak percaya? then u should try CRUSH BODY LOTION Notes dari pink peppercorn, treasure peony & ashok flower menghasilkan scent fruity yang fresh & bau yang maskulin sedikit. U should wear this one every time lepas mandi to start your day with +ve mind ๐Ÿค“๐ŸŒธBeing easygoing & fun. That's how the fragrance could change someone's mood. Some reviews said, this fragrance reminds them as the younger siblings of Bombshell. So, u cuba dulu baru tahu penangan dia macam mana. Better u guys cepat sebelum sold out okay? Hurry, grab one now dearies! ๐Ÿ‘ฃ๐Ÿ‘ฃ
.
.
Todayโ€™s Promotion dearies!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Victoria Secret, Worldโ€™s Sexiest Perfume scents.
Bau semua VS wangi gila bak hang. Cakap je bau manis, bau segar, bau yang mild
atau strong semua ada
.
.
Boleh jadi as aromatherapy juga ( tak pening kepala ) Kalau pakai 1 set ( wash,
lotion & mist ) lagi confirm dapat bau letup & yang paling penting tahan lama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Nanti keluar dari handbag sembur sekali confirm orang sebelah jejeling je awak
pakai VS famous brand sangat dik! โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ
.
.
Donโ€™t be late for today darling! Click whatsapp link in bio to order โ˜๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
MIST, LOTION, WASH
SQUARE BOTTLE - PROMO RM 40 ( N/P RM 129 )
ROUND BOTTLE - PROMO RM 30 ( N/P RM 79 )
.
.
#perfumemurah #perfumewangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #bodymist #bodywash #perfumemalaysia #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vs #vsmalaysia #misiviral #belionline #bazaarpaknil #teamAAFA #kedaionlinemurah #motifviral #photooftheday #vscocam #makcikbawang #kakiviral #kasiviral
#trendingmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #rugitakbeli #borongmurah #borongperfume #borongperfumemurah #perfumehantaran


0

Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Nak Olivia mehla sini โ˜Ž๏ธ0192740304
.
#dexandra #newdexandra #perfumedexandra #dexandrawangi #perfumemurah #perfumewangi #shahalam #shahalam2 #puncakalam #saujanautama #kubugajah #kgkubugajah #bukitsubang #subangpermai #subangperdana #kgmelayu #kgmelayusubang #sgbuloh #kotadamansara


0

Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Nak Olivia mehla sini โ˜Ž๏ธ0192740304
.
#dexandra #newdexandra #perfumedexandra #dexandrawangi #perfumemurah #perfumewangi #shahalam #shahalam2 #puncakalam #saujanautama #kubugajah #kgkubugajah #bukitsubang #subangpermai #subangperdana #kgmelayu #kgmelayusubang #sgbuloh #kotadamansara


0

Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Nak Olivia mehla sini โ˜Ž๏ธ0192740304
.
#dexandra #newdexandra #perfumedexandra #dexandrawangi #perfumemurah #perfumewangi #shahalam #shahalam2 #puncakalam #saujanautama #kubugajah #kgkubugajah #bukitsubang #subangpermai #subangperdana #kgmelayu #kgmelayusubang #sgbuloh #kotadamansara


0

STOK PERFUME LELAKI.
.
.
Semua wangi.sembur sikit jer dah wangi


2

MERDEKA SPECIAL OFFERโ€ผ๏ธ
.
.
Jom sama2 kita raikan kemerdekaan dengan Perfume Paradise, inspired perfume wangian tahan sehingga 72jam!
.
.
PROMOSI MURAH KAW-KAWโ€ผ๏ธHARGA LORI TERBALIK NI๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
๐ŸŒธLESS sehingga 15% untuk PERFUME PARADISE EXCLUSIVE๐ŸŒธ
.
๐ŸŒธRM3 OFF untuk PEN PERFUME๐ŸŒธ
.
Inspired perfume,wangi sebijik original perfume. Paling best mesra solat dan wangi tahan lama.
.
Promosi sehingga 31 Ogos 2018 sahaja. Jom uols grab laju2.
.
.
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
.
.
#merdekapromotion #perfumefamousmalaysia #perfumelaris .
#promotionraya
#PenPerfumeParadise
#PerfumeParadiseExclusive #promotion2018 #nakwangicarisaya #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmalaysia #muabellaz #muabellazpakai #perfumeparadiseoriginal #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #perfumemuabellaz #perfumemuaviral #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilperfume #perfumewangi


1

MERDEKA SPECIAL OFFERโ€ผ๏ธ
.
.
Jom sama2 kita raikan kemerdekaan dengan Perfume Paradise, inspired perfume wangian tahan sehingga 72jam!
.
.
PROMOSI MURAH KAW-KAWโ€ผ๏ธHARGA LORI TERBALIK NI๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
๐ŸŒธLESS sehingga 15% untuk PERFUME PARADISE EXCLUSIVE๐ŸŒธ
.
๐ŸŒธRM3 OFF untuk PEN PERFUME๐ŸŒธ
.
Inspired perfume,wangi sebijik original perfume. Paling best mesra solat dan wangi tahan lama.
.
Promosi sehingga 31 Ogos 2018 sahaja. Jom uols grab laju2.
.
.
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
.
.
#merdekapromotion #perfumefamousmalaysia #perfumelaris .
#promotionraya
#PenPerfumeParadise
#PerfumeParadiseExclusive #promotion2018 #nakwangicarisaya #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmalaysia #muabellaz #muabellazpakai #perfumeparadiseoriginal #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #perfumemuabellaz #perfumemuaviral #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilperfume #perfumewangi


0

MERDEKA SPECIAL OFFERโ€ผ๏ธ
.
.
Jom sama2 kita raikan kemerdekaan dengan Perfume Paradise, inspired perfume wangian tahan sehingga 72jam!
.
.
PROMOSI MURAH KAW-KAWโ€ผ๏ธHARGA LORI TERBALIK NI๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
๐ŸŒธLESS sehingga 15% untuk PERFUME PARADISE EXCLUSIVE๐ŸŒธ
.
๐ŸŒธRM3 OFF untuk PEN PERFUME๐ŸŒธ
.
Inspired perfume,wangi sebijik original perfume. Paling best mesra solat dan wangi tahan lama.
.
Promosi sehingga 31 Ogos 2018 sahaja. Jom uols grab laju2.
.
.
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
๐Ÿ“ฒ 016-3374254
.
.
#merdekapromotion #perfumefamousmalaysia #perfumelaris .
#promotionraya
#PenPerfumeParadise
#PerfumeParadiseExclusive #promotion2018 #nakwangicarisaya #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmalaysia #muabellaz #muabellazpakai #perfumeparadiseoriginal #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #perfumemuabellaz #perfumemuaviral #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilperfume #perfumewangi


0

.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Nak Olivia mehla sini
.
Cecepat sebelum #PromoMerdeka tamat yea
.
http://www.wasap.my/60102495411/nnrlurvely
.
#dropshipdexandrawanted
#rarebarulahraya
#dexandrahq
#wassap0102495411
#dexandra
#teamnnrlurvely
#dexandraampang
#dexandrabangsar
#dexandraseremban
#perfumewangi
#perfumeviral
#agentdropshipwanted
#agentdexandra
#agentdexandraperfumes
#sofreshsowangi
#airfreshenerdexandrarm10
#faktadexandra
#konsultanWangianAnda
#dexandra
#promomerdeka


1

.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Nak Olivia mehla sini
.
Cecepat sebelum #PromoMerdeka tamat yea
.
http://www.wasap.my/60102495411/nnrlurvely
.
#dropshipdexandrawanted
#rarebarulahraya
#dexandrahq
#wassap0102495411
#dexandra
#teamnnrlurvely
#dexandraampang
#dexandrabangsar
#dexandraseremban
#perfumewangi
#perfumeviral
#agentdropshipwanted
#agentdexandra
#agentdexandraperfumes
#sofreshsowangi
#airfreshenerdexandrarm10
#faktadexandra
#konsultanWangianAnda
#dexandra
#promomerdeka


0

.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Nak Olivia mehla sini
.
Cecepat sebelum #PromoMerdeka tamat yea
.
http://www.wasap.my/60102495411/nnrlurvely
.
#dropshipdexandrawanted
#rarebarulahraya
#dexandrahq
#wassap0102495411
#dexandra
#teamnnrlurvely
#dexandraampang
#dexandrabangsar
#dexandraseremban
#perfumewangi
#perfumeviral
#agentdropshipwanted
#agentdexandra
#agentdexandraperfumes
#sofreshsowangi
#airfreshenerdexandrarm10
#faktadexandra
#konsultanWangianAnda
#dexandra
#promomerdeka


0

.
FRAGRANCE TYPE: FRUITY
NOTES: CRUSHED PLUM & MIDNIGHT BLOOM
.
.
Siapa yang sukakan bau sweet plum angkat tangan sikit ๐Ÿ™‹Dalam variasi pure seduction, one of the top selling item is PURE SEDUCTION SHIMMER. Every scent yang ada plum ๐Ÿ‘ memang akan rasa addicting & seductive sangat. Setiap 5 mins mesti rasa nak cium badan sendiri yang sweet & charming tue. Umum tahu, mostly bau fragrances mist dari VS akan ada rasa stingy bila hidu, strong at first, tapi lepas tue bau dia jadi nice & feminine bila dah serasi dengan suhu badan u ๐ŸŒผ๐Ÿ Ini antara mist yang sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond sebab bau dia memang kuat pada awalnya but then become sweet as candy ๐Ÿญ๐Ÿฌ TBH, ini antara pure seduction body mist yang sis suka sangat ๐Ÿ˜ Memang relax bila bau shimmer edition nie ๐Ÿ’† Tapi yang lagi bestnya, shimmer edition nie ada glitter dalam mist tue sendiri. Bila sembur pada badan, boleh nampak glitter tue lawa sangat, selagi tak hilang, selagi tue u akan wangi ๐Ÿ’˜ Tapi jangan sampai tak mandi pula ๐Ÿคข
.
.
Todayโ€™s Promotion dearies!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Victoria Secret, Worldโ€™s Sexiest Perfume scents. Bau semua VS wangi gila bak hang. Cakap je bau manis, bau segar, bau yang mild atau strong semua ada
.
.
Boleh jadi as aromatherapy juga ( tak pening kepala ) Kalau pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) lagi confirm dapat bau letup & yang paling penting tahan lama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Nanti keluar dari handbag sembur sekali confirm orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat dik! โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ
.
.
Donโ€™t be late for today darling! Click whatsapp link in bio to order โ˜๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
MIST, LOTION, WASH
SQUARE BOTTLE - PROMO RM 40 ( N/P RM 129 )
ROUND BOTTLE - PROMO RM 30 ( N/P RM 79 )
.
.
#perfumemurah #perfumewangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #bodymist #bodywash #perfumemalaysia #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vs #vsmalaysia #misiviral #belionline #bazaarpaknil #teamAAFA #kedaionlinemurah #motifviral #photooftheday #vscocam #makcikbawang #kakiviral #kasiviral #trendingmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #rugitakbeli #borongmurah #borongperfume #borongperfumemurah #perfumehantaran


0

.
FRAGRANCE TYPE: FRUITY
NOTES: CRUSHED PLUM & MIDNIGHT BLOOM
.
.
Siapa yang sukakan bau sweet plum angkat tangan sikit ๐Ÿ™‹Dalam variasi pure seduction, one of the top selling item is PURE SEDUCTION SHIMMER. Every scent yang ada plum ๐Ÿ‘ memang akan rasa addicting & seductive sangat. Setiap 5 mins mesti rasa nak cium badan sendiri yang sweet & charming tue. Umum tahu, mostly bau fragrances mist dari VS akan ada rasa stingy bila hidu, strong at first, tapi lepas tue bau dia jadi nice & feminine bila dah serasi dengan suhu badan u ๐ŸŒผ๐Ÿ Ini antara mist yang sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond sebab bau dia memang kuat pada awalnya but then become sweet as candy ๐Ÿญ๐Ÿฌ TBH, ini antara pure seduction body mist yang sis suka sangat ๐Ÿ˜ Memang relax bila bau shimmer edition nie ๐Ÿ’† Tapi yang lagi bestnya, shimmer edition nie ada glitter dalam mist tue sendiri. Bila sembur pada badan, boleh nampak glitter tue lawa sangat, selagi tak hilang, selagi tue u akan wangi ๐Ÿ’˜ Tapi jangan sampai tak mandi pula ๐Ÿคข
.
.
Todayโ€™s Promotion dearies!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Victoria Secret, Worldโ€™s Sexiest Perfume scents. Bau semua VS wangi gila bak hang. Cakap je bau manis, bau segar, bau yang mild atau strong semua ada
.
.
Boleh jadi as aromatherapy juga ( tak pening kepala ) Kalau pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) lagi confirm dapat bau letup & yang paling penting tahan lama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Nanti keluar dari handbag sembur sekali confirm orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat dik! โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ
.
.
Donโ€™t be late for today darling! Click whatsapp link in bio to order โ˜๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
MIST, LOTION, WASH
SQUARE BOTTLE - PROMO RM 40 ( N/P RM 129 )
ROUND BOTTLE - PROMO RM 30 ( N/P RM 79 )
.
.
#perfumemurah #perfumewangi #minyakwangi #minyakwangimalaysia #bodymist #bodywash #perfumemalaysia #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vs #vsmalaysia #misiviral #belionline #bazaarpaknil #teamAAFA #kedaionlinemurah #motifviral #photooftheday #vscocam #makcikbawang #kakiviral #kasiviral #trendingmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #rugitakbeli #borongmurah #borongperfume #borongperfumemurah #perfumehantaran


0

2 tahun uolls dah tak pakai deodoran. Haa, sekali try mesti dah tak boleh hidup tanpa CLelf ni sebab best sangat mcm spray air je tapi kesan diaa perghh 24jam hilang bau badan tuu๐Ÿ˜

KELEBIHAN CL Go Activeโ„ข๏ธ

1. Menghilangkan bau di bahagian badan sepantas 3 saat .
2. Badan bebas daripada bau sehingga 24 jam .
3. Bersifat antiseptiK dan dapat menghalang pembiakan bakteria .
4. Tidak ada rasa melekit .
5. Boleh diguna di seluruh bahagian luar tubuh seperti tangan, dada, ketiak, kaki dan pelipat kulit kecuali bahagian sensitif seperti mata, alat sulit dan kawasan luka .
6. Tiada lagi masalah kekotoran di bahagian bawah lengan baju .
7. Lebih jimat kerana 1 botol boleh 3-4 minggu .
8. Boleh dikongsi seiisi keluarga atau bersama orang tersayang .
9. Sesuai dipakai oleh setiap lapisan umur (kecuali bayi) tanpa mengira jantina .
10. Mudah dibawa ke mana sahaja
11. Lebih yakin untuk bersosial dengan rakan dan orang ramai .

RM26 je
Beli 2 free 1
Whatsapp 011-6110 8462


2

Si cantek manis Cik Olivia๐Ÿ˜
Olivia pilihan Wanita Moden
.
Olivia diserikan bauan mewah Magnolia beserta not buah-buahan dan rempah. Kandungan wangian ini termasuk magnolia, melon, pic, pir, bergamot dan oren mandarin.
.
Ini feedback dari pengguna Olivia sebelum ni :
.
โ€œSaya memang jatuh cinta lah pada perfume nih. Bau nya bukan setakat wangi, tapi menaikkan level keyakinan saya di tahap yang lebih tinggi...I love Olivia...โ€
.
Bau manis sweet jer.. bau fruity floral yg terserlah keharumannya ๐Ÿ˜€
๐Ÿ’‹ pear
๐Ÿ’‹ bunga jasmine ๐Ÿ’‹ musky
๐Ÿ’‹ aquatic

#PromoMerdeka
Stok beg ini sangat TERHAD, lagi pula saya nak berikan secara PERCUMA, tersangat lajuzz la stok beg ni menyusut. Beg Mekap Dexandra yang ekslusif! Free jer nak bagi ni.
.
Jangan lengah lagi, nak beg ni, klik Link Wassap di Bio๐Ÿ˜‰
.
.
#dexandra
#promomerdeka


1

"SAYA SUKA GILER KAT ESHAL NI... BAU TAK LARI LANGSUNG DENGAN ORI... BAU PULAK TAHAN LAMA... MEMANG BEST..."
.
Nak dapatkan perfume SUPER PADU serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda ๐Ÿ˜š
.
.
#agentwanted #dropshipwanted #pengedardiperlukan #pengedar #menjual #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #eshalkl #minyakwangi #perfume #perfumewangi #perfumery #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysia


1

Wangian terbaru dr @baumikha.perfume..wangiii sgt..rugi klu tak beli tau..๐Ÿ˜‰
.
To purchase :
๐Ÿญ Screenshot / nama perfume
๐Ÿญ Whatsapp to :
www.wasap.my/60133882581.com
NO ORDER VIA DMโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Jangan lupa follow IG kami ye..๐Ÿ˜˜
@baumikha.perfume
@baumikha.perfume
@baumikha.perfume
.
#baumikhaperfume #lovesbaumikha #inspiredperfume #inspiredperfumemurah #perfumemurah #perfumebandung #perfume #perfumeshop #perfumecollection #perfumeinspired #tudungaqeesya #aqeesyalovers #sayajualmurah #sayajualmurah2 #perfumes #perfumewangi


0

Cepat grab promosi @baumikha.perfume 3 botol RM100 jer..๐Ÿ˜‰
.
To purchase :
๐Ÿญ Screenshot / nama perfume
๐Ÿญ Whatsapp to :
www.wasap.my/60133882581.com
NO ORDER VIA DMโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Jangan lupa follow IG kami ye..๐Ÿ˜˜
@baumikha.perfume
@baumikha.perfume
@baumikha.perfume
.
#baumikhaperfume #lovesbaumikha #inspiredperfume #inspiredperfumemurah #perfumemurah #perfumebandung #perfume #perfumeshop #perfumecollection #perfumeinspired #tudungaqeesya #aqeesyalovers #sayajualmurah #sayajualmurah2 #perfumes #perfumewangi


0

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


1

BIRHTDAY MONTH SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Get all your special price ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ NEW IN BOX RM199
๐ŸŽ TESTER RM139
๐ŸŽ REPACK RM20 ( BUY 5 FREE 3 )
๐ŸŽ SET HANTARAN RM239
๐ŸŽ VS BODY MIST Rm40 ( 3 RM100) .
Lucky Draw , For those yang beli , Kita akan buat 50 cabutan bertuah untuk memenang 50 New in box perfume dan setiap pembelian akan dapat BIG FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah


0


3


1


1


1


2


1


1


1


1


1


1


1


1


1