#perlis

Instagram photos and videos

#perlis#selangor#johor#kedah#terengganu#bazarpaknil#pulaupinang#perak#pahang#melaka#negerisembilan#kualalumpur#kelantan#pemborongcadar#naelofarhijablover#bokkitahijab#shawlkeknis#karpetmurah#cadarpatchworkmurah#homedecor#wilayapersekutuan#sayajual#malaysia#onlineshopping#nuciferachallenge#pemutihgigimurah

Hashtags #perlis for Instagram

πŸ‘‘ KURUNG OFFER πŸ‘‘
.
Code: M703
Myeisha Organza Printed Kurung
.
Size ⏩ 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46
.
Material ⏩ Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai )
.
🌟 Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟 Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟 Tangan : Tulip
.
Berat : 480gram +/-
.
Harga πŸ‘‰ RM99
Postage : RM8 SM / RM10 SW / RM11 SB
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌️😘
.
#kualalumpur #kelantan #kedah #perak #pulaupinang #perlis #pahang #terengganu #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah #kelantanese #kedahan #perakende #igersganu #ganukite #johorean #johorbahru #johordarultakzim #johore #sarawakian #sabahlar #sabahan #santaijim #biteallteam


0

BΓ³nΓ­a Steel Couple
.
HARGA RM 100.00
.
βœ”οΈGred AA
βœ”οΈDate Function
βœ”οΈFree Box
βœ”οΈFree Postage
.
🎁Freegift Inspired Perfume
.
☎️ wasap sis 011-5677 8018
.
#hadiahkekasih
#hantaranmurah
#hadiahcouple
#selangor
#perlis
#kedah
#penang
#terengganu
#kelantan
#johor
#melaka
#kualalumpur
#perlis
#kedah
#perak
#penang
#hadiahlelaki


0

BΓ³nΓ­a Steel Couple
.
HARGA RM 100.00
.
βœ”οΈGred AA
βœ”οΈDate Function
βœ”οΈFree Box
βœ”οΈFree Postage
.
🎁Freegift Inspired Perfume
.
☎️ wasap sis 011-5677 8018
.
#hadiahkekasih
#hantaranmurah
#hadiahcouple
#selangor
#perlis
#kedah
#penang
#terengganu
#kelantan
#johor
#melaka
#kualalumpur
#perlis
#kedah
#perak
#penang
#hadiahlelaki


0

BΓ³nΓ­a Steel Couple
.
HARGA RM 100.00
.
βœ”οΈGred AA
βœ”οΈDate Function
βœ”οΈFree Box
βœ”οΈFree Postage
.
🎁Freegift Inspired Perfume
.
☎️ wasap sis 011-5677 8018
.
#hadiahkekasih
#hantaranmurah
#hadiahcouple
#selangor
#perlis
#kedah
#penang
#terengganu
#kelantan
#johor
#melaka
#kualalumpur
#perlis
#kedah
#perak
#penang
#hadiahlelaki


0

MINYAK 'JAMPI' BUAT SUAMI ISTERI GILA BAYANG!! 😍😍
.
hati-hati !! minyak ni kalau terlebih sapu terpaksa tukar bra saiz D !!πŸ˜†πŸ˜†
.
Lepas sapu mula rasa berdenyutΒ² !!
.
Duduk rumah tak payah pakai bra dah !! tapi buah dada cantik terletak !!
.
Puting jadi pinky sebab semua dakiΒ² tanggal !!
.
punggung yg kecik/leper kini mula mmbesar melentik lentik !!
.
Whatsapp Terus!! http://www.wasap.my/60104201849/amontoq


1

#QLARABEADS
.
CIRI2
====
(βœ”οΈ) DESIGN- PERINCIAN MANIK CANTIK DI LENGAN BAJU
(βœ”οΈ) MATERIAL HIGH QUALITY COMO CREPE SATIN YANG LEMBUT, BERKUALITI, SELESA
(βœ”οΈ) 11 WARNA HOT SELLING
(βœ”οΈ) SESUAI UNTUK KE OFIS, KULIAH, JALAN2
(βœ”οΈ) WUDHU DAN BF FRIENDLY (βœ”οΈ) X PANAS, X JARANG, JATUH & FLOWY
(βœ”οΈ) LIGHT IRONING, TIDAK MUDAH KEDUT
(βœ”οΈ) MESRA WUDHUK
(βœ”οΈ) SAIZ: SS - XXL
.
.
STOK LIMITED, FIRST COME FIRST SERVE
.
More details just whatsApp 0134033047 / click link on my bio 😘
.
.
#bajutunang #bajumurah #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajutunang #bajumurah #bajukonvo #bajuraya #bajukenduri #bajucantik #materialbest #rayasakan #malaysia #kelantan #johor #perlis #melaka #pahang #kedah #terengganu #malaysia #kelantan #johor #perak


0

DUNIA ART
.
Dari kecik kita sudah berjumpa dengan "ART" ni. Tapi kita tak tau apa itu "ART" sebenarnya. Kan? 😊. Masa kecik kita jumpa papan tanda dekat tepi jalan, lukisan dekat dinding-dinding kaki lima, ataupun dinding dekat dalam lab sekolah ke... Masa tu kita pikir tu adalah "CONTENGAN". Sebab zaman kecik kita hanya tau "menconteng" saja πŸ˜‚. Orang kita kalau nampak serabut, dia akan cakap "ITU BERSEPAH/BERSELERAK. KEMAS KAN BALIK". Tapi kalau jumpa dengan orang ART ni, dia akan cakap, "ITU ADALAH SENI" 😊.
.
Alhamdulillah 3 tahun Diploma in Graphic Design and Creative Media mengajarku tentang penting jugak "ART" dalam kehidupan kita ni 😊. Tak maju la dunia ni kalau xde "ART" langsung. Kann 🌸.
.
Penyusunan dalam gambar juga adalah penting dalam "ART" 😚.
.
Pagi tadi Biela try buat flatlay untuk snowcap yang baru sampai stok kelmarin. Nantikan gambar2 lain ye guys❀️.
.
#handsockstokinbybieyl #snowcap #snowcapmurah #anaktudung #innertudung #snowcapberhantu #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapiw #snowcapselesa #snowcapberhantuIW #terengganu #negeripantaitimur #seppenyu #sepkepoksepmung #kelantan #pahang #perlis #perak #pulaupinang #selangor #melaka #sabah #miniagensnowcapberhantu #sarawak #negerisembilan #muslimahfashion #malaysia #onlineshopper #agenkualaterengganu


0

Kami beoperasi seperti biasa 7.00pm-4.00am , buka hari2 guys, shisha Rm14 nak letak 40jenis flover pun harga tetap sama guys , nak rasa service shisha terbaik di Perlis boleh dtg dan cuba guys #kangaqport #perlis #mambobistro #mambovintage #kapitshisha #shisha #utara #kangar #arau #jitra #alorsetar #agtshisha #haryshisha #shishaanakmuda #maxonshisha #zulshisha #baragazzshisha #dmulashisha #hookah


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

Hari ni panasnya cuaca, ya Allah. Bila cuasa panas mencecah 35 degree ni, mai penyakit malas mekap bila keluar rumah sbb nak cepat-cepat bersiap pergi, cepat-cepat uruskan segala hal, cepat-cepat balik rumah, bertapa bawah aircond.

So, wlpn tak nak / rimas nak makeup, WAJIB pastikan pakai moisturizer & sun protector sblm keluar rumah. Hari ni I pilih #TimeWiseRepair
#DayCream with SPF 30.

Why? Because the day cream is a moisturizer + sun protection combine all in 1 bottle. Easy usage, tak kena apply byk benda.

The benefits :
1. Prevent skin glycation & the formation of advanced glycation end products
2. Restores skin's youthful cushion
3. Helps minimize skin reaction to external irritants
4. Restore skin's even tone
5. Helps protect against skin-aging UVA/UVB damage
6. Increases skin moisture for 12 hours

Ditambah pula dgn faedah keperluan kulit utk "kekal muda", TimeWise Repair range ni ada kandungan utama Volu-Firm Complex iaitu Tripeptide 1 (support segala proses yg kritikal utk pembaikkan kulit); Hyaluronic Acid (memberikan keanjalan); Plant Stem Cells (melindungi matrix kulit yg menyumbang kpd keanjalan kulit)

Pakai range TimeWise Repair ni, tak pakai mekap pun tak nampak mcm mak anak dua.

HerherherherherπŸ˜‰

#MaryKay #KotaBharu #Kelantan #Terengganu #Pahang #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Perlis #PulauPinang #Penang #Kedah #Perak #KualaLumpur #Sabah #Sarawak #Labuan #Selangor #Putrajaya #AntiAging #SkincareKnowledge #Skincare #MyMKLife #ILoveMyMaryKay #ILoveMaryKay


1

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

#CindrellaExclusive
READYSTOCK!
.
πŸŽ„Material : Strechy cotton and skirt net lace
🌲hidden zip di belakang
πŸŽ„hidden zip tgn ( wudhu )
πŸŽ„diamond and bunga
πŸŽ„full lining
.
*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43 .
.
*Ukuran size L/XL*
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
.
More details just whatsApp 0134033047 / click link on my bio 😘
.
.
#bajutunang #bajumurah #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajutunang #bajumurah #bajukonvo #bajuraya #bajukenduri #bajucantik #materialbest #rayasakan #malaysia #kelantan #johor #perlis #melaka #pahang #kedah #terengganu #malaysia #kelantan #johor #perak


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

‼️ MERDEKA SALES ‼️
.
KASUT PROMOSI SEMPENA BULAN MERDEKAπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’―HARGA JATUH MENJUNAM SEHINGGA 31.08.2018⚠️JANGAN LEPASKAN PELUANG NI πŸ”₯
____________________________________________

EQT ADVANCED GREEN‼️ ____________________________________________ πŸ’’Ready StockπŸ“¦
πŸ’’PREMIUM QUALITY
πŸ’’Saiz : 40-44
πŸ’’Sesuai untuk lelaki dan perempuan
πŸ’’Harga Biasa Rm299
πŸ’’MERDEKA SALES : RM180sm RM190ssπŸ”₯
*whatsapp gambar details

___________________________________________

Nak order :
Sila tekan link di bioπŸ“²

___________________________________________

#streetwear #malaysia #kualalumpur #selangor #wilayahpersekutuan #johor #perlis #perak #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #negerisembilan #kedah #sabah #sarawak #singapura #thailand #Indonesia #brunei #bazzaronline #igshopmalaysia


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #dinner #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #lunchtime #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

Bukan selalu kami nak jual "murah-murah" ni....
Yang ternanti2 pakej room deco murah dari #surprisebloomer ,
Ni ha, khas untuk anda yang nak bercuti di Langkawi pada bulan Ogos - December 2018.
Surprise Room deco serendah RM190 je.
Ada 2 jenis design untuk di pilih.
Harga murah tapi hasilnya BOOM!
Cantik, kemas & WOWβ™₯️β™₯️β™₯️ Jom khaborrr kan kpd kawan/ family korang yang nk bercuti di Langkawi.

Boleh terus whatsapp sy 0194987928

#surprisebloomer
#langkawi
#merdekasales #roomdecor
#pakejpercutian #cenangbeach
#surpriseplannerlangkawi
#igkedah #instafamous
#jandabaikpahang #perak
#cherishmoment #likeforlike
#candlelightdinner #picnicbybeach
#subangjayaselangor #kedah
#perlis #cuticutimalaysia
#surprisebloomerbyfarah


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #lunchtime #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

.
β„οΈπŸš°NUCIFERA~Teeth Whitening PowderπŸš°β„οΈ
.
Diformulasikan dgn menggunakan bahan semulajadi iaitu 'Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal' yg semestinya suci & berkesan.
Tidak menggunakan bahan2 yg berbahaya spt 'Mercury' & 'Hydroquinon'. .
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA berupaya merawat masalah berkaitan mulut spt; πŸ˜–Gigi kuningπŸ˜–Kaarang gigi πŸ˜–Kaviti πŸ˜–Bau mulut
.
Dan yang paling penting ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa. NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI
.
Meh order PM sekarang πŸ“²πŸ’¨πŸ’¨
.
Jangan lepaskan peluang!!! RM 7️⃣5️⃣
πŸ†“ berus gigi & *pouch bag
.
*sementara stok masih ada
.
πŸ“²πŸ“²WHATSAPP 013 3087292πŸ“²πŸ“²
.
#lestarionlineshoppe #nucifera #nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningkit #whiteteeth #pemutihgigi #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgiginucifera #ctdk #lunchtime #onlineshopping #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #on9shopping #kosmetik #kosmetikmurah #sayajual #johor #pahang #terengganu #kedah #melaka #perlis #selangor #freegiftmenarik #kedaiinsta


0

πŸ‘žNAK DAPATKAN KASUT TRENDING YANG MURAH GILA? KUALITI TIP TOP?? πŸ‘ž

ADIDAS STAN SMITH
Normal price ialah RM155
Tapi admin nak bagi harga istimewa kepada 10 orang terawal sahaja guys
RM85 Sahaja!!! .

Size 36-45
Limited Stock
Order now
0176271975(whatsapp Only)
#Kasut #Murah #Malaysia #Shoes #Raya #Selangor #Perlis #Kedah #Perak #KualaLumpur #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Pahang #Terengganu #Kelantan #Sabah #Sarawak


0

.
Waffles Bar located at Arked MARA Kayangan Square, Kangar Town. They serves variety of waffles including their signature known as Aloha Chicken , Steak Fillet and many more.
.
For HD videos go here https://bit.ly/2OG09qd
.
#TravelogueMalaysia #TraveloguePerlis #Perlis #WafflesBar #Kangar #PNW #UPEN #SUKPerlis #ThisIsPerlis #travel #tourist #malaysia #traveltomalaysia
#encikpink #mediaavenue #lirikancahaya
#foodgasm #yum #eat #foodpics #foodpic #lunch #foodlover #tasty #foodblogger #travelblogger
#travelblog #traveltheworld #igtravel #travelpics


0

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

Emping beras dengan kelapa parut dan gula - Steamed Sticky Rice Flakes with grated coconut and sugar #makan #perlis #pasarmalam #nightmarket #emping #riceflakes #asianfood #malayfood #streetfood #rice #kampungfood


1

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


2

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

. TESTIMONI SARUNG SOFA .
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda.
.
Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini.
.
Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik.
.
Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru.
.
.
Saiz :
90cmx140cm= 1 tempat duduk
150cmx180cm=2 tempat duduk
190cmx230cm = 3 tempat duduk
.
Harga:
RM75.00
RM85.00
RM95.00
.
KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM.
.
.
Berminat boleh terus pm @ DM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/60139967347
.
.
#cadarpatchwork_ilyaney
#pemborongcadar
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#perak#perlis
#pulaupinang
#negerisembilan
#cadarropol
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#ikea
#pemborongcadar
#cadarmurah
#johor#terengganu
#selangor
#kualalumpur
#wilayapersekutuan
#pulaupinang
#negerisembilan
#naelofarhijablover
#bokkitahijab
#bajuwanitamurah
#bazarpaknil
#shawlkeknis
#karpetmurah
#cadarpatchworkmurah
#homedecor
#sarungkerusimurah
#sarungkerusielastik
#sarungsofamurah
#sarungsofa
#kitchenmat
#karpettatamimurah
#karpetbaldumurah
#sarungsofacantik


0

Haaa... Siapa sini mmg paling malas nak gosok tudungg❓❔ Jom try Bawal Print Limited by Hayda Scarf uollss... Gerenti besttt sesangat bila pakai, yg penting xpayah gosok... ☺️☺️ Belum cuba belum tahu kan... Dah cuba pastii mauu... 🀣🀣 Wasap terus πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/+60197646712

#haydascarf #agenthaydascarfportdickson #agenthaydascarfseremban #codpd #codseremban #bawalchiffonbunga #bawalchiffonprintlimited #bawalcantik #bawalmurah #bawalironless #takpernahtakcantik #makcikbawang #johor #melaka #negerisembilan #kl #selangor #perak #pahang #perlis #kedah #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #singapore #brunei


0

Thanks you so much my dear customer.. terus cantik setiap hari πŸ’ƒ
#omhfeedback


1

πŸ’₯πŸ’₯Rambang mata kan tgk wpp design terbaru ni..πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ lagi ni
πŸ’₯πŸ’₯Jom pakai mai beli wpp keluaran #teamdindingchantek ni..πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ βœ”οΈharga mampu milik
βœ”οΈpos percuma pulak tu semenanjung
βœ”οΈpjg 10m lebar 45cm
βœ”οΈkualiti mmg tip top
βœ”οΈpaling penting siap gam tau

Jom cepat pm nisa sblm kehabisan stok
www.wasap.my/60195699476

#wallpapermalaysiamurah #wallpapergam #wallpapermurah #wallpaperviral #stickerdinding #onlineshopping #jomshopping #teamcikazie #dindingrumah #tintedwindows #penang #kedah #malaysia #johor #melaka #perak #perlis #rumahmalaysia


0

Alhamdulillah makin hari makin bertambah positive feedback daripada pengguna AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER
.
Penggunaan produk yang tepat dengan bahan yang semulajadi memang mengambil masa yang lama untuk nampak akan kesannya. SLOWLY BUT SURELY πŸ‘ŒπŸ»
.
Plus itu yang selamat sebab produk yang menjanjikan kesan yang awal tu mungkin mempunyai bahan yang tidak sesuai untuk skin kita
.
So siapa yang nak rawat masalah kulit tu, kena dapatkan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER sekarang‼️ .
ALL ITEM READY STOCK ❗️❗️❗️ Jom segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @ainaaserum_daisy.
_

Setiap pembelian sis akan bagi korang 3 free gift tau 🎁 Lagi banyak korang beli lagi banyak free gift korang dapat. 😊 Promo 3 free gift ni available sampai Jumaat ni je tau. So korang jangan lambat-lambat.
_

Whatsapp sis sekarang utk dapatkan serum, cleanser dan cosmetic korang. Click link dekat bio utk order okay. πŸ˜‰
_

COD available sekitar Bangi, Nilai, Kajang dan USIM + FREE GIFT 🎁 .
.
#ainaacleanser #nsabeautyofficial #kl #putrajaya #labuan #nsabeautyagent #nsabeauty #ainaacosmetics #cosmetics #serum #serumviral #lipstick #foundation #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnsanis #perak #kedah #kelantan #terengganu #penang #perlis #johor #melaka #nilai #bangi #kajang #usim #nsaserum #serumnsa


2

🌹MARYKAY MINERAL POWDER FOUNDATION🌹
.
.
Powder foundation yang ni sangatlah laku. Sebab? Mudah digunakan. Berfungai untuk foundation & powder biasa kat muka kita. Jimatkan masa kita kalau dah terlambat nak pergi mana2 events pun. Harga pun berbaloi & tempoh penggunaan pun sangatlah lama. Kalau berminat, DM je sis❀️.
#marykayperlis #fastseller #kangar #marykaynewbeautyconsultant #perlis #love #bismillah #marykaymineralpowderfoundation


0

Cantiknya awak...tapi awak lagi kalau akhlak semanis madu🍯🍯🍯
.
Bukan sekadar fashion je main peranan untuk penampilan..akhlak pon main peranan jugak tau..
.
Find your own style in every fashionπŸ’•πŸ’•
.
It's Your Style
.
#ahsuperb #yourstyle #iger #igermalaysia #ootd #fashionstyle #fashionmelayu #ganukita #johorean #kelantanese #melaka #perlis #selangor #umt #ukm #utm #uum #um #ums #uitm


0

BABY CRAB CRISPY
πŸ‘‰πŸ»RANGUP
πŸ‘‰πŸ»MANIS
πŸ‘‰πŸ»PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍒BBQ
🌢️EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #beevenommurah #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
πŸ‘‰πŸ»RANGUP
πŸ‘‰πŸ»MANIS
πŸ‘‰πŸ»PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍒BBQ
🌢️EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #beevenommurah #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
πŸ‘‰πŸ»RANGUP
πŸ‘‰πŸ»MANIS
πŸ‘‰πŸ»PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍒BBQ
🌢️EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #beevenommurah #skkmbywawairfan


0

APA YANG BEST SANGAT HAVE NI ?
.
βœ”οΈ #FastResult Zarah minyak #Have yang halus, menyerap pantas kedalam kulit
βœ”οΈ Produk Bumitputera Diluluskan Halal Oleh JAKIM MS2200:2008
βœ”οΈ Boleh Dibawah Bersolat
βœ”οΈ Haruman Yang Menyegarkan Wangi Dan Selesa
βœ”οΈ Boleh Pakai Tanpa Perlu Dibasuh
βœ”οΈ User Friendly - Sesuai Untuk Pelbagai Peringkat Umur
βœ”οΈ Saiz Poket - boleh muat poket atau handbag kecil βœ”οΈ Packaging Cantik - Boleh Dijadikan Sebagai Hadiah
.
* Sejuk dan tidak panas
.
Wangi & menyegarkan.
.
Memang sangat2 disyorkan untuk melegakan masalah anda seperti :
.
😩 Sakit Pinggang
πŸ˜– SakitBelakang
☹️ SakitLutut
😰 Migrain
😯 Gout
😧 Lenguh2 Badan 😴 Mengantuk Ketika Memandu
.
Spray saja . Badan rasa relax.
Kesan seawal 5-10 minit
.
❗️❗️❗️DAPATKAN PRODUK INI SEGERA❗️❗️❗️
.
Wasap hakak πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @ klik link di bio πŸ‘†
.
πŸ“²Β www.wasap.my/+60127675280
.
#HaveHerbalSpray
#FamilyARDANiaga
#NothingIsImpossible
#HaveMalaysi
#Haveforall
#doyouHave
#Havepasirgudang #johor #melaka #perlis #kangar #mersing #gelangpatah #changi #pasirris #singapore #malaysiafest #moodrepublik #demam #resdung #selsema #migrain


0

BABY CRAB CRISPY
πŸ‘‰πŸ»RANGUP
πŸ‘‰πŸ»MANIS
πŸ‘‰πŸ»PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍒BBQ
🌢️EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #beevenommurah #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
πŸ‘‰πŸ»RANGUP
πŸ‘‰πŸ»MANIS
πŸ‘‰πŸ»PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍒BBQ
🌢️EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
Whatsapp ➑️ 0139494172
==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #beevenommurah #skkmbywawairfan


0

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


1

Lala Blouse
GC 5019

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Elastic Cotton

Free size
Low high cutting

Klik link di bio


2

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket

WhatsApp 0175109095
Or klik link di bio


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket

WhatsApp 0175109095
Or klik link di bio


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket

WhatsApp 0175109095
Or klik link di bio


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket

WhatsApp 0175109095
Or klik link di bio


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket

WhatsApp 0175109095
Or klik link di bio


1

Loose Bootcut Pants
GC 7014

Kategori 3 pcs Rm100

Material :
Soft cotton yg memeri

Free size
Side Pocket

WhatsApp 0175109095
Or klik link di bio


1