#personaltips

Instagram photos and videos

#personaltips#marykaymalaysia#promotion#beautyconsultantmarykay#tips#sayapakaisayajual#sharingiscaring#tipsflowless#macpromotion#setflawless#foundationprimer#liquidfoundation#foundationbrush#marykaytanjungkarang#marykaysentul#marykaymanjung#marykaysitiawan#marykaysabakbernam#beautyconsultantzalehakkhalid

Hashtags #personaltips for Instagram

يا نهار العيد الجميل 😍
اغلبنا لسه فى اجازه و الاغلب كمان واخد أجازه ليوم الحد زيى💃🏻💃🏻
مين رجع الشغل؟؟
..
..
..
متنسوش اللايك والكومنت علشان بيفرحونى ❤️
..
..
⭐رجعالكم برفيو عن ماسك جديد فجأه انتشر زى النار فى المحلات و الهايبرماركت ، جبته من @luluhypermarketegypt.
..
..
⭐ماسك starky بالخيار.
..
..
⭐الماسك بيقول انه 👇🏻
بيفتح لون البشره فى ١٤ دقيقه فقط ، و يرطب و ينقى و يزيل الدهون و الشوائب.
..
..
⭐رأيى فيه 👇🏻
الماسك معملش اى حاجه غير حسيت وشى شاحب بعده اوى ، جربته ٣ مرات ، احساسه لزج و مكنش بيروح الاحساس دا مهما غسلت وشى بعده ، مكوناته مليانه برابين ودا شئ وحش بالنسبالى جدا ، سعره ٢٠ جنيه و خساره فيه بصراحه.
..
..
..
#rahma_tips #eidmubarak #personaltips #qoutesoftheday #qoutes #photooftheday #photo #egyptianbloggers #egypt #بلوجرز #بلوجرز_مصريات #ماسك #starky #ستاركى
#بلوج # #beauty #beautifulgirls
#beautybloggers #face #facemask #مصر🇪🇬 #جمال #عنايه_شخصيه #عنايتي_ببشرتي


10

إيمانك يجب ان يكون أكبر من خوفك.
لما تكون مؤمن بشئ ، عندك قناعه معينه ، خوفك هنا ملوش مكان ، ملوش اى معنى.. ..
..
..
..
#rahma_tips #eidmubarak #personaltips #qoutesoftheday #qoutes #photooftheday #photo #egyptianbloggers #egypt #psychology #مصر #بلوج #بلوجرز #بلوجرز_مصريات #علم_نفس


0

يبدأ الجمال فى اللحظه التى تقرر فيها ان تكون نفسك. ❤️
..
..
#psychology #rahma_tips #personaltips #quote #qoutesoftheday #qoutes #egyptianbloggers #blogging #positivethinking #positivequotes #egypt #beauty #beyourselfquotes #love #مصر


0

PERSONAL TIPS
Self-Doubt, Tentang Keraguan Diri yang Ditumbuhkan
.
.
Self-doubt atau keraguan diri selalu diidentikan dengan sesuatu yang negatif. Orang yang penuh keraguan dinyatakan tidak tegas dan tidak percaya diri. Padahal dalam hidup kita diharuskan percaya dan yakin akan kemampuan diri kita sebagai bentuk anugerah dari Sang Pencipta.
.
Memang jika ditumbuhkan dalam diri, keraguan ini akan membuat kita kesulitan dalam menjalani hidup karena hidup dipenuhi banyak hal dan kita perlu menentukan yang paling sesuai dengan diri kita.
.
Namun, self-doubt tidak serta merta buruk. Munculnya keraguan adalah bagian dari bagaimana kita mulai berpikir, menganalisis, dan berusaha merasa apakah semua yang akan dipilih sudah sesuai dengan diri atau tidak.
.
Self-doubt sesungguhnya penanda bahwa ada ketidakselarasan yang kita alami, ini juga sebagai alarm bahwa kita harus kembali memahami diri kita atas segala kemampuan yang kita punya, bahkan tujuan-tujuan hidup yang ingin kita capai.
.
Biarkan self-doubt menjadi hal manusiawi yang kita rasakan. Terima perasaan itu karena tidak selamanya semua yang ada di hidup kita harus sempurna. Tempatkan keraguan diri dalam batas yang sesuai, maka kita akan mampu memahami bahwa pada kondisi tertentu perasaan ragu-ragu tetap kita butuhkan dalam menjalani hidup.
.
.
Untuk pembacaan personal silahkan hubungi Tarotika via whatsapp 081267522853.

#tarotika #personaltips #personality


0

Working from your couches and home offices? Practice the following tips to be more productive when you work from home.

1. Find your optimal working hours
2. Make a goal each day—then create weekly, monthly, and annual goals
3. Do your top priority tasks first
4. Leave time to think
5. Tidy up.

#goalsetting #goals #productivity #entrepreneur #tips #personaltips #marketinggoals #business #businesstips #action #mindset #success #progress #growbetter


1

#FeedFriday - Aiming for perfection in your work and life can be overwhelming. This New York Times article by Tim Herrera talks about getting past the idea of perfection in order to find more happiness and achieve better results. Link to NYTimes post in my Linktree in bio!

#perfection #nytimes #newyorktimes #newyork #timherrera #Herrera #mistakes #happiness #personalhealth #smarterliving #psychology #brain #personaltips #ideas #mental #process #steps #life #living #learning #andrewsusskind #westsidetherapist


0

Setting clearly written goals help you focus on how to achieve them. You change your mind to focus on the “how” rather than the “what”. Taking action, even in the smallest way, on a daily basis progresses you toward your goals and these actions add up to big results over time.

#goalsetting #goals #productivity #entrepreneur #tips #personaltips #marketinggoals #business #businesstips #action #mindset #success #progress #growbetter


0

#FeedFriday - Loving yourself and having self confidence can be the most important step towards happiness. This New York Times article by Eric Ravenscraft gives some great personal tips in feeling confident! Link to NYTimes post in my Linktree in bio!

#selfconfidence #nytimes #newyorktimes #newyork #ericravenscraft #ravenscraft #selflove #happiness #personalhealth #confidence #strong #brain #personaltips #ideas #pyschology #process #steps #life #living #learning #andrewsusskind #westsidetherapist


0

What an amazing night with a few awesome GIRLS!


Chit-Chat, Chew & Collaborate with @girlfessionalsceo where you chitchat - socially, Chew- personally and connected - professionally •

Allow your network to be your net worth!


#girlfessionals #sosocialconsulting #cradletosuccess #tanishasimpkinsenterprises #networking #womennetworkingwithwomen #networth #sociallyspeaking #socialmediatipsforbusiness #personaltips #womenvendorsflorida #pompanobeachevents #thesegirlsrock💗 #girlboss #vendors


1

#justmy2cents.

I struggle a lot with procastination and wasting time on social media 📱, as a solution to his problem I tried to write down all the stuff I wanted to do daily, weekly and monthly. This is also good for your brain because, psychologically, you won´t be worrying about the important stuff you must do when having some spare time or just doing other things not related to your goals/dreams. (Be sure to rank them in order of importance from high to low 👍) 🎯 Tell me down in the comments if you have used, are using or will be using some word doc, excel or just notes to help you with your project time management. This is not a music oriented tip only, it applies for business and personal growth.

Stay up with my content ➡ @jeancarmonamusic on IG and Jean Carmona on FB.


9

“Take life in strides, not stress.” - KUMO
Don’t stress over little things everything works out in the end. Work Smart, Invest Hard and Live Long. Short and Simple.

#dontstress
#livelife
#smma
#worksmart
#investhard
#liveling
#healthy
#wealthy
#digitalmarketing
#personaltips
#kumostwocent
#kumostips
#advice
#finances
#facebookmarketing
#googleseo
#youtubeseo
#clickfunnels
#webdeveloper
#webdesign
#m4
#bmw
#55west
#orlando


0

We all need a tip that makes us think this is mine to you 👍🏻 do what you can with what you have. Measuring yourself with others results will cause you to fail. You are unique ❤️ give your best and the rest will follow. .
.
.
#tipsuptuesday
#personaltips
#businesswoman
#virtualassistant
#weddingindustry


3

More like a mini tips thing LOL 😂 I'm taking a break from the big stuff so I did a little colour study for myself, and hopefully it can help other learning artists too! I'm still kinda brain dead from all the big drawings but these tips are actually fun to do, and are my personal favourite tips and tricks when I do some colouring. It's not much and I'm definitely not a professional, but I hope you guys find these tips useful! 😆💖
.
.
.
#arttutorial #tutorial #colouring #colouringtutorial #tipsandtricks #personaltips #animeart #mangaart #anime #manga #animecharacter #guide #draw #drawing #doodle #sketch #rkgk #minitutorial #90sanimestyle


6

A quick throwback to 3 weeks ago when @giantpansy & I organized this fantastic group show ✨

I wanted to post these pictures of this event again because I currently need a reminder about my own tips about personal journeys:

1) Take your time, don’t rush and head into the shortcut. Might be a monster.
2) Dive deep. At the bottom things shine brighter.
3) Be strong. You know you are - own it. Samurai your way out of that challenge.
4) It’s ok. It happens, shiny things distract. But remember, FOMO can make you loose grip of what you have.
Let’s do this 💪🏼 I wish you all a great productive week - and if you’re in the Netherlands, keep hydrated in the heat 💫😎 Pics @birgit.loit 💕
#illustrationartists #exhibition #personaljourney #storytelling #gouache #gouachepainting #curlyandtjido #journey #personaltips #tips #gettoit


6

We Know You All Love Our ‘2X Tips’ & We Can’t Wait To Bring Them Back Your Way With ALL New Tips & Topics On Business, Events, Marketing & Personal Life. We Said We’ll Always Have Your Back & We Will Continue To Do Just That 💪🏾💛 Stay Tuned EVERY TUESDAY To See What We Have In Store For You ‼️
_______________________________________________________

#brandbuilding #brandyourself #branding #2timespr #2xtheservice #marketing #businessbuilding #growth #connect #network #consultation #motivation #keeppushing #tips #geteducated #2xtips #businesstip #marketingtips #personaltips #getmotivated #uplift #rejoice #happiness #expansion #newclients #comejointhefamily #twotimescares #arrayofservices #growthegame


0

PERSONAL TIPS
Alpha Female, Apakah Kamu Salah Satunya?
.
.
Di antara kamu (wanita) ada yang merasa workaholic sejati? Apa-apa selalu sendiri, selalu bisa menyelesaikan apapun pekerjaan yang dihadapi, bisa dengan mudah beradaptasi dengan perubahan, tidak bergantung pada orang lain, atau mungkin di beberapa waktu kamu merasa kamu adalah seorang pria yang tersesat di tubuh wanita? Kamu gak sendiri, banyak wanita yang merasakan hal yang sama dengan kamu karena besar kemungkinan kamu itu Alpha Female!

Untuk di tarot sendiri personality yang satu ini merujuk pada Queen of Wands yang punya kepercayaan diri tinggi, bisa bersikap dan bertindak sebagaimana mestinya.

Umumnya wanita dengan kepribadian ini adalah natural leader, kerap ditunjuk mengisi suatu posisi penting karena bertanggung jawab, cerdas dan humble. Orang-orang seperti ini bisa menyesuaikan diri dengan siapa pun dan punya daya tarik tersendiri. Biasanya para Alpha Female memikat lawan jenis lewat bagaimana ia berbicara atau menjadi teman ngobrol yang menyenangkan.

Inner beauty mereka terpancar lewat gestur yang mereka tunjukkan, ini hal alami yang dimiliki para Alpha Female, hal yang lagi-lagi tidak perlu dipelajari.

Selain itu, mereka adalah wanita yang cenderung idealis dan punya prinsip. Kalau ada yang mengusik prinsipnya, mereka gak akan tinggal diam. Mereka akan membuktikan bahwa prinsip mereka benar untuk mereka sendiri. Kuat banget deh dari sisi prinsip.

Tips untuk seorang Alpha Female, belajarlah menerima uluran tangan atau bantuan dari orang lain. Kalaupun semua memang bisa kamu lakukan sendiri, tidak ada salahnya merasakan bagaimana rasanya dibantu dalam beberapa hal.

Kamu punya inner beauty yang luar biasa tinggi, terbukalah jika ada yang mendekati. Jangan hanya membicarakan hal-hal umum saja, namun pada saat dan orang yang tepat sesekali kamu bisa membicarakan tentang dirimu sendiri sehingga membuat ia yang mendengarkan memunculkan rasa percaya diri karena kamu mempercayainya.

Dari paparan personality di atas apakah kamu seorang Alpha Female?
.
.
Untuk pembacaan personal silahkan hubungi Tarotika via whatsapp 081267522853.

#tarotika #personaltips #personality


0

Personal Tip.😊 Appy it and see the magic.

Goal Digger @goaldigger.ly
.
.
👔 Entrepreneur Tips and TrickS
.
.
📃 ¦Real Case Study .
.
💲 ¦ Money Mindset .
.
💹¦ Self Growth

Write down your 1 Week or 1 Month Goals and stick it on it.also stick paper on wall.

analys your work write it down in dairy.

you can move on faster then faster ⚡⚡⚡ #personaltips #goaldiggeradmin #lifespeed #lifegrowth #onelife #success #shortgoals #shorttermgoals #goal #entrepreneurtips #timemanagement #growth #2hoursday #increaseability #achiveresults #magicalresults #goaldigger


1

When you thinks it's not working is the time you need to trust your work
Follow @nareshsagar300 for more healthy tips and advice
#fatloss #workout #fatlosstips #advice #fitnessmotivation #healthylifestyle #healthyfood #healthyeating #caloriedeficit #calories #fitness #personaltrainer #personaltips


1

.:TOOTHBRUSH VS SKINVIGORATE:.
.
smlm ada yg bertanya hakak, apa funtion SKINV ni???🤔🤔
.
ni jawapan hakak 👇👇👇
.
korang tau fungsi BERUS GIGI??? ha dia sama la dgn SKINV, untuk menanggalkan kotoran...ada lg ke yg gosok gg pakai tgn🙊🙊 hehe...sbb korg tau gosok gg pakai berus lg bersihkan 😍😍
.
mcm tu jugak la dgn SKINV, blh je basuh muka pakai jari 😅😅 tp xblh menanggalkan kesan kotoran kay celah2 pori...nak2 korg yg pakai FOUNDATION seinci 🙊🙊
korg ingt senang nk cuci pakai jari je???klu xcaya lps cuci muka try korg guna toner pulak...still ada lg kesan degil tu😄😄
.
so sebab tu la wujudnya SKINV ni...kata nk masuk alaf 2020 kan 😍😍 kena la bertukar..xde kereta terbang pun xpelah 🙊🙊
.
okeh tu je perkongsian hari ni..
.
morning n selamat bekerja sahabat2 fbians 😘😘
.
http://www.wasap.my/60175015494/SKINV
.
#personaltips #promotion #macpromotion #setflawless #foundationprimer #liquidfoundation #foundationbrush
#sayapakaisayajual #sharingiscaring #tipsflowless #marykaymalaysia
#marykaytanjungkarang #marykaysentul #marykaymanjung #marykaysitiawan #marykaysabakbernam #beautyconsultantzalehakkhalid #beautyconsultantmarykay


0