#philipsiron

Instagram photos and videos

#philipsiron#iron#ironamway#sayajualironphilips#ironperfectcareperformer#makkututrusted#bazaarpaknil#kutuiron#kutubarang#seterikaphilips#steamiron#ironmurah#ironajaib#ironmagic#ironviral#seterika#steamgeneratoriron#instashop#instaonline#seterikaamway#ironphilipsamway#seterikaphilipsamway#promosiironphilips

Hashtags #philipsiron for Instagram

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda. .
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak? .
.
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan! .
.
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun! .
.
Pssssttttt..... Hati² kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan. Tunai boleh. Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips


0

Design2 baru untuk pilihan customer❀️❀️❀️
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Restock Design2 yang laris untuk pilihan customer❀️❀️❀️
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Design2 baru untuk pilihan customer❀️❀️❀️
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

"KALAU TAKDE HUTANG LANGSUNG TU MEMANG MENIPU LAH"

Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi banyak yang 'overbudget'? Nak dapatkannya dengan bayaran mampu milik?

Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!
SAYA SEDIA MEMBANTU!✌️ Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join! (ada yang takde dalam gambar so kalau nak tanya details kenalah wasap mak kutu tau!) 1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu!
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun GEGILAAAA lagi!
3- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
4- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!
5- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!! 6- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2.
Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


3

Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron GC8755.. Cantik kann... #philipsiron #Amwaymy #steamironphilips #installment


3

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Hafikah yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Malam tadi punya aktiviti.
Lepas hantar ke jb town kita cepat-cepat ke pulai indah pula hantar iron. Sporting betul customer downline saya siap ajak terus masuk bilik minta pasang dan ajarkan guna iron baru nya...
Ala, senang je teruja memasing tengok... 🌹
Lelagi dapat iron board yang besar tu gagah mengangkat naik tangga. Hihihihiiiiii

Cemanapun customer saya semua baik-baik alhamdulillah.
Terima kasih gunakan khidmat saya yaπŸ‘πŸ™
Saya edar iron ni dengan bayaran tunai dan kutu mampu milik tau... Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0142992720 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @sady eleena untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

Alhamdulillah untuk rezeki harini.
Settle penghantaran steam iron philips di jb town.
Pasni ke pulai indah dan kulai pulak.

Nasib baik kereta kita muat nak masukkan 3 set iron + iron board yang besar2 gadang tu.

Ya Allah Kau permudahkanlah urusan penghantaran barang kami kepada pelanggan2 kami... Anak2 kutu sabar ya. Saya sedang settlekan batch by batch.lagipun order online stok iron memang tengah takde. Almaklumlah produk hot kanπŸ”₯

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

BUAT APA BELI KAT LUAR KALAU KAMI TAWARKAN HARGA YANG LEBIH BAIK UNTUK KUALITI YANG SAMA SERTA PELBAGAI FREE GIFT BEST? 😁😁 Ingat sikit eaa.... Beli kat luar tak dapat free iron board.
Beli kat luar tak dapat lagi rebate belian.
Beli kat luar tak dapat bonus.
Bersama saya?
Dapat mcm2 free gift
Dapat keahlian percuma
Tiada interest
Harga lebih murah banding ngan mall
Pilihan bayaran samada nak bayar tunai ke hutang ke ansuran kutu ke semua boleh!
Anda tentukan dan pilihlah ya.
Jadi pengguna bijak.
Cantik takkkk iron baru ni. Merecik takkkk... #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..yeke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal sis ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..ye ke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?"
So dari suara-suara netizen ni buatkan sis berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Lepas ni Xtakut baju hangit la, kalau dulu pakai iron biasa mesti hangus baju, nak gosok mesti ada kesan hitam kat baju, strees sangat, ibuΒ² kat luar sana Xyah risau dah, iron Phillips kan ade, Xmampu beli cash boleh beli secara ansuran atau join kutu dengan saya, time turn, dpt barang

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"sa yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Kalau orang tanya saya gadget rumah mana yang paling popular, saya akan cakap 4 item ni paling ramai orang cari!

Periuk noxxa
Pengukus noxxa
Philips steam iron baru
Philips food processor

Sebab gadget2 ni confirm dapat menjimatkan masa anda, bantu kurangkan beban kerja dan sangat berbaloi dimiliki oleh setiap isi rumah!

Jangan risau dengan bayaran, saya terima tunai dan ansuran secara kutu bulanan!

Kita deal sampai jadi tau...
.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxaselangor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

Saya adalah pengedar sah barangan #shoppercatalog Eksklusif
.
APA YG SPECIALNYA JIKA SHOPPING BERSAMA SAYA?
.
1- Anda boleh dapatkan barangan ini secara TUNAI, ANSURAN @ MAIN KUTU UNDI
2- Harga yang lebih reasonable dan special price
3- Keahlian percuma jika join main kutu undi
4- Kos penghantaran ditanggung pihak syarikat utk semua barangan elektrik shopper catalog
5- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!
6- PALING PENTING ZERO INTEREST WALAUPUN ANDA BUAT BELIAN HUTANG OR BAYAR BULAN2!!! .
Barangan tersebut adalah:
1- Periuk Tekanan Noxxa
2- Pengukus Makanan Noxxa
3- Breadmaker Noxxa (Oven 3 in 1)
4- Noodle Maker Noxxa (Pembuat Mee Automatik)
6- Nutrimix Blender Noxxa (blender mudah guna)
7- Philips Iron Perfect Care Performer GC8755 (latest model - ironmagic paling viral tahun ni)
8- Philips Induction Cooker (Dapur elektrik button mudah guna)
9- Blender Kenwood 3 in 1
10- Philips Pembersih Aqua trio (vacum hebat)
11- Kitchen Aid the mixer Raspberry Ice (Pengadun serbaguna)
12- Sharp Inverter Oven
.
GADGET LAIN:
13- Atmosphere - Sistem penulenan udara
14- eSpring - Sistem Perawatan Air Terbaik
15- atmosphere Drive - Sistem penulen udara kereta baru dilancarkan 15/11/2017
.
Bagaimana untuk anda dptkan barangan ini?
- Anda boleh terus DM, PM or whatsapp ke http://www.wasap.my/0142992720
.
Dapatkan lagi DISKAUN EKSKLUSIF SEMPENA PROMOSI JULAI!!! TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN!πŸ€— #noxxa #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareaqua #philipssteamiron #steamiron #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #nutrimix #sayajualnoxxa #sharpinverteroven #noxxapressurecooker #blender #noxxapressurecooker #pengukusnoxxa #atmospheredrive #atmosphere #eSpring


6

Selamat Petang

Saya adalah pengedar sah gadget rumah ajaib eksklusif Amway.

Terdapat pelbagai pilihan gadget rumah yang sesuai untuk memenuhi keperluan anda dan keluarga.

Boleh belekΒ² facebook saya Siti Hafikah Binti Tarmizi untuk info lanjut.

Kenapa dipanggil gadget ajaib? βœ”οΈ gadget yang memudahkan kerja harian
βœ”οΈmemendekkan tempoh memasak/membuat kerja. βœ”οΈ boleh didapati dengan cara bayaran mudah melalui ansuran kutu yang saya buat tanpa mengenakan apa2 interest!

Follow ig @hafikahtarmizi utk lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/60196767678/iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Hile ngatuk smete meta bila @DikNa wasap kata iron sapa dh...
.
Isnin order.. khmis dpt dh... suka benar mek na kito... hehe.
Sajo sis letak bungo byk.. nk gmbr kn betapa hepy bila dpt memiliki #ironperfectcareperformer .
Sep demo bila lagi? Hehe .
Pm tepi deh utk kutu masih ade kekosongn... Mekna kita ni beli cash.. kiki. Org bisnes cash sedebok lalu. Kiki jgn maross mekna..
.
Smga murah rezki mekna.. tq suport kak! 😘
.
www.wasap.my/60139027002
.
#ironphilips #sayaaboamway #sayajualsayapakai #philipsiron #ironmagic


0

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2. Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰ Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
YANG BELUM ADA IRON BARU NI, SAYA NAK BAGI HARGA SPECIAL TAU JIKA BELI CASH DENGAN PELBAGAI FREE GIFT MENARIK!
.
NAK JOIN KUTU STEAM IRON NI PUN BOLEH MASUK NAMA SEKARANG!
KITA MULA BAYAR MASA GAJI HJG BULAN JULAI NI
JANJI BOOKING SLOT SESIAP OK.
.
Whatsapp saya 0133889802
Link wasap ada di ig bio πŸ‘†
.
#philipsiron #ironperfectcareperformance #steamiron #iron #steamgeneratoriron #gc8755 #philipsirongc8755 #modelgc8755 #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #ctdk #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironphilipsperfectcareperformance #ironmagic #ironajaib #ironviral #jommainkutu #makkututrusted #trustedmakkutu #bazaarpaknil #fattzura #bizonlinesantai #customerfeedbacknq


2

Kalau orang tanya saya gadget rumah mana yang paling popular, saya akan cakap 4 item ni paling ramai orang cari!

Periuk noxxa
Pengukus noxxa
Philips steam iron baru
Philips food processor

Sebab gadget2 ni confirm dapat menjimatkan masa anda, bantu kurangkan beban kerja dan sangat berbaloi dimiliki oleh setiap isi rumah!

Jangan risau dengan bayaran, saya terima tunai dan ansuran secara kutu bulanan!

Kita deal sampai jadi tau... Follow ig @hafikahtarmizi utk lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU TAK OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–
.
korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan...
macam mana nak atasi masalah ni...
jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎
.
BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
.
Oppssss..😲😲
Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚
✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Skrg sis dah open GROUP KUTU OGOS
Boleh booked nama dulu
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board size XXL

wasap.my/60133889802/Iron
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

KUTU BARANG

Sepanjang saya buat group kutu barang #gadgetajaib #kitchenware #houseware ini memang barang2 ni lah paling ramai orang join kutu.

Ramai yg berterima kasih sebab dengan adanya group kutu ni lah dorang mampu nak pakai barang yg berkualiti ni.

Saya tak risau walaupun ianya mahal sedikit dari jenama dan spec lain yg dijual dikedai or supermarket luar sebab saya tahu barang2 ini tetap ada peminatnya disebabkan kualiti dan penjimatan masa dalam setiap penggunaannya.

Yg nak tanya details tentang kutu yg saya buat dan nak join, boleh cari saya.
.
SEMUA BARANGAN NOXXA, PHILIPS DAN KENWOOD DAH TURUN HARGA!

Whatsapp senang ya πŸ‘‡
http://gadgetajaib.wasap.my
Atau klik link whatsapp di bio πŸ‘†
#bisnesantai #periuknoxxa #noxxa #philips #noxxaselangor #noxxakl #noxxapressurecooker #pressurecooker #noxxasteamer #steamer #pengukusnoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #seterikaphilips #modelgc8755 #noodlemakernoxxa #breadmakernoxxa #kutuphilips #kutunoxxa #jommainkutu #makkututrusted #trustedmakkutu #igshop #instashop #kutubarangdapur #kutu10bulan


0

"Dulu iron baju sendiri + baju husband + baju anak-anak = 6 jam"
.
"Sekarang dengan steam iron philips
baju sendiri + baju husband + baju anak-anak = 2 jam"
.
Kalau korang la..korang pilih yang mana? Kalau Kak SS of course pilih yang 2 jam tu..
.
Itu belum cerita time iron tetiba buat hal..set temperature dah betul dah rasanya..tetiba boleh plak dia sambar tudung..dah berlubang..tudung baru plak tu..melarat sampai iron board pun berlubang..
.
Bila dah guna iron philips ni senang sikit, iron sebelah..dua-dua belah licin..so boleh save masa kat situ..
.
And iron philips ni tak yah nak set temperature bagai..semuanya auto..dijamin dah xde dah baju atau tudung yang terbakar..semua material boleh..
.
Tank air pun besar, xde la kejap-kejap kena tambah air..betul tak??
.
Iron board free..dah xyah beli dah..pastu penghantaran free..siap Kak SS ajar guna, cuci semua..
.
Atas permintaan ramai, Kak SS ada buka kutu 5 bulan & 10 bulan..ansuran pun ada..pilih la yang mana sesuai..
.
Lepas tu whatsapp Kak SS..klik link di bio ye..In Sha Allah apa yang Kak SS boleh bantu..Kak SS bantu ya..
.
Ok la nak gi iron tudung kejap..jap gi nak gi hantar barang..


6

#THI50KVIRAL_00000 "SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/601116858924/Iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Alhamdulillah. 3rd batch alas ironboard semua sold out.
.
InsyaAllah akan restock kain dalam minggu ni utk batch ke 4.
.
First come first serve. Jangan tunggu2 tau kalau nak tempah.
.
UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️❀️❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)❀️❀️❀️
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Pilihan tanpa span @ dengan span.
.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Jom join kutu steam iron bersama saya!
Slot baru mula bayar gaji Julai ni ya.
Tempoh kutu 10 bulan sahaja.
Info lanjut wasap 0133940574 (Puan Sasa)
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸

Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info promosi terkini!

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @r33naa3har untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
.
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


5

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
Kak lina 0196767778

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Dapatkan produk-produk terbaik dari Philips Home Living hanya di Log In Megastore.

Log In Megastore, We Make You Smile.

#philips #philipsairfryer #philipsblender #philipsiron #philipsricecooker #homeliving #philipshomeliving #loginmegastore #alatdapur #alatmasak #bandung #cimahi #promobandung #promocimahi #infobandung #infocimahi #cimindi #abc


1

"KALAU TAKDE HUTANG LANGSUNG TU MEMANG MENIPU LAH"

Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi banyak yang 'overbudget'? Nak dapatkannya dengan bayaran mampu milik?

Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!
SAYA SEDIA MEMBANTU!✌️ Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join! (ada yang takde dalam gambar so kalau nak tanya details kenalah wasap mak kutu tau!) 1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu!
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun GEGILAAAA lagi!
3- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
4- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!
5- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!! 6- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

Follow ig @hafikahtarmizi utk lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

"KALAU TAKDE HUTANG LANGSUNG TU MEMANG MENIPU LAH"

Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi banyak yang 'overbudget'? Nak dapatkannya dengan bayaran mampu milik?

Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!

SAYA SEDIA MEMBANTU!✌️ Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join! (ada yang takde dalam gambar so kalau nak tanya details kenalah wasap mak kutu tau!) 1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu!
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun GEGILAAAA lagi!
3- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
4- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!

5- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!! 6- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

Klik link kat bio untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

New design for Ironboard Cover.
.
UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Untuk mudahkan kerja katanya. Lagi2 tahun depan bertambah baju uniform yang perlu digosok. Terharu yang amat tgk dia bawak balik.. Alhamdulillah rezeki yg tak disangka... Moga Allah murahkan lagi rezeki abang.. #philipsiron #philipsperfectcare #alhamdulillah #gosokjangantakgosok #sahm #sahmlife #housechores #happyme #newgadget #makmaksangat


6

Alhamdulillah..iron yg sis order online khamis lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2. Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
.
YANG BELUM ADA IRON BARU NI, SAYA NAK BAGI HARGA SPECIAL TAU JIKA BELI CASH DENGAN PELBAGAI FREE GIFT MENARIK!
.
NAK JOIN KUTU STEAM IRON NI PUN BOLEH MASUK NAMA SEKARANG!
KITA MULA BAYAR MASA GAJI HJG BULAN JULAI NI
JANJI BOOKING SLOT SESIAP OK.
.
Whatsapp saya 0133889802
Link wasap ada di ig bio πŸ‘†
.
#philipsiron #ironperfectcareperformance #steamiron #iron #steamgeneratoriron #gc8755 #philipsirongc8755 #modelgc8755 #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #ctdk #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironphilipsperfectcareperformance #ironmagic #ironajaib #ironviral #jommainkutu #makkututrusted #trustedmakkutu #bazaarpaknil #fattzura #bizonlinesantai #customerfeedbacknq


1

Bila suami memahami isteri..memudahkan kerja isteriΒ² dirumah..salah satu caranya... bila suami bagi hadiah Iron yg jdi idaman wanitaΒ² ni pd isteri...ape yg isteri rasa?... mesti lah rasa bersyukur & seronok... tugas Iron baju keje suami, baju sek anakΒ²...nampak mudah...tpi cuba korang buat... X berpeluh satu bdn... tapi bila diberi hadiah istimewa Iron paling pantas ni... senyum lebar lahh kita para isteriΒ² ye.. X sempat nak peluh dah settle gosok baju... X sampai 5 minit dpt berhelaiΒ² baju digosok..sgtΒ² best πŸ‘πŸΌ. bila dah bgi isteri hadiah power ni..baru lah dpt anugerah suami paling mithali tahun ni..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.. 😎Nak 1 set iron..
😎free iron board besar..
😎free postage seluruh malaysia.
🎈Jom tgh komen dibawah..
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Tadi jalan IOI City Mall, Home Pro, Parkson dan Index Living semua duk promo Steam Iron. Sis pun ada buat promo lah. Harga sebenar cam dalam gambar RM1556. Tapi, sis memang selalu jual mur mur je. Sis nak ramai orang luar sana pun pakai iron macam sis ni. Memang tak tipu, kerja menggosok jadi lebih mudah dan cepat.

Jom beli. Legakan sikit housechores kat rumah.

Philips PerfectCare Performer GC8755
#philipsperfectcareperformer #philipsmalaysia #philipsamway #philipsiron #philipsironmurah
#amwayiron #ironamwaymurah philipsmurah #philipsmalaysia #ironphilipsmurah #ironamwaymurah #ironamway #ironajaib #ironsteammurah #ironamwaymurah #philipsoffer #saleiron #seremban #ironmurah #ironboardamway #philipsiron #seterikaphilips #sayajualironamway #sayajualironphilips #ironphilipsmurah #philipsamway #coverironboard #amwayiron #gc8625 #gc8625murah #philipsgc8755 #amwayphilipsgc8755 #gc8755murah #gc8755amway
#amwayportdickson #amwayseremban #ironphilips #philipsmalaysia


8

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah :

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaran TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau.. #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

FEEDBACK MANA YANG SEMPAT JE.
INI ANTARA FEEDBACK MEREKAΒ² YANG DAH PERNAH JOIN KUTU BARANG BERSAMA SAYA

KEPAKARAN SAYA ADALAH MEMBANTU RAMAI ORANG MENDAPAT BARANGAN IDAMAN DENGAN HARGA DAN PILIHAN CARA BAYARAN MAMPU MILIK!
SAYA ADALAH MAK KUTU YANG BOLEH DIPERCAYAI! 😊🌹 DAH ADA LEBIH DARI 50++ ANAK KUTU DI BAWAH KELOLAAN SAYA DAN ALHAMDULILLAH GROUP SEMAKIN BERKEMBANGπŸ€—πŸ‘ βœ”οΈPRODUK BERKUALITI TINGGI
WARANTI DIJAMIN
βœ”οΈCAJ PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA
βœ”οΈPILIHAN BAYARAN TUNAI ATAU ANSURAN, SERTA KUTU MUDAH 10 BULAN TANPA FAEDAH
βœ”οΈUPDATE PROMOSI-PROMOSI MENARIK SETIAP BULAN! βœ”οΈBELIAN TANPA GST BERMULA 1 JUN 2018 (BOLEH DAPAT HARGA BARANG EXTRA DISKAUN!) UNTUK INFO LANJUT BOLEH TERUS WHATSAPP KE 011-16858924 (HAFIKAH)
. . . . .
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


1

CASH DAN KUTU BERSAMA SAYA!
Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.

BERMINAT WASAP 0133940574 SEKARANG!
#philipsiron #philips #ironsteam #philipsteamiron #philipsironperfectcareperformer #sayajualiron #trustedmakkutu #makkutu #kutubarang #electricalitems #gadgetrumahsasa #sayajual #irongc8755 #philips #bazaarpaknil #iron #seterikaphilips #seterikastim


0

Hai πŸ™‹

Saya Sis Nora mak kutu gadget ajaib anda.

Kenapa ajaib?
Sebab gadget2 ni boleh bantu meringankan beban kerja harian sebanyak 90%!!! Saya terima bayaran tunai ataupun ansuran, serta membantu anda dapatkan gadget idaman eksklusif pilihan ramai ni dengan cara bayaran mampu milik!
Dari kita gajikan maid yang lebih berkos tinggi, baik kita sendiri modal sikit beli "bibik² canggih" ni dan buat kerja sendiri lagi puas hati kan... 🌹
.
Follow ig @noraqaisara utk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blenderkenwood #periuk #espring #pengukusnoxxa #vacuumaquatriopro #pingganluminarc #atmospheredrive


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tao

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , tak akan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem tak terbakor walaupun iron masih on..
Skarang iron philips dah keluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila..
Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai tak dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

#philips oh be mine !
MAID MODERN 😱😱😱
.
Dengan adanya iron magic nih, kerja2 menggosok lebih cepat dan jimat tenaga! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
Nak menggosok pon rasa lebih bersemangat dan happy!πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Ahhhh kegilaan apakah ini !
Yaa hidupku lebih sempurna πŸ’‹ thanks #philipsiron !
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’


0

[SOLD OUT] - "IRON MAGIC" - PEMBANTU SETIAP KELUARGA MENGGOSOK BAJU LEBIH CEPAT, LEBIH PANTAS DAN LEBIH MUDAH. SEHINGGAKAN CIK ABG ANDA RELA HATI GOSOK BAJU SETIAP HARI.
.
Sharing dari kastemer Kak Rose....Sejak mula pakai steam generator iron ni, kerja menggosok pantas dan cepat...Banyak membantu dan jimat masa...
.
Size kompak mudah di simpan. Tak perlu iron board maha besar khas utknya. Mudah alih, ringan dan ada carry lock function. Tak perlu cartridge, dah jimat di situ!
.
Kak Rose ada ready stok PHILIPS PERFECTCARE COMPACT STEAM GENERATOR IRON GC7805/20. Kalau korang nak beli sila lawati website kami https://roses-treats.com/ . Apa lagi JOM click link di bio utk ke website
.
.
#philips #philipsiron #ironmagic #malaysia #selangor #perlis #kedah #johor #melaka #seremban #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #perak #ipoh #guru #cikgu #laraalana #aisyahdhiarana #neelofa #fattzura #nakkurus


8

KUTU IRON VIRAL πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š
.
Saya nak OPEN GROUP KUTU IRON RIBUT bagi sesapa yang nak habis cepat & TAK NAK komitmen lama - lama .
.
Sebelum tu , Kenapa kene beli STEAM IRON dari PHILIPS nie ?
.
βœ”οΈTengah Viral
βœ”οΈLatest Model
βœ”οΈPakaian takkan hangit, terbakar atau melekat
βœ”οΈJimat elektrik
βœ”οΈJimat tenaga
βœ”οΈBoleh gosok sekali banyak
βœ”οΈJeans pun boleh gosok
βœ”οΈBaju yang susah nak gosok pun senang je nak gosok
.
RM 350 x 4 Months
.
Sesiapa berminat boleh terus DM @ WA , Jangan tunggu lama - lama sebab Iron nie memang tengah HOT & Stok sangat tipisssss πŸ˜„
.
WA ▢️ 0176281355
.
#philipsperfectcareaquairon #philipsiron #ironviral #kutuironphilips #kutuonline #kuturibut #kutuseterikaviral #kutuseterika #steamiron #kutusteamiron #barangmurah #barangonline #barangoriginal #ansuranphilips #installmentphilips


0

Assalamualaikum.. Saya kak Lina mak kutu gadget ajaib anda.😍 Kenapa ajaib?
Sebab gadget2 ni boleh bantu meringankan beban kerja harian sebanyak 90%!!! Saya terima bayaran tunai ataupun ansuran, serta membantu anda dapatkan gadget idaman eksklusif pilihan ramai ni dengan cara bayaran mampu milik!
Dari kita gajikan maid yang lebih berkos tinggi, baik kita sendiri modal sikit beli "bibik2 canggih" ni dan buat kerja sendiri lagi puas hati kan... 🌹
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

HaiπŸ™‹

Saya Sasa mak kutu gadget ajaib anda.

Kenapa ajaib?
Sebab gadget2 ni boleh bantu meringankan beban kerja harian sebanyak 90%!!! Saya terima bayaran tunai ataupun ansuran, serta membantu anda dapatkan gadget idaman eksklusif pilihan ramai ni dengan cara bayaran mampu milik!
Dari kita gajikan maid yang lebih berkos tinggi, baik kita sendiri modal sikit beli "bibik2 canggih" ni dan buat kerja sendiri lagi puas hati kan... 🌹
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat utk lebih banyak info dan promosi terkini!
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


3

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


1

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Once you go black, forever it'll be black. DESIGN ABSTRACT😎😎😎
.
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

English Design ~ Baby Blue Base Flower 🌹🌹🌹~ LIMITED TAU.
.
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


2