#plussize

Instagram photos and videos

#plussize#ช#เส#plussizefashion#แฟช#fashion#plussizemodel#bajubigsize#curvy#blogger#bajujumbo#celebratemysize#effyourbeautystandards#ootd#butik#bodypositive#moda#me#monday#modaplussize#curvygirl#мода#talis#aztagrambaku#baku#lenkeran#dolya#vor#bajubesar#baki#dolyavorovskaya#bakı#kmartfashion

Hashtags #plussize for Instagram

Awak ada masalah 👆 ?
.
.
Nak akak bantu ?
.
.
Komen "nak" sekarang wak.
.
.
@deina.exclusive


1

🌹MINI FELIYSIA🌹
.
HARGA : RM110 SM / RM115 SS
.
KOLEKSI DEESYA RAYA 2019
.
(✔) DESIGN- DESIGN TRBARU 2019
(✔) MATERIAL HIGH KUALITI...PEARL SKIN
(✔) KAIN YANG LEMBUT, BERKUALITI, SELESA
(✔) WARNA HOT SELLING
(✔) SESUAI UNTUK KE OFIS, KULIAH, JALAN2
(✔) TAK PANAS, TAK JARANG, JATUH & FLOWY
(✔) LIGHT IRONING, TIDAK MUDAH KEDUT
(✔) DIHIASI TABURAN MUTIARA YANG EXCLUSIVE
(✔) AVAILABLE SAIZ S - XXXL..(✔️)PINGGANG GETAH KIRI KANAN
.
📲 013 9883360
Klik link wasap di bio
.
#bajukurung #kurungmodern #minikurung #bajuraya #raya2019 #cantikraya #jelitaraya #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayacantik #selamathariraya #aidilfitri2019 #syawal2019 #lebaran2019 #sedondonraya #ootdraya #sedondonfamily #bajurayaterkini #readytowear #bajumampumilik #openhouse #balikkampung #balikraya #bajuplussize #bajubigsize #bajusaizbesar #plussize #cikgu #bajuviral #ironless


0

JUS DAH SAMPAI😍

Alhamdulillah... Terima kasih awak, sebab bagi kepercayaan kepada akak dan cuba #JusDeinaSlimax.
.
Macam tak percaya, tapi kena percaya jugak.. Sebab apa aka cakap macam tu? Ada cust yang dah cuba jus deina dah ada yang lama tak period, akhirnya datang jugak period! Yang bleeding, dah berkurangan! Keputihan yang teruk dah makin baik! Yang susah nak turun berat badan, dah turun dengan mudah! Alhamdulillah... Akak syukur sangat ke hadrat illahi sebab dapat bantu awak2 yang bermasalah. Akak jual jus deina bukan sekadar nak keuntungan je wak, tapi jugak nak bantu awak sambil buat amal.. in sya Allah kita ikhtiar sama2 ya wak.. akak doakan semua yang ada masalah, bila amalkan jus ni masalahnya selesai. Yang penting awak kena percaya, konsisten dan tawakal.
.
.
Ada sesiapa yang nak cuba jus deina??
Awak boleh tinggalkan no WhatsApp awak, komen "nak" kat bawah. Nanti akak dm detail sorang2 atau pun awak boleh je terus tekan link kt ig bio.😉
.
@deina.exclusive


1

#springvibes
Ich hoffe ihr hattet alle ein genauso schönes Wochenende wie ich ☀️
Gestern haben wir das gute Wetter so richtig ausgenutzt und einen kleinen Spaziergang am Strand getätigt 👫

#spring #vibes #frühling #frühlingsgefühle #sonne #sunny #spaziergang #strand #beach #dangast #couple #me #plussize #plussizegirl #potd


0

photo credit @khalid_mukti
TIPS KURUS MAKAN SEDAP DAN TURUN BERAT BADAN
.
CAYENNE PEPPER
.
Mengandungi capsaicin yang boleh membantu meningkatkan metabolisme badan dan juga membantu kurangkan selera makan. Tambahkan dalam makanan seperti ayam, ikan atau pun pasta.
.
HALIA
.
Sangat sesuai jika di tambah kedalam sup atau sebagai perapan ayam bakar. Juga boleh untuk di minum masuk dalam teh. Membantu dalam fat loss serta kurangkan selera makan secara semulajadi, anti radang serta bagus untuk pencernaan.
.
KULIT KAYU MANIS
.
Boleh meniru aktiviti biologi insulin dan meningkatkan metabolisme glukosa kerana kenaikkan mendadak gula dalam darah bermakna badan akan simpan lemak. Jadi kulit kayu manis menghalang kenaikkan simpanan lemak. Serbuknya boleh di letak atas oats, protein shake atau pun granola.
.
JINTAN
.
Membantu kurangkan lemak badan dan tahap kolestrol berlebihan. Bagus untuk metabolisme dan penghadaman. Boleh tambah dalam masakan dan sebagai bahan perap.
.
Apa apa pun ini hanyalah untuk membantu dan elakkan kita guna MSG dan banyak garam. Biar makanan lebih sedap dan tak rasa tawar. Kalori defisit dan nutrisi tetap paling utama.
.
Online Coaching KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
.
Coach Khalid
0172305309
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora


0

❤Мои дорогие, очень нужны ваши❤чтобы быть всегда в вашей ленте❤
3200 руб
✔50-52 размер последний!
_________________________________
👗ткань: стрейч-коттон Турция, отделка гипюром
📩Для заказа пишите в Direct, WhatsApp: нужный размер, адрес доставки
💰Оплата при получении
________________________________________________
Подписывайся на нашу вторую страницу @platya_krd_sale. Десятки моделей по очень низким ценам
_______________________________________________
#платьявналичии #krasnodar #стиль #мода #платьякраснодар #платьемиди #вечерниеплатья #платьявкраснодаре #шоурумкраснодар #одежда  #platya_krd #платьенавыпускной #платья2019 #купитьплатье #платьябольшихразмеров #платья48плюс #большиеразмеры #plussize #размеры48+ #платьядляофиса


0

ราคา 650 บาท Free EMS kerry
💋Ladies tweed Jacket💋

งานเสื้อคลุมผ้าTweed ดีไซน์เดินขอบดิ้นสีแดง-ดำ กระดุมมุกที่ฝากระเป๋าหลอก ไม่โล่ง ไม่เยอะเกินไป มีซับในทั้งตัว งานเกรดพรีเมียมที่สาวๆต้องมี
#เสื้อสูท #เสื้อคลุม #เบรเซอร์ 🏷อก38" บ่า16" วงแขน20"
แขนยาว23" ตัวเสื้อยาว20" 🛍Color : ขาว/ดำ

แม่ค้าปอใจดียินดีตอบทุกคำถาม ดูภาพเพิ่มเติม,สั่งซื้อสินค้า,สอบถามขนาด แอด Line ได้เลยค่ะ👇
Line ID: opor3327_3327
Line ID: 091775568
☎085-0751712
FB:Lady Fatty เสื้อผ้าแฟชั่น คนอวบ , สาวหุ่นดี ถูก สวย
📍📍สั่งแล้วไม่ยกเลิกออเดอร์น๊า  ไม่พร้อมโอนอย่าเพิ่งสั่งน๊า อ่านรายละเอียดไซส์ก่อนสั่งน๊า

#กางเกงยีนส์#ชุดทำงานคนอ้วน#เสื้อผ้าบิ๊กไซส์#ชุดเดรสคนอ้วน#แฟชั่นคนท้อง#แฟชั่นคนอ้วน#plussize#ชุดโบฮีเมียน#รับตัวแทนจำหน่ายฟรีไม่ต้องสต๊อกของ#เดรสสาวอวบอ้วน#ชุดทำงานสาวอวบ#ชุดเดรส#ชุดไปงาน#เดรสสวย#ชุดเที่ยวทะเล#เสื้อผ้าผู้หญิง#เสื้อผ้าถูกๆ#เสื้อผ้าแฟชั่นคนอ้วน#แฟชั่นพร้อมส่ง#ชุดคลุมท้อง#แฟชั่นคุณแม่#เสื้อคลุม#เสื้อผ้าคนท้อง#ชุดเดรสแฟชั่น#แฟชั่นคนอวบ #blazer

#เสื้อคลุมชาแนล


0

Ставим ♥️ и вы будете в курсе всех новинок!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
♡°°ⓘⓡⓘⓢⓢ_ⓓⓡⓔⓢⓢ°°♡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
〰️Цена:110₽
🔝Тренд этого сезона, жемчужные заколки 〰️Арт.2в16
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
♡°°ⓘⓡⓘⓢⓢ_ⓓⓡⓔⓢⓢ°°♡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔Для заказа товар по минимальной предоплате💰
✔Самые низкие цены здесь
✔ Найдем товар по фото
✔Доставка по г. Ростову-на-Дону🏎 💥💣
✔Для первого заказа действует скидка 10%💥
✔Так же постоянная акция при покупке 2х вещей-3 со скидкой 30% 💥💣🔥
#одежда#женскаяодежда#женскиевещи#вещи#женскаяодеждаростов#одеждадешеворостов#одеждадешево#вещиназаказростов#вещиназаказ#заказодежды#ростов#ростовскаяобласть#мода#моднаяодежда#платья#акциявещи#акция#обувь#обувьростов#обувьназаказ#обувьштучно#моднаяобувь#туфлиростов#irissdress#plussize#большиеразмеры#большиеразмерыростов


0

Raya outfits sorted with our Long sleeve wrap top + paired with our Batik skirt.


1

Styled by me😋
the biggest obstacle to overcome sometimes is yourself🧗‍♂️ and most of the time it's not anything you have done but people's perceptions and limitations of you🤔 so let's change your perception of yourself and see you for the greatness you are👑🦅
#runwaymodels
#runwayfashion #capetown #plussize


0

GOODBYE WALES.. hello CALI 💖🤩🌴✨


2

Del viaggio in #alsazia ricordo la serenità. Giorni di passeggiate e chiacchiere, complicità e divertimento mentre attraversavamo una favola.
Buongiorno ❤️
.
.
#memo #alsacia #alsace #france #est #meraville #petitevenise #viaggi #travel #curvy #me #plussize #strikeapose #smile #beautifuldestinations #colmar


0

🏃 E X E R C I S E 🏊
.
My fitness physiologist has told me that I need to become more active. With my weight I find it hard to and also struggle with back pain too. I think this has always been my excuse.
I did a 6min exercise bike and heart rate test at my last appointment, and the fact I couldn't finish it has made me feel like a failure 😔 Ever since I have felt like any minute activity I do, mainly walking, is more of a struggle. Then I came across this quote that really changed my mindset!!!!
It really hit home for me and made me feel positive at what I am trying to achieve.
.
.
.
.
#weightloss #weight #vsg #gastricbypass #aussie #blog #weightlossblog #health #healthy #weightlossjourney #journey #gastric #bypass #weightlosstransformation #sleeve #motivation #sleevesurgery #nevergiveup #fitness #fit #excercise #weightlosssurgery #plussize #bypasssurgery #selflove #inspirationalquotes #inspiration #yolo #single #quote


0

This is an event you do not want to miss‼️
Come out, shop & support local & black-owned small businesses!
Saturday , June 8th
Let’s Connect , Inspire , Uplift , Empower &
Motivate TogetHER in Sisterhood .
Doors Open @10:00am
Brunch Soirée @11:00am 🥂Mimosa . Brunch 🍳. Raffle Tickets🎟 . Giveaway Prizes 🎁 & More 🥳

Tickets available online Now ..
http://juiceymarscloset.com/juiceymarscloset-1st-annual-brunch-soiree/

#blackbusiness #boutique #onlinestore #memphisboutique #plussize #plussizefashion #memphisfashion #womenempowerment #womennetworking #brunch #brunchsoiree #soiree #womenevents #smallbusiness #memphissmallbusiness #blacksmallbusiness #memphisboutiques


0

Где ты покупаешь одежду plus size?

С вас ♥️, я старалась😉

Был момент в моей жизни, когда я ждала «вот похудею» тогда и куплю себе красивые вещи, а сейчас и так сойдёт.

Тогда я была зациклена на цифре на весах. Но заветной цифро всё не было и не было🤷🏻‍♀️

Ходить как чмо, не хотелось.

Начала искать себе одежду. Много магазинов в городе обошла, но там максимум на 48-50 р-р. Как будто больше размером людей не существует.
Хотя вру. От 52 и выше в наших местных «бутиках» все модели как на тёток, цветастые, мешковатые то ли платья, то ли туники. Пока не так широко в России представлена мода для людей с размером plus size. Но ситуация в последние годы меняется к лучшему.

Где я сейчас покупаю вещи plus size:⠀
👗 SHEIN @shein_russia - демократичные цены, интересные модели, немаломерки.⠀
👗ASOS @asos - большой выбор моделей plus size, отличное качество⠀
👗H&M @hm - здесь мне особенно нижнее белье нравиться plus size, базовые модели в большом ассортименте⠀
👗 Reebok @reebok_russia - на российском сайте максимальный размер XL, а на зарубежном есть классные модели для plus size⠀
👗POMPA @pompa_ru - это производство одежды Санкт-Петербург. Размерный ряд до 52, но немаломерки и как раз мне подходит по росту ( у меня 171см).
⠀ ❗️ Бывает, что я покупаю мужские вещи, например, футболки для тренировок. Или вот как на этом фото на мне мужская футболка под платье на бретельках.

Надеюсь, пост будет полезен🤗. Написала его, так как много поучаю сообщений в директ, где я покупала, ту или иную вещь.

Если у вас есть на примете другие магазины с размерами plus size, делитесь в комментариях к этому посту😉


1

Dm @deina.empire , Tinggalkan no WhatsApp anda atau boleh klik link di ig bio Jika ada masalah👇👇 ✔️haid tak teratur
✔️senggugut
✔️gastrik
✔️sembelit
✔️Kolestrol tinggi
✔️kencing manis
✔️obesiti
✔️keputihan
✔️perut buncit
✔️kentut vagina
.
.
KELEBIHAN DEINA ❤️Melancarkan haid yang tidak teratur
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Mengempiskan perut boroi
❤️ Mengawal selera makan
❤️ Sekali minum kenyang sampai malam
❤️ 7x Membakar lemak degil
❤️ Mengecilkan peha dan punggung
❤️ Tak perlu berlapar dan bersenam
❤️ Membuang toksin dalam badan
❤️ Memberi tenaga yang berpanjangan
❤️ Mencantikkan kembali kulit yang kusam *CARA MINUM*

1. Goncangkan botol Deina sebelum dibuka.
2. Guna sudu plastik yg disediakan di dalam kotak dan tuangkan jus Deina dalam 5ml sekali minum.
3. Minum jus Deina 15 minit sebelum sarapan dan 15 minit sebelum makan malam.
4. Pastikan penutup jus Deina ditutup rapi. Simpan jus Deina dalam peti ais atau di tempat lain. Pastikan ianya suhu bilik.

@deina.empire


1

Nak kurus sebelum raya?
Dah tak mengah lagi bila tarawih...
Boleh banyakkan amal ibadat...
.
.
Komen "nak"
Kak mira boleh bantu jika awak betul2 nak... .
@deina.amazing


1

Forgot how much you make me@laugh @monochromeandsimone - love you - thanks for the best shoot!! ♥️


1

Måndag morgon, jobbar 6 dagar denna veckan, så det är bara att bita ihop. Idag regnat det ute, men det verkar vara rätt varmt så jag får klä på mig min regnjacka snart och pallra mig till jobbet.
💛
Jag är så trött så trött så.
💛
Hoppas ni får en fin vecka, kanske har ni något speciellt att se fram emot?
💛
#bodypositive #bodypositivity #kroppspositiv #kroppsaktivist #kroppspositivism #kroppsacceptans #bodylove #plussize #rebootahjärnkontoret #effyourbeautystandards #allastorlekarärvackra #allastorlekar #sizelycklig #beautybeyondsize #nmftg #nomorefuckstogive #youareenough #allakropparärvackra #bodyconfidence #minkroppduger #ickenormativ #embraceyourbody #jagduger #fucknormen #plussizeootd


1

ASSALAMUALAIKUM DARLINGS...
.NEW ARRIVALS!
.OUR LATEST ADDITION TO OUR ESCRAYA2019 COLLECTIONS.
.OUR NEWEST KURUNG KEDAH RITA LACE.
.ONE OF OUR FAMOUS KEDAH CUTTING THAT IS SUITABLE FOR ALL BODY SHAPES. .LIMITED EDITION.
.DONT MISS OUT!
.READY STOCK 2XL TO 10XL!
.
.
FOR ENQUIRIES OR PURCHASE KINDLY CLICK THE LINK BENEATH :-
.
.
http://wassap.my/0178888807/kedahritalace
.
.
.http://wassap.my/0178888807/kedahritalace
.
.
http://wassap.my/0178888807/kedahritalace
.
.
.or whatsapp 👇👇👇
.
.
.
WHATSAPP 0196200147!!!
WHATSAPP 0196200147!!!
WHATSAPP 0196200147!!!
.
.
.
.
.
Nak cari baju plus size?
Ade event ?
Sampai 10 xl
Mari la singgah kedai kami :
usj 11
Subang jaya.
Kita buka special on appoinments
Call/whatsapp 0196200147 for appoinments. #bajubesar #bazarpaknil #bajuplussize #bajuraya2019 #bajurayabesar #escraya2019 #escsabrinaruffles #plussize #celebratemysize #bajukurungbesar #bajukurungplussize #bajunikahplussize
#bajurayaplussize2019 #bajurayaplussize #tukangjahitplussize #tukangjahit #tailor #bajurayabesar2019 #raya2019


1

ราคา 650 บาท Free EMS kerry
💎Casual Tweed Jacket💎

งานเสื้อคลุมผ้าทวีตชาแนลขนาดพอดีตัว เนื้อผ้ามีดิ้นวิ้งๆเลอค่าสุด ซับในผ้าลื่นอย่างดี ไม่หนาเกินแน่นอน คัตติ้งคุณภาพไม่ตึงรัดวงแขน รุ่นนี้ห้ามพลาดเพราะคุ้มมาก ใส่คลุมทำงานได้ ได้เที่ยวสวยมากค่ะ 🏷อก38" บ่า15" วงแขน18"
แขนยาว22" ตัวเสื้อยาว19" 🛍Color : น้ำเงิน/ครีม/เทา

แม่ค้าปอใจดียินดีตอบทุกคำถาม ดูภาพเพิ่มเติม,สั่งซื้อสินค้า,สอบถามขนาด แอด Line ได้เลยค่ะ👇
Line ID: opor3327_3327
Line ID: 091775568
☎085-0751712
FB:Lady Fatty เสื้อผ้าแฟชั่น คนอวบ , สาวหุ่นดี ถูก สวย
📍📍สั่งแล้วไม่ยกเลิกออเดอร์น๊า  ไม่พร้อมโอนอย่าเพิ่งสั่งน๊า อ่านรายละเอียดไซส์ก่อนสั่งน๊า

#กางเกงยีนส์#ชุดทำงานคนอ้วน#เสื้อผ้าบิ๊กไซส์#ชุดเดรสคนอ้วน#แฟชั่นคนท้อง#แฟชั่นคนอ้วน#plussize#ชุดโบฮีเมียน#รับตัวแทนจำหน่ายฟรีไม่ต้องสต๊อกของ#เดรสสาวอวบอ้วน#ชุดทำงานสาวอวบ#ชุดเดรส#ชุดไปงาน#เดรสสวย#ชุดเที่ยวทะเล#เสื้อผ้าผู้หญิง#เสื้อผ้าถูกๆ#เสื้อผ้าแฟชั่นคนอ้วน#แฟชั่นพร้อมส่ง#ชุดคลุมท้อง#แฟชั่นคุณแม่#เสื้อคลุม#เสื้อผ้าคนท้อง#ชุดเดรสแฟชั่น#แฟชั่นคนอวบ #blazer

#ถ่ายจากสินค้าจริง


0

Siapa ada masalah ini????
.
Kakjue tahu ramai kan yang menghadapi masalah ini?
Dah buntu dah cuba pelbagai cara tapi tak jugak ada perubahan?
Makin menjadi2 adalah...
.
Kalau awak nak cepat settel masalah awak, awak kena cepat2 komen..kak tyrahboleh bantu awak.. loss 10kg tanpa kesan sampingan dan tak ada pantang larang..
.
Tak percaya, boleh tengok real testimoni di ig akak..
.
Meh cepat komen..
.
@petua.sihat


1

Rasa nak berbuka kat luar tapi tak sure makanan apa yang tak ganggu diet anda?
.
Bukanlah susah sangat sebenarnya. Anda hanya perlu ingat dalam satu plate perlu ada satu portion karbo sebesar ✊🏻 anda dan satu portion protein sebesar ✋🏻anda. Macam contoh dalam gambar, ini plate berbuka saya iaitu honey chicken lemon dan mixed veggies. Air? Saya pilih mineral saja. Tapi boleh jugak kalau anda nak minum green tea atau kopi tapi mesti without sugar.
.
Berdiet ni senang je kalau kita tahu cara yang betul 😊
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #plussize #jalanjalancarimakan #ctdk #jubahmurah #eathealthy #instafamousmalaysia #jubahsaizbesar #badanbesar #sihatdanbonusnyakurus #foodporn #cheatday #mealplanning #diet #gayahidupsehat #cintafatamorgana #projekduitraya #tv3 #coachonline #kebayaraya #ubatkurus #dramasangat #ramadhan #endgame


1