#poketperfume

Instagram photos and videos

#poketperfume#minyakwangimurah#perfumeviral#pocketperfume#perfumemalaysia#sayajualminyakwangi#perfumeborongmalaysia#jualminyakwangi#minyakwangiwanita#minyakwangilelaki#perfumewangi#pingbeauty#sayajual#minyakwangiviral#poketperfumemurah#minyakwangiantarabangsa#perfumeoriginalantarabangsa#perfumemampumilik

Hashtags #poketperfume for Instagram

Selamat pagi..happy wangi2..memandangkan ia mcm pen sahaja, so senang la nak bawa p mane2..xde bag berat macam batu..
.
Korang suka bau apa? Boomshell ke.. midnight fantacy ke..gucci floral ke..ke bau apa?
.
#poketperfume #kotabharu #tv3 #bazarpaknil #sayasuka #kelantan


0

👏👏👏MARI MARI YANG JAUH KASI RAPAT❗️ Nak perfume yang tahan lama,jom usya perfume dari kami🤗🤗🤗 RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️ Mengapa Hazz Perfume........⁉️⁉️⁉️ ✅ Pati EDP
✅ Saiz 10ml
✅ Botol jenis SPRAY,BUKAN ROLLER
✅ TAHAN LAMA SEHINGGA 8 JAM ✅ 70% pati,30% alchohol
✅ Pati di import dari FRANCE
✅ Produk BUMIPUTERA
✅ Yang penting HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT
Jadi tunggu apa lagi,dapatkan segera perfume anda untuk tampil lebih berkeyakinan dan kekal wangi.Spray pagi,wangi sampai ke petang😄😄😄 Tester........⁉️⁉️⁉️ Jangan risau,kami boleh beri anda test perfume kami.Cuma perlu wasup dan nyatakan lokasi.Tetapi sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang sahaja😄

FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱 🔴KAWASAN DELIVERY FOR COD🏍🚗KUALA LUMPUR➖SUBANG JAYA➖PUCHONG➖KINRARA🔴

Macam mana nak dapatkan perfume dari Hazz.........⁉️ Anda boleh terus klik link wasup di bawah atau KOMEN 'Nak',dan kami akan cuba sedaya upaya untuk membalas satu persatu.......😁😁😁 🔵🔵🔵MANALAH TAHU ANDA BERTUAH UNTUK DAPATKAN HARGA LAGI BERBALOI DARI KAMI.........😏 http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume

#Hazzprfume
#Yourstyle
#Supportproduktempatan
#Spraypagipetangwangilagi
#Hargamampumilik
#Perfumehalal
#Poketperfume
#Freepostage
#Freedelivery


0

Perfume Pocket ALL BRAND Laku Keras . 👉Murah
👉Kualiti Setanding Perfume Mahal
👉Pekat ,Likat ,Melekat
👉Tahan 8Jam
👉Berbaloi2

Berapa ?? 🌸RM10 Sahaja 🌸20Ml Guys

Berbaloi kan ??
#poketperfume #poketperfumemurah


0

You guys da grab pocket perfume yg 🔥 nie tak?
.
Banyak benefit pocket perfume nie tau, antaranya 👇
.
🌸 travel size yg senang dibawa.
🌸 bau yg tahan lama (6-8jam).
🌸 senang nak apply, spray2 jer.
🌸 💯 original tau, dijamin 👍.
🌸 harga sgt mampu milik (RM10jurr 😱)
🌸 international perfume yg banyak pilihan 😍
#poketperfumemurah #poketperfume


0

Nak beli pocket perfume 20ml tapi tak tahu kat mana?? Meh beli dgn saya confirm puas hati.. Sebab apa???? Sebab... ▪️Murah
▪️wangi sangat
▪️Banyak pilihan

So ape tunggu lagi.. pm/wassap 0122257827
#poketperfumemurah #poketperfume


0

Salam Jumaat penghulu segala hari guys

#hazzperfume
#poketperfume
#yourstyle
#wangisampaipetang


0

Sale! Sale!

Purse perfume 20ml
Pocket perfume 20ml
💯 % ori tauu.. Repack botol kecil 20ml

Harga terlajak murah.. RM4/pc

Whatsapp untuk list perfume
019-6456200
019-6456200

#perfumemurah
#poketperfume
#purseperfume
#purseperfumemurah
#sayajualmurah


1

UPDATE 25.2.19 READY STOCK REPACK PERFUME 10ML FOR MEN
.
.
🐞🌸🐞🌸🐞🌸🐞🌸🐞🌸
.
.
KHAS UTK BACKPACKERS, TRAVELER DI LUAR SANA!!
.
.
anda dah ad belum travel partner anda yg ni??😍😍 kalau belum anda patut grab 1..boleh jd peneman setia anda. bila rasa berpeluh semasa travel, seluk poket, bwk keluar, trus spray!! .
. "SATU DLM HANDBEG, SATU DLM KERETA"
.
.
kini boleh didapati di #myscentsperfume
-
-
kenapa repack?📢
perfume botol besar yg telah rosak dan pecah semasa shipment, kami repack semula kepada 10ML...pati original..bukan inspired..direct diambil dr perfume tersebut☺☺
-
-
PRICE : RM 20 SHJ !!!
POSTGE : RM 8(SM) RM10 (SS)
-
*sesuai dijadikan gift utk cikgu cikgi, kwn2, dan sesuai dibawa travel ketika blk kampung or berjalan😘😍😍 agak2 berlengas, berbau bila brjln smpi ptg, seluk poket dan zasss spray jee💃💃
-
-
#perfumeantarabangsamurah #perfumeoriginalantarabangsa #perfumeonlinemalaysia #perfumeterlajaklaris #perfumeoriginalmurah #minyakwangiantarabangsa #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #terapiinstagram #ajimaura #saujanautamasungaibuloh #saujanautama #perfumemampumilik #sungaibuloh #uitmpuncakalam #puncakalam #fattzura #viral #travelperfume #poketperfume #travel #backpackers #sepahtureunionlive #zonlawak#aplwl #kuasalb #kuasaLB #apwl #motifviral


6

UPDATE 25.2.19 READY STOCK REPACK PERFUME 10ML FOR WOMEN
.
.
🐞🌸🐞🌸🐞🌸🐞🌸🐞🌸
.
.
KHAS UTK BACKPACKERS, TRAVELER DI LUAR SANA!!
.
.
anda dah ad belum travel partner anda yg ni??😍😍 kalau belum anda patut grab 1..boleh jd peneman setia anda. bila rasa berpeluh semasa travel, seluk poket, bwk keluar, trus spray!! .
. "SATU DLM HANDBEG, SATU DLM KERETA"
.
.
kini boleh didapati di #myscentsperfume
-
-
kenapa repack?📢
perfume botol besar yg telah rosak dan pecah semasa shipment, kami repack semula kepada 10ML...pati original..bukan inspired..direct diambil dr perfume tersebut☺☺
-
-
PRICE : RM 20 SHJ !!!
POSTGE : RM 8(SM) RM10 (SS)
-
*sesuai dijadikan gift utk cikgu cikgi, kwn2, dan sesuai dibawa travel ketika blk kampung or berjalan😘😍😍 agak2 berlengas, berbau bila brjln smpi ptg, seluk poket dan zasss spray jee💃💃
-
-
#perfumeantarabangsamurah #perfumeoriginalantarabangsa #perfumeonlinemalaysia #perfumeterlajaklaris #perfumeoriginalmurah #minyakwangiantarabangsa #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #terapiinstagram #ajimaura #saujanautamasungaibuloh #saujanautama #perfumemampumilik #sungaibuloh #uitmpuncakalam #puncakalam #fattzura #viral #travelperfume #poketperfume #travel #backpackers #sepahtureunionlive #zonlawak#aplwl #kuasalb #kuasaLB


0

😬😬😬TAWARAN HANYA TINGGAL SEMINGGU JE LAGI❗️❗️❗️ Anda cari perfume yang mudah nk bawa dalam beg...⁉️Hazz Perfume ade poket perfume.Nak pakai pon senang,spray je terus wangi😊

Kami di Hazz Perfume ingin memberikan HARGA ISTIMEWA untuk anda semua...☺️ Bukan RM30..........TETAPI RM25 sahaja😃

RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
SAH SEHINGGA 28/2/2019❗️❗️❗️ Mengapa Hazz Perfume........⁉️⁉️⁉️ ✅ Pati EDP
✅ Saiz 10ml
✅ Botol jenis SPRAY,BUKAN ROLLER
✅ TAHAN LAMA SEHINGGA 8 JAM ✅ 70% pati,30% alchohol
✅ Pati di import dari FRANCE
✅ Produk BUMIPUTERA
✅ Yang penting HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT
Jadi tunggu apa lagi,dapatkan segera perfume anda untuk tampil lebih berkeyakinan dan kekal wangi.Spray pagi,wangi sampai ke petang😄😄😄 Tester........⁉️⁉️⁉️ Jangan risau,kami boleh beri anda test perfume kami.Cuma perlu wasup dan nyatakan lokasi.Tetapi sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang sahaja😄

FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱 🔴KAWASAN DELIVERY FOR COD🏍🚗KUALA LUMPUR➖SUBANG JAYA➖PUCHONG➖KINRARA🔴

Macam mana nak dapatkan perfume dari Hazz.........⁉️ Anda boleh terus klik link wasup di bawah atau KOMEN 'Nak',dan kami akan cuba sedaya upaya untuk membalas satu persatu.......😁😁😁 🔵🔵🔵MANALAH TAHU ANDA BERTUAH UNTUK DAPATKAN HARGA LAGI BERBALOI DARI KAMI.........😏 http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume

#Hazzprfume
#Yourstyle
#Supportproduktempatan
#Spraypagipetangwangilagi
#Hargamampumilik
#Perfumehalal
#Poketperfume
#Freepostage
#Freedelivery


0

ready stock
.
Versace eros
Forbidden rose
Viva la juicy
Paris hilton
Gucci flora
Salena gomez
Bombshell
Miracle women
Sweet vanilla
Romantic wish
White musk
Dior addict
Dkny apple
Scandalous
Midnight fantasy
.
rm12.00/pcs
rm40.00/5pcs
rm70.00/10pcs
tak siap pos
.
HOW TO ORDER?
.
.
PLEASE SCREENSHOT & LIST QUANTITY
.
.
WHATSAPP +60102659474
.
#miniperfume #miniperfumemurah #miniperfumemalaysia #miniperfumeborong #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeborong #perfumeviral #perfumeviralmurah #perfumeviralmalaysia #perfumeviralborong #poketperfume #poketperfumemurah #poketperfumemalaysia #poketperfumeborong #perfumepocket #perfumepocketmurah #perfumepocketmalaysia #perfumepocketborong #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #minyakwangiborong


0

😬😬😬TAWARAN HANYA TINGGAL SEMINGGU JE LAGI❗️❗️❗️ Anda cari perfume yang mudah nk bawa dalam beg...⁉️Hazz Perfume ade poket perfume.Nak pakai pon senang,spray je terus wangi😊

Kami di Hazz Perfume ingin memberikan HARGA ISTIMEWA untuk anda semua...☺️ Bukan RM30..........TETAPI RM25 sahaja😃

RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
SAH SEHINGGA 28/2/2019❗️❗️❗️ Mengapa Hazz Perfume........⁉️⁉️⁉️ ✅ Pati EDP
✅ Saiz 10ml
✅ Botol jenis SPRAY,BUKAN ROLLER
✅ TAHAN LAMA SEHINGGA 8 JAM ✅ 70% pati,30% alchohol
✅ Pati di import dari FRANCE
✅ Produk BUMIPUTERA
✅ Yang penting HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT
Jadi tunggu apa lagi,dapatkan segera perfume anda untuk tampil lebih berkeyakinan dan kekal wangi.Spray pagi,wangi sampai ke petang😄😄😄 Tester........⁉️⁉️⁉️ Jangan risau,kami boleh beri anda test perfume kami.Cuma perlu wasup dan nyatakan lokasi.Tetapi sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang sahaja😄

FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱 🔴KAWASAN DELIVERY FOR COD🏍🚗KUALA LUMPUR➖SUBANG JAYA➖PUCHONG➖KINRARA🔴

Macam mana nak dapatkan perfume dari Hazz.........⁉️ Anda boleh terus klik link wasup di bawah atau KOMEN 'Nak',dan kami akan cuba sedaya upaya untuk membalas satu persatu.......😁😁😁 🔵🔵🔵MANALAH TAHU ANDA BERTUAH UNTUK DAPATKAN HARGA LAGI BERBALOI DARI KAMI.........😏 http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume

#Hazzprfume
#Yourstyle
#Supportproduktempatan
#Spraypagipetangwangilagi
#Hargamampumilik
#Perfumehalal
#Poketperfume
#Freepostage
#Freedelivery


0

☺️☺️☺️ Tawaran harga berbaloi masih terbuka untuk anda.Jangan lepaskan peluang ini......🤗 Kami di Hazz Perfume ingin memberikan HARGA ISTIMEWA untuk anda semua...☺️ Bukan RM30..........TETAPI RM25 sahaja😃

RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
RM25 SAHAJA❗️❗️❗️
SAH SEHINGGA 28/2/2019❗️❗️❗️ Mengapa Hazz Perfume........⁉️⁉️⁉️ ✅ Pati EDP
✅ Saiz 10ml
✅ Botol jenis SPRAY,BUKAN ROLLER
✅ TAHAN LAMA SEHINGGA 8 JAM ✅ 70% pati,30% alchohol
✅ Pati di import dari FRANCE
✅ Produk BUMIPUTERA
✅ Yang penting HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT
Jadi tunggu apa lagi,dapatkan segera perfume anda untuk tampil lebih berkeyakinan dan kekal wangi.Spray pagi,wangi sampai ke petang😄😄😄 Tester........⁉️⁉️⁉️ Jangan risau,kami boleh beri anda test perfume kami.Cuma perlu wasup dan nyatakan lokasi.Tetapi sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang sahaja😄

FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱
FREE POSTAGE FREE DELIVERY😱😱😱 🔴KAWASAN DELIVERY FOR COD🏍🚗KUALA LUMPUR➖SUBANG JAYA➖PUCHONG➖KINRARA🔴

Macam mana nak dapatkan perfume dari Hazz.........⁉️ Anda boleh terus klik link wasup di bawah,dan kami akan cuba sedaya upaya untuk membalas satu persatu.......😁😁😁 🔵🔵🔵MANALAH TAHU ANDA BERTUAH UNTUK DAPATKAN HARGA LAGI BERBALOI DARI KAMI.........😏 http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume
http://www.wasap.my/+60176124995/Hazzperfume

#Hazzprfume
#Yourstyle
#Supportproduktempatan
#Spraypagipetangwangilagi
#Hargamampumilik
#Perfumehalal
#Poketperfume
#Freepostage
#Freedelivery


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Exc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0

“Hari hari boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sis..”-feedback customer
.
Pocket perfume 🎈senang dibawa kemana-mana
🎈jimat space dalam beg
🎈boleh pakai banyak kali
🎈bau yang tahan sehingga 6-8jam
.
RM18/box (exc pos)
RM100/6Box (Inc Pos)
.
Ajak kawan-kawan semua share, boleh jimat duit postage korang ok? 😘😘
.
#sayajual #perfumemalaysia #poketperfume #pocketperfume #pingbeauty #perfumewangi #minyakwangimurah #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #jualminyakwangi #minyakwangiviral #perfumeviral #perfumeborongmalaysia #sayajualminyakwangi


0