#pokokpalsumurahmalaysia

Instagram photos and videos

#kuantanese#pokokpalsumurah#pokokpalsumurahmalaysia#pokoktiruanmurah#pokokpalsu#artificialplant#artificialorchid#thisispantaitimur#scandinaviandecomalaysia#scandinaviandecor#scandinavianhomes#orchidmurah#agentabyllahomedecor#orchidpalsu#pokoktiruanmalaysia#pokoktiruan#kuantan#pokokpalsumurahkuantan#pokokpalsubybloomingreens

Hashtags #pokokpalsumurahmalaysia for Instagram

"Rumah tu bukan bangunannya. Rumah tu tempat di mana kita sentiasa berkasih sayang..."
.
.
Sis suka lah dialogue ibu dlm cerita wanita terindah tu. #deep sgt, kan sisturrr? Tapi memang betul pun. Tak kiralah rumah tu kecil ke, besar ke, yang penting bagaimana kita nak hidupkan suasana rumah tu. .
.
Love.Live.Lough.
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


2

Due to overwhelming orders, this handsome man is sold out! 😅
.
.
Thank you so much to sisturrr yang berjaya grab while on stock. But not to worry, we will re stock soon. .
.
Turn on notification yea sisturrr. 😘
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


2

Rumah ni bukan time raya je nak kena cantek2. Hari-hari biasa pun kena sentiasa kemas dan cantek. Baru lah jadi 'Home Sweet Home'. Kan sisturrr? 😘😘😘
.
.

Code : L08
Harga : RM75/exc postage
Tinggi : 90cm
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


6

Masih berbaki 3 hari lagi bulan syawal. Sisturrr semua ada lg ke yg puasa enam? Harap2 sempatlah ye. Hehee.
.
Cantik2 rumah customer sis ni tau. Kemas n calm je mata menengoknya..
.

Tq sis ummi, dr pasir gudang johor, membeli seagrass basket 27cm ni. Lovee sgttt jadiknye. .
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


3

.
.

Sis lambatnya! Sept baru dapat? .

Hi sisturrr, tak adalah lambat mana pun. Dah batch ke-4 dah ni pun. Dr batch pertama haritu. Tuptaptuptap da sampai. .

Skang pun sama, tuptaptuptap dah bulan 7. Pdhal baru je rasa awal tahun ritu, sibuk2 hntr anak pestime masuk sekolah, kan? Heheheh.
.
.
So, kpd sisturrr yang nk order tu, bole lah place order sekarang ye. Nti terlepas lagi batch ni, bulan brp pulakk lah baru dapat nti. 😘 .
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


3

.
.

OPEN PRE ORDER UNTUK FIDDLE LEAF FIG
.

ETA JUL'18
.
.
SIZE B, C, D & F. UTK SIZE A ADA READY STOCK, TP X BNYK MANA YE.
.
.
BOOK YOURS NOW TO SECURE YOUR FAVORITE POKOK NI! 😘😘😘
.
.

Fiddle Fig A, 40cm
Harga : RM35/pc
.
Fiddle Fig B, 55cm
Harga : RM45/pc
.
Fiddle Fig C, 70cm
Harga : RM55/pc
.
Fiddle Fig D, 70cm
(Daun dan pasu lebih besar)
Harga : RM70/pc
.
Fiddle Fig F, 70cm
(3 dahan pokok)
Harga : RM90/pc
.
* all price not inc postage
* not inc seagrass basket
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


8

.
.

OPEN PRE ORDER UNTUK FIDDLE LEAF FIG
.

ETA JUL'18
.
.
SIZE B, C, D & F. UTK SIZE A ADA READY STOCK, TP X BNYK MANA YE.
.
.

Fiddle Fig A, 40cm
Harga : RM35/pc
.
Fiddle Fig B, 55cm
Harga : RM45/pc
.
Fiddle Fig C, 70cm
Harga : RM55/pc
.
Fiddle Fig D, 70cm
(Daun dan pasu lebih besar)
Harga : RM70/pc
.
Fiddle Fig F, 70cm
(3 dahan pokok)
Harga : RM90/pc
.
* all price not inc postage
* not inc seagrass basket
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


2

Kalau mcm ni punya study room, mmg khatam semua buku2 dlm tu sis baca.
.
.
Nah, Deko dgn artificial plant di mana2 shj. Bukan nya limit kan di living room atau bedroom shj ye. .
.
Nampak segar je study room ni kan?
.
.

Pokok keladi ✔️
Snake plant ✔️
Monstera ✔️
(Whatsapp utk details 😊)
.
.
📷 pinterest
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


0

Rs nya dah x pyh nk bagitahu ni pokok apa kan?
.

All time favourite sgt!
.

Selit kt memana pun, mmg cantik berseri terus jdnya.
.

Dah boleh order sisturrr. Kalau nak cecepat watsap sis hokkey. Nti dah abes, kena tnggu pulekssss.
.
.
Featuring : M01
Harga : RM60
Tinggi : 70cm
*exclude postage
*exclude seagrass basket
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


0

Tq cikgu comel. Cikgu-cikgu zmn sekarang, mmg semuanya comel2 eh? Zmn sis dlu, comel jgak tp garang bnyk!. Haha.
.
Ini kali kedua cikgu tasya repeat membeli pokok dgn sis tau. Tq ye cikgu tasya. Membeli pokok dgn sis dan sabar dlm mengajar & melayan karenah anak2 di sekolah. Jasamu di kenang sgt2 😙😙😙
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


0

Olololo... comel sgt sgt 2 ketul ni taw. Auntie rs2 nk cubit2 je pipi memasing posing bju raya, sblh pokok pisang rebutan ramai ni. Hehe.
.

Thank you dear customer. Meletop sgt deco raya sis ika ni. So adorable both ur child tu.😙😙😙
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


0

.
Konsep @thekayu.project
Terima mcm2 Order
😬
Dulang Hantaran
Wooden Easel
Wooden Backdrop
Welcome Board
.
Janji semua KAYU
Lain dari tu kami usahakan
.
Kita hantar & setup sekali
No worries, apa korang nak ?
InsyaAllah kita tunaikan
.
Thank You Dear Customer 🌹
.
#woodeneaselstand #woodenbackground #woodenbackdrop #kerjakahwin #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurah


2

.
Order for postage before Raya dah close 🙏
Yang dah order harap bersabar ya, tracking number on the way 😅
.
Ramai lagi yang tanya, but we can't take order anymore takut tak sempat commit before Raya.
But you still can order for postage after Raya 🤗🤗
.
Thank you for your support dear customers 😘
#sayajualpokokpalsumurah #artficialfiddlefig #artificialplants #pokokhiasan #artificialplantsforsale #fiddleleaffig #hiasanrumah #pokokhijau #dekorasi #decoration #homedeco #pokoktiruanmurah #pokokpalsuviral #pokokpalsumalaysia #dekodapur #dekobiliktidur #giftideas #ikealover #pokokpalsumurah #pokokplastik #pokokpalsumurahmalaysia #seagrassbasket #pokokplastikmurah #seagrassbasketmalaysia
#seagrassbasketmurah #pokokkeladihiasan #pokokkeladitiruan #monstera #snakeplant


0

Officially closed order.
.
Sekarang tengah setelkan order2 yang sudah dibuat sebelum ni.
.
Thank you so so so much kepada yang membeli.
.
Kepada yang tak sempat, lepas raya pun bole, cuma nya belum tahu lagi open order brp hb.
.
Alaa raya kan sebulan 😜😜😜
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantan  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia #kuantanese #thisispantaitimur


1

⚠️Only appreciation post, bukan iklan 😆
.
Dear customer,
You are awesome for trusting & supporting small business 👍
Thank you thank you for being an awesome customers, some of you sangat sabar menunggu parcel (sis paham perasaan ketidaksabaran menunggu parcel) I'm like that too 🤭🤭
But, orders are overwhelmed, agent pun kena tunggu turn. Thank you again sebab memahami.
.
Alhamdulillah, Allah temukan dengan customer yang baik2. #itupunrezeki 😘😘
.
#sayajualpokokpalsumurah #artficialfiddlefig #artificialplants #pokokhiasan #artificialplantsforsale #fiddleleaffig #hiasanrumah #pokokhijau #dekorasi #decoration #homedeco #pokoktiruanmurah #pokokpalsuviral #pokokpalsumalaysia #dekodapur #dekobiliktidur #giftideas #ikealover #pokokpalsumurah #pokokplastik #pokokpalsumurahmalaysia #seagrassbasket #pokokplastikmurah #seagrassbasketmalaysia
#seagrassbasketmurah #pokokkeladihiasan #pokokkeladitiruan #monstera #snakeplant


0