#poslajumalaysia

Instagram photos and videos

#poslajumalaysia#poslaju#kualalumpur#nazrulrunner#layancod#kotakinabalu#tebal#waterproof#selfcollect#polaroidwaterproof#codbyrunner#terang#pekanjagung#kenangan#memory#nznyasbieshop#teamrunner#andasuka#glossyphoto#alamesra#kamilagisuka#thankyou#mampumilik#murahmurah#pos#bas#kirimbas#polaroid#polaroidoriginals

Hashtags #poslajumalaysia for Instagram

Saturdayโค๏ธ
.
Penangan 12.12 di shopee. Dapat harga murah, dapat free pos, dapat free gift, dapat shopee coin. Awww macam2 dapat.
.
Alhamdulillah. Payment sebelum jam 11pg pos hari yg sama, caj cod RM5 kwsn #jasin dan #ayerkeroh sahaja
.
Beli 4botol herba mujarab, kita bagi free 1botol ๐Ÿ˜
.
Poslaju RM20sm/RM30ss untuk 5botol ok. Free Gift pun kita bagi ๐Ÿ˜Š
.
Dm/klik link wasap di bio.
Wasap 013 329 8909
.
.
#ubatbuasir #buasir #kencingmanis #gout #ubatresdung #herbamujarab #ubattradisional #barah #kanser #ubatkanser #bazaaronlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sapotlokal #ubatdarahtinggi #ubatdiabetes #ubatgatalkulit #ubatkurap #herbamujarab #herbamujarabonline #poslajumalaysia #ubatkecutbuasir #ubatfibroid #ubatdarahtinggi #ubatkencingmanis #ubatsendi #ubatbuasir #ubathiv #ubatketagihketum #ubatlukakencingmanis #ketagihdadah #ubatketum


0

JUALAN AKHIR TAHUN !

Jom dapatkan PROMOSI hebat edisi 2019 sempena jualan akhir tahun wangian Blackout & Justica.

Antara variasi yang terlibat dengan promosi adalah :

1. Blackout Morsie
2. Blackout 96
3. Blackout 529
4. Justica Confession
5. Justica Faceless
6. Justica Jasmine

Jom miliki hari ini. Aroma sihat melahirkan cinta ๐Ÿ˜Š

#sayajual
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#igshopmalaysia
#instashop
#tiktok
#perfumemurah
#tamantasiktaiping
#codtaiping
#instamalaysia
#dramasangat
#syukurselalu
#kitajamin
#yearendsale
#kualalumpur
#malaysia
#kualalumpur
#poslaju
#poslajumalaysia
#dramasangat
#kitajamin


1

Polaroid Murah Guys ๐Ÿ˜

peyem(pm) / deyem(dm) tepi guys ๐Ÿ˜Ž

whatsapp : 01131562454 atau klik link wsap d'bio terus auto masuk wsap .

Polaroid Quality !! Details :
โœ… Waterproof
โœ… Tebal
โœ… Terang (HD)
โœ… Glossy Photo
โœ… Send dari wassap saja

Penghantaran :
โœ… Cod (Seluruh kk โ€ข caj rm3 ikut tempat)
โœ… Postage (seluruh tempat โ€ข rm8 SS , rm12 SM)
โœ… Kirim Bas (caj ikut daerah)

#polaroidoriginals #polaroid #poslaju #poslajumalaysia #kirimbas #bas #pos #murahmurah #mampumilik #layancod #kotakinabalu #selfcollect #alamesra #nznyasbie #nznyasbieshop #memory #kenangan #pekanjagung #teamrunner #codbyrunner #nazrulrunner #polaroidwaterproof #waterproof #tebal #terang(HD) #glossyphoto #andasuka #kamilagisuka #thankyou #supporter


0

Polaroid Murah Guys ๐Ÿ˜

peyem(pm) / deyem(dm) tepi guys ๐Ÿ˜Ž

whatsapp : 01131562454 atau klik link wsap d'bio terus auto masuk wsap .

Polaroid Quality !! Details :
โœ… Waterproof
โœ… Tebal
โœ… Terang (HD)
โœ… Glossy Photo
โœ… Send dari wassap saja

Penghantaran :
โœ… Cod (Seluruh kk โ€ข caj rm3 ikut tempat)
โœ… Postage (seluruh tempat โ€ข rm8 SS , rm12 SM)
โœ… Kirim Bas (caj ikut daerah)

#polaroidoriginals #polaroid #poslaju #poslajumalaysia #kirimbas #bas #pos #murahmurah #mampumilik #layancod #kotakinabalu #selfcollect #alamesra #nznyasbie #nznyasbieshop #memory #kenangan #pekanjagung #teamrunner #codbyrunner #nazrulrunner #polaroidwaterproof #waterproof #tebal #terang(HD) #glossyphoto #andasuka #kamilagisuka #thankyou #supporter


0

Clutch Fendiโ˜ 
.
RM5x
High Quality
Unisex
Ready Stock!!
Cod FREE area GOMBAK
Postage SM RM8 SS RM10
.
Tekan link bio diatas utk sebarang pertanyaan ๐Ÿ‘†
.
#walletmalaysia #walletmurah #slingbag #slingbagviral #slingbagmalaysia #slingbaglelakimurah #slingbagviralmurah #pouchbagmurah #pouchmurah #fendimalaysia #codgombak #codsentul #codsetapak #poslajumalaysia #poslaju


2

Appoinment for today 15/12/2018 but still can walkin for service,waiting time maximum 2hour.. Free car wash dor appinment only
Call our outlet at 03-61437594 or email for make an appoinment for service ur vehicle kddynamic@gmail.com / wasap at 0199347594
#poslajumalaysia #kotadamansara #myvi #uptownkotadamansara #perodua #BraderD #kddynamicauto #carwash


2

.
.
Baru tahu ke Zquat madu Menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Masa Kini? Agak-agak kenapa ye? ๐Ÿค” โ€ข ๐Ÿ˜ฎ โ€ข

Sebelum ni korang selalu minum dalam botol recycle.. ๐Ÿพ.. Korang tak pikir dah apa kandungan madu dalam botol tu kan? ๐Ÿ˜Ž.. Asalkan murah, korang main capai lepas tu bayar dan minum untuk badan.. ๐Ÿ˜๐Ÿ’ธ.. โ€ข ๐Ÿ˜ฎ

Korang pernah terpikir tak madu tu sebenarnya bancuhan mengandungi bahan pengawet? ๐Ÿ˜จ.. Tak terpikir kan...? Dah la tu, kandungan bahan penambah gula pon tinggiโ— ๐Ÿ˜ฑ Tahu-tahu sampai masa, dapat penyakit yang korang sendiri tak tahu mana puncanya penyakit korang tu... BAHAYA TAU ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ญ โ€ข ๐Ÿ˜ โ€ข

Tapi korang tak payah risau dah..BAHARU! ๐Ÿ˜Š Softgel madu, softgel madu gabungan habbatussauda,minyak zaitun yang rasanya sedap berikan khasiat yang terbaik untuk korang.. ๐Ÿ˜˜.. .
โœ– TIADA BAHAN PENGAWET .
โœ– TIADA BAHAN PENAMBAH GULAโ—
.
โœ” MADU ORI LADANG โ˜บ.. .
Hasil inovasi bio oleh Prof UMK Kelantan.
Khasiat pun banyak.. berbaloi dengan harga.. ๐Ÿค—๐Ÿ˜.. So, korang pilihlah mana yang bagus untuk korang dan family. ๐Ÿคญ ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
.
Jadilah Pembeli dan Pengguna yang Bijak.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ Hubungi kami untuk info
013-466 9730
.
Dm -> @detox.usus.kotor .
.
#madukelulut #madukelulutasli #putrajaya #seremban #melaka #poslajuseluruhmalaysia
#ipohperak #cuciusus #ususkotor #pdrm #kubangkerian #shahalamfood #jjcmtv3 #nakkurus #poslajumalaysia #kualakangsar #wangsamaju #seriiskandar #jerantut #portdickson #pasirmas #pengkalanchepa #kopitiamkita #nasilemak #tehtarik #makankatmana #jjcmkelantan #kelantanfood
#alorsetar #jomkurus


3

๐Ÿ’ŽCHANEL BANGLE๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ’ฐRM130 .
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE
.
๐Ÿ‘Saiz : Standard Saiz (pls ask for ur size) ๐Ÿ‘Material : Stainless Steel
๐Ÿ‘Replica Premium Copy 1:1 (High Quality)
๐Ÿ‘Package Box
.
#poslajumalaysia #onlineshop #meletop #astro #dangdutstar #johor #hadiah #hariibu #vantik #uitm #hukm #shahalam #burger #bazaarramadhan #raya2016 #puasaramadhan #hukmcheras #gifts #maybank #gombak #uitmshahalam #mbsa #jomkurus #kualalumpur #klcctower #women #majlisaqiqah


0

๐Ÿ’ŽGUCCI BANGLE๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ’ฐRM130 .
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE
.
๐Ÿ‘Saiz : Standard Saiz (pls ask for ur size) ๐Ÿ‘Material : Stainless Steel
๐Ÿ‘Replica Premium Copy 1:1 (High Quality)
๐Ÿ‘Package Box
.
#poslajumalaysia #onlineshop #meletop #astro #dangdutstar #johor #hadiah #hariibu #vantik #uitm #hukm #shahalam #burger #bazaarramadhan #raya2016 #puasaramadhan #hukmcheras #gifts #maybank #gombak #uitmshahalam #mbsa #jomkurus #kualalumpur #klcctower #women #majlisaqiqah


1

๐Ÿ’ŽTIFFANY BANGLE๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ’ฐRM130 .
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE
.
๐Ÿ‘Saiz : Standard Saiz (pls ask for ur size) ๐Ÿ‘Material : Stainless Steel
๐Ÿ‘Replica Premium Copy 1:1 (High Quality)
๐Ÿ‘Package Box
.
#poslajumalaysia #onlineshop #meletop #astro #dangdutstar #johor #hadiah #hariibu #vantik #uitm #hukm #shahalam #burger #bazaarramadhan #raya2016 #puasaramadhan #hukmcheras #gifts #maybank #gombak #uitmshahalam #mbsa #jomkurus #kualalumpur #klcctower #women #majlisaqiqah


0

๐Ÿ’ŽTIFFANY BANGLE๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ’ฐRM130 .
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE
.
๐Ÿ‘Saiz : Standard Saiz (pls ask for ur size) ๐Ÿ‘Material : Stainless Steel
๐Ÿ‘Replica Premium Copy 1:1 (High Quality)
๐Ÿ‘Package Box
.
#poslajumalaysia #onlineshop #meletop #astro #dangdutstar #johor #hadiah #hariibu #vantik #uitm #hukm #shahalam #burger #bazaarramadhan #raya2016 #puasaramadhan #hukmcheras #gifts #maybank #gombak #uitmshahalam #mbsa #jomkurus #kualalumpur #klcctower #women #majlisaqiqah


1

๐Ÿ’ŽTIFFANY BANGLE๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ’ฐRM130 .
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE
.
๐Ÿ‘Saiz : Standard Saiz (pls ask for ur size) ๐Ÿ‘Material : Stainless Steel
๐Ÿ‘Replica Premium Copy 1:1 (High Quality)
๐Ÿ‘Package Box
.
#poslajumalaysia #onlineshop #meletop #astro #dangdutstar #johor #hadiah #hariibu #vantik #uitm #hukm #shahalam #burger #bazaarramadhan #raya2016 #puasaramadhan #hukmcheras #gifts #maybank #gombak #uitmshahalam #mbsa #jomkurus #kualalumpur #klcctower #women #majlisaqiqah


3

2 bersaudara baru bergabung meletoooop ๐Ÿ˜๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ“๐Ÿซ As request cust nak rasa kedua dua our BROWNIES, Fruity Strawbery Baked Vs Chocolate Rich's Oreo Chunky! #DEiraBrowniesSale1212 #DEiraBrowniesFeedback #baking #homebaker #sayajualBrownies #selfpickup #HutanMelintang #sgsumun #Selekoh #bagandatoh #Perak #postagecourier #poslajumalaysia #fudgybrownies #brownieskedut #birthdayBrownies #cakeybrownies #chocolate #igersmalaysia #dessert #flatlayfood #foodporn #foodphotography #vscocam #igdaily #instagood #huaweimate10 #BrowniesTower


0

PLASTIK L, MUAT BARANG APA JE YE?
.
.
Ni antara barang2 yang boleh dimuatkan didalam plastik L
.
Nama je L, tapi saiz dia lebih kurang besar dengan saiz XL plastik poslaju.
.
.
Material: LDPE
.
โœ… Tahan lasak
โœ… Tidak mudah terkoyak โœ… Pelekat kuat
โœ… Kalis air
โœ… Ada poket untuk letak consigment form
โœ… HARGA TERLAJAK MURAH
.
Klik link di profile kami untuk order atau whatsapp 011-11032153
.
.
#poslaju #poslajumalaysia #plastikpos #plastikposmurah #plastikposlaju #plastikposlajumurah #plastikposlajumalaysia #plastikpostage #plastikpostagemurah #plastikpostagemalaysia #plastikposberpoket #plastikposlajuberpoket #plastikkurier #plastikseal #fragilesticker #fragilestickermurah #fragilestickermalaysia #bubblewrap #bubblewrapmalaysia #bubblewrapmurah


0

PLASTIK M, MUAT BARANG APA JE YE?
.
.
Ni antara barang2 yang boleh dimuatkan didalam plastik M
.
Nama je M, tapi saiz dia lebih kurang besar dengan saiz L plastik poslaju.
.
.
Material: LDPE
.
โœ… Tahan lasak
โœ… Tidak mudah terkoyak โœ… Pelekat kuat
โœ… Kalis air
โœ… Ada poket untuk letak consigment form
โœ… HARGA TERLAJAK MURAH
.
Klik link di profile kami untuk order atau whatsapp 011-11032153
.
.
#poslaju #poslajumalaysia #plastikpos #plastikposmurah #plastikposlaju #plastikposlajumurah #plastikposlajumalaysia #plastikpostage #plastikpostagemurah #plastikpostagemalaysia #plastikposberpoket #plastikposlajuberpoket #plastikkurier #plastikseal #bubblewrapmalaysia #bubblewrap #bubblewrapmurah #fragilesticker #fragilestickermurah #fragilestickermalaysia


0

.
EEE...CICAK JILAT PINGGAN MANGKUK DAPUR .
.
EEEE...GELINYA CICAK BERAK PULAK .
EEEEE...KOTORNYA TAIK CICAK BERASID...BAU BANGKAI MENYUCUK HIDUNG SEISI KELUARGA?
.
jangan risau lagi,hanya calitkan ubat cicak yang sangat berkuasa membunuh semua cicak di rumah anda
.
.
DM segera sebelum cicak tau ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
.
#putrajaya #shahalam
#bangi #pdrm #masjid #surau #terengganu #cyberjaya #batupahat #kotatinggi #jerantut #temerloh #taikcicak #ubatcicak #ubatcicakviral #ipohperak #seriiskandar #umkjeli #kemaman #kualakedah #kualaperlis #alorgajah #kajangperdana #kubangkerian #poslajuseluruhmalaysia #poslajumalaysia


3

Lagi feedback terbaru daripada pelanggan kami.

Terima kasih kerana membeli dengan kami.

Berminat ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡TEKAN๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://wasap.my/60139809353/

#sayajualonline #jeans #levis #levisoriginal #levis501 #levismexico #jeansmurah #promosi #levisusa #kekechallenge #onlineshopping #onlineboutique #levisoriginal #jeansmurah #akuyangpakaikoyangpanas #onlineboutique #onlinestore #mensfashion #harimaumalaya #feedback #alhamdulillah #poslajumalaysia
#dshopkb2


0

Penutup kepada bersih, selalunya dikaitkan dengan wangi.
80% perfume yang ada di pasaran, adalah perfume sintetik dengan aroma kimia yang merbahaya.
Apa lah guna kalau bersih, wangi, tapi tidak sihat.
Saya menawarkan kepada anda, wangian naturel, yang dihasilkan daripada alam semulajadi.
Haruman yang di design, untuk menggantikan haruman sintetik, yang ada dalam pasaran. Setiap materialnya, note-note haruman, pemeraman, dan nilai tambah yang dibawakannya, semuanya membantu anda kearah kesihatan yang lebih baik.
Jika benar 'wangi' adalah penutup kepada kebersihan, maka, gunakanlah wangian yang menyihatkan.
#sayajual
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#igshopmalaysia
#instashop
#tiktok
#perfumemurah
#tamantasiktaiping
#codtaiping
#instamalaysia
#dramasangat
#syukurselalu
#kitajamin
#yearendsale
#kualalumpur
#malaysia
#codkualalumpur
#poslaju
#poslajumalaysia
#hospitaltaiping
#ptss
#pestapenang


0

.
.
.
ABANG CARI UBAT KUAT YANG SIHAT DAN SELAMAT? TERKINI ..
.
MADU UNTUK SUAMI LEMAH BATIN,MATI PUCUK
.
Madu bukan sebarang madu
.
Apa yang special?
==============
.
1. MADU kelulut segar diproses bersama tongkat ali berkhasiat
.
2. ASLI,bukan madu palsu.Hasil ternak ladang kelulut
.
3. TONGKAT ALI real kayu dalam madu.inovasi bioteknologi oleh prof UMK
.
4. MUDAH diminum.sedap tak pahit
.
๐ŸฏKuota promosi terhad.Khas buat suami isteri sahaja.
.
โฉ Mahu rasai dan abang bertenaga muda kembali dengan madu yang sihat dan selamat ini?
.
DM kami untuk tempahan @madu.tongkatali
.
Kami akan beri cara tempahan yang mudah.
.
.
#putrajaya #pdrm #madutongkatali #madukelulutasli #tongkatali #shahalam #ipohperak #kubangkerian #matipucuk #tahanlama #perkahwinan #ubatkuatsuami
#seremban #portdickson #poslajuseluruhmalaysia #poslajumalaysia #harumnita #cikguseo #kencingmanis #darahtinggi #khasiatmadu #sayajualmadu #seriiskandar #pinklady #jamumontok


1

.
.
Dulu bulat sekarang SELIM
Dulu buncitt sekarang KEMPIS
Dulu 3XL sekarang L je bang
---
.
Bila berat dah turun, baru seronok bang. Hidup akn jadi 100x ganda lebih mudah.
.
โœ”Kurang bau peluh
โœ”Jalan tak cepat mengah
โœ”Nak buat apa kerja pun senang
โœ”Ruku' & sujud? serius selesa sgt
โœ”Nak cari baju pegi mall je. tak payah tempah
.
Senang kan? Percaya la sekali dah selim mesti abg tak mau dah berat naik macam dulu.
.
Jadi macam mana nak buat? Abg TEKAN DM -> @detox.usus.kotor .
.
Biar saya bantu abang sampai jadi ok๐Ÿ˜‰
.
.
#maybank2u #manjungperak #madukelulut #madukelulutasli #habbatussauda #putrajaya #shahalam #shahalamfood #jjcmtv3 #pdrm #abangpolis #kubangkerian #portdickson #poslajuseluruhmalaysia #poslajumalaysia #ususkotor #cuciusus #detoxususkotor #kelantanfood #jjcmpenang #dietsihat #perutboroi #nakkurus #kulimkedah #langkawi #senamrobik


0

.
perut berasa senak berangin,dah lama tak buang air besar (normal wajib sehari sekali minima),sembelit ker?
.
softgel nie mengandungi madu+habbatussauda+minyak zaitun...apabila ditelan akan meresap membaiki salur usus anda dan sistem pencernaan berjalan lancar .anda akan kembali bertenaga sebab semua zat makanan akan diserap dengan baik setelah detoks kotoran sempurna .๐Ÿ˜€๐Ÿ‘
.
Dapatkan sekarang
.
DM -> @detox.usus.kotor .
DM -> @detox.usus.kotor
.
.
#maybank2u #madukelulut #madukelulutasli #sembelit #ususkotor #cuciusus #kubangkerian #pengkalanchepa #bukitjalil #wangsamaju #nakkurus #kulaijaya #alorsetar #melaka #poslajumalaysia #poslajuseluruhmalaysia #manjungperak #lumutperak #pdrm #abangpolis #abangbomba #padangterap #kualapilah #maduzquat #kanserusus


0

Bukan nak kecam,tapi nak penjelasan

On sunday (9hb Disember)seller dah poskan barang yg yan dh order.Jadi semalam yan pun tertanya-tanya kenapa barang tak sampai lagi.Bukan jauh pun putrajaya dan saujana putra ni.

Cuba call guard tanya if ada yg terima barang bagi pihak yan sebab tengok tracking ada receiver punya nama (kadang-kadang xde kt rumah,posmen tinggalkan pada guard).Tapi jawapan dari guard,tak ada barang puan pada kami.

Mula-mula dah redha la bukan rezeki kan.Nak jadi cerita lepas maghrib terima satu mesej.Assalamualaikum je.Yan malas nk reply sebab nombor tak kenal.At the same time dapat jugak mesej dari seller bagitahu ada orang mesej dia pasal parcel tu.On the spot yan reply mesej Assalamualaikum td tu.
Rezeki.Barang yan sampai ke rumah tuan haji tu.

Nak lagi best,kalau dekat area saujana putra ni ok lagi.Tapi parcel yan tu telah dihantar ke Bandar Puchong.Macam mana la tukang sorting buat kerja.Alamat yang ditulis oleh seller lengkap dan jelas.No doubt.

Menjadi persoalan,info dari tuan haji ketika barang tu sampai di rumah beliau dia sendiri tiada di rumah (parcel ditinggal atas tembok rumah beliau).Siapa Saleh dalam tracking tu pun beliau tidak kenal.

Hari ni,mungkin Allah nk tunjuk jawapan pasal nama Saleh tu.Saya Receive parcel pos laju,posmen cakap ni ye kak..letak atas tembok dan kembali ke kenderaan beliau sementara saya berjalan ke pagar.Tak bagi pun form yang biasa isi nama,ic dan sign tu.
Tapi ditangan beliau ada sebatang pen.Wallahualam.

Mujur yang terima parcel saya jujur.Jika tidak?

Wahai pihak #poslajumalaysia, saya faham ada lambakan barang yang sangat banyak.Tolong la improved servis yang anda beri.Kerja tu tanggungjawab.Jangan ambil mudah tanggungjawab,nanti di sana akan disoal.

Peace and keep calm!

#focusongood


0

.
.
DARI SIZE XL SEKARANG DAH BOLEH PAKAI M JE !!
USUS BERAT RUPANYA..
.
Nak cuba? DM @cuci.usus.kotor
.
Perot dah kempiss
Peha makin kecikk
Baju seluar lama dah boleh pakai balik.
.
Nak tahu rahsianya??
Kemam softgel ni sekarang tauu!!!
.
TEKAN - link wasep kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
Cuba lah dulu, kalau tak menjadi kita refund 100%
.
.
#putrajaya #cuciusus #ususkotor #detokusus #cikguseo #jjcmtv3 #madukelulut #maduzquat #madukelulutasli #nakkurus #kanserusus #pdrm #poslajuseluruhmalaysia #poslajumalaysia #ipohperak #kubangkerian #pasirmas #gongbadak #kulimhitech #seriiskandar #peraktengah #abangpolis #abangbomba #tldm #jomkurus #bukitjalil #kelantanfood #perutbuncit


4

Salam Jumaat salam menjemput rezeki semuaโค๏ธ
.
Postage dan cod hari ini, payment sebelum jam 11pg pos hari yg sama, caj cod RM5 kwsn #jasin dan #ayerkeroh sahaja
.
Beli 4botol herba mujarab, kita bagi free 1botol ๐Ÿ˜
.
Poslaju RM20sm/RM30ss untuk 5botol ok. Free Gift pun kita bagi ๐Ÿ˜Š
.
Dm/klik link wasap di bio.
Wasap 013 329 8909
.
.
#ubatbuasir #buasir #kencingmanis #gout #ubatresdung #herbamujarab #ubattradisional #barah #kanser #ubatkanser #bazaaronlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sapotlokal #ubatdarahtinggi #ubatdiabetes #ubatgatalkulit #ubatkurap #herbamujarab #herbamujarabonline #poslajumalaysia #ubatkecutbuasir #ubatfibroid #ubatdarahtinggi #ubatkencingmanis #ubatsendi #ubatbuasir #ubathiv #ubatketagihketum #ubatlukakencingmanis #ketagihdadah #ubatketum


0

Wowowo mascara bukan biasa biasa !! ALHA ALFA MASCARA !! Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil.

Dari mana bahan tersebut??? Haaaa niii diaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba)
Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata.

So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! Kami akn kuarkan mascara yang berkualiti sahaja ladiess!! Jumm grabbb!!! Stokk menipiis!!!! #alhaalfamascara #alhaalfamascarashahalam #alhaalfablushercushion #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaloosepowder #alhaalfapostageeveryday #alhaalfalipstick #alhaalfaglowcreator #alhaalfabooster #alhaalfafdbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfafoundationpropolis #mpsj #mbsa #poslajumalaysia #nurse #stayalldayfoundation #alhaalfasponge #alhaalfaspraymatte #alhaalfasprayradiant #testimonialhaalfafoundation #TeamSue #TeamAsyaAlam


0

Efficiency,elevated,best 7seater & more technology on this side. Please keep #calm & #waiting see u soon maybe next month, maybe next year ๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ #justwaitonit #perodua #peroduaservicecentre #kotadamansara #uptownkotadamansara #poslajumalaysia #myvi
Call our outlet at 03-61437594 or email for make an appoinment for service ur vehicle kddynamic@gmail.com / www.wasap.my/60199347594/perodua.service


0