#pregnancyaware

Instagram photos and videos

#calciumaddition#lenguhkaki#shakleesenawang#shakleeseremban#babyctdk#crampkaki#pregnancyaware#calcium#pregnancy#shakleefieda#ostematrixfieda#shakleefiedaseremban#bahayaanemia#anemia#shakleeparoijaya#shakleerahang#bahayahbrendahuntukibuhamil#shakleeseremban2#iron#hbrendah#shakleelavenderheights#bahayahbrendah

Hashtags #pregnancyaware for Instagram

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* πŸ‘‰πŸΌSiapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh πŸ‘‰πŸΌSiapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi πŸ‘‰πŸΌSiapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh πŸ‘‰πŸΌGolongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) πŸ‘‰πŸΌWanita mengandung, bersalin dan menyusu πŸ‘‰πŸΌIndividu yang ada ANEMIA πŸ‘‰πŸΌWanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* πŸ‘‰πŸΌSiapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh πŸ‘‰πŸΌSiapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi πŸ‘‰πŸΌSiapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh πŸ‘‰πŸΌGolongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) πŸ‘‰πŸΌWanita mengandung, bersalin dan menyusu πŸ‘‰πŸΌIndividu yang ada ANEMIA πŸ‘‰πŸΌWanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* πŸ‘‰πŸΌSiapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh πŸ‘‰πŸΌSiapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi πŸ‘‰πŸΌSiapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh πŸ‘‰πŸΌGolongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) πŸ‘‰πŸΌWanita mengandung, bersalin dan menyusu πŸ‘‰πŸΌIndividu yang ada ANEMIA πŸ‘‰πŸΌWanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* πŸ‘‰πŸΌSiapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh πŸ‘‰πŸΌSiapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi πŸ‘‰πŸΌSiapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh πŸ‘‰πŸΌGolongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) πŸ‘‰πŸΌWanita mengandung, bersalin dan menyusu πŸ‘‰πŸΌIndividu yang ada ANEMIA πŸ‘‰πŸΌWanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"BACAAN HB NAIK DAN STABIL HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* πŸ‘‰πŸΌSiapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh πŸ‘‰πŸΌSiapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi πŸ‘‰πŸΌSiapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh πŸ‘‰πŸΌGolongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) πŸ‘‰πŸΌWanita mengandung, bersalin dan menyusu πŸ‘‰πŸΌIndividu yang ada ANEMIA πŸ‘‰πŸΌWanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* πŸ‘‰πŸΌSiapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh πŸ‘‰πŸΌSiapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi πŸ‘‰πŸΌSiapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh πŸ‘‰πŸΌGolongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) πŸ‘‰πŸΌWanita mengandung, bersalin dan menyusu πŸ‘‰πŸΌIndividu yang ada ANEMIA πŸ‘‰πŸΌWanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

by @qashwaauri_healthandbeauty

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

β€’Shaklee National Convention 2018β€’
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee 😘
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan 😎 .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio πŸ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


1

by @qashwaauri_healthandbeauty

β€’Shaklee National Convention 2018β€’
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee 😘
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan 😎 .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio πŸ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

β€’Shaklee National Convention 2018β€’
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee 😘
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan 😎 .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio πŸ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : ..
.
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* ..
.
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : ..
.
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* ..
.
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #ostematrixfieda


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab saya juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni dan apa yang mereka semua katakan dalam testimoni dalam gambar ni BETUL ☺️ Fida pun ada masalah kaki sama seperti mereka dalam testimoni ini dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
--
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #periodpain #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni dan apa yang mereka semua katakan dalam testimoni dalam gambar ni BETUL ☺️ Fida pun ada masalah kaki sama seperti mereka dalam testimoni ini dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : 🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit *SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk


0

The end of the page