#prelovedduckscarves

Instagram photos and videos

#prelovedduckscarves#duckscarvestoletgo#duckscarvespreloved#duckscarvesforsale#duckscarves#prelovedmalaysia#duckscarveshunting#shafirapreloved#Duckscarves#mimpikitatoletgo#prelovedmimpikita#bawalexclusive#prelovedaere#tutorialmagpin#prelovedrizalman#fashionvaletforsale#fashionvalettoletgo#jelitainloveavailable

Hashtags #prelovedduckscarves for Instagram

RM799 - #Duckscarves #theswarovskiduck #theklduck in PINK

PRELOVED, used once only
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM119 - #Duckscarves SQUARE Premium Basic Satin Silk in SLUSHY

BRAND NEW, kotak belum bukak!
Free postage within peninsular

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM229 - #Duckscarves #theLatticeduck in Matcha

BRAND NEW kotak belum bukak!
Free postage within peninsular

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM269 - #Duckscarves #TheAlhambraDuck instant in PINK

PRELOVED, used once only.
Zero pin marks because owner used magpins only
.
Free postage within s/m
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM269 - #Duckscarves #theAlphabetDuck Letter A Square Scarf

BRAND NEW, kotak blom bukak lagi
Free postage within s/m

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM309 - #Duckscarves #theyummyduck in Kuih Lapis

BRAND NEW kotak belum bukak!
Free postage within peninsular

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM229 - #Duckscarves #theKLduck in White

BRAND NEW kotak belum bukak!
Free postage within peninsular

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


0

RM319 - #Duckscarves SQUARE #TheAlhambraDuck in Red

BRAND NEW, never been used!
Free postage within peninsular

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ✌🏼 Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable


1

Sila sis,cuci mata di ig @raniayardsale. Jual barang new and preloved! Most items are in good shape! #raniayardsale #prelovedig #prelovedmalaysia#prelovedaere #prelovedpoplook#prelovedduckscarves #prelovedariani


0

Krim Payudara Viral - Love Potion by Hush Hush
.
Aset yang indah dambaan sang cantik jelitawan.
.
💜Berpatutan
💜Tahan lama
💜Kesan seawal 3hari
💜Ada KKM
💜Ada Sijil Pusat Racun Negara
.
Malah berbaloi dimiliki uols!
.
🍃Tekstur mudah resap
🍃Tidak melekit
🍃Bau vanilla yang menyenangkan
.
BESTBESTBEST
.
⚪️Ribuan testimoni sudah berjaya dikumpul anda tak perlu ragu lagi, ada repeated sehingga 12box. .
⚪️Dijamin selamat, malah ibu yang masih menyusu disarankan menggunakan krim hebat ini.
.
⚪️Dapatkan dari wakil pengedar yang sah sahaja.
.
Nak Sembang dulu jojom klik wasap.my/60176467807
.
.
.
.
.
#kasutviralperempuan #longchamphandbagoriginal #handbaglongchamporiginal #contactlensmalaysia #hennapengantinmalaysia #makananbabyorganic #gbpockitmalaysia #prelovedduckscarves #minimellisapreloved #drypersmalaysia #teddybearbesarmalaysia #heelsmalaysia #handbagraya2018 #bantaldag #bantalleyna #romperbaby #gelangemasbaby #headbandbabymalaysia #drypersmalaysia #bawalbidang50 #bawalinstantlabuh #bawalinstantchiffon #lipmattemalaysia #lipmattebyfarrabeauty #lipmattemurah #lipmattesobella


1

Krim Payudara Viral - Love Potion by Hush Hush
.
Aset yang indah dambaan sang cantik jelitawan.
.
💜Berpatutan
💜Tahan lama
💜Kesan seawal 3hari
💜Ada KKM
💜Ada Sijil Pusat Racun Negara
.
Malah berbaloi dimiliki uols!
.
🍃Tekstur mudah resap
🍃Tidak melekit
🍃Bau vanilla yang menyenangkan
.
BESTBESTBEST
.
⚪️Ribuan testimoni sudah berjaya dikumpul anda tak perlu ragu lagi, ada repeated sehingga 12box. .
⚪️Dijamin selamat, malah ibu yang masih menyusu disarankan menggunakan krim hebat ini.
.
⚪️Dapatkan dari wakil pengedar yang sah sahaja.
.
Nak Sembang dulu jojom klik wasap.my/60176467807
.
.
.
.
.
#kasutviralperempuan #longchamphandbagoriginal #handbaglongchamporiginal #contactlensmalaysia #hennapengantinmalaysia #makananbabyorganic #gbpockitmalaysia #prelovedduckscarves #minimellisapreloved #drypersmalaysia #teddybearbesarmalaysia #heelsmalaysia #handbagraya2018 #bantaldag #bantalleyna #romperbaby #gelangemasbaby #headbandbabymalaysia #drypersmalaysia #bawalbidang50 #bawalinstantlabuh #bawalinstantchiffon #lipmattemalaysia #lipmattebyfarrabeauty #lipmattemurah #lipmattesobella


0

Krim Payudara Viral - Love Potion by Hush Hush
.
Aset yang indah dambaan sang cantik jelitawan.
.
💜Berpatutan
💜Tahan lama
💜Kesan seawal 3hari
💜Ada KKM
💜Ada Sijil Pusat Racun Negara
.
Malah berbaloi dimiliki uols!
.
🍃Tekstur mudah resap
🍃Tidak melekit
🍃Bau vanilla yang menyenangkan
.
BESTBESTBEST
.
⚪️Ribuan testimoni sudah berjaya dikumpul anda tak perlu ragu lagi, ada repeated sehingga 12box. .
⚪️Dijamin selamat, malah ibu yang masih menyusu disarankan menggunakan krim hebat ini.
.
⚪️Dapatkan dari wakil pengedar yang sah sahaja.
.
Nak Sembang dulu jojom klik wasap.my/60176467807
.
.
.
.
.
#kasutviralperempuan #longchamphandbagoriginal #handbaglongchamporiginal #contactlensmalaysia #hennapengantinmalaysia #makananbabyorganic #gbpockitmalaysia #prelovedduckscarves #minimellisapreloved #drypersmalaysia #teddybearbesarmalaysia #heelsmalaysia #handbagraya2018 #bantaldag #bantalleyna #romperbaby #gelangemasbaby #headbandbabymalaysia #drypersmalaysia #bawalbidang50 #bawalinstantlabuh #bawalinstantchiffon #lipmattemalaysia #lipmattebyfarrabeauty #lipmattemurah #lipmattesobella


0

Assalamualaikum ladies! Happy weekends! WORN ONCE & BRAND NEW Satin Silks & Georgettes all up for grabs! Shipping will be additional cost + shipped from Singapore! Shipping will be done within 48 hours after payment received, In Shaa' Allah 💕 NO RETURNS/NO REFUNDS. Syukran jazilan! And Salam Ramadhan to all! #duckscarvesforsale #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesbn #duckscarvespreloved #duckscarvesforsell #duckscarvesmurah #duckscarvesholic #prelovedduckscarves


0

❌❌SOLD❌❌ SELLING ON BEHALF: Duckscarves matte satin silk shawl in Bridesmaid to let go at only RM115! 😍 Only worn once / Very minimal pinmarks / Postage to Peninsular Malaysia is inclusive / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale


1

SELLING ON BEHALF: Duckscarves matte satin silk square in Birthday Cake to let go at only RM115! 😍 Only worn once / Very minimal pinmarks / Postage to Peninsular Malaysia is inclusive / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #shafiraprelovedavailable


0

This new dUCk 2018 planner in pink is still available!

Only RM160 including postage to WM.

Kindly DM to purchase.

#duckscarvesforsale #duckscarves #duckplanner #duckstationery #duckscarvestoletgo #prelovedduckscarves #duckscarvespreloved #prelovedmalaysia


0

KL duck in deep blue to let go #prelovedonbehalf
NP : RM 220
Sell : RM 179
Color : deep blue
Condition : 9/10 rarely used
#preloved
#prelovedduckscarves
#klduck
#klduckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarves
#duckscarvesforsale
#duckscarvestoletgo
#paidads
#seatsideselection
#fatinirma


2

Preloved #duck Yellow Peonies
Preloved Price - RM160
Condition - Pristine (drycleaned with box)
Status - ❌SOLD❌
#bloomingduck #prelovedduckscarves #prelovedduck


0

According to #drzakirnaik, "in this month gates of heaven will be opened and the gates of the hell will be closed and the devils will be chained," Let's all be aware that patience, perseverance, righteous deeds and truth are values that must be applied at all times.
Happy #ninth day of #fasting

Scarf by @theduckgroup @fashionvaletcom

#ramadan #duckgroup #shawls #scarves #hijabsta #hijabster #puasa #hariraya #fashionphotography #instafamous #dragqueen #rpdr #dragrace #risque #instagay #influencer #motivation #lit #lace #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesletgo #prelovedduckscarves #angelvsdevil #tudungmurah #tudungraya


7

KL duck maroon duckscarves (the colour no more in store) ❌Sold Out❌
Come with full item box , card , ribbon ,
Condition : 9/10
Selling on be half
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #prelovedduckscarves
first come first serve
:
Dm me for purchase
Rm170 excludes postage


0

SALE

Preloved duck square scarves
Alhambra in gold & Bowerhaus in pink
Selling price:
Now $120 price for both
(Was $100 each)

#prelovedduckscarves #bruneionlineshop


0

Duckscarves matte satin silk to let go. New with box. Original.
1. mango
2.cerulean.
3. Chiffon strawberry Rm110 only. Rp rm130. All complete set with box. Buy any 2, rm100 each ☺️
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarveshunting


2

Want to letgo new chiffon #duckscarves in green tea. Also have matte satin silk (new) mango, cerulean. Rm110 only. Rp rm130. All complete set with box. Buy any 2, rm100 each ☺️
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarveshunting


0

New authentic 💯 original lattice duckscarves. Rm200. With purple duck box. All new.
1. Raspberry ❌sold❌
2. Baby blue
3. Mango

#duckscarveshunting #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #duckscarveslattice #duckscarvesforsale #prelovedduckscarves #duckscarvespreloved


2

Preloved Alhambra 🦆
Complete set

Condition 8/10

RM 210 free postage
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #prelovedduckscarves


0

BRA YANG SEMPURNA HANYA UNTUK PAYUDARA YANG SEMPURNA 😊
.
Idamkan payudara yang sempurna? .
Bukan hanya sekadar bergantung harap dengan "Push Up Bra" sahaja! .
Berjuta jenis produk mahupun teknologi ada di luar sana.

Namun dengan memilih Wonder Bloom by Hush Hush adalah satu pilihan yang sangat TEPAT dan Itu memang PASTI!
.
Wonder Bloom lulus KKM dan dijamin selamat.. Kenapa mahu fikir lagi?? 😉😉
.
Jom cuba Wonder Bloom sekarang, diskaun menarik menanti Cik Gojes 💓💓
.

Buihkan saja tika manjakan diri di bilik mandi💞 .
📱klik link pada BIO untuk miliki
.
#viral2018 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #prelovedduckscarves #perempuancantik #leeyanarahman #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv


1

BRA YANG SEMPURNA HANYA UNTUK PAYUDARA YANG SEMPURNA 😊
.
Idamkan payudara yang sempurna? .
Bukan hanya sekadar bergantung harap dengan "Push Up Bra" sahaja! .
Berjuta jenis produk mahupun teknologi ada di luar sana.

Namun dengan memilih Wonder Bloom by Hush Hush adalah satu pilihan yang sangat TEPAT dan Itu memang PASTI!
.
Wonder Bloom lulus KKM dan dijamin selamat.. Kenapa mahu fikir lagi?? 😉😉
.
Jom cuba Wonder Bloom sekarang, diskaun menarik menanti Cik Gojes 💓💓
.

Buihkan saja tika manjakan diri di bilik mandi💞 .
📱klik link pada BIO untuk miliki
.
#viral2018 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #prelovedduckscarves #perempuancantik #leeyanarahman #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv


0

BRA YANG SEMPURNA HANYA UNTUK PAYUDARA YANG SEMPURNA 😊
.
Idamkan payudara yang sempurna? .
Bukan hanya sekadar bergantung harap dengan "Push Up Bra" sahaja! .
Berjuta jenis produk mahupun teknologi ada di luar sana.

Namun dengan memilih Wonder Bloom by Hush Hush adalah satu pilihan yang sangat TEPAT dan Itu memang PASTI!
.
Wonder Bloom lulus KKM dan dijamin selamat.. Kenapa mahu fikir lagi?? 😉😉
.
Jom cuba Wonder Bloom sekarang, diskaun menarik menanti Cik Gojes 💓💓
.

Buihkan saja tika manjakan diri di bilik mandi💞 .
📱klik link pada BIO untuk miliki
.
#viral2018 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #prelovedduckscarves #perempuancantik #leeyanarahman #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv


0

❌❌SOLD❌❌ SELLING ON BEHALF: New! Duckscarves satin silk in Waves to let go at only RM99! 😍 Postage to Peninsular Malaysia is inclusive / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale


1

Mixed-crepe in Peach Sorbet in excellent condition to let go. Condition: 9.5/10, barely seen pinmarks. Only RM 90 (exclude postage). DM me if you're interested.. Thank u!! #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #duckscarves #duckscarvesholic #duckscarveshunting #prelovedduckscarves #prelovedmalaysia


0

Selling on behalf : Selling cheap original New Royal Duck Scarf bag with price tag intact to letgo for only RM200 Including postage! Dm me quick to purchase😍! #royalduck .
#duckscarfbagtoletgo #prelovedduckscarves #royalduckbag #adylaroseprelovedavailable


0

*SOLD* (On behalf of owner)

New Weave dUCk in Yellow for sale.
Only RM200 including postage/ RM190 (Pickup at Gombak Ulu Klang or PJ SS2)

Kindly DM to purchase.

#duckscarvesforsale #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedmalaysia #prelovedduckscarves #theweaveduck


1

#waffaamattesatin shawl by waffaa.my
.
preloved like new
.
rm40 (bought at rm69)
.
dm me 😘


1

*RAMAI ANAK TAK BERMAKSUD PAYUDARA UOLLS TERUS MENERUS KENDUR DAN TAK MAMPU NAK CANTIK SEPERTI PAYUDARA ANAK DARA* .
.
.
Yes, BUKAN uolls seorang! Ternyata majoriti ibu-ibu selepas menyusukan anak akan berakhir dengan Payudara yang KENDUR, LEMBIK, TIDAK KENCANG, SIZE TAK SEIMBANG dan LEPER 😢😢
.
Payudara uollss akan terus selamanya "TIDAK SEMPURNA" begitu dan malah akan bertambah makin TERUK jika tiada langsung usaha untuk memperbaikinya 😊
.
Love Potion ternyata satu-satunya krim yang dapat memberi "SINAR" baru untuk hidup uollss.. Setakat nak TEGANG dan ANJALKan kembali payudara uolss mudah sangat hanya dengan sapuan krim Love Potion by HUSH HUSH 😎😎
.
Proven Results, beratus-ratus daripada pengguna kami. Orang takkan berkata-kata jika Produk Love Potion ni tidak bagus. Kan?? 😊
.
Jom grab Love Potion sekarang, sebab kami ada harga COMBO tak masuk akal untuk uolls 😍😍
.
📱Whatsapp +01128612049/CLICK LINK DI BIO


2

SELLING ON BEHALF: The Royal Duck to let go at RM539! 😍 No box / Free postage to Peninsular Malaysia! 😍 DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #theroyalducktoletgo #theroyalduckforsale #prelovedtheroyalduck #theroyalduckpreloved #theroyalduck #shafiraprelovedavailable


2

SELLING ON BEHALF: The KL duck in white to let go at only RM149! 😍 No box / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #KLduckpreloved #prelovedKLduck #KLduckforsale #KLducktoletgo #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #KLduck #KLduckscarves #shafiraprelovedavailable


1

❌❌SOLD❌❌ SELLING ON BEHALF: Duckscarves World Map Vintage to let go at only RM269, inclusive of postage to Peninsular Malaysia! 😍 A few pinmarks / No ribbon / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckworldmappreloved #prelovedduckworldmap #duckworldmaptoletgo #duckworldmapforsale #worldmapduckpreloved #worldmapducktoletgo #worldmapduckforsale #prelovedworldmapduck


2

SELLING ON BEHALF: The Yummy duCK in Kuih Koci to let go at only RM229! 😍 Complete set / Only worn once / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theyummyduckpreloved #prelovedtheyummyduck #theyummyducktoletgo #theyummyduckforsale #shafiraprelovedavailable


1

SELLING ON BEHALF: Brand new! The Yummy Duck in Kuih Lapis to let go at only RM249! 😍 DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theyummyduck #theyummyduckpreloved #prelovedtheyummyduck #theyummyducktoletgo #theyummyduckforsale #shafiraprelovedavailable


0

*RAMADAN SALE!!* The price for all these items have been marked down by owner!! Please check my IG for each item details. Thank you!! Happy shopping! #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarves #duckscarveforsale #duckscarvetoletgo #prelovedmalaysia #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves


1

SELLING ON BEHALF: Brand new! The Merdeka duck in red to let go at only RM239! 😍 Complete set / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #merdekaduck #themerdekaduck #themerdekaduckpreloved #prelovedthemerdekaduck #themerdekaducktoletgo #themerdekaduckforsale #shafiraprelovedavailable


1

❌❌SOLD❌❌ SELLING ON BEHALF: The KL duck in maroon to let go at only RM179! 😍 DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #KLduckpreloved #prelovedKLduck #KLduckforsale #KLducktoletgo #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #KLduck #KLduckscarves


1

❌❌SOLD❌❌ SELLING ON BEHALF: Duckscarves georgette in Matcha to let go at only RM99! 😍 Complete set / Minimal pinmarks / Postage to Peninsular Malaysia is inclusive / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale


3

.
IG PAID REVIEW
.
💐ON BEHALF 💐
.
Owner wants to let go
.
ALL NEW!!!
COMBO👇
1. SINGAPORE DUCK IN WHITE PINK
2. MSS TRUFFLE
FREE 👇
1. RAYA PACKET ALHAMBRA ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
💋All togethers RM380
📮Pls add for postage fee
💰 RM10 SM & RM15 SS
❌ no booking no reservation
🔆 NEW
💯 Original
💘 Very good deal 😘
🌈 Complate set
📲Contact: WA me to purchase link at our bio
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#duckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarveshunting
#duckscarvespreloved
#prelovedduckscarves
#prelovedgood
#prelovedscarves
#preloved
#preloveditems
#prelovedbranded
#prelovedduck
#prelovedwithlove
#bazaarforyou
#availableatbazaarforyou
#bazaaronlinemalaysia
#prelovedmalaysia
#merdekaduck
#pbduckscarves
#jualancombo
#thedoilyduck
#thealhambraduck
#rayapacket


0

.
IG PAID REVIEW
.
💐ON BEHALF 💐
.
Owner wants to let go
.
ALL NEW!!!
COMBO👇
1. SINGAPORE DUCK IN WHITE PINK
2. MSS TRUFFLE
FREE 👇
1. RAYA PACKET ALHAMBRA ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
💋All togethers RM380
📮Pls add for postage fee
💰 RM10 SM & RM15 SS
❌ no booking no reservation
🔆 NEW
💯 Original
💘 Very good deal 😘
🌈 Complate set
📲Contact: WA me to purchase link at our bio
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#duckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarveshunting
#duckscarvespreloved
#prelovedduckscarves
#prelovedgood
#prelovedscarves
#preloved
#preloveditems
#prelovedbranded
#prelovedduck
#prelovedwithlove
#bazaarforyou
#availableatbazaarforyou
#bazaaronlinemalaysia
#prelovedmalaysia
#merdekaduck
#pbduckscarves
#jualancombo
#thedoilyduck
#thealhambraduck
#rayapacket


0

.
IG PAID REVIEW
.
💐ON BEHALF 💐
.
Owner wants to let go
.
ALL NEW!!!
COMBO👇
1. SINGAPORE DUCK IN WHITE PINK
2. MSS TRUFFLE
FREE 👇
1. RAYA PACKET ALHAMBRA ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
💋All togethers RM380
📮Pls add for postage fee
💰 RM10 SM & RM15 SS
❌ no booking no reservation
🔆 NEW
💯 Original
💘 Very good deal 😘
🌈 Complate set
📲Contact: WA me to purchase link at our bio
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#duckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarveshunting
#duckscarvespreloved
#prelovedduckscarves
#prelovedgood
#prelovedscarves
#preloved
#preloveditems
#prelovedbranded
#prelovedduck
#prelovedwithlove
#bazaarforyou
#availableatbazaarforyou
#bazaaronlinemalaysia
#prelovedmalaysia
#merdekaduck
#pbduckscarves
#jualancombo
#thedoilyduck
#thealhambraduck
#rayapacket


0

.
IG PAID REVIEW
.
💐ON BEHALF 💐
.
Owner wants to let go
.
ALL NEW!!!
COMBO👇
1. MERDEKA DUCK MIXED
2. MSS BIRTHDAY CAKE
FREE 👇
1. RAYA PACKET DOILY DUCK
2. FV TOTE BAG .
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
💋All togethers RM430
📮Pls add for postage fee
💰 RM10 SM & RM15 SS
❌ no booking no reservation
🔆 NEW
💯 Original
💘 Very good deal 😘
🌈 Complate set
📲Contact: WA me to purchase link at our bio
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#duckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarveshunting
#duckscarvespreloved
#prelovedduckscarves
#prelovedgood
#prelovedscarves
#preloved
#preloveditems
#prelovedbranded
#prelovedduck
#prelovedwithlove
#bazaarforyou
#availableatbazaarforyou
#bazaaronlinemalaysia
#prelovedmalaysia
#merdekaduck
#pbduckscarves
#jualancombo
#thedoilyduck
#fvtotebag


0

.
IG PAID REVIEW
.
💐ON BEHALF 💐
.
Owner wants to let go
.
ALL NEW!!!
COMBO👇
1. MERDEKA DUCK MIXED
2. MSS BIRTHDAY CAKE
FREE 👇
1. RAYA PACKET DOILY DUCK
2. FV TOTE BAG .
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
💋All togethers RM430
📮Pls add for postage fee
💰 RM10 SM & RM15 SS
❌ no booking no reservation
🔆 NEW
💯 Original
💘 Very good deal 😘
🌈 Complate set
📲Contact: WA me to purchase link at our bio
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#duckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarveshunting
#duckscarvespreloved
#prelovedduckscarves
#prelovedgood
#prelovedscarves
#preloved
#preloveditems
#prelovedbranded
#prelovedduck
#prelovedwithlove
#bazaarforyou
#availableatbazaarforyou
#bazaaronlinemalaysia
#prelovedmalaysia
#merdekaduck
#pbduckscarves
#jualancombo


0

.
IG PAID REVIEW
.
💐ON BEHALF 💐
.
Owner wants to let go
.
ALL NEW!!!
COMBO👇
1. MERDEKA DUCK MIXED
2. MSS BIRTHDAY CAKE
FREE 👇
1. RAYA PACKET DOILY DUCK
2. FV TOTE BAG .
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
💋All togethers RM430
📮Pls add for postage fee
💰 RM10 SM & RM15 SS
❌ no booking no reservation
🔆 NEW
💯 Original
💘 Very good deal 😘
🌈 Complate set
📲Contact: WA me to purchase link at our bio
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#duckscarves
#duckscarvespreloved
#duckscarveshunting
#duckscarvespreloved
#prelovedduckscarves
#prelovedgood
#prelovedscarves
#preloved
#preloveditems
#prelovedbranded
#prelovedduck
#prelovedwithlove
#bazaarforyou
#availableatbazaarforyou
#bazaaronlinemalaysia
#prelovedmalaysia
#merdekaduck
#pbduckscarves
#jualancombo
#thedoilyduck


0

❌❌SOLD❌❌ SELLING ON BEHALF: Duckscarves matte satin silk square in Pancake to let go at only RM99! 😍 Postage to Peninsular Malaysia is inclusive / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale


1

Merdeka edition in Red
duckscarves
Come with full item box , card , ribbon ,
Condition : 9/10
Worn 2/3 times only
Selling on be half
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #prelovedduckscarves
first come first serve
:
Dm me for purchase
Rm270 include postage
Price negotiable


0

[HANANUR LEGACY]
.
🏵️RAMADHAN PROMO🏵️
.
Dah dapatkan belum handsock raya? Kalau belum jom dapatkan sekarang! Stock sangat limited
.
▶️▶️▶️SLIDE UNTUK INFO PROMO
.
.
#leeyanaraya2018 #minazraya #prelovedduckscarves #handsockmurah


0

💖💖new stock more choices💖💖 Time to change from normal brooch to no - pin magpin😍😍😍.
It will take care of your delicate scarves.
Trust me!😊😊 stop leaving holes in your beautiful scarves.😭😭😭😭 Lets change to no pin brooch.
U can meet and see us @mysubangparade this weekend to choose your own magpin😚

Whatsapp/dm us now.
#magnetbrooch
#magpin #BROOCHMAGNET #tutorialmagpin #turkishscarves #turkeystuff #tunjuktunjuktestimoni #tunjuktunjuktrustedseller #magneticbrooch #setiaalam #prelovedscarf #prelovedduckscarves #thealhambraduck #arianiootd #arianiluxe #bawalorganza #bawalexclusive #bawalexclusive #hijabootd #hijabstyle #turkishmode #exclusivescarf #onlineseller#tutorialmagpin #style #accessories #fashion #design #scarves #scarflove


0

💖💖new stock more choices💖💖 Time to change from normal brooch to no - pin magpin😍😍😍.
It will take care of your delicate scarves.
Trust me!😊😊 stop leaving holes in your beautiful scarves.😭😭😭😭 Lets change to no pin brooch.
U can meet and see us @mysubangparade this weekend to choose your own magpin😚

Whatsapp/dm us now.
#magnetbrooch
#magpin #BROOCHMAGNET #tutorialmagpin #turkishscarves #turkeystuff #tunjuktunjuktestimoni #tunjuktunjuktrustedseller #magneticbrooch #setiaalam #prelovedscarf #prelovedduckscarves #thealhambraduck #arianiootd #arianiluxe #bawalorganza #bawalexclusive #bawalexclusive #hijabootd #hijabstyle #turkishmode #exclusivescarf #onlineseller#tutorialmagpin #style #accessories #fashion #design #scarves #scarflove


0

💖💖new stock more choices💖💖 Time to change from normal brooch to no - pin magpin😍😍😍.
It will take care of your delicate scarves.
Trust me!😊😊 stop leaving holes in your beautiful scarves.😭😭😭😭 Lets change to no pin brooch.
U can meet and see us @mysubangparade this weekend to choose your own magpin😚

Whatsapp/dm us now.
#magnetbrooch
#magpin #BROOCHMAGNET #tutorialmagpin #turkishscarves #turkeystuff #tunjuktunjuktestimoni #tunjuktunjuktrustedseller #magneticbrooch #setiaalam #prelovedscarf #prelovedduckscarves #thealhambraduck #arianiootd #arianiluxe #bawalorganza #bawalexclusive #bawalexclusive #hijabootd #hijabstyle #turkishmode #exclusivescarf #onlineseller#tutorialmagpin #style #accessories #fashion #design #scarves #scarflove


0

The end of the page