#prelovedminaz

Instagram photos and videos

#prelovedminaz#prelovedmalaysia#leeyanarahmanpreloved#leeyanarahmancollection#araredpreloved#jovianpreloved#bazaarpaknil#poplooklovers#prelovedjovianmandagie#arared#jovianrtw#prelovedarared#bellaammaralovers#bellaammara#minazpreloved#prelovedzalia#fiziwoo#prelovedjovian#zawaralovers#bazaaronline#jovianmandagiefansclub

Hashtags #prelovedminaz for Instagram

NEGO
💕 Same pattern as Rizalman's Kandi Kurung (see 2nd slide)
💕 Preloved. Only worn for trying
💕 Size fits L / small XL. No alteration made
💕 Material: Crepe
💕 Ada zip menyusu
💕 Better pakai dengan inner
💕 Letting go at RM50 including pos SM
💕 DM to purchase

#prelovedmalaysia #prelovedmalaysiamurah #prelovedmurahmalaysia #butikbajuonline #jubahmurah #jubahbunga #jubahironless #ironlessjubah #ironless #jubahsimple #prelovedrizalman #rizalmanpreloved #preloveddressmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #prelovedminaz #prelovedbellaammara #prelovedcalaqisya #jubahcrepe #jubahputih #prelovedmurah


0

<< PAID ADS>> .

#prelovedminaz to letgo. . .
.
. .
🌸condition: 9/10 .
🌸harga letgo : RM129 .
🌸size : S
.
.
. 📌 selling on behalf. we only act as a medium to buy, not be responsible for any wrong claims by the seller, NO return, NO refund. .
..
..
. 🏧Please double confirm before make an order and deal with owner for any inquiries 😊 .
.

#minazpreloved #leeyanarahmanpreloved #prelovedjovianmandagie #prelovedarared #poplooklovers #prelovedzalia #mmbasicpreloved #prelovedmoderee #primavaletpreloved #prelovedprimavalet #shawlpublikapreloved #jovianrtw #prelovedmurah #prelovedbajukurungmalaysia
#prelovedbajukurung #bajukurungpreloved #bajurayapreloved #bazaarpaknil #jovianpreloved #lubnapreloved


0

.
Ralease Today❗
.
Koleksi raya sedondon ibu dan si manja . Tahun lepas kita buat untuk dewasa saja . Tapi tahun ni kita buatkan jugak untuk si manja . Dua2 nampak tersangatlah comel even with plain colors kan . 😍
.
.
To order,
Whatsapp : 0134443904
(Link in Bio)


1

.
Stay tune for tomorrow . Koleksi Anne versi 2.0 . 🔥
.
#preraya2019


1

BAJU RAYA❗BAJU RAYA❗BAJU RAYA❗

Ada yang dah tak sabar ke tunggu kita release collection untuk raya? Sabar taw. Tak lama dah, yang penting turn on notification tu dulu confirm takkan terlepas 😉

Collection kita kali ni limited and exclusive, mesti grab cepat2, grab combo byk2 lagi untung. Tag family, sanak saudara and kawan2 beli sekali jimat banyak taw.

#bajuraya #rayapastel #bajurayaterkini #bajurayabajet #bajurayamurah #bajurayamoden #bajurayabudak #bajurayacantik #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajuraya2019 #bajurayalatest #prelovedminaz #prelovedcalaqisya #prelovedbellaammara #fifarasoltrustedagent


0

.
Cuba teka koleksi Anne ni akan buat come back dengan versi yang macam mana?
.
Tapi yang pastinya come back kali ni bukan biase biase tau . 🤗
.
#preraya2019


8

Shawlpublika Doll Saree
Nak letgo RM160 sahaja !
Exclude postage
Condition 10/10
Tak pernah alter
Tak pernah pakai (Sbb EXTRA item)
Saiz XL
WhatsApp ena 0132331336 Kalau berminat ya :) Atau tekan je link biru kat profile :) #prelovedbranded #prelovedmurah #prelovedleeyanarahman #prelovedbellaammara #prelovedminaz #prelovedshawlpublika
#sugarscarfpreloved #leeyanarahmanpreloved #farahanimxleeyanarahman #mirafilzahxleeyanarahman
#prelovedimaanboutique


0

Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum..😖😖
.
Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna
.
Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu?
.
Jom cuba sapu Love Potion by Hush Hush, InshaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎
.
.
Whatsapp untuk free consultation. Jangan lambat tau awak. Banyak perkara yang kita rasa remeh akan jadi masalah besar kalau dibiarkan.
.
Jom whatsapp sekarang, sebelum terlambat
.
.
📮 Free Postage
😍 Postage Everyday
🤗Whatsapp " HUSH " +601128612049🖒untuk detail + free consultation+ free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
.
.


3