#princessbvrc

Instagram photos and videos

#princessbvrc#jamumoden#jamu#bconfident#bvrc#princessbvrcoriginal#collaplus#bvrclovers#bazaronline#bazaarpaknil#baazarpaknil#bazarpaknil#jamujelita#jamunenek#jusprimadona#magicslimwhite#harummalam#montokpayudara#pinklady#jamususukdara#jamuratumalaya#jamuviral#jamucollagen#bvrcbaby#bvrcnew#jamuprincess

Hashtags #princessbvrc for Instagram

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

PRINCESS BVRC
JAMU MODERN + COLLAGEN PEMUTIH TERBAIK!
KHUSUS WANITA SAJA YA 👰
💰DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMO!!
👉 1 BOX (isi 20 sachet)
____________________
✔Free sabun pembesar payudara
✔Free 2pcs masker rapat miss v
✔Free 10pcs pantyliner
.
Jamu collagen terbaik yg pernah ada!!
Rasanya enak,, khasiatnya bener2 berasa...😍
Cocok untuk semua wanita dari segala kalangan ya..
Sudah menikah atau blm boleh minum 😊
___________________
MANFAAT & KHASIAT PRINCESS BVRC :
___________________
💞Mencerahkan & mencantikkan kulit seluruh badan
💞Melicinkan, menghaluskan serta mengenyalkan kulit wajah
💞Mengatasi segala masalah jerawat, kulit berminyak, kusam dan flek hitam
💞Menghilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang
💞Mmbantu memerahkan bibir Miss V dan puting payudara
💞Merapatkan & mengetatkan saluran Miss V (PERAWAN teruuss 😍)
💞Mencerahkan bagian2 hitam seperti, celah paha, belakang leher, siku, tumit dan bawah ketiak
💞Mengencangkan, membesarkan & memontokkan (padat berisi) bokong dan payudara
💞Mencantikkan rambut dan kuku
💞Mencerahkan mata
💞Mengecilkan dan menyehatkan rahim
💞Menstabilkan hormon
💞Melancarkan siklus haid
💞Mengatasi keputihan & Miss V bercak
💞Mengatasi bau badan
💞Memulihkan tenaga batin
💞Meningkatkan nafsu keintiman bersama suami
____________________
💛 Bentuk tubuh lebih seksi, lebih mantap, langsing bertenaga 💛
____________________
DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!!
👇👇👇👇
Www.wasap.my/+6285859751919
.
#princessbvrc #princessbvrcnew #princessbvrcindonesia #peincessbvrcmurah #princessbrcnewpackaging #peincessbvrcindo


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


1

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


1

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


0

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


1

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


0

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


0

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


0

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


0

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


0

DARAH HAID KELUAR BERKETUL selepas consume princess bvrc .
" ahhh lega nya keluar haid selepas berbulan tersekat.. rasa hilang beban dalam badan.. rasa ringan.. kepala dah tak migrain.. "
.
Princess bvrc bukan sahaja membantu mengetatkan faraj wanita dan memontokkan aset2 wanita ya.. tp juga membantu melancarkan peredaran darah haid wanita.. merawat senggugut.. keputihan busuk dan hanyir.. Bahan2 yg terkandung dalam princess bvrc princess hanyalah bahan2 alamai akar kayu nenek moyang kita dulu2 ; manjakani, kacip fatimah, mirifica,sireh dan akar serapat ❤❤ Sangat2 bagus dan memberi bnyk manfaat utk dalaman wanita

Wassap princess bvrc

0169519031

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #dherbs #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumoden #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratumalaya #jamususukdara #harummalam #alfalfa #pinklady #montokpayudara #bconfident #collaplus #magicslimwhite #jusprimadona #jamunenek #jamujelita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers


1

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

Alhamdulillah, Susu maaez ni memang membantu tau. Tengok la hasilnya.
.
Takkan NAK buatkan kulit Kali camni. Maluuuu tau. .
Sekarang takde garu Garu lagi. Laff Susu maaez😘😘
.
.
Awak ada masalah kulit? Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, tia serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
#susumaaezklang
#susumaaezreadystock #susumaaezcodklang #teammasryana
#rstimun #nakputih #poriterbuka
#princessbvrc #putihgebu #kulitputih
#serumtimun
#jomcantik #kulitcantik #kulitberminyak
#mukaglowing #nakputihmalaysia
#nakcantik #ezkema
#nakputihgebu #uitm #maaezwarriors #hamil #jerawat
#mengandung
#susukambing #selangor #susumaaez #bconfident #bconfidentadvance #cikgusekolah


1

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


1

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


2

Alhamdulillah, Susu maaez ni memang membantu tau. Tengok la hasilnya.
.
Takkan NAK buatkan kulit Kali camni. Maluuuu tau. .
Sekarang takde garu Garu lagi. Laff Susu maaez😘😘
.
.
Awak ada masalah kulit? Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, tia serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
#susumaaezklang
#susumaaezreadystock #susumaaezcodklang #teammasryana
#rstimun #nakputih #poriterbuka
#princessbvrc #putihgebu #kulitputih
#serumtimun
#jomcantik #kulitcantik #kulitberminyak
#mukaglowing #nakputihmalaysia
#nakcantik #ezkema
#nakputihgebu #uitm #maaezwarriors #hamil #jerawat
#mengandung
#susukambing #selangor #susumaaez #bconfident #bconfidentadvance #cikgusekolah


3

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


2

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0

SERUM BOTOX ARSYA
.
*Fungsi dan kebaikan:*
.
🌸 Membentuk muka menjadi v shape
🌸 Menaikkan pipi yang jatuh
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
🌸 Merawat jerawat serta jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
🌸 Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi.kesan akan di rasai serta merta
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#mudfaceexclusive#mylea#myleafrecklesserum#myleaskincare#naelofarhijab#nafura#nafurahoneybee#nafurahoneybeevenom#nanolightener#nanolightenercream#nikkoplacentawhite#nourain#nurraysa#nurraysablusher#okayaeyebrowgel#okayafoundation#olicandy#parutberlubang#ipoh#perlacoffee#perlaking#platinumwhiteslim#polishface#polishfacenina#princessbvrc#projelita#purifylolita#queenblacksoap#queenofmutiara#queenserum


0