#produk_kesihatan_murah

Instagram photos and videos

#produk_kesihatan_murah#produk_kecantikan__murah#olivehouse_beauty#COD_SgPetani#kosmetikmurah#secretsuperslimming#3s#secretsuperslimmingoriginal#produk_kosmetik_murah#magicslimwhite#msw#alhaalfacosmetics#alhaalfa#garlicbalmviral#garlicbalmbyzmbeauty#garlicbalmzmbeauty#garlicbalm#yankotrialset#yankoskincareoriginal

Hashtags #produk_kesihatan_murah for Instagram

Dulu 85kg
Sekarang 59kg

Dasyat betul penangan 3S ni..
Dengan hanya makan 1-2bj sehari, amalkan secara konsisten & banyakkan minum air kosong pasti uollss pun akan terkejut dengan perubahan yang uollss dapat.. Jom amalkan Secret Super Slimming 3S
Mai wassap hakak cepat² k..0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Abang² kat luar sana tu mesti nak kulit cantik juga kan..??? Nak badan maintain sado..!!! Meh PM/Wasaap hakak untuk tau apa rahsianya kulit cantik bebas minyak, bukan muka saja nak terjaga, badan pun kena jaga jugak kan... Wasaap 0184030136

#msw
#magicslimwhite
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Gambir Emas
Khas utk kaum lelaki shj!! ➡️Utk kegunaan luaran
➡️Tidak panas & tidak kebas
➡️Tiada kesan sampingan
➡️Tahan sehingga 30-60 minit

Pm/wassap 0184030136

#gambiremas
#gambiremasmurah
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

NEW PACKING..!! 1MM FOUNDATION LIMITED EDITION 💎Syoknya 1MM FOUNDATION ADVANCE...tak payah dah pakai serum @ moituriser @ bedak sebab semuanya dah ada dalam foundation ni.. Lebih moist tau.. 1MINUTE MIRACLE FOUNDATION ADVANCE
💎 EXTRAK STRAWBERRY NEW ● Mampu merawat kulit dari dalam, percepatkan pengecutan jerawat,mengecilkan pori²,menghaluskan kulit & anti oksida yg sangat power... 💎 SERBUK MUTIARA ASLI ● Menglowingkan wajah tahap
oberdose,menyerap minyak berlebihan & menghaluskan pori².. 💎 SUPERB GLOWING... Siap dapat FREE ◆ CHARCOAL SPONGE
◆ CHARCOAL SPONGE 'PENUMBUK'

Wassap 0184030136

#1mmf
#1minutemiraclefoundation
#1minuteMiracle
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

WOWW!! WOWW !!!
Banyak kilo turun betul² macam mimpi je!!! Hasil sebulan makan Secret Super Slimming 3S sebulan ja tau..Ketara perubahan..yang nak turun berat badan, nak kawen tu elok laa sebab dia reshape badan jadi elok.. Seminggu Insya Allah 3-5kg berat badan turun, macam x percaya tau adik²,akak².. NAK KEMBALI LANGSING ??
NAK KEMBALI ANGGUN ??
NAK KEMBALI SOLID ?? SECRET SUPER SLIMMING 3S ➡️ Wajib try tau!! 💰RM45sm
💰RM50ss
📮smRM7
📮ssRM11

PM/Wassap 0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Nucifera Teeth Whitening Powder
KKM - NOT160303473K

Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :-
➡️ Memutihkan gigi serta membuang plak
➡️ Detoks mulut dan gigi
➡️ PH Balance mulut
➡️ Menghalang kaviti
➡️ Menghalang mulut berbau
Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?
➡️ Kesan Perubahan Awal Dalam 7 hari !!Bergantung pada keadaan gigi semasa

Ada kesan sampingan?
➡️ Tiada
Apa kandungan Nucifera?
➡️ 100% Organik Coconut Shell
➡️ Serbuk Arang Aktif Gred Pharmaseutikal

Wassap 0184030136

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Peiyen Ice Cream Liptint
💰RM5/pc

Nak bibir macam awek Korea, kena la pakai Peiyen Ice Cream Liptint ni.. Warna menawan & tahan lama.. Wassap 0184030136

#peiyenliptintmurah
#peiyenliptint
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Fresh testimoni pengguna 3S.. Seronok sangat tau bila ada cust bagi feedback mcm ni..
Paras gula dalam badan dah normal lepas makan 3S.. Sapa nak kurus & nak sihat tu mai cari hakak.. 0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Riffaa D'hati Magic Lotion merupakan losyen pencerah kulit yang berkesan untuk mencerah
dan melembabkan kulit secara maksimum.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan digunakan secara harian. Losyen RiffaaD'Hati merupakan losyen pencerah instant whitening yang dikeluarkan oleh bumiputera Malaysia, 100% semulajadi, suci, halal, dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit.

Wassap 0184030136

#riffa
#riffaamagiclotion
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

GLAMROSE FLAWLESS SPRAY
Spray yg paling diminati & paling laris

BAHAN-BAHAN:
✔️Aqua
✔️Lavender water
✔️Collagen
✔️Vitamin c
✔️Vitamin e
✔️Aloe vera
✔️Pearl satin powder
✔️Parfume

GFS adalah sejenis cecair yg mempunyai campuran collagen dan serbuk mutiara asli. Kami telah memformulasikan GFS ini dengan serbuk mutiara yg kelihatan jelas dilihat di dalamnya. Serbuk mutiara sgt bermanfaat utk kulit wajah dan badan. Mudah diserap oleh kulit & badan. Ianya mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat, 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) Asid amino yg berfungsi spesifik. Kekurangannya mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut.

CARA PENGGUNAAN:
●Selepas solekan, goncang GFS dan sembur pada seluruh wajah kira-kira 15cm jaraknya dari wajah anda. Biarkan ianya kering sendiri.

CARA PENGGUNAAN BAGI ORANG YANG TIDAK MEMAKAI SOLEKAN
✔️Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda. ✔️GFS juga dapat merawat gatal, rekahan dan hitam di celahan badan.

#glamrose
#glamroseflawlessspray
#glamrosespray
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Ibu kepada 6 org anak.. Dari 65Kg tinggal 49Kg..
Body tip top ooo, kalah anak dara..
Baru amalkan 4 botol 3S akak ni dah selim melim camni.. Adik²,akak² yg tgk ni tak jeles ke?klau jeles,mai la order...cepat order, cepat la dapat..cepat makan pastu cepat la kurus.. Wassap 0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

NAK CERAH BERSIH SATU BADAN??
NAK BADAN KURUS MCM RETIS?? Jom cuba supplement MAGIC SLIMWHITE ni..
Harga lebih murah berbanding supplement lain tapi memberikan kesan terbaik untuk badan kita.. TAK PERCAYA KE ❓❓❓ Harga PROMOSI GILA GILA kita bagi RM28 !! RM28 !! Cuba Dulu Baru Tahu Uolls..Ramai dah berjaya tau..Rugi Sapa Yang Tak Grab.. : MENCERAHKAN KULIT DAN BADAN
: MEMBAKAR LEMAK BERLEBIHAN DI BADAN
: MENGHILANGKAN PARUT
: MENCEGAH PERTUMBUHAN JERAWAT
: MELEMBABKAN KULIT
: MEMBANTU MENEGANGKAN KULIT
: MERAWAT KULIT KUSAM
: MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA

Wassap 0184030136

#msw
#magicslimwhite
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#kosmetikmurah
#produk_kecantikan__murah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

🍃YANKO PLATINUM 3in1
🍃YANKO PLATINUM ( Trial Set )
Apa yang best tentang Yanko Platinum? ◆DAY CREAM
- Mengandungi pelembab yang tinggi & extract natural tumbuh tumbuhan. - Ia berfungsi untuk memudarkan 'black spot/bintik hitam , melasma , jerawat akibat dari jangkitan bakteria. - Platinum Day Cream juga berfungsi untuk mengawal tompokan jeragat/ pigments & seterusnya menampakkan kulit 2x lebih cerah. - Selain itu, day cream platinum juga memberikan perlindungan lebih kepada kulit & menjadikan kulit lebih licin, anjal & kelihatan lebih muda. ◆NIGHT CREAM
- Mengandungi sumber protein yang tinggi , ekstrak daripada tumbuhan semulajadi, AHA, Vit A (merawat garis2) , C (merawat jerawat) , E (memudarkan parut) & BHA / bahan pengaktif kulit. - Ia meresap pantas kedalam kulit & mampu memperbaiki teksture kulit yang mengalami penuaan dengan pantas. - Berfungsi untuk meningkatkan metabolisme kulit & membuang jeragat & membuatkan kulit yang kasar menjadi licin, lembut & anjal. ◆CLEANSER
- Berfungsi untuk membuang lebihan minyak pada kulit, bedak / kosmetik & kotoran yang melekat pada kulit dengan lembut & berkesan - Cleanser platinum juga berfungsi untuk memudarkan parut & juga kulit mati pada kulit. Meningkatkan metabolisme kulit, serta membantu untuk mencerahkan kulit. - Ia juga membantu agar 'newly born skin' / kulit yang baru 'bernafas' dengan bebas & mengimbangi kelembapan kulit. 🌟Yanko Platinium sesuai untuk umur 30 keatas

PM/Wassap 0184030136

#yankoskincareoriginal
#yankoskincare
#yankoplatinumset
#yankotrialset
#produk_kesihatan_murah


0

🍃YANKO SKINCARE BASIC (Trial Set)
CIRI- CIRI YANKO SKINCARE BASIC ◆ Mengandungi agen pelembab yang kaya
dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA
Vitamin A, C , E & pati pengaktif kulit.

KELEBIHAN YANKO SKINCARE BASIC
● Merawat jerawat dengan pantas & berkesan
● Merawat & memudarkan parut bekas jerawat
● Mengatasi masalah jeragat & pigmentasi
● Membunuh bakteria pada kulit
● Menggebukan kulit & menegangkan kulit supaya tampak lebih awet muda.
● Mencerahkan kulit dengan cepat
● Mengecilkan pori dalam masa seminggu sahaja dan kulit nampak lebih licin & glowing
● Mengandungi SPF yang tinggi melindungi kulit dari pancaran UV.

PM/Wassap 0184030136

#yankoskincareoriginal
#yankoskincare
#yankotrialset
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


2

Ini salah seorang agen 3S dari Perak.. Asal hanya sebagai customer 3S sahaja tapi lepas berjaya turunkan berat badan terus cik kak kita ni daftar jadi agen.. Berat skrg 48kg tapi cik kak kita ni kata belum capai target sbab target dia nak berat 45kg.. Yg nak kurus & dapatkan bentuk badan yg cantik mai wassap hakak k 0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Garlic Balm By ZM Beauty ni bukan sahaja digunakan untuk kanak² tetapi org dewasa pun boleh guna tau.. Memang wajib uollss simpan 1 kat rmh..sebab Garlic Balm ni dapat menghilangkan selsema & batuk dengan pantas.. Nak order..?? Mai wassap hakak terus k.. 0184030136

#garlicbalm
#garlicbalmzmbeauty
#garlicbalmbyzmbeauty
#garlicbalmviral
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Sapa cakap lelaki tak boleh makan 3S..?? Ni salah 1 bukti seorang lelaki yg berjaya kurus selepas makan 3S.. Kaum lelaki yg masih tercari² supplement nak turunkan berat badan tu boleh lah try 3S sebab 3S ni sesuai untuk lelaki & perempuan.. Bukan untuk perempuan sahaja.. #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Testimoni Fresh Dari Customer
Best & excited hakak baca tau.. Baru seminggu makan Secret Super Slimming 3S dah berjaya loss 3.3kg.. Dari 53.1kg skrg 49.8kg.. Sapa yg nak kurangkan berat badan mcm customer hakak ni mai wassap hakak cepat..0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Testimoni agen 3S dari Perak.. Start makan 3S awal 2017 & skrg ini lah hasilnya..
Baju yg dulu saiz 54 skrg dah saiz 48.. Hasil yg dapat selepas mkn 3S tak sama setiap org.. Ada yg cepat & ada yg lambat.. Ada yg dlm 2 minggu dah nmpk kesan & ada yg selepas 2 bln baru ada perubahan..Yg penting kena konsisten mkn, bykkan minum air masak & kurangkan minuman kafein.. #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Aduhhhh... Jeles nya tengok bila org dah berjaya kuruskan badan ni... 12kg loss selepas amalkan Secret Super Slimming.. Hebat kan..?? Sapa yg masih tercari² supplement utk kurangkan berat badan tu mai wassap hakak cepat..0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Guna Dolly V Shape mask untuk kurangkan pipi TEMBAM & double chin BERLAPIS..!! Mask hidrogel sejuk bawah dagu ni ada bahan untuk kurangkan lemak dagu & Hyaluronic Acid untuk kekalkan kelembapan kulit. Pakai berjam jam kulit tak kering. Mask muka ketat & sejukk.
Mua Bellaz dah guna berkotak kotak untuk bantu buang lemak dagu & pipi tembam.
Tarik pelekat terus sangkut! Lelaki pon boleh guna jugak tau.
Jom cuba Dolly V Shape...
Wassap 0184030136

#DOLLYVSHAPEMASK
#dollyvshapemask
#dollyvshape
#dollyvshapemurah
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

SERUM QUEEN Of MUTIARA 24K GOLD

Kalau uollss nak tahu..kepingan emas 24k yang 'mewah' ini banyak kelebihannya.. 💎Emas tulen 24k digunakan dalam serum ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan colagen ke dalam kulit
💎Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat
💎Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv
💎Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang
💎Membantu pengaliran darah
💎Membantu merawat kulit sensitif
💎Menghalang kedutan dan garis halus
💎Juga menegangkan kulit
💎Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan

So apa tunggu lagi..??
Umur 30an keatas wajib kena cuba..
Umur 20an ehh..harusla mencegah baru lah awet muda sampai ke tua.. Wassap 0184030136

#serumqmoriginal
#serumqueenofmutiara
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


4

DARKEY SOAP adalah sabun untuk mencerahkan kembali kulit badan kusam dengan CEPAT dan BERKESAN keluaran Bumiputera Malaysia. Ia diformulasikan dari Vitamin E, Vitamin C, Gluta & Collagen yang amat bagus untuk kesihatan kulit. Darkey Soap juga terdapat Microbeads untuk menghilangkan DAKI yang degil seperti di celahan di badan.

Kelebihan Darkey Soap : ✅ Menghilangkan daki yang degil di seluruh badan.
✅ Menghilangkan bau badan & peluh ketiak.
✅ Mencerahkan kulit serta celahan ketiak / leher / lutut / buku lali dengan pantas.
✅ Menghilangkan jerawat dan parut di wajah & badan.
✅ Menghilangkan selulit dan parut selepas bersalin.
✅ Memulihkan kulit sunburn.
✅ Boleh digunakan seluruh badan termasuk muka.
✅ Boleh digunakan lelaki dan wanita.
✅ Bau sabun yang menyegarkan badan.

Isian kandungan : 100gm/bar

Wassap 0184030136

#darkeysoapmalaysia
#darkeysoapmurah
#darkeysoap
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Beza tak sebelum dengan selepas?? Beza sangat² kan.. Dah bertahun usaha nak kurus tapi tak berjaya.. Selepas consume 3S terus berjaya menurunkan berat badan.. Hanya 1-2 biji sehari dapat membantu uollss menurunkan berat badan..janji konsisten & banyakkan minum air masak..Hasil selepas makan 3S tak sama ye utk setiap orang.. #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Anda risau jerawat dekat muka dh mcm gunung berapi???
Anda rasa jeragat dekat pipi tu dh mcm lopak air!!! Malunyaaaaa nk keluar rumah mcm ni....! Jangan risau.. Kami ada jalan penyelesainnya!!! Magic slim white penuh keajaiban yg dapat menbantu anda mengatasi semua masalah di atas!!! Antara kebaikan magic slim white yg anda perlu tahu :
-membantu mengatasi masalah kulit
-membantu mencerahkan kulit
-membantu menguruskan badan
-membantu melawaskan sistem pembuangan
Dan banyak lagi...!!!!! Semuanya dlm 1 masa!
Berminat??? Wassap skrg!!! 0184030136

#msw
#magicslimwhite
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

KETIAK HITAM??
KAT LEHER & CELAH PEHA GELAP?? Memang Malu kan?
Ni haaa... SABUN PENCERAH yg mampu hilangkan daki/kehitaman pada ketiak, leher & celah² tempat sulit dengan cara yg selamat dan jimat sambil mencerahkan kulit.. Tak percaye ke? Kena la cuba dulu, baru tahu.. #honeyglowsoap
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Wahhhhh pakai nikab pon still nampak perubahan..
Turun 9kg..1btl je nih....hebat 3S

#secretsuperslimming memang xpernah hampakan pengamal 3S... 100%herba ja..produk murah & berkesan memang susah nak dapat tau.. 💰RM45sm
💰RM50ss

#secretsuperslimming
#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Bagi pengemar minuman coklat tapi risau berat badan naik bila terlampau kerap minum minuman coklat boleh la try Bodydream Coco S ni.. Dengan rasa coklat yg sedap & minum lah setiap hari sekalipun, berat badan uollss takkan naik..malah akan kurang lg tau, body uollss akan ramping & menawan.. #bodydreamcocos
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Inner Duchess By CPG
💰RM16
📮smRM7/ssRM11

Warna² yg ada rujuk pic ni k.. #innercpg
#duchessbycpg
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Wow uollss.. Customer ni berjaya kurangkan berat badan sebanyak 13KG selepas makan 3S.. Mcm tak percaya kan?? Kena la percaya juga sebab ni realiti bukan rekaan.. Mai wassap hakak cepat sapa nak kurus macam ni.. 0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Ready Stock uollss.. Mai order cepat..sebotol ni berbaloi sangat tau.. Tahan berbulan².. 24k Goldzan Ampoule 99.9% Pure Gold
Kelebihan :
● Memutihkan kulit wajah
● Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi
● Mengurangkan peningkatan kedutan
● Detoksfikasi kulit wajah
● Anti keradangan
● Merawat kulit sensitif
● Menegangkan kulit
● Mengurangkan parut

Juga boleh digunakan sebelum menggunakan foundation / krim sebelum make up :
⇨ Melembabkan kulit
⇨ Menjadikan makeup lebih matte & glowing
⇨ Membuat makeup tahan lebih lama
⇨ Mengurangkan wajah dari berminyak
⇨ Menjadikan kulit lebih cantik Sesuai untuk semua jenis kulit

Wassap 0184030136

#24kgoldzan
#24kgoldzanampoule
#24kgoldzanserum
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

LAP MAGIC TOLA By BELLAZ BEAUTY ●REMOVE MAKE UP DENGAN MAGIC TOLA BELLA
●TAK PERLU GUNA SABUN ●CUMA BASAHKAN LAP TOLA ●BLH PAKAI BANYAK KALI BERKALI

Kebaikkan & Kelebihan LAP MAGIC TOLA BY BELLAZ BEAUTY ⇨ Nama BELLAZ pada kain
⇨ Material KAIN YANG SANGAT LEMBUT
⇨ Hanya perlu basahkan LAP MAGIC TOLA untuk remove makeup
⇨ Dijamin berkualiti
⇨ Sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif
⇨ Orang yang tak suka pakai sabun muka tapi suka mekap digalakkan
⇨ Mudah di bawa ke mana saja
⇨ Penggunaan yang mudah semudah ABC
⇨ Bebas bahan kimia
⇨ Boleh menanggalkan mascara dan semua jenis mekap yang melekat kat muka

Sangat menjimatkan sebab boleh guna banyak kali..Berminat?? Nak order?? Mai wasap hakak k..0184030136

#lapmagictolabybellaz
#lapmagictolabellazbeauty
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Feedback agen 3S dari Perlis.. Sebulan mkn sebotol 3S dah turun 7kg.. Wahhh..memang nampak kan beza sebelum & selepas.. Uollss tak jeles ka tgk pengguna 3S senang turun berat badan...??
Kalau jeles & nak kurus mcm pengguna 3S mai la cari hakak..0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Secret Super Slimming - 3S ni bukan sahaja pompuan boleh makan tapi lelaki pun boleh tau.. Dah byk HQ dapat testimoni dari kaum lelaki..Jadi, salah ya sapa yg kata 3S tak sesuai untuk kaum lelaki.. Lelaki & perempuan sesuai makan 3S kecuali yg berpenyakit kronik sahaja tak boleh & disarankan minta pendapat doktor dahulu.. #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

JAMU NENEK in da house!!! 🌟RAPAT PLUS - Merawat masalah kesihatan & mencantikkan dalaman wanita 🌟SANG SURIA - Merawat masalah kulit & resdung 🌟FIT I KAPSUL - Mengatasi kegemukan & mencapai berat badan ideal secara alami 💰RM25
📮smRM7/ssRM11

PM/ wassap 0184030136

#jamunenek
#jamunenekrapatplus
#jamuneneksangsuria
#jamunenekfitikapsul
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Kenapa ramai yang memilih Magic SlimWhite?? Semua terpaksa kurus..
Semua terpaksa putihh.. MAGIC SLIMWHITE berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan dimana kesan seawal 7 hari produk yang selamat digunakan.
Kenapa pilih Magic SlimWhite?
1) Membakar lemak, membuang toksin di dalam badan
2) Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga
3) Memutihkan dan melembapkan kulit
4) Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka
5) Meningkatkan imunisasi badan
6) Melancarkan peredaran darah
7) Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
8) Tak perlu diet ketat
9) Tak perlu bersenam
10) Sesuai utk lelaki dan perempuan
11) Tiada kesan kembali gemuk selepas berhenti makan Magic SlimWhite

#msw
#magicslimwhite
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Fresh Feedback Secret Super Slimming

Bukan hakak cakap tau tp cust yg bgtau hakak..cust dah mkn 3 hari.. Nampak gaya, cepat berat badan cust hakak ni turun.. #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Tersangat ketara kan perubahan customer yg sorang ni akibat penangan 3S.. Uollss x mau ke perubahan yang macam ni?? #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


2

ALHA ALFA LIPSTICK

Ringan ja & boleh bawa ke mana² saja yang uolls nak..Kepada penggemar Matte Lipstick boleh la try... Kelebihan Alha Alfa Lipstick
🌟 Ada FISH COLLAGEN - menjadikan bibir sihat, ❌kering & merawat bibir (especially utk bibir hitam & kering) 🌟 Senang blend walaupun jenis matte
🌟 Color pigmented walaupun sekali calit
🌟 FREE chemical ok..So bibir ❌ akan hitam
🌟 Tekstur matte tp ❌ merekah tau

Code warna yang ada
💄 MIRANDA
💄 PEONY
💄 COSMO
💄 DARCEY
💄 CATTLEYA
💄 VENDELA

Wassap 0184030136

#alhaalfacosmetics
#alhaalfa
#alhaalfalipstick
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

ALHA ALFA CUSHION GLOW BLUSHER 💎 Terdapat 3 jenis warna ◆SWEET ROSE ◆ZINNIA ◆CHERRY 💎 Mudah diblend dan tahan 24jam
💎 Kandungan dalam blusher ni ada Collagen Biji Anggur
💎 Boleh merawat kulit, mengecilkan pori dan menegangkan tekstur pipi
💎 Blusher ni boleh pakai selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect "dewy" dan paling best ia tak akan merosakkan base

Wassap 0184030136

#alhaalfa
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacushionglowblusher
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

ALHA ALFA CREATOR
MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER.. 🌟Pakai sebagai serum + moisturiser (effect glow)
🌟Boleh mix kan dalam foundation 🌟Sebagai highlighter selepas powder
🌟Boleh dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look
🌟Boleh dap2 atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter
🌟Boleh dap2 atas blusher,akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek

Ada 3 code;
💎Natural Moist (semua skin boleh..cerah ke medium ke..) 💎Rosy Pink (letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look) 💎Shine Gold (boleh utk skin medium..atau tan skin supaya nampak kulit macam JLO camtu..) Mai wassap hakak cepat 0184030136

#alhaalfa
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacreator
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


1

"Sis,lepas saya amalkan nucifera ni,kawan2 tegur gigi mkin bseri,nafas pn harum.sy pun xlagi segan nak bsembang dgn kwn2 di opis"
Alhamdulillah nucifera membantu lebih dari 10,598 pelanggan kami yg ada masalah gigi.

Guna nucifera 3 kali sehari
Lepas berus biar 2-4 minit
Kesan seawal 5-7 hari

100% organic dari kelapa
Lulus KKM
Halal buatan kilang GMP

Selamat digunakan tanpa risau.
Tiada lagi karang gigi,gigi kuning dan nafas berbau.
Boleh senyum setiap masa tanpa segan.

Wassap 0184030136

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#produk_kosmetik_murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

GARLIC BALM BY ZM BEAUTY

Mummy tengah ikhtiar nak selesaikan masalah baby yang tengah ✔️SELESEMA
✔️BATUK
✔️KAHAK
✔️KEMBUNG PERUT
✔️GATAL RINGAN
✔️HANGATKAN BADAN
✔️BUANG ANGIN

Mummy ada masalah ni? 👆 Jom ikhtiar dengan GARLIC BALM dari ZM Beauty.

Kelebihan GARLIC BALM dari ZM Beauty
❤️100% HOMEMADE
❤️Penggunaan botol kaca. Selamat dan tiada tindak balas kimia pada balm
❤️100% ORGANIC
❤️LULUS KKM
Bahan yang digunakan.
🌸Bawang Putih
🌸Bee Wax (Lilin Lebah)
🌸Minyak Zaitun

Wassap 0184030136

#garlicbalm
#garlicbalmzmbeauty
#garlicbalmbyzmbeauty
#garlicbalmviral
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Huda Beauty Pink Love Collection
Huda Beauty Nude Love Collection 💰RM15/set
📮smRM7/ssRM11

Cantik tau uollss warna lipmatte ni.. Saiz mini & senang nak selit dlm poket.. Wassap 0184030136

#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Dalam masa 3 minggu sahaja dah boleh kurus macam ni..!!! Tak percaya?? Ala uollss.. Kena la percaya jugak..ni realiti tau.. Bukan rekaan semata².. Uollss yg nak kurus tu mai pm/wassap hakak cepat.. Hanya 1bj sehari pastu kena konsisten & bykkan minum air masak secukupnya pasti uollss akan berjaya..!! #secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#3s
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Tudung senget?? Tudung kelepet?? Tudung licin?? Tudung tak menjadi dgn elok?? Tak payah risau adik²,akak²,macik² sekalian.. Dengan Soggy Starch, segala masalah berkaitan tudung dapat diatasi dengan mudah..bukan takat tudung je tau, kemeja @ baju kurung cotton pun boleh guna.. Wassap 0184030136

#soggystrachmurah
#soggystrach
#soggystrachpengerastudungmurah
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty #COD_SgPetani


0

🍃YANKO PLATINUM 3in1
🍃YANKO PLATINUM ( Trial Set )
Apa yang best tentang Yanko Platinum? ◆DAY CREAM
- Mengandungi pelembab yang tinggi & extract natural tumbuh tumbuhan. - Ia berfungsi untuk memudarkan 'black spot/bintik hitam , melasma , jerawat akibat dari jangkitan bakteria. - Platinum Day Cream juga berfungsi untuk mengawal tompokan jeragat/ pigments & seterusnya menampakkan kulit 2x lebih cerah. - Selain itu, day cream platinum juga memberikan perlindungan lebih kepada kulit & menjadikan kulit lebih licin, anjal & kelihatan lebih muda. ◆NIGHT CREAM
- Mengandungi sumber protein yang tinggi , ekstrak daripada tumbuhan semulajadi, AHA, Vit A (merawat garis2) , C (merawat jerawat) , E (memudarkan parut) & BHA / bahan pengaktif kulit. - Ia meresap pantas kedalam kulit & mampu memperbaiki teksture kulit yang mengalami penuaan dengan pantas. - Berfungsi untuk meningkatkan metabolisme kulit & membuang jeragat & membuatkan kulit yang kasar menjadi licin, lembut & anjal. ◆CLEANSER
- Berfungsi untuk membuang lebihan minyak pada kulit, bedak / kosmetik & kotoran yang melekat pada kulit dengan lembut & berkesan - Cleanser platinum juga berfungsi untuk memudarkan parut & juga kulit mati pada kulit. Meningkatkan metabolisme kulit, serta membantu untuk mencerahkan kulit. - Ia juga membantu agar 'newly born skin' / kulit yang baru 'bernafas' dengan bebas & mengimbangi kelembapan kulit. 🌟Yanko Platinium sesuai untuk umur 30 keatas

PM/Wassap 0184030136

#yankoplatinum
#yankoplatinumset
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


1

Sapa yang nak bibir merah macam gegirl Korea tu mai la guna Peiyen Ice Cream Liptint ni.. Memang cantik, tahan lama, tak buat bibir merekah & tak keringkan bibir.. 💰RM5/pc shj uollss.. #peiyenliptintmurah
#peiyenliptint
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White - Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
- Meningkatkan metabolism tubuh badan.
- Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
- Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
- Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
- Dibuat 100 peratus dari buah yang terpilih.
- Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
- Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
- Boleh diambil Lelaki

Wassap 0184030136

#msw
#magicslimwhite
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Setiap pembelian 4pcs MINI RIDZSKIN, uollss akan dapat FREE 1pcs RIDZSKIN NORMAL SIZE CODE BELLAZ..!!! Cepat² mai grab sementara stok masih ada.. MINI RIDZSKIN - 💰RM20/pc

Code yang ada :
◆ Caravelle
◆ Adore
◆ Escape
◆ Bellerina

Wassap 0184030136

#miniridzskinlipdmatte
#miniridzskin
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

24k Goldzan Ampoule 99.9% Pure Gold
Kelebihan :
● Memutihkan kulit wajah
● Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi
● Mengurangkan peningkatan kedutan
● Detoksfikasi kulit wajah
● Anti keradangan
● Merawat kulit sensitif
● Menegangkan kulit
● Mengurangkan parut

Juga boleh digunakan sebelum menggunakan foundation / krim sebelum make up :
⇨ Melembabkan kulit
⇨ Menjadikan makeup lebih matte & glowing
⇨ Membuat makeup tahan lebih lama
⇨ Mengurangkan wajah dari berminyak
⇨ Menjadikan kulit lebih cantik Sesuai untuk semua jenis kulit

Wassap 0184030136

#24kgoldzan
#24kgoldzanampoule
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Jamu Kacip Malam sekarang dah keluar hologram yang baru.. 💯% ORIGINAL & LEBIH SELAMAT

Kini adik²,kakak² & macik² sekalian dah tak perlu was² lagi dah dengan Jamu Kacip Malam yg terbaru ni.. #jamukacipmalam
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Inilah kehebatan 3S..!! Baju lama dah boleh pakai balik.. Sapa yg xmau kalau camtu kan, mesti semua nak.. Dulu tak ada bentuk badan, sama ja dari atas sampai bawah tapi sekarang dah ada..pinggang pun semakin ramping.. Sapa yang nak macam ni mai wassap hakak cepat.. 0184030136

#3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan_murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

PINK LADY BODY PERFECTION
🎁FREE 1pc SIXTEEN EYESHADOW + EXTRA 2 FREE GIFT 🍶1 botol ~ 60 CAPSULE 💊 Hanya telan 2 biji sehari selepas breakfast dah ⤵️⤵️⤵️
🔥 MONTOK
🔥 RAMPING
🔥 KETAT 💊 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
📍 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
📍 Perapat miss 'V'.
📍 Mengurangkan nafsu makan.
📍 Menghilangkan 'mood swing'.
📍 Meningkatkan libido wanita.
📍 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
📍 Meremajakan kulit.
📍 Mengatasi masalah rambut gugur.
📍 Atasi masalah senggugut yang teruk.
📍 Kitaran haid kembali teratur.
📍 Menstabilkan emosi.
📍 Menggebukan & mencantikkan kulit.
📍 Menambahkan susu badan.
📍 Badan jadi lebih shape.
📍 Hilangkan masalah jerawat.
📍 Atasi masalah kulit kusam.
📍 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
📍 Pudar & hilangkan masalah parut.

#pinkladybodyperfection
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

GARLIC BALM BY ZM BEAUTY
💰RM25
📮smRM7/ssRM11

Apa yang best sangat dengan Garlic Balm Homemade by ZM Beauty ni ? 📌Menggunakan bawang putih Asli 100 %
📌️Alternatif terbaik minyak bawang putih. 📌️Menggunakan botol kaca untuk menjaga kualitinya. 📌️Sesuai untuk bayi dari dalam pantang hingga ke orang dewasa. 📌️Membantu melegakan masalah selsema, kahak, batuk, perut kembung, gatal² ringan. 📌️Harga mampu milik RM25 sahaja sebotol.

Wassap 0184030136

#garlicbalm
#garlicbalmzmbeauty
#garlicbalmviral
#garlicbalmbyzmbeauty
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

WOW! LAJU EFFECT MSW SEBAB KANDUNGAN BUAH BUAHAN DALAM MSW NI MMG BUATKAN TOKSIN DLM BADAN AWAK SINGKIR HABIS HABISAN TAU!
VITAMIN KURUS PUTIH SERENTAK NO.1 MALAYSIA - MAGIC SLIMWHITE!
Nak order? Mai la wassap hakak.. #msw
#magicslimwhite
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Tiada lagi lengan sado..!! Tiada lagi lebihan lemak² diperut..!! Tiada lagi peha yang mengembang..!! Segalanya mudah hanya dengan 3S
Cuma makan sehari sebiji sebelum sarapan akan buat uollss lupa pada makanan.. Yang penting kena konsisten, banyakkan minum air masak & kurangkan minum minuman cafein.. #3s
#secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

BIBIAQ BY BELLAZ
🎁Extra Free Gift ↭ Formulated by Bellaz sendiri
↭ Bila pakai dibibir ringan sangat
↭ Tahan lama dibibir..sangat² pigmented & wangi sangat
↭ Harga mampu milik
↭ Warna faveret Bella sendiri
↭ Tak pakai makeup, pakai lipstik saja pon lawaa + naik seri
↭ Halal
↭ Ada KKM approved
↭ Setiap code ada makna loghatnya..Pertama di Malaysia

PM/Wassap 0184030136

#bibiaqbybellaz
#bibiaqbybellazbeauty
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

READY STOCK
JAMU KACIP MALAM 🌟Berkesan seawal 1 hari
🌟100%herba..ank dara mak dara pn blh.. ✨Merapatkan otot vagina
✨Menghilangkan kentut faraj
✨Menghilangkan keputihan dan bau
✨Mencegah barah payudara dan rahim
✨Merawat sengugut
✨Menganjalkan payudara
✨Merawat haid tidak teratur
✨Mengecut rahim selepas bersalin
✨Menambah tenaga dalaman
✨Menaikan seri wajah
✨Mengempiskan perut
✨Melawaskan pembuangan air besar
✨Banyakkan susu ibu
✨Merawat luka dalaman selepas bersalin

www.wasap.my/60145539343
#jamukacipmalam
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah


0

MINI RIDZSKIN LIPSMATTE

Memang besttt sangat pakai lipsmatte ni..
Ni lah lipsmatte yg MUA Bellaz selalu pakai sebelum keluarkan Bibiaq by Bellaz.. KELEBIHAN RIDZSKIN LIPSMATTE : ✔️ Tidak Melekit
✔️ Tahan Lama
✔️ Cepat Kering Di Bibir
✔️ Lepas Makan Lipstick Masih Utuh Di Bibir
✔️ Bau Yang Wangi & Best
✔️ Warna Yang Menarik & Exclusive

Cepat² mai grab.. #miniridzskin
#miniridzskinlipdmatte
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

TREAPLUS VITAMIN CHARMS
Treaplus bukan mainan..bukan gula2..ianya adalah NILAI yg Charms nak berikan kpd mereka yg perlukan SESUATU PERUBAHAN demi kasih.. Treaplus spread the love.. Ikuti tips dibawah:
✔️Kemam 2 biji bwh lidah sebelum tdo
✔️Jarakkan dgn caffein 2 jam
✔️Minum air secukupnya
✔️Diet pemakanan mengikut kumpulan darah
✔️Amalkan gaya hidup yg sihat.

FORMULA TERBARU TREAPLUS SKIN SUPPLEMENT UTK KULIT BERSERI DARI DALAM.
❌TANPA PENGAWET
❌TANPA KOLAGEN

ANDA ADA MASALAH?
✔️Kulit gelap?
✔️Kulit sunburn
✔️Kulit berjeragat
✔️Tona tidak sekata
✔️Kulit kusam
✔️Parut jerawat
✔️Rambut gugur

BERMINAT NAK DAPATKAN VITAMIN TREAPLUS CERAH SATU BADAN DAN CELAHAN.. Mai wassap cepat..0184030136

#treaplus
#treaplusvitamin
#treapluscharms
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Amirna Pills ni untuk apa ye??
Amirna Pills ni berkesan ke?? Ok...mai hakak bgtau kebaikan Amirna Pills ni.. ▶️Mengatasi masalah penyakit senggugut
▶️Menghilangkan lendir keputihan berlebihan
▶️Mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat
▶️Menegangkan payudara gebu dan montok
▶️Mengatasi masalah buasir
▶️Merawat wanita lepas pantang@selepas dtg bulan setelah cuci dr kotoran tersebut
▶️Melancarkan peredaran darah haid teratur
▶️Menambahkan susu ibu yg menyusu
▶️Mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dgn urat saraf(sakit tumit,lutut& sengal2 badan)

Golongan mana yg boleh ambil @ cuba Amirna Pills??
~Perempuan
~Remaja
~Golongan warga tua(sakit lutut,tumit&dll)

#amirnapills
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Secret Super Slimming 3S
💰RM45
📮smRM7/ssRM11 ● Sebotol ada 30 biji..
● Berat 60 kebawah boleh amik sbiji sehari..
● Berat 60 ke atas boleh amik 2 biji sehari.. Lelaki juga bole consume SECRET SUPER SLIMMING (3S) 🍃SEBOTOL MENGANDUNGI 30 CAPSULE..AMBIL 1-2 BIJI SETIAP HARI MENGIKUT KESERASIAN BADAN... 🍃 PENGAMBILAN SETIAP PAGI SEBELUM SARAPAN... 🍃 BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN, MENINGKATKN KADAR METABOLISMA BADAN, MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN, MELAWASKAN SERTA MELANCARKN PEMBUANGAN ANGIN DALAM BADAN, MEMBUANG LEMAK DLM USUS, MEGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK² BARU,
MENSTABILKN HORMON, MEMBERSIHKAN SEKALIGUS MNYUBURKAN RAHIM BAGI WANITA..BEST SANGAT KAN... 🍃TIADA PANTANG LARANG CUMA KURANGKN AIR BERGAS & CAFFEIN... 🍃 EFFECT / KESAN
MENYEKAT, MENGAWAL & MENGURANGKAN NAFSU MAKAN SEKALIGUS BUAT KITA XSUKA MAKAN... 🍃 KALAU DAH TIAP2 HARI KURANG MAKAN TAKKAN U ALLS XKURUS KANN?? SEMOGA BERJAYA KURUS, SIHAT & BERTENAGA SEPANJANG MASA
KECANTIKAN MILIK SEMUA WANITA
Ada yang berminat tak?? #secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#3s
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Pakar kata kalau kita selalu minum kopi, boleh kurangkan stress @ kemurungan.. Dengan ALANA KOPI HIJAU ni bukan setakat boleh kurangkan stress/kemurungan tetapi juga boleh menguruskan badan ,menstabilkan tekanan darah, membuang toksin dlm badan, meningkatkan metabolisma badan, tinggi antioksidan utk awek muda, membuatkan badan lebih cergas & bertenaga serta melancarkan sistem penghadaman.. CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU :
- Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan.
- ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX

Hakak dah minum..!! Uollss bila lagi nak minum?? Mai wassap hakak cepat 0184030136

#alanakopihijau
#produk_kesihatan_murah
#produk_kosmetik_murah
#produk_kecantikan__murah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

10kg lost...!!!
Terus kecik dari atas smpai bawah... Setiap usaha pasti ada kejayaan.. Secret Super Slimming 3S..jaminan keberkesanan untuk uollss kurus.. Sapa nak kurus macam ni..???
Mai wassap hakak cepat.. #secretsuperslimmingoriginal
#secretsuperslimming
#3s
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

SOGGY STRACH - Spray Pengeras Tudung ◆ Bantu selesaikan masalah awning tudung patah/kemek ◆ Bantu memudahkan uollss untuk membentuk tudung ◆ Bantu memudahkan uollss untuk lebih cepat & kemas bila iron ◆ Sesuai untuk meterial satin,chifon,cotton dan batik
◆ Sesuai digunakan pada pakaian lain selain dari tudung seperti kemeja @ pakaian seragam
◆ Tidak meninggalkan kesan pada fabrik
◆ Berbau Wangi😀
◆ Produk muslim keluaran Bumiputera
◆ Isian 500ml

#soggystrach
#soggystrachmurah
#soggystrachpengerastudungmurah
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

FOUNDATION MILO in da house uollss..!! Mai belek² cepat...depa kata foundation ni best.. "Tepuk tepuk, terus cantik"

KELEBIHAN FOUNDATION MILLO:-
● Texture lembut , halus dan ringan
● Kemasan yang padat dan rapi
● Menutup liang pori
● Sekatakan keseragaman warna kulit
● Tidak berminyak atau terlalu kering
● Tidak berketul atau bertompok
● Menutup parut , jerawat , jeragat, tanda lahir, lebam dan kesan cela
● Kulit lebih lembut, cerah, lembap , bersinar serta segar semulajadi
● Mengurangi kedalaman kedutan
● Menghalang sinaran terik mentari
● Lingkaran hitam dan eye bag blh dikurangkan
● Mengembalikan keremajaan kulit
● Memberikan keselesaan yang berpanjangan
● Tahan lebih lama dari pagi hingga kemalam

#foundationmilooriginal
#foundationmilomurah
#foundationmilo
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#kosmetikmurah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0

Serum Queen Of Mutiara 24K Gold ✔️MERAWAT MASALAH KULIT KUSAM
✔️MEMUTIHKAN KULIT
✔️KENDUR ✔️MENGELEBEH
✔️MEMBANTU PERTUMBUHAN SELL BARU UTK KULIT MATI
✔️MENEGANGKAN KULIT MUKA
✔️MENGHILANGKN GARIS2 HALUS.
✔️MENUTUP LIANG ROMA
✔️MEMBANTU PERTUMBUHAN SELL2 BARU ✔️AWET MUDA
✔️MENGHILANGKAN JERAGAT
✔️MEMBANTU KULIT MUKA KELIHATAN SENTIASA SEGAR

Tercari² serum berkesan sepantas kilat??
SERUM QM KAN ADA
SAPU² DAH TEGANG!! SAPU² LEBAM BAWAH MATA HILANG!!
SAPU² PORI² TERTUTUP!! #serumqmoriginal
#serumqueenofmutiara
#produk_kesihatan_murah
#produk_kecantikan__murah
#olivehouse_beauty
#COD_SgPetani


0