#produkherba

Instagram photos and videos

#produkherba#neelofa#jusjetak#jamuviral#selafazcinta#plancinta#setberpantang#noradanish#rcw#ctdk#maluapabossku#bukanjamutimbangkilo#BukanJamuMurahan#bukanbiasabiasa#spanarjayax#sisfel#meloditv3#meletop#codkoklanas#jamujetak#codkotabharu#diamenanturahsia#setelahcintaitupergi#leftenanzana#codwakafcheyeh

Hashtags #produkherba for Instagram

Selesai lebaran bnyak yg nikah ni 😍😍 Seserahannya produk Msi dong
Gak hanya dpt sehat dn cantik tpi juga dpt hak usaha 😊😊 More info...Chat wa.me/6282314842257

#seserahannikah
#produkherba
#nikahmuda
#nikah


0

ROYAL V
.
Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran
.
Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk
.
Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan
.
Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous
.
Harga Biasa:
RM60 (WM) / RM63 (EM)
250ml
.
Produk READY STOCK!!! 🧳🧳🧳
.
Jommm contact NUR segera sebelum terlambat... 🔥🔥🔥💨💨💨
.
📲 014 667 0956 NUR
.
💯 JRM Trusted Dealer JB2499S
📮 POST Mon-Sat 📦
🚚 COD Kch - Samarahan
🚶🏻‍♀️ PICK UP Smpg 3 - BDC - Song Plaza
🛍 Beli min RM80(np) layak daftar ahli JRM
.
#royalv #royalvjrm #minumanwanita #supplement #supplementherba #awetmuda #produksihat #produkherba #produksihat #produkjrm #jrm #jamuratumalaya #jrmsarawak #jrmkuching #jrmsamarahan #jamuratumalayasarawak #jamuratumalayakuching #jutawanbonda


2

PROMOSI GO LIVE‼️
.
24/06/19 (Isnin) - 26/06/19 (Rabu)
.
LAST DAY PROMO!!! 📣📣📣❗️❗️❗️
.
🌸MELLIA MICELLAR WATER
.
Harga Promosi - RM30 (SS)
Harga Biasa - RM33 (SS)
.
🌼VINIFERA BLEMISH CC COVER
.
Harga Promosi - RM52 (SS)
Harga Biasa - RM58 (SS)
.
*excluded postage*
.
Produk READY STOCK!!! 🧳🧳🧳
.
Jom contact Nur segera sblm terlambat... 🔥🔥🔥💨💨💨
.
📲 014 667 0956 NUR
.
💯 JRM Trusted Dealer JB2499S
📮 POST : Mon - Sat 📦
🚚 COD : Kuching - Samarahan
🚶🏻‍♀️ PICK UP : BDC - Airport - Song Plaza
🛍 Beli min RM80(np) layak daftar ahli JRM
.
#promosigolive #promojrm #melliamicellarwater #makeupremover #viniferablemishcccover #foundation #skincarejrm #produkherba #produkjrm #jrm #jamuratumalaya #jrmsarawak #jrmkuching #jrmsamarahan #jamuratumalayasarawak
#jamuratumalayasamarahan
#jamuratumalayakuching
#jutawanbonda


0

🔥LEGAKAN DAN KURANG RESDUNG🔥
.
.
IVMist Aromatic Nano Oil, mengurangkan dan melegakan RESDUNG dengan PANTAS.
.
IVMIst di jamin 100% selamat, semulajadi Estrak Herba dan mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM.
.
Jika ada simptom seperti dibawah:

1. Bersin pagi-pagi
2. Hidung berair
3. Pening Kepala
4. Hidung Tersumbat
5. Jerawat
6. Gatal muka, mata dan Hidung

Korg wajib guna IVMist. Kesan seawal 5minit slps sapuan!

#stokisivmist
#ivmistmujarab
#resdung
#ivmistteamrahimah
#wassup0132568818
#banting
#bazarpaknil
#igshop
#produkherba
#produkbumiputea
#sayajualsayaguna


0

PROMOSI GO LIVE!!!
.
MELLIA MICELLAR WATER & VINIFERA BLEMISH CC COVER
.
Video 👆masa Promosi Ramadhan Online (PRO) 2019 yg lepas..😉
.
Sumber: @bondarozitaibrahim
.
Sy buat dah lama Mellia Micellar Water makeup removal yg ada herba jarak dn bunga sakura..bahan2 sy masukan ada 4 fungsi..Membersih sekali lembab ..merawat dn mencantikan..Selain membersihkan ia bagus mengurangkan eyebag dan lingkaran gelap bawah mata..bersih muka jd sihat..!!
.
Walaupun MELLIA MICELLAR WATER ni sy baru je perkenalkan waktu PRO ni.. tapi sy dah terima banyak sgt feedback positif.. dn ramai juga yg repeat order beli utk yg lain sbb produk ni susah nk dpt..
.
Dgn 1 produk ni je dapat buang sisa makeup yg waterproof (senang utk nk solat).. bersihkan wajah.. melembapkan.. dn melembutkan.. ada yg gunakan sbgai base sebelum pakai vinifera sbb kulit jadi lebih smooth..
.
Dlm ni sy masukkan aloe vera.. ekstrak green tea.. ekstrak bunga sakura.. ekstrak bunga rose.. dn juga castor oil..
.
Apa yg best sgt pasal produk ni ialah ia mengandungi micelles iaitu molekul kecik yg menjadikn tekstur mcm air.. kulit nampak berseri dn lembab.. seauai utk semua jenis kulit yg bejerawat atau berminyak.. (sensetif atau normal).. berbotol kecik senang utk bawa travel..
.
Bertambah lagi seri gunalah VINIFERA CC COVER. Ia mengandungi ekstrak biji buah anggur, keladi liar dan herba akar manis sangat membantu bagi menguatkan kolagen jauh ke dalam lapisan kulit muka
.
Dgn sekali picit je.. then sapu ke seluruh muka.. jimatkan. Kpd yg dh try vinifera ni tentu dh tau keberkesanannya.. percayalah!!! ✌️Sambil mencantikkan muka glowing2 tu.. muka kita juga dpt dirawat dgn baik kesan drpd herba2 yg ada dlm vinifera ni..
.
Produk READY STOCK!!! 🧳🧳🧳
.
📲 014 667 0956 NUR
.
#promosigolive #promojrm #melliamicellarwater #makeupremover #viniferablemishcccover #foundation #skincarejrm #produkherba #produkjrm #jrm #jamuratumalaya #jrmsarawak #jrmkuching #jrmsamarahan #jamuratumalayasarawak
#jamuratumalayasamarahan
#jamuratumalayakuching
#jutawanbonda


0

🔥LEGAKAN DAN KURANG RESDUNG🔥

IVMist Aromatic Nano Oil, mengurangkan dan melegakan RESDUNG dengan PANTAS.

IVMIst di jamin 100% selamat, semulajadi Estrak Herba dan mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM.

Jika ada simptom seperti dibawah:

1. Bersin pagi-pagi
2. Hidung berair
3. Pening Kepala
4. Hidung Tersumbat
5. Jerawat
6. Gatal muka, mata dan Hidung

Korg wajib guna IVMist. Kesan seawal 5minit selepas sapuan!

#hidungtersumbat
#migrain
#jerawat
#Resdung
#Rahimahyusof
#stokisivmistbanting
#teamAFviral0766
#banting
#ajimaura
#ivmist_online_store
#produkherba
#regrann


22

.
😍 BIZZI BODDY CONTOUR CREAM
.
okay ramai pengguna yang dah cuba bizzi boddy n result memang sangat cantik...dalam seminggu dah loss 5kg.....so kalau uolls nak lagi cepat kurus 1hari dah loss 2kg, uolls boleh cuba & gunakan bizzi boddy contour cream ni mmg lagi banyak membantu...harga pon tak mahal RM42 sahaja uolls.
.
Nak order
KLIK je link ni di bio ye
👇👇👇 .
www.wasap.my/601123171208
www.wasap.my/601123171208 .
#aliffsyukriterlajaklaris
#Bazaronline
#Bazarpaknil
#igshop #igbiz
#kedaionline
#goshop
#onlineshop
#cikgumalaysia
#onlinestore
#bizzyboddy
#asbeautymalaysia
#produkherba


0

PROMOSI GO LIVE‼️
.
24/06/19 (Isnin) - 26/06/19 (Rabu)
.
LAST DAY PROMO!!! 📣📣📣❗️❗️❗️
.
🌸MELLIA MICELLAR WATER
.
Harga Promosi - RM30 (SS)
Harga Biasa - RM33 (SS)
.
🌼VINIFERA BLEMISH CC COVER
.
Harga Promosi - RM52 (SS)
Harga Biasa - RM58 (SS)
.
*excluded postage*
.
Produk READY STOCK!!! 🧳🧳🧳
.
Jom contact Nur segera sblm terlambat... 🔥🔥🔥💨💨💨
.
📲 014 667 0956 NUR
.
💯 JRM Trusted Dealer JB2499S
📮 POST : Mon - Sat 📦
🚚 COD : Kuching - Samarahan
🚶🏻‍♀️ PICK UP : BDC - Airport - Song Plaza
🛍 Beli min RM80(np) layak daftar ahli JRM
.
#promosigolive #promojrm #melliamicellarwater #makeupremover #viniferablemishcccover #foundation #skincarejrm #produkherba #produkjrm #jrm #jamuratumalaya #jrmsarawak #jrmkuching #jrmsamarahan #jamuratumalayasarawak
#jamuratumalayasamarahan
#jamuratumalayakuching
#jutawanbonda


0

Sapa kt sini BUASIR.. Hampa bole cuma JAMUJETAK na, comfon masalah hampa selesai tau..xmau nk cakap bnyak dh hampa bole tgk sendiri feedback dari cust kakak👇
Janji beli yg ORI dari agent, stokis yg sah okey✌️ WWW.WASAP/60192599473/JUSJETAK

#jusjetak #jamujetak #codkotabharu #codkoklanas #codketereh #codmelor #codmulong #codwakafcheyeh #sisfel #jamuviral #BukanJamuMurahan #bukanbiasabiasa #bukanjamutimbangkilo #maluapabossku #neelofa #ctdk #rcw #noradanish #leftenanzana #setberpantang #setelahcintaitupergi #diamenanturahsia #plancinta #selafazcinta #spanarjayax #produkherba #meloditv3 #meletop #dramasangat


1

♡Motivasi Pagi♡ ✔Kenapa kita perlukan kata-kata MOTIVASI pada waktu pagi? ✔Kerana di waktu pagilah yg buat kita rasa semangat untuk mencari REZEKI💰💰💰 Rezeki tidak akan datang bergolek kalau ianya tidak dicari ✘ tdk Usah direnungkan letihnya USAHA tetapi renungkanlah betapa manisnya KEJAYAAN

Jum buka facebook anda untuk menjemput rezeki...Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat🤗🤗 #jusjetak #jamujetak #codkotabharu #codkoklanas #codketereh #codmelor #codmulong #codwakafcheyeh #sisfel #jamuviral #BukanJamuMurahan #bukanbiasabiasa #bukanjamutimbangkilo #maluapabossku #neelofa #ctdk #rcw #noradanish #leftenanzana #setberpantang #setelahcintaitupergi #diamenanturahsia #plancinta #selafazcinta #spanarjayax #produkherba #meloditv3 #meletop #dramasangat


0

💚🍃N-GREEN🍃💚 N-GREEN berbahan utama spirulina alami yang dikomposisikan dengan herba pilihan lainnya seperti : Cincau hijau, Sirsak, Pegagan, daun Katuk, Lidah Buaya, dan Mint, sehingga mempunyai manfaat yang sangat baik untuk memelihara daya tahan tubuh.
Hasil pengujian menunjukkan bahwa spirulina mampu menurunkan kolesterol total, meningkatkan kolesterol HDL, menurunkan trigliserida, dan menurunkan tekanan darah. Spirulina juga terbukti efektif dalam pemulihan klinik melanosis dan keratosis akibat keracunan arsen, dan meningkatkan berat badan pada anak-anak. 🍃MANFAAT & KEGUNAAN 🍃

N-Green merupakan produk dari herba-herba yang kaya akan klorofil. Manfaat klorofil untuk kesehatan sangat banyak, termasuk untuk pencegahan anemia, menguatkan darah pembentuk organ dan kecukupan oksigen di dalam tubuh.
Klorofil dipenuhi oleh antioksidan, serta memberikan efek menguntungkan terhadap berbagai kondisi medis seperti kanker, insomnia, penyakit gigi, sinusitis, pankreatitis dan batu ginjal.
N-Green sangat baik untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh, meningkatkan aktifitas antibodi dalam meawan infeksi yang disebabkan karena virus, bakteri dan penyebab lainnya.
N-Green dikonsumsi rutin dapat sebagai pencegah sel tumor ganas, kanker ginjal dan obat antiradang serta dapat menurunkan tingkat tekanan darah tinggi.
IDR:130k
Kode : 110/40
Isi : 50 kapsul

Info & pemesanan :
WA:08385 4437 123
#stokishpai #stockcenterhpai
#hpaiindonesia
#ngreen #ngreenhpai #dayatahantubuh #antioksidan #produkherba #produkhalal #halalmartindramayu #stokiscirebon #halalismyway #hnihpaicirebon #hnihpaistokis #spirulina #lidahbuaya #manfaatlidahbuaya #daunkatuk #daunmint #daunsirsak


0

💚🍃N-GREEN🍃💚 N-GREEN berbahan utama spirulina alami yang dikomposisikan dengan herba pilihan lainnya seperti : Cincau hijau, Sirsak, Pegagan, daun Katuk, Lidah Buaya, dan Mint, sehingga mempunyai manfaat yang sangat baik untuk memelihara daya tahan tubuh.
Hasil pengujian menunjukkan bahwa spirulina mampu menurunkan kolesterol total, meningkatkan kolesterol HDL, menurunkan trigliserida, dan menurunkan tekanan darah. Spirulina juga terbukti efektif dalam pemulihan klinik melanosis dan keratosis akibat keracunan arsen, dan meningkatkan berat badan pada anak-anak. 🍃MANFAAT & KEGUNAAN 🍃

N-Green merupakan produk dari herba-herba yang kaya akan klorofil. Manfaat klorofil untuk kesehatan sangat banyak, termasuk untuk pencegahan anemia, menguatkan darah pembentuk organ dan kecukupan oksigen di dalam tubuh.
Klorofil dipenuhi oleh antioksidan, serta memberikan efek menguntungkan terhadap berbagai kondisi medis seperti kanker, insomnia, penyakit gigi, sinusitis, pankreatitis dan batu ginjal.
N-Green sangat baik untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh, meningkatkan aktifitas antibodi dalam meawan infeksi yang disebabkan karena virus, bakteri dan penyebab lainnya.
N-Green dikonsumsi rutin dapat sebagai pencegah sel tumor ganas, kanker ginjal dan obat antiradang serta dapat menurunkan tingkat tekanan darah tinggi.
IDR:130k
Kode : 110/40
Isi : 50 kapsul

Info & pemesanan :
WA:08385 4437 123
#stokishpai #stockcenterhpai
#hpaiindonesia
#ngreen #ngreenhpai #dayatahantubuh #antioksidan #produkherba #produkhalal #halalmartindramayu #stokiscirebon #halalismyway #hnihpaicirebon #hnihpaistokis #spirulina #lidahbuaya #manfaatlidahbuaya #daunkatuk #daunmint #daunsirsak


0

💚🍃N-GREEN🍃💚 N-GREEN berbahan utama spirulina alami yang dikomposisikan dengan herba pilihan lainnya seperti : Cincau hijau, Sirsak, Pegagan, daun Katuk, Lidah Buaya, dan Mint, sehingga mempunyai manfaat yang sangat baik untuk memelihara daya tahan tubuh.
Hasil pengujian menunjukkan bahwa spirulina mampu menurunkan kolesterol total, meningkatkan kolesterol HDL, menurunkan trigliserida, dan menurunkan tekanan darah. Spirulina juga terbukti efektif dalam pemulihan klinik melanosis dan keratosis akibat keracunan arsen, dan meningkatkan berat badan pada anak-anak. 🍃MANFAAT & KEGUNAAN 🍃

N-Green merupakan produk dari herba-herba yang kaya akan klorofil. Manfaat klorofil untuk kesehatan sangat banyak, termasuk untuk pencegahan anemia, menguatkan darah pembentuk organ dan kecukupan oksigen di dalam tubuh.
Klorofil dipenuhi oleh antioksidan, serta memberikan efek menguntungkan terhadap berbagai kondisi medis seperti kanker, insomnia, penyakit gigi, sinusitis, pankreatitis dan batu ginjal.
N-Green sangat baik untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh, meningkatkan aktifitas antibodi dalam meawan infeksi yang disebabkan karena virus, bakteri dan penyebab lainnya.
N-Green dikonsumsi rutin dapat sebagai pencegah sel tumor ganas, kanker ginjal dan obat antiradang serta dapat menurunkan tingkat tekanan darah tinggi.
IDR:130k
Kode : 110/40
Isi : 50 kapsul

Info & pemesanan :
WA:08385 4437 123
#stokishpai #stockcenterhpai
#hpaiindonesia
#ngreen #ngreenhpai #dayatahantubuh #antioksidan #produkherba #produkhalal #halalmartindramayu #stokiscirebon #halalismyway #hnihpaicirebon #hnihpaistokis #spirulina #lidahbuaya #manfaatlidahbuaya #daunkatuk #daunmint #daunsirsak


0

GAMAT : Teripang Emas

Gamat atau teripang adalah hewan yang hidup di dasar laut dan ditemukan secara luas di seluruh dunia.

Manfaat Teripang Emas untuk kesehatan :

PERBAIKAN JARINGAN TUBUH : Ekstrak gamat mengandung asam-asam lemak yang berperan aktif dalam perbaikan jaringan tubuh

MENGHAMBAT PERKEMBANGAN PARASIT : Senyawa lektin yang terkandung dalam salah satu spesies gamat, Cucumaria echinata, mampu menghambat perkembangan parasit malaria yang dihasilkan oleh nyamuk transgenic.

MENGHAMBAT PERTUMBUHAN SEL KANKER : Lektin yang terkandung pada gamat dikatakan mampu menghambat pertumbuhan sel kanker

MENGANDUNG KOLAGEN : Kolagen bermanfaat untuk kesehatan kulit, membantu menyembuhkan luka, mengurangi masalah pada lambung (terutama maag atau ulcer), serta berperan bagi pertumbuhan tulang rawan.

MENGANDUNG KONDROITIN : Senyawa kondroitin bermanfaat untuk menjaga fungsi normal persendian, meringankan radang sendi (arthritis), mencegah osteoporosis dan osteoarthritis.

MENGATASI DIABETES : Gamat emas kaya akan protien tinggi yang baik untuk pengidap diabetes melitus. Unsur protein gamat emas bermanfaat meregenerasi sel beta pankreas yang memproduksi insulin.

#hnihpai
#gamat
#teripangemas
#kapsulgamat
#produkherba
#halalnetwork
#marketleader

Yang mau order DM yuk


0

.
🌿 Vinifera CC Cover 🌿

KEBAIKAN VINIFERA CC COVER CREAM
.
🔅Kandungan SPF 48+++ memberikan perlindungan dari kedua-dua jenis sinaran ultraviolet (UVA dan UVB), yang merosakkan lapisan kulit terutamanya wajah
🔅Menegangkan kulit sambil memberi dan mengekalkan kelembapan wajah
🔅Menaikkan seri wajah dengan wajah tampak lebih cerah semulajadi
🔅Herba yang terkandung mengembalikan keremajaan kulit wajah
🔅Membantu melambatkan proses penuaan
🔅Menutup kesan-kesan cela pada wajah
🔅Kulit wajah lebih lembut
🔅Tidak memberi kesan berkilat, wajah tampak bersinar secara semulajadi
🔅Ianya sangat ringan dan selamat, oleh itu sangat sesuai untuk semua jenis kulit (normal, berminyak, kering dan sensitif)

CARA PENGGUNAAN:
.
✨ Pamkan krim pada span. Sapu rata ke seluruh wajah untuk mendapatkan perlindungan maksimum dari UVA & UVB, serta mendapatkan kesan solekan sempurna.
#ViniferaCCCover RM55
.
.
COD
🚗 #jrmTAMANMELAWATI
🚗 #jrmTAMANPERMATA
🚗 #jrmTAMANMELATI
🚗 #jrmWANGSAMAJU
🚗 #jrmKEMENSAH
🚗 #jrmSRIRAMPAI
dan kawasan berdekatan
📮Poslaju Semenanjung & Sabah/Sarawak
.
Klik link @jamuratumalaya_melawati_kl
.
📲 Kak Ainie Wasap.my/60173316337/JRM
.
#legasijrmampang #jamuratumalaya #jamuratumalayamelawati #codjrmtamanmelawati #codjrmtamanpermata #codjrmtamanmelati #codjrmkemensah #codjrmwangsamaju #codjrmsrirampai #onlinejrm #produkherba #produkorganik #viniferacccover #cccream #foundationalami #creamwajah


0

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..Sempena Anniversary sis yang ke - 8th Tirai Vila Spa & Salon membuat promosi 30% untuk setiap perkhidmatan..Jom booking sekarang sebelum terlambat..❤️❤️❤️
http://www.wasap.my/60134898125/tiraivilaspa
#TiraiVilaSpa&Salon
#SpaBertam
#SpaKepalaBatas
#UrutanTradisional
#RawatanWajah
#PakejDlmPantang&Kahwin
#GuntingRambut
#ProdukHerba&Kosmetik
https://www.facebook.com/tiraivilaspa/


0

Feedback diberi tanpa dipinta.
Alhamdulillah. Begitulah kebanyakan pengguna tegar #AlHauraBeauty. Ni salah seorangnya😍. Tq ayu sayang😘. Tengok status ticer kat wasap pasal alhaura terus dia share gambo cantiks ni.. hihi

Bila kita ada sesuatu yang boleh membantu orang lain, tak rugi kan kongsi sesama. So let's cantik dengan alhaura💕. #produkherba
#bebasbahankimiamerbahaya
#kulitsihat
#bebasjerawatjeragatkulitkusam


0

Manfaat Citronella Essential Oil dari Essenzo :

Manfaat :
• anti oksidan
• untuk mengusir serangga
• meredakan nyeri otot dan sendi
• mengurangi stress
• mencegah gigitan serangga
• anti bakteri, hama, dan bau
• menumbuhkan rambut dan mengurangi ketombe
.
Cara penggunaan :
• jika baru menggunakan pertama kali, dilute/campurkan 2-3 tetes citronella oil pada kurang lebih 10ml carrier oil (contoh : virgin coconut oil), kemudian oleskan
• jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes di telapak kaki (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung daerah yang sakit (misal perut, leher, dsb)
• jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes citronella oil dengan kurang lebih 100ml air.

Essensial Oil dari Essenzo bisa menjadi solusi Anda untuk sehat dengan cara yang PRAKTIS, harga TERJANGKAU, produk yang bisa dipakai sekeluarga dan terbuat dari 100% bahan ALAMI sehingga AMAN dipakai siapa saja.
Tersedia dalam kemasan 10ml & 20ml.

Untuk info lebih lanjut silahkan klik link dibawah ini .

bit.ly/solusirematik_esscitronella2

bit.ly/solusirematik_esscitronella1

#keluargasehatalami
#produkherba
#herbalproduk
#jualprodukherbal #rematik #solusirematik #solusirematikalami #nyeriotot #nyerisendi #obatnyerisendi #solusinyeri #solusinyeriotot #essenzooilindonesia


0

KEGUGURAN.. Rahim kritikal bila keguguran.. Rawatlah dengan mengambil jamu agar sisa janin, sisa uri dan sisa darah beku keluar dengan sempurna.jgn ambik remeh bab keguguran.Barangkali nanti kamu sukar hamil, sengungut teruk, sakit pinggang,krem sekitar ari2 sebab tak pulihkan rahim.

Dengan mengamalkan VJMANJA dapat membantu melancarkan pengaliran darah dan mengeluarkan darah2 keguguran dengan lancar agar tidak melekat pada dinding rahim dan salur v yg mana sisa2 ini akan mengakibatkan bau, keputihan, cyst/fibroid, gatal2 miss v malah kanser dikemudian hari dan pengunaan JUS JETAK ASAM KUNYIT selepas 45hari habis pantang akan membantu mengeluarkan sisa sisa dari tersimpan lebih lama.

Kenapa harus disimpan jika kita ada cara untuk membuangkannya, cegah segera sebelum parah.

Nak order set utk keguguran??..
Www.wasap.my/60192599473/jusjetak

#jusjetak #jamujetak #codkotabharu #codkoklanas #codketereh #codmelor #codmulong #codwakafcheyeh #sisfel #jamuviral #BukanJamuMurahan #bukanbiasabiasa #bukanjamutimbangkilo #maluapabossku #neelofa #ctdk #rcw #noradanish #leftenanzana #setberpantang #setelahcintaitupergi #diamenanturahsia #plancinta #selafazcinta #spanarjayax #produkherba #meloditv3 #meletop #dramasangat


0

.
💕Sireh lovely gold
New packing 🍃HAYAT SIREH LOVELY CARE🍃

PRODUK PALING LARIS ‼️‼️ ANDA GUNA DAN CUBALAH SENDIRI GERENTI PUAS HATI ❤️❤️👍🏻👍🏻 KELEBIHAN HAYAT SIREH LOVELY CARE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥️Memperbaiki peredaran darah
♥️Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
♥️Mencegah & merawat keputihan
♥️Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan
otot mahkota wanita
♥️Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
❤Merawat Buasir
❤Menghilangkan bau & gatal-gatal
♥️Baik digunakan sebagai sabun

#manjajetak #vjamu #vjmanja #codshahalam #codpuchong #sisfel #jamuviral #BukanJamuMurahan #bukanbiasabiasa #bukanjamutimbangkilo #maluapabossku #neelofa #ctdk #rcw #noradanish #pencucifaraj #setberpantang #pencuciwanita #sirehlovelycare #plancinta #selafazcinta #spanarjayax #produkherba #meloditv3 #meletop #dramasangat


0

Satu2nye bengkung labuh yg ada dipasaran. Cukup untuk cover perut & pinggul. Baru la lepas pantang nanti badan ibu2 semua kembali tip top 😊
.
Pinggang ramping,perut kempis, pinggul pon cantik terbentuk sb ia boleh naikkan peranakan juga tau sb tu kite cadangkan ikat dari bawah ke atas
.
🌟Bengkung tradisional zig zag
🌟Diperbuat dari kain kasa belacu
🌟Labuh dari bawah dada hingga ke paha
🌟Mempunyai tali kedua arah kiri kanan utk mengikat bengkung
🌟Terdapat dlm dua saiz free saiz & saiz xl (pre-order)
🌟Ikatan bengkung boleh adjust ketat @ sedikit longgar (utk czer)
🌟Jika hendak ke tandas , hanya perlu buka tali di bhgn bawah shj tak perlu buka kesemua tali

Antara khasiat berbengkung pula ialah:
💐Menaikkan peranakan
💐Merampingkan pinggang/perut
💐Mengembalikan bentuk badan ideal
💐Menyokong tulang belakang
💐Mengecutkan rahim

Senang kan berbengkung dengan bengkung nawal . Kesannya sangat bagus untuk ibu di dalam pantang. Pakai konsisten 8jam sehari selama 44 hari berpantang. Untuk kesan terbaik sapu #gelherbal sebelum pakai bengkung
.
⭐Harga RM60 (freesize)
⭐Rm70 (XL) preorder
⭐Rm80 (XXL) preorder
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
.
#setbersalinasas
#setbersalinnawal
#keperluanibuberpantang
#produkherba
#produkuntukibumengandung
#fattzura
#bengkungibu
#bengkungnawal
#NawalHerbalBeauty
#sayajualmurah #setlengkapberpantang #bengkungibutradisional #bengkungberpantang #barutibuberpantang #maternitycare #bengkungkurus #bengkungtali #bengkung #bengkungberpantang #bengkungtradisional #bengkunglabuh


0