#produkkurus

Instagram photos and videos

#produkkurus#kuruscepat#ubatkurus#kurus#jomkurus#nakkurus#demica#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#kurussihat#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#supplementkurus#tipskurus#Demica#produkkurusmurah#ubatkurusmurah#demicantik#IngatKurusIngatDemica#sayajual#demicakelantan#kurussebelumraya#demicakb

Hashtags #produkkurus for Instagram

πŸ”₯1 MINGGU TURUN 1.5KGπŸ”₯
.
Wowww tak habis sekotak dah turun 1.5KG
.
Terkejut mula2 adik ni timbang serius tak percaya. Sebelum ni susah sangat berat nak turun tp bila consume je #Demica Alhamdulillah puas hati πŸ’ƒπŸ»πŸ‘πŸ».
.
Paling best bila ada inch loss, seluar kerja longgar uolsss 😍. Adik ni tak harapkan #Demica semata-mata, tp usaha utk exercise hari2 paling kurang pun jogging πŸƒπŸ»β€β™€οΈ.
.
Nak kurus dengan Demica??
Whatsapp πŸ“²013-4917714 atau klik link pada bio.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ”₯1 MINGGU TURUN 1.5KGπŸ”₯
.
Wowww tak habis sekotak dah turun 1.5KG
.
Terkejut mula2 adik ni timbang serius tak percaya. Sebelum ni susah sangat berat nak turun tp bila consume je #Demica Alhamdulillah puas hati πŸ’ƒπŸ»πŸ‘πŸ».
.
Paling best bila ada inch loss, seluar kerja longgar uolsss 😍. Adik ni tak harapkan #Demica semata-mata, tp usaha utk exercise hari2 paling kurang pun jogging πŸƒπŸ»β€β™€οΈ.
.
Nak kurus dengan Demica??
Whatsapp πŸ“²013-4917714 atau klik link pada bio.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ’žTestimoni Jus Seri Lady berkesan untuk BERAT TURUN & KULIT PUTIH GLOWING🌸🀩 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸 Whitening🌸Tightening
.
Jus ini membantu :
🌸 Menurunkan berat badan
🌸 Mengempiskan perut
🌸 Mencerahkan kulit yang kusam
🌸 Memberi tenaga & kecergasan
🌸 Menganjalkan Payudara 🌸Mengawal kesan penuaan
🌸 Merawat keputihan
🌸Mengetatkan otot Vagina

Jus Seri Lady ini mengandungi :
βœ”οΈFish collagen
βœ”οΈManjakani
βœ”οΈWhite Yam
βœ”οΈMangga Affrica
βœ”οΈDaun Stevia βœ”οΈGreen Coffee βœ”οΈDaun Serapat
βœ”οΈGarcinia Cambogia
βœ”οΈGreen Tea
βœ”οΈMelon

#seriladyeira #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #bestcombo #sginsta #sayajualserum #missv #ladyeira #jamuwanita #penawarresedung #sayajualprodukkecantikan #jelita #produkputih #jamumoden #serilady #jusserilady #jamumoden #jamu #missvketat #missv #susuibu #sydney #sydneyharbourbridgek #putihGlowing #putihglowing #Beratturun


0

πŸ’žTestimoni Jus Seri Lady berkesan untuk BERAT TURUN 🌸🀩 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸 Whitening🌸Tightening
.
Jus ini membantu :
🌸 Menurunkan berat badan
🌸 Mengempiskan perut
🌸 Mencerahkan kulit yang kusam
🌸 Memberi tenaga & kecergasan
🌸 Menganjalkan Payudara 🌸Mengawal kesan penuaan
🌸 Merawat keputihan
🌸Mengetatkan otot Vagina

Jus Seri Lady ini mengandungi :
βœ”οΈFish collagen
βœ”οΈManjakani
βœ”οΈWhite Yam
βœ”οΈMangga Affrica
βœ”οΈDaun Stevia βœ”οΈGreen Coffee βœ”οΈDaun Serapat
βœ”οΈGarcinia Cambogia
βœ”οΈGreen Tea
βœ”οΈMelon

#seriladyeira #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #bestcombo #sginsta #sayajualserum #missv #ladyeira #jamuwanita #penawarresedung #sayajualprodukkecantikan #jelita #produkputih #jamumoden #serilady #jusserilady #jamumoden #jamu #missvketat #missv #susuibu #sydney #sydneyharbourbridgek #putihGlowing #putihglowing #Beratturun


1

.
PAKEJ OPEN HOUSE C
.
Annette gel kurus no.1 malaysia, Telah ramai yang telah berjaya dengan Annette dan mempercayai kehebatan Produk ini.
.
Annette produk y sgt wow..mmpu mmbkar lemak dalam badan & menjadikan badan cntik.. Ade shape.
.
Annette ialah gel kurus yg bertindak membakar lemak dalam masa 24jam..
Yang paling bestnya gel ini tidak melekit,tidak berminyak & tidak berbau..
.
Pakej open house C
Rm80.00
Annette slimming gel 80ml
Free Annette slimming gel 30ml
Best ke best??
.
#annette
#annetteslimandfirm
#annettegel
#gelkurus
#produkkurus
#slim
#tipskuruscepat
#petuakuruscepat
#rahsiakurus
#carakuruscepat
#nakkurus
#nakcantik
#kurustanpaubat
#girdle
#lacegirdle
#bengkung
#sexybengkung
#Korset
#murah
#sayajualmurah
#bazaaronlinemalaysia
#bazaarpaknil
#igshop
#viral
#melodi
#meletop
#noradanish
#wowshop
#plussize
#andainyatakdir2


0

LOSE 4KG,
Hello hello hello. Cer tengok adik ni. Alhamdulillah hasil consume secara konsisten & betul2 disiplin semasa diet! πŸ˜‰πŸŒ· Happy nya dengar bila customer sis berjaya capai target berat masing2. Memang puas hati la. Haa kalau betul2 ikut tips sis confirm kurus punya.
-
-
Ada lagi tak yg nak kurus ???
-
Whatsapp terus ke nombor 012-2589624.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


1

TESTIMONI PUNGGUNG MENGECIL DAN PERUT KEMPIS TU😲😲
.
Sape2 yg ada masalah untuk turunkan berat badan? Tiada masa untuk bersenam? Apakata guna Killoss Lotion semudah sapu2 dah turun berat badan.. 😌😌πŸ’ͺ
Janji konsisten...dlm 5..6 hari dh nmpk kesan.
.
Jom dapatkan KILLOSS LOTION sekarang sementara promo Crazy Price ada lagi ! 🎊🎊 Dm/WsπŸ“²010.3695842
βœ”οΈTrust seller
βœ”οΈReady stock
.
.
#killosslotion#killosslotionkurus #kurus
#kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik
#tipskurus #produkkurus #produkkurusmurah
#sayanakkurus
#lotionkurus
#kkmapproved
#kuruscepat
#loves#girls#picoftheday


0

1 KOTAK LOSE 12KG
.
Wahhhh betul2 puas hati kalau macam ni. Lemak pada pipi & bawah dagu dah berkurang! Sebelum ni nak tengok leher kena selak2 lemak dulu, sekarang dah takde leher berlipat 😍. Alhamdulillah sis tumpang happy utk awk. Congrats!πŸ‘πŸ»πŸ’₯
.
Sape nak sis guide dari size XL kepada size XS??
.
JOM PAKAT KURUS...!!
Whatsapp 012-2589624 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #ctdk #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #rayaraya


0

LOSE 12KG, -
Hello hello hello. Cer tengok adik ni. Alhamdulillah hasil consume secara konsisten & betul2 disiplin semasa diet! πŸ˜‰πŸŒ· Happy nya dengar bila customer sis berjaya capai target berat masing2. Memang puas hati la. Haa kalau betul2 ikut tips sis confirm kurus punya.
-
-
Ada lagi tak yg nak kurus???
-
Whatsapp terus ke nombor 012-2589624.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Hai semua πŸ™Œ πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Okay sis nak share ⚠️Fungsi Demica⚠️ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau β€œinch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? #Demica sekarang ada PROMOSI tau.
Jom tekan link di bio atau whatsapp 013-9068007 utk lebih details 😘
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


1

BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYA. .
Korang tak perasan ke berat dah mula naik skrng ni? πŸ€” Cuba pergi timbang, dah berapa KG?🀨 Lemak-lemak yang korang kumpul masa raya tu boleh lah buang skrg dgn #DemicaSupplement.
.
Opss lupa nak tanya Lemang, ketupat dan rendang makan banyak ke??πŸ€” Perut dah kedepan tu. Jomm lah cover perut tu dgn #Demicabengkung. Malu lah perut yg pergi dulu.
.
Jom cepat-cepat dapatkan #demica supplement & #demicabengkung untuk buang segala lelemak yang korang makan masa raya, kan dah janji nak kurus dan cantik sama-sama.
.
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018.

STOK ADALAH TERHAD UNTUK DEMICA SUPPLEMENT & DEMICA BENGKUNG..!!😱😰
.
Dan yang paling special kami juga tawarkan FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA untuk produk laku keras ni. .
.
Cepat Whatsapp 012-2589624 now!πŸ’™
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Anda ada msalah berat badan ? 😫
Pembuangan yg tidak lawas ? πŸ˜–
Perut buncit ? 😞
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷

Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum detox tea medina desire πŸ˜‹
Mesti awak akan rasa best ❗️ dan akan dapat result yg awesome πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang#teamilafazila#kurussebelumraya


1

BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYA. .
.
Korang tak perasan ke berat dah mula naik skrng ni? πŸ€” Cuba pergi timbang, dah berapa KG?🀨 Lemak-lemak yang korang kumpul masa raya tu boleh lah buang skrg dgn #DemicaSupplement.
.
Jom cepat-cepat dapatkan #demica untuk buang segala lelemak yang korang makan masa raya, kan dah janji nak kurus dan cantik sama-sama..
.
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018.

STOK ADALAH TERHAD..!!😱😰
.
Cepat Whatsapp 012-2589624 . now!πŸ’™
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #demicakelantan #demicakotabharu #supplementkurus #kurus #demicakb #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Anda ada msalah berat badan ? 😫
Pembuangan yg tidak lawas ? πŸ˜–
Perut buncit ? 😞
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷

Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum detox tea medina desire πŸ˜‹
Mesti awak akan rasa best ❗️ dan akan dapat result yg awesome πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya


1

BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYA. .
.
Macamne raya.? Sis nak tanya Lemang, ketupat dan rendang makan banyak ke??πŸ€” Perut dah kedepan tu. Jomm lah cover perut tu dgn #Demicabengkung. Malu lah perut yg pergi dulu.
.
Jom cepat-cepat dapatkan #demica supplement & #demicabengkung untuk buang segala lelemak yang korang makan masa raya, kan dah janji nak kurus dan cantik sama-sama.
.
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018.

STOK ADALAH TERHAD..!!😱😰
.
Cepat Whatsapp 012-2589624. now!πŸ’™
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #demicakb #supplementkurus #kurus #Demicakotabharu #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #demicakelantan #sayankkurus


0

Anda ada msalah berat badan ? 😫
Pembuangan yg tidak lawas ? πŸ˜–
Perut buncit ? 😞
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷

Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum detox tea medina desire πŸ˜‹
Mesti awak akan rasa best ❗️ dan akan dapat result yg awesome πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#legstea#legsteamurah#legsteamalaysia#legsteakl#legsteamurahmalaysia#kurusdengancepat#buncit#kempisperut#perutkempis#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#detoxtea#slimming#slimmingtea#slimmingproduct#slimmingdetox#produkkurus#atasimasalahgemuk#skinnyteatox#teamilafazila#kurussebelumraya


0

#rampingmiracletestimoni
.
.
Bestnya bila ada orang tegur korang dah nampak kurus ! Terus nak repeat order 2 kotak, semuanya kerana initiative sendiri untuk berubah πŸ‘
.
.
Bagusnya RM ni, bukan sahaja dapat membantu korang membakar lemak, ia juga mampu menyekat selera makan, membuatkan korang rasa kenyang sambil membekalkan tenaga seharian.
.
.
Yang belum cuba RM tu tengok je ke ? Cepat cepat la beli !
.
.
Jom whatsapp admin sekarang , click je link di profile ✨
.
.
#rampingmiracle #fiberdetoxslim #sayacubasayajual #slimfast #produkkurus #produkkurusterbaik #kurusmenawan #kuruscepat #kurusbadan #kurusdalam2minggu


1

Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
KELEBIHAN DEMICA
βœ…Tiada cirit birit.
βœ…Tak perlu DIET KETAT
βœ…100% ekstrak buah-buahan.
βœ…Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
βœ…Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
βœ…Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
NAK KURUS KAN????
.
Jom Whatsapp 013-4917714.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
KELEBIHAN DEMICA
βœ…Tiada cirit birit.
βœ…Tak perlu DIET KETAT
βœ…100% ekstrak buah-buahan.
βœ…Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
βœ…Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
βœ…Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
NAK KURUS KAN????
.
Jom Whatsapp 013-4917714 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ”₯1 BOX SETENGAH TURUN 20KGπŸ”₯
.
DARI 110KG ➑️ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL ➑️ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.πŸ’ͺ🏻πŸ’₯
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp πŸ“²013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

πŸ”₯1 BOX SETENGAH TURUN 20KGπŸ”₯
.
DARI 110KG ➑️ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL ➑️ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.πŸ’ͺ🏻πŸ’₯
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp πŸ“²013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ”₯1 BOX SETENGAH TURUN 20KGπŸ”₯
.
DARI 110KG ➑️ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL ➑️ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.πŸ’ͺ🏻πŸ’₯
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp πŸ“²013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Hai semua πŸ™Œ πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Okay sis nak share ⚠️Fungsi Demica⚠️ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau β€œinch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? #Demica sekarang ada PROMOSI tau.
Jom tekan link di bio atau whatsapp 012-2589624 utk lebih details 😘
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha??
.
Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, β€œEhh apasal peha kau besar sangat?”
.
#Demica sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh.
.
Nak peha selim macam awek Korea tak??
Cepat Whatsapp 012-2589624 ‼️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Hai semua πŸ™Œ πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Okay sis nak share ⚠️Fungsi Demica⚠️ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau β€œinch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? #Demica sekarang ada PROMOSI tau.
Jom tekan link di bio atau whatsapp 012-2589624 utk lebih details 😘
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

πŸ”₯LOSE 16KG LEPAS CONSUME 3 BOXπŸ”₯
.
Dari 79KG ➑️ 63KG
.
Haaa kalau nak tahu, akak ni pn join #TeamDemica jugak tau. Kalau nak org yakin kita jual ubat kurus & boleh guide orang sampai kurus, kita kena buktikan kita boleh guide diri sendiri dulu tau πŸ˜˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ».
.
Ada sape2 lagi nak #TeamDemica guide sampai kurus?? Kitorang nak bagi free coaching & tips dengan setiap pembelian #Demica .
.
Jom Whatsapp 013-4917714 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Dapatkan bantuan professional program turun berat badan... sudah sudah la kita cedok sana sini diet viral / cedok google... kalau lah nak turun berat sudah dan semurah tu..mesti ramai org kita selim melim...
.
Jangan bazirkan tenaga lagi kejap berat turun, kejap berat naik.....make it reality now utk dptkan berat ideal selamanya kurus...
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus
#onlinecoaching #instagramers #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #produkkurusΒ  #jubahmurah #azamnakkurus


0

πŸ”₯LOSE 16KG LEPAS CONSUME 3 BOXπŸ”₯
.
Dari 79KG ➑️ 63KG
.
Haaa kalau nak tahu, akak ni pn join #TeamDemica jugak tau. Kalau nak org yakin kita jual ubat kurus & boleh guide orang sampai kurus, kita kena buktikan kita boleh guide diri sendiri dulu tau πŸ˜˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ».
.
Ada sape2 lagi nak #TeamDemica guide sampai kurus?? Kitorang nak bagi free coaching & tips dengan setiap pembelian #Demica .
.
Jom Whatsapp 0134917714 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

Wowwwww 😱😱 makin bertenaga tengok 😍 syukur alhamdulillah.. daripada badan-badan macam makcik terus jadi anak dara uollsss 😎😎
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ‡️‡️
πŸŽ€ Coach
πŸŽ€ Ilmu
πŸŽ€ Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN JULY KINI DIBUKAπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ‘πŸ‘
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut πŸ“² Jr Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct Whatapp


2

Jom cuba #ratuslimmingjelly 🌸🌸
.
Buy 1 rm 69πŸ”₯πŸ”₯
.
Buy 2 free postageπŸ”₯free giftπŸ”₯

Buy 3 rm 200πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯free postage + free giftπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
Click link kt bio atau wasap 0172511425 for fast reply!
.
COD AREA:
πŸš—CHERASπŸš—BDR.KINRARA
πŸš—PUTRAJAYAπŸš—CYBERJAYA
πŸš—PUNCAKJALILπŸš—BKT.JALIL
πŸš—TMN.EQUINEπŸš—PUCHONG
πŸš—SRI.KEMBANGANπŸš—SRI.PETALING
πŸš—BDR.TASIK.SELATANπŸš—PETALING JAYA πŸš—SUBANG JAYAπŸš—OUG
πŸš—BDR.SRI.PERMAISURIπŸš—BDR.TUN.RAZAK
πŸš—GOMBAKπŸš—SETAPAK
πŸš—AMPANGπŸš—PETALING JAYAπŸš—KERAMATπŸš—PANDAN INDAH
πŸš—BANGIπŸš—SHAH ALAMπŸš—KAJANGπŸš—TANAH MERAHπŸš—JITRAπŸš—ALOR SETARπŸš—PERLIS
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS πŸ’›
.
πŸ”₯ Helps to lose weight
πŸ”₯ Helps to increase energy
πŸ”₯ Helps to suppress appetites
πŸ”₯ Helps to burns fat quickly
πŸ”₯ Helps to increase fat oxidation
πŸ”₯ Helps to increase your metabolism
πŸ”₯ Helps to lower blood preasure & cholesterol
.
Super fast easy weight loss πŸ’―
#ratusquad #ratuslimmingjelly #letscantik #bengkung #ladyqissquad #pilkurus #ratuslimmingjellykl #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyputrajaya #fattzura#ratuslimmingjellyserikembangan #ratuslimmingjellybukitjalil #produkkurus #ratukl #ubatkurus #jellykurus #mixedjellymango #1stinmalaysia
#ratuslimmingjellykedah #ratuslimmingjellyperlis #ratuslimmingjellycyberjaya #ratuslimmingjellycheras #testimoniratu #feedbackratu #ratuslimmingjellymurah #bodygoals
.
.


0

Jom cuba #ratuslimmingjelly 🌸🌸
.
Buy 1 rm 69πŸ”₯πŸ”₯
.
Buy 2 free postageπŸ”₯free giftπŸ”₯

Buy 3 rm 200πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯free postage + free giftπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
Click link kt bio atau wasap 0172511425 for fast reply!
.
COD AREA:
πŸš—CHERASπŸš—BDR.KINRARA
πŸš—PUTRAJAYAπŸš—CYBERJAYA
πŸš—PUNCAKJALILπŸš—BKT.JALIL
πŸš—TMN.EQUINEπŸš—PUCHONG
πŸš—SRI.KEMBANGANπŸš—SRI.PETALING
πŸš—BDR.TASIK.SELATANπŸš—PETALING JAYA πŸš—SUBANG JAYAπŸš—OUG
πŸš—BDR.SRI.PERMAISURIπŸš—BDR.TUN.RAZAK
πŸš—GOMBAKπŸš—SETAPAK
πŸš—AMPANGπŸš—PETALING JAYAπŸš—KERAMATπŸš—PANDAN INDAH
πŸš—BANGIπŸš—SHAH ALAMπŸš—KAJANGπŸš—TANAH MERAHπŸš—JITRAπŸš—ALOR SETARπŸš—PERLIS
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS πŸ’›
.
πŸ”₯ Helps to lose weight
πŸ”₯ Helps to increase energy
πŸ”₯ Helps to suppress appetites
πŸ”₯ Helps to burns fat quickly
πŸ”₯ Helps to increase fat oxidation
πŸ”₯ Helps to increase your metabolism
πŸ”₯ Helps to lower blood preasure & cholesterol
.
Super fast easy weight loss πŸ’―
#ratusquad #ratuslimmingjelly #letscantik #bengkung #ladyqissquad #pilkurus #ratuslimmingjellykl #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyputrajaya #fattzura#ratuslimmingjellyserikembangan #ratuslimmingjellybukitjalil #produkkurus #ratukl #ubatkurus #jellykurus #mixedjellymango #1stinmalaysia
#ratuslimmingjellykedah #ratuslimmingjellyperlis #ratuslimmingjellycyberjaya #ratuslimmingjellycheras #testimoniratu #feedbackratu #ratuslimmingjellymurah #bodygoals
.
.


0

Jom cuba #ratuslimmingjelly 🌸🌸
.
Buy 1 rm 69πŸ”₯πŸ”₯
.
Buy 2 free postageπŸ”₯free giftπŸ”₯

Buy 3 rm 200πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯free postage + free giftπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
Click link kt bio atau wasap 0172511425 for fast reply!
.
COD AREA:
πŸš—CHERASπŸš—BDR.KINRARA
πŸš—PUTRAJAYAπŸš—CYBERJAYA
πŸš—PUNCAKJALILπŸš—BKT.JALIL
πŸš—TMN.EQUINEπŸš—PUCHONG
πŸš—SRI.KEMBANGANπŸš—SRI.PETALING
πŸš—BDR.TASIK.SELATANπŸš—PETALING JAYA πŸš—SUBANG JAYAπŸš—OUG
πŸš—BDR.SRI.PERMAISURIπŸš—BDR.TUN.RAZAK
πŸš—GOMBAKπŸš—SETAPAK
πŸš—AMPANGπŸš—PETALING JAYAπŸš—KERAMATπŸš—PANDAN INDAH
πŸš—BANGIπŸš—SHAH ALAMπŸš—KAJANGπŸš—TANAH MERAHπŸš—JITRAπŸš—ALOR SETARπŸš—PERLIS
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS πŸ’›
.
πŸ”₯ Helps to lose weight
πŸ”₯ Helps to increase energy
πŸ”₯ Helps to suppress appetites
πŸ”₯ Helps to burns fat quickly
πŸ”₯ Helps to increase fat oxidation
πŸ”₯ Helps to increase your metabolism
πŸ”₯ Helps to lower blood preasure & cholesterol
.
Super fast easy weight loss πŸ’―
#ratusquad #ratuslimmingjelly #letscantik #bengkung #ladyqissquad #pilkurus #ratuslimmingjellykl #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyputrajaya #fattzura#ratuslimmingjellyserikembangan #ratuslimmingjellybukitjalil #produkkurus #ratukl #ubatkurus #jellykurus #mixedjellymango #1stinmalaysia
#ratuslimmingjellykedah #ratuslimmingjellyperlis #ratuslimmingjellycyberjaya #ratuslimmingjellycheras #testimoniratu #feedbackratu #ratuslimmingjellymurah #bodygoals
.
.


0

Salam Aidilfitri ☺️
.
Okay meh baca apa adik ni share selepas jadi pengguna setia #Demica . Dari packaging Qurose lagi adik ni duk consume sampai la repeat Demica. Katanya lepas turun 3-4KG dia stop kejap tp Alhamdulillah berat tak naik tau.
.
Selera makan pn makin berkurang, tapi jangan risau sbb Demica tak buatkan korang cirit birit atau mual πŸ‘πŸ»πŸ€—. Rasanya yg sedap sampai rasa mcm x complete klu sehari tak consume πŸ’™.
.
Ada lagi nak jadi pengguna #Demica?
Cepat Whatsapp admin 013-4917714 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Salam Aidilfitri ☺️
.
Okay meh baca apa adik ni share selepas jadi pengguna setia #Demica . Dari packaging Qurose lagi adik ni duk consume sampai la repeat Demica. Katanya lepas turun 3-4KG dia stop kejap tp Alhamdulillah berat tak naik tau.
.
Selera makan pn makin berkurang, tapi jangan risau sbb Demica tak buatkan korang cirit birit atau mual πŸ‘πŸ»πŸ€—. Rasanya yg sedap sampai rasa mcm x complete klu sehari tak consume πŸ’™.
.
Ada lagi nak jadi pengguna #Demica?
Cepat Whatsapp admin 0134917714 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Jom f0lloww @demicakl.my
ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩😱
.
Jangan risau..#Demica kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam usus & badan korang.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi FREE COACHING sampai korang capai target berat 🎯 .
.
Nak cuba??
Whatsapp πŸ“²019-9711321
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
.
.
Rev by 🎊 @cuti2.checkin.checkout
.


1

Hello korang πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ meh sis nak cerita sedikit sebanyak pasal #DEMICA .
.
πŸ‡DEMICA merupakan supplement kurus dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
πŸ‡Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
πŸ‡Kesan kehilangan berat badan atau β€œinch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
πŸ‡1 kotak Demica mempunyai 30 sachet utk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari.
.
Ada yang taksabar nak cuba Demica??
.
Whatsapp ke 013-4917714 utk fast respond.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Hello korang πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ meh sis nak cerita sedikit sebanyak pasal #DEMICA .
.
πŸ‡DEMICA merupakan supplement kurus dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
πŸ‡Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
πŸ‡Kesan kehilangan berat badan atau β€œinch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
πŸ‡1 kotak Demica mempunyai 30 sachet utk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari.
.
Ada yang taksabar nak cuba Demica??
.
Whatsapp ke 013-4917714 utk fast respond.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

πŸ”₯BERJAYA TURUN 9KGπŸ”₯
.
Hai korang ni leader pertama Syahmimi Beauty tau. Sebelum ni dia antara yg terawal jadi stokis Syahmimi beauty.
.
Sebelum nak jual produk mestilah kena consume dulu produk yg nak dijual utk tahu keberkesanan produk tu. Bila dah berjaya kuruskan diri sendiri, barulah boleh kuruskan org lain pulak πŸ‘πŸ»πŸ˜
.
Ada yg nak join #TeamDemica?? In shaa Allah HQ akan ajar korang dlm kelas marketing secara online cara2 buat sales padu πŸ”₯πŸ”₯.
.
Whatsapp admin 011-51112292 sekiranya berminat.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ”₯BERJAYA TURUN 9KGπŸ”₯
.
Hai korang ni leader pertama Syahmimi Beauty tau. Sebelum ni dia antara yg terawal jadi stokis Syahmimi beauty.
.
Sebelum nak jual produk mestilah kena consume dulu produk yg nak dijual utk tahu keberkesanan produk tu. Bila dah berjaya kuruskan diri sendiri, barulah boleh kuruskan org lain pulak πŸ‘πŸ»πŸ˜
.
Ada yg nak join #TeamDemica?? In shaa Allah HQ akan ajar korang dlm kelas marketing secara online cara2 buat sales padu πŸ”₯πŸ”₯.
.
Whatsapp admin 013-4917714 sekiranya berminat.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


3

TIPS AMPUH UTK KURUS!!!
.
EMANG CUMAN DENGAN WMP YANG BISA MENGATASI RASA TAKUT KAMU !!😎
❌ TAKUT NGEMIL
❌ TAKUT GAGAL DIET
❌ TAKUT GENDUT
❌ TAKUT DIET NYIKSA DIRI
.
STOP PHP DIRI SENDIRI !! MAO DIET YANG PASTI PASTI AJA !!😎
βœ… PASTI TURUN
βœ… PASTI ENAK
βœ… PASTI TANPA EFEK SAMPING
βœ… PASTI GAK NYIKSA DIRI
.
Info produk lgsg chat me aja yaπŸ‘‡πŸ‘‡
Wa: 082276354808

#testimoniwmp
#wmp #jualwmp #wmphwi #wmpmurah #wmpmedan #wmpslimjuice #wmporiginal #wmpjakarta #wmpasli
#obatkurus #tipskurus #kuruscepat #kuruskanbadan #maukurus #jualobatkurus #produkkurus #diet #dietsehat #obatdiet #dietmayo #jualobatdiet #dietalami #tipsdiet #dietherbal #turunberatbadan #beratbadanideal #menurunkanberatbadan #obatpenurunberatbadan #penurunberatbadan


1

πŸ”₯1 KOTAK TURUN 2KGπŸ”₯
.
DARI 54KG ➑️ 52KG
.
Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG.
.
Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita.
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact sis 013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #demicakelantan #Demicakotabharu #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Biasalah tu kalau lepas makan buncit sikit..sbb dalam makanan / minuman ada jisim berat...makanan pun tak sempat hadam lagi....
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus
#onlinecoaching #instagramers #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #produkkurusΒ  #jubahmurah #azamnakkurus


0

Ambil set combo RM40 sahaja!! ❀️ harga habis bagi kasih sayang dah ni haaa. Sapa takmau 2-5 hari boleh turun 2-5kg kan kan? .
.
Jom tengok testimoni kami! Real, ori dan sangat murah! Apa lagi mai pakat kurus dan sihat. Takyah keluaq modai banyak banyak. .
.
1 packet ada 15 uncang, boleh guna teabags sebanyak 2 kali. Ish save banyak dah nii. Barang murah tak semestinya tak elok kan! .
whatsapp 019-4222214
.
#medinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamalaysia #sayajual #sayajualmurah #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #sayajualmurah #medinadesire #neelofa #fazura #fattahamin #fattzura #sihat #kurus
#produkkurus #Bangi #kajang #bandarbarubangi


1

GEMUK SELEPAS BERSALIN?
.
Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭.
.
Bila kita fully breastfeeding asyik lapar je, mulut x berhenti nk mengunyah, betul tak? Ke Mimi je yg mcm tu?πŸ˜….
.
Mcm mana nk maintain kurus dan ramping bila fully breastfeeding? Mcm mana nk control mkn? Alah senang je uolls, consume je #Demica. Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume asalkan dah lepas pantang πŸ˜‹πŸ‘πŸ».
.
Jom Whatsapp 013-9068007 kalau nak pinggang macam kerengga !😍
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb#ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

GEMUK SELEPAS BERSALIN?
.
Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭.
.
Bila kita fully breastfeeding asyik lapar je, mulut x berhenti nk mengunyah, betul tak? Ke Mimi je yg mcm tu?πŸ˜….
.
Mcm mana nk maintain kurus dan ramping bila fully breastfeeding? Mcm mana nk control mkn? Alah senang je uolls, consume je #Demica. Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume asalkan dah lepas pantang πŸ˜‹πŸ‘πŸ».
.
Jom Whatsapp 013-9068007 kalau nak pinggang macam kerengga !😍
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb#ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

GEMUK SELEPAS BERSALIN?
.
Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭.
.
Bila kita fully breastfeeding asyik lapar je, mulut x berhenti nk mengunyah, betul tak? Ke Mimi je yg mcm tu?πŸ˜….
.
Mcm mana nk maintain kurus dan ramping bila fully breastfeeding? Mcm mana nk control mkn? Alah senang je uolls, consume je #Demica. Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume asalkan dah lepas pantang πŸ˜‹πŸ‘πŸ».
.
Jom Whatsapp 013-9068007 kalau nak pinggang macam kerengga !😍
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb#ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ“’πŸ“’ BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYAπŸŽŠπŸŽ‰
.
Hari Raya Aidilfitri baru sahaja melabuhkan tirai, lemak-lemak yang korang kumpul masa raya boleh la buang dgn #Demica untuk kembali langsing seperti sebelum rayaπŸ˜‰.
.
Sempena Bulan SYAWAL ini, Syahmimi Beauty ingin menawarkan PROMOSI HARI RAYA AIDILFITRI πŸŽŠπŸŽ‰
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018 , STOK ADALAH TERHAD!!😱😰
.
Istimewanya kami tawarkan FREE POSTAGE SEMENANJUNG KE MALAYSIA SAHAJA untuk produk laku keras kami iaitu DEMICA 😍😱.
.
Jom kurus sama-sama!
Whatsapp πŸ“² 0132873971 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

MAU BIKIN LEMAK RONTOK 2-5KG /MINGGU??
.
🚫 TANPA EFEK SAMPING
🚫 TANPA NYIKSA DIRI
βœ… PASTI TURUN
βœ… TANPA PANTANGAN RIBET
πŸ˜‹ RASANYA ENAK
😭 TANPA BIKIN KETERGANTUNGAN
😭 TANPA HARUS DIET/ OLAHRAGA KETAT
.
TENANG SEMUA JAWABANNYA CUMAN DENGAN WMP !!😎😎😎
.
KORBAN WMP SUDAH BANYAK !!
RAGU ??
BIARLAH RIBUAN TESTI YANG TIADA HABIS MEMBUKTIKAN KUALITAS PRODUCT WMP 😎
.
YUK YANG MAU RONTOKIN LEMAK 2-5KG /MINGGU. CHAT ME !!!
.
Info produk lgsg chat me aja yaπŸ‘‡πŸ‘‡
Wa: 082276354808

#testimoniwmp
#wmp #jualwmp #wmphwi #wmpmurah #wmpmedan #wmpslimjuice #wmporiginal #wmpjakarta #wmpasli
#obatkurus #tipskurus #kuruscepat #kuruskanbadan #maukurus #jualobatkurus #produkkurus #diet #dietsehat #obatdiet #dietmayo #jualobatdiet #dietalami #tipsdiet #dietherbal #turunberatbadan #beratbadanideal #menurunkanberatbadan #obatpenurunberatbadan #penurunberatbadan


0

⚠️SEBAB PERLU KURUS⚠️
.
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
.
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
.
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
.
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak.
.
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi.
.
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
.
Korang nak kurus kan?
Cepat klik link pada bio now!βœ…
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

TIPS AMPUH UTK KURUS!!!
.
EMANG CUMAN DENGAN WMP YANG BISA MENGATASI RASA TAKUT KAMU !!😎
❌ TAKUT NGEMIL
❌ TAKUT GAGAL DIET
❌ TAKUT GENDUT
❌ TAKUT DIET NYIKSA DIRI
.
STOP PHP DIRI SENDIRI !! MAO DIET YANG PASTI PASTI AJA !!😎
βœ… PASTI TURUN
βœ… PASTI ENAK
βœ… PASTI TANPA EFEK SAMPING
βœ… PASTI GAK NYIKSA DIRI
.
Info produk lgsg chat me aja yaπŸ‘‡πŸ‘‡
Wa: 082276354808

#testimoniwmp
#wmp #jualwmp #wmphwi #wmpmurah #wmpmedan #wmpslimjuice #wmporiginal #wmpjakarta #wmpasli
#obatkurus #tipskurus #kuruscepat #kuruskanbadan #maukurus #jualobatkurus #produkkurus #diet #dietsehat #obatdiet #dietmayo #jualobatdiet #dietalami #tipsdiet #dietherbal #turunberatbadan #beratbadanideal #menurunkanberatbadan #obatpenurunberatbadan #penurunberatbadan


0

⚠️SEBAB PERLU KURUS⚠️
.
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
.
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
.
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
.
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak.
.
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi.
.
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
.
Korang nak kurus kan?
Cepat klik link pada bio now!βœ…
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

⚠️SEBAB PERLU KURUS⚠️
.
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
.
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
.
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
.
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak.
.
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi.
.
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
.
Korang nak kurus kan?
Cepat klik link pada bio now!βœ…
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

⚠️SEBAB PERLU KURUS⚠️
.
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
.
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
.
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
.
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak.
.
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi.
.
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
.
Korang nak kurus kan?
Cepat klik link pada bio now!βœ…
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

TURUN 9kg LEPAS AMALKAN MILA COKLAT SLYM
.
Kalau dlu pakai satu set baju hitam pun masih nampak bambam xdpt nak berselindung jgk lelemak tu kan..naahhh sekarang lps start berdiet dgn mila, mommy gojes ni dah ramping siap berkebaya lgi raya kalini
.
Jaga diet Sambil tu breastfeeding anak jgk lgi, alhamdulillah 9kg berjaya susut..banyak tu..πŸ‘ Sape lagi nak jadi ramping slymmm mcm mummy kita ni blh terus whtsapp HOTLINE Kak Tiya sekarang di 0122000251 utk kak Tiya guide dan bantu korang kurus dgn mila coklat Slym
.
#MilaCoklatSlym
#coklatkurus


1

πŸ”₯1 KOTAK TURUN 2KGπŸ”₯
.
DARI 54KG ➑️ 52KG
.
Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG.
.
Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita.
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact sis 013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #demicakelantan #Demicakotabharu #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Produk kalau tak bagus & tak berkesan takda siapa nak repeat order. Ni ada ja yang dok repeat, nampak betul lah berkesan. Kena konsisten tau untuk betul2 nampak kesan. Bukan harini minum esokk dah kurusπŸ˜†
Slow2 tau, air 3L sehari jangan tinggal .
Whatsapp mimi for order 011-36157533
#kurussebelumraya
#codpenang

#codperlis
#codperlis
#kurussebelumraya
#tehkurus #tehkurusperlis #tehkecikkanpeha #tehkecikkanlengan #tehkecikkankaki #teatoxperlis #teatoxkurus #tehkurusviral #slimmingdetoxtea #kakichantiqtea #comboset #ubatkurus #pilkurus #produkkurus #langsingbadan #kurussebelumraya #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurusdiharilebaran #aurainsta #lemakair #lemakdaging #codperlis #codpadangbesar #codbeseri #codpenang #codusm


0

πŸ”₯1 BOX, HILANG 3KGπŸ”₯
.
Walaupun stop consume sekejap sbb period, tapi adik ni berjaya turun 3KG tau. Haaa tu belum habis sekotak lagi, lepas habis period jangan lupa sambung consume balik ya 😊.
.
Korang jangan risau, Elly akan bagi free coaching utk korang yg nak kurus dengan #Demica.
.
Cepat Whatsapp 019-499 3188 πŸ’™.
.
#demica #demicantik #demicakt #terrarossamy #cod #kualaterengganu #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Ada yg tgh ngap coklat Cadbury ke tu malam2 ni..Meh kak Tiya nak bgtw, ganti la coklat tu dgn mila ni haa..Mila punya sedap rasa dia sampai kita ketagih nak minum. Hbs segelas rasa nak bancuh lgi seteko 😁sedap yakmat!
.
Dah la takda gula, bagi rasa kenyang lebih lama plak tu..Confirm sgt2 sesuai utk yg tgh on diet sekarang..
.
Untuk order boleh watsap Kak Tiya di 0122000251 atau contact stokis dan agent sah😊
.
#MilaCoklatSlym
#coklatkurus


4

⚠️SEBAB PERLU KURUS⚠️
.
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
.
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
.
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
.
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak.
.
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi.
.
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
.
Korang nak kurus kan?
Cepat klik link pada bio now!βœ…
.
#demica #demicantik #demicakt #terrarossamy #cod #kualaterengganu #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

.
πŸ”₯1 BOX SETENGAH TURUN 20KGπŸ”₯
.
DARI 110KG ➑️ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL ➑️ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.πŸ’ͺ🏻πŸ’₯
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp πŸ“²012 299 7148 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ”₯1 KOTAK TURUN 2KGπŸ”₯
.
DARI 54KG ➑️ 52KG
.
Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG.
.
Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita.
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact sis 013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #demicakelantan #Demicakotabharu #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

πŸ“’πŸ“’ BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYAπŸŽŠπŸŽ‰
.
Hari Raya Aidilfitri baru sahaja melabuhkan tirai, lemak-lemak yang korang kumpul masa raya boleh la buang dgn #Demica untuk kembali langsing seperti sebelum rayaπŸ˜‰.
.
Sempena Bulan SYAWAL ini, Syahmimi Beauty ingin menawarkan PROMOSI HARI RAYA AIDILFITRI πŸŽŠπŸŽ‰
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018 , STOK ADALAH TERHAD!!😱😰
.
Istimewanya kami tawarkan FREE POSTAGE SEMENANJUNG KE MALAYSIA SAHAJA untuk produk laku keras kami iaitu DEMICA 😍😱.
.
Jom kurus sama-sama!
Whatsapp πŸ“²019-499 3188.
.
#demica #demicantik #demicakt #terrarossamy #cod #kualaterengganu #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha??
.
Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, β€œEhh apasal peha kau besar sangat?”
.
#Demica sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh.
.
Nak peha selim macam awek Korea tak??
Cepat Whatsapp 013-9068007 ‼️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha??
.
Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, β€œEhh apasal peha kau besar sangat?”
.
#Demica sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh.
.
Nak peha selim macam awek Korea tak??
Cepat Whatsapp 013-9068007 ‼️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Amboi, amboi, amboi, amboi, amboi, amboi, Baru seminggu minum kopi, makan tak pantang, air manis pun teguk, ye la rayakan kebanyakan rumah hidang air gas. Berat dah turun 4 kilosss. .
.
Ni kalau tak sentuh air manis, makan control mau lelemak nakal tu boleh ghaib sampai 10 kilosss akak hingat. Fuh !πŸ‘‡
.
Nak turun berat SEMINGGU 10kilos,
meh wasap akak, www.wasap.my/60126561542
.
#slimmingtea #slimmingcoffee #produkkurus #kuruscepat #kurusselamat #tea #coffee #kurussihat #detox #puasa #kempisperut #healthyproduct #kurus #tehkurusmalaysia #detoxmalaysia #tipkurus #misimengecil #jomkurus #gemokisawesome #buanglemak #coffeekurusmalaysia #medinatea #tudung #medinacoffee #losyenmedina #dietselamat #buangtoksin #musimraya #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin


0