#produkkurus

Instagram photos and videos

#produkkurus#nakkurus#tipskurus#kurus#detox#jomkurus#sayanakkurus#ubatkurus#kuruscepat#kurussihat#kurusdalam2minggu#nakkuruscepat#chocofit#supplementkurus#FitMalaysia#kurusdenganselamat#Demica#lemonfit#tipsdiet#nakkuruskanbadan#demica#juzfit#fibershot#fibershotbysufie#teatox#BodyTransformation#sayajual

Hashtags #produkkurus for Instagram

PROMO_ PROMO_ PROMO!! 🔊 .
Jom dapatkan JUZFIT FIBER SHOT sekarang! 💕
.
PROMO D
Beli 2 botol fiber shot, 1 teatox, dapat 2 free TRIAL PACK (10 sachets) + 1 Drawstring Bag + 1 water bottle + FREE POSTAGE🔥🔥 .
..
Whatsapp sekarang! RM270 sahaja!! Jimat terukssss 💕 .
..
#juzfit #fibershot #fibershotbysufie #nakkurus #produkkurus #teatox


0

PROMO_ PROMO_ PROMO!! 🔊 .
Jom dapatkan JUZFIT FIBER SHOT sekarang! 💕
.
PROMO C
Beli 2 botol fiber shot, dapat 2 free TRIAL PACK (10 sachets) + 1 Drawstring Bag + FREE POSTAGE🔥🔥 .
..
Whatsapp sekarang! RM220 sahaja!! Jimat terukssss 💕 .
..
#juzfit #fibershot #fibershotbysufie #nakkurus #produkkurus #teatox


0

PROMO_ PROMO_ PROMO!! 🔊 .
Jom dapatkan JUZFIT FIBER SHOT sekarang! 💕
.
PROMO B
Beli 1 botol fiber shot, dapat 1 free TRIAL PACK (5 sachets) + 1 Teatox + 1 Drawstring Bang + FREE POSTAGE🔥🔥 .
..
Whatsapp sekarang! RM160 sahaja!! 💕 .
#juzfit #fibershot #fibershotbysufie #nakkurus #produkkurus #teatox


1

PROMO_ PROMO_ PROMO!! 🔊 .
Jom dapatkan JUZFIT FIBER SHOT sekarang! 💕
.
PROMO A
Beli 1 botol fiber shot, dapat 1 free TRIAL PACK (5 sachets) + FREE POSTAGE🔥🔥 .
Whatsapp sekarang! 💕 .
#juzfit #fibershot #fibershotbysufie #nakkurus #produkkurus #teatox


0

Suplemen kecantikan terbaik masa kini! 👏🏻🙌🏻
.
Tidak lain dan tidak bukan semestinya suplemen Glamwhite 7 in 1 Total Effect Perfect Beauty Shot yang mengandungi 7 kelebihan yang anda boleh rasai dalam hanya masa 1 minggu! 😍
.
💜Total Skin Whitening
💜Smooth & Glowing Skin .
💜Overall Beauty
💜Lighten Facial & Body Scars
💜Anti-Ageing
💜Flawless Acne-Free Skin
💜Reduce Sun Damage
.
Lebih special lagi, suplemen dari Glamora dijamin SELAMAT buat semua termasuklah wanita yang mengandung dan yang sedang dalam tempoh haid ✔
.
With Glamora, Be Beauty Smart today! 💡
.
#glamora #glamwhite #beautysupplement #skincare #whiteningjuice #produkputih #putihgebu #glowingskin #beautyandhealth #produkkecantikan #malaysia #johor #singapore #brunei #kualalumpur #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #luluskkm #produkhalal #jamutradisional #jamumoden #produkkurus #slimmingjuice #hilangkanparut #ubatjerawat #ubatparut #kulitflawless


0

Ouh ouh... LatteLite dah habis???
Stock baru coming soon!
Terima kasih kepada semua yang telah mencuba minuman kami dan tahniah kerana berjaya menurunkan berat badan 🙆‍♀️ Siapa belum cuba, memang rugi.
Minuman Deluxury dibuat daripada bahan semulajadi tanpa bahan kimia.

Untuk lebih maklumat, sila hubungi kami di talian WHATSAPP: +60129160501 / +60133091632.

Pos Percuma ke suluruh Malaysia, Singapura & Brunei.

#mydeluxury #slimming #slim #fitmalaysia #celebrityfitness #jomkurus #jk1m #kurus #pelangsing #ramping #produkkurus #jualan #jualanmurah #malaysia #malaysiaboleh #kualalumpur #tawau #sandakan #like4like #like4likes #likeforlike #likeforlikes #like4follow #lattelite #jualanmurah #murah


0

Jom cepat grab combo pasti kurus sekarang.

Beli 3 box chocofit Dan 1 box lemonfit FREE 1 BOTOL LOTION KURUS CHOCOCURVE DAN 1 BOTOL SHAKER EDISI PINK.

10 FUNGSI *CHOCO FIT*
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Pm 0194357765

#chocofit #chocofitmurah #lemonfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #coklatkurus #detox #coklatsedap #lotionkurus #chococurve #sungaipetani #gurun #sungaidua #taiping #penang #penangisland #pulaupinang #juru #alorsetar #codsungaipetani #chocofitutara #chocofitmurah #chocofitmalaysian #chocofitseremban #chocofitnilai


1

BAHAN UTAMA & KHASIAT FIBER SHOT ❤️
..
Mango African 🍑
- menurunkan berat badan
- meningkatkan metabolisma - melancarkan proses percernaan
..
Lemon 🍋 - menurunkan berat badan
- menstabilkan PH dalam badan - mencantikkan kulit .
..
Honey 🍯 - memberikan tenaga - melancarkan peredaran darah
..
Blueberry 🍇
- mengandungi antioksidan dan mencantikkan kulit yang kusam
- menurunkan berat badan
.
Garcinia Cambogia 🍈
- membakar lemak
- mengawal selera makan .
..
Dapatkan sekarang! 😘
.
#juzfit #fibershot #fibershotbysufie #teatox #nakkurus #produkkurus


0

Total lost abg nie 12kg hanya dgn amalkan 1 box super lemon 😱😱
.
.
Terkejut tak?akk sendiri mcm tak percaya dgn perubahan abg nie sendiri. Skg dia borong 6 box super lemon sbb dia rasa super lemon antara produk kurus yg sgt membantu dlm menghilangkam berat badan berlebihan 😍😍👍🏻
.
Anda bila lagi??
.
.
Jom cuba super lemon skrg. Ada promosi YES juga tau 😆
.
.
Whatsapp “SPL YES” KE 011-15440012
Whatsapp “SPL YES” KE 011-15440012
Whatsapp “SPL YES” KE 011-15440012
.
.
#superlemonhq #superlemonofficial #nakkurus #dietseimbang #nakramping #demica #kurussihat #bazarpaknil #superlemonmalaysia #jualmurah #produkkurus #produklangsing #noradanish #tipsdiet #superlemonselangor #tipskurus #trustedseller #jomkurusmacamatol #lemonex #superlemoon


2

Cara pengambilan Fiber Shot yang disarankan ambil sebelum sarapan pagi 💋
.
Ambil 1 sachet sebelum sarapan. Untuk kesan yang cepat, makan 2 sachet untuk pagi dan malam. Jangan lupa minum air banyak untuk kesan lebih baik! 💕
.
#morningroutine #fibershot #fibershotbysufie #teatox #juzfit #produkkurus #produksihat


0

LIMITED EDITION SERIES
.
3 in 1 limited edition series ini semua dengan harga SAMA seperti dulu
.
Apa yg anda dapat?
.
FREE T-shirt Tko
FREE Shaker Tko edition
FREE Coaching online dr group fb sampai kurus
FREE Keahlian percuma seumur hidup .
Harga tetap sama RM150
.
Klik link dibio utk whatsapp
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #testimonimega #fatburnermega #fatburnermegakl #fatburnermegamalaysia #newmega


0

Jom tidur!😴Mana tau esok kurus!
.
🌟*PROJEK KURUS TAHUN BARU*🌟
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami


6

#Repost @chocofit.co (@get_repost)
・・・
Jom cepat grab combo pasti kurus sekarang.

Beli 3 box #chocofit Dan 1 box #lemonfit FREE 1 BOTOL LOTION KURUS CHOCOCURVE DAN 1 BOTOL SHAKER EDISI PINK.

10 FUNGSI *CHOCO FIT*
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru
@chocofit_bukitmertajam (ID FPA07)
Pm 0196389582 @ 0195297649

#chocofit #chocofitmurah #lemonfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #coklatkurus #detox #coklatsedap #lotionkurus #chococurve #chocofitsenawang #chocofitseremban #buanglemakperut
#chocofitnegerisembilan
#chocofitbukitmertajam
#team #squadfarah


0

Hye guys.. Jangan lupa consume 1 sachet #Demica setiap kali lepas makan utk maintain body korang yg dah slim & utk turunkan berat badan korang!🔥
.
Rasa #Demica sangat sedap & menyelerakan, it’s mixberry flavour guys 🍇🍷❤️. Sikit lagi keluar flavour coklat plak yummyyy.
.
Apa tunggu lagi?? Nak tengok je orang lain hari-hari share feedback berjaya kurus?
.
Cepat klik link pada bio ig utk order info lanjut.
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)


0

TURUN 4KG WALAUPUN TAK JAGA PANTANG
.
DARI 68KG ➡️ 64KG
.
Alhamdulillah dapat feedback positif lagi dari customer yg sudi cuba Demica. Tak sia-sia betul adik ni consume Demica . Baru je 2 minggu dah hilang 4KG. Tu pun makan tak ikut rules. Kalau disiplin mesti lagi power berat adik ni turun kan??? Tahniah dik & goodluck 💪🏻
.
Korang yg belum cuba lagi tak jeles ke dengan feedback customer #Demica ni?
.
Kalau nak kurus juga cepat klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)


0

WONDERCUVE MEMANG PANAS!
.
.
Krim losyen panas Wonder Curve losyen membakar lemak yang paling hebat pada abad ini! Losyen panas membakar lemak, membantu membuang selulit, mengecilkan bahagian peha, perut dan lengan ini yg paling penting berbau harum seperti perfume mahal ratusan ringgit!
.
.
Jadi anda boleh teruskan proses utk kurus di mana2 tanpa segan silu kerana ianya mmg selesa. Wonder Curve pasti memuaskan hati anda setiap masa! Masalah anda pasti akan diatasi dgn Wonder Curve!
.
.
Jadi dptkan Wonder Curve sekarang dgn whatsapp di talian 017-3099692 atau tekan je di bio !
.
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve


0

Tak Sampai Sebulan Berat Turun Dan
Bentuk Badan Kembali Ramping
==========================
.
Jangan tak percaya dalam masa tak sampai seminggu #noaslimmingcoffee dapat menguruskan badan dengan cepat dan berkesan.
.
Kandungan produk daripada :-
.
Garcinia
.
Green coffee
.
Raspberry
.
Fiber
.
Semua kandungan selamat dan sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
Produk ini akan dikeluarkan tidak lama lagi.. Tunggu yer 😘 .
#produkviral #produkkurus #kurus #tipskurus #sayajual #produkkecantikan


2

Complete Slimming Set 🔥BAKAR LEMAK DEGIL dengan PANTAS 100% sumber organik semulajadi 🌱 @mybeauty.merchant @organikdetoxmalaysia
. .
KEBAIKKAN COMPLETE SLIMMING SET 🌱
.
1) Membakar LEMAK DEGIL yang berlebihan
2) Meningkatkan METABOLISMA
3) Mengawal SELERA MAKAN
4) Menambah TENAGA & Stamina
5) Mengawal KOLESTROL dalam badan
6) Detox TOKSIN yang BERKARAT dalam badan
7) Membersihkan USUS yang KOTOR
8) Melancarkan sistem Penghadaman & Pencernaan
9) Memecahkan SELULIT di Lengan, Pinggul, Perut, Peha & Pinggang
10) Mencantikkan KULIT
11) Mengawal HORMON & menstabilkan mood
12) Meningkatkan IMUN & antibody badan
13) MENURUNKAN BERAT BADAN
.
.
.
Perfect Slim Slimming Lotion (losyen panas halia bara membantu mencairkan lemak di kawasan seperti PERUT, LENGAN, PEHA, SELULIT, PINGGUL ETC 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.
Dalam Complete Slimming Set ada :
.
1) 1 Botol Lipo GC
2) 1 Botol DetoxTea
3) 1Botol Chia Seed
4) 1 Botol Perfect Slim
.
.
.
Jom order cepat sebelum PROMOSI TAMAT Whatsapp +6016 6648 026 atau DM ig 😘
.
.
.

#kurus #kurusbadan #kuruscantik #jomkurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruslangsing #tipskurus #produkkurus #kuruskanbadan #kuruslepasbersalin #nakkuruscepat #igshopmalaysia #sisjual #cantik #ohsem #igshop #igshopmurah #igshopping #tipskurus #tipscantik #dietmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #dietsihat #kurussecarasihat


0

Alhamdulillah baru 1 kotak consume #Demica dah turun 10KG!
.
Adik ni share paling best dia makan je semua jenis makanan tapi dlm kuantiti sedikit la. Yg penting adik ni buat senaman naik turun tangga setiap pagi.
.
Korang mesti nak turunkan berat mcm ni kan?? Jgn risau kita boleh bantu dgn Demica.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni


0

ADUHHHH CEPATNYA TURUN BERAT BADAN. DARI 76 JADI 67. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET KOMBO DARY TEA
( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS )
RM 48 SM / RM 52 SS
.
.
☕2 SET KOMBO DARY TEA
( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS )
RM 88 SM / RM 92 SS
.
.
✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM
.
.
.
🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE
✔️FREE GUIDE & TIPS
.
.
📲WHATSAPP 0111-0577413 .

#kurus #ubatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskurus #sayanakkurus #produkkurus #kurusbadan #kurussihat #juskurus #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu#ajimaura#sakabatch20#terapiinstagram #kurusdenganselamat #carakurus #jomkurus1malaysia #kurussebelumkahwin #darytea #daryslimmingtea #daryteatox#AgentStokisWanted


0

DE-TEA 4 KURUS!!
.
.
Jgn bazir2 duit smpi beli barangan beribu utk turunkan berat badan
.
.
Dgn De-tea hanya ambil masa 15hari utk turun 3kg. Harga pun berbaloi barangan pun berkualiti, dan yang pasti lulus KKM
.
.
Mlm ni kita minum De-tea sama2 ok?
.
.
.
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve


1

Jom cepat grab combo pasti kurus sekarang.

Beli 3 box chocofit Dan 1 box lemonfit FREE 1 BOTOL LOTION KURUS CHOCOCURVE DAN 1 BOTOL SHAKER EDISI PINK.

10 FUNGSI *CHOCO FIT*
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Pm 0196389582

#chocofit #chocofitmurah #lemonfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #coklatkurus #detox #coklatsedap #lotionkurus #chococurve #chocofitsenawang #chocofitseremban#chocofitnegerisembilan


2

LAPAN JAM SETIAP MALAM
.
Dalam masa lebih kurang 8 jam setiap hari, setiap malam, minda kita, sel2 badan kita regenerate dan badan kita mengalami proses pemulihan. So guys, beri badan kita masa yang secukupnya untuk tidur dan rehat.
.
Go to bed peeps! GOOD NIGHT.
.
#dietsihatdankurus
#teamrafiqrazali
.
Personal Online Weight Loss Coach
📞 Coach Faiq - 0182518931
.
#cantik #fitness #sihat #diet #fitnessmotivation #kurus #jomkurus #dieta #fit #trustedseller #healthyfood #gym #nakkurus #kahwin #dietsehat #workout #kurusdalam2minggu #sihatsecarasemulajadi #dietmayo #fitfam #sayanakkurus #emagrecer #motivation #kurussihat #vitaminc #dietasemsofrer #fitspo #produkkurus


1

TERBUKTI TIADA RAHSIA LAGI...
.
Kak Fatimah seorang suri rumah tangga tidak pernah menyangka keputusan yang diambil oleh beliau last season telah membuahkan hasil apabila diumumkan pemenang tempat kedua dengan penurunan berat badan sebanyak 10kg.
.
.
Beliau begitu teruja krn sebelum ni tak pernah kurus dan takde ilmu diet langsung walaupun dah masuk 5 series.
.
.
Hanya follow je plan pemakanan yg coach bagi peluang untuk lost 5 - 10kg sebulan bkn satu masalah lagi.
.
.
Untuk program kurus di rumah online sesi Januari boleh klik link dlm bio sekarang.
.
.
Coach Rosliza +60132567061
.
#turunlemak #senaman #nakkurus #nakkuruscepat #tipskurus #tipsdiet #caradiet #tipsdietsihat #jk1m #produkkurus #coachdiet #turun5kgsebulan #kurusdarirumah #sayanakkurus #bajubesarmalaysia #eatcleanmalaysia #jommakan #malaysianfoodie #klfood #klfoodie #eatdrinkkl #cafehopkl #shawlmurah #shawlchiffon #tudungviral #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #melayuwedding #pakejkahwin


2