#projekkurus

Instagram photos and videos

#projekkurus#youcanloseweightfromhome#lovefithealthy#bajumelayu#shawl#neelofa#hijab#kakitravel#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan#onlinecoaching#healthylifestyle#dietsihat#mealplan#eatclean#tudungbawal#healthyfood#nutrition#kebaya#teamnickhinhussien#weightlossjourney#weightloss#seluarbesar#pehabesar#slimfit

Hashtags #projekkurus for Instagram

Betul ke boleh???
.
Dlm proses nk lose weight sbgai permulaan akan berlaku reshape dan sedikit kg yg lose.
.
Its ok sbb reshape juga merupakan salah satu tanda yg menunjukkan lemak2 dalam badan semakin mengecil.
.
Apa yg perlu adalah keep istiqamah dan apply ilmu yg diberikan.
.
Bila ad coach yg guide dlm nk lose weight baru akan tahu perubahan yg berlaku.
.
Best?? Ke Best.
.
Nk tahu bagaimana nk dptkan guide dan cara lose weight secara sihat.
.
Klik link dibio utk detail.
.
Coach @afiq.norazman - 0173500963
.
.
#diet#weightlosstransformation#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#weddingdress#kebaya#bajumelayu#projekkurus#dietsihat#diamenanturahsia#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#africatwin#touringbikemalaysia#honda#mercedes#honda#mygoal#bajuplussize#seluarbesar#pehabesar#azamkurus2019#jubah#shawl#neelofa#hijab


2

.
☕Teatox Sisfel☕
.
7 BAHAN UTAMA TEATOX
.
🌼Daun Senna
🌼Rozel
🌼Bunga Teratai
🌼Serai
🌼Daun Pudina
🌼Garciana
🌼Teh Hijau

8 KELEBIHAN TEATOX
.
💧Merawat Buasir & Sembelit
💧Meningkatkan Kadar Metabolisma
💧Mencantikkan Kulit
💧Menurunkan Berat Badan
💧Mengurangkan Toksin Dalam Badan
💧Membantu Proses Penghadaman
💧Mengempiskan Perut Buncit
💧Membakar Lemak Dalam Badan

Nak Bakar Lemak Dengan Teatox ?
.
Taip 'Teatox Sisfel' & Hantar Ke Whatsapp +60133459195 (Kak Tin), Atau Awak Boleh Terus Klik Link Di Bio Ya 😉!
.
.
#teatox #teatoxsisfel #teatoxmalaysia #detox #detoxwater #buangtoksin #slimmingwater #slimmingproject #projekkurus #airdetox #detoksifikasi #toksin #perutbuncit #lemaktepu #lemakdegil #bakarlemak #rozelle #sisfel #Sisfel_Badr #SisfelRania #sisfelwarriors #sisfellegacy #agentwanted #dropshipwanted #projekduitraya #bonussisfel #buatduitrayakepukkepuk #sihatcantikbersamasisfel #sisfelpuchongofficial


2

Sedap tapi tidak sihat utk tubuh.
.
Nak elak makan nasi dengan makan nugget, burger, dan juga ad yg nk kurus dengan makan biskut sahaja utk sarapan.
.
Lemak trans terhasil daripada makanan yg diproses contoh paling mudah adalah biskut.
.
Biskut mmg sedap tanpa sedar bila kita ambil sbrnye ia telah senyap2 menambahkan bilangan size lemak dalam badan.
.
Aware dengan apa yg anda ambil dalam pemakanan anda.
.
Sbb itu penting utk ad ilmu diet yang betul supaya result yg kita dpt adalah result yg amazing dan enjoy the process.
.
#diet#weightlosstransformation#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#weddingdress#kebaya#bajumelayu#projekkurus#dietsihat#diamenanturahsia#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#africatwin#touringbikemalaysia#honda#mercedes#honda#mygoal#bajuplussize#seluarbesar#pehabesar#azamkurus2019#jubah#shawl#neelofa#hijab


0

Kalau badan awak kerap berangin macam ni, bagus kalau awak minum Teatox dan sapu Felinna Hot Lotion. Mesti angin dalam badan tu lebih mudah untuk keluar.
.
Oh ya, kalau awak beli Set Kombo Terlaris hari ni, awak dapat FREE BODY SCRUB tau.
.
DM to purchase
.
#sisfel
#sisfellegacy
#sisfelwarriors
#sisfeltitanium
#roadto1million
#sisfelbrunei
#sisfeltitaniumbrunei
#teatox
#detox
#inchloss
#hotlotion
#Projekkurus


0

Badan awak berangin? .
Biasanya badan berangin berpunca daripada pemakanan dan penghadaman. Semua orang mesti pernah mengalami masalah ini. Bezanya cuma badan anda mudah keluar angin ataupun tidak. .
Selalunya bila kita mengalami masalah angin dalam badan, pasti akan merasai simptom seperti perut kembung, badan lemah, terasa loya dan muntah. Perut kembung boleh berlaku disebabkan oleh angin yang disimpan di dalam usus disekat dan tidak berupaya untuk keluar.
.
Kalau badan awak kerap berangin macam ni, bagus kalau awak minum Teatox dan sapu Felinna Hot Lotion. Mesti angin dalam badan tu lebih mudah untuk keluar. .
DM to purchase .
FHL - $24 per bottle
.
#sisfel
#sisfellegacy
#sisfelwarriors
#sisfeltitanium
#roadto1million
#sisfelbrunei
#sisfeltitaniumbrunei
#inchloss
#hotlotion
#projekkurus


0

Nak pergi ke tidak??
.
Antara perkara yg dialami bila kita nk berdiet iaitu pergi kenduri. Bila diet takut nk pergi kenduri.
.
Reason kita ke sana pun adalah utk memelihara silaturrahim sesama manusia.
.
Full video boleh ke IG tv 💪💪🔥🔥
.
#diet#weightlosstransformation#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#weddingdress#kebaya#bajumelayu#projekkurus#dietsihat#diamenanturahsia#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#africatwin#touringbikemalaysia#honda#mercedes#honda#mygoal#bajuplussize#seluarbesar#pehabesar#azamkurus2019#jubah#shawl#neelofa#hijab


2

haaa , anda bila lagi ? .
kata nak kurus , jom la try darytea .
.
.
Hanya Rm15 untuk slimmy dan RM25 untuk skinny .. .
.
Murah,bukan .
.
#bajurayacantik #raya #kurusdenganmudahdansihat #kurus #sihat #slim #flat #projekkurus #darytea #teamwana #kurus #lawa


0

Kokoslimi merupakan minuman koko plus chia seed untuk bantu menurunkan berat badan & juga untuk kesihatan....tanpa rasa sakit kepala, berdebar & cirit birit.. ✅Tanpa Diet Ketat✅Tanpa Senaman✅Takde Pantang Larang

RM39 harga promosi .jom dapatkan sebelum terlambat..(tidak termasuk postage) 📌Harga normal RM45
(guna bersama #sabunslimi untuk bantu proses penurunan berat badan 📌sabun slimi RM15 .
http://www.wasap.my/60172851508/KOKOSLIMIAMPANG

#kokoslimioriginal #kokoslimihq #Kokoslimi #rampingmenawandgnkokoslimi #produkpelangsing #bazarpaknil #kuruscantik #produkkurusviral #produklansingmurah #diet #kokoslimiampang #chiaseed #kokoslimiselangorkl #kokoslimibatuferinggi #kokoslimitelukbahangpenang #projekkurus #senafasrindu


0

Konfius nk mulakan diet.

Cara mudah utk mulakan diet anda adalah dengan tukarkan air manis kepada air putih serta makan ikut timing.
.
Air putih membantu dalam penyingkiran toksik dalam badan. Mudh dan secara alami.
.
Bila menjaga waktu makan perut tidak akan berasa lapar dan sentisa bertenaga dalam melakukan aktiviti harian anda.
.
So guys follow coach @afiq.norazman banyak sharing tips, guide dan juga ilmu diet sihat patut tahu.
.
Boleh tag member atau family yang nk kurus.
.
#lovefithealthy#youcanloseweightfromhome#projekkurus#dietsihat#jjcm#perutbuncit#pehabesar#bajuplusize#seluarbesar


2

Nak kurus tapi segan.
.
Nak join program x perlu segan sbb dalam orang x kan perasan awk nk lose weight.
.
Bersama group support yg awesome yg ad misi yang sama.
.
Jom bersama dalam YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME.
Intake April 2019 dibuka 10 Limited Slot.
.
Klik link dibio utk detail.
.
Coach @afiq.norazman - 0173500963
.
#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#eatclean#mealplan#healthyfood#healthylifestyle#nutrition#onlinecoaching#slimfit#dietsihat#projekkurus#shawl#hariraya#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#kebaya#bajumelayu#neelofa#hijab#tudungbawal#zalora#gucci#dolcegabbana#encikimamekspres#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#jjcm


0

Siapa ckp bz pun x boleh kurus??
.
Kalau betul2 ad desire yang tinggi itk perbaiki kesihatan bz cmne pun akan buat yg terbaik utk dpt result yang awesome.
.
MasyaAllah tahniah pd abg abot dpt lose 20kg. Yang penting dlm nk lose weight always happy dan enjoy the process. Berada dlm logistic yg betul juga perlu supaya tidak kecundang ditengah jalan.
.
Yang best dalam program adalah
✅ 5x kali makan sehari
✅ Loss 3-10kg SEMUSIM
✅ Simple and flexible.
.
Nak tahu detail??
Klik link dibio utk detail program.
.
Coach @afiq.norazman - 0173500963
.
.
#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#eatclean#mealplan#healthyfood#healthylifestyle#nutrition#onlinecoaching#slimfit#dietsihat#projekkurus#shawl#hariraya#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#kebaya#bajumelayu#neelofa#hijab#tudungbawal#zalora#gucci#dolcegabbana#encikimamekspres#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#jjcm


0

Sedap dan perlu bakar kalori.
.
Antara menu utama yg rakyat Malaysia yg akan ambil bila waktu mlm. .
Menu simple dan sedap.
Kene ingat bila dh ambil menu memang perlu lakukan aktiviti supaya kalori tadi tidak bertukar kepada lemak senyap-senyap.
.
Tau2 berat badan meningkat smpai nk duduk makan pun rasa penat 😅😅😅
.
X salah nak ambil makanan bil tahu cara nk bakar kalori itu.
.
Berat badan naik bukan salah makanan tapi salah awk yg makan berlebihan.
.
.
#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#eatclean#mealplan#healthyfood#healthylifestyle#nutrition#onlinecoaching#slimfit#dietsihat#projekkurus#shawl#hariraya#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#kebaya#bajumelayu#neelofa#hijab#tudungbawal#zalora#gucci#dolcegabbana#encikimamekspres#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#


0

Cukup kalori intake???
.
Bila nk diet pengambilan kalori yg cukup sngat penting. Pentingnya pengambilan kalori yg cukup kerana ia membantu utk memastikan tubuh sentiasa berada energy yg optimum supaya tidak berlaku crash diet.
.
Jom cek bila anda berdiet ad tak berlaku tanda2 seperti kt atas ni.
.
Klik follow utk dptkan tips diet dan kesihatan setiap hari.
.
Coach afiq - 0173500963
.
.
#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#eatclean#mealplan#healthyfood#healthylifestyle#nutrition#onlinecoaching#slimfit#dietsihat#projekkurus#shawl#hariraya#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#kebaya#bajumelayu#neelofa#hijab#tudungbawal#zalora#gucci#dolcegabbana#encikimamekspres#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#


0

Semanis-manis buah manggis, manisss lagi senyuman awak tau.... Sejak amalkan #magicslimwhite ni makin berseri-seri je tgk.. Eh.. ! Jgn ingat kulit muka berjerawat dan jeragat xblh pulih dan cantik yerr.. Yg berat 80kg pn blh tinggal 50kg jerr... Sebab tuu la wujudnya MagicSlimWhite ni haa...setakat jerawat seketul dua tu pn takut nk tumbuh tau bila consume magic slim white ni.. Magic sungguh niii 🤩

Siapa nak cantik... Siapa nk kurus jom kita buat magic sama2 😘😍 Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408


2

Semanis-manis buah manggis, manisss lagi senyuman awak tau.... Sejak amalkan #magicslimwhite ni makin berseri-seri je tgk.. Eh.. ! Jgn ingat kulit muka berjerawat dan jeragat xblh pulih dan cantik yerr.. Yg berat 80kg pn blh tinggal 50kg jerr... Sebab tuu la wujudnya MagicSlimWhite ni haa...setakat jerawat seketul dua tu pn takut nk tumbuh tau bila consume magic slim white ni.. Magic sungguh niii 🤩

Siapa nak cantik... Siapa nk kurus jom kita buat magic sama2 😘😍 Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408


1

Semanis-manis buah manggis, manisss lagi senyuman awak tau.... Sejak amalkan #magicslimwhite ni makin berseri-seri je tgk.. Eh.. ! Jgn ingat kulit muka berjerawat dan jeragat xblh pulih dan cantik yerr.. Yg berat 80kg pn blh tinggal 50kg jerr... Sebab tuu la wujudnya #MagicSlimWhite ni haa...setakat jerawat seketul dua tu pn takut nk tumbuh tau bila consume magic slim white ni.. Magic sungguh niii 🤩

Siapa nak cantik... Siapa nk kurus jom kita buat magic sama2 😘😍 Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408


1

Keep consistent.
.
Pd yg on program diet keep maintain cara pemakanan yang sihat. .
Tujuan utk memastikan berlaku perubahan selepas 21 hari berterusan melakukannya utk membuat satu laluan habit baru dlm path neuron dalam otak anda.
.
Apa pun Diet x cuti ok.
.
Keep doing n all the best to get best result💪🔥💪
.
#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#eatclean#mealplan#healthyfood#healthylifestyle#nutrition#onlinecoaching#slimfit#dietsihat#projekkurus#shawl#hariraya#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#kebaya#bajumelayu#neelofa#hijab#tudungbawal#zalora#gucci#dolcegabbana#encikimamekspres#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#


1

Selamat Pagi Semua Sahabat Hebat..
.
Nak kulit cantik ? Bangun pagi rasa lincin ja macam kulit baby..Jerawat dan Jeragat pun makin kurang..Nak putih nak kurus Jangan lupa consume sehari 2 biji yaa..
.
Ramai dah berjaya dengan Magic Slimwhite ni tau..Msw ini diperbuat dari vitamin-vitamin yang baik merawat dari dalam dimana memberi vitamin secukupnya kepada kulit.

Jom PUTIH GEBUS dengan MSW

KLIK LINK WASAP SAYA SEKARANG UNTUK JOIN POSTAGE HARI NI
Whatsapp: magicslimwhite.com/60124271408


3

Selamat Pagi Semua Sahabat Hebat..
.
Nak kulit cantik ? Bangun pagi rasa lincin ja macam kulit baby..Jerawat dan Jeragat pun makin kurang..Nak putih nak kurus Jangan lupa consume sehari 2 biji yaa..
.
Ramai dah berjaya dengan Magic Slimwhite ni tau..Msw ini diperbuat dari vitamin-vitamin yang baik merawat dari dalam dimana memberi vitamin secukupnya kepada kulit.

Jom PUTIH GEBUS dengan MSW

KLIK LINK WASAP SAYA SEKARANG UNTUK JOIN POSTAGE HARI NI
Whatsapp: magicslimwhite.com/60124271408


5

Ramai yang alami masalah sembelit kan ?
Ini bukan masalah kecil tau ! Hanya mereka yang selalu alaminya sahaja yang tau betapa azabnya bila susah nak 'Membuang'.
.
.
Apa kata kalau korang cuba ambik 'Deflex'. Minum waktu malam sebelum tidur... Inshaallah pagi esok semuanya akan diflush habis-habisan. Tiada lagi masalah sukar nak 'Membuang'. Xperlu lagi anda Nak menjadi penunggu terhormat dlm tndas 😅
.
.
APA YANG KORANG WAJIB TAHU PASAL DEFLEX.
.
DEFLEX
.
☑ Singkir Toksin/kotoran dalam badan (Detox)
.
☑ Membersihkan usus dan menormalkan kembali fungsi usus.
.
☑ Melancarkan proses pembuangan najis dan hilangkan masalah sembelit
.
☑ Jika diambil bersama-sama Carbochoc, Inshaallah lebih cepat proses penurunan berat badan berlaku.
.
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT bagi setiap belian.
.
.
Nak cuba #DEFLEX ?
.
Jom Cik Ct bantu
⤵️ ⤵️ ⤵️
Wapps /Call : 013 981 9544
.
.

#detox #jusdetox #buangtoksin #cuciusus #bakarlemak #kurus #slim #beauty #kulitsihat #turunberatbadan #perutbuncit #boroi #losebellyfat #ibubersalin #sembelit #projekduitraya #projekkurus #kurussebulan #tipskurusmudah #healthtipoftheday #akuyangpakaikoyangpanas #ususkotor #kulitkusamtiadalagi #buanglemakperut #bruneishop #singaporeonlineshop #yourhealthisyourwealth #sihatituibadah #coloncancerawareness


3

You won't always love the workout, but you'll always love the Results!!❤💪🔥
.
Today was Back day!!🤪
.
WhatsApp me 010 6575751📲
To know about my ONLINE WEIGHTLOSS CHALLENGE and WIN SUPRISE GIFTS🎁
.
Registration NOW OPEN for APRIL💪
LIMITED SLOTS🚫
.
#coachrebecca #teammissfit #fridaymotivation #getfitmalaysia #viralmalaysia #eatcleankl #10yearchallenge #photooftheday #onlinecoaching #fatloss #motivasi #sizebesar #plussizeboutique #kuruscepat #kurussihat #projekkurus #fitmalaysia #diet #bajubesar #coachkurus #wanita #challenge #weightlosshelp #bajubaby #instafitness


1

Nak Kurus Sebelum Raya?? Nak tahu Rahsia Kempis Perut?
Nak turunkan berat badan dengan pantas? .
.
Eh..eh..selamat ke Puri5 ni??
.
Jangan risau u ols, sememangnya selamat. In shaa Allah..
.
➡️ 100% Formulasi Herba Berkualiti & Terpilih ➡️ Kelulusan KKM (MAL08051584T)
➡️ Dikilangkan di kilang berstatus GMP ➡️ Produk Bumiputera Islam
➡️ Menjalani Ujian Makmal
➡ Tidak menyebabkan cirit birit
➡ Sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan wanita
➡ Ibu menyusu pun boleh makan
➡Testimoni Baru Setiap Hari!
.
.
“Tpi serius adik ckp memang btul2 kempis giler skrg ni. Pastu la ni dpt kawal selera mkn dh.
klau tdak dlu kuat mkn ja.😄.. " .
"... memang nampak kurang dari biasa 78kg, sekarang dah 73kg..."
.
"Wah..dah turun 5kg la...
Perut pon tak mudah lapar..."
.
Ika yakin isteri-isteri di luar sana mesti nak kelihatan kurus dan cantik untuk suami tercinta kan. Suami-suami pun mesti nak buang boroi tu kan. Pakat-pakat kurus kongsi laki bini pun takpe. Marilah kita berikhtiar dengan Puri5 ni. Lagipun sekarang ni HQ tengah bagi harga promosi supaya u ols mampu memiliki bentuk badan idaman. .
Harga asal RM145 u ols tapi HQ bagi harga promosi cuma RM38 je sekotak. Dalam sekotak tu pulak ada 60 kapsul. Tahan sebulan! Haa..best ke best?
.
So tunggu apa lagi,cepat2 lah wasap ika. Cepat wasap cepatlah hampa kurus..


2

Nak Kurus Sebelum Raya?? Nak tahu Rahsia Kempis Perut?
Nak turunkan berat badan dengan pantas? .
.
Eh..eh..selamat ke Puri5 ni??
.
Jangan risau u ols, sememangnya selamat. In shaa Allah..
.
➡️ 100% Formulasi Herba Berkualiti & Terpilih ➡️ Kelulusan KKM (MAL08051584T)
➡️ Dikilangkan di kilang berstatus GMP ➡️ Produk Bumiputera Islam
➡️ Menjalani Ujian Makmal
➡ Tidak menyebabkan cirit birit
➡ Sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan wanita
➡ Ibu menyusu pun boleh makan
➡Testimoni Baru Setiap Hari!
.
.
“Tpi serius adik ckp memang btul2 kempis giler skrg ni. Pastu la ni dpt kawal selera mkn dh.
klau tdak dlu kuat mkn ja.😄.. " .
"... memang nampak kurang dari biasa 78kg, sekarang dah 73kg..."
.
"Wah..dah turun 5kg la...
Perut pon tak mudah lapar..."
.
Ika yakin isteri-isteri di luar sana mesti nak kelihatan kurus dan cantik untuk suami tercinta kan. Suami-suami pun mesti nak buang boroi tu kan. Pakat-pakat kurus kongsi laki bini pun takpe. Marilah kita berikhtiar dengan Puri5 ni. Lagipun sekarang ni HQ tengah bagi harga promosi supaya u ols mampu memiliki bentuk badan idaman. .
Harga asal RM145 u ols tapi HQ bagi harga promosi cuma RM38 je sekotak. Dalam sekotak tu pulak ada 60 kapsul. Tahan sebulan! Haa..best ke best?
.
So tunggu apa lagi,cepat2 lah wasap ika. Cepat wasap cepatlah hampa kurus..


3

Nak Kurus Sebelum Raya?? Nak tahu Rahsia Kempis Perut?
Nak turunkan berat badan dengan pantas? .
.
Eh..eh..selamat ke Puri5 ni??
.
Jangan risau u ols, sememangnya selamat. In shaa Allah..
.
➡️ 100% Formulasi Herba Berkualiti & Terpilih ➡️ Kelulusan KKM (MAL08051584T)
➡️ Dikilangkan di kilang berstatus GMP ➡️ Produk Bumiputera Islam
➡️ Menjalani Ujian Makmal
➡ Tidak menyebabkan cirit birit
➡ Sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan wanita
➡ Ibu menyusu pun boleh makan
➡Testimoni Baru Setiap Hari!
.
.
“Tpi serius adik ckp memang btul2 kempis giler skrg ni. Pastu la ni dpt kawal selera mkn dh.
klau tdak dlu kuat mkn ja.😄.. " .
"... memang nampak kurang dari biasa 78kg, sekarang dah 73kg..."
.
"Wah..dah turun 5kg la...
Perut pon tak mudah lapar..."
.
Ika yakin isteri-isteri di luar sana mesti nak kelihatan kurus dan cantik untuk suami tercinta kan. Suami-suami pun mesti nak buang boroi tu kan. Pakat-pakat kurus kongsi laki bini pun takpe. Marilah kita berikhtiar dengan Puri5 ni. Lagipun sekarang ni HQ tengah bagi harga promosi supaya u ols mampu memiliki bentuk badan idaman. .
Harga asal RM145 u ols tapi HQ bagi harga promosi cuma RM38 je sekotak. Dalam sekotak tu pulak ada 60 kapsul. Tahan sebulan! Haa..best ke best?
.
So tunggu apa lagi,cepat2 lah wasap ika. Cepat wasap cepatlah hampa kurus..


2

Sebab diet x lama bertahan.
.
Kebanyakkan org yang mula berdiet mmg akan bertambah lg rasa nk makan tuh. Ini kerana bila body dh mula alert perubahan yg berlaku dengan pengambilan makanan secara sihat.
.
Ramai org yg mula diet syg tak dpt complete 21 days kerana x dpt nk kawal nafsu makan 🐉🐉🐲
.
Cek list semula bagaimana anda mengawal diri dari rasa lapar tang teruk.
.
Jom banu mmbr dan famili yg anda kenal utk bantu mereka.
.
#weightloss#weightlossjourney#youcanloseweightfromhome#eatclean#mealplan#healthyfood#healthylifestyle#nutrition#onlinecoaching#slimfit#dietsihat#projekkurus#shawl#hariraya#lovefithealthy#teamnickhinhussien#kakitravel#kebaya#bajumelayu#neelofa#hijab#tudungbawal#zalora#gucci#dolcegabbana#encikimamekspres#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda#


0