#provencaps

Instagram photos and videos

#provencapstermurah#provencaps#provencapsoriginal#provencapsmurah#provencapsmalaysia#provencapsborong#testimoniprovencaps#provencapsori#provencapsmurahori#provencapsorimurah#provencapsoriginalmurah#provencapsmurahoriginal#provencapsborongmurah#provencapsubatkurus#provencastermurahgila#ubatkurusprovencaps

Hashtags #provencaps for Instagram

πŸ”₯PURIFY LOLITAπŸ”₯

HARGA :
1- RM72
2- RM140
FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG.
.
Memperkenalkan salah satu produk terbaru, #Purifylolita, yang membantu mempercepat proses pelangsingan tubuh anda, membersihkan tubuh anda dan juga meningkatkan kadar metabolisme anda.
.
Ia akan membantu anda menghilangkan toksin berbahaya dari sistem anda dan membantu anda sembelit.
.
Gabungkan #purifylolita & #skinnylolita untuk mendapatkan body umpama "hour glass itu
.
Fungsi utama‡️ β†ͺ️Detox (Untuk mengeluarkan toksin dari badan)
β†ͺ️10 kapsul (1 pek)
β†ͺ️Mengambil 1 kapsul setiap minggu (1 kapsul, 3-4 jam sebelum waktu tidur)
β†ͺ️Boleh menggabungkan #SkinnyLolita ☑PENTING:
❎Bukan untuk Pengambilan Harian, MAX( 3 kapsul per minggu sahaja.
❎Tidak sesuai: Menyusu & Wanita hamil
.
SEMUA RAMUAN ALAMI: Ekstrak Kacang Putih, Ekstrak Lada Hitam, ekstrak Garcinia Cambogia, Ekstrak Kaktus, Chitosan, Ekstrak Teh Hijau
.
Free pos ke semenanjung.
Ss tmbh rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

πŸ”₯SKINNY LOLITAπŸ”₯
.
HARGA :
1- RM62
2 RM120
FREE POS KE SEMENANJUNG.
.
SKINNY LOLITA
Mencari produk untuk turunkan berat badan dengan mudah, selamat dan berkesan❓❓ Memperkenalkan #skinnylolita program turunkan berat badan dalam masa 10HARI
βœ…Berbentuk capsul - 10 capsul sekotak
βœ…Mudah dibawa kemana mana
βœ…Tiada kandungan terlarang
βœ…Halal dan πŸ’―% Herba asli
βœ…πŸ’―diimport dari United Kingdom

KEHEBATANπŸ‘ ▢️Mampu cairkan lemak-lemak tepu dalam badan
▢️Menahan selera makan yg melampau!
▢️Membakar lemak-lemak degil di bawah dagu, pinggul, perut, lengan dan peha
▢️Memberi bentuk badan mengiurkan
▢️Tiada senaman ketat diperlukan
▢️program yang santai-santai

Cara Penggunaan
*******
✳️1 capsul diambil sebelum makan pagi setiap hari. ✳️Minum Air yg banyak setiap hari ✳️Produk ini selamat dan suci ✳️Tiada masalah jika ingin gunakan sehingga anda mendapat berat badan ideal. πŸ‘‰BahanΒ² :
Raspberry ketone, chitosan ,garcinia cambogia, cactus extract, green tea extract, Dan L~carnitine.

10 kapsul
.
Kurus dalam Masa 10 Hari.
.
Free pos ke semenanjung.
Ss tmbh rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

πŸ”₯ COMBO PURIFY LOLITA + SKINNY LOLITA πŸ”₯
.
Gabungkan #purifylolita & #skinnylolita untuk mendapatkan kesan terbaik
.
Purity lolita :
-Detox (Untuk mengeluarkan toksin dari badan)
-10 kapsul (1 pek)
-Mengambil 1 kapsul setiap minggu (1 kapsul, 3-4 jam sebelum waktu tidur)
-Boleh menggabungkan #SkinnyLolita
.
PENTING: Bukan untuk Pengambilan Harian, MAX 3 kapsul per minggu sahaja.
Tidak sesuai: Menyusu & Wanita hamil
.
Skinny lolita :
1 capsul diambil sebelum makan pagi setiap hari. .
Harga combo :
Rm120sm / Rm126 ss .
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #beauteaslim #beauteslimmurah #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy


0

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy


1

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

P A L I N G B E S T ! πŸ‘‘

feedback positif
ada nk geget la
ada kata mcm juice apple la😊
ada ckap mcm nk mandi byk kali laa

aishhh ! tp tkde lg feedback cakap bau tengik n pening
susah lah nak cakap
kena cuba sendiri nikmati sendiri😚

MURAH TAU !
rm60 je + free dian apple body soap lagi
.
.

Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀️❀️
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM50 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy


0

P A L I N G B E S T ! πŸ‘‘

feedback positif
ada nk geget la
ada kata mcm juice apple la😊
ada ckap mcm nk mandi byk kali laa

aishhh ! tp tkde lg feedback cakap bau tengik n pening
susah lah nak cakap
kena cuba sendiri nikmati sendiri😚

MURAH TAU !
rm60 je + free dian apple body soap lagi
.
.

Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀️❀️
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM50 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy


0

P A L I N G B E S T ! πŸ‘‘

feedback positif
ada nk geget la
ada kata mcm juice apple la😊
ada ckap mcm nk mandi byk kali laa

aishhh ! tp tkde lg feedback cakap bau tengik n pening
susah lah nak cakap
kena cuba sendiri nikmati sendiri😚

MURAH TAU !
rm60 je + free dian apple body soap lagi
.
.

Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀️❀️
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM50 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

Selamat tengah hari! Sis nak share senaman menggunakan tangga. Kalau rumah korang ada tangga boleh la buat kat rumah je πŸ’ͺπŸ»πŸ’ƒπŸ». Jom kurus,ramping kekal bertenaga dgn kopi hijau gb!!! #terbaikkopihijau

Wasap.my/60133700727
Wasap.my/60133700727
#ratu #nisleem #miraclelebeauty #smartgel #mega #shakeme #provencaps #imanni #munafie #zero #womenslimsleeping #fitnesbelt #sixpadmobilegym #esogoal #sexylady #D'aura #royalV #superslim #garlictable #shaklee #latoja #Vasialimegarcinia #Bgreen #wonderpatch #slimmingcreamorganicaloevera #Labeauty #KOPIHIJAUGBHERBS


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

πŸ”₯KLUBNA & LALEH BY MEDINA DESIRE πŸ”₯
*FREE SHAKER
.
HARGA : (1 SET)
1- RM78

NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
.
πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» Klubna vs Laleh *PRODUK LULUS KKM*
.
🌷Klubna (Green cofee) βœ…Minum pagi sebelum sarapan βœ…Fungsi πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
βœ”οΈKawal selera makan
βœ”οΈRasa kenyang lebih lama
βœ”οΈBuang lebihan air dalam badan (lemak air)
βœ”οΈMembakar lemak tepu
βœ”οΈMembantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
🌷Laleh (Fibre)
βœ…Minum malam sebelum tidur
βœ…FungsiπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
βœ”οΈMerampingkan perut
βœ”οΈMengatasi masalah sembelit
βœ”οΈMembuang lemak berlebihan di bahagian perut
βœ”οΈMengurangkan kolestrol
βœ”οΈMencuci usus dari toksin
βœ”οΈMemberi tenaga kepada badan.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #klubnalaleh #klubnaandlalehoriginal #klubnalalehoriginal #medina #medinaklubnalaleh #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

πŸ”₯PURIFY LOLITAπŸ”₯

HARGA :
1- RM72
2- RM140
FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG.
.
Memperkenalkan salah satu produk terbaru, #Purifylolita, yang membantu mempercepat proses pelangsingan tubuh anda, membersihkan tubuh anda dan juga meningkatkan kadar metabolisme anda.
.
Ia akan membantu anda menghilangkan toksin berbahaya dari sistem anda dan membantu anda sembelit.
.
Gabungkan #purifylolita & #skinnylolita untuk mendapatkan body umpama "hour glass itu
.
Fungsi utama‡️ β†ͺ️Detox (Untuk mengeluarkan toksin dari badan)
β†ͺ️10 kapsul (1 pek)
β†ͺ️Mengambil 1 kapsul setiap minggu (1 kapsul, 3-4 jam sebelum waktu tidur)
β†ͺ️Boleh menggabungkan #SkinnyLolita ☑PENTING:
❎Bukan untuk Pengambilan Harian, MAX( 3 kapsul per minggu sahaja.
❎Tidak sesuai: Menyusu & Wanita hamil
.
SEMUA RAMUAN ALAMI: Ekstrak Kacang Putih, Ekstrak Lada Hitam, ekstrak Garcinia Cambogia, Ekstrak Kaktus, Chitosan, Ekstrak Teh Hijau
.
Free pos ke semenanjung.
Ss tmbh rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

πŸ”₯SKINNY LOLITAπŸ”₯
.
HARGA :
1- RM62
2 RM120
FREE POS KE SEMENANJUNG.
.
SKINNY LOLITA
Mencari produk untuk turunkan berat badan dengan mudah, selamat dan berkesan❓❓ Memperkenalkan #skinnylolita program turunkan berat badan dalam masa 10HARI
βœ…Berbentuk capsul - 10 capsul sekotak
βœ…Mudah dibawa kemana mana
βœ…Tiada kandungan terlarang
βœ…Halal dan πŸ’―% Herba asli
βœ…πŸ’―diimport dari United Kingdom

KEHEBATANπŸ‘ ▢️Mampu cairkan lemak-lemak tepu dalam badan
▢️Menahan selera makan yg melampau!
▢️Membakar lemak-lemak degil di bawah dagu, pinggul, perut, lengan dan peha
▢️Memberi bentuk badan mengiurkan
▢️Tiada senaman ketat diperlukan
▢️program yang santai-santai

Cara Penggunaan
*******
✳️1 capsul diambil sebelum makan pagi setiap hari. ✳️Minum Air yg banyak setiap hari ✳️Produk ini selamat dan suci ✳️Tiada masalah jika ingin gunakan sehingga anda mendapat berat badan ideal. πŸ‘‰BahanΒ² :
Raspberry ketone, chitosan ,garcinia cambogia, cactus extract, green tea extract, Dan L~carnitine.

10 kapsul
.
Kurus dalam Masa 10 Hari.
.
Free pos ke semenanjung.
Ss tmbh rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

πŸ”₯ COMBO PURIFY LOLITA + SKINNY LOLITA πŸ”₯
.
Gabungkan #purifylolita & #skinnylolita untuk mendapatkan kesan terbaik
.
Purity lolita :
-Detox (Untuk mengeluarkan toksin dari badan)
-10 kapsul (1 pek)
-Mengambil 1 kapsul setiap minggu (1 kapsul, 3-4 jam sebelum waktu tidur)
-Boleh menggabungkan #SkinnyLolita
.
PENTING: Bukan untuk Pengambilan Harian, MAX 3 kapsul per minggu sahaja.
Tidak sesuai: Menyusu & Wanita hamil
.
Skinny lolita :
1 capsul diambil sebelum makan pagi setiap hari. .
Harga combo :
Rm120sm / Rm126 ss .
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #beauteaslim #beauteslimmurah #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #purifylolita #skinnylolita #purifylolitamurah #lolitamurah #skinnylolitamurah


0

πŸ”₯SECRET COREA COFFEEπŸ”₯
.
HARGA :
1- RM50
2- RM95
.
Bahan Kopi Secret Correa ========================
Secret Correa Coffee dikhaskan bagi mereka yang mementingkan kecantikan luar dan dalam.
.
Bahan-bahan Secret Correa Coffee adalah dari bahan yang terpilih diadunkan menjadi satu agar kelebihan Secret Correa Coffee menjadi unik dan lain dari lain kopi kurus yang berada dipasaran.
.
Kopi bukan sekadar untuk Kurus tetapi mencantikan dan menganjalkan kulit muka.Juga menjadikan kulit putih dan gebu.
.
Dibawah adalah bahan-bahan Secret Correa Coffee:
🍡Kopi hijau
β˜•οΈGarcinia cambodia
β˜•οΈL carnitine
β˜•οΈhoodia
β˜•οΈkurma
🍯madu
.
Bahan Utama: β˜•οΈKopi Hijau
πŸ‘‰Untuk menurunkan tekanan darah
πŸ‘‰Menyembuhkan penyakit alzheimer
πŸ‘‰Untuk menurunkan berat badan
πŸ‘‰Meningkatkan metabolisme dalam tubuh
πŸ‘‰Membantu melembabkan Kulit πŸ‘‰Untuk detoks semulajadi
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196
.
#dtrim #dtrimmurah #gcmaxoriginal #juzfit #secretcorreacoffee #secretcorreacollagen #secretcorreacoffeemurah #mazslimp #provencaps #juskurus #ubatkurus #maryamlotion #maryamlotionmurah #maryamlotionoriginal #maryam6inchloss #maryamlotionkurus #secretcorrea #secretcorrealotion #secretcorreamurah #secretcorrealosyenkurussejuk


0

πŸ”₯SECRET CORREA LOSYEN KURUS SEJUK πŸ”₯
.
HARGA :
1- RM74
2- RM145
.
Secret Correa merupakan satu-satunya Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia yang mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia Dan juga Kementerian Kesihatan Brunei.
.
Losyen sangat selamat digunakan oleh semua golongan kerana bahannya yang terkandung adalah bahan berkualiti dan juga semulajadi.
.
Losyen juga bukan sekadar utk kurus malahan sangat bagus utk mencantikkan kulit dan juga melancarkan peredaran darah. βœ”οΈ Beribu-ribu TESTIMONI
βœ”οΈ Dah pun keluar TV dan radio
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
βœ”οΈ Terdapat 33 billboard serata malaysia dan seringkali terpampang di majalah dan akhbar
βœ”οΈ Losyen bercolagen dan multifungsi
βœ”οΈ Dari baby sampai la ke org tua boleh guna
βœ”οΈ Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil
βœ”οΈ Hilangkan stretch marks dan eczema
βœ”οΈ Tiada kesan sampingan
βœ”οΈ Tidak perlu berlapar
βœ”οΈ Tidak wajib bersenam
βœ”οΈ Metabolisma cepat naik
βœ”οΈ Cepat mencairkan lemak
βœ”οΈ Dijamin berat badan menurun
βœ”οΈ Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka
βœ”οΈ Lemak mula cair dari dalam
βœ”οΈ Perut makin mengecil
βœ”οΈ Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah.
βœ”οΈ 100% ramuan herba semulajadi
βœ”οΈAda KKM dan HALAL JAKIM
βœ”οΈ Banyak testimoni yg dh berjaya
βœ”οΈ Menyusu Badan tiada masalah.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196
.
#dtrim #dtrimmurah #gcmaxoriginal #juzfit #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #provencaps #juskurus #ubatkurus #maryamlotion #maryamlotionmurah #maryamlotionoriginal #maryam6inchloss #maryamlotionkurus #secretcorrea #secretcorrealotion #secretcorreamurah #secretcorrealosyenkurussejuk


0

🌸PUDDING MONTOX BERRY STROBERRYπŸ”₯
.
HARGA :
1- RM60
2- RM115
.
Fungsi Pudding Montox
πŸ“ Menambah keaslian asset wanita
πŸ“ Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
πŸ“ Menegang dan menganjalkan
πŸ“ Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
πŸ“ Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
πŸ“ Wangi seolah2 perfume badan
πŸ“ Menghaluskan kulit
.
Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ“ Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh πŸ“ Punggung jatuh lembik leper
πŸ“ Aset sudah lembik
πŸ“ Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
πŸ“ Payudara yg kecil dan tidak menarik
πŸ“ Payudara kecil sebelah saiz xsama
πŸ“ Payudara yg tiada isi
πŸ“ Anak dara yg bakal berkahwin
.
.
Ada 2 cara pakai:
1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas.
2) Guna sbgai masker
Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas.
.
.
Free pos ke semenanjung
Sabah sarawak tambah rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#pudingmontok #pudingmontokmurah #pudingmontokoriginal #berrypudingmontok #iamsexyladylotion #setiamsexylady #sexylady #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #maxxslimborong #pureslim7d #provencaps #slimbooster #maxxslimboostermurah #maxxslimslimbooster #maxxslimslimboostermurah


0

πŸ”₯SET SEXY LADY (SEXY LADY SLIMMING EXPERT 2 IN 1)πŸ”₯
.
HARGA :
1- RM68
2- RM130
. 🐝Sexy Lady Slimming Expert 2 in 1 🐝
.
.
set ini mengandungi 2 item ye sis.
.
πŸ‘‰πŸ»β€οΈ Sexy Lady Lotionβš€
- memutihkan kulit & pudarkan parut .
- membakar lemak secara pantas .
- mengurangkan inci lengan, peha, & perut .
- meruncingkan wajah .
- membuang daki dgn serta merta .
- membentuk tubuh yg ramping .
- anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) .
- menurunkan berat badan.
.
πŸ‘‰πŸ»β€οΈSexy Skinny Soap with Loofahβš€
- menurunkan berat badan .
- anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) .
- menghilangkan kedutan .
- mencegah masalah kanser kulit .
- menghilangkan masalah buncit berlebihan .
- menurukan kadar pengurangan inci dgn pantas .
- ianya juga sejuk seperti mandi ais.
.
.
AMARAN ! TIDAK DICADANGKAN KEPADA ORANG YANG ADA MASALAH KULIT SENSITIF.
.
Free pos ke semenanjung
Sabah sarawak tambah rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#pudingmontok #pudingmontokmurah #pudingmontokoriginal #berrypudingmontok #iamsexyladylotion #setiamsexylady #sexylady #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #lotionkurus #sexyskinnysoap #berrysstoberry #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #iamsexyladylotion #maxxslimmalaysia #maxxslimborong #pureslim7d #provencaps #slimbooster #maxxslimboostermurah #maxxslimslimbooster #maxxslimslimboostermurah


0

πŸ”₯πŸ”₯FIGURE UP πŸ”₯πŸ”₯
.
πŸŽ‰ SALE SALE . MURAH TAPI ORI.
.
HARGA πŸ’°sale :
1- Rm25
2- Rm45
5- Rm90
. ➑️boleh borong utk hrg yg lebih murah(min 10) .
➑️ KAPSUL DIET YG MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN. (Brgntg pd metabolism individu)
.➑️ dapatkan yg original.
.

KELEBIHAN : βœ… HALAL
βœ… 100 Herba%
βœ… Boleh diamalkan ketika period
βœ… Ibu yang menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
βœ… Mengandung tidak dibenarkan
βœ… Tiada pantang larang dlm pemakanan .
CARA PENGAMBILAN ➑️ AMBIL FIGURE UP 1 KAPSUL SEBELUM SARAPAN DAN MINUM SEGELAS AIR PUTIH.
.
KANDUNGANπŸ’Š :
Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.

To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196

#provencaps #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #laromeslimmingserummurah
#satinskinzpremium #dtrimcom #izeara6inchserum #izearamurah #belvyaoriginal #izeara #surutayu #surutayumurah #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureuprm25


0

πŸ”₯ MARYAM LOTION πŸ”₯
.
Harga sale :
1- Rm37
2-Rm70
.

Free pos ke semenanjung.
Ss tmbh rm5.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.
#dtrim #dtrimmurah #gcmaxoriginal #jusfit #jusfitmurah #jusfitoriginal #jusfitness #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #maxxslimborong #dtrim.com #pureslim7d #provencaps #juskurus #ubatkurus #maryamlotion #maryamlotionmurah #maryamlotionoriginal #maryam6inchloss #maryamlotionkurus


0

πŸ”₯BABY BURN NEW PACKAGING .
HARGA :
1- RM70
1- Rm130
. πŸ€FREE SKIPPING ROPE πŸ€FREE MEAL PLAN .
πŸ‘πŸΌBaby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk.
.
πŸ‘πŸΌ Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni)
.
πŸ‘πŸΌ KESAN SELEPAS CONSUME:
βœ… Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. βœ… Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
βœ… Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak.
.
πŸ‘πŸΌ SESUAI UNTUK:
βœ…Wanita selepas bersalin.
βœ…Bride-to-be.
βœ…Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah.
.
πŸ‘πŸΌ CARA CONSUME:
βœ… Ambil 1-2 biji βœ… 15 minit sebelum sarapan
.
πŸ‘πŸΌ TIPS & PANTANG LARANG:
βœ… WAJIB minum air kosong 2-3 liter sehari. Bukan ais kosong tau.
βœ… Tiada pantang caffeine. βœ… Kurangkan pengambilan air manis, air berais, makanan gorengan atau berminyak. Bukan tak boleh makan langsung tapi TOLONG kurangkan sebab mereka semua mendorong kepada kemunculan lemak degil.
βœ… Waktu period stop dulu pengambilan.
.
Free pos ke semenanjung.
Ss tmbh rm5.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #maxxslimtrimtight #maxxslimtrimntight #maxxslimlotion #maxxslimtrim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #provencaps #ubatkurus #maxxslimbooster #maxxslimtestimoni #maxxslimkuruscepat #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #babyburnborong #maxxslimslimbooster #maxxslimslimboostermurah


0

πŸ”₯LI DA SLIMMING PILLπŸ”₯
.
HARGA :
1-Rm32
2-Rm60
.
LI DA SLIMMING PILL
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida !!
😍😍
Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras?
😱😱😱😱😱😱
Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommended products lida pluss! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat. Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja. πŸ’šπŸ’š
πŸ‘‰Lida plus.. πŸ‘‰Power!
πŸ‘‰Kuasa Memerah lemak kaw kaw πŸ‘‰Target Penurunan sehingga 15kg sebulan πŸ’šπŸ’š
Fungsi Utama :
πŸ‘‰Memecahkan lemak degil πŸ‘‰Menghapuskan berat badan berlebihan
πŸ‘‰Memerah toxin perah lemak
πŸ‘‰Mematikan selera makan πŸ‘‰Meningkatkan tenaga badan πŸ‘‰Aktif Fresh bertenaga πŸ‘‰Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat. πŸ’šπŸ’š
Kelebihan :
πŸ“ŒStrong dan gerenti kurus πŸ“ŒLebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol
πŸ“ŒTarget masa utk turunkan 12-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis
Tetapi gerenti! πŸ’šπŸ’š
Bebas cirit birit βœ”οΈNo side effect
βœ”οΈLulus FDA
βœ”οΈAda kelulusan GMP
βœ”οΈMexico punya bukan china
βœ”οΈPada bottle ada details kelulusan product
βœ”οΈHalal βœ”οΈ100%vegetarian capsule
βœ”οΈTidak ada gelatin bentuk powder βœ”οΈlcartine beepoleen
βœ”οΈBebas sibutramin βœ”οΈBebas bahan pengawet
πŸ’šπŸ’š
Cara makan:
1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari. (bergantung pada berat badan)
πŸ’šπŸ’š
Bahan Utama lida plus : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine. πŸ’šπŸ’š
Target Utama: πŸ”₯Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung. ❌Tiada pantang larang
βœ…Sesuai utk lelaki dan wanita berumur 18 tahun ke atas 65 tahun kebawah
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
Darah tinggi, diabetis, gastrik boleh ambil.
.
Free pos ke semenanjung.
Sbh srwk tmbh rm5.
.

Dijamin 100% originalβœ…
Money back guarantee if fake βœ…
Ready stok
.
To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196 .
.

#dtrim #dtrimmurah #gcmaxoriginal #jusfit #jusfitmurah #jusfitoriginal #jusfitness #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #maxxslimmalaysia #maxxslimborong #dtrim.com #pureslim7d #provencaps #juskurus #ubatkurus #maxxslimfreebuku #lidamurah #lidaslimming #lidaslimmingmurah


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0